Σάββατο, 25 Ιουνίου 2016

Επιτέλους λοιπόν,ας στοιχηθούμε οι πραγματικοί άνθρωποι ενάντια στον εχθρό μας

 Αθανασία Γεωργοσοπούλου  

Αν και είναι πολύ νωρίς για να διατυπώσουμε ασφαλή συμπεράσματα δια τους αφανείς μηχανισμούς που οδήγησαν στο Brexit ,ακούστε προσεκτικά τι λέει ο Nigel Farage , πολέμιος της Ευρώπης των Τραπεζών εδώ και πολλά χρόνια. Ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πραγματικά γλυτώσει την ζωή του τουλάχιστον τρείς φορές μέχρι σήμερα από δολοφονικές επιθέσεις εναντίον του, επείδή τόλμησε να μιλήσει ξεκάθαρα εναντίον των τραπεζικών συμφερόντων πίσω απ την δήθεν ''Ευρώπη των Λαών''....
Στις δηλώσεις του μιλάει για νίκη των πραγματικών ανθρώπων...Άραγε υπάρχουν και μη πραγματικοί άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη???? Μιλάει επίσης για νίκη του Έθνους εκτός κομμάτων ,για νίκη των πραγματικών ανθρώπων ενάντια στους τραπεζίτες....
Δώστε βάση στα λόγια ενός ευρωβουλευτή φιλέλληνα , που χρόνια τώρα υποστηρίζει τα συμφέροντα της Ελλάδος και ημών των Ελλήνων ενάντια στην τραπεζοκρατία.
Επιτέλους λοιπόν ,ας στοιχηθούμε οι πραγματικοί άνθρωποι ενάντια στον εχθρό μας ,που είναι οι τραπεζίτες κι ό,τι αυτοί εκπροσωπούν στον πλανήτη μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έλληνες άνθρωποι Ενωθείτε εναντίον των μη πραγματικών ανθρώπων,όπου κι αν βρίσκονται εμφανώς ή αφανώς , ότι κι αν εξυπηρετούν, για όποιον κι αν ''εργάζονται''
.

Έλληνες άνθρωποι Ενωθείτε εναντίον των μη πραγματικών ανθρώπων,όπου κι αν βρίσκονται εμφανώς ή αφανώς , ότι κι αν εξυπηρετούν, για όποιον κι αν ''εργάζονται"                                                https://www.facebook.com/GreekBurger/videos/498434793683439/?pnref=story

                                    Άκου !! τι παίζει....   http://radionewfm.com                                                                             

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ 1967 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....


Τακης Δημητρακοπουλος
ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΧΙ ΠΙΣΤΗ
ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ
ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ 1967 ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ
ΟΤΙ ΙΣΧΥΣΕ ΤΟΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΙΠΑΝ ΠΟΤΕ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑ-ΤΑ-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΜΑ-ΤΙ-ΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΕΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Ε.ΣΥ.
ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ε ΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΑΠΟ Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α ΚΟΜΜΑ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ Ε.ΣΥ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΙΓΙΟΥ

Ο ΘΕΟΣ ΕΡΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΓΙΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΑΙ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ

Σύμφωνα με την ορφική διδασκαλία, ο Έρωτας προήλθε από το «κοσμικό αυγό» που άφησε η Νύχτα στους κόλπους τουΕρέβους. Υπέρ μιας κοσμογονικής καταγωγής του τίθεται και ο Ησίοδος στη Θεογονία, καθώς αναφέρει πως ο Έρωτας προήλθε από το Χάος μαζί με τη Γαία, στοιχεία επίσης χωρίς γεννήτορες.
Στη μεταομηρική μυθολογία παρουσιάζονται και άλλοι γεννήτορες του Έρωτα, ενώ συχνά σχετίζεται με τη θεά Αφροδίτη. Σύμφωνα με τη Σαπφώ είναι γιος της Αφροδίτης και του Ουρανού, ενώ σύμφωνα με τον Σιμωνίδη τον Κείο είναι γιος της Αφροδίτης και του Άρη. Αναφέρεται και ως υπηρέτης και συνοδός της Αφροδίτης. Ο Αλκαίος ο Μυτιληναίος αναφέρει ότι ο Έρωτας ήταν γιος της Ίριδας και του Ζέφυρου. Σε άλλες πηγές, πατέρας του Έρωτα θεωρείται ο Ήφαιστος.
Από τους τραγικούς, ιδιαίτερη σημασία στον θεό Έρωτα αποδίδει ο Ευριπίδης. Ο Ευριπίδης διαχωρίζει τη δύναμη του Έρωτα σε δύο μορφές: Σε αυτή που μπορεί να οδηγήσει στην Αρετή και σε εκείνη που οδηγεί στην Αθλιότητα. Με παρόμοιο τρόπο, στο Συμπόσιο του Πλάτωνα εντοπίζουμε τον «καλό» Έρωτα (γιο της Αφροδίτης Ουρανίας) και τον «κακό» Έρωτα (γιο της Αφροδίτης Πανδήμου).
ΠΗΓΗ wikipedia


Ο Άγιος Έρωτας όχι μόνο υπάρχει αλλά, παρά το αρχαιοελληνικό του όνομα, τιμάται από την Εκκλησία μας στις 25 Ιουνίου.
Μαζί με τα έξι αδέλφια του Ορέντιο, Φαρνάκι , Φίρμο, Φιρμίνο, Κυριάκο και Λογγίνο, ο Έρως πολεμούσε στη Θράκη, ως στρατιώτης του αυτοκράτορα Διοκλητιανού. Σὲ κάποια μάχη εναντίον των Σκυθών, ο Ορέντιος κατόρθωσε νὰ σκοτώσει τον αρχηγό τους..
Γιὰ τὸ κατόρθωμά του αυτό τιμήθηκε, αλλά παράλληλα προσκλήθηκε νὰ συμμετέχει σε παγανιστικές θυσίες πρὸς τὰ είδωλα ποὺ θὰ προσφέρονταν για τη νίκη του. Εκείνος αρνήθηκε και διακήρυξε την ακλόνητη πίστη του στὸν έναν και μοναιδκό Θεό. Με την απόφασή του αυτή, συμφώνησαν και τα έξι αδέλφια του.Αποτέλεσμα, ήταν να σταλούν όλοι μαζί με δυσμενὴ μετάθεση στην Αρμενία. Εκεί μετά από λίγο, συνελήφθησαν καὶ υποβλήθηκαν σε ανάκριση κατά τη διάρκεια της οποίας όλοι μαζί επέμειναν στὴν πίστη τους πρὸς τὸν Κύριον! Αμέσως εξορίστηκαν σε τόπους μακρινοὺς όπου και πέθαναν απὸ τὶς κακουχίες τις οποίες υπέστησαν!
Η μνήμη τους τιμάται στις 25 Ιουνίου, ημέρα που γιορτάζει ο Άγιος Ερωτας και τα έξι αδέλφια του!


Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2016

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ:Αναφέρομαι στο Νόμο φάντασμα Ν.4389/2016 (ΦΕΚ Α 94/27-5-2016)

Marina LatsiΣυνέλληνες μου βρίσκομαι στην αρχή μιας έρευνας που θα αποκαλύψει την τραγική αλήθεια που επιμελώς μας αποκρύπτουν.Αναφέρομαι στο Νόμο φάντασμαΝ. 4389/2016 (ΦΕΚ Α 94/27-5-2016) Επείγουσες διατάξεις για την εφαρµογή της συµφωνίας δηµοσιονοµικών στόχων κλπ.ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.Σήμερα και προσπαθώντας να βρω την αιτία που είναι ανυπόγραφο το ΦΕΚ άρχισα να ανατρέχω σε νομοθετήματα από το 1843 και είδα:1- το νομοθετικό έργο, ανατίθεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και ο υπουργός αναθέτει σε νομοπαρασκευαστική επιτροπή.2. Ακολουθεί η κατάθεση του σχεδίου Νόμου στην Βουλή, που συνοδεύεται από αιτιολογική έκθεση, που περιέχει τους λόγους και τους σκοπούς για τους οποίους ζητείται η ψήφιση.3.-Στην συνέχεια από τον πρόεδρο της βουλής παραπέμπεται στην ολομέλεια (άρθρο 72 του συνταγματος) και ψηφίζεται σε μια συνεδρίαση και υπογράφεται από συναρμόδιους υπουργούς.4.- Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εκδίδει τον Νόμο και τον επιστρέφει στο Υπουργείο Δικαιοσύνης στο όποιο έχει ανατεθεί η φύλαξη της μεγάλης σφραγίδας του κράτους (νομοθέτημα 261/3.9.1843) στην συνέχεια στέλνεται να δημοσιευτεί στο στο Εθνικό τυπογραφείο και μετά την δημοσίευση τίθεται σε ισχύ ο Νόμος.Επειδή δεν έβρισκα άκρη, επισκέφτηκα το Εθνικό τυπογραφείο, σήμερα το μεσημέρι ώρα 13,00, και ζήτησα να δω το πρωτότυπο κείμενο που σταλεί προς δημοσίευση όπου διαπίστωσα ότι: Ο συγκεκριμένος Νόμος έγινε κατά παραγγελία των δανειστών είναι μέσα στα μνημόνια, γραμμένος σε άπταιστα αγγλικά, οι υπογραφές των υπάλληλων τους -υπουργών μας-είναι σε κάθε σελίδα του κειμένου(όπως υπογραφούμε στα συμβόλαια, (ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΑΛΘΗΚΕ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ) αποτελείται από 3.618 σελίδες, είναι χωρισμένος σε 4 κομμάτια το κάθε κομμάτι αναφέρεται σε διαφορετικό θέμα, πέρασε από την βουλή ως νόμος όλο μαζί και υπογραφές είναι στο τέλος των 3.618 σελίδων μαζί με τα μεγάλη σφραγίδα του κράτους που λέει ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!!!!!!!Σας έλυσα τις απορίες??

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΚΑΜΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !!

ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ Η ΝΟΜΙΚΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΑΝΤΑ:ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΚΙΝΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΕΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ -ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ- ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΟΜΩΣ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΦΕΚ ) ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΤΟ 2012 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ, ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ.ΚΙ ΕΝΩ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3723/2008 (φεκ 250/2008) ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 5 ΠΡΟΒΛΕΠΟΤΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΒΗΣΙΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΝΩ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΡΡΙΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΝΙΣΧΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΣΒΗΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ.ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΟ ! ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ 233 ΔΙΣ ΣΥΝ ΤΑ 50 ΤΟΥ ΤΧΣ !!ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΑΛΛΩΝ ΤΡΟΠΩΝ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΑ ΟΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ KEYMAN, OTI EXOYN ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΘΥΓΑΤΡΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ -ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ- ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ, ΑΦΟΥ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΑΝΤ` ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΞΕΝΑ FUNDS, ΞΕΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ!! ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΕΦΙΚΤΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ (ΤΧΣ)ΕΔΩ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΘΕΣΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΩΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ Η΄ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ, ΔΙΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΣΟΥ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΤΟΥ Η΄ ΘΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ, ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΕΦ’ ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΥΡΙΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ.ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ !! ΓΙΑΤΙ Η ΡΥΘΜΙΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ!!ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΕΝΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΔΙ` ΑΥΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΗ.ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

                 ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ....

                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ

BREXIT: Η ΕΕ είτε θα θυμηθεί ότι είναι “Ένωση” είτε θα διαλυθεί από τις γερμανικές εμμονές...

Artemis Sorras


ΑΥΤΗ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΥΝΑΣΤΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΜΠΑΛΙΣΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΜΙΑΡΟ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗΣ [ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟ ΕΛΕΙΝΟ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ] ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ  ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΣΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΟΣΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ Η ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΕ ΑΞΙΑΚΟ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΧΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΦΠΑ ΠΛΗΡΩΝΕ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΥΤΑ ΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΣΑΥΡΟΕΙΔΗ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΛΕΠΡΑ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΞΙΩΝΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΑΥΤΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΕΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΛΥΤΑ ΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΙΑΣ Η ΒΑΣΙΛΙΣΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΑ ΔΗΘΕΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΓΕΝΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΙΘΩΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΕΡΑΤΑ ΥΒΡΙΔΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΠΛΑΚΑ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΤΟ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΑΖΙ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΑΞΕ ΕΝΩΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ...

Ο μέγας παραμυθάς Σώρρας τάζει διαγραφή χρεών στους πολίτες

http://www.dimokratianews.gr/content/63823/o-megas-paramythas-sorras-tazei-diagrafi-hreon-stoys-polites#.V2xODXubxmo.facebook

Artemis Sorras ΕΧΟΥΝΕ ΛΑΛΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΡΕΛΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ[ ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ ΔΙΠΟΛΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ]ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΩΝΕΙΤΕ Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ???????? ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΔΙΠΟΛΙΚΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΧΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΙ ΡΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΙ ΚΙΝΑΙΔΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΙΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΦΩΝΑΖΕ Η ΝΑ ΘΕΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ??????ΕΕΕΕΕΕ ???ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙ ΝΥΚΤΟΜΕΡΗΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΥΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΨΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΔΗΜΟΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΟΣΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΣΗΜΑΖΕΥΤΟ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΒΑΣΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200 ΑΥΤΟΝΟΜΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ Η ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΑΡΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΓΑΥΓΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΦΑΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΑΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΙΑ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΗΣΤΙΚΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΝΑ ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ?????????? ΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ?????????? ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΙΟ ΑΦΥΠΝΗΣΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟΙ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ??????????? ΠΙΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΤΕΤΟΥΣ ΘΥΜΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ Η ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ       ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!


Έλληνες άνθρωποι, ορθώστε ανάστημα. Θέσετε την λογική σας σε λειτουργία.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου Έλληνες , αδέλφια μου.Απ την αρχή της κρίσης γνωρίζαμε ότι η κρίση είναι μεθοδευμένη, το δημόσιο χρέος της χώρας μας χαλκευμένο και όλοι όσοι εναλλάσονται στο τιμόνι της ''κυβέρνησης'' ανθέλληνες σε αποστολή εξόντωσής μας. Σήμερα , όμως Έλληνες γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα όχι μόνο δεν χρωστάει πουθενά , αλλά ότι διαθέτει και αμύθυτο πλούτο σε χρυσό , ασήμι, μετρητά ,κατατεθειμένα σε ειδικούς λογαριασμούς σέ όλες τις Ελληνικές εμπορικές τράπεζες αλλά και σε τράπεζες του εξωτερικού.Ο Αρτέμης Σώρρας μας αποκάλυψε δια δημοσίων εγγράφων , τον κληρονομικό μας πλούτο κι επείσης κατέθεσε υπέρ της Ελληνικής Κυρίαρχης Δημοκρατίας το ποσόν των 600 δις σε λογαριασμό θεματοφυλακής, προκειμένου να υπάρχει επαρκές λογιστικό υπόλοιπο δια να μην μπορεί κανείς και να μας πτωχεύσει νομικά , διατί ουσιαστικά μας έχουν πτωχεύσει και τώρα απλά μας εξαντλούν και βιολογικά....Έλληνες άνθρωποι, ορθώστε ανάστημα. Θέσετε την λογική σας σε λειτουργία. Ελάτε όλοι στον Εθνικό Πολιτικό Φορέα ,ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ , δια να λάβουμε όλοι μαζί ως Έθνος την διακυβέρνηση της χώρας μας...μακρυά από εγχώριους και εξωτερικούς δανειστές-δυνάστες.Έλληνες άνθρωποι η αλήθεια είναι πάντα μόνο μία...και η αλήθεια λυτρώνει.Την αλήθεια λοιπόν δεν θα την μάθετε από τα κανάλια και τα συστημικά μέσα, που πληρώνονται δια να μας παραπληροφορούν.ΈΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΕΤΑ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ .ΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗς ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:


http://energoi-ellhnes.blogspot.gr/Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2016

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ !!

Ο Χουάν Κάρλος, σύζυγος της αδελφής του τέως βασιλέως της Ελλάδος, Κως. του Β΄, απόγονος του Σαμπετάι Σεβί του Μεσσία των…ΕΒΡΑΙΩΝ!

              http://greeknewsondemand.com/2016/05/18/%CE%BF-%CF%87%CE%BF%CF%85%CE%AC%CE%BD-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%B6%CF%85%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%AE%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85/                                                       ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΧΑΛΚΕΥΕΜΕΝΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΑ ΖΩΑΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ DNA ΘΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ :::::::

Artemis Sorras

ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΜΑΣΟΝΩΝ .... ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ....
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΗΞΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΖΩΑΑΑ
ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !
ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ??
[ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΞΑΝΑΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ....ΜΕΣΗ ....ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΝΟΥΝ ]
ΕΣΕΝΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ???
ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ! ΝΟΗΣΗ !
ΣΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΤ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ
ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ]
ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΕΙΡΟ
ΣΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΕΣ ΣΟΦΟΥΣ ΟΛΑ
ΚΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ !
ΧΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ !
ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΣΟΥ
ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ
ΣΕ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ
ΣΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΣ !
ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΑΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΣΟΥ ??
ΤΑ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΕΣ ΥΛΗΣΤΙΚΕΣ !
ΠΡΟΣΒΑΛΕΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ !
ΠΕΤΑΞΕΣ ΜΑΚΡΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ !
ΒΕΒΗΛΩΣΕΣ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ !
ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕΙ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ
ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ
ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !
ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΑΞΙΖΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ??
[ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΣ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟΝ ΣΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΥΣΙΑ ΑΡΑ ΙΣΟΙ ΑΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ]
. . ΝΑ ΣΕ ΠΑΝΕ ΠΟΥ ????
ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΕΞΕΛΙΞΟΥΝ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ
ΠΟΙΟ ΕΙΔΟΣ ???
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ???
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ ΟΜΟΜΗΤΡΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΣΟΥ ΕΙΔΟΣ ΟΜΟΙΩΝ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΣΟΥ
[ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΣΤΑ ΖΩΑΑ ΝΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ DNA ΘΕΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ?????
ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΖΩΑΑΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΘΕΟΥΣ !!
ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΜΕΣΩ ΕΣΟΥ ????
ΤΑ ΖΩΑΑΑ??? ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ??? ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ??
ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ??
ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ???
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΤΕΙ ???
ΘΑ ΕΣΩΖΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ????
ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΣ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΕΕ ????? ]
ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ???
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ Η ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΨΕΥΔΗ
[ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ
ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΓΗΙΝΟ ΧΑΖΑ ΖΩΑΑΑΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ]
ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ !!
ΜΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΕ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΑ !
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΠΑΝΤΑ ΕΑΝ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ ???
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΟΥ !!
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΛΕΨΑΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΠΙΣΩ !!
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!


ΚΑΤΑΝΟΗΣΤΕ ....ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ...

ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ ...

Η ΥΠΟΜΟΝΗ - ΑΝΟΧΗ ΕΞΑΝΤΛHTE : https://www.facebook.com/video.php?v=10152644107221795
.

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ


Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΙ - ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΣΤΡΙΒΟΥΝ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ, ΣΤΑΘΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΒΟΥΒΟΙ ΣΑΝ "ΧΑΝΝΟΙ" ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ, ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ Ν' ΑΣΕΛΓΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΑΡΚΑ ΣΟΥ;
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΑΝΑ ΜΟΥ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΜΕΤΟΧΑ;;;
ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ Ν' ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΛΗΘΗ - ΜΕΘΗ ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΑΙΩΝΩΝ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ.
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ, ΠΑΡΑΛΟΓΗΣ ΨΕΥΔΟ-ΕΙΚΟΝΙΚΟ-ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ, ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ, ΝΑ ΒΕΒΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ, ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ;
ΜΑΣ ΕΦΟΔΙΑΣΑΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ, ΜΕ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ, ΜΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΑΤΕ ΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΣΕ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΗ ΣΥΝΕΧΗ ΡΟΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ, ΩΣ ΠΗΓΑΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΗΣ ΑΕΝΑΗΣ ΖΕΥΞΗΣ, ΤΟΥ ΠΥΡΙΝΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΦΤΙΑΧΤΗΚΑΜΕ ΙΣΟΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΙΔΙΟΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.
ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΩΣ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑΣ.
ΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ,
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ, ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ, ΤΟΥ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ. ΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ.
ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΠΛΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΛΟΥΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ - ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ.
ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΑΠΛΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ,,
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΓΑΝΤΕΣ.
ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΟΥΜΕ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.
ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ!
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ
ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ. ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ.
ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕ ΤΟ ΝΟΥ, ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ, ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΩΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΒΑΣΕΙ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΑΡΧΕΓΟΝΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.
Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΦΩΝΑΖΕΙ.
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ.
ΑΦΟΥΓΡΑΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ
ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΑΡΓΕΙΣ;
ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΣΥ,
ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΙΣ ΤΗΝ Ε.ΣΥ.
ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!
Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ !


Artemis Sorras
ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ????????? ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣΠΗΓΗ : http://www.larissanet.gr/2016/06/20/o-katalogos-tis-tragodias-sto-nomo-larisas/

Απ’ την Ελασσόνα ως το Στόμιο, και από τα Φάρσαλα ως τον κάτω Όλυμπο. Από την Ροδιά, στην Μελίβοια και την Βελίκα…! Και από το Στρίτνζιο, στο Τσάγεζι, τα Μεσάγγαλα, τον Αγιόκαμπο, στο Ομορφοχώρι, στην Νίκαια, τον Πλατύκαμπο ακόμη και μέσα στην Λάρισα κάποιες εκτάσεις …

Αλλά και ευρύτερα σε όλη την Ελλάδα από την Πάργα ως το Διδυμότειχο κι απ’ τις Πρέσπες ως την νότια Κρήτη, λιβάδια και δάση, κάμποι και βουνά, παραλίες και λιμάνια, αρχαιολογικοί χώροι, ιαματικές πηγές, πάρκα και θέατρα, κάστρα, εκκλησίες, μνημεία και οι ακρογιαλιές μας .

Αυτά είναι τα 3.175 ακίνητα του Δημοσίου προς πώληση για τα επόμενα 99 χρόνια και κάθε ώρα που περνά βρίσκουν κι άλλα και τα προσθέτουν. Θα αντέξουμε λέει η ΣΥΡΙΖΑΙΑ βουλευτίνα γιατί αντέξαμε 400 χρόνια τούρκικη σκλαβιά και γι’ αυτό εκτιμά πως δεν μας τρομάζουν τα 99 της ευρωπαϊκής στα οποία συμφώνησε.

Αυτός ο «κατάλογος» θα μπορούσε να ήταν μια συλλογή από καρτ ποστάλ, ή μια δαντέλα πλεγμένη από βραβευμένες παράλιες και διαδρομές στον Κίσσαβο και στον Όλυμπο, ή «ένα βιβλίο Ιστορίας» που δεν εκδόθηκε ακόμη όπως είπε κάποιος συνοδοιπόρος στην αγωνία για αυτόν τον τόπο. Κι όμως όλα αυτά τα πουλάνε. Πουλάνε το κάλος που ενυπάρχει παντού, την φυσική ρωμαλεότητα του τοπίου και το στερεωτικό υλικό όλων αυτών που είναι οι αναμνήσεις μας. .

Πουλάμε στους ξένους τους αρμούς του τόπου μας και την δυνατότητά του να υπάρξει με αξιοπρέπεια και ελευθερία αύριο. Μας εξευτελίζουν ως στερέωμα των θέσεων, των προτάσεων και των «τρόπων» που μας απαρτίζουν.

Τα πουλάνε για τους χειρότερους λόγους, τους πιο ντροπιαστικούς λόγους που μπορείς να φανταστείς…

Τα πουλάνε για να βρουν το πλεονάσματα και να πληρώσουν τους φόρους υποτέλειας-παραμονής στο ευρώ. Τα πουλάνε και σπαταλούν την περιουσία των παππούδων και των παιδιών μας ατιμάζοντας τους πρώτους και υπονομεύοντας -ανεύθυνα ως συνήθως- τις επόμενες γενιές.

Ο καθένας μας μπορεί να αναγνωρίσει τον εαυτό του σε κάποιο στοιχείο αυτού του καταλόγου της τραγωδίας. Μια παλιά εικόνα, ένα καλοκαιρινό πάρτι, μια βραδιά με φίλους στην Βελίκα, κάποιες βουτιές σε παραλία, μια σιωπηρή ιστορία, μια εκδρομή ένα διήμερο. Τα παιδικά μας χρόνια, πουλάνε την μνήμη και τις αναμνήσεις. Πουλάνε την Πατρίδα αποφασισμένοι να ξεχαστεί και να σβήσει δια παντώς ο ελληνισμός μέσα στην ευρωπαϊκότητα.

Ο κατάλογος των ακινήτων που βγαίνουν στο σφυρί από τους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ στο νομό μας είναι ο παρακάτω:
Αμπελώνας Λάρισας, θέση: ΑΓΚΗΝΙ έκταση 40.000 τμ
Αμπελώνας Λάρισας, θέση: Βρυότοπος έκταση 500.000 τμ
Μεγάλο Ελευθεροχώρι, έκταση 1.600.000 τμ
Τύρναβος Λάρισας, θέση: ΑΡΠΑΚΙ, έκταση 40.118 τμ
Τύρναβος Λάρισας θέση: ΝΕΡΟΚΡΑΤΙ (Ή ΑΛΜΥΡΕΣ), έκταση 10.850 τμ
Πλατύκαμπος Λάρισας, έκταση 42.375 τμ
Νίκαια Λάρισας, έκταση 28.300 τμ
Αγιά Λάρισας, θέση: ΣΤΟΥΜΠΙΝΑ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ, έκταση 7.900 τμ
Αγιά Λάρισας, θέση: ΒΑΛΤΟΣ έκταση 000 τμ
Ομορφοχώρι Λάρισας, θέση: ΔΕΚΑΟΧΤΑΡΙΑ, έκταση 17.875 τμ
Στόμιο Λάρισας, θέση: ΣΤΡΙΝΤΖΟΣ, έκταση 87.500 τμ
Κάτω Όλυμπος Λάρισας, θέση: ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ, έκταση 58.280 τμ
Μελιβοία Λάρισας, θέση: ΜΑΥΡΟΓΙΑ, έκταση000 τμ
Μελιβοία Λάρισας, θέση ΒΕΛΙΚΑ, έκταση 97.686.29 τμ
Πολυδάμαντας Λάρισας, θέση: ΚΟΥΣΛΟΥ-ΚΛΑΡΑΚ, έκταση 2.025.845 τμ
Πολυδάμαντας Λάρισας, θέση ΠΟΛΥΔΑΜΕΙΟΥ, έκταση 1278429 τμ
Ποταμιά Λάρισας, θέση: ΧΑΡΤΖΙΑ, έκταση 9770000 τμ
Περιοχή Λάρισας δήμος Λαρισαιων ΠΟΛΗ 15283.52 τμ

Όλος ο κατάλογος με τα 3.175 Ακίνητα προς πιθανή αξιοποίηση βρίσκεται στην σελίδα: https://www1.gsis.gr/taxisnet2/ggdp/estatesSelectedInfo.htm
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΔΠΔ : ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ: ΔΠΔ : ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΡΑ : Χάγη. ΔΕΕ: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ , 23-6-2016
ΔΠΔ : ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
Συμφώνως του Καταστατικού της Ρώμης ΕΔΡΑ : Χάγη (Κάτω Χώρες).
- ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ • Πρώτον, το Καταστατικό του ΔΠΔ, ο Κανονισμός Διαδικασίας και Διεξαγωγής Αποδείξεων και τα στοιχεία της υπόστασης των εγκλημάτων. • Δεύτερον, οι εφαρμοστέες Συνθήκες και οι αρχές και οι κανόνες του διεθνούς δικαίου, περιλαμβανομένων των αρχών του διεθνούς δικαίου των διεθνών συρράξεων. • Άλλως, οι γενικές αρχές του δικαίου τις οποίες το ΔΠΔ συνάγει επαγωγικώς από τις αντιπροσωπευτικές των διαφόρων νομικών συστημάτων εθνικές νομοθεσίες.ΑΠΟΣΤΟΛΗ • Το ΔΠΔ συμβάλλει στην τήρηση και εφαρμογή σε μόνιμη βάση της διεθνούς ποινικής δικαιοσύνης: στην πρόληψη των εγκλημάτων και στην καταπολέμηση της ατιμωρησίας. • Το ΔΠΔ διεξάγει έρευνες, ασκεί διώξεις και δικάζει κατά δικαία, αποτελεσματική και αμερόληπτη κρίση, τα πλέον σοβαρά εγκλήματα. • Το ΔΠΔ ασκεί τα καθήκοντά του με διαφάνεια και αποτελεσματικότητα.ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ Αρμοδιότητα καθ’ ύλην: Το ΔΠΔ είναι αρμόδιο για τα πλέον σοβαρά εγκλήματα: • το έγκλημα της γενοκτονίας • τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας • τα εγκλήματα πολέμου • καθώς και για το έγκλημα της επιθέσεως, όταν αυτό οριστεί.Αρμοδιότητα κατά χρόνον: το ΔΠΔ είναι αρμόδιο για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν μετά την έναρξη ισχύος του Καταστατικού του, δηλαδή μετά την 1η Ιουλίου 2002. Προσωπικό πεδίο εφαρμογής: το ΔΠΔ είναι αρμόδιο αν ο κατηγορούμενος είναι υπήκοος κράτους μέρους ή αν το έγκλημα διαπράχθηκε στο έδαφος συμβαλλόμενου κράτους. Εντούτοις, οι προϋποθέσεις αυτές, δεν ισχύουν όταν το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ παραπέμπει μια υπόθεση στον Εισαγγελέα. Αρχή της συμπληρωματικότητας: το ΔΠΔ δύναται να διενεργεί έρευνες και, εφόσον τούτο δικαιολογείται, να ασκεί δίωξη και να δικάζει πρόσωπα μόνον αν το ενδιαφερόμενο κράτος τελεί σε αδυναμία να το πράξει ή δεν έχει την πρόθεση να κινηθεί συναφώς.ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Το Καταστατικό περιλαμβάνει σημαντικές διατάξεις σχετικά με τα δικαιώματα και τα συμφέροντα των θυμάτων. Για πρώτη φορά στην ιστορία της διεθνούς ποινικής δικαιοσύνης τα θύματα μπορούν να συμμετέχουν στη διαδικασία και να ζητούν αποζημίωση και ηθική ικανοποίηση για την υλική και ηθική βλάβη που υπέστησαν. Εξάλλου, οι ιδιώτες και οι κυβερνητικές και μη κυβερνητικές οργανώσεως δύνανται να υποβάλλουν κοινοποιήσεις στο Γραφείο του Εισαγγελέα επί των εγκλημάτων που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του ΔΠΔ.ΣΥΝΘΕΣΗ Το ΔΠΔ αποτελείται από 4 όργανα: το Προεδρείο, τα Τμήματα, το Γραφείο του Εισαγγελέα και τη Γραμματεία. Το Προεδρείο αποτελείται από τον Πρόεδρο και δύο Αντιπροέδρους, εκλεγόμενους μεταξύ των 18 δικαστών του Δικαστηρίου. Οι 18 δικαστές του Δικαστηρίου (ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί) προερχόμενοι από όλες τις χώρες του κόσμου, εκλέγονται από τη συνέλευση των κρατών μελών για θητεία εννέα ετών. Κατανέμονται σε τρία τμήματα: • το προκαταρκτικό τμήμα • το πρωτοβάθμιο τμήμα • το τμήμα εφέσεων Ένα τρίτο των δικαστών ανανεώνεται ανά τριετία. Το Γραφείο του Εισαγγελέα διευθύνει ο Εισαγγελέας, τον οποίο επικουρεί ένας αναπληρωτής εισαγγελέας. Εκλέγονται από τα κράτη μέλη. Τη Γραμματεία διευθύνει ο Γραμματέας τον οποίο εκλέγουν οι δικαστές.ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ • Το ΔΠΔ είναι ανεξάρτητο δικαιοδοτικό όργανο. • Το ΔΠΔ είναι διαρκές. • Το ΔΠΔ είναι αρμόδιο έναντι των φυσικών προσώπων. • Το ΔΠΔ ιδρύθηκε με ιδρυτική Συνθήκη (Καταστατικό της Ρώμης), σε αντίθεση προς τα ad hoc ποινικά δικαστήρια τα οποία ιδρύθηκαν με ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ. Τα κράτη αποδέχονται a priori την αρμοδιότητά του επικυρώνοντας το Καταστατικό της Ρώμης.Το Συμβούλιο Ασφαλείας δύναται να παραπέμψει υποθέσεις στο ΔΠΔ ενεργώντας δυνάμει του κεφαλαίου VII του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών.Διεύθυνση: Cour pénale internationale Maauweg, 174 - 2516 AB Den Haag Τηλ.: (+31-70) 515 85 15 Internet : http://www.icc-cpi.int
ΔΕΕ: ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΕΔΡΑ : Λουξεμβούργο.
ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ : 1. Συνθήκη περί ιδρύσεως της ΕΚΑΕ2 • 2. Συνθήκη περί ιδρύσεως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (ΣΕΕ)• 3. Συνθήκη για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΣΛΕΕ)• 4. Παράγωγο δίκαιο.ΕΛΛΑΔΑ : ΜέλοςΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ : Δικαστήριο 1. Επιλαμβάνεται των προδικαστικών ερωτημάτων που υποβάλλουν τα εθνικά δικαστήρια ως προς την ερμηνεία των Συνθηκών και των πράξεων των οργάνων της Ενώσεως και ως προς το κύρος πράξεως της Ενώσεως. 2. Επιλαμβάνεται των ευθειών προσφυγών, ήτοι: • των προσφυγών λόγω παραβάσεως κράτους μέλους• • των προσφυγών ακυρώσεως ή των προσφυγών κατά παραλείψεως που ασκούν: • κοινοτικό όργανο κατά άλλου κοινοτικού οργάνου• • κράτος μέλος κατά του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ή/και του Συμβουλίου, εξαιρουμένων των ασκουμένων κατά του Συμβουλίου και αφορωσών τις κρατικές ενισχύσεις, το ντάμπινγκ ή τις εκτελεστικές αρμοδιότητες του Συμβουλίου• • κράτος μέλος κατά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με ενισχυμένη συνεργασία στο πλαίσιο της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 3. Επιλαμβάνεται των αναιρέσεων κατά των αποφάσεων του Γενικού Δικαστηρίου. 4. Επιλαμβάνεται της επανεξετάσεως των αποφάσεων του Γενικού Δικαστηρίου επί των αναιρέσεων κατά των αποφάσεων του Δικαστηρίου Δημόσιας Διοίκησης.ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο μπορεί να προσφύγει ενώπιον του Γενικού Δικαστηρίου: 1. κατά πράξεως ενός από τα θεσμικά όργανα, ή ενός οργανισμού της Ευρωπαϊκής Ενώσεως η οποία του απευθύνεται και το αφορά άμεσα και ατομικά, 2. κατά κανονιστικής πράξεως που το αφορά άμεσα και δεν συνεπάγεται εκτελεστικά μέτρα. 3. Επίσης, οι πολίτες της Ένωσης έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ενώπιον του Δικαστηρίου τις παρατηρήσεις τους, σε περίπτωση κατά την οποία ο εθνικός δικαστής, κληθείς να αποφανθεί επί διαφοράς που τους αφορά, αποφασίζει να του υποβάλει προδικαστικό ερώτημα.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Cour de justice de l’ Union Εuropéenne Presse et information - L-2925 Luxembourg Τηλ.: (+352) 43 03-1 - Fax : (+352) 43 03-2500 Internet : http://www.curia.europa.eu

Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2016

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ :60 + ΕΛΛΗΝΕΣ.....

Βασιλειάδης Δημήτριος ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ :
60 + ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ
ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ
ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ
ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ 
ΩΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ 60+ ΜΕΤΑ-ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ
ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ
ΤΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ
ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ 49000 ΕΡΓΩΝ
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ , ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ Ή ΗΜΕΡΕΣ ............
======================
ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ


ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ....Όχι των Ελλήνων ;;;;;;;

ΝΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!! "ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ".!!!Το Σύνταγμα του 1844 (τ.Α' 5/18.3.1844) - Εθνικό Τυπογραφείο Γιάννης Καλογερόπουλος: ΦΕΚ ..αριθμ 5 ... 18 Μαρτιου 1844
ΟΘΩΝ
ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ
ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ....οχι των Ελληνων ???????????
ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ....οχι των Ελληνων ???????????ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ....οχι των Ελληνων ???????????ΟΘΩΝ ΕΛΕΩ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ....οχι των Ελληνων ???????????ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΕΡΙ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ .ΑΡΘΡΟΝ 1 .Η ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ , ΠΑΣΑ ΔΕ ΑΛΛΗ ΓΝΩΣΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΛΑΤΡΕΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΚΩΛΗΤΩΣ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ , ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ .ΑΡΘΡΟ 2 .Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ....... ΚΕΦΑΛΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΖΑ ......ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ, ..( αλλα .. γνωριμιες οι μαγκες )ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΩΣ ΗΝΩΜΕΝΗ ΔΟΓΜΑΤΙΚΩΣ ... ..... Δογματικως εεεε ???..ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΛΕΙ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΟΜΟΔΟΞΟΥ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ,ΤΗΡΩΣΑ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΩΣ ΩΣ ΕΚΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕ ΙΕΡΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣΕΙΝΑΙ ΔΕ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΣ .... !!!!!!ΕΝΕΡΓΟΥΣΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΣΗΣ ΑΛΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ...ΤΑ .... ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΑΥΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,......... !!!!!!!!!!!!!!! .. αρα της εχουν αναγνωριστει .......ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....... και μονη της κανει οτι θελει ....ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΥΠΟ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ . . ( αρα μονη της αποφασιζει και ασκει τα κυριαρχικα δικαιωματα !!!!! επανω σε τι ομως κυριαρχικα ???? ποιας Κυριαρχιας?? και επι αυτης κανει οτι θελει .)εσεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΣ ΨΩΦΑΤΑΙ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ ....ΕΧΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ !!!ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟ .... ΚΑΦΕΝΕΙΟ .....ΑΡΘΡΟ 2 .Η ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ....... ΚΕΦΑΛΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΖΑ ......ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΝ,<<<<<<< >>>>>>>>>ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .ΑΡΘΡΟ 3 .ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΕΙΣ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΒΑΡΗ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ, ΜΟΝΟΙ ΔΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΟΙ ΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ . ΠΟΛΙΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ , ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ Η ΑΠΟΚΤΗΣΩΣΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.ΑΡΘΡΟ 4........Ο σφοδρότατος πόλεμος που δέχτηκε ο Καποδίστριας,με τελικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του,ήταν πολύ σκοτεινός!Αν δούμε αυτό το ιστορικό σχετικά με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ......και διαβάσουμε τους σκοπούς της "μυστικής" εταιρείας με το βαρύγδουπο όνομα,"Κατάστημα Δυνάμεως,ήτοι του Ηρακλέους",ένας από τους οποίους ήταν,..."Η επιθυμία λαμπρότητος της θρησκείας...","...και η αξιοπρεπής αποκατάστασις της εκκλησιαστικής τάξεως",γνωρίζοντας πλέον την σχέση της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑΔιαβάζοντας το βιβλίο "Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ Το τίμημα της Ανεξαρτησίας",του Τάσου Βουρνά,με συγκέντρωση υλικού από τη Μαρία Σαμολαδά,από τη σειρά "ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ",εκδόσεων ΦΥΤΡΑΚΗΣ,στη σελίδα 63 βρήκαμε ένα ποσόν χρημάτων που μας έκανε εντύπωση,όχι το ίδιο το ποσό που ήταν απλά τόκοι,αλλά το μη αναγραφόμενο κεφάλαιο βάσει του οποίου εκταμιεύθηκαν αυτοί οι τόκοι!Έχοντας ακούσει τον Πρόεδρο του Οργανισμού EI-E.N.D.,Ε.Λαμπράκη......να λέει για διάφορους λογαριασμούς ανά τον κόσμο,με τεράστια λιμνάζοντα χρηματικά ποσά,τα οποία βρίσκονται εκεί με δικαιούχο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,αναρωτηθήκαμε,πόσο να ήταν αυτό το κεφάλαιο,που ήταν κατατεθειμένο,και αν υπάρχει σήμερα πόσο μπορεί να είναι!Όταν ο Καποδίστριας ανέλαβε την εξουσία,ανανέωσε τους δεσμούς του με την ρωσική πολιτική,επισκεπτόμενος την Πετρούπολη.Εκτός των άλλων,ενισχύθηκε από τη Ρωσία με...200.000 χρυσά φράγκα,που αποτελούσαν τους τόκους των κεφαλαιοποιημένων δωρεών των Ελλήνων της Ρωσίας υπέρ του Απελευθερωτικού Αγώνα!Ακόμα δόθηκαν άλλα 400.000 χρυσά ρούβλια(1.000.000 γαλλικά φράγκα της εποχής) που είχαν συγκεντρωθεί επί ρωσικού εδάφους για την εξαγορά Ελλήνων αιχμαλώτων!!!Εδώ ο Τάσος Βουρνάς,δεν μας διευκρινίζει αν τα γαλλικά φράγκα ήταν χρυσά,αλλά αυτό μπορεί να το βρει ένας γνώστης των οικονομικών ισοτιμιών της εποχής εκείνης!Αν για την μετοχή της Τράπεζας Ανατολής,που η τιμή της είναι 125 χρυσά γαλλικά φράγκα......σήμερα η αξία της είναι 670.000.000.000 δολλάρια,το άγνωστο εκείνο ποσό το συγκεντρωμένο στο έδαφος της Ρωσίας,που οι τόκοι του μόνο ήταν εκείνη τη στιγμή 200.000 χρυσά φράγκα,πόσο μπορεί να είναι σήμερα;Ο σφοδρότατος πόλεμος που δέχτηκε ο Καποδίστριας,με τελικό αποτέλεσμα τη δολοφονία του,ήταν πολύ σκοτεινός!Αν δούμε αυτό το ιστορικό σχετικά με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ......και διαβάσουμε τους σκοπούς της "μυστικής" εταιρείας με το βαρύγδουπο όνομα,"Κατάστημα Δυνάμεως,ήτοι του Ηρακλέους",ένας από τους οποίους ήταν,..."Η επιθυμία λαμπρότητος της θρησκείας...","...και η αξιοπρεπής αποκατάστασις της εκκλησιαστικής τάξεως",γνωρίζοντας πλέον την σχέση της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε. με την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (δείτε σχετικά εδω) βγάζουμε συνειρμικά το συμπέρασμα,ποιοί ίσως βρίσκονταν πίσω από αυτήν τη συνωμοσία...

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★