Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

 Athanasios Dimitrios Ntompros 
ΟΙ ΕΞΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΑΥΤΩΝ...........
Οι εκλογές για τους εκπροσώπους του λαού είναι η κορυφαία στιγμή της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, διότι καλούνται οι πολίτες να εκφράσουν διά της ελευθέρας βουλήσεώς τους ποιους εκπροσώπους εξουσιοδοτούν ώστε να τους εκπροσωπούν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και να εκπροσωπούν όλο το έθνος........
( ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ αρσενικό ή θηλυκό
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ που εκπροσωπεί κάποιον, που ενεργεί για λογαριασμό του )
Την προεκλογική περίοδο όλα τα κόμματα εστιάζουν ολοκληρωτικά την προσπάθειά τους στο πώς να πείσουν τους πολίτες να τα πιστέψουν και να τα ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ώστε να τους εμπιστευθούν τη διακυβέρνησή τους και τη διακυβέρνηση της χώρας. Τάζουν, υπόσχονται, διαβεβαιώνουν, εκφοβίζουν, σκορπούν ελπίδα και όλα αυτά προκειμένου να εκμαιεύσουν την ελεύθερη βούληση διά της ψήφου των πολιτών. Όλα αυτά τα έτη είδαμε, μάθαμε, πάθαμε, ξέρουμε τώρα.
Το γνωστό επιχείρημα, «εμείς δεν ασχολούμεθα με την πολιτική», ή «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ», όχι μόνο συγκαλύπτει επιλήψιμα πολιτικές προτιμήσεις αλλά και συνιστά την τραγικότερη μορφή πολιτικοποίησης, την παθητική δηλαδή σύμπραξη με την κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η' ΟΧΙ.....
1) Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 60§1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Η εκπροσώπηση του Λαού από τους αντιπροσώπους του (βουλευτές) έχει πλέον καταστεί προβληματική. Η βούληση του κυρίαρχου Λαού και η ανάδειξη των αντιπροσώπων του εκφράζεται πλέον στο κοινοβουλευτικό σύστημα αποκλειστικώς μέσα από τα κόμματα. Οι βουλευτές και οι αντιπρόσωποι που εμείς εξουσιοδοτούμε και επιλέγουμε να μας εκπροσωπούν, αλλά και να αντιπροσωπεύουν το έθνος μας, μετά την εκλογή τους ελέγχονται απολύτως και ολοκληρωτικά από το κόμμα. Τα κόμματα έχουν αποδείξει πλέον ότι λειτουργούν ολιγαρχικά και σχεδόν με κυρίαρχο και απόλυτο «μονάρχη» τον αρχηγό τους. Οι βουλευτές μετά την εκλογή τους παύουν να ενεργούν σύμφωνα με τη θέληση του Λαού και σύμφωνα με το άρθρο 60§1 του Συντάγματος που ορίζει ότι: «οι βουλευτές έχουν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση». Είναι γνωστό ότι καθίστανται πλέον «όμηροι» όχι μόνον του κόμματος, αλλά ιδιαιτέρως του αρχηγού τους, από τη θέληση του οποίου πλέον εξαρτάται η ψήφος τους.
Οι παραβιάσεις του άρθρου 60§1 του Συντάγματος κυρίως από το 2010 και εντεύθεν ήταν τόσες πολλές, ώστε η συνταγματική αυτή διάταξη καταργήθηκε στην πράξη, χωρίς καμμία απολύτως σοβαρή διαμαρτυρία είτε εκ μέρους των βουλευτών είτε εκ μέρους του Λαού. Κάθε φορά λοιπόν που ετίθετο θέμα ψήφισης των γνωστών μνημονίων και των αντίστοιχων δανειακών συμβάσεων (που ήταν καταστροφικά για την εθνική υπόστασή μας), τα κυβερνητικά κόμματα έθεταν στους βουλευτές και αντιπροσώπους του Λαού θέμα κομματικής πειθαρχίας, ώστε όποιος βουλευτής τολμούσε να καταψηφίσει τα μνημόνια, θα διαγραφόταν από το κόμμα. Υπήρξαν δε ορισμένοι βουλευτές, και από τα κυβερνητικά κόμματα ακόμη, οι οποίοι υπείκοντες στη φωνή της συνείδησής τους αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την κομματική «μνημονιακή» γραμμή και καταψήφισαν τα κυβερνητικά νομοσχέδια για τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, επικαλούμενοι το άρθρο 60§1 του Συντάγματος και δηλώνοντας ότι οι συμβάσεις αυτές είναι εις βάρος και των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Λαού και εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας. Οι βουλευτές αυτοί που τόλμησαν να ψηφίσουν σύμφωνα με το άρθρο 60§1 του Συντάγματος, διεγράφησαν από το κόμμα τους «αυτοστιγμεί», δηλαδή αμέσως μετά την γνωστοποίηση της ψήφου τους, με απόφαση του αρχηγού, χωρίς την τήρηση καμμιάς δημοκρατικής διαδικασίας, από εκείνες που το Σύνταγμα απαιτεί να έχουν στην οργάνωσή τους τα κόμματα. Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση των μνημονίων στην οποία παραβιάσθηκε κατάφωρα το άρθρο 60§1, αλλά το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς κάθε φορά που η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση κάποιο νομοσχέδιο που η ίδια το χαρακτηρίζει σημαντικό. Ο αρχηγός του κόμματος αδιαφορώντας για το άρθρο 60§1 του Συντάγματος θέτει στους βουλευτές θέμα κομματικής πειθαρχίας και διαγράφει όποιον από αυτούς τολμήσει να εναντιωθεί στην κομματική γραμμή! Έτσι η διάταξη του άρθρου 60§1 του Συντάγματος κατέστη πλέον κενό γράμμα και πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων από τα ίδια τα κόμματα και ασφαλώς από την κυβέρνηση που αυτά τα ίδια στήριζαν στη Βουλή. Έτσι στην ουσία ο βουλευτής και αντιπρόσωπος του Λαού, πλέον ούτε τον Λαό, ούτε το έθνος, ούτε το Σύνταγμα υπηρετεί, αλλά υπηρετεί τον αρχηγό του κόμματος.
Επίσης ο εκλογικός νόμος προβλέπει ότι, εφόσον επαναπροκηρυχθούν εκλογές εντός δεκαοκτώ μηνών από τις προηγούμενες, αυτές θα διεξαχθούν με υποχρεωτική λίστα υποψηφίων, με αποτέλεσμα βουλευτές να εκλεγούν οι πρώτοι κατά σειρά υποψήφιοι της λίστας του ψηφοδελτίου, την οποία θα καθορίσει το κόμμα κατά εκλογική περιφέρεια, και όχι, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, οι πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης εκ του Λαού υποψήφιοι. Έτσι το δικαίωμα του πολίτη να εκλέγει τους εκπροσώπους της αρεσκείας του στη Βουλή, το οποίο εθεωρείτο ένα από τα εναπομείναντα λείψανα της γνήσιας Δημοκρατίας, καταργείται στην ουσία, αφού εξαντλείται πλέον μόνο στην επιλογή του κόμματος το οποίο προτιμά ο πολίτης, προς μεγάλο θρίαμβο της κομματικής δημοκρατίας, η οποία δεν είναι παρά κομματική ολιγαρχία, με πολύ έντονα τα στοιχεία της τρομοκρατίας η οποία εκδηλώνεται σε βάρος των βουλευτών!
Σύμφωνα λοιπόν με τον νόμο (άρθρο 34 του Π.Δ.152/1985), η λίστα υποψηφίων βουλευτών κάθε κόμματος καθορίζεται αποκλειστικώς από το κόμμα, και ειδικώτερα από το αρμόδιο όργανο το οποίο σε τελευταία ανάλυση είναι ο αρχηγός του. Ο νόμος δεν θέτει κανένα κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών, αλλά αυτή αφήνεται στην απόλυτη δικαιοδοσία του αρχηγού του κόμματος. Έτσι καθιερώνεται η απόλυτη κυριαρχία του κόμματος στην κοινοβουλευτική ζωή της χώρας, με την κυριαρχία του Λαού να περιορίζεται σημαντικά, αφου οι πολιτες δεν εχουν επιλογες και οποιες υπαρχουν ειναι δωτες απο τισ συμμωριεσ των κομματων. Ο λόγος της καθιέρωσης του αντιδημοκρατικού θεσμού της εκλογής υποψηφίων με λίστα, είναι προφανής: είναι η ενίσχυση της κομματικής δημοκρατίας, τουτέστι της απόλυτης «κομματοκρατίας», με απώτερο σκοπό την περαιτέρω περιστολή των δικαιωμάτων του Λαού, τον οποίο κανείς πλέον δεν θέλει πραγματικά κυρίαρχο!
Ο θεσμός της εκλογής με λίστα υποψηφίων έχει διττή αντιδημοκρατική ενέργεια, καθόσον δρα αντιδημοκρατικώς τόσο προς την κατεύθυνση του Λαού, όσο και προς την κατεύθυνση των βουλευτών. Προς την κατεύθυνση του Λαού, διότι στερεί από αυτόν το δικαίωμα να εκλέγει τους αντιπροσώπους του, αφού πλέον το δικαίωμα αυτό περνά κατ’ουσίαν στο κόμμα, και ειδικώτερα στον αρχηγό του κόμματος, ο οποίος αποφασίζει αντί του Λαού ποιοι θα τον αντιπροσωπεύσουν στο κοινοβούλιο. Προς την κατεύθυνση δε των βουλευτών, διότι τους μεταβάλλει σε έρμαια του αρχηγού του κόμματος, ο οποίος τους εξουσιάζει πλήρως, διαχειριζόμενος την ψήφο τους κατά την ιδίαν αυτού βούληση, με την απειλή ότι αν δεν συμμορφωθούν με την γνώμη του, θα διαγραφούν από το κόμμα και δεν θα συμπεριληφθούν στη λίστα των υποψηφίων στις επόμενες εκλογές. Το ότι η εκλογή των βουλευτών με λίστα είναι αντισυνταγματική, δεν χρειάζεται να τονισθεί ιδιαίτερα, διότι προκύπτει ευθέως από την απλή ανάγνωση των άρθρων 51§3 και 52 του Συντάγματος, σύμφωνα με τα οποία α) οι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως ο νόμος ορίζει, και β) η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργιών της πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να την διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση… Με βάση λοιπόν τις διατάξεις αυτές, οι βουλευτές «εκλέγονται από τους πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα». Αυτό σημαίνει ότι οι βουλευτές πρέπει να εκλέγονται από τον Λαό και όχι από το κόμμα, όμως με βάση τις εκλογές με λίστα υποψηφίων που καταρτίζεται κατά τα ανωτέρω από το κόμμα, οι βουλευτές δεν εκλέγονται από τον Λαό, αλλά από το κόμμα, το οποίο υποχρεώνει τους πολίτες να «εκλέξουν» αυτούς ως βουλευτές που εκείνο προτείνει, και όχι άτομα της δικής τους αρεσκείας, παρ’όλο που δεν έχει (το κόμμα) αυτό το δικαίωμα από το Σύνταγμα.
Το κοινοβουλευτικό σύστημα επί των ημερών μας κατευθύνεται σε όλες τις εκφάνσεις του από τον κομματικό φόβο, τον οποίο εμπνέουν τα κόμματα στους βουλευτές και αντιπροσώπους του Λαού.
Πρώτον, είναι η απειλή και ο φόβος της διαγραφής τους από το κόμμα· και δεύτερον, η απειλή και ο φόβος της μη συμμετοχής τους στη λίστα υποψηφίων βουλευτών, την οποία λίστα καταρτίζει ο αρχηγός του κόμματος. Έτσι με επικρεμάμενη επί των κεφαλών τους την κομματική ρομφαία, οι αντιπρόσωποί μας ζουν συνεχώς κάτω από τον στυγνό εκβιασμό της κομματικής πειθαρχίας και έχουν να επιλέξουν ή την τυφλή υποταγή στον αρχηγό ή να πάνε στο σπίτι τους. Αν προσωρινά ανεξαρτητοποιηθούν όπως έπραξαν αρκετοί, μόνοι τους δεν έχουν πλέον καμμία τύχη για επανεκλογή τους. Συνεπως και να θελουν ορισμενοι δεν μπορουν να εχουν δικια τους αποψη ... Έτσι θα πρέπει πάλι να αποφασίσουν τι προτιμούν να επιλέξουν: να πάνε στο σπίτι τους ή στο κομματικό μαντρί; Η αληθινή Δημοκρατία και ο Συνταγματικός νομοθέτης τον αντιπρόσωπο του Λαού ούτε στο σπίτι τον θέλουν ούτε περιορισμένο, «μαντρωμένο», σε κομματικό «μαντρί» να κοιτά τι θέλει ο αρχηγός του «μαντριού».
Ο Συνταγματικός νομοθέτης διά του Άρθρ.51 παρ.2 ορίζει ότι οι βουλευτές δεν είναι αντιπρόσωποι του κόμματος, αλλά του έθνους και του λαού και γι’αυτό με το άρθρο 60 παρ.1 ορίζει ότι: «Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση». Η δημοκρατία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελευθερία, η οποία συνιστά την ουσία της! Χωρίς ελευθερία δεν νοείται δημοκρατία! Χωρίς την κοινοβουλευτική ελευθερία δεν μπορεί να λειτουργήσει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα. Η απαλλαγή του βουλευτή από οποιαδήποτε εξάρτηση είναι κατά μία άποψη απόλυτη και ισχύει έναντι πάντων. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θέσει περιορισμούς και μάλιστα εκβιαστικούς στην γνώμη και την ψήφο των αντιπροσώπων του Λαού.
Δυστυχώς οι Έλληνες βουλευτές είναι πλέον απολύτως υποταγμένοι στα κόμματά τους, τα οποία προσδιορίζουν την ψήφο τους και κατευθύνουν την γνώμη τους στην δική τους προκαθορισμένη γραμμή, παραβιάζοντας έτσι τη διάταξη του άρθρου 60§1 κατά τρόπο ευθύ και απροκάλυπτο! Η ψήφος του βουλευτή πλέον ανήκει στο κόμμα, και η γνώμη του πρέπει πάντα να συμπίπτει με την κομματική γραμμή. Ελεύθερη ψήφος εντός του κόμματος δεν νοείται. Ο βουλευτής με την ελεύθερη ένταξή του στο κόμμα αυτοπεριορίζεται και εκχωρεί την ψήφο του στο κόμμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το τελευταίο διάστημα τέθηκε πλήθος ζητημάτων που αφορούσαν την εθνική υπόσταση του έθνους και την εξαθλίωση του κυρίαρχου Λαού, ουδείς αντιπρόσωπός μας δεν συγκάλεσε σε δημόσια συνάθροιση τον Λαό της περιφερείας του να τον ενημερώσει περί αυτών και να ζητήσει να μάθει τη βούλησή του και τι τελικά ο Λαός ο οποίος τον εξουσιοδότησε θέλει να ψηφίσει ο αντιπρόσωπός του. Αγνόησαν παντελώς τη βούληση αυτών που τους έθεσαν εκπροσώπους τους. Έτσι και οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι εμπράκτως διαχρονικά δείχνουν να αδιαφορούν για τη βούληση του εντολοδότη τους Λαού και να ενδιαφέρονται μόνο για τη βούληση του αρχηγού τους και όχι μόνο, αφού τις περισσότερες φορές νομοθετούν υπέρ εθνικών εργολάβων και εκδοτών και εις βάρος των συμφερόντων του Λαού. Επομένως δεν περιορίζεται έξωθεν, ώστε να γίνεται λόγος περί εμφανούς παραβίασης της ως άνω συνταγματικής διατάξεως, αλλά έσωθεν, οικειοθελώς κατά κάποιο τρόπο, κάτω όμως από την απειλή και τον φόβο που αιωρείται, παραιτείται από το «απεριόριστο και αδέσμευτο» του δικαιώματος της ψήφου και της γνώμης και αρνείται και να ενημερώσει τον Λαό και να γνωρίσει τη βούληση του Λαού. Σύμφωνα με την αντίληψη αυτή, η οποία εκφράζει τη βασική θέση της «κομματικής δημοκρατίας», αφού οι βουλευτές κατά το Σύνταγμα εκλέγονται μόνο μέσα από τα κόμματα, είναι λογικό αυτά να καθορίζουν και την ψήφο τους. Και για όσο χρόνο ο βουλευτής παραμένει στο κόμμα, οφείλει να θέτει στη διάθεση αυτού την ψήφο του, την οποία δεν επιτρέπεται να διαχειρίζεται κατά το δοκούν, αλλά σύμφωνα πάντα με την κομματική γραμμή, την οποία οφείλει να ακολουθεί πάντοτε χωρίς καμμία απολύτως παρέκκλιση. Δεν αμφισβητούμε ότι υπάρχουν κάποιοι αντιπρόσωποί μας που σέβονται τον Λαό που τους ψήφισε και προσπαθούν να τον υπηρετούν κάτω ακόμα και από τις απειλές και τους φόβους που προαναφέραμε και υφιστάμενοι και συνέπειες για τη συνεπή προς τον Λαό στάση τους. Αυτοί δυστυχώς όμως μετριούνται στα δάχτυλα του ενός και μόνο χεριού και υφίστανται τις συνέπειες της κομματικής αυταρχικής «Δημοκρατίας». Οι περισσότεροι όχι μόνο δεν ενημερώνουν τον Λαό, λ.χ. τι απαιτεί το προς ψήφιση μνημόνιο, όχι δεν ζητούν να μάθουν ποια είναι η βούληση του Λαού για το συγκεκριμένο θέμα, τι θέλει να ψηφίσουν, αλλά υπογράφουν και ψηφίζουν τα μνημόνια χωρίς καν να τα διαβάσουν(!!), υπηρετώντας απόλυτα και με τυφλή εμπιστοσύνη τη θέληση των τοκογλύφων δανειστών, που δι’αυτών των μνημονίων επιβάλλουν επαχθή μέτρα στον Λαό και το έθνος. Για χάρη της αλήθειας σας παραθέτουμε το κατωτέρω βίντεο ως ένα απλό απτό παράδειγμα ενός υπουργού.
2) ΛΕΥΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ KAI ΨΕΥΤΗ...
Ο τρόπος της διακυβέρνησης δεν καθορίζεται πλέον από τον Λαό, αλλά από τα κόμματα τα οποία προεκλογικώς γνωστοποιούν και εξαγγέλλουν στον Λαό το κυβερνητικό τους πρόγραμμα ώστε βάσει αυτού ο Λαός να κάνει την επιλογή του. Όλοι πλέον έχουμε βιώσει όλα αυτά τα έτη το αδιάψευστο γεγονός ότι το κόμμα στο οποίο εκχωρούμε την εξουσία για την διακυβέρνηση της χώρας μας, ποτέ σχεδόν δεν τηρεί την προεκλογικώς κατατεθείσα κυβερνητική του πρόταση. Τις περισσότερες φορές αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας προβαίνει σε ενέργειες ακριβώς αντίθετες από αυτές που δεσμεύτηκε προκειμένου να εκμαιεύσει την ψήφο των πολιτών. Πάντα σχεδόν μετά τις εκλογές ο Λαός συνειδητοποιεί ότι με πρόθεση και δόλο εξαπατήθηκε, όμως η υπάρχουσα δημοκρατία ευνοεί τον απατεώνα και ψεύτη πολιτικό και στον απατηθέντα ψηφοφόρο πολίτη δεν δίνει το δικαίωμα ούτε άμεσης ανάκλησης της εξουσιοδότησης και εντολής που έδωσε, ούτε του δίνει το δικαίωμα να προσφύγει στα ποινικά ή πολιτικά δικαστήρια ώστε να δικαιωθεί. Αντιθέτως κόμματα, υπουργοί, πρωθυπουργοί και βουλευτές έχουν φροντίσει ώστε να περιφρουρούνται με νόμους που κατοχυρώνουν την ασυλία τους, νόμους περί ευθύνης υπουργών που τους απαλάσσουν ακόμα και για κακουργήματα κ.λ.π. Μετά δε την υφαρπαγή της ψήφου σου οι την εξουσία λαμβάνοντες όχι μόνο δεν είναι υπόλογοι στον νόμο για την εξαπάτησή σου, αλλά πλέον είναι η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. Αυτή η διαμορφωθείσα «κομματική Δημοκρατία» αναγνωρίζει τελικά ότι ως Λαός δεν έδωσες την εντολή διακυβέρνησης σύμφωνα με το προεκλογικό κυβερνητικό πρόγραμμα που σου εξήγγειλαν και υποσχέθηκαν, αλλά αναγνωρίζει ότι έδωσες λευκή εντολή στο κόμμα που κυβερνά τη χώρα να κάνει ό,τι θέλει επί τέσσερα χρόνια χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.
Αυτή λοιπόν η «Δημοκρατία» τους επιτρέπει να σε ενημερώνουν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν για αυξήσεις μισθών, συντάξεων… ότι ως κράτος έχουμε μία εκ των 30 ευρωστότερων οικονομιών του πλανήτη και μόλις υφαρπάσουν την διά της ψήφου εξουσιοδότησή σου, τους επιτρέπει μέσα στα 4 έτη χωρίς τη συγκατάθεσή σου να συνάψουν δανειακές συμβάσεις και να υπογράψουν μνημόνια εκχωρώντας την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, υπογράφουν να επιβληθούν στον Λαό επαχθή και απεχθή μέτρα που τον κάνουν να προτιμά τον θάνατο διά της αυτοκτονίας από τη ζωή, να αναζητά στα σκουπίδια και στα συσσίτια τον επιούσιο άρτο του. Παίρνουν από τον Έλληνα το σπίτι ώστε να κάνει σπίτι του τα παγκάκια στις πλατείες και τα πεζοδρόμια, του επιβάλλουν δυσβάστακτες φορολογίες, στις οποίες αδυνατώντας να ανταπεξέλθει νομοθετούν να μπαίνει φυλακή. Καταργούν το Σύνταγμα, προάγουν πλήθος αντισυνταγματικών καταστάσεων με τροπολογίες και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.......
Ο οποιοσδήποτε πολιτικός «σωτήρας» με διαβεβαιώνει προεκλογικά ότι με το κυβερνητικό πρόγραμμα που μου προτείνει θα με «σώσει» και μου ζητά να τον εξουσιοδοτήσω με την ψήφο μου, γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά τη λήψη της ψήφου μου έχει «λευκή εντολή» και ότι «μετά την αποχώρησή μου από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», ότι ουδεμία συνέπεια –ποινική ή αστική- θα έχει για την εξαπάτηση και ότι ο εντολοδότης Λαός δεν έχει δικαίωμα σε καμμία περίπτωση ανάκλησης της εντολής.
3) Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.......
Και ενω τελευταια βλεπουμε να ιδρυονται ανεξαρτητες αρχες οπωσ δηθεν (των προσωπικων δεδομενων) και (γενικης γραμματειας δημοσιων εσοδων) αλλα και αλλες....η δικαστικη εξουσια ειναι υφισταμενη της εκαστοτε κυβερνησης....
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα τρεις είναι οι βασικές λειτουργίες του κράτους: η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική. Όσο πλήρης και απόλυτη είναι η διάκριση των λειτουργιών αυτών, τόσο πλήρης είναι η δημοκρατία σε μία τέτοια πολιτεία. Αντίθετα, όπου η διάκριση των εξουσιών και λειτουργιών είναι περιορισμένη και συγκεχυμένη, εκεί υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας! Το ουσιαστικό περιεχόμενο της θεμελιώδους αυτής δημοκρατικής αρχής της διακρίσεως των εξουσιών, είναι αναμφιβόλως ή ανεξαρτησία εκάστης εξ αυτών έναντι των λοιπών. Ειδικότερα όμως η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης έναντι των δύο άλλων λειτουργιών του κράτους θεωρείται η «λυδία λίθος» της δημοκρατίας! Χωρίς ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δημοκρατία. Στην ιστορία της Δικαιοσύνης και ειδικώτερα της αρχής της διακρίσεως των εξουσιών και του ρόλου αυτής ως εγγυητή της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, θα παραμείνει ως φωτεινό ορόσημο εκείνη η περίφημη -παροιμιώδης πλέον- απάντηση του γερμανού μυλωνά προς τον βασιλιά της Πρωσίας Φρειδερίκο τον Μέγα. Όταν εκείνος ο βασιλιάς ως αρχηγός της παντοδύναμης εκτελεστικής εξουσίας θέλησε να ιδιοποιηθεί με τη βία τον μύλο του, ο μυλωνάς του απάντησε: «Βασιλιά, μην ξεχνάς πως υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο»! Ο μυλωνάς είχε τη βεβαία πεποίθηση ότι αν ο βασιλιάς καταχρασθεί εις βάρος του την εξουσία και παρανομήσει, τότε οι δικαστές απροσωπόληπτα θα καταδικάσουν τον βασιλιά. Η θαρραλέα αυτή απάντηση του απλού φτωχού γερμανού πολίτη προς τον παντοδύναμο βασιλιά, δείχνει τη βαθιά πίστη του λαού στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, αλλά και προς την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών. Ο βασιλιάς περιορίζεται στα βασιλικά του καθήκοντα και ο δικαστής στα δικαστικά καθήκοντά του, και αν ο βασιλιάς παρανομεί, τότε ο δικαστής έχει την υποχρέωση να τον δικάσει.
Εάν ο Λαός απωλέσει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, η δημοκρατία έχει ήδη πεθάνει, ανεξάρτητα από τον λόγο ο οποίος οδήγησε τον Λαό στη απογοήτευση και αγανάκτηση. Από όσα βιώνουμε στην πατρίδα μας, καθίσταται φανερό ότι η Δικαιοσύνη είναι σχεδόν πλήρως υποταγμένη στην εκτελεστική εξουσία. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει κανείς κυρίως από την επέμβαση των άλλων δυο λειτουργιών στην ανάδειξη της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, με την οποία καταλύεται ουσιαστικώς η καλούμενη προσωπική ανεξαρτησία των δικαστών. Οι προαγωγές στις θέσεις του προέδρου και των αντιπροέδρων των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας γίνονται από το Υπουργικό Συμβούλιο. Το ίδιο ισχύει και για την προαγωγή στη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (άρθρο 90 παρ.5). Με αυτό τον τρόπο η εκτελεστική εξουσία χειραγωγεί και ελέγχει πλήρως τη Δικαιοσύνη, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέγει και να τοποθετεί στις ηγετικές θέσεις της Δικαιοσύνης δικαστές της απόλυτης εμπιστοσύνης της. Ο έλεγχος δε της Δικαιοσύνης εκ μέρους της εκτελεστικής εξουσίας επιτυγχάνεται πλήρως, αφού στο Ανώτατο δικαστικό Συμβούλιο προεδρεύει ο πρόεδρος του αντίστοιχου Ανώτατου Δικαστηρίου, ο οποίος επηρεάζει καταλλήλως τα μέλη του. Αλλά ο έλεγχος επιτυγχάνεται και άμεσα, θα λέγαμε, με την αναγνώριση στον Υπουργό Δικαιοσύνης του δικαιώματος διαφωνίας προς τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (άρθρο 90 παρ.3).
Αλλά, σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το 2010 με έναν προκλητικώς αντισυνταγματικό τρόπο απέκτησε και η νομοθετική εξουσία δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων με τον νόμο 3841/2010. Έτσι με το άρθρο 1 του νόμου αυτού, ορίζεται ότι πριν από την εισήγηση του αρμόδιου υπουργού και την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, απαιτείται η διατύπωση γνώμης από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επί ενός καταλόγου υποψηφίων που προτείνονται από τον Υπουργό, η οποία πάντως δεν είναι δεσμευτική για την εισήγηση του Υπουργού. Πρόκειται για ευθέως αντισυνταγματική διάταξη όσο και ωμή επέμβαση της νομοθετικής εξουσίας στην εκλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, με ένα συνταγματικώς ανύπαρκτο όργανο της Βουλής, την καλούμενη «διάσκεψη των προέδρων» της. Η αντισυνταγματικότητα εν προκειμένω είναι πρόδηλη, διότι καταλύεται πλέον η αρχή της διακρίσεως των εξουσιών και εξαφανίζονται και τα εναπομείναντα ελάχιστα ίχνη της προσωπικής ανεξαρτησίας των Δικαστών. Η Δικαιοσύνη υποδουλώνεται πλέον και «με τον νόμο» στη νομοθετική εξουσία, η οποία γνωμοδοτεί για την καταλληλότητα της ηγεσίας της! Έτσι οι Δικαστές καθίστανται υποχείρια της νομοθετικής εξουσίας και των πολιτικών αντεγκλήσεων εντός και εκτός Βουλής προς δόξαν της κομματικής Δημοκρατίας μας!
Στην Ελλάδα τα τελευταία έτη βιώνουμε την εξαφάνιση κάθε εναπομείναντος ίχνους εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εάν κάποιος για να μην πεθάνει, πωλεί στον δρόμο κουλούρια χωρίς άδεια, η δικαιοσύνη αμέσως ευαισθητοποιείται και καταδικάζει τον κουλουρτζή. Την ίδια όμως χρονική συγκυρία που κάποιοι συνειδητά κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία, καταπατούν το Σύνταγμα, εδραίωσαν την διαφθορά στην Ελλάδα, ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία, κατεδάφισαν το ασφαλιστικό σύστημα, κατέστρεψαν το σύστημα υγείας,… η Δικαιοσύνη αποδεικνύει ότι είναι τυφλή και κωφή, αφού δείχνει να μη βλέπει, να μην ακούει και φυσικά να μην επεμβαίνει.
4) ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......
Τα κόμματα της εξουσίας που κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 25 έτη, συνετέλεσαν στην χρεωκοπία της χώρας το 2009 και στην υποταγή της ελληνικής κοινωνίας στις μνημονιακές πολιτικές των τοκογλύφων-πιστωτών τον Μάϊο του 2010. Πρέπει δε να επισημανθεί ότι για την χρεωκοπία της πατρίδος μας δεν ευθύνονται μόνο τα δύο κόμματα εξουσίας (τα οποία φέρουν την κύρια ευθύνη), αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και της αριστεράς, τα οποία ουδέποτε τη δεκαετία του 1990 ενημέρωσαν τον Λαό για το δυσθεώρητο δημόσιο χρέος και για το ότι το κράτος δεν μπορούσε πλέον ούτε τους τόκους των δανείων να καλύπτει. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε μια καταγγελία στο ελληνικό κοινοβούλιο από την αριστερά για το δυσθεώρητο χρέος της πατρίδος, για τα αστρονομικά ποσά των εξωτερικών δανείων που ελαμβάνοντο έως και το 2009 και για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ηδύνατο πλέον ούτε τους τόκους αυτών των δανείων να καλύπτει. Ενώ η χώρα αφανιζόταν από τη Λερναία Ύδρα του δημοσίου χρέους, ενώ όλοι οι αριθμοί σύγκλησης που είχε επιβάλει η Ε.Ε., πληθωρισμού, επιτοκίων, ελλείμματος και χρέους είχαν εκτροχιασθεί (αναφέρω ενδεικτικά ότι το έλλειμμα δεν επιτρεπόταν να είναι πάνω από το 3%, το 2009 είχε εκτιναχθεί στο 15,6%, το δε χρέος δεν επιτρεπόταν να είναι πάνω από 60% επί του Α.Ε.Π. και σε εμάς το 2009 είχε φθάσει στο 127,9% κι έως δε τον Απρίλιο του 2014 έφθασε στο 283,3%!!), ενώ λοιπόν εβρίσκετο η Ελλάδα σ’αυτή την άθλια οικονομική κατάσταση, αυτοί (τα κόμματα της αριστεράς και όχι μόνο), ήταν διαρκώς στους δρόμους με διαδηλώσεις, απαιτώντας συνεχώς αυξήσεις μισθών, συντάξεων, προσλήψεις στο δημόσιο και μονιμοποιήσεις, ελαφρύνσεις φορολογίας και διαμαρτυρόμενοι για κάθε μέτρο που τα κόμματα εξουσίας επιχειρούσαν να λάβουν -κάτω από τα αδιέξοδα στα οποία είχαν περιέλθει- για να περιορίσουν τα εκτροχιασμένα δημόσια ελλείμματα που μεγάλωναν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Με την πολιτική τους αυτή λοιπόν, και τα κόμματα της αριστεράς κοιτούσαν την εξασφάλιση του κομματικού τους συμφέροντος· κι έτσι, θέλοντας να φαίνονται καλοί στον Λαό, συμμετείχαν στην καταστροφή του δημόσιου συμφέροντος και της οικονομίας της χώρας, διότι το μόνο που έκαναν ήταν και αυτά να αναγκάζουν τα κόμματα εξουσίας να χρεώνουν έτι περισσότερο την χώρα μας δανειζόμενα από τους στυγνούς τοκογλύφους δανειστές, που αυτοί φρόντιζαν αφειδώς να δανείζουν για να υποθηκεύσουν έθνος, Λαό, δημόσια περιουσία. Με τέτοιο πνεύμα κομματοκρατίας που εμφορούντο όλοι οι πολιτικοί (πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων), αποκτήσαμε το μεγαλύτερο αναλογικά χρέος πάνω στον πλανήτη, το οποίο είναι σχεδόν άγνωστο και απροσδιόριστο στο σύνολό του.
Με την υπογραφή των αλλεπάλληλων «μνημονίων και των αντίστοιχων δανειακών συμβάσεων άρχισαν αθρόες παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας. Ειδικώτερα με τις ενοποιημένες στην ουσία διεθνείς αυτές συμβάσεις δεν περιορίζεται απλώς η εθνική μας κυριαρχία, αλλά σχεδόν καταργείται, διότι με το διεθνές αυτό καθεστώς η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, την οποία εκχωρεί στους δανειστές της χωρίς να τηρούνται οι όροι του άρθρου 28§2 και 3 του Συντάγματος. Αλλά και η οικονομική κυριαρχία καταργείται, αφού πλέον για την οικονομική πολιτική της χώρας μας δεν αποφασίζει η ελληνική κυβέρνηση, δεν αποφασίζουν αυτοί που εμείς επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν, αλλά οι δανειστές, οι οποίοι επέβαλαν στην Ελλάδα οικονομική και όχι μόνο κατοχή, η οποία συνίσταται: α) στον λεπτομερή και αυστηρότατο έλεγχο των οικονομικών εν γένει, και των δημοσιονομικών ειδικώτερα πραγμάτων της χώρας μέσω της «Τρόϊκα», β) στην υπόδειξη από την Τρόϊκα προς την ελληνική κυβέρνηση των μέτρων τα οποία οφείλει να λαμβάνει αυτή για την εξυπηρέτηση των δανειακών της υποχρεώσεων προς το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και γ) την παρακολούθηση της πιστής εφαρμογής των υποδειχθέντων μέτρων επίσης από την Τρόϊκα, η οποία στην ουσία εποπτεύει την ελληνική κυβέρνηση, η οποία έχασε στην πραγματικότητα την κυριαρχία της! Περαιτέρω η εθνική μας κυριαρχία περιορίζεται ακόμη περισσότερο με τη δέσμευση όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πόρων υπέρ των δανειστών μας, σύμφωνα με ρητό όρο της δανειακής σύμβασης. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο προς το συμφέρον του Λαού της, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς, αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου!
Αλλά η ευθεία πλέον κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω των επαράτων μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων επέρχεται με τον άλλο επονείδιστο όρο τους, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα ρητώς και ανεπιφυλάκτως παραιτείται από όλες τις ενστάσεις εθνικής κυριαρχίας, δηλαδή με άλλα λόγια παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος, και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, μάλιστα δε στους «εταιρικούς» δανειστές! Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός να αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο, εν καιρώ ειρήνης, υπό την οικονομική πίεση όχι των εχθρών του αλλά των δεδηλωμένων φίλων του και «εταίρων» σε μία συμμαχία που φιλοδοξεί να γίνει ενιαίο κράτος με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, την οποία όμως φρόντισαν προηγουμένως να υποτάξουν ήδη και κατέλυσαν ως κράτος δίνοντας έτσι ένα πρώτο δείγμα γραφής του τι ακριβώς «δημοκρατικό» κράτος ονειρεύονται να συστήσουν! Οι δανειστές-εταίροι μας γνωρίζουν καλώς, και πάντως καλύτερα από εμάς τους ίδιους τους Έλληνες, σε ποιο σημείο εθνικής πλέον εξαθλίωσης και αναξιοπιστίας έχουν φέρει την Ελλάδα, ώστε δεν την εμπιστεύονται πλέον, και γι’αυτό περιέλαβαν στη δανειακή σύμβαση και άλλο άκρως μειωτικό για τη χώρα μας όρο, σύμφωνα με τον οποίο για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν θα προκύψει από την εκτέλεση της σύμβασης αυτής θα εφαρμόζεται το αγγλικό και όχι το ελληνικό Δίκαιο! Κι έτσι επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας! Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε απλώς για παραβίαση του εθνικού μας Συντάγματος σε ό,τι αφορά την εθνική μας κυριαρχία, αλλά για κατάλυση του ίδιου του ελληνικού κράτους!
Η άδικη και άνιση φορολόγηση που επέβαλαν στον Λαό, σε συνδυασμό μάλιστα με την περικοπή μισθών, συντάξεων και αύξηση απολύσεων, συνιστά κατάφωρη καταπάτηση του Συντάγματος και του άρθρου 4 παρ.5, και με αυτή το κράτος στρέφεται κατ’ουσίαν εναντίον των υπηκόων του και κατ’επέκταση της ίδιας της υπάρξεώς του.
Ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε.., Γίρκι Κατάινεν, δήλωσε ότι δεν ισχύουν ούτε ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων ούτε το Δίκαιο της Ε.Ε. στην Ελλάδα και τις χώρες του μνημονίου. Όταν από τους Έλληνες πολίτες έχει αφαιρεθεί κάθε θεμελιώδες δικαίωμα και οι κυβερνήσεις είναι υποταγμένες στη θέληση των δανειστών, ποιος ο λόγος ενάσκησης του δικαιώματος της ψήφου; Άλλοι πια είναι νοικοκυραίοι· ο Κυρίαρχος Λαός ζει μόνο για να πληρώνει και για να ψηφίζει τύποις κάθε τέσσερα έτη; Ή θα εμπιστευθούμε να μας σώσουν αυτοί που όπως προείπαμε όλα αυτά τα έτη συνέβαλαν ενεργητικώς ή παθητικώς στη δημιουργία του υπέρογκου χρέους και ελλείμματος;
5) ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
Η περιθωριοποίηση του εθνικού μας Συντάγματος και ο περιορισμός της εθνικής μας κυριαρχίας ήταν τα «δώρα» των πολιτικών μας προς την ευρωπαϊκή κοινότητα. Το 1975, όταν ψηφίστηκε το ισχύον Σύνταγμα, φρόντισαν α) να περιλάβουν τη διάταξη του Άρθρ. 28 με την οποία ρυθμίζοντο συνταγματικώς πλέον η μεταβίβαση και ο περιορισμός της εθνικής μας κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, β) νομοθέτησαν την υπεροχή των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και ειδικώτερα αυτών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, έναντι του Εθνικού και Συνταγματικού μας Δικαίου και γ) εκχώρησαν αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα στα όργανα διεθνών οργανισμών.
Τότε όμως, Λαός, Πνευματικοί και πολιτικοί ταγοί κοιτούσαν μόνο την εκμετάλλευση των επιδοτικών προγραμμάτων. Έτσι τώρα σε όλους έρχεται ο… λογαριασμός, για να πληρώσουμε!!
Η ευρωπαϊκή ένωση προχωρά με την Ελλάδα να συμμετέχει υποτακτικά, ως ο επαίτης της γειτονιάς, που δεν τολμά εντός της ευρωπαϊκής ένωσης να πει «όχι» σε τίποτα απολύτως! Η μόνη δε ενημέρωση που παρέχεται στον ελληνικό Λαό για τις ευρωπαϊκές διαδικασίες της ένωσης, είναι το πότε θα συνέλθει το eurogroup για να αποφασίσει αν θα δώσει στην εξαρτημένη Ελλάδα την επόμενη δόση της, συστήνοντάς της ότι πρέπει προηγουμένως να συμμορφωθεί πλήρως προς τις οδηγίες τους. Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και στην ευρωζώνη εισήλθαμε με το σύνθημα «λιτότητα για να μπούμε» και μετά από τόσα χρόνια, ενώ έχουμε φθάσει σε θαυμαστά μέτρα εξαθλίωσης, απίστευτη ανεργία, το σύνθημα συνεχίζει να είναι πάλι «λιτότητα για να μην βγούμε» από το ευρώ!! Και όλο αυτό γίνεται επειδή ο Λαός δεν θέλει να χάσει τη «δόση» του, τα ευρωχίλιαρα της πείνας και της υποδούλωσης.
Η Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν σήμερα αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες της Ε.Ε., όχι όμως για τους οικονομικά απολύτως πλέον υποταγμένους οικονομικά λαούς (όπως ο δικός μας), αλλά γι’αυτούς μόνο που υποτάσσουν με οικονομικό πόλεμο τα έθνη και από τους οποίους έχει μεριμνηθεί να εξαρτάται η «δόση» των εξαρτημένων και εξαθλιωμένων λαών.
6) ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ
(μωραίνει ο Θεός αυτόν που θέλει να καταστρέψει
η φράση αυτή λέγεται σε περιπτώσεις επισήμανσης μιας ανοησίας, ή μιας καταστροφικής απόφασης.)
Με τις εκλογές ζητείται από την «κομματική Δημοκρατία» να δώσει ο Έλληνας πολίτης ένα λευκό, υπογεγραμμένο πληρεξούσιο χωρίς δυνατότητα ανάκλησης σε ένα πολιτικό αρχηγό και αντιπρόσωπό του. Με αυτό το λευκό πληρεξούσιο -όπως το λέει και η ίδια η λέξη- του εκχωρεί την πλήρη εξουσία διαχείρισης της τύχης του έθνους, της πατρίδας, του Λαού, της οικονομίας, της οικογένειας. Του εκχωρεί την εξουσία εν λευκώ να υπογράφει δανειακές συμβάσεις, μνημόνια, διά των οποίων απεμπολείται η εθνική κυριαρχία, καταργείται το Σύνταγμα, επιβάλλονται επαχθή μέτρα και εξαθλιώνεται ο Λαός, περικόπτοντας μισθούς, συντάξεις, αναπηρικά επιδόματα, καταθέσεις κ.λ.π…
ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ, ποιος από αυτούς που ψηφίζοντας εξουσιοδοτεί τους πολιτικούς εν λευκώ να διαχειρισθούν τα ανωτέρω, θα πήγαινε σε έναν συμβολαιογράφο και θα έκανε ένα πληρεξούσιο λευκό δίχως δικαίωμα ανάκλησης σε κάποιον εξ αυτών, ώστε να διαχειρισθεί τις προσωπικές του καταθέσεις, τον μισθό του, τα περιουσιακά στοιχεία του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του κ.λ.π.;Πιστεύω κανείς. Για να διαχειρισθούν όμως τα κόμματα εν λευκώ όλα τα ανωτέρω, σπεύδει η συντριπτική πλειοψηφία και εξουσιοδοτεί τα κόμματα με λευκό πληρεξούσιο. Στη χρονική συγκυρία που η Ελλάδα ζει τις δυσκολότερες και κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας της, ο ελληνικός Λαός εξουσιοδότησε ως αντιπροσώπους του ό,τι χειρότερο υπήρχε (πλην φυσικά των φωτεινών εξαιρέσεων), έτσι ώστε να ισχύει το: «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργείται από τον απαίδευτο Λαό, ο οποίος δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέραν από το προσωπικό του οικονομικό συμφέρον. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνεχώς διαδηλώνει μόνο για οικονομικούς λόγους. Μπορεί ένας βουλευτής να βγει και να πει κυνικά ότι υπέγραψε το μνημόνιο με τα επαχθή και απεχθή μέτρα για τον Λαό και εξαιτίας του να εξαθλιώνεται ο Λαός· αυτός ο βουλευτής φθάνει στις επικείμενες εκλογές στους ψηφοφόρους της περιφερείας του να τάξει διάφορα για να τον επανεκλέξουν με χαρά και να πανηγυρίσουν για την επανεκλογή του με την ελπίδα της υλοποίησης των ρουσφετιών. Αυτός ο Λαός με αυτό το ήθος και την παιδεία δεν έχει καμμία ελπίδα για αγαθή πορεία· είναι σίγουρο ότι αν δεν συμμορφωθεί, θα καταστραφεί δικαίως.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ........
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΘΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ????????????
..................................Η'...........................................
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΝΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ????????
ΕΛΛΗΝΕΣ......................!!!!!!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ-ΓΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ)
Ε,ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ , ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ...!!!!!!!!!!!!
                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΘΥΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!

Γιάννης Καλογερόπουλος
ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΘΥΜΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΚΟΡΟΙΔΑ!
ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ kis.gr ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ
1. ΤΟ ΚΙΣ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!!!
2. ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΜΠΕΝΕ ΜΠΕΡΙΤ !!!
3. ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ή ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΙ!! ΚΑΤΣΕ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΚΑΙ ΞΕΣΚΙΣΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ!
ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΝΕ, ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
ΑΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΗΚΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ Ή ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ Ή ΜΑΣΟΝΟΙ Ή ΕΚΒΙΑΣΙΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΞΙΩΜΑ, ΓΕΛΑΣΤΗΚΕΣ! ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ. ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η ΔΑΜΑΝΑΚΗ, Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΡΥΦΟΕΒΡΑΙΟΙ!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Giorgos Makris
ΕΛΠΙΖΩ Ο,ΤΙ Η ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΝΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΧΘΡΙΚΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ.
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΙΣ, ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΠΕΡΙΣΙΟ ΘΡΑΣΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ (Νομικο Προσωπο Δημοσιου Δικαιου)...
ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ? ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΤΑ ΝΠΔΔ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΕΚ 287 (ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2013) ΣΤΟ ΝΟΜΟ 4223 ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ, ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 3 (ΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ) ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1.β, ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΣ ΩΣ ΝΠΔΔ ΑΠΑΛΛΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ.
ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΟ ΛΙΑΝΑ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΠΔΔ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝ.Φ.Ι.Α.
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ?
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟΝ ΚΙΠΑ, ΠΕΡΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΙΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ 40 ΜΕ 50 ΑΚΙΝΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΟ ΚΙΣ... ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΦΙΑ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΟΥΦΗΞΟΥΝ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ...
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ? ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ...
ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ.
Andreas Galiatsatos
ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΚΥΡΙΟΙ ...... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΞΕΝΟΥ ΤΑ ΧΕΡΙΑ !!!
ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !!!!!
ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ ΔΙΚΟ ΜΟΥ !!!
ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΝΑΙ !!!
ΚΑΙ ΖΗΤΑΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ !!!!
ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ !!!
ΜΕ ΕΝΑ ΟΡΚΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ !!!!
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ !!!
ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .... ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!
ΟΛΟΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ !!!!
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ !!!!!!!!!!
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ ΠΙΣΩ ΕΛΑ ΚΑΙ Ε.ΣΥ. ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ
<<Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΟΕΒΡΑΙΟΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΜΙΑΣΜΑΤΟΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ...
ΚΥΡΙΟΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ!!!
ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ!!!
<<Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ>> ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!
ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ 33 ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ 12 ΑΞΙΕΣ, 18 ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ 3 ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ.
                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2016

ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΡΕ...& Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

1979 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ- ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΟΥ ΑΠΟ  ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ.ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο ΛΕΠΤΟ ΤΙ ΣΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΔΥΝΑΣΤΙΑΣ ΚΩΝ/ΝΟ ΤΣΑΤΣΟ!!
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI: Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ .
https://olympia.gr/2015/08/08/%CF%84%CE%BF-
%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BF-coudenhove-kalergi-%CE%B7-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CE%BA%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%89%CE%BD-%CF%84%CE%B7%CF%83/

ΑΚΟΥΣΕ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1ο ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΟΥ ΤΟ 1983 ΓΙΑ Το ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ!!
Αρτεμης Σωρρας
ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΑΓΡΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΜΟΥ
ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ
ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ !!
ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ
ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ ΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΡΕΥΕΙ
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΝΟΜΟΣ .
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΟΜΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ?
Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ :
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΒΙΖΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΕΛΟΥΣ .
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ????????
ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΗΣ ΕΕ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ GEY ......ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΕΣΒΙΕΣ ..... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ..... ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΦΥΣΗ ΘΕΜΑ ...
ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ ΤΗΣ ΕΕ ΠΑΡΕΜΒΕΝΟΥΝ
ΤΩΡΑ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΥΣΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ???????????? ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΙSIS ΚΑΙ ΟΤΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΣΩΣΤΑ ?????
ΛΟΓΙΚΑ ΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ....ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΜΥΡΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ???????????
.
ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΙΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΝΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ??????????????
Η ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΟΘΡΗΣΚΗ ΧΩΡΑ ???????
ΑΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ/ ΔΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ
ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΣΟΓΙΟΥ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ !
ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΤΥΜΦΑΛΙΔΕΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟΥ ΜΜΕ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ !
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ !
ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΩΑΜΕΘ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΙΣΜΑΗΛ ΤΗΣ ΑΓΑΡ ΔΟΥΛΗΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΖΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ! ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΙ ΔΟΛΙΕΥΕΙ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ
ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ Η ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ 


                                   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ: < ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ >;;??

Ευάγγελος Ηρακλείδης
ΚΑΥΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΜΕ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ  ΘΟΥΑ ΣΤΟ ''ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ'' 12-08-2016
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!
''ΔΗΜΑΡΧΟΙ" ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ [ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥ 3852/2010 ΝΟΜΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΜΑΣ] ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΩΝ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ" ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.!!!
<<<ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ>>>;;??
ΠΟΥ;;? ΠΟΥ;;? ΠΟΥ;; ΠΟΥ;;? <<<ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΩΡΕ>>>>;;????
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ ... "ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ"..!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.

                             ΜΑΡΙΝΑ ΛΑΤΣΗ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΘΟΥΑ ''ΡΑΔΙΟ ΛΕΥΚΑΔΑ'' 12-08-2016                                         
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★

Τρίτη, 16 Αυγούστου 2016

Ακόμα πιστεύετε πως είναι τυχαία όλα αυτά που βιώνουμε;

Ευάγγελος Ηρακλείδης
Α ΜΠΑ... ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ... ΚΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΟΣ ΩΡΕ.. ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ... 
<<Ο κόσμος διοικείται από τρελούς μανιακούς "ανθρώπους">>
John Lennon

                   Ακόμα "πιστεύετε" πως είναι ΤΥΧΑΙΑ όλα αυτά που βιώνουμε;?

 Ακόμα "πιστεύετε" πως είναι "ΤΥΧΑΙΑ" όλα αυτά που βιώνουμε;?
.
Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κίσινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)

.
Μετάφραση από το αγγλικό κείμενο (το πρωτότυπο ακολουθεί)
.
“Στις αρχές του 21ου αιώνα το Ισραήλ πρέπει να ελέγχει όλα τα ενεργειακά κοιτάσματα της Αν. Μεσογείου. 
.
Από τους συνδικαιούχους μόνο με την Τουρκία πρέπει να διαπραγματευτεί και στην ανάγκη να παραχωρήσει ένα μέρος. 
.
Οι Αραβικές χώρες της Μέσης Ανατολής θα είναι απασχολημένες σε εμφύλιες συρράξεις. 
.
Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται από δρομολογημένη οικονομική κρίση. 
.
Η μόνη παρηγοριά για τους Ελληνες ίσως να είναι η δικαίωση τους για την αποπληρωμή των Γερμανικών αποζημιώσεων από το β΄ παγκόσμιο πόλεμο. 
.
Σε αυτή τη δικαστική διεκδίκηση τους πρέπει να τους στηρίξουμε, για να τρωθεί η οικονομική επανάκαμψη και το γόητρο της, πάντοτε επικίνδυνης για μας, Γερμανίας”
.
Απόρρητη έκθεση της Μοσαντ από ιδιωτική συνομιλία του Χένρυ Κισινγκερ σε εκπροσώπους της γερμανικών εβραϊκών συναγωγών, κατά την επίσημη επίσκεψη του στη Γερμανία (1983)
.
Το πρωτότυπο κείμενο
.
At the beginning of the 21st century, Israel must succeed in the integral control of the energy deposits, which exist in the maritime area of the East Mediterranean. Concerning the future exploiters, Israel should negotiate only with Turkey and, if circumstances make it necessary, yield to Turkey parts of the deposits. Arab nations in the Middle East will be locked on the vicious circle of civil wars. Greece and Cyprus, will be confronted with directed economic crisis. The only consolation for the Greek people might be receiving the long over due WWII German compensations. In this demanding judiciary struggle, Greece deserve our full support, in order to make vulnerable the ever dangerous for us German prestige, and its economic, future reconstruction.

Artemis Sorras: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΙΑ ΛΕΣ Ο ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ Ο ΑΡΧΙΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΣΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????? ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΣ ΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙ ΕΒΡΑΙΟΣ [ ΚΑΛΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ] ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΣΩΤΗΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΝΙΞΟΥΝ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΦΑΝΗΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΜΕΛΗΣΜΟ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΗ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΒΑΡΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΓΗΣ [ ΣΚΕΨΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΣΚΑΤΟΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΙ ΑΣΧΗΜΕΣ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ } ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ?????? ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ [ΟΧΙ ΜΑΣ ] ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ [ ΚΑΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ΟΠΟΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΦΕΚ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΘΑ ΕΛΕΝΧΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ] ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΣΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΣ ΠΗΡΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΩΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΖΗΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ 600 ΔΙΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΘΕΛΕΙ ΑΦΟΥ ΛΕΙΠΩ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΛΕΟΝΤΑΡΙΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η 5 ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΙΑΝΕΤΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ                                                                     
                                             
                                      
 Κίσινγκερ 1983: Η Ελλάδα και η Κύπρος θα μαστίζονται απο δρομολογημένη οικονομική κρίση....!

(CONFIDENTIAL ESSAY, GERMANY, 1983) Η πρώτη ένεση έγινε με το ΜΝΗΜΟΝΙΟ για να μας κοιμήσει πριν από την μεγάλη εγχείρηση....
Angelo Irakleides: Ακόμα πιστεύετε πως είναι τυχαία όλα αυτά που βιώνουμε;
ΕΛΛHΝΙΚΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ, ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ Τ.Χ.Σ....
ͽΙͼ"ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΓΝΩΣΗ-ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ"ͽΙͼ
"$600ΔΙΣ 3Α+ΟΜΟΛΟΓΑ USA, ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΚΑΝΔΑΛΟ Τ.Χ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ".!!
                                                 ___ΕΛΛΑΝΙΑ ΒΟΗ___

                                 ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ  (ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 8/2/2005)

Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2016

15 Αυγούστου - Η Ελληνικότατη γιορτή τής ΜΑΡΜΕΡΑΣ.


Athanasios Dimitrios Ntompros
Η ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΑΛΛΑ ΣΚΟΠΙΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ- ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ..............
ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ
15 η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ????????????????
<<15 Αυγούστου είναι η Ελληνικότατη γιορτή τής ΜΑΡΜΕΡΑΣ.
Ποιά είναι η Μαρμέρα Έλληνες μου; Είναι η Μαρμαρηγή. Τό φώς πού τρεμοσβύνει το φώς τών Άστρων.
Καί τίνος Άστρου κόρη είναι η Μαρμέρα; ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
Πώς λέγεται αλλιώς η Μαρμέρα; Μα ΗΜΕΡΑ φυσικά.
Είναι η ημέρα πού το φώς από τον Σείριο φώτιζε το πρόσωπο τού αγάλματος της ΘΕΑΣ ΑΘΗΝΑΣ στόν ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ.
Με την βοήθεια της Θεάς της Σοφίας
Έρρωσθε
ΥΠΗΡΧΕ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ/ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η 15η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (ΚΑΙ ΔΙ ΑΥΤΟ ΕΟΡΤΑΖΕΤΟ ΛΑΜΠΡΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΟΡΤΗ. ΕΤΣΙ ΟΙ 4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΕΝΕΤΑΣΟΝΤΟ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟ.......
(1η ΒΑΘΜΙΣ ΤΑ ΕΛΕΥΣΙΝΙΑ --ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΙΣΗΜΕΡΙΑ-Η ΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.........
2α ΒΑΘΜΙΣ ΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑΙ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΑΙ ΕΟΡΤΑΙ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ- Η ΩΡΙΜΑΝΣΙΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΤΟΥ ΚΙΣΣΟΥ............
3η ΒΑΘΜΙΣ ΤΗΣ ΕΑΡΙΝΗΣ ΙΣΗΜ. ΤΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ--Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΠΕΠΛΟΥ/ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΨΥΧΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΣΜΟΥ....
4η ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΗ--Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΠΟΗΣΙΣ {{ΑΠΟ ΤΑΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑ ΒΙΒΛΙΟΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ" ΤΟΥ κ. Π. ΜΑΡΙΝΗ [ΕΚΔ. ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ]}}
ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ...
Οι Έλληνες εχώριζαν το έτος σε 12 σεληνιακούς
(συνοδικούς )μήνες και , επειδή εγνώριζαν, ότι ο κάθε
συνοδικός μήνας δεν είχε ακέραιο πλήθος ημερών ( 29 ½
ημέρες περίπου ), έδιναν στους μήνες διάρκεια 30
ημερών ( τέλειοι μήνες) και 29 ημερών (κοίλοι μήνες)
εναλλάξ ( κανένας μήνας δεν είχε 31 ή 28 ημέρες όπως
σήμερα), και εφρόντιζαν ώστε η πρώτη ημέρα εκάστου μηνός
να συμπίπτει, κατά το δυνατόν, με την Νέα Σελήνη (
Νουμηνία).
΄Ετσι, όμως, το (σεληνιακό ) έτος, δηλαδή οι 12 σεληνιακοί
μήνες, ισοδυναμούσε με άθροισμα 354 ημερών, δηλαδή ήτανε
μικρότερο κατά 11 ¼ ημέρες από την πραγματική διάρκεια τού (
ηλιακού ) έτους.
Για να καλύψουν αυτήν την διαφορά, προχώρησαν στην εξής
διόρθωση: υπολόγισαν, ότι σε κάθε οκτώ (8) σεληνιακά έτη
προέκυπτε έλλειμμα ενενήντα (90) ημερών, δηλαδή ένα έλλειμμα
τριών (3) μηνών τών 30 ημερών έκαστος ( 11 ¼ Χ 8= 90 ). Γι΄
αυτό, στην διάρκεια τών οκτώ (σεληνιακών ) ετών,
παρενέβαλλαν τρείς (3) εμβόλιμους μήνες:
Άγγελος Λιβαθινός, ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2
- έναν στην διάρκεια τού τρίτου έτους,
- δεύτερον στην διάρκεια τού πέμπτου έτους
-και τρίτον στην διάρκεια τού όγδοου έτους ( πλήρης οκτωχρονιά, εννεαετηρίς . Γέμινος
8.33).
Ο μήνας αυτός, συνήθως, έμπαινε εμβόλιμος αμέσως μετά τον μήνα Ποσειδαιώνα ( περίπου, 16
Δεκ.- 15 Ιαν.), και ονομαζότανε: Ποσειδαιών Β΄.
΄Ετσι, μέσα σε 8 ηλιακά έτη, προέκυπτε εξίσωση τού χρόνου μεταξύ τών 8 σεληνιακών ετών
Με αυτόν τον τρόπο οι Αρχαίοι ΄Ελληνες εδημιούργησαν το δικό τους ημερολόγιο, το οποίο,
επειδή στηριζότανε κατά κύριο λόγο στους σεληνιακούς (συνοδικούς ) μήνες και διορθωτικά στο
ηλιακό έτος , λέγεται σεληνοηλιακό ημερολόγιο( υπάρχει και το ηλιακό ημερολόγιο, καθώς
και το γνησίως σεληνιακό ημερολόγιο).
Γνωρίζατε ότι το ημερολόγιο των αρχαίων ήταν θρησκευτικό???
Ξέρετε ότι εξέλεγαν βασιλιά για να ελέγχει την τήρησή του???
Ας δούμε τι ακριβώς συνέβαινε στην αρχαία Ελλάδα.
Οι πρόγονοι μας είχαν δημιουργήσει ένα ημερολόγιο με βάση τις λατρευτικές τους εκδηλώσεις. Το πρώτο γραπτό δείγμα που έχουμε μέχρι σήμερα είναι κάποιες από τις πλάκες που υπάρχουν γραμμένες οι εορτές των Αθηναίων στα τέλη του 5ου αιώνα π.Χ.
Στην αρχαία Αθήνα λοιπόν ο Νικόμαχος κατέγραψε τις λατρευτικές εορτές ανά μήνα και έτσι υπήρχαν σαν θρησκευτικός κώδικας στημένες πλάκες που καθόριζαν τις ημερομηνίες. Η γραφή πάνω στις πλάκες αυτές ήταν βουστροφηδόν, δηλαδή συνέχιζε από το τέλος προς την αρχή. Ο βασιλιάς που εξέλεγαν οι Αθηναίοι κάθε δύο χρόνια είχε την υποχρέωση να ελέγχει την τήρηση το ημερολογίου και τις γιορτές.........
                                        Άκου !! τι παίζει...  http://radionewfm.com/
                                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★