Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ «ΑUT DEDERE AUT JUDICARE»

Viky Charalambous

ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΩΚΟΥΝ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΔΙΩΞΗ ΤΟΥΣ.
«ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ« ΝΟΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ».
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΚΤΛ ΠΟΛΕΜΟΥ.
ΕΙΔΙΚΑ, Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ Η.Ε., «ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ», ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΟΤΙ, ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ), ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΡΑΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η' ΜΕΡΟΣ ΕΥΡΕΙΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΕΛΕΣΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΑΔ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΥΓ. 1949, ΤΩΝ 2 ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ ΤΟΥ 1977 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΙ, ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΓΕΝΕΥΗΣ.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΩΣ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗΣ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010, ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ, ΣΤΟ ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΤΙΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ (ΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ, ΗΘΙΚΟΥ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΚΤΛ).
ΤΟΣΟ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ Ε.Ε., ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ 3314 (ΧΧΙΧ)/14.12.1974 ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Η «ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ», Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ Η ΨΥΧΙΚΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΝ ΟΡΩΝ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ - ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΩΝ «ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ», ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΚΑΤΩΤΕΡΩ:
1. ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,
2. ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ,
3. ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ,
4. ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ, I. ACTUS REUS ΚΑΙ II. MENS REA
5. ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
6. ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
7. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
8. ΑΠΑΤΗΣ,
9. ΑΞΙΑΚΟΥ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ - ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥ - ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,
10. ΔΟΛΙΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗΣ,
11. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ,
12. ΠΡΑΞΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ,
13. ΦΘΟΡΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,
14. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΣΕ ΧΡΕΗ (Α.Φ.Μ. ΣΕ ΝΕΟΓΝΑ- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ ΕΡΗΜΗΝ..)
15. ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ,
16. ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ
17. ΑΠΑΤΗΣ
18. ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΕΙΑΣ,
19. ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ,
ΠΟΥ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ, ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΤΛ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΦΟΡΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ... ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, ΙΣΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΗΣ ΕΕ, ΔΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΟΧΟΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Κ.Ο.Κ. ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΣΤΟ ΒΗΜΑ TV

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟΥ 1832 ΚΑΙ Ο ΠΤΩΧΕΥΤΗΣ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ ΤΗΣ ΒΑΥΑΡΙΑΣ ΙΔΡΥΣΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ
ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΙ ΟΡΚΟΥ ΕΠΙ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟΤΟΚΟ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ .
ΕΤΣΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝΕ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1822 ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΛΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ .
ΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΕ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ?
ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ .
ΕΤΣΙ ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 1852 ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΕ ΤΙ ?
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
ΕΚΕΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΓΟ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΣΙ
ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ 56 ΤΟΥ 1854
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ,,,.. ΠΟΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ
ΕΠΙΣΗΜΑ ΦΕΚ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ..
ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ ΤΟΥ 1854 ΟΤΙ Ο ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΙΔΡΥΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ .
ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΕΙΣ :
Ο ΦΟΡΟΣ ΤΩΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΩΝ,
ΟΙ ΔΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝΕΙΩΝ ,
Ο ΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΦΙΔΑΣ ,
Ο ΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΙΓΔΑΣ
ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΦΟΡΟΙ .
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ .
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΛΕΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ....
ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ?
ΣΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΛΕΜΕ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΤ ΟΥΣΙΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΑΖΕ ΦΟΡΟΥΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ: ΝΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ?
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 185 ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ !
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ: ΠΩΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ?
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠ: ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΟΧΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΛΕΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΟΧΙ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ !
Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ?
ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΞΑΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ !
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΝΕΤΕ ..... ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΠΟΤΕ ΤΙ ? ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ: ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠ: ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2015 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ !
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ?
ΠΡΩΤΑ Η ΒΟΥΛΗ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΛΕΓΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΣΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΚΑΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΡΕΛΛΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΥ ΥΠΑΓΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΙΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΦΕΣΙΒΑΛΕΤΑΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
ΠΡΙΝ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΣΩΣΤΑ ?
ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝΕ ΣΕ ΦΕΚ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΟΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ .
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ : ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ Κ. ΔΑΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΤΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ?
ΔΑΡΑΣ :ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ
ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ
ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,
ΑΡΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ !
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝΕ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ
ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΩ ΕΓΩ ....
ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ
ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΝΤ ΤΑ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΙ
ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΣΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΝΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΚΑΡΦΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ !!!
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ < < ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ > > ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ !!!
ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ ΤΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΣΙΜΙΣΗ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΑΡΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ 2 ΤΡΙΣ 300 ΔΙΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ: ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ. ΔΑΡΑ ?
ΔΑΡΑΣ : ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΒΑΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΩΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΘΝΟΣ
ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΥΡΙΟΙ ΕΦΟΣΟΝ ΜΟΝΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΘΕΣΑΤΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ !!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΩΣ ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ !
ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΡΧΟΥΜΕ ΕΠΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ !
ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ < < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > >
ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ !!
Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η < < ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ > > ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ .
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ :Κ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ? ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ?
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠ: ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙ !
ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ...
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡ : ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΣΑΣ ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ ΕΤΣΙ
Γ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΠ : ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΠΙΣΤΟΙ !
ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ .... ΚΑΛΗ Η ΚΑΚΗ ΠΙΣΤΗ.
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
ΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΟΧΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ !
ΤΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΜΑΣ .
ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ !
ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΤΟ ΕΞΗΣ :
ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ !
ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΕΡΩΜΕΝΟΥ Η ΛΕΓΟΜΕΝΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΜΑΣ !
ΟΛΗ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΠΟ ΞΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ :
ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ !!
ΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ...
ΕΔΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ .
ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΠΡΕΣΒΗ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ .
ΑΥΤΟ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ :
ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝΕ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΗΣΙΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ - ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!!
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΣΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ :
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ
Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ :
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΑΥΤΑ !!
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ .
ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΩΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ... ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ??
ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ....ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ...ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ !
ΑΡΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ.
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙ ? ... ΝΟΜΕΙΣ !!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΞΑΝΑ !!!!!
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΩ .... ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ !!!
ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ .
ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ !
ΑΝ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 45% !
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ?
ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ !! ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΙ .
ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΕΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΦΕΡΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΝΟΜΗ !!
ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΑΧΤΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ .
ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ !
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΧΩ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΠΩΣ :
ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΝΤΕΡΑΛ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΟΙΚΟ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ...
ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ :
ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ !
ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΚΟΥΣ.... ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΒΑΡΟΣ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ !
ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ?
ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ .
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΝΟΜΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ...
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΔΩ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΦΜ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ !
ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΕΠΙΜΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ...
ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ < < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > > ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΙΚΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ .


                   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com

Άρα, έχουμε μια αστυνομία που στήνει πράγματα, προβοκάτσιες και προπαγάνδες;

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com


ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ;;

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:
«ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΠΑΝΕ…ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΗ, ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.!»

Για πρώτη φορά, στα χρονικά τα δικά μας, ενώ παλιότερα τα κόμματα ήταν μαζί, βλέπαμε ότι έκαιγαν γραφεία κομμάτων, τα γραφεία της Ν.Δ, τα γραφεία του ΚΚΕ, εκεί ήταν οι Κνίτες, εδώ οι αναρχικοί…
Σαφώς έχουμε πολλά γραφεία στην Ελλάδα που μας τα σπάνε. Οι πληροφορίες μας είναι πάρα πολλές και θα πω δημόσια αυτή την στιγμή ότι ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΑ ΣΠΑΝΕ! Κανένα άλλο! Ούτε Μη Κυβερνητικές, ούτε κανένα άλλο, ούτε τις οργανώσεις των χαζάρων που είναι στα νησιά και φέρουν λαθρομετανάστες και τους προστατεύουν.
Σπάνε τα γραφεία των ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ και δη, των πολιτών που είναι δικά τους.
Έχω πει ότι εγώ δεν έχω δικά μου γραφεία. Όλα τα γραφεία των πολιτών, των Ελλήνων που τα έχουν κάνει με την ψυχή τους και με τα δικά τους χρήματα. Έχουν τα γραφεία στον δικό τους αγώνα της Απελευθέρωσης, της πραγματικής Πολιτικής που είναι των Ελλήνων.
Αυτό πραγματικά, θα τους πω, ότι μας διαφημίζει! Κάψτε τα αύριο όλα, θα είμαστε πρώτοι και πολύ διαφημισμένοι, θα έλεγα και θα εξαγριώσετε όλο το κοινό για να καταλάβει τι ακριβώς κάνει το καθεστώς! Οι μηχανισμοί είναι καθαρά καθεστωτικοί.
Θα πω αυτό: έγινε ένα κτύπημα στο Περιστέρι, το οποίο βιντεοσκοπήθηκε από κάποια κάμερα ενός μαγαζιού κι έχουμε όλα τα στοιχεία. Είδαμε ένα ΖΗΤΑ μπροστά και από πίσω του να πηγαίνουν 19 μηχανάκια με κρυμμένες πινακίδες, καλυμμένοι full face και κράνη και τα 19, τα οποία πήγαν μπροστά από το γραφείο και φώναζαν στον κόσμο ότι «θα σας κάψουμε, φασίστες!».
Φυσικά, οι δικοί μας, όπως τους έχουμε εκπαιδεύσει, αν το θέλετε, μέσα στην Λογική και στον πολιτισμό τους έλεγαν: «παρακαλώ, ελάτε στο γραφείο μας να σας ενημερώσουμε. Δεν είμαστε φασίστες και μάλλον, δεν ξέρετε τι είναι φασισμός! Είναι μια κατασκευασμένοι λέξη και ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη για την Ελληνική γλώσσα». «Όχι, θα το κάνουμε!».
Φυσικά, περίμεναν να κτυπήσουν και τα δικά μας γραφεία, δηλαδή να κτυπηθούν οι άνθρωποι μας, όπου να μας περάσουν για ακροδεξιούς. Επειδή δεν έχω ασφάλεια, έχω πραγματικούς αστυνομικούς Έλληνες, αλλά στην ουσία είναι ένα συννεφόκαμμα από Μοσάντ, χαζάρων και παραπληγικών και παρακρατικών ανθρώπων. Αυτό το μόρφωμα έχει βαλθεί να μας βάλει με την Χρυσή Αυγή, δηλαδή ότι είμαστε το άλλο χέρι.
Τους λέω λοιπόν ότι είναι μια παραπληγική Χρυσή Αυγή, ένα χαζάρικο μόρφωμα Ναζισμού. Δεν υπάρχει Έλληνας να λέει ότι είναι καλός ο Χίτλερ και υποστήριζε τους Έλληνες, αυτό το μπάσταρδο παιδί των Χαζάρων Εβραίων.
ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΟΙ! ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ’ ΡΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ!
Και αφήστε τα «χάιλ Χίτλερ» Ζωντόβολα, όπου εκεί υπάρχει μια Διοίκηση πάρα πολύ παλιά. Έχουν 500 χρόνια καταστατικό.
Είναι ένα χαζάρικο μόρφωμα που στην Ελλάδα δεν έχει καν πρόεδρο. Είναι ένα υποκατάστημα, για αυτό έχει Γενικό Γραμματέα. Δεν έχουμε καμία δουλειά!
Φυσικά για όλους τους Έλληνες που έχουν πάει….καταρχήν από πότε έγινε κάποιος Χρυσή Αυγή; Δηλαδή, δύο τετραετίες τώρα και υπήρχε Χρυσαυγίτης, δηλαδή έγινε κάποιος πασοκατζής; Υπάρχουν κάποιες ψευδο-ιδεολογίες που τις ακολουθούν για ιδίον όφελος και συμφέροντα και πιο παλιά, ήταν πιο επικίνδυνα τα πράγματα!
Σήμερα λοιπόν που έρχεται ένας Πολιτικός Φορέας, με Αρχές του Ελληνισμού και είναι στην βάση του λαού και του Δήμου, είναι δυνατόν τώρα, να ψάχνουν τα παρακρατικά, παραπληγικά κωλόπαιδα να πουν εμάς ότι εμείς είμαστε ένα μόρφωμα!
ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΤΗΤΑ.
ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΚΑΑΑΓΓΕΙΛΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!
Τίποτα περισότερο, τίποτα λιγότερο! Είναι ξεκάθαρη η γραμμή κι ακριβώς ό,τι θέλουμε.
Και πολύ προσωπικά θα τοποθετηθώ ως εξής: Κακώς βλέπουν εμένα ως πολιτικό. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.
Και προσπαθώ και θα το κάνω, άμα το θέλετε, κι έτσι όπως έχει στηθεί, πρέπει ο Πολίτης να πάρει την πολιτική στα χέρια του και να βγάλει τους πολιτικούς τους, δηλαδή τους Άρχοντες, αυτοί που θα άρχουν στους πολίτες, πάντα ανακλητοί και βάσει ενός Νόμου που θα προκύπτει από τα Ελλάνια Πρωτόκολλα.
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ‘Ελενα Αλεξίου

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις εμπρηστικές επιθέσεις στα γραφεία των φασιστόβλακων της "Ελλήνων Συνέλευσις" του Αρτέμη Σώρρα στο Γαλάτσι 

ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ...... ΝΤΕ ΓΙΟΥΡΕ ΚΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ....

ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΟΝΤΡΟΛ [ ΕΛΕΓΧΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ] .... ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ??? Η ΟΧΙ ??? .... ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .......ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ... ΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΩΝ....... ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ .... ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΙΘΑΝΗΣ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΗΡΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ .......ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ.........[ ΑΝΤΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΑ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ...... ΝΤΕ ΓΙΟΥΡΕ ΚΑΙ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ .... ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΙ ] ...... ΚΑΙ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ....... ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ [ ΥΠΗΚΟΩΝ ] ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ !!!!!!!!! .... ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ............ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΜΑ ΟΤΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΟΝΤΡΟΛ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ..... ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ....ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΗΤΑ .... [ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΝ Η ΤΑ ΠΟΣΑ ]...... ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΣΙΠ-ΚΑΡΤΑ !!!!! ........ ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΑ !!!! ...... ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΑΖΗΤΗΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕΩΣ η ΠΙΣΤΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΣΙΠ-ΚΑΡΤΑΣ........ ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ....... ΟΤΙ ΛΟΓΩ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ...... ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ .......ΜΕΡΟΥΣ Η ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ-ΤΣΙΠ ΛΟΓΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΒΑΛΟΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ..... Η ΚΑΡΤΑ-ΤΣΙΠ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ .......ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ .... ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΨΩΜΙ Ο ΥΠΗΚΟΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.... ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΟ ΒΕΒΑΙΑ !!!!!! .... ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΓΟΡΑΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ..... ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΤΑ ΚΙΛΑ .... ΘΑ ΟΜΟΡΦΥΝΟΥΝ ..... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΥΓΕΙΕΙΣ .......ΧΩΡΙΣ ..... ΧΟΛΙΣΤΕΡΙΝΕΣ .....ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ ..... ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟ ΖΑΧΑΡΟ .....ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΚΑΡΔΙΑΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ... ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ...................ΓΕΝΙΚΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ... ΥΠΗΚΟΩΝ !!!!!!!!!...... ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΚΟΥΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ...................
Γιάννης Καλογερόπουλος
1.7.2015


Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com


Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

Ε.ΣΥ.- ΚΑΘΕΣΤΩΣ 4-0

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΙΜΟΙ !!!
Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ
ΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΙ ΕΜΜΗΣΘΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ....
ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ-ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.''ΓΙΑ ΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ... ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΣΑΦΟΥΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣΜΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΙΘΑΝΑ ΣΚΕΛΗ!!!!!!!!!!α) ΕΛΕΓΞΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΕΥΡΕΘΗΣΑΝ......
β) ΕΛΕΓΞΑ ΕΝΔΕΛΕΧΩΣ ΤΑ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗΣΑΝ ΑΝΑΛΗΘΗ....
γ) ΑΝΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ
δ) ΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΚΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΥΠΟΔΙΚΝΥΕΤΕ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ.....
ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΣΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΗ!!!
ΚΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!!
ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΟ!!!!!
ΚΙ Ε.ΣΥ. ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ
ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ
ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΩΣ
ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ!!!!!!!!!
Κ-Α-Ι Ε-Ν-Ο-Χ-Η

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★


ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,
ΘΕΜΑ: ΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ
-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(--)Ι(-
• ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΑΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ, ΒΕΒΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
• ΠΟΛΛΟΙ, ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΙΑΤΡΟΙ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Κ.Α., ΟΛΟΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗ ΜΑΘΗΣΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, ΟΤΙ ΘΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΜΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ, ΓΝΩΜΑΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΕ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ, ΝΟΣΦΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
• ΦΟΡΑΝΕ "ΠΟΔΙΕΣ" ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΘΡΕΨΕ, ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ, ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΗ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΔΡΩΣΕ ΜΕ ΤΑ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΜΕΝΑ, ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ, ΕΡΓΑΛΕΙΑ - ΕΦΟΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ - ΓΝΩΣΗΣ - ΝΟΗΣΗΣ.
• ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ, ΣΤΙΣ ΑΥΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΩΣ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΣ ΤΙΤΛΟ ΧΡΕΟΥΣ..
• ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.
• ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΑΝ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΦΟΜΑΣΤΕ, ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ. ΜΕ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΥΠΕΡΗΧΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ.
• ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑ, ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ, ΤΗΝ ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ, ΤΙΣ ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗ ΓΥΜΝΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
• ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ), ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΕΙΔΩΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΗ ΜΟΔΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΦΥΛΟ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΤΟΥ ΠΥΛΩΝΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, ΣΕ ΦΤΗΝΟ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ, ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΑΝΔΡΑ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΥΒΡΙΔΙΚΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΤΟΥΣ. ΈΤΣΙ ΤΑ ΟΜΟΙΑ ΦΥΛΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΕΡΩΤΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΝΕΟΣ ΤΟΚΟΣ - ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΥΣΙΚΗ ΣΥΖΕΥΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΦΥΛΩΝ;;;;
• ΤΟ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΦΥΣΗ, ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΩΣ ΛΟΓΙΚΗ, ΤΟ ΑΠΡΕΠΕΣ ΩΣ ΕΥΠΡΕΠΕΣ, ΤΟ ΨΕΜΑ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΩΣ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
• ΜΑΣ ΑΠΟΣΥΝΤΟΝΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΞΕΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ.
-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ;
ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΣΑΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑΒΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ;
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ...
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΑ Η' ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΡΩΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ ΔΥΣΟΔΙΑ;
ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΣΕ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ!
ΔΙΑΛΕΞΕ ΛΟΙΠΟΝ.
ΒΡΕΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» «Ε.ΣΥ». ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΜΕΛΕΤΗΣΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΠΛΑΘΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΤΙΓΜΑ!
ΒΑΛΕ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΣΦΑΞΕ ΤΟ ΘΕΡΙΟ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΣΤΟ ΦΩΣ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ
ΥΠΕΡΕΧΕΙΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com


2005  · Ορκωμοσία Προέδρου της Δημοκρατίας από Προσφώνηση της Αννας Ψαρούδα Μπενάκη:«Αναλαμβάνετε ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας για μια Πενταετία όπου θα σημειωθούν σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις.
• Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί,
• με τη ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης,
• τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη,
• τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και
• πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί, από νέες μορφές διακυβέρνησης»
Πάμε ακόμα μια φορά να καταλάβουμε τι ακριβώς έλεγε το … «σκιάχτρο / έκτρωμα»:
Α. ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ:
Η Συνθήκη της Λισσαβώνας, γνωστή και ως «η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη», είναι διεθνής συνθήκη που τροποποιεί τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία υποκατέστησε το εγκαταλειφθέν «Ευρωπαϊκό Σύνταγμα». Υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007 στη σύνοδο κορυφής της Λισαβόνας και τέθηκε σε ολική ισχύ το 2009.
Μετά την υπογραφή της Συνθήκης ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, δήλωσε:
«...μία Ευρώπη διευρυμένη σε 27 κράτη μέλη,
• επανενωμένη γύρω από την ελευθερία και τη δημοκρατία
• και μια Ευρώπη που θα έχει καλύτερη θέση από οποιαδήποτε άλλη χώρα ή ομάδα χωρών,
• όχι για να επιβάλει, αλλά για να προτείνει συνολικές λύσεις τις οποίες χρειάζεται ο κόσμος επειγόντως.
• Για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, όλες οι κυβερνήσεις έδειξαν πολιτικό θάρρος. Σας καλώ τώρα να επιδείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα κατά την περίοδο της επικύρωσης. Με την υπογραφή της Συνθήκης της Λισσαβώνας βάζουμε τέλος στις συζητήσεις έξι ετών πάνω στους θεσμούς μας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε.
• Η Ευρώπη οφείλει να αναλάβει πολλές προκλήσεις, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, και οι πολίτες μας θέλουν αποτελέσματα.
Από τα πιο πάνω, οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έπραξαν ΚΑΝΕΝΑ μέρος από τα συμφωνηθέντα!
Ελευθερία και Δημοκρατία ως θεμέλιο του πολιτεύματος έχουν ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ μέχρι το έσχατο σημείο του ΒΙΑΣΜΟΥ!
Ως Ευρώπη ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ να έχει την καλύτερη θέση από Κράτη και ομάδες Κρατών.
Δεν ΠΡΟΤΕΙΝΕ αλλά ΕΠΕΒΑΛΕ τις λύσεις
Η Ευρώπη ΔΕΝ έχει τελικώς ΑΝΑΛΑΒΕΙ τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ αλλά ούτε και τις ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ!
Ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. όπου καταγράφονται τα ατομικά, πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα των πολιτών, στο άρθρο Άρθρο 6.3 δηλώνει:
«Τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως κατοχυρώνονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών και όπως απορρέουν από τις κοινές συνταγματικές παραδόσεις των κρατών μελών, αποτελούν μέρος των γενικών αρχών του δικαίου της Ένωσης».
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
ΆΡΑ Η ΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΕ.
ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!
Β. «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ»
Τι σημαίνει πάλι τούτο;
Εθνικά σύνορα όταν περιορίζονται, σημαίνει ότι κάποιο άλλο κράτος θα κερδίσει καινούργια εδάφη.
Χάριν της ΕΙΡΗΝΗΣ; ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ; ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;
Αυτό θα μπορεί να φέρει μόνο ΔΙΧΟΝΟΙΑ , ΦΤΩΧΙΑ και ΚΙΝΔΥΝΟ!
Οπότε ακριβώς ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ από αυτό που έλεγε το «σκιάχτρο»..
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Από την στιγμή που θα ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ έστω και ένα ΧΙΛΙΟΣΤΟ από το δικό μας χώρο θα μας ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Κάθε έλληνας, κάθε μια ψυχή, θα ενωθεί και θα αμυνθεί αλλά και θα επιτεθεί εάν και όπου χρειαστεί. Όπως συμβαίνει όταν πάει κάποιος να πειράξει τα νεαρά λιονταράκια από τη μάνα λιονταρίνα..
Θα μας βρουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Θα γίνουμε οι «Βόμβες» μέσα στα θεμέλια του δικού τους συστήματος. Εκεί που ούτε μπορούν να το φανταστούν.
Όπως δεν μπορούν να φανταστούν. Δεν πρόκειται να δεχθούμε άλλο πια τον βιασμό. Έχουμε σηκωθεί και δεν πρόκειται να σταματήσουμε.
Μας σπρώχνουν στον εμφύλιο, αλλά δεν θα τους βγει.
Θα προσπαθήσουν πάλι να προκαλέσουν πράγματα.
Τα δικά τους φερέφωνα, δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας, οικονομολόγοι σκουλήκια του συστήματος, πολιτικοί σκουπίδια και τα διάφορα άλλα «παρασκευάσματα» τρομοκρατούν συνεχώς τον κόσμο με τις ανακοινώσεις τους ..
πχ. ο Καζάκης άρχισε να τρομοκρατεί τον κόσμο και πάλι, ότι έφτασαν οι οπλισμένοι στρατιώτες από το εξωτερικό και είναι έτοιμοι για επίθεση..
Μπορείτε να πείτε σας παρακαλώ σε αυτά τα σκιάχτρα (με τους σκούφους σύμβολα...) να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον κόσμο και να κάνουν τους σοβαρούς αναλυτές, γιατί
1ο δεν τους περνά και
2ο τους λένε τι να πούνε για να φαίνεται και καλά ότι έκαναν και προγνωστικά… ενώ είναι όλα μέρος ενός καλο-κακο-στημένου οργανωμένου σχεδίου που απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ… γιατί… ΕΙΜΑΣΤΕ και ΕΜΕΙΣ εδώ!
ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ και ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Οπότε, όσο πιο πολύ περιπλέκετε τα πράγματα … τόσο πιο βαθιά θα βαδίζουμε και το τι θα φέρουμε στην επιφάνεια, θα είναι αργά για να το αντιστρέψετε.. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. Το βλέπετε ήδη και αυτό σας τρομοκρατεί.
Εμείς, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να ξεσηκωθούμε όπως εσείς το σχεδιάσατε.. Θα σας κερδίσουμε με τη νόηση, τη γνώση και την ευφυΐα, αγαθά και αρετές που εσείς δεν έχετε!
Και ενώ νομίζατε ότι ηγούσασταν και κατευθύνατε, τώρα σας κατευθύνουμε και θα πάτε από μόνοι σας στον γκρεμό. Θα είναι δικιά σας η απόφαση, αλλά ούτε και αυτή την έξοδο δεν θα σας δώσουμε την ευχαρίστηση να έχετε, γιατί μπορεί να γίνει και κανένα λάθος και να γραφτεί στην ιστορία ότι γίνατε και ήρωες…
Οπότε, η τιμωρία σας θα είναι το βάσανο με ΚΩΔΙΚΟ …. «ΧΕΛΩΝΑ».. Και το κουτί που θα σας στερεώσουμε θα είναι από ανοξείδωτο.. για να μην χαλάει.
Μέλι, Καρύδια και γάλα..Η τροφή σας για το μέλλον για να σας διατηρούμε εν ζωή…
Για όσους ξέρουν τον κωδικό «Χελώνα» θα καταλάβουν 
Γ. «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ»
Πως μπορεί η δική μας κυβέρνηση των δοσίλογων υπαλλήλων του δικού μας Κράτους, να υποστηρίζει ότι:
Θα μπορούν να ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ τα δικαιώματα;;;
ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ- σημαίνει επεμβαίνω με τη ΒΙΑ! Και υποστηρίζουν ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξαναγκάσουν, με βαρβαρότητα (βία- που ο όρος Βία σημαίνει «κατάχρηση δύναμης, άσκηση βίας, εξαναγκασμός, βαρβαρότητα |ανάγκη, ώθηση, πίεση |από εξωτερική δύναμη, όχι φυσική) !
Θα μπορούν: ΆΡΑ σημαίνει ΔΊΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Νομιμοποιούμε το Παράνομο με την αποδοχή μας-
Από Αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών: Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα δώσουμε δικαιώματα σε αγνώστου ταυτότητας εξουσιαστικά κέντρα, να ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματα;
Και ποια είναι τα ΑΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματα που είναι πέραν των δικαιωμάτων ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;
Γιατί χρειάζεται να κάνει αναφορά και στα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και στα του ΠΟΛΙΤΗ; ΆΡΑ το δικαίωμα ζωής, τροφής, αέρα, νερού;;;;;
Δ. «πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί, από νέες μορφές διακυβέρνησης»
Νέες Μορφές διακυβέρνησης!
Και το δηλώνει σε ένα ΠΡΟΕΔΡΟ! Στην ορκωμοσία.
Ενώ το δικό μας σύνταγμα λέει άλλα!
ΆΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ από τον ίδιο τον ΠΡΟΕΔΡΟ κατά την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ!
Άρα ΠΟΡΙΣΜΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ Της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ !!!!!!!
• Η Ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί,• με τη ψήφιση ενδεχομένως και της συνταγματικής συνθήκης,• τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης και της ευημερίας και της ασφάλειας στην διευρυμένη Ευρώπη,• τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και ίσως και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και• πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί, από νέες μορφές διακυβέρνησης»Πάμε ακόμα μια φορά να καταλάβουμε τι ακριβώς έλεγε το … «σκιάχτρο / έκτρωμα»:Α. ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ:Η Συνθήκη της Λισσαβώνας, γνωστή και ως «η Μεταρρυθμιστική Συνθήκη», είναι διεθνής συνθήκη που τροποποιεί τις ιδρυτικές συνθήκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία υποκατέστησε το εγκαταλειφθέν «Ευρωπαϊκό Σύνταγμα». Υπογράφηκε στις 13 Δεκεμβρίου 2007 στη σύνοδο κορυφής της Λισαβόνας και τέθηκε σε ολική ισχύ το 2009.Μετά την υπογραφή της Συνθήκης ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο, δήλωσε:«...μία Ευρώπη διευρυμένη σε 27 κράτη μέλη,• επανενωμένη γύρω από την ελευθερία και τη δημοκρατία• και μια Ευρώπη που θα έχει καλύτερη θέση από οποιαδήποτε άλλη χώρα ή ομάδα χωρών,• όχι για να επιβάλει, αλλά για να προτείνει συνολικές λύσεις τις οποίες χρειάζεται ο κόσμος επειγόντως.• Για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα, όλες οι κυβερνήσεις έδειξαν πολιτικό θάρρος. Σας καλώ τώρα να επιδείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα κατά την περίοδο της επικύρωσης. Με την υπογραφή της Συνθήκης της Λισσαβώνας βάζουμε τέλος στις συζητήσεις έξι ετών πάνω στους θεσμούς μας. Τώρα είναι καιρός να προχωρήσουμε.• Η Ευρώπη οφείλει να αναλάβει πολλές προκλήσεις, τόσο εσωτερικές όσο και εξωτερικές, και οι πολίτες μας θέλουν αποτελέσματα.Από τα πιο πάνω, οι Ευρωπαίοι εταίροι δεν έπραξαν ΚΑΝΕΝΑ μέρος από τα συμφωνηθέντα!Ελευθερία και Δημοκρατία ως θεμέλιο του πολιτεύματος έχουν ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ μέχρι το έσχατο σημείο του ΒΙΑΣΜΟΥ!Ως Ευρώπη ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΕ να έχει την καλύτερη θέση από Κράτη και ομάδες Κρατών.Δεν ΠΡΟΤΕΙΝΕ αλλά ΕΠΕΒΑΛΕ τις λύσειςΗ Ευρώπη ΔΕΝ έχει τελικώς ΑΝΑΛΑΒΕΙ τις ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ αλλά ούτε και τις ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ!Ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. όπου καταγράφονται τα ατομικά, πολιτικά, κοινωνικά και οικονομικά δικαιώματα των πολιτών, στο άρθρο Άρθρο 6.3 δηλώνει:«Τα θεμελιώδη δικαιώματα, όπως κατοχυρώνονται από την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών και όπως απορρέουν από τις κοινές συνταγματικές παραδόσεις των κρατών μελών, αποτελούν μέρος των γενικών αρχών του δικαίου της Ένωσης».ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.ΆΡΑ Η ΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΕ.ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!Β. «ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ»Τι σημαίνει πάλι τούτο;Εθνικά σύνορα όταν περιορίζονται, σημαίνει ότι κάποιο άλλο κράτος θα κερδίσει καινούργια εδάφη.Χάριν της ΕΙΡΗΝΗΣ; ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ; ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;Αυτό θα μπορεί να φέρει μόνο ΔΙΧΟΝΟΙΑ , ΦΤΩΧΙΑ και ΚΙΝΔΥΝΟ!Οπότε ακριβώς ΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ από αυτό που έλεγε το «σκιάχτρο»..ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:Από την στιγμή που θα ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ έστω και ένα ΧΙΛΙΟΣΤΟ από το δικό μας χώρο θα μας ΒΡΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ!Κάθε έλληνας, κάθε μια ψυχή, θα ενωθεί και θα αμυνθεί αλλά και θα επιτεθεί εάν και όπου χρειαστεί. Όπως συμβαίνει όταν πάει κάποιος να πειράξει τα νεαρά λιονταράκια από τη μάνα λιονταρίνα..Θα μας βρουν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.Θα γίνουμε οι «Βόμβες» μέσα στα θεμέλια του δικού τους συστήματος. Εκεί που ούτε μπορούν να το φανταστούν.Όπως δεν μπορούν να φανταστούν. Δεν πρόκειται να δεχθούμε άλλο πια τον βιασμό. Έχουμε σηκωθεί και δεν πρόκειται να σταματήσουμε.Μας σπρώχνουν στον εμφύλιο, αλλά δεν θα τους βγει.Θα προσπαθήσουν πάλι να προκαλέσουν πράγματα.Τα δικά τους φερέφωνα, δημοσιογραφίσκοι της κακιάς ώρας, οικονομολόγοι σκουλήκια του συστήματος, πολιτικοί σκουπίδια και τα διάφορα άλλα «παρασκευάσματα» τρομοκρατούν συνεχώς τον κόσμο με τις ανακοινώσεις τους ..πχ. ο Καζάκης άρχισε να τρομοκρατεί τον κόσμο και πάλι, ότι έφτασαν οι οπλισμένοι στρατιώτες από το εξωτερικό και είναι έτοιμοι για επίθεση..Μπορείτε να πείτε σας παρακαλώ σε αυτά τα σκιάχτρα (με τους σκούφους σύμβολα...) να σταματήσουν να τρομοκρατούν τον κόσμο και να κάνουν τους σοβαρούς αναλυτές, γιατί1ο δεν τους περνά και2ο τους λένε τι να πούνε για να φαίνεται και καλά ότι έκαναν και προγνωστικά… ενώ είναι όλα μέρος ενός καλο-κακο-στημένου οργανωμένου σχεδίου που απλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ… γιατί… ΕΙΜΑΣΤΕ και ΕΜΕΙΣ εδώ!ΕΙΜΑΣΤΑΝ. ΕΙΜΑΣΤΕ και ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!Οπότε, όσο πιο πολύ περιπλέκετε τα πράγματα … τόσο πιο βαθιά θα βαδίζουμε και το τι θα φέρουμε στην επιφάνεια, θα είναι αργά για να το αντιστρέψετε.. ΚΑΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.. Το βλέπετε ήδη και αυτό σας τρομοκρατεί.Εμείς, δεν θα σας κάνουμε τη χάρη να ξεσηκωθούμε όπως εσείς το σχεδιάσατε.. Θα σας κερδίσουμε με τη νόηση, τη γνώση και την ευφυΐα, αγαθά και αρετές που εσείς δεν έχετε!Και ενώ νομίζατε ότι ηγούσασταν και κατευθύνατε, τώρα σας κατευθύνουμε και θα πάτε από μόνοι σας στον γκρεμό. Θα είναι δικιά σας η απόφαση, αλλά ούτε και αυτή την έξοδο δεν θα σας δώσουμε την ευχαρίστηση να έχετε, γιατί μπορεί να γίνει και κανένα λάθος και να γραφτεί στην ιστορία ότι γίνατε και ήρωες…Οπότε, η τιμωρία σας θα είναι το βάσανο με ΚΩΔΙΚΟ …. «ΧΕΛΩΝΑ».. Και το κουτί που θα σας στερεώσουμε θα είναι από ανοξείδωτο.. για να μην χαλάει.Μέλι, Καρύδια και γάλα..Η τροφή σας για το μέλλον για να σας διατηρούμε εν ζωή…Για όσους ξέρουν τον κωδικό «Χελώνα» θα καταλάβουν Γ. «ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ»Πως μπορεί η δική μας κυβέρνηση των δοσίλογων υπαλλήλων του δικού μας Κράτους, να υποστηρίζει ότι:Θα μπορούν να ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥΝ τα δικαιώματα;;;ΠΑΡΑΒΙΑΖΩ- σημαίνει επεμβαίνω με τη ΒΙΑ! Και υποστηρίζουν ότι ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ να εξαναγκάσουν, με βαρβαρότητα (βία- που ο όρος Βία σημαίνει «κατάχρηση δύναμης, άσκηση βίας, εξαναγκασμός, βαρβαρότητα |ανάγκη, ώθηση, πίεση |από εξωτερική δύναμη, όχι φυσική) !Θα μπορούν: ΆΡΑ σημαίνει ΔΊΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ! Νομιμοποιούμε το Παράνομο με την αποδοχή μας-Από Αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών: Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα δώσουμε δικαιώματα σε αγνώστου ταυτότητας εξουσιαστικά κέντρα, να ΠΑΡΑΒΙΑΣΟΥΝ τα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματα;Και ποια είναι τα ΑΘΡΩΠΙΝΑ δικαιώματα που είναι πέραν των δικαιωμάτων ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;Γιατί χρειάζεται να κάνει αναφορά και στα ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ και στα του ΠΟΛΙΤΗ; ΆΡΑ το δικαίωμα ζωής, τροφής, αέρα, νερού;;;;;Δ. «πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί, από νέες μορφές διακυβέρνησης»Νέες Μορφές διακυβέρνησης!Και το δηλώνει σε ένα ΠΡΟΕΔΡΟ! Στην ορκωμοσία.Ενώ το δικό μας σύνταγμα λέει άλλα!ΆΡΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΑΙ το ΣΥΝΤΑΓΜΑ από τον ίδιο τον ΠΡΟΕΔΡΟ κατά την ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ!Άρα ΠΟΡΙΣΜΑ- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΣΧΑΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΙΝΔΥΝΟΣ Της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ !!!!!!!• 

ΔΕN ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.

Αγαπητοί μου φίλοι στο facebook προσοχή, η CIA, η KGB, η Stazi, το ΙΚΑ Καλλιθέας και το Σωματείο Καλογρεών Άγιος Φανούριος έχει βρει τρόπο να εκμεταλλεύεται τα προσωπικά σας δεδομένα.
Γι αυτό παρόλο που έχετε βγάλει φάτσα φόρα 1.450 φωτογραφίες σας, για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα πηγαίνετε Ρυθμίσεις>Πάνω Ρυθμίσεις>Κάτω Ρυθμίσεις>Ναι Θέλω, πατήστε το αριστερό βελάκι, με το πάνω πηδάει και με το δεξιά ρίχνει βόμβες. Όταν βγει κανείς της CIA τον αποφεύγετε με control και στη δεύτερη πίστα βγαίνει miniboss. Αν το περάσετε κι αυτό πηγαίνετε κάτω κάτω, πιο κάτω, αχ έλα, πιο κάτω, ναι εκεί, και πατήστε ΔΕ ΘΕΛΩ ΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥ.
Αν το κοινοποιήσετε αυτό θα δωθούν 50 λεπτά στα φτωχά Χόμπιτ της Middle Earth ενώ αν δεν το κοινοποιήσετε θα σας κλέψουν τα παιδιά, θα πάτε σε μεξικάνικη φυλακή, θα σας βγάλει στη φόρα το ΙΚΑ Καλλιθέας και στις 12 τα μεσάνυχτα θα σας καταραστεί ο Σάρουμαν. Επίσης για κάθε like θα δίνεται κι ένα παστέλι στον Aurelio Buganda από το Gurkaambi ο οποίος πάσχει από Ελλειματικό Σουσαμίτη. Μέχρι στιγμής έχουν δωρηθεί 75,000 παστέλια.Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com


Christos Vlachopoulos
Στο δια ταυτα...
Δηλώνω υπευθύνως, ότι επιτρέπω στο Facebook να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες μου στον ημερήσιο ή εβδομαδιαίο τύπο, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, να τις κάνει στάμπες σε μπλουζάκια ή αφίσες για τα παιδικά δωμάτια, να τις παραχωρήσει στο Ελληνικό Κράτος για να εκδοθούν σε γραμματόσημα ή να τυπωθούν ως υδατογραφήματα στις σελίδες των ελληνικών διαβατηρίων ή και στην Ε.Ε. για να περιληφθούν στις επόμενες εκδόσεις χαρτονομισμάτων του ευρώ. Τα δε κείμενα μου επιτρέπω να αναδημοσιευτούν, να περιληφθούν σε ανθολογίες, σε γνωμολόγια, σε βιβλιαράκια που θα διανέμονται ως προσφορές από εφημερίδες προκειμένου ο κόσμος να έρθει σε επαφή με τις βαθυστόχαστες σοφίες μου, σε σχολικά βιβλία, σε πανεπιστημιακά συγγράμματα (από όπου θα μου δοθεί και η έδρα άνευ διδακτορικού) ή να σταλούν στην Σουηδική Ακαδημία ως ελληνική πρόταση για το βραβείο Νόμπελ λογοτεχνίας. Για όσα από τα κείμενα και τις φωτογραφίες δεν επιθυμώ τα παραπάνω απλά δεν τις δημοσιεύω στο Facebook!!!!


Ilias Basakiotis
Eπιτρέπω στο φέισμπουκ να κοινοποιεί και να δημοσιεύει όλα τα βίντεό μου σε καθημερινή βάση σε όλο τον πλανήτη - μήπως και ξυπνήσουν οι Έλληνες και κάνουν τις εντολές πληρωμής στην εφορία και απελευθερώσουν την ΕΛΛΆΔΑ μας ..... δε με πειράζει καθόλου να δημοσιεύουν ακόμη και τις φωτογραφίες μου .... μπορώ ακόμη να φωτογραφήσω και το πέος μου σε στύση προκειμένου να δώσω χαρά σε όλες τις καριόλες και τους καριόληδες που εποφθαλμιούν τη ζωή μου και την πατρίδα μου .... έτσι κι αλλιώς μας παρακολουθούν σε καθημερινή βάση ..... δεν γεννηθήκαμε ελεύθεροι ...ας προσπαθήσουμε να ζήσουμε ελεύθεροι .....ή τουλάχιστον να μην πεθάνουμε σκλαβωμένοι ....


Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

Και ας τελειώνουμε επιτέλους με τα τάματα στο κεφάλι μας κρυμμένα όλα τα θαύματα ...

ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ;;;
ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ;;
ΔΕΙΤΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΝΟΗΣΤΕ
Active Member - Μαύρα Ράσα
---------------------------------------
Θου κύριε το στόματί μου 
Ήρθα μόνος μου δεν ήρθε το καλό μαζί μου 
τριαντοχτώ περίπου χρόνια αξομολόγητος 
βαπτισμένος με το ζόρι κι ασυγχώρητος 
Από παιδί με πιάνανε στην εκκλησία στα πράσα 
που φωτιά ήθελα να βάλω στου παπά τα ράσα. 
Είχαμε σχέδιο για το παγκάρι του προφήτη Ηλία 
να το σπάσουμε έξω απ το σχολειό να πάρουμε βιβλία. 
Όμως, μας έπιασε η κουφάλα η παπαδιά 
που έκλεβε πρόσφορα κρυφά μες στην ποδιά 
και το κρυφόκανε με τον δεξιό τον ψάλτη 
που εκείνος τα χε και με τον καντηλανάφτη. 
Εντάξει, εγώ ήμουνα απ άλλη ενορία, 
στην εκκλησία μας δρούσε άλλη συμμορία 
παιδεραστίας και υπέρ ανεγέρσεως του ναού 
νταβατζιλίκι σ άλλο ένα σπίτι του θεού. 
Τις μυροφόρες θυμάμαι πίσω απ τα στασίδια 
να προσεύχονται να βρέξει ο ουρανός (αρ..ια)
Μ αυτά και μ άλλα με πήρανε τα χρόνια 
μέχρι που είδα παπά στο γάμο μου ρε σαν τα χιόνια 
κι ευτυχώς που μου έδωσε τις ευλογίες του
χαλάλι τα λεφτά με τις υγείες του.
Κι αφού δεν έκανα ποτέ αίτηση αθανασίας 
γουστάρω δήμευση περιουσίας της εκκλησίας. 
Μη κρατάτε κακία όμως στο Θεό, 
το μαγαζί έχει τρεχάματα είναι πολυεθνικό, 
πού να γνωρίζει κι αυτός όλους τους συνεργάτες του 
κι αυτός κοιτάει να διώξει το βάρος απ τις πλάτες του. 
Άλλοι λαμόγια κι άλλοι στην προσευχή ως το βράδυ. 
Άλλοι professionals ή στου Μεσαίωνα το σκοτάδι. 
Καλά όλα αυτά, αλλά για τα μοναστήρια τους 
αλλιώς θ ακούνε μια ζωή τα ασιχτήρια τους. 
Δεν είναι ο λαός το παιδί για τα θελήματα 
έχει τα ζόρια του μύρια προβλήματα 
αν μας κυκλώσουν κι οι σκιές με τα μεγάλα μαύρα ράσα 
άντε βγάλε από τα μάτια μας τα γράσα. 
Και ας τελειώνουμε επιτέλους με τα τάματα 
στο κεφάλι μας κρυμμένα όλα τα θαύματα 
με τους σάπιους ούτε στιγμή απ τη ζωή μας 
που μια την έχουμε να ναι δική μας 
όσο για το θέμα μου ας το διευθετήσουνε 
έτσι για φόρο τιμής ας μ αφορίσουνε 
κι όταν ψοφήσω μη με διαβάσουνε 
οι φίλοι μου οι αριστεροί απ τη ζήλια τους να σκάσουνε.
Ω, μεγάλα μαύρα ράσα
Χρυσοί σταυροί και πετραχήλια
Ω, στα μάτια μας τα γράσα 
και οι προσευχές στα χείλια.
Ω, μεγάλα μαύρα ράσα σας πληρώνουμε όλοι φέσι
Τον Ιούδα τον μπαγάσα τη δουλειά άφησε στη μέση

 Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com
                                                                                                                             Παναγία της ΤΗΝΟΥ, Ο απόλυτος ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ του ανθρώπου ..