Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

Vasilis Theodoropoulos
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΘΕΝ.!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ «ΑΝΩΘΕΝ».
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΩΘΕΝ ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ; ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ . ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΕ ;
ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΕΙΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ , ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΡΜΑΤΟ.
ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ , ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ;
ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ;
ΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΛΟΓΙΚΗ ) ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ.
ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ , ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΡΗΝΑΣ ΘΕΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.
ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ , ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙ , ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ DNA ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟ ΝΑ ΣΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΕΙ ΕΝΝΟΙΑ ΟΠΩΣ ΑΡΕΤΗ , ΨΥΧΗ , ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ.
ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ , ΖΕΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ , ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ , ΑΝΤΙΠΑΡΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ.
ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ,
ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ , Η΄ ΤΜΗΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ( ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ) ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ( ΠΡΟΣ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ) .
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΜΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΗΛ. Η ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ , ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ. ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ, ΜΑΓΩΝ , ΜΕΝΤΙΟΥΜ Κ.Λ.Π ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΒΛΑΣΤΗΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΩΝ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΩΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ.
ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΟΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΔΙΔΙΚΑΣΙΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η΄ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΕΚΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΑ ΕΠΙΒΟΥΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ , ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ , ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΨΥΧΕΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΝΑΡΚΩΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ (ΞΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ) ΟΝΤΟΤΗΤΑ.
ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ , ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ........ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ.
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016

"Ave Caesar, (ή Imperator), morituri te salutant" (Χαίρε Καίσαρ, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν.)

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ -ΠΡΟΔΟΤΕΣ-ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ………………………………..ΑΥΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥΣ……….!!!!!!!……………. ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ…….!!!!!!!!!………………..
[ International Bill of Exchange (IBOE) No 2012 – 1000 – SLW – 0010 -0524 / UCC DOCUMENT, Nos 2000422643063


                                        Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ.

 Vasilis Theodoropoulos
ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ ΟΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΤΟΛΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΘΡΩΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΔΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ. ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΝΑ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΣΤΟΝ ΘΥΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΕΠΡΑΞΑΝ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙ΄ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΡΚΙΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΙΝΗΤΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Κ.Α.. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΧΘΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΔΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΥΣΣΩΜΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ.
ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΜΗΝΥΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ….. Η ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΗ ΣΤΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΣ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΣΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΝΔΡΩΝΕΤΑΙ… Η ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ………..
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
                                 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2016

ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: ΚΟΥΙΖ ΓΝΩΣΕΩΝ...

Viky Charalambous
ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΟΥΙΖ ΓΝΩΣΕΩΝ...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΝΖΑΝΙΑ, ΣΠΟΥΔΑΣΕ ΣΤΗΝ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΚΑΙ Η.Π.Α., ΠΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΕ ΑΡΧΙΚΩΣ ΩΣ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ «WEST AFRICA», ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ «ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΥ ΤΩΝ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ» ΑΝΑ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ. ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΩΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ ΣΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ, ΑΦΡΙΚΗ, ΠΡΩΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ, ΕΛΛΑΔΑ, ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΤΛ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΣΚΑΦΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΤΗΣ «ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ»!
ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΩΣ ΤΟΝ: ΣΥΜΒΟΥΛΟ- ΟΠΤΑΣΙΑ «Χ»..

ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΒΟΡΕΙΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο «Χ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ Μ.Κ.Ο. ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «INTERNATIONAL ORTHODOX CHRISTIAN CHARITIES» (IOCC) ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΑΡΟΜΟΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΜΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΥΠΗΡΞΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΚΑΙ ΩΣ «ΔΙΔΥΜΗ» ΟΠΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΔΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ» ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΣ, ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΩΝΤΑΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑ .. ΤΗΝ ... ΔΙΕΘΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ.
ΠΑΡΑΞΕΝΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ «Χ», ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ, ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΙΡΑΚ, ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΕΡΒΙΑ, ΚΟΣΟΒΟ, ΣΚΟΠΙΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ Κ.Τ.Λ. ΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΛ. ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.
Ο ΙΔΙΟΣ, ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΜΕΛΟΣ, ΙΔΡΥΤΗΣ Η/ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ- ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΩΝ:
ROTSCHILDS , LAZARD BROTHERS , OPEN SOCIETY, ΤHE GERMAN MARSHALL FUND, PROJECT ON TRANSITIONAL DEMOCRACIES, BALKAN TRUST FOR DEMOCRACY, PAX AMERICANA, LOCKHEED MARTIN (F - 16), U.S. COMMITTEE ON NATO, ORIONSTRATEGIES, ARETECONSULTING, ASPECTCONSULTING, GLOVER PARK GROUP , USAID, NSCG, ΤHE BELGRADE FUND FOR POLITICAL EXCELLENCE, INTERNATIONALCENTRE FOR DEMOCRATIC TRANSITION, SIEMENS, VODAFONE, ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ CLUBS, TRUSTS ΚΑΙ FUNDS, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΣΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ...
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο «Χ» ΕΝΕΡΓΟΥΣΕ ΩΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΙΑΜΕΠ, ΤΟΥ ΥΔΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΕΞ, ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΚΤΛ.
ΉΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ «RESPUBLIKA VARDARSKA MAKEDONIJA» ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ FYROM!
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Ο ΓΑΠ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ «Χ», ΣΥΝΤΟΝΙΖΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ «DLA PIPER USA & INTERNATIONAL» Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΛΟΜΠΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., ΟΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ Ο ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΤΗΣ «UNITED MACEDONIAN DIASPORA » ME TO KOLOSKI, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ «Χ»!
ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ «Χ», ΑΦΟΥ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ PSI ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ- ΟΠΤΑΣΙΑ - Χ» ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ LAZARD BROTHERS, ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΣΤΗΝ MIG!
ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΗΓΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ «ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΟΠΤΑΣΙΑ Χ» ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΣΧΟΛΙΟ : ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ  Α. Ρ. 
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΚΟΥΙΖ ΓΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ «ΨΑΓΜΕΝΟΥΣ ΛΥΤΕΣ»
-)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(-
ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ, Ν. 3691/05.08.2008, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2005/60/ΕΚ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2006/70/ΕΚ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 2005/60/ΕΚ, ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ Ν. 3691/2008 ΚΑΙ ΤΟΥ Ν. 3875/2010 (ΑΦΟΡΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ), ΤΟ Ν. 3932/2011 (ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΟΜΑΔΩΝ Η ΟΝΤΟΤΗΤΩΝ), ΤΟ ΑΡΘΡΟ 74 ΤΟΥ Ν. 4170/2013 (ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΜΕΤΡΩΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΕΚΤΕΘΕΙΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ) ΚΑΙ ΤΟ Ν. 4174/2013 (ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΟΠΤΕΥΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟΣ),
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:-
-)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(--)Ι(-
ΕΡΩΤΗΣΗ 1:
ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΟΜΩΝ, ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Η΄ ΚΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΟΜΙΣΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ, ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η' ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΑΥΤΩΝ ΔΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2:
ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ/ ΡΕΥΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,
ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ, ΑΞΙΑ, ΙΣΧΥ Η' / ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ,
ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3:
ΕΝΤΟΣ ΠΟΣΩΝ ΗΜΕΡΩΝ Η ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΤΑΘΕΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ / ΡΕΥΣΤΟ,
ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ
ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 4:
ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΡΑΞΕΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ, ΑΚΑΛΥΠΤΟ, ΚΛΑΠΕΝ Η ΚΑΛΠΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ/ ΡΕΥΣΤΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΟΜΙΣΤΗ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 5:
ΌΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ - ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ,
ΕΝΑΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ/ ΤΡΑΠΕΖΑΣ,
ΕΑΝ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ Η' ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ;
ΕΡΩΤΗΣΗ 6:
Α) ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ/ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΡΟΘΕΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΝΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΡΓΑΛΕΙΟΥ/ ΡΕΥΣΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ,
Β) ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ
Γ) ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,
Η ΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΑΧΗΤΩΣ ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΩΣ:
ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΠΟΔΟΧΗ Η' ΣΙΩΠΗΡΗ ΆΡΝΗΣΗ
ΔΙΑ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ, ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ / ΡΕΥΣΤΟΥ;
ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΑΝΤΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!
                                            Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                          ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

«Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες»...

«Εφοριακοί  επιχειρούν να ελέγξουν ιδιοκτήτη καντίνας-καφετέριας, ο οποίος δεν κόβει αποδείξεις.
Η αντίδρασή του:
«Είναι παράνομα όλα»
«Οι αποδείξεις είναι παράνομες, οι εφορίες είναι παράνομες»
«Δεν σου δίνω τίποτα… κάνε ό,τι θέλεις, γράψε ό,τι θέλεις… δεν κόβω αποδείξεις»
Πάμε δυνατά τώρα:
«Είστε μηνυόμενοι που δεν παίρνετε τα 27 δισ. του Αρτέμη Σώρρα»
«Έχετε ποινικές ευθύνες και εσείς»
«Ποια είναι η δικιά μου παρανομία; Να συνεργαστώ με εσάς που σας θεωρώ δυνάμεις κατοχής;»
«Που πάτε σε μαγαζιά και παθαίνει ο κόσμος εγκεφαλικά, καρδιές…»
«Εγώ αυτή τη στιγμή τρέμω, θέλω να σας αρπάξω...»
«Εγώ αν αυτή τη στιγμή αν πάθω κακό θα υποτροπιάσω και θα ξεσπάσω σε εσάς»
«Να πάτε να πάρετε τα 27 δις.»
«Θα πάρω την αστυνομία να σας πάω στο αυτόφωρο…»
«Ή φεύγετε με το καλό ή σας κάνουμε μήνυση και τα περιουσιακά στοιχεία σας δεσμεύονται… Θα βρείτε μπελά»
Η συνέχεια είναι απίστευτη! Πιάνουν κουβεντούλα, τον παίρνουν με το καλό, χαμόγελα, χαρούλες και στο τέλος τα βρίσκουν με την βεβαίωση μιας «παραβασούλας» («150-200 ευρώ», «άμα είναι έτσι γράψε δυο παραβάσεις χα χα χα») και όλοι φίλοι και αδέλφια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Χρήστος Μπαλαντίνας

ΟΤΑΝ Η ΕΦΟΡΙΑ ΠΗΓΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ......

ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΕΝ ΚΟΒΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ.....

ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ: ΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΟΜΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ......

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ 27ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΦΟΡΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΑΤΕ.....ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ....
ΕΦΟΡΙΑΚΟΣ:......ΚΑΛΑ ΜΩΡΕ ΤΟΤΕ ΝΑΣΕ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΜΑΣ......
ΜΑ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΤΙΣ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ" ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΦΕΚ.....
ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ!!!!!
ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ 27ΔΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΩΡΕΑ ΤΩΝ 6,5ΤΡΙΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚ. ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!!
 Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΑΝΕ ΔΙ'ΈΛΕΓΧΟ ΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ
ΑΚΟΥΣΤΕ:
Έμποροι , Βιοτέχνες, ελεύθεροι επαγγελματίες ,αδέλφια μου Έλληνες Πολίτες ακούστε μετά προσοχής...Πως όταν αντιλαμβάνονται ότι ο συνέλληνας γνωρίζει ότι πιά η ανεξάρτητη αρχή (εφοριά,ΔΟΥ) δεν νομιμοποιείται να εισπράξει κανένα φόρο από εμάς τους ιδιοκτήτες αυτής της χώρας ΥΠΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ.
Δι'αυτό σας λέμε :
Κάντε τα εξώδικα αποπληρωμής όλων των οφειλών σας ,(θα τα πάρετε ατελώς εκ της Ελλήνων Συνέλευσις) και με αυτά ενώ θα είστε ΝΟΜΙΜΟΙ και δια το προδοτικό καθεστώς , ουδείς θα μπορεί να σας διώξει δικαστικά...Διαβάστε εδώ το νομοσχέδιο δια την ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων,που πιά αντικατέστησε την Γ.Γ.Δ.Ε. και στην οποία υπάγονται οι ΔΟΥ. και σταματήστε να πληρώνετε έστω κι ένα ευρώ εκ των δικών σας χρημάτων...https://www.forin.gr/laws/law/3487/aneksarthth-arxh-dhmosiwn-esodwn-n-4389-2016-arthra-1-43
''Πληρώστε τους'' ,μέσω των εξωδίκων μας ,εκ των δύο περιουσιών μας.....
Επειδή αυτά τα χρήματα δεν μπορούν να τα αγγίζουν από μόνοι τους , διατί θα αυτοκαταργηθούν , εγκλωβίζονται ούτως ή άλλως , διατί αν δεν απομυζούν εμάς και δεν μπορουν να αγγίξουν και τα δικά μας (600δισ -καταπιστεύματα) πεθαίνουν της πείνας αδέλφια μου...Πόσο πιό απλά να σας το πω δια να το κατανοήσετε??????
ΕΤΣΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΖΟΥΜΕ ,ΑΥΤΟΙ ΨΟΦΟΥΝ !!!!!!!
Έτσι , είστε νόμιμοι διατί έχετε πληρώσει και δεν χάνετε και τα δικά σας χρήματα, όσα μας έχουν ακόμη απομείνει , δια να επιβιώσετε μέχρι την απελευθέρωση !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ακούστε στο τέλος τι λεει η γυναίκα φορο-εισπράκτορας...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ .
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!

                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2016

"πού έχεις μπλέξει παιδί μου και λυπάμαι γι αυτό"

Κωνσταντίνος Ζωγραφόπουλος
Πρωί πρωί, αν και αργία στην πόλη της Ξάνθης σήμερα, το διαδίκτυο, η τηλεόραση (ΣΚΑΙ), ο έντυπος αθηναϊκός τύπος (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ) και blogs (τα αναρτώ παρακάτω ασχολόύνται με μια είδηση που αντί να μας ευαρεστεί και να πούμε "άντε, τι κάθεστε, τι περιμένετε; Όλα υπέρ ανακούφισης του ελληνικού λαού, του χειμαζόμενου ελληνικού έθνους, να σταματήσει η ελληνική γενοκτονία της κρίσης με τις αυτοκτονίες, τις μεταναστεύσεις κτλ), τους φαίνεται περίεργο ότι η εφορία, δηλαδή το Δημόσιο ξεχρεώνεται τόσο απλά με μια κίνηση και λένε στην ουσία "Έλληνα μη σηκώνεις ανάστημα, να είσαι πάντα σκυμμένος". Αυτό είναι που λένε αυτοί.
Η αλήθεια είναι εδώ με τεκμήρια, έγγραφα που ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεση της ελληνικής δικαιοσύνης. Και μη μακρηγορείτε άδικα, γιατί ο Άρειος Πάγος με πλήρεις φακέλους έχει ενημερωθεί μέχρι κεραίας για τα χρηματοοικονομικά εργαλεία του κ. Αρτέμη Σώρρα. Κατατέθηκε και εξώδικη εντολή-διαταγή. Να μας πουν οι Νομικοί της χώρας "τι εστί διαταγή" και ποιος μπορεί να την χρησιμοποιήσει; Ελάτε πλέον να ενημερωθείτε στα γραφεία της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ να ενημερωθείτε με επακριβή τρόπο. Και κάτι τελευταίο εξηγείστε μου εσείς που είδατε περίεργα τις ειδήσεις και κάνετε δήθεν ότι δε γνωρίζετε, πείτε μου για την υπουργική απόφαση 28 Δεκεμβρίου 2015 και τα τραβηκτικά δικαιώματα SDR που η Ελλάδα πλήρωσε ένα δις περίπου στο ΔΝΤ;;; Δείτε τη δικαιολόγηση της απόφασης!!! Νούμερο 1 το Bretton Woods!!!
Κι επειδή είμαι της έρευνας και το πρωί δέχθηκα ηλεκτρονικό μήνυμα ψυχικής πίεσης "πού έχεις μπλέξει παιδί μου και λυπάμαι γι αυτό", έχω να απαντήσω δημόσια κι ευθαρσώς και Λογική έχω και Νόηση έχω κι υπηρετώ πιστά την Επιστήμη μου,εμπνέομαι από τον Ελληνισμό, από τα Ιδανικά, τις Αξίες του και τις Αρχές του και διερευνώ τα πάντα έχοντας ως κριτήριο την αντικειμενικότητα και κυρίως οδηγούμενος από τον Πατέρα της Ιστορίας Ηρόδοτο και τον Πατέρα της Ιστοριογραφίας (της επιστημονικής) τον Θουκυδίδη.

                                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ.

Viky Charalambous
ΕΛΛΗΝΑ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΜΑΝΑ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙ !!
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΥΠΕΡ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΑΣ, ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ, ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΩΝ Η ΜΗ.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΣΑΣ, ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ, ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ 5/ΝΘΗΜΕΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΤΕΚΜΑΙΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΗΤΟΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.
ΕΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΚΑΤΑ ΝΟΣΦΙΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΜΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ, ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ!
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ, ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΤΕ.
ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ.
ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΟΜΠΑΖΕΤΕ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΟΙ.
ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΥΡΑΓΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΙΑ Ν' ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΙ.
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗ ΘΕΟ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ...
ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ;;;;;
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΑΣ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΕΦΟΔΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ Η ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ!
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΠΟΥ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΑ ΟΣΑ Η ΠΑΤΡΩΑ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΜΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ.
ΣΕΒΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΥΤΑΛΗ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΜΑΣ ΕΘΝΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΝΩ ΛΙΜΝΑΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ.
ΕΑΝ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΓΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΒΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΈΛΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΡΟΣΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ..
ΟΠΟΤΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΛΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ.
ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ.,
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΠΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΙΚΑΟΥΧΟΣ, ΒΑΣΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΡΗΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΕΤΣΙ ΒΟΗΘΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ ΔΙ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗΣ.
ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΑΝΗΚΕΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΕΩΣΗ ΔΙ' ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ.
ΕΜΕΙΝΕ ΝΑ ΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΕΡΓΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ.
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΧΘΕΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ, (ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ), ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΗ, ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΗ Η' ΜΗ!
ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΛΑΟ...
ΕΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ.
ΜΗΝ ΧΑΣΟΜΕΡΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ..
ΕΝΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ,
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ
ΥΠΕΡΕΧΕΤΕ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
                                   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ «ΜΑΤΡΙΞ»

Vasilis Theodoropoulos
ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΦΡΙΚΑΛΕΟ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΤΡΙΞ» ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΘΛΙΑΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ.Η ΣΚΕΨΗ ΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΑΝΥΣΜΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΕΘΟΣ (ΜΗΚΟΣ ΓΡΑΜΜΗΣ) ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΛΗΞΗΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ. ΕΤΣΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ( ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΑΝΥΣΜΑΤΟΣ ) ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. ΑΝ ΤΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ Η ΣΚΕΨΗ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΩΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΩΣ ΠΕΔΙΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΙΚΟΝΙΚΟ Η ΣΚΕΨΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΔΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΟΓΙΑ 3 ΠΡΟΣ 97. ΩΣ ΚΥΡΙΑ Η ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΧΑΡΑΞΕΙΣ (ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΤΟ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΙ ΠΕΔΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ. ΕΠΕΙΔΗ Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ ΑΡΧΩΝ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΓΜΕΝΑ ΥΠΑΡΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΟΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΕΘΙΣΜΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑ ΠΛΕΓΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΜΦΙΔΡΟΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΗΤΡΑ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ . ΟΡΙΖΕΙ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΩΣ ΔΟΥΛΟ ΝΑ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ( ΚΥΡΙΟΥ ) ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕΣΩ ΙΕΡΑΤΙΚΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΥΤΗΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΘΗΚΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ Η ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ . Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΟΜΗΘΗΚΕ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΥΠΟΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΨΕΥΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΤΟΥ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ. ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΘΟΝΟ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΦΑΥΛΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΡΑΤΩΝ Κ.Λ.Π
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ-ΧΩΡΙΚΟ ΚΛΟΥΒΙ ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΟΔΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΘΕΣΗ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ «ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ» . ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΝΥΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΤΣΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ….. ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ
                              Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                            ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

ΤΟ ΦΑΤΣΟΒΙΒΛΙΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ;;;;;;;;;;;

 Athanasios Dimitrios Ntompros

ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΛΦΟΣ
Ευάγγελος Ηρακλείδης ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ....
ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΕΕΕΕΕΕΕ?????

ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ!!!!!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!!!!!


Ευάγγελος Ηρακλείδης 


ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΚΕΙ .... ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ <<ΤΑΚΗ ΑΠΟ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ>> ΚΡΥΦΟ-ΝΑΖΙ-ΣΙΩΝΙΣΤΗ "ΑΣΚΕ-ΝΑΖΙΜ" ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ.!! ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΕΣ ΣΑΣ ... ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ.....ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ... ΜΠΟΥ ΧΑ ΧΑ

Χαμός στην ΕΛ.ΑΣ. για «καρατόμηση» Σφακιανάκη – Αρνείται να φύγει ο στρατηγός


Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: Artemis Sorras : ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ΜΑΝΩΛΗ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΡΩΕΙ ΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΝΤΑΝΕΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΟΛΕΜΑΣ ΝΑ ΜΕ ΛΟΙΔΩΡΕΙΣ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΒΑΖΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΧΑΚΑΡΙΣΕΣ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΠΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΑΚΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΔΙΩΧΝΕΤΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΜΑΣ ΑΛΛΟΙΩΝΕΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΣΑΪΤ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΙΚΙ INTERPOL OTI EIMAI ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΠΛΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΜΕΣΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΟΥ ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΤΩΡΑ ΣΚΟΥΖΕΙΣ ΣΑΝ ΖΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΥΣΤ ΣΤΟΥ ΔΙΑΟΥΛΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΣΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΒΡΗΚΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΖΩΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ                                                                                              
                                                                                                                                                                                                      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★                                                            

ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ;;;;;;;;

Ιωαννης Θεοδωροπουλος
Κανένας ιστορικός την εποχή του Χριστού δεν αναφέρετε στο Χριστό. Όλα προέρχονται από τα Ευαγγέλια, τα οποία με την επιβολή του Χριστιανισμού από τους Ρωμαίους ως αποκλειστικής θρησκείας της αυτοκρατορίας τους το 392 αλλά και νωρίτερα επί Κωνσταντίνου αυτά ξαναγράφτηκαν από την αρχή. Οπότε είναι δύσκολο να θεωρηθούν και ιστορικά βιβλία. 
Ο Φίλων ήταν ένας από τους μεγαλύτερους Εβραίους φιλοσόφους, ήταν θεολόγος, αλλά και ιστορικός. Γεννηθεί το 20π.χ. και πέθανε το 50μ.χ. στην Αίγυπτο. Στα χρόνια δράσης του Χριστού 30-33μ.χ. ο Φίλων ήταν 50-53ετών. Στην πιο ώριμη ηλικία, και την πιο ώριμη κρίση. Παρ’ όλα αυτά τίποτα δεν έγραψε που να αναφέρετε στο Χριστό, ούτε αρνητικά ούτε θετικά. Αυτό σημάνει ότι ο Χριστός δεν υπήρξε ή ήταν εντελώς άσημος.
Αλλά και ο Έλληνας Πλούταρχος που εγεννήθει το 40μ.χ. χρονολογία που ήταν κοντά στα χρόνια δράσης του Χριστού. Ο Πλούταρχος που έγραφε τα πάντα. Που μόνο με την έκφραση και τι δεν έγραψε, θα μπορούσε να αποδοθεί το τεράστιο συγγραφικό του έργο. Και όμως για τον Χριστό ούτε λέξη.
Ο Έντουαρντ Γκίμπον, αλλά και συγγραφείς του Μεσαίωνα και της Αναγέννησης διατύπωσαν την άποψη ότι Ο Ιησούς δεν ήταν άλλος από τον Απολλώνιο τον Τυανέα. 
Ο Απολλώνιος ο Τυανεύς υπήρξε ο μυστηριώδης φιλόσοφος, γητευτής, μάγος, και θεραπευτής, με το ωραίο παράστημα τη μακριά ξανθή κώμη τα γαλανά μάτια, και πάντα γοητευτικός και σαν νέος και ως γέρων. έζησε την ίδια περίπου εποχή με το Χριστό. Υπήρξε ιερέας του Ασκληπιού, οπαδός της φιλοσοφίας του Πυθαγόρα, και δάσκαλος με μεγάλη απήχηση στις λαϊκές μάζες. Έζησε ζωή ενάρετη, λιτή, αποποιούμενος τα υλικά αγαθά, καταδικάζοντας αυστηρά τις καταχρήσεις και την αμαρτία. Γι' αυτό τον αποκάλεσαν « θείον άνδρα » . περιβαλλόταν από μαθητές και έκανε πολλά θαύματα, όπως και Ιησούς. Οι προφητικές και τηλεπαθητικές ικανότητές του ήταν τέτοιες που η φήμη του απλώθηκε σε όλο τον τότε κόσμο. 
Τα ευαγγέλια περιγράφουν με πολλές λεπτομέρειες όλη την δράση του Χριστού. Το που πήγε, τι έκανε, τι είπε. Αυτό προϋποθέτει ότι ο Χριστός είχε μόνιμα κοντά του ένα γραμματέα, που κατέγραφε τα πάντα. Όμως κάτι τέτοιο δεν αναφέρετε πουθενά. Το πρώτο Ευαγγέλιο φέρετε ότι το έγραψε ο Μάρκος και μάλιστα 18 χρόνια μετά την σταύρωση του Χριστού. Τα χρόνια της δράσης του Χριστού 30 έως 33 μ.χ. ο Μάρκος ήταν 10 έως 13 ετών. Φέρετε ότι ήταν παρών μόνο κατά την σύλληψη του Χριστού. Είναι αδιανόητο ένα παιδί 13 ετών να έχει καταγράψει με τόσες λεπτομέρειες την επί 3 χρόνια δράση του Χριστού. Αλλά και κατά την προσαγωγή του στον Άννα, στον Καϊάφα, και εν συνεχεία στον Πόντιο Πιλάτο, καταγράφονται ακριβείς διάλογοι που προϋποθέτουν ότι παραβρίσκεται γραμματέας που κρατούσε πρακτικά. Όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει σε κανένα γραπτό κείμενο. 
Τέσσερις μη Χριστιανοί ιστορικοί του 1ου και 2ου αιώνα, κάνουν αναφορά στον Ιησού Χριστό -ο Ιώσηπος, ο Τάκιτος, ο Σουητώνιος και ο Πλίνιος ο Νεότερος. Οι αναφορές αυτές αφορούν κυρίως τους πρώτους Χριστιανούς και όχι την ύπαρξη του Ιησού, ενώ καμία από αυτές δεν είναι σύγχρονη ή αυτόπτης. Η πλέον σημαντική αναφορά θεωρείται αυτή του Ιωσήπου, η οποία προέρχεται από το Ιουδαϊκό περιβάλλον και είναι η πλησιέστερη χρονικά από το θάνατο του Ιησού (γεννήθηκε μόλις μερικά χρόνια μετά, το 37 μ.Χ, και συνέγραψε περί το 93-94 μ.Χ). Η γνησιότητα της αναφοράς του ακόμα και σήμερα αμφισβητείται από μέρος των ιστορικών, αν και η πλέον κοινή γνώμη ανάμεσα στους μελετητές είναι πως ο Ιώσηπος στο εν λόγω κείμενο έγραψε κάτι σχετικό για τον Ιησού, αλλά το κείμενό του παραμορφώθηκε τόσο, από παρεμβολές χριστιανών που δεν μπορούμε να το αποκαταστήσουμε αξιόπιστα
Oι Εβραίοι πάντα είχαν στόχο το πώς θα απαλλαγούν από τους Ρωμαίους, και σαν ραδιούργος λαός εφάρμοζε τα πιο περίεργα σενάρια. 
Μέσα σε αυτούς τους στόχους εντάσσετε και η δράση του Χριστού. 
Oι Ρωμαίοι την ποινή της σταύρωσης επέβαλαν στους επαναστάτες κατά της Ρώμης όπως σταύρωσαν και τον Σπάρτακο. Μάλλον για επαναστάτης σταυρώθηκε ο Χριστός. Μπορεί να το απαίτησαν οι Εβραίοι, με το άρων άρων σταύρωσον αυτόν, αλλά δεν πιστεύω ότι ο Πιλάτος διέταξε την σταύρωση, γιατί το απαίτησαν οι Εβραίοι. Οι σταυροθέντες έμεναν επί του σταυρού δύο έως τρείς μέρες. Ο Χριστός έμεινε δύο ώρες. (σύμφωνα με τα ευαγγέλια). Ο Ιωσήφ ο Aριμαθείας ήταν βουλευτής και επόμενο ήταν να έχει προσωπική γνωριμία με τον Πιλάτο, να τον δωροδόκησε και να πείρε τον Χριστό λιπόθυμο. Και με τα αρώματα να τον συνέφεραν. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά.
Ήταν μια καλά οργανωμένη κίνηση, μιας μεγάλης ομάδας Εβραίων, που δρούσε αυτόνομα, και εκμεταλλευόμενη την αναμονή του Μεσσία σύμφωνα με την θρησκεία τους. Ήταν και η εποχή των θαυματοποιών, και με καλά σκηνοθετημένα θαύματα προσπάθησαν να προσηλυτίσουν οπαδούς. Πέρα από τους 12 μαθητές και τις γυναίκες που τον ακολουθούσαν υπήρχε και η μεγάλη ομάδα των 70 συνεργατών (αβανταδόρων) οι οποίοι προηγούντο του Χριστού σε κάθε πόλη που επισκέπτονταν. Είχαν εντολή να μπαίνουν όχι μπουλούκι αλλά ανά δύο προφανώς να μην δημιουργήσουν υποψίες. Να συζητάνε με όποιους τους δέχονταν. Αυτοί οι 70 προετοίμαζαν την υποδοχή του Χριστού ως (χειροκροτητές) , κάποιος από αυτούς έκανε τον αόμματο, άλλος τον παράλυτο, άλλος ή άλλοι τους δαιμονισμένους, τους οποίους ο Χριστός τάχα θεράπευε. Όπως καταλαβαίνετε για να γίνουν αυτά προϋποθέτει μια καλά οργανωμένη ομάδα.
Ρίξτε μια ματιά στο κατά Λουκά Ι΄α΄ 
Βλέποντας η ιθύνουσα τάξη των Εβραίων (ιερατείο, φαρισαίοι, δικαστές κ.α.) την καλά οργανωμένη και θριαμβευτική είσοδο του Χριστού στα Ιεροσόλυμα, θορυβήθηκαν, σκέφτηκαν ότι χάνουν την εξουσία. Ε ήταν επόμενο να στραφούν εναντίον του και να απαιτήσουν την σταύρωση του. 
Έχω σχηματίσει την άποψη μου ότι ο Χριστός σαν ιστορικό πρόσωπο υπήρξε. Μετά τον θάνατο του πλανάτε η ιστορία του στα Ιεροσόλυμα και κάθε σύνολο ανθρώπων την προβάλει ανάλογα με τις επιδιώξεις τους. Περνώντας τα χρόνια αρχίζει να μυθοποιείτε, από τους κατατρεγμένους που έχουν την ανάγκη ινδάλματος.
Τότε την συνέχεια αναλαμβάνει ο Παύλος, να θεοποιήσει ένα μυθικό πρόσωπο, εκτελώντας απαίτηση της ίδιας ομάδας Εβραίων, που είχε ενταχθεί και ο Χριστός για ένα διαφορετικό σχέδιο δράσης κατά της Ρώμης. Δεν είναι άσχετη η πυρκαγιά στη Ρώμη, επί Νέρωνος, για την οποία κατηγορήθηκε ο Παύλος, κάποιο σκοπό εξυπηρετούσε. 
Ο γραμματέας του Παύλου Μάρκος συγγράφει το κατά Μάρκον Ευαγγέλιο, σύμφωνα με την κυκλοφορούσα φήμη, αλλά κυρίως με τις υποδείξεις του Παύλου, και του Πέτρου. Μετά το κατά Μάρκο το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως πρότυπο, συγγράφηκαν πλήθος ευαγγελίων. Με το πέρασμα του Χριστιανισμού από θρησκεία παράνομη σε επίσημη θρησκεία της Βυζαντινής αυτοκρατορίας, το ιερατείο προέβει στο ξεκαθάρισμα των ευαγγελίων. Κράτησε τα γνωστά μας 4 τα οποία και αναμόρφωσε εκ βάθρων και απέρριψε τα υπόλοιπα. Σκοπός της αναμόρφωσης και των οικουμενικών συνόδων ήταν να παρουσιαστεί μια ολοκληρωμένη θρησκεία, ώστε να αποφευχθούν οι αιρέσεις, και οι διασπάσεις. Αυτό ήταν και απαίτηση των Βυζαντινών αυτοκρατόρων, από τον Κωνσταντίνο και μετά πλην του Ιουλιανού. Όμως αυτό δεν επετεύχθη, και έτσι περάσαμε από τους πολλούς θεούς στις πολλές αιρέσεις, και χιλιάδες Αγίους.
                                   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★