Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ....

«Οι θρησκείες είναι η ομαδική παράκρουση των λαών να πιστεύουν και να καταθέτουν στο θεμέλιο της ζωής τους υλικά πνεύματος που δεν έχουν καμία σχέση με τη φύση και την αλήθεια.
Όχι πως αποκλείεται η ιδέα του υπέρτατου όντος, που σχεδίασε, εκίνησε, και οικονομεί το σύμπαν και την πορεία του. Αυτός που θα 'λεγε κάτι τέτοιο είναι τόσο απλοϊκός όσο και ο αντίπαλός του. Ακόμη και η τυχαιότητα αν είναι ο δημιουργός του σύμπαντος, δεν παύει να 'χει όλα τα διάσημα και τις περγαμηνές ενός συμπαντικού θεού.
Εκείνο όμως που αποκλείεται είναι το δεδομένο πως αυτό το υπέρτατο όν έχει κάποια σχέση με τις θρησκείες. Αντίθετα, οι θρησκείες είναι οι τρόποι συμπεριφοράς του ανθρώπου, που παραποιούν το υπέρτατο ον, το στρεβλώνουν, το εκφυλίζουν, το αρνούνται. Κυρίως όμως το καπηλεύουνται, και το ρευστοποιούν σε δεκάρες.
Βασικά οι θρησκείες είναι εμπορεία φοινικικά στις Λαύρες και στις Στοές του σώματος των ανθρώπων, όταν το υγιές μυαλό γίνεται άρρωστη ψυχή.
Βούδας, Γιαχβέ, Μωάμεθ, Λούθηρος, Λάο- τσε, πάπας έχουν τόση σχέση με την ευκλείδεια γεωμετρία ή με τη θεωρία της Μεγάλης Σύνθλιψης, όση σχέση έχει ο ήλιος του Αούστερλιτς με την Καλλιστώ του Δία. Είτε τη βλέπουμε σαν ερωμένη θεού, είτε τη βλέπουμε σα δορυφόρο πλανήτη.
Ο τέταρτος κίνδυνος είναι και ο πρώτος. Γιατί είναι ασύγκριτα πιο απειλητικός από τους άλλους τρεις (σ.σ. δημογραφικός, οικολογικός, πυρηνικός). Και αυτό με την έννοια ότι οι θρησκείες έχουν καταθέσει τη θεμέλια πέτρα, που πάνω της χτίζεται η ζωή του ανθρώπου σαν δύναμη μαζική και από κάποιο σημείο και πέρα ανεξέλεγκτη.
Ο κίνδυνος της θρησκείας, δηλαδή, είναι το εκτροφείο και των τριών άλλων κινδύνων. Του δημογραφικού, του οικολογικού και του πυρηνικού. Γιατί η θρησκεία με την κυρίαρχη δράση της στην ιστορία έκαμε, ώστε σήμερα σάπισε η αντίληψη και η γνώμη του ανθρώπου για τη ζωή.
Αν καταλάβουμε σε τι βαθιά επίπεδα δουλεύει, θα μας κυριέψει ο πανικός τρόμος. Είναι τυχαίο νομίζεις πως το πρώτο πράγμα που βλέπει το νήπιο με τρόμο είναι ο ιερέας, όταν πάνω από το κεφαλάκι του αγωνίζεται να το πνίξει στην κολυμπήθρα της βάφτισης; Ή είναι τυχαίο πως το τελευταίο πράμα που κατευοδώνει τον άνθρωπο στη λησμονιά, μάταιο κουφάρι πια και τεντωμένο, είναι η φτυαριά το χώμα που φτυαρίζει απάνω του ο ιερέας; Όχι, δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Λαβαίνουμε, λοιπόν, πραγματική την υπόθεση ότι η θρησκευτική πέτρα που πάνω της χτίζεται το Α και το Ω της ζωής των ανθρώπων σαν μάζας δεν είναι στερεή. Ότι δεν είναι καν πέτρα.
Τότε στο οικοδόμημα του πολιτισμού βλέπω εκείνο το ξενοδοχείο στο Λουτράκι, το χωρίς οπλισμό και στατική πληρότητα, που ο σεισμός που φέρανε οι Αλκυονίδες Πέτρες στα 1981 το κατάχωσε στη γης. Apollo Hotel το λέγανε θαρρώ.»
Δημήτρης Λιαντίνης - "Τα Ελληνικά".

Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ…. ΤΕΚΜΗΡΙΟΝ ΦΟΝΟΥ ΜΕΤΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ….

Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΕΝΟΣ ΝΑΟΥ ΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ , ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ , ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ , ΑΝΤΟΧΗΣ ΥΛΙΚΩΝ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ , ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΑΡΜΟΓΗΣ , ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ , ΑΝΥΨΩΣΗΣ , ΣΤΕΡΕΩΣΗΣ ΤΩΝ ΔΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΑΡΤΙΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ , ΥΨΙΣΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΩΣ ΚΑΙ ΓΕΩΔΕΤΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ. ΌΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΘΜΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΑΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ , ΑΝΑΚΤΟΡΩΝ Κ.Λ.Π ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΜΙΛΛΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΜΝΗΜΕΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΗ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ: ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΑΤΟΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΓΕΝΕΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΜΑΡΙ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΦΑΡΑΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΟΣΚΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΩΣ ΒΟΣΚΟΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΟΝΟ ΣΚΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΗΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΕΧΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΣΚΗΝΟΠΗΓΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΕΧΝΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΚΗΝΩΝ…. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΠΛΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΑΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΤΩΝ 100 ΜΕΤΡΩΝ ΝΗΠΙΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΛΛΑ:
« Οταν δε Κυριος ο Θεός σου, σε εισαγάγη εις την γην, την οποίαν ενόρκως υπεσχέθη στους προπάτοράς σου, τον Αβραάμ, τον Ισαάκ και τον Ιακώβ, να δώση εις σε την χώραν η οποία έχει πόλεις μεγάλας και ωραίας, τας οποίας δεν έκτισες συ, οικίας πλήρεις από όλα τα αγαθά, τας οποίας δεν εγέμισες συ, φρέατα και δεξαμενάς λαξευμένας και κτισμένας, τας οποίας δεν ελάξευσες και δεν έκτισες συ, αμπέλια και ελαιώνας που δεν εφύτευσες συ. Αυτά θα είναι ιδικά σου. Θα φάγης και θα χορτάσης». (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Δευτ. 6,10 -11).
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΟΙΚΕΙΕΣ ΜΕ ΛΕΗΛΑΣΙΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΥΦΑΡΠΑΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΣΚΗΝΕΣ ΕΜΕΝΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟ.!!!!!
«…συ θέλεις οικοδομήσει εις εμέ οίκον, διά να κατοικώ Διότι δεν κατώκησα εν οίκω, αφ” ης ημέρας ανεβίβασα τους υιούς Ισραήλ εξ Αιγύπτου μέχρι της ημέρας ταύτης, αλλά περιηρχόμην εντός σκηνής και παραπετασμάτων……….… (ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ Βασιλειών Β” 7, 5-7.).¨
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΒΑΣΗ «ΚΤΙΣΤΗΚΕ» Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΡΧΑΙΟ ΝΑΟ ΤΟΥ “ΣΟΛΥΜΕΩΣ ΔΙΟΣ ”. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΙΩΣΗΠΟΣ ΣΤΗΝ “ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ” ΤΟΥ: “Επειδή επί της εποχής του Αβραάμ του προγόνου μας, η πόλη λεγόταν Σόλυμα. Πολλοί λένε ότι και ο Όμηρος τα αποκαλεί Σόλυμα. Την δε προσωνυμία “Ιερό” οι Εβραίοι έβαλαν αργότερα». ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΔΗΜΟ, ΒΟΥΛΗ, ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΦΗΒΕΙΟ, ΣΧΟΛΕΙΟ, ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΑΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΒΙΔ ΚΑΙ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΜΕΤΕΤΡΑΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ ΓΙΟ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ. ΤΟ 171 Π.Χ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΛΕΥΚΟΥ Α ΝΙΚΑΤΩΡΑ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Ο ΑΝΤΙΟΧΟΣ Ο Δ΄ Ο ΕΠΙΦΑΝΗΣ,. ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΤΕΙΧΗ, ΚΑΙ ΞΑΝΑΑΦΙΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΝΑΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΔΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΕΡΕΑΣ ΜΑΤΤΑΘΙΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΟΧΟΥ, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 7 ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΤΟΝ ΕΠΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΟΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ( ΑΥΤΟ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΝ ΧΑΝΟΥΚΑ ) ΕΝΩ Ο ΝΑΟΣ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΟ 164 Π.Χ. ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟ 70 Μ.Χ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΩΜΑΙΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΙΤΟ.
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΟ ΜΑΣ……..
 Vasilis Theodoropoulos

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΑΓΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΑΓΙΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ !!!


ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!

Ο ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΑΜΕΙΟ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!ΙΔΡΥΣΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ
ΙΔΡΥΣΗ/ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΩΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ
ΑΓΟΡΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ-ΚΗΦΙΣΙΑ
ΠΥΡΙΤΟΠΟΙΕΙΟ-ΚΑΛΥΚΟΠΟΙΕΙΟ
ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΠΥΡΚΑΛ-
Στεφανος Βασιλειου 
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ,ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016

ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΕΑΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ

«Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ 2008 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ, ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ, ΕΛΕΓΚΤΕΣ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ, ΚΤΛ, ΜΙΑ ΝΟΜΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΟΝΟΜΑΤΙ «HELLENIC REPUBLIC CORPORATION» ΚΑΙ H ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΧΩΡΗΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ WASHINGTON DC ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.
ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΑ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΕΣ ΑΕΙ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΟΥ ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ (ΩΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ). ΜΕ ΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ (ΕΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟ), ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΕΟΥΣ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΟΥ Η' ΜΗ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ Η ΠΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΕΙΣΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΕΙΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ..
ΑΥΤΗ Η ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ, Ο ΤΙΤΛΟΣ ΧΡΕΟΥΣ - ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝ ΖΩΗ ΟΝ, ΥΠΑΡΞΗ ΑΝΔΡΟΣ, ΓΥΝΑΙΚΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΓΝΟΥ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΑΦΜ ΤΟΥ.
ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΜΕ ΕΡΗΜΗΝ ΜΑΣ, ΤΟ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ» ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ ΦΥΣΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΚΑΙ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ.
ΑΥΤΟ, ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΓΙΝΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΑΣ (ΔΡΩΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ)..
ΠΩΣ? ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ (ΕΓΓΡΑΦΗΣ) ΤΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΜΑΣ! ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΤΑ ΝΕΟΓΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΦΜ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ «ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ»..
Ο ΤΙΤΛΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΥΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ. Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΥΛΟΥ (ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ) ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΝ ΖΩΗ (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ) ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΖΩΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΙΤΛΟΥ.
ΈΤΣΙ Ο ΒΑΦΤΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ «ΠΟΛΙΤΗΣ» ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΠΟΚΤΑ ΒΑΡΗ, ΕΥΘΥΝΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΕΩΣ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ - Α.Φ.Μ. ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΜΨΥΧΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΑΥΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΨΥΧΩΝ ΤΙΤΛΩΝ,
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ ΑΓΟΡΑ, ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΑ DEAL ROOMS ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.
Η ΜΗΧΑΝΗ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗΣ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΑΟΡΑΤΟ ΚΟΣΜΟ.
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΤΙΤΛΟΙ - ΕΓΓΡΑΦΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΟΝΟ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ..
ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ, ΟΛΗ ΜΑΣ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΘΕΑΤΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ»

Βίκυ Χαραλάμπους
   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★


ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;


ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ;;
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 20 ΑΙΩΝΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΕΒΡΑΙΟΑΣΚΑ-ΝΑΖΙ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΠΩΣ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑΧΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΒΑΡΟ ΟΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΘΤΣΙΛΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥΣ [ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ] …. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΒΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΜΑΙΑ ΟΔΥΣΣΟ ΚΑΙ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΤΟ 1919 ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΡΟΥΣ [ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ] … ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΜΕ 10 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΥΣΑ ΡΟΥΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΡΟ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΤΟ 19 ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1917 ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΣΕΤΣΕΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ!
ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΕΠΙ ΛΕΝΙΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ….. ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΟΝΙΑ Μ. ΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ !
ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΕΓΙΝΕ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΤΟ 1913 !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΕΙ Η ΚΛΟΠΗ 7000 ΤΟΝΩΝ ΧΡΥΣΟΥ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ HSBC ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ XONG KONG ΤΟ 1932 !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΟ 1931-32 ΕΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΒIS ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1933 ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ !
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΣΦΑΞΕΙ !!
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΤΟ 33 ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ Β.I.S ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΔΙΝΕΤΕ ΤΟ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ 1942 ΤΩΝ 3,5 ΔΙΣ … ΔΟΛΑΡΙΩΝ !!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 2010 ΞΑΝΑΣΤΗΣΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;
ΟΛΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;
ΟΤΙ ΤΟ 2012 ΕΡΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ !!
ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;;
ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΕ ΙΔΡΥΘΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ !!
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΡΑ !!!
ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΣΗ !!!
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ;;;
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!
ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΧΕΤΕ ;;
ΚΑΙ ΠΕΣΤΕ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΣΩΡΡΑ !!!
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;;;;;;;

Γιάννης Καλογερόπουλος

                       Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
                        ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★

ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >

 ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ...ΠΑΝΤΟΥ !
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ ....
ΦΤΙΑΞΤΕ .. ΔΟΜΗΣΤΕ .. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΡΟΣΩΠΙΣΗΣ !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΟΤΙ :
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ [ δλδ την διαχειρηση και την χρηση ] ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ < < Ε Ν Τ Ο Λ Η > > ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ :
ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΕΦΟΡΙΑ [ δημοσιο κατα κεφαλην χρεος, φορους, ΦΠΑ ]
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ [ ικα, τεβε/οαεε, ογα, νατ, κλπ ]
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ < < ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ > >
ΜΕ Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΤΟΥ Α Μ Ε Τ Α Κ Λ Η Τ Η και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
...ΔΙΕΤΑΞΕ :
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!
< ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!! >
...... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ...... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ...... ΕΙΣΤΕ !!!!
< ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ !! >
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ >
ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( εφορια ) !
ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ( διαχειρησης και χρησης ) !!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...
< ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ >
.
ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!
Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ... ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ .... ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ...
ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 9 - 5 - 2016
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
[ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ]
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ... Ο Λ Ω Ν ... ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ
< ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ >
ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥΣ !!!
< < ΧΩΡΙΣ ... ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ >>
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ ....
ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΟΜΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΡΟΣΩΠΙΣΗΣ !!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ !!
.
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

Το Ψήφισμα της Πανδικαστικής Συνέλευσης της 16ης Ιουνίου

Οι Δικαστικές Ενώσεις και η Ένωση Συνταξιούχων Δικαστικών Λειτουργών Ελλάδος και Λειτουργών του Ν.Σ.Κ., οι οποίες συμμετείχαν στην σημερινή Πανδικαστική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, προχώρησαν στην έκδοση του ακόλουθου Ψηφίσματος:

"Εκφράζουμε την έντονη αντίθεση και διαμαρτυρία  μας  στα νέα μέτρα που επιφέρουν οι νόμοι 4387/2016 και 4389/2016 τα οποία θίγουν για μία ακόμη φορά κυρίως τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους, ενώ πλήττουν ιδιαίτερα και καταφανώς άδικα τους δικαστικούς λειτουργούς και τους λειτουργούς του ΝΣΚ, εν ενεργεία και συνταξιούχους.
Επισημαίνουμε  ιδίως την  περικοπή   των συνταξιοδοτικών παροχών  της ίδιας ομάδας  θιγομένων για πολλοστή  φορά,   την   δραματική μείωση των συντάξεων των δικαστικών λειτουργών και των λειτουργών του ΝΣΚ, τη μεταφορά  τους  στον ΕΦΚΑ, το πάγωμα των μισθολογικών ωριμάνσεων και μισθολογικών προαγωγών,  την μεταβολή επί το δυσμενέστερο των συντελεστών υπολογισμού του φόρου εισοδήματος και την εκτίναξη της κλίμακας της εισφοράς αλληλεγγύης, καθώς και τη συνολική υποβάθμιση της δημόσιας υγείας.
Τονίζουμε.  οτι  η  διαχρονική (από τον α.ν. 1611/1950 μέχρι και σήμερα) αξιοποίηση από το Κράτος των αποθεματικών των ασφαλιστικών ταμείων για σκοπούς άσχετους με το φυσικό τους προορισμό, η εισφοροδιαφυγή, η μεγάλη έκταση της ανασφάλιστης εργασίας, η ανεργία και η διαρκώς μειούμενη κρατική χρηματοδότηση των ασφαλιστικών Ταμείων είναι οι παράγοντες που «υπονόμευσαν» διαχρονικά το Ασφαλιστικό Σύστημα. Όμως για τις συνέπειες της υπονόμευσης αυτής δεν ευθύνονται οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, μεταξύ των οποίων και οι δικαστικοί λειτουργοί και οι λειτουργοί του Ν.Σ.Κ., οι οποίοι κατέβαλαν διαχρονικά  και με συνέπεια τις προβλεπόμενες ασφαλιστικές εισφορές τους.

Σημειώνουμε: 1.- ότι όπως έχει κριθεί και από το Ειδικό Δικαστήριο του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος σε πρόσφατη απόφασή του (6/2015), η ευχέρεια  του κοινού νομοθέτη να καθορίζει τις συντάξιμες αποδοχές των δικαστικών λειτουργών (και κατ’ αναλογίαν των λειτουργών του ΝΣΚ) τελεί υπό τους περιορισμούς των διατάξεων των άρθρων 26, 87 και 88 του Συντάγματος, ο δε προσδιορισμός του περιεχομένου και του ύψους των συντάξεων δεν μπορεί να γίνεται κατά τρόπο που να αποκλίνουν αυτές ουσιωδώς από τις, κατ’ εφαρμογήν του άρθρου 88 παρ. 2 του Συντάγματος, καθοριζόμενες αποδοχές ενεργείας, κατά το μέρος που κάτι τέτοιο θα μπορούσε να επηρεάσει την προσωπική και λειτουργική ανεξαρτησία του δικαστικού λειτουργού κατά τη διάρκεια της άσκησης του λειτουργήματός του και, συνεπώς, πρέπει να διατηρείται μια σταθερή (και οπωσδήποτε εύλογη) αναλογία μεταξύ των συντάξιμων αποδοχών και των αποδοχών ενεργείας των δικαστικών λειτουργών, όπως προκύπτουν μετά την φορολόγησή τους. Οι ανωτέρω συνταγματικές επιταγές δεν προκύπτει ότι ελήφθησαν υπόψη κατά τη θέσπιση των διατάξεων του ν. 4387/2016, σε σχέση με τη μείωση (σε ποσοστό πλέον του 50% περίπου ) των συντάξεων των δικαστικών λειτουργών και των λειτουργών του ΝΣΚ. η οποία  καθιστά και  δυσανάλογη την συμμετοχή  των τελευταίων στα δημόσια βάρη      από την άποψη  της ισότητας των πολιτών.

2.-  Οτι  όπως εχει κριθεί  με  απόφαση  της ολομέλειας  του Σ.τ.Ε,( με την οποία  κρίθηκαν   αντισυνταγματικές οι δύο  τελευταίες περικοπές των συντάξεων) ,   ακόμη  και σε περιπτώσεις δυσμενών δημοσιονομικών συνθηκών,  η δυνατότητα του νομοθέτη να περικόπτει τις ασφαλιστικές παροχές δεν είναι απεριόριστη, αλλά οριοθετείται κατά πρώτον από τις αρχές της κοινωνικής αλληλεγγύης (άρθρο 25 παρ. 4 του Συντάγματος) και της ισότητας στα δημόσια βάρη (άρθρο 4 παρ. 5 του Συντάγματος), οι οποίες επιτάσσουν να κατανέμεται εξ ίσου το βάρος της δημοσιονομικής προσαρμογής μεταξύ όλων των πολιτών, καθώς και από την αρχή της αναλογικότητας (άρθρο 25 παρ. 1 του Συντάγματος), σύμφωνα με την οποία το συγκεκριμένο μέτρο πρέπει να είναι πράγματι πρόσφορο και αναγκαίο για την αντιμετώπιση του προβλήματος Σε κάθε δε περίπτωση, η περικοπή των συντάξεων συνδυαζόμενη με το σύνολο των γενικής  φύσεως  οικονομικών και φορολογικών μέτρων  που ελήφθησαν  για την αντιμετώπιση  του δημοσιονομικού  προβλήματος  της χώρας ( μείωση του αφορολόγητου, αύξηση των συντελεστών φορολογίας, και της εισφορά αλληλεγγύης , αύξηση  των ασφαλιστικών εισφορών και των συντελεστών του  φόρου προστιθέμενης αξίας, επιβολή και αύξηση  του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων  κ.α ) αλλά και με το σύνολο των κοινωνικοοικονομικών συνθηκών της δεδομένης συγκυρίας,(κόστος αγαθών και υπηρεσιών, περικοπές  παροχών υγείας , ανεργία και επίδρασή της στο οικογενειακό εισόδημα, έκταση και περιεχόμενο  δανειοληπτικών υποχρεώσεων)  δεν μπορεί να  έχουν, αθροιστικά λαμβανόμενες, αποτέλεσμα τέτοιο που να οδηγεί σε ανεπίτρεπτη,  μείωση  του επιπέδου  ζωής  των συνταξιούχων, κάτω του ορίου  εκείνου που συνιστά τον  συνταγματικό πυρήνα  του  κοινωνικοασφαλιστικού δικαιώματος,   τη χορήγηση δηλαδή στον συνταξιούχο παροχών τέτοιων που να του επιτρέπουν να διαβιώνει με αξιοπρέπεια, εξασφαλίζοντας τους όρους όχι μόνο της φυσικής του υπόστασης (διατροφή, ένδυση, στέγαση, βασικά οικιακά αγαθά, θέρμανση, υγιεινή, και ιατρική περίθαλψη όλων των βαθμίδων), αλλά και της συμμετοχής του στην κοινωνική ζωή με τρόπο που δεν αφίσταται, πάντως, ουσιωδώς από τις αντίστοιχες συνθήκες του εργασιακού του βίου (πρβλ. απόφαση του Ομοσπονδιακού Συνταγματικού Δικαστηρίου της Γερμανίας της 9.2.2010, 1 BvL 1/09, 1 BvL 3/09, 1 BvL 4/09, Rn. 135) (Σ.τ.Ε  Ολομέλεια 2288/2015)
Κατόπιν τούτων δηλώνουμε ότι θα διεκδικήσουμε με τα νόμιμα μέσα την αποκατάσταση των δικαιωμάτων των μελών μας τα οποία θίγονται από τα νέα μέτρα."                                                                           ΠΗΓΗ: http://dikigorosdramas.blogspot.gr/2016/06/16.html?spref=fb.