Σάββατο, 23 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΨΥΧΗΣ...

Giota Pota

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΙΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ !!!
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ( ΓΗΓΕΝΕΙΣ ) ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ 200 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ 20 ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΛΑ 40 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΙΙΝΑΙ ΥΠΟ ΙΔΡΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΕΞ ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΥ !!! ΠΟΣΑ Α Μ Υ Θ Η Τ Α ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΓΚΑ ΟΛΟΙ ...ΟΜΩΣ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ !!! ΗΡΘΕ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ !!! ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ...ΟΜΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ......ΕΧΟΥΝ ΕΝΩΘΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ..ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ .!!! Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ !!! ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΜΑΣΩΝΟΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ...ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ..
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ Κ Υ Ρ Ι Α Ρ Χ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ((ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ )) 600.000.000.000.ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥΧΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ .... ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΙΑ .... ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ .... Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ..... ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .. ΤΟ 2013 ΕΚΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ .!!! ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ (( ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΚΕ )) ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ....Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ 678.000.000.000.ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ... ΜΑΑΑΑ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΤΕ .....
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ 8 ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΩΝ 678.000.000.000.ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΕΚΑΣΤΗ ΣΕ 2 ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 0,5%  ΚΑΙ Η ΕΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ¨Η ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ... ΚΑΙ Η ΒΟΥΛΗ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟ 27.000.000.000.ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΔΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ΤΑ 27 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2013 ΚΑΙ Η ΔΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ...ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥ 1.000 Ή 2.000. Ή  5.000.ΧΙΛΔ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .....
ΕΚΑΝΕ ΜΥΝΗΣΗ  Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΔΩΡΕΑΣ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΠΡΙΝ ΜΗΝΥΣΗ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ  ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ..ΚΑΙ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ- ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΘΩΟΘΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΜΗΝΥΣΗ  Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΑ....Ο ΑΔΩΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΙΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΕ  ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΟΙ ΣΕΙΡΑ ....ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΖΕ ...
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ
ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ(ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΜΑΣ) ΔΩΣΑΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝ ΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 9 2015 ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ !!!!!..ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!! ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!!!!.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ??
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ...ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΜΑΓΓΟΛΟΜΑΣΩΝΟΥ ΡΟΘΤΣΑΙΛΤ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 95% ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΟΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ......ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ??? Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΑΑΑΑ ==== ΚΟΛΗΤΑΡΙΑ ΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΜΑΣΩΝΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ....ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ?
=====================================================================
ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΕΤΑΞΑΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑ.... Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ... ΜΕ ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ.

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ


ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ME FAST TRACK ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ !!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΤΑΧΕΙΑΣ ΡΟΗΣ ΚΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΟΦΕΙΛΕΤΗ.
Από 1/1/2016 οπότε και τέθηκε σε αφαρμογή ο νέος Κ.Πολ.Δ. άλλαξε και το σύστημα διαξαγωγής των πλειστηριασμών τόσο ως προς την διαδικασία , τις προϋποθέσεις όσο και ως προς τα ένδικα μέσα , με αποτέλεσμα -όπως όλοι οι αμερόληπτοι παρατηρητές διαπιστώνουν- να ευνοούνται οι τράπεζες ακόμη κι έναντι του Δημοσίου και των δικαιωμάτων των εργαζομένων : 
1/ Ως προς τις δημοσιεύσεις: 
Μετά την εφαρμογή του Ν.4335/2015 και δή μετά την 1/5/2016 δια κατασχέσεις που διενεργήθηκαν μετά την 1/1/2016 καταργούνται οι προηγούμενες δημοσιεύσεις στον τοπικό τύπο κ.λπ. και οι πλειστηριασμοί θα αναρτώνται μόνο στην σελίδα του ΕΤΑΑ-ΤΑΝ

2/ Ως προς την εκτίμηση του ακινήτου :
Σημαντική αλλαγή αναφορικά με το νέο σύστημα πλειστηριασμών αποτελεί και η αλλαγή του τρόπου υπολογισμού της αξίας του υπό πλειστηριασμόν ακινήτου.
Συγκεκριμένα , ενώ με το παλιό σύστημα διενέργειας των πλειστηριασμών ως βάση δια την τιμή πρώτης προσφοράς ελαμβανόταν η αντικειμενική αξία αυτού και συγκεκριμένα τα δύο τρίτα αυτού , με το νέο σύστημα ,ως βάση λαμβάνεται η εμπορική αξία. Με δεδομένο ότι οι αξίες των ακινήτων έχουν πέσει κατα πολύ δεδομένης της παρατεταμένης κρίσης , αλλά και ότι την εμπορική αξία θα την εκτιμούν ελεύθερα ειδικοί εκτιμητές , που θα πληρώνονται απ τον επισπεύδοντα , αντιλαμβάνεται κανείς ότι ανοίγει η κερκόπορτα δια τον εκπλειστηριασμό ακινήτων σε τιμή κατά πολύ υποδεέστερη της πραγματικής και μάλιστα απο εκτιμητή που αφού θα πληρώνει ο επισπεύδων θα μπορεί και να την αξιολογεί σε απόλυτη συνάφεια με τα συμφέροντα και το πορτοφόλι του ''αγοραστού''
Κάτι τέτοιο είναι σαφές ότι αποτελεί ευθεία παράβαση της συνταγματικής προστασιάς της κατοικίας ,κατ'άρθρο 17 του ισχύοντος(????) Συντάγματος.
3/ Ως προς τον πίνακα κατάταξης δανειστών :
Ενώ μέχρι σήμερα σε κάθε πλειστηριασμό προηγούνταν Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία στα 2/3 του εκπλειστηριάσματος , καθώς και οι εργατικές απαιτήσεις και οι αμοιβές των δικηγόρων , σήμερα αυτό αντιστρέφεται και στην θέση του Δημοσίου και των Ταμείων ο νομοθέτης υποκαθιστά τις Τράπεζες , κατατάσσοντας τυχαία εργατικές απαιτήσεις και δικαιώματα δικηγόρων (βλ. άρθρα 975,976 Κ.Πολ.Δ)
4/ Ως προς τα ένδικα βοηθήματα :
Οι πολλαπλές ανακοπές προσδιορίζονται πλέον με ευθύνη της γραμματείας – χωρίς προτίμηση προέδρου – στην ίδια δικάσιμο,
β) δικόγραφο προσθέτων λόγων κατατίθεται στη γραμματεία και επιδίδεται 8 ημέρες πριν τη δικάσιμο στον αντίδικο,
γ) η συζήτηση της ανακοπής προσδιορίζεται σε 60 ημέρες με υποχρέωση κοινοποίησης στον καθ’ού το τελευταίο 20 ήμερο και η απόφαση βγαίνει εντός 60 ημερών υποχρεωτικά.
δ) Η σημαντικότερη αλλαγή είναι ότι το δεδικασμένο των αντιρρήσεων εκτείνεται πλέον και στις περιπτώσεις όπου ο εκτελεστός τίτλος είναι η διαταγή πληρωμής, ενώ μέχρι πρότινος από το δεδικασμένο επηρεαζόταν μόνο οι αντιρρήσεις που αφορούσαν εκτελεστό τίτλο δικαστική απόφαση.
Τι αλλάζει στις προθεσμίες των ανακοπών του άρθρου 934 ΚπΟλΔ;
Η σταδιακή προσβολή των πράξεων εκτέλεσης περιορίζεται σε δύο στάδια με σαφή προσδιορισμό τους και σύντμηση των προθεσμιών.
Ειδικότερα:
α) ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ
Αν αφορά ελαττώματα από τη σύνταξη της επιταγής προς εκτέλεση μέχρι και τη δημοσίευση του αποσπάσματος της κατασχετήριας έκθεσης κατά τα άρθρα 955 και 995 ή την απαίτηση ή σε περίπτωση κατάσχεσης στα χέρια τρίτου μέχρι και την επίδοση του κατασχετήριου εγγράφου στον καθ’ ου, μέσα σε σαράντα πέντε (45) ημέρες από την ημέρα της κατάσχεσης. Σε περίπτωση άμεσης εκτέλεσης, η ανακοπή κατά της επιταγής προς εκτέλεση ασκείται μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την επίδοση της επιταγής.
Β) ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ
Αν αφορά την εγκυρότητα της τελευταίας πράξης της εκτέλεσης, μέσα σε τριάντα (30) ημέρες αφότου η πράξη αυτή ενεργηθεί και αν πρόκειται για εκτέλεση για την ικανοποίηση χρηματικών απαιτήσεων, μέσα σε τριάντα (30) ημέρες από την ημέρα του πλειστηριασμού ή αναπλειστηριασμού αν πρόκειται για κινητά, και εξήντα (60) ημέρες αφότου μεταγράφει η περίληψη της κατακυρωτικής έκθεσης, αν πρόκειται για ακίνητα.
Δικαιώματα ενδίκων μέσων κατά αποφάσεων στην αναγκαστική εκτέλεση
α) Σε περίπτωση εκτέλεσης που στηρίζεται σε δικαστική απόφαση ή διαταγή πληρωμής, κατά της απόφασης που εκδίδεται επί της ανακοπής επιτρέπεται η άσκηση μόνο έφεσης.
β) Στις λοιπές περιπτώσεις των εκτελεστών τίτλων του άρθρου 904 παράγραφος 2, κατά της απόφασης που εκδίδεται επί της ανακοπής επιτρέπεται η άσκηση όλων των ένδικων μέσων πλην της ανακοπής ερημοδικίας.
Πλήρης κατάργηση του άρθρου 938 ΚπΟλΔ Πότε ορίζεται ο πλειστηριασμός με βάση το άρθρο 954
Το άρθρο 938 ήταν το δυνατότερο ένδικο μέσο αναστολής κατά της ανασκαστικής εκτέλεσης. Ήταν όπως λέγαμε το «βαρύ πυροβολικό» των αναστολών, με βάση το οποίο δινόταν στον δικαστή η κατά την κρίση του αναστολή της αναγκαστικής εκτέλεσης εφόσον πιθανολογούσε ότι θα προξενούνταν από την εξέλιξη της εκτέλεσης ανεπανόρθωη βλάβη στον οφειλέτη.
Πλέον, δεν προβλέπεται τέτοια δυνατότητα αναστολής, οπότε η διαδικασία προχωράει χωρίς το «βαρύ χαρτί» των αναστολών που αποτελούσε το αποκούμπι των οφειλετών και υπήρχε η δυνατότητα να σώσουν το σπίτι τους.
Πότε ορίζεται ο πλειστηριασμός με βάση το άρθρο 954
ορίζεται υποχρεωτικά επτά (7) μήνες από την ημέρα περάτωσης της κατάσχεσης και όχι πάντως μετά την παρέλευση οκτώ (8) μηνών από την ημέρα αυτή, του τόπου του πλειστηριασμού, καθώς και του ονόματος του υπαλλήλου του πλειστηριασμού. Στην έκθεση αναφέρονται επίσης οι όροι που τυχόν έθεσε, σχετικά με τον πλειστηριασμό, ο υπέρ ου η εκτέλεση με την κατά το άρθρο 927 εντολή.
Πως γίνεται η διόρθωση της κατασχετήριας έκθεσης 954.
Αλλαγές στην προθεσμία κατάθεσης της αιτήσεως διόρθωσης της κατασχετήριας έκθεσης, η οποία από τις 5 ημέρες πριν το πλειστηριασμό ορίζεται στις 20 ημέρες πριν τον πλειστηριασμό. Το χρονικό διάστημα 4πλασιάζεται και η προθεσμία είναι καθοριστική για τον οφειλέτη, ο οποίος μετά την παρέλευση του χρόνου δεν μπορεί να διακόψει τον πλειστηριασμό.
Ύστερα από ανακοπή του επισπεύδοντος ή του καθ’ ου η εκτέλεση ή οποιουδήποτε άλλου έχει έννομο συμφέρον, το αρμόδιο κατά το άρθρο 933 δικαστήριο, δικάζοντας κατά τη διαδικασία των άρθρων 686 επ., μπορεί να διατάξει τη διόρθωση της έκθεσης, ιδίως ως προς την περιγραφή του κατασχεθέντος, την εκτίμηση και την τιμή πρώτης προσφοράς. Η ανακοπή είναι απαράδεκτη αν δεν κατατεθεί το αργότερο είκοσι (20) εργάσιμες ημέρες πριν από την ημέρα του πλειστηριασμού.
Επιτρέπεται πλέον η πολλαπλή κατάσχεση και των κινητών
Η αναγκαστική κατάσχεση κινητών πραγμάτων δεν εμποδίζει την κατάσχεσή τους και από άλλο δανειστή. Κάθε διαδικασία αναγκαστικής εκτέλεσης διενεργείται ξεχωριστά και δεν επηρεάζει η μια την άλλη. Δεν επιτρέπεται η αναζήτηση των εξόδων της εκτέλεσης που προκατέβαλε εκείνος ο δανειστής, η εκτέλεση του οποίου δεν περατώθηκε.
5/ Ως προς τα δικαιώματα του μισθωτού ακινήτου που εκπλειστηριάζεται :
Σε περίπτωση που το ακίνητο ήταν μισθωμένο με την άσκηση επιχείρησης, κατά τη διενέργεια του πλειστηριασμού, ο υπερθεματιστής έχει δικαίωμα να καταγγείλει τη μίσθωση, οπότε αυτή λύεται με την πάροδο δύο μηνών από την καταγγελία.
Πρόκειται για μια δυσμενή επίπτωση εις βάρος του μισθωτή, ο οποίος πιθανότατα αγνοούσε τις οφειλές του ιδιοκτήτη του ακινήτου και του κινδύνου πλειστηριασμού.
-)(- -)(- -)(- -)(-
Οι ως άνω είναι μερικές μόνον απ τις διατάξεις που αποδεικνύουν ότι το σύστημα που επιβάλλει ο νέος Κ.Πολ.Δ., αναφορικά με τους πλειστηριασμούς , επί της ουσίας καταστρατηγεί σε μεγάλο βαθμό τα δικαιώματα των οφειλετών ,ως προς την διατήρηση της ιδοκτησίας τους και ευνοεί τις Τράπεζες ακόμη και έναντι του ίδιου του Δημοσίου.
Όπως έχω ξαναπεί δημόσια και μόνο το γεγονός ότι ο νομοθέτης θέτει την Τράπεζα προ των δικαιωμάτων του Δημοσίου και των Ταμείων ,αναφορικά με το δικαίωμα κατάταξής τους επί του πίνακα των δανειστών δεν αφήνει καμμία αμφιβολία ,ότι ο νέος Κώδικας Πολιτικής Δικονομίας ψηφίστηκε κατ'εντολήν των τραπεζικών συμφερόντων , ήτοι κατ'έντολήν των δανειστών-δυναστών μας.
Αυτή η αλλαγή δε, ως προς τον πίνακα κατάταξης δανειστών αποτελεί την πλήρη απόδειξη της παράβασης καθήκοντος και της κακουργηματικής απιστίας των νομοθετών , κυβερνώντων σε βάρος του Δημοσίου Συμφέροντος, ήτοι σε βάρος όλων ημών των Ελλήνων Πολιτών.
Το πολιτικό κατεστημένο επί της ουσίας δημιουργεί ένα νομιμοφανές υπόβαθρο , προκειμένου να περιέλθει η ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων Πολιτών εις χείρας των δανειστών -δυναστών-τραπεζιτών.
Ο Νέος Κώδικας Πολιτκής Δικονομίας αποτελεί επίσης μια τρανή απόδειξη της απόλυτης συνέργειας Εκτελεστικής Εξουσίας και Τραπεζικών Συμφερόντων.
-)(- -)(- -)(- -)(-
Έλληνες άνθρωποι αντισταθείτε στο σχέδιο αναγκαστικής εκποίησης κάθε ιδιωτικής μας περιουσίας , στην φτωχοποίηση και την γεονοκτονία μας.
Οι αποδείξεις πλέον δια τα ως άνω εγκλήματα σε βάρος μας από του ανθέλληνες κυβερνώντες μας είναι έμπροσθεν των ομματιών μας !!!!!!!
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ
23/7/2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Η ΕΝΤΟΛΗ ΗΔΗ ΔΟΘΗΚΕ...ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!

                         15 07 2016 Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ                            ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε. ΣΥ                                                   ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ

   ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ. ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΜΗΝΥΣΗ     ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.

                 ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 21 07 2016

Viky Charalambous

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
ΕΠΕΙΔΗ, ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΕΙΣΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
ΕΠΕΙΔΗ, ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΒΟΛΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ,
ΕΠΕΙΔΗ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΕΓΧΩΡΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 300 "ΓΑΛΑΖΟΑΙΜΑΤΩΝ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...), 48 ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΦΟΡΕΙΣ ΟΠΩΣ Η ΣΙΑ, ΙΝΤΕΡΠΟΛ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ, FED, BIS, IMF, Ο.Η.Ε., ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 17 ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ ΚΑΙ 16 ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΤΛ,
ΕΠΕΙΔΗ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΛΕΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΩΣ,
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.
Η' ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΤΗΝ ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΙΣΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, Η' ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ;
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΑΝΑΣΤΗΜΑ, ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ ΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ, ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΔΙΤΣΕΣ (ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΝΕΣΤΕ), ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΣΑΣ ΕΘΡΕΨΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕ!!!!
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ,
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΜΗΘΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ..
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΜΕ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 1970 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΤΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,
ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΤΕ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ..
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ..
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ
Υ.Γ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ..
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ...

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ

Viky Charalambous
ΠΟΣΟ ΚΟΥΤΟΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ...

ΤΙ ΛΥΠΗ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ , ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΠΟΚΕΜΟΝ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ;
ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ;
ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΟΙ ΑΞΙΕΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΣΑΣ;
ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΕ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.
ΔΙΑΤΙ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΣΤΕ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ; ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ ΟΤΙ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ, ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΕ ΚΑΘΕ ΤΟΞΙΚΗ ΣΥΓΧΑΜΕΝΗ ΚΥΒΔΗΛΗ ΑΝΟΗΣΙΑ;;;;;;;;
ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΝΩΤΕΡΟΙ
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΤΕ.........

Βίκυ Σώζου
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!! ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ¨"ΨΑΞΕ ΠΕΤΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΦΟ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ" ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ?????? ΑΗ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΟΥ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ..... ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΚΕΜΟΝ....ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ!! ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ .... ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΖΟΜΠΙ.....ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ!! 
ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΑ??????? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ .... ΤΥΠΟΥ ΜΑΤΡΙΞ....ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ???
ΤΑ ΧΕΤΕ ΟΛΑ ΛΥΜΜΕΝΑ???? 
ΕΙΣΤΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ????
...
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ....
ΠΑΡΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ....ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΖΟΜΠΙ....ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΑΒΟΥΛΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ...ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.??!
ΠΕΤΑΞΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ....ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΒΙΑ!!
ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟ.... ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ.... ΑΦΟΥ ΚΑΙΓΕΣΤΕ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ..... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΓΕΝΙΑ!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ...ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ...ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ ...ΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.....ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΑΦΟΥ ΜΑΘΕΤΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΑΣ...ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ!!!
 Maria Moustaki

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ,ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ....ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟΝ BIG BROTHER ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΕΝΟΣ ΠΟΚΕΜΟΝ....
ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΜΕΝΕΤΕ...
ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΗΣΤΕ...
ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ...
ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ...
ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ....
ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ...
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ...ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ...!!!!!!!!!!!!!!!
Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Άλλοι κυνηγούν τη λευτεριά κι άλλοι στήνουν καρτέρι σε pokeman...
Αντιστάσου, Έλληνα άνθρωπε στον υποβιβασμό της δια-νόησής σου !!!!!!!!!!!!!!!!!


Γεωργία Βαγενά
ΕΙΔΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΕΙΔΗΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΧΑΖΑΡΟΣΑΪΤ;; ΜΕ ΤΑ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΠΟΚΕΜΟΝ!ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΙΑΣ ΟΘΟΝΗΣ! ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΑΝΩ ΑΠΟ 200 ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΕΑ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 17.000 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΑΝ ΟΠΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗ ΦΙΕΣΤΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ, ΤΑ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΚΛΠ ΚΛΠ....ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΕΤΡΑΕΙ Η ΣΙΝΓΚΙΟΥΛΑΡ...
ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΑΙ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!!!
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΡΘΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ!!!!

Artemis Sorras
ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΟ ΝΟΗΜΩΝ ΩΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΘΕΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΤΟΥΝ ΠΟΚΕΜΟΝ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΨΑΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΖΟΜΠΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟ ΠΟΚΕΜΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΠΩΩ ......ΠΩΩ....... ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΝΟΣ ΚΑΡΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΟΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΕΡΔΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ?????? ΔΕΝ ΤΟ ΧΩΡΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΟΥ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★
Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2016

ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ...ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !!!!

      http://www.publicrevenue.gr/kpi/public/auctions/prg_date_down/

.& ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ

http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/06/blog-post_26.html

                              Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                              ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΤΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ;

Vasilis Theodoropoulos

ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.!!!!!
ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ( CIVIL LAW ) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΣΤΟ ΡΩΜΑΪΚΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ (ROEMISCHE BUERGERLICHE RECHT). ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΤΟ UCC – UNIFORM COMMERCIAL CODE. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.!!!!!!
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ UCC ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤ’ ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.!!!!!!
ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ UCC ΤΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ Η ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΕΝΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΛΕΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΜΑΝΙ ; ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ UCC EINAI OTI ΜΟΛΙΣ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΓΙΑ ΤΟ UCC ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΤΩΤΙΚΗ ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ;
ΕΤΣΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ Π.Χ.!!!!!!
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ.!!!!
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΛΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΚΡΑΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ.!!!
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ .!!!
ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ.!!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.!!!!

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ

Vasilis Theodoropoulos
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.!!!
ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΔΕΝ ΕΚΧΩΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΑ , ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ,ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΑΥΤΩΝ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" (HELLENIC REPUBLIC CIK#: 0000931106 SIC: 8888 - FOREIGN GOVERNMENTS0) ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΩ ΝΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ -ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ- ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ" ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΤΙΣΗ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ.
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ:
"ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" .

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.!!!!!!

Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Η «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

 Viky Charalambous
Η «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ,
ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΟ ΣΑΘΡΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΛΗΘΗ Η' ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
ΔΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΧΘΕΣ (20 / 07/ 2016)
ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΑΝ!
      


               Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
           ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★  ☆  ★


ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ

Artemis Sorras
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ 33 ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 12 ΑΞΙΕΣ 18 ΑΡΧΕΣ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΨΕΥΤΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ ΑΧΑΛΙΝΩΤΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΛΛΙΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΠΟΥ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΟΤΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΟΠΟΥ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΒΔΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΖΩΩΟΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ [ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ ] ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΔΑΞΕ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΑΥΤΙΣΗΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΔΡΙΔΙΑΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΠΕΙΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΥΒΔΡΙΔΙΑΚΟ ΠΡΟΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ 33 ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΥΡΓΩΝ ΚΑΝΟΝΕΣ. ΑΥΤΟΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΟ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΤΗΚΕ Ο ΒΙΟΣ Η ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΖΩΑΑΑΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΕΙΤΕ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΟΠΡΙΕΣ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΖΩΩΟΔΗ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΑ ΑΝΕΛΙΣΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΥΔΡΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΖΩΩΩΝΝΝ ΝΑ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΝΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΟΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΝΕΛΗΞΗ ΤΟΥ Η ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΤΑΛΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΙΧΝΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΗΡΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΡΙΑ ΣΤΕΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΣΕΣ ΛΙΓΟΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΘΕΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΖΗΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΖΗΣΤΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΖΗΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΟΛΑ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΛΕΜΗΣΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΑΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΠΙΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΑΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΖΗΤΕ ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΟΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΑΒΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΥ ΧΑΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΚΡΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΙΚΡΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΡΟΤΑΧΤΕΤΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!

 (κάντε κλικ επάνω στις αναρτήσεις για ευκρινέστερη ανάγνωση)