Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2016

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ .....ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ !!


Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
Θέλω την πατρίδα μου ελεύθερη. 
Θέλω οι συνάνθρωποί μου να απολαμβάνουν ότι παράγουν.
Θέλω ειρήνη και ασφάλεια παντού στον κόσμο.
Θέλω το χρήμα να μην εξουσιάζει πιά τον άνθρωπο .
Θέλω όσοι καπηλεύονται τους ανθρώπους και τον πλούτο μας να πάψουν να άρχουν απάνθρωπα επί ανθρώπων.
Θέλω να μπορώ να δημιουργώ .
Θέλω να δω το παιδί μου και τα παιδιά όλων μας να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους και να μπορούν να αξιοποιούν τις δυνατότητές τους δια την προσωπική τους ισορροπία και την ευημερία του συνόλου.
Θέλω να πάψουν οι διαχωρισμοί των ανθρώπων με βάση τις ιδεοληψίες , τα δόγματα και το χρώμα του χρήματος.
Θέλω να ζω σε αρμονία με την φύση ,σε έναν πλανήτη χωρίς μεταλλαγμένα ζώα και φυτά αλλά κυρίως σε έναν πλανήτη χωρίς μεταλλαγμένους εγκεφάλους αντι ανθρώπων.
Θέλω την κοσμογονιά υπέρ του ανθρώπου και ξέρω τον τρόπο δια να την διεκδικήσω.
Δεν είμαι ρομαντική .
Είμαι άνθρωπος και διεκδικώ τα αυτονόητα , τα εκ της φυσικής νομοτέλειας προορισμένα δι'απόλαυσιν.
-)(- -)(- -)(-
Κάθε ημέρα όλο και πιό κοντά στην Ελλήνων Πολιτεία.
Κάθε ημέρα πιό μακρυά απ την απανθρωπιά των επικυρίαρχων όπου γης !!!!!!!!!!!!!!!!!
Ξ-ημερώνει άνθρωποι !!!!!!!!!!!!!
    Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Φτάσαμε στο σημείο να κατηγορούμε όποιον διαφωνεί με το μεταναστευτικό κύμα, ως ρατσιστή, ακροδεξιό, χρυσαυγίτη...

Δυστυχώς τον τελευταίο χρόνο ζούμε έναν κατακερματισμό συνείδησης, ηθικών αξιών αλλά και κάθε λογικής.
Σα να μην έφταναν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα, παρατηρούμε μία κυβέρνηση να έχει φτάσει στο έσχατο σημείο προδοσίας εις βάρος των Ελλήνων πολιτών, με το να εξυπηρετεί από τη μία ξένα συμφέροντα (σε αυτό βέβαια δεν είναι πρωτοπόρος, καθώς το έχουμε ξαναδεί το έργο) και από την άλλη να έχει παρατήσει πλήρως στην τύχη τους τους Έλληνες και να ασχολείται μόνο με τους παράνομους μετανάστες που εισέβαλλαν με το έτσι θέλω στην χώρα μας. Το δυστυχέστερο όλων όμως είναι το γεγονός ότι, αντί όλοι μας να είμαστε μία γροθιά ενάντια σε αυτό το τραγικό θέατρο που παίζεται μπροστά στα μάτια μας, μία μεγάλη μερίδα συμπατριωτών μας συμμερίζεται την κυβερνητική στάση και έχει στραφεί εναντίον των υπολοίπων, με χαρακτηρισμούς υβριστικούς!
Φτάσαμε στο σημείο να κατηγορούμε όποιον διαφωνεί με το μεταναστευτικό κύμα, ως ρατσιστή, ακροδεξιό, χρυσαυγίτη κλπ. Θα ήθελα να υπενθυμίσω όμως ότι με αυτό τον τρόπο η Χρυσή Αυγή ενδυναμώθηκε τα τελευταία χρόνια και όσο θα συνεχίζεται αυτή η τακτική, το πιθανότερο είναι οτι στις επόμενες εκλογές θα βγει και δεύτερο κόμμα. Ας σταματήσουμε να σπρώχνουμε τον κόσμο στην ακροδεξιά. Ας πάψουμε πλέον να δίνουμε δύναμη σε φασιστικές πολιτικές μερίδες, που κάποτε ήταν κατάπτυστες από την ελληνική κοινωνία. Ας λογικευτούμε επιτέλους!! Αλλοτριωθήκαμε.
Οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές. Η όλη αντίδραση που υπάρχει, εν προκειμένω, σε ό,τι έχει να κάνει με τους μετανάστες γίνεται από την αντιμετώπιση της ίδιας της πολιτείας. Που ενώ ο Έλληνας πολίτης πεινάει, δεν χαίρει ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, παιδείας και αστυνομικής προστασίας, η κυβέρνηση της χώρας του αδιαφορεί για όλα αυτά, βαπτίζει τους παράνομους μετανάστες ως «πρόσφυγες» και ρίχνει όλη της την προσοχή εκεί, προκειμένου να τους ενσωματώσει στην κοινωνία μας. Δεν κοιτάμε δηλαδή τη δική μας την καμπούρα αλλά των άλλων, για να το πω λαϊκά. Και κάπως έτσι, επιτυγχάνεται η διχόνοια μέσα στην κοινωνία.
Μάλιστα η όλη κατάσταση δεν ενθαρρύνεται υποκριτικά μόνο από τους κυβερνώντες, αλλά βλέπουμε και σταρ του Hollywood από τους «θρόνους» τους, μετά από την περιποίηση των προσωπικών τους κομμωτών, μακιγιέρ, ενδυματολόγων κλπ, κάπου μεταξύ υπογραφής χρυσών συμβολαίων και μπρικ, να γυρίζουν τρέιλερ για να αφυπνίσουν τον κόσμο απέναντι στην φτώχεια και τους πολέμους. Είδαμε ηθοποιούς παγκόσμιας αναγνώρισης να έρχονται στην Ελλάδα με τις κάμερες και τους αυλικούς τους και να γυρίζουν πλάνα την ώρα που κρατούν παιδιά μεταναστών στην αγκαλιά τους. Όλα αυτά για πολύ λίγο και ύστερα… επιστροφή στη χλιδή! Και όλα αυτά- επαναλαμβάνω- ενθαρρύνονται και γίνονται αποδεκτά από συμπολίτες μας, οι οποίοι κλείνουν τα μάτια στην πραγματικότητα.
Τα κανάλια δεν παίρνουν συνεντεύξεις από τους κατοίκους της Ειδομένης, που ενώ αρχικά άνοιξαν τα σπίτια τους και βοήθησαν τους… «πρόσφυγες», σήμερα τρέμουν και τον ίσκιο τους γιατί τους έχουν ρημάξει τα σπίτια. Γιατί κατέλαβαν σχολικούς χώρους και δεν επέτρεπαν τους Έλληνες να πλησιάσουν. Γιατί τους απειλούσαν με μαχαίρια ότι θα τους σφάξουν αν πλησιάσουν στην εκκλησία.
Δεν ψάχνουν τους λιμενικούς που βιώνουν καθημερινά τον ερχομό μεταναστών στην Ελλάδα, οι οποίοι λένε ότι οι κατά τα άλλα πρόσφυγες τους αφήνουν τα παιδιά τους και φεύγουν προς αναζήτηση καλύτερης τύχης. Ο κόσμος δεν κοιτάει το παρανοϊκό του πράγματος, όταν μετανάστρια – που πριν λίγη ώρα έφτασε στην Ελλάδα- μιλάει για τον πόλεμο στην χώρα της, για την έλλειψη τροφής και νερού για μήνες, με μαλλιά φρεσκοβαμμένα και μακιγιάζ!
Η κοινή λογική λέει ότι όταν ένας άνθρωπος υποφέρει στην χώρα του, αναζητά την τύχη του σε μία άλλη χώρα με καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Όχι σε μία χώρα που δεν αντέχει ούτε τους δικούς της ανθρώπους να θρέψει. Ακόμη η λογική λέει ότι όταν κινδυνεύεις να πεθάνεις στην χώρα σου ή μένεις εκεί και πεθαίνεις κοντά στους γονείς σου και στους συμπατριώτες σου ή σχεδιάζεις τη φυγή σου με έναν τρόπο που θα σε σώσει. Δεν πηδάς σε μία τρύπια βάρκα για να πνιγείς. Ούτε ρίχνεις τα παιδιά σου μέσα σ αυτήν, αλλά κοιτάς να τα προστατεύσεις με κάθε τρόπο.
Δύο θλιβερές καραμέλες κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα από πολλούς Έλληνες, που συμμερίζονται το δράμα των μεταναστών… Η μία αφορά την Ορθοδοξία, τον Χριστό και την εντολή «αγαπάτε αλλήλους», που μάλλον με αυτήν εννοούν τη φιλανθρωπία. Το κεφάλαιο αυτό είναι πολύ μεγάλο. Γι’ αυτό θα πω τρία μόνο πράγματα: Πρώτον, το Χριστό τον θυμόμαστε μόνο όποτε μας βολεύει. Δεύτερον, ακόμη και στη φιλανθρωπία χρειάζεται διάκριση. Πρώτα θα κοιτάξω να σώσω το δικό μου παιδί που πεινάει και μετά το ξένο. Αν δεν το κάνω, τι λόγο θα δώσω στον Θεό, που άφησα το παιδί μου να υποφέρει για να το παίζω φιλάνθρωπη; Ο καθένας μάλιστα βοηθάει κατά τη δύναμή του. Σαν χώρα, δεν κλείσαμε την πόρτα σε κανένα. Τους δεχτήκαμε, κλάψαμε μαζί τους, βοηθήσαμε κατά το δυνατό, αλλά δε μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω. Τρίτον, εφόσον ξαφνικά γίναμε τόσο πιστοί (!), φιλανθρωπία είναι και η προσευχή στον Θεό για το καλό των άλλων. Πόσοι από αυτούς που μιλούν για την εντολή του Χριστού, προσεύχονται για το δράμα του κόσμου; Και όχι μόνο των συγκεκριμένων ανθρώπων, αλλά για όλου του κόσμου…!
Η άλλη καραμέλα, που εμένα πραγματικά με εξοργίζει, είναι η ταύτιση του μικρασιάτικου προσφυγικού με τους μετανάστες της Συρίας. Επειδή λοιπόν κατάγομαι από οικογένεια προσφύγων που ήρθαν αρχικά στον Πειραιά και μετά στην Θεσσαλονίκη, με την καταστροφή της Σμύρνης, θέλω να πω ότι όσοι συγκρίνουν τα δύο αυτά γεγονότα είναι ανιστόρητοι και αδαείς!
Οι Σμυρνιοί ήταν ΕΛΛΗΝΕΣ που εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, από ένα μουσουλμανικό έθνος και αναζήτησαν τη σωτηρία στην την ίδια τους την πατρίδα- που ήταν υπεύθυνη για τον ξεριζωμό τους – την ΕΛΛΑΔΑ. Δεν κατέφυγαν ούτε στην Αίγυπτο, ούτε στη Λιβύη, ούτε στη Βουλγαρία, ούτε καν στην Κύπρο! Δεν χρυσοπλήρωσαν λαθρεμπόρους για να ξεφύγουν από το… «συνωστισμό» αλλά πιάστηκαν από όποιο πλωτό μέσο έβρισκαν- αφού οι σύμμαχοι τους έκοβαν τα χέρια για να μην τους βοηθήσουν- και ήρθαν στην πατρίδα τους. Επιπλέον οι Έλληνες βίωσαν και εμφύλιο και χούντα. Δεν εισέβαλλαν γι’ αυτό το λόγο σε ξένες χώρες παράνομα για να αναζητήσουν καλύτερη τύχη. Όποιος ξέρει από ιστορία, θα θυμάται ότι επί χούντας ηχηρά ονόματα που έφυγαν από την Ελλάδα στην Ευρώπη, για να «αγωνισθούν» εκεί, ακόμα είναι στιγματισμένα με τη ρετσινιά!
Κλείνοντας θέλω να πω, ότι δε γενικεύω την άποψή μου. Δεν θεωρώ ότι όλοι όσοι ήρθαν στην Ελλάδα είναι κακοποιά στοιχεία ή οτιδήποτε άλλο. Πιστεύω πραγματικά ότι μία μερίδα ανθρώπων ήρθαν όντως με αγαθές προθέσεις. Αυτή η μερίδα όμως είναι σταγόνα στον ωκεανό. Για να μπορέσουμε να φανούμε χρήσιμοι σε αυτούς τους ανθρώπους, πρέπει να έχουμε υποδομές και δυνατότητες που δεν τις είχαμε ποτέ, πόσο μάλλον τώρα. Με το να προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι που δεν αντέχουμε, καταφέρνουμε μόνο να οξύνουμε τις κοινωνικές ανισότητες και δεν υπάρχουν περιθώρια για κάτι τέτοιο.
Ευχαριστώ,
Εκπαιδευτικός και μητέρα

Ισραηλινή ΜΚΟ στη Λέσβο καλωσορίζει μετανάστες!
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
Δεν ξέρω τι θα νιώσετε, εγώ πάντως θύμωσα τοσο που ξενύχτησα για να το βγάλω. Ανέβηκε 3:40 τα ξημερώματα.
'Ενιωσα πως έφαγα μια γροθιά ακόμα στο στομάχι. Όχι ότι εκπλήσσομαι βέβαια...
Διαδώστε. Είναι πολλοί που δεν τα ξέρουν αυτά.
Κι όταν η κοπέλα αναφέρεται στην επανάσταση των Μακκαβαίων και στην εκδίκηση προς τους Ελληνες, μιλάει για τη σφαγή των Ελλήνων από Ιουδαιους στα αρχαία χρόνια! Και η μεγάλη τους γιορτή που λέγεται Χάνουκα, αυτή την επέτειο της σφαγής γιορτάζει. ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
Οι "περιούσιοι" εκδικήθηκαν τους Ελληνες τότε για τον πολιτισμό τους, τον εκδικούνται και τώρα...
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Είναι δυνατόν να ασπαζόμαστε τη ρύση «μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι»

Ιωαννης Θεοδωροπουλος
ΜΕ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΑΙ ΟΙ ΑΜΑΘΕΙΣ
Του Γιάννη Θεοδωρόπουλου.
Είναι δυνατόν σήμερα που η γνώση είναι ελεύθερη, και οι διανοητικώς ανάπηροι δεν καίνε δημοσίως τα βιβλία όπως το μεσαίωνα, να εξακολουθούν να υπάρχουν διανοητικώς ανάπηροι που θέλουν να βάλουν τα παραμύθια του Μωυσή πάνω από τη σύγχρονη επιστήμη.
Με ποια λογική αποδεχόμαστε βιβλία και μάλιστα Ιερά, να υμνολογούν υπέρ των Ιεροσολύμων και των Εβραίων και από την άλλη υβρίζουν τους Έλληνες.
Είναι δυνατόν σήμερα να ασπαζόμαστε δοξασίες προ 2.000 και 3.000 ετών περί δημιουργίας του κόσμου, για Αδάμ και για Εύα, για κόλαση και παράδεισο. Όλα αυτά είναι πιστευτά μόνο από τους ανόητους, τους αγράμματους, και τους φανατικούς.
Οι άνθρωποι, οι οποίοι έχουν διαβάσει Δαρβίνο, η Χέκελ, η γνωρίζουν τις αδιάψευστες θέσεις της σύγχρονης επιστήμης, και διαθέτουν μυαλό, γελούν μ’ αυτά τα εβραϊκά παραμύθια που συνέταξε ο Μωυσής και οι διάδοχοι του.
Είναι δυνατόν σήμερα – στην εποχή της τηλεόρασης - η θρησκεία να στηρίζει ακόμη την ύπαρξη της σε θαύματα -που δεν τα βλέπουμε στην τηλεόραση – και δεν αποδεικνύονται, αντί να αρθρώνει ορθό λιτό και σύγχρονο λόγο.
Είναι δυνατόν να προσκυνάμε για ( Αγίους ) Εβραίους και μάλιστα αμφιβόλου ηθικής, όπως μεταξύ των άλλων και τον πρωτοκλασάτο Απόστολο Πέτρο που φέρει ακέραια την ευθύνη για το θάνατο του Ανανία και της Σαπφείρας, άρα είναι ο ηθικός αυτουργός εγκλημάτων.
Είναι δυνατόν να πιστεύουμε ότι 300 χρόνια μετά τη σταύρωση του Χριστού μπόρεσαν και βρήκαν το σταυρό κατόπιν ανασκαφών στη κορυφή του βραχώδους (κρανίου τόπος) λόφου Γολγοθά, μα τόσο κουτούς μας περνάν, γίνονται προσχώσεις στις κορυφές των λόφων;
Είναι δυνατόν να έχουμε κάνει ιερό μας βιβλίο την παλαιά διαθήκη. Ένα βιβλίο που διδάσκει μισαλλοδοξία, ρατσισμό, εκδικητικότητα, και πώς γίνονται οι γενοκτονίες.
Ένα βιβλίο που γράφει ότι είπε ο Θεός πως μόνο οι Εβραίοι είναι ο περιούσιος λαός του. Τότε οι άλλοι λαοί τι είναι; Η μήπως είναι ρατσιστής ο Θεός ;
Από το ίδιο βιβλίο μαθαίνουμε για τις γενοκτονίες που διέπραξαν οι Εβραίοι στην Ιεριχώ στην Γαϊ, και σε όλες τις πόλεις της Παλαιστίνης. ( Ιησούς του Ναυή στο Α΄18 στο Κ στ΄21 – 24 και η΄ 22 – τέλος )
( Βασιλέων Α΄ ιη, 40 )Την θανάτωση 400 ιερέων της θρησκείας Βαάλ «Δι’ ιδίων χειρών» του Προφήτη Ηλία. (Να ένας ακόμη αιμοσταγής Άγιος…….) Και όλα αυτά τα εγκλήματα έγιναν κατόπιν εντολής του Θεού των Εβραίων .……..Τον οποίον μας επέβαλαν οι Ρωμαίοι, επί ποινή θανάτου, να πιστεύομαι και εμείς.
Είναι δυνατόν να ασπαζόμαστε τη ρύση « μακάριοι οι φτωχοί τω πνεύματι ». Προκαλώ οποιονδήποτε που το διδάσκει σήμερα να απαρνηθεί τα αγαθά του πολιτισμού μας και να ζήσει όπως πριν 2.000 χρόνια. Γιατί όλα αυτά τα επιτεύγματα που απολαμβάνουμε σήμερα είναι έργα ευφυών ανθρώπων. Μας ζητούν με άλλα λόγια να μείνουμε αμόρφωτοι όπως τον παλιό καιρό για να είμαστε υποχείρια όργανα τους. « Όσο δεν μας καταλαβαίνουν τόσο μας θαυμάζουν » έλεγε ο Γρηγόριος.
Ο Τζιορντάνο Μπρούνο Ιταλός φιλόσοφος που τον έκαψε στην πυρρά η « ιερά εξέταση » το 1600 είχε πει : Με τη θρησκεία κυβερνώνται οι αμαθείς, και η φιλοσοφία είναι για τους μορφωμένους ώστε να μπορούν να κυβερνούν.
Οι θρησκευτικοί ηγέτες, μας θέλουν άβουλα όντα, μας θέλουν δούλους, αυτό συνεχώς μας ψέλνουν, είμαστε δούλοι του Θεού. Μας θέλουν πιστούς οπαδούς και με παρωπίδες. Μας θέλουν πρόβατα και τους εαυτούς τους ποιμένες. (Βλέπε Αρχιμανδρίτης), δηλαδή ο Άρχων του μαντριού.
Οι θρησκευτικοί ηγέτες γνωρίζουν τη δύναμη τους ότι εκμεταλλευόμενοι το θρησκευτικό συναίσθημα των λαϊκών μαζών μπορούν να τις ποδηγετούν, και αυτό κάνουν και μάλιστα με τόσο θράσος που τους κάνει αδίστακτους. Δεν είναι τυχαία η παροιμία που κυκλοφορεί στα χωριά μας « είδε ο Θεός τον παπά και φοβήθηκε »
Το ιερατείο προκειμένου να ασκεί απόλυτο έλεγχο στις λαϊκές μάζες τάζει στους πιστούς παραδείσους, και στους μη πιστούς την κόλαση. Είναι εντελώς παράλογο άνθρωποι που έζησαν όλη τους την ζωή εντίμως, αλλά δεν ήσαν πιστοί, να θεωρούνται ανέντιμοι. Και άνθρωποι που σε όλοι τους τη ζωή διέπρατταν εγκλήματα, και προς το τέλος του βίου τους δήλωσαν μετάνοια, να θεωρούνται έντιμοι.
Είναι σώφρον να εγκαταλείψει κάποιος τη γυναίκα του, τα παιδιά του και γενικώς την οικογένειά του, για χάρη της Εκκλησίας.
Είναι στους πάντες γνωστό ότι η περιουσία και τα έσοδα της Εκκλησίας είναι τεράστια.
Παρ’ όλα αυτά νέμονται ένα μέρος του κρατικού προϋπολογισμού, ενώ παράλληλα η προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο είναι μηδαμινή έως αρνητική. Και επειδή οι Έλληνες πολίτες συμβάλουν άπαντες στον κρατικό προϋπολογισμό με έμμεσους η άμεσους φόρους, επομένως, είναι δικαίωμα τους να γνωρίζουν και να ασκούν κριτική στο τι κάνουν οι θρησκευτικοί ηγέτες, ανεξάρτητα με το τι πιστεύουν.
Αν θέλουν λοιπόν στο Ιερατείο να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους Όπως η δημοκρατία μας κρίνεται και επικρίνεται με αποτέλεσμα να βελτιώνεται, όπως το σύνταγμα μας συνεχώς αναθεωρείτε και προσαρμόζεται στα σύγχρονα δεδομένα, έτσι και η θρησκεία να πάψει να είναι δογματική, να δέχεται τη κριτική, και να προσαρμόζεται συνεχώς στις απαιτήσεις και τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας. Ειδικά σήμερα που η τεχνολογία και γνώση καλπάζουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς, θα αποτελέσουν έγκλημα, εις βάρος των γενιών που έρχονται, οι μεσαιωνικές δοξασίες της.Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΕΚΚΛΗΣΙΑ Α.Ε.
Πότε θα σταματήσει αυτή η κοροϊδία?????
Πότε θα αντιληφθούν οι πιστοί ,ότι η εκκλησία δεν έχει ως σκοπό την βοήθεια των ανθρώπων ,αλλά μόνο τον πλουτισμό της ίδιας ?????
Ενώ έχει αμύθητη περιουσία σε ακίνητα και καταθετικούς λογαριασμούς, ενώ μαζεύει πακτωλό χρημάτων στα παγκάρια της ,αλλά και τις δωρεές των πιστών δια τα μυστήρια που ''εκτελεί'' ακόμη και τα συσσίτια που διοργανώνει είτε με δωρεές δικές μας γίνονται , είτε μέσω Μ Κ Ο με αδιαφανείς διαδικασίες.......
Δια να μην μιλήσω , δια τα δήθεν γηροκομεία της Αρχιεπισκοπής ,στα οποία δια να φιλοξενηθούν οι υπερήλικες είναι απαραίτητο πριν να έχουν εκχωρήσει την σύνταξή τους στα φιλοξενούντα ιδρύματα....
Αίσχος και φρίκη ........
Άλλη μια ανοικτή πληγή δια τον άνθρωπο , οι Ιερώμενοι και τα Ιερατεία τους !!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΕΛΛΗΝΑ... ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !!

Ευάγγελος Ηρακλείδης
 "ΓΝΩΘΙ Σ΄ ΕΑΥΤΟΝ" Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.!!
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ" ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ.!!
Διακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών για τα Δικαιώματα των "Αυτοχθόνων" Πληθυσμών - Υιοθετήθηκε από τη Γενική Συνέλευση με το Ψήφισμα 61/295 της 13ης Σεπτεμβρίου 2007 

ΟΗΕ Πηγή:  http://www.unric.org/el/index.php?option=com_content&view=article&id=26162%3A2009-11-18-08-36-54&catid=21%3A--human-rights&Itemid=29
ΕΛΛΗΝΑ... ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ !! ΑΡΚΕΙ ΝΑ... ΘΥΜΗΘΕΙΣ !!
"Ε.ΣΥ." ΠOΤΕ ΣΚΟΠΕΥΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ;;??
ΕΣΕΝΑ-ΕΜΑΣ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ.!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.!!

Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2016

Δ.ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΥΣ: O ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΥΓΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΚΥΠ & ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΤΗΣ CIA

Πάλι καλά που ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών έχει μάλλον σύνδρομο στέρησης τηλεοπτικής εμφάνισης από τα χρόνια τα παλιά που εμφανιζόταν στα τοπικά κανάλια και έχει καθιέρώσει κάθε Παρασκευή μια 10λεπτη περίπου παρουσία στο κανάλι του στο youtube για να ενημερώνει όπως λέει τους δημότες του αλλά και τους χιλιάδες θαυμαστές του σε όλη την υφήλιο.
Aυτή την εβδομάδα ο μπαξές του διαγγέλματος είχε απ’όλα. Κριτική στους εχθρούς της πόλης, στα μονοπώλια του Άργους και κυρίως είχε μαθήματα εξωτερικής πολιτικής και συνωμοσιολογίας.
  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ !!

         ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΞΩΔΙΚΟ- ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ


Viky Charalambous ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ.
1. ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.. ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΜΕΡΙΔΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ.
2. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ.. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ ΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΕΚΔΟΧΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΑΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ.
3. Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. ΒΟΗΘΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΡΘΑ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΟΠΤΕΥΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΟΙΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΕΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΚΤΛ..
4. ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΩΣ ΚΑΛΠΙΚΕΣ, ΚΛΑΠΕΙΣΕΣ Η ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ, ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ/ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ ΤΑΜΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ.. ΟΠΟΤΕ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΔΟΛΟΥ, ΑΠΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΛΟΠΗΣ, ΕΑΝ Η ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΔΗΜΟΣΙΟ/ ΤΑΜΕΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΠΛΗΡΩΜΗ!
5. ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΚΔΟΧΕΙΣ- ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΜΕΡΙΔΙΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΜΦΙΛΟΧΩΡΗΣΕΙ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ/ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΕΙΣΠΡΑΞΗ...

ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...
ΔΕΙΤΕ: http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/08/blog-post_38.html

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ- από Τρίπολη: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν...
    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★


Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ


Ο ΓΑΠ Παπανδρέου Μινέικο μιλά για μη Ελληνικό DNA στην Βουλή.

Athanasios Dimitrios Ntompros ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ..............
ΕΝΩ Η ΑΓΝΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΠΛΑΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΗΓΕΤΟΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ............

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ) Α. Ε. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..............

ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ.....

ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΠΟΥ ΛΕΕΙ...........
<<MEPOΣ TETAPTO - Eιδικές τελικές και μεταβατικές διατάξεις > TMHMA Δ΄ - Aκροτελεύτια διάταξη

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αθήνα, 2008

O ΠΡOΕΔΡOΣ ΤΗΣ ΒOΥΛΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Γ. ΣΙΟΥΦΑΣ >>

ΠΩΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η (ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ)???
ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ.............

ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΛΕΕΙ ΠΩΣ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ..........
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ??????????

ΑΡΘΡΟ 26 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.........
<<'Αρθρο 26: (Διάκριση των εξουσιών)

1. H νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Bουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
2. H εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Kυβέρνηση.
3. H δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια· οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Eλληνικού Λαού.>>

ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΜΙΜΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ.......
Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ........
Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ...........
ΚΑΙ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΛΙ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.......

ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΣΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΣΙΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΗ..............

ΑΡΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΑΡΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΡΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕ ΜΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.................

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΧΑΟΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟ...........

ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ???????????????????
......................Δ...Η...Μ...Ο...Κ...Ρ...Α...Τ...Ι...Α,,,???
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
        Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
         ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Vasilis Theodoropoulos
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ : ΠΩΣ ΤΑ ΕΙΔΕΧΘΗ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΠΤΩΣΗ.!!!!!!
Ο ΟΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΝΑ ΒΙΩΝΕΙ ΣΕ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΛΗΣ. Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ. ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ. Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΩΣ «ΜΕΤΕΧΩΝ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ» ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗ Ή ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΘΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ.
Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΓΝΙΟ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ, ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΜΟΡΦΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ :
"Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΠΕΙΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΥΝ."
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΧΙ ΩΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΥΒΡΙΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ «ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ» ΔΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ» ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙ «ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».
ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΩΡΙΚΟΥ ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΑ ΝΕΑ, 15 Σεπτεμβρίου 2004:
«H συνηθέστερη πάντως μορφή πολιτικής ευθύνης είναι η άτυπη και διάχυτη πολιτική ευθύνη που, ανεξάρτητα από την ρητή ή έμμεση ανάληψή της, ………………….. δημιουργεί την αίσθηση ότι η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης μπορεί να έχει απλώς και μόνο ρητορικό και ηθικό χαρακτήρα. Αυτό όμως σε τελική ανάλυση δεν αληθεύει, γιατί η πολιτική ευθύνη, έστω σωρευτικά και συμψηφιστικά, οδηγεί πάντα σε εκλογικού χαρακτήρα επιπτώσεις».
Ο ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΡΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ «ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ» ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΕΝΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ( ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΕ ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ,ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ.
ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΩΣ ΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΔΙΑΝΕΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΡΟΥΝ ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ.
ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΒΛΑΒΗ.
ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΠΟΥ ΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΛΑΨΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ..ΦΑΣΙΣΤΕΣ

 Γιαννης Καλογεροπουλος
H ΠΙΟ ΝΟΜΙΜΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ !!!!!!!!
Ο ΤΡΟΠΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ < ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ > ΕΙΝΑΙ Ο ΕΞΗΣ :
ΒΑΖΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ [ ΠΡΩΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ που άλλαξε απλά ...όνομα ... ΤΩΝ ΡΟΤΣΑΪΛΝΤ ]
ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ [ΕΥΡΩ ]
ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥΣ !!
ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΧΩΡΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ !!!
ΚΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΙΔΕΙ
[ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚΔΟΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ]
ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ
[ δλδ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΤΑΤΜΗΜΕΝΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΟΥΣ δλδ με εγγύηση το ίδιο το χρέος που αναγράφεται στα ομόλογα που εγγυόνται οι λαοί μέλη ]
ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΔΙΑΚΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥΣ
[ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ] !!
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ !!!
ΠΑΡΑ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ... 1.2 % [ ΓΙΟΥΡΙΜΠΟΡ ] !!!
ΕΝΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ [ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ] ΠΑΡΑΓΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ !!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ??? ΠΟΙΟΣ ????
..ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ...
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ [ ΧΡΗΜΑΤΑ [ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ !!!!!!!
Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΡΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΟΥΝ !!!!!!!!
ΣΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΚΟΥΣ !!!!
δλδ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΟΣΕΙ ΧΡΗΜΑ ΤΑΧΑ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟΚΟΥΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ !!!!
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΨΙΜΑΤΟΣ !!!!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ .
ΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ 22 / 1 / 2015 !!!!
ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΦΕΚ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΦΕΚ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ :
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ δλδ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΓΓΥΟΔΟΤΕΙ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ [ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ] ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΤΟΚΟΣ 12,5% ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ !!!
ΤΟΚΟΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ !!!!
ΕΜΑΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ !!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ????? ΠΟΙΟΣ ?????
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ !!!!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ .... ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΦΕΚ... ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΣΙΩΠΟΥΝ..
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΗ Ή ΚΑΚΗ Α-ΛΗΘΕΙΑ... Η Α-ΛΗΘΕΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΟ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ.!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΕΠΕΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΡΑΞΗΣ-ΣΤΑΣΗΣ & ΕΓΡΑΦΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΜΑΣ.... ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΙΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΙΤΕ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ.!!
Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.!!

ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.. .ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ < ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ > ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/08/blog-post_21.html   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ H Α.Α.Δ.Ε ;;;;;;

ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.!!
>>Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠ ΤΟ 2010 ΑΠΩΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΟΥ - ΕΦΟΡΙΕΣ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ) ΚΑΙ Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΤΡΟΪΚΑΝΗ" ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.!! ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.!!!

_Ευάγγελος Ηρακλείδης : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..;;??
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙΣ ΟΠΟΙΑ "ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ;;?. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.!!! ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ & ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ <<ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ>> Ο ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ "ΚΡΑΤΟΣ" ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ <<ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ>> ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ "ΤΟΥ".. : ΒΟ(Υ)ΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ <<ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ>> ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ... ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ Α-ΔΕΛΦΙΑ.!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!!!
ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ H  <Α.Α.Δ.Ε>
ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΡΕ ΑΜΑΖΟΝΙΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΡ@ΚΤΟΡΙΑ & ΤΡΟΛς ..... ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΕΕ;;;??? ΤΙ TAXA ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ "ΚΑΠΟΙΟΙ;;?? 
_ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ. ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ; 
(απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 4/9/2016 )
<<ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ Φ.Ε.Κ. ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ - 4.9.2016
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΚΟΣΜΟ ΦΥΛΑΚΗ
Αρτέμης Σώρρας: Καλησπέρα συνέλλληνές μου
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Καλησπέρα σε όλους
Αρτέμης Σώρρας: Συνέλληνές μου το Ελληνικό Έθνος βιώνει μία πρωτοφανή κατάσταση δυναστείας και υποδούλωσης. Όλοι προσπαθούν πως θα υποδουλώσουν το Ελληνικό μου Έθνος πως θα δυσκολέψουν την χώρα πως θα φτωχοποιήσουν το λαό μου και ότι κάνουν είναι μόνο ενάντια στους Έλληνες και στην ιερή μας χώρα. Έχει σημασία να καταλάβουμε αυτές τις ώρες τι ακριβώς συμβαίνει. Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ σοβαροί και σε αυτά που ακούμε και σε αυτά που κάνουμε αλλά και σε αυτά που θα πράξουμε και θα οργανώσουμε ιδιαίτερα με την Εφορία η οποία βάζει κόσμο φυλακή.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Ή ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Εισπράττει χρόνια τον Εθνικό μου πλούτο. Ότι και να κάνεις είναι μία εφορία είναι ένα Φ.Π.Α. είναι φόρος ακίνητης περιουσίας είναι ΕΝΦΙΑ είναι φόρος των εταιρειών είναι φόροι εισαγωγικοί είναι τελωνεία είναι τα πάντα. Έτσι λοιπόν πρέπει να αντιληφθούμε ποιοι μαζεύουνε τους φόρους. Εάν τους φόρους τους μαζεύει το κράτος ή αν τους μαζεύει μία ιδιωτική εταιρεία και από πότε. Βασίλη Θεοδωρόπουλε θα ήθελα να αναφερθείς στο ιστορικό από πότε ξεκινάει η εφορία στην Ελλάδα και για ποιο λόγο να συνεχίσουμε με το σήμερα τι ακριβώς έχουνε βγάλει και να δούμε τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε και εμείς αλλά και όλοι οι Έλληνες μαζί.
ΟΙ ΕΦΟΡΙΕΣ ΙΔΡΥΘΗΚΑΝ ΤΟ 1854 ΕΠΙ ΟΘΩΝΑ ΤΟ 1893 ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΗΡΚΗΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 1978
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Οι Εφορίες έχουν μία ιστορία από το 1854 επί Όθωνα που ως βασιλεύς της Ελλάδος έδωσε ένα διάταγμα για να ιδρυθούν αυτές οι εφορίες σ’ όλη την Ελλάδα. Από τότε αυτές οι Εφορίες ιδρύθηκαν επειδή η Ελλάδα ήταν σε αιχμαλωσία σε ξένους πιστωτές και έπρεπε οι ξένοι πιστωτές να ελέγχουν τα δημόσια έσοδα ούτως ώστε κατευθείαν να πηγαίνουν στα χέρια τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 1893 μετά από πτώχευση μέσα από τον Διεθνή οικονομικό έλεγχο είχαν εγκατασταθεί στην χώρα μας ελεγκτές οι οποίοι το μόνο που έλεγχαν βέβαια ήταν τα έσοδα. Και τα μονοπώλια όλα που είχαν γίνει τότε και όλες οι συνθήκες ήταν μόνο και μόνο για να παίρνουν τα χρήματα οι πιστωτές και αυτό διήρκησε μέχρι το 1978 που σημαίνει μία διαχρονικότητα αυτής της υφαρπαγής του πλούτου των Ελλήνων.
ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ
Ένα κράτος που ζητάει συνέχεια έσοδα χωρίς να ξέρουμε που πηγαίνουν χωρίς να ξέρουμε ποια είναι η κατάληξή τους. Να έχουμε ένα κράτος το οποίο ουσιαστικά δεν έχει δημόσιο ταμείο. Ότι εισπράττεται πήγαινε στην τράπεζα της Ελλάδος μέχρι τώρα και μια τράπεζα της Ελλάδος η οποία είναι ιδιωτικό μαγαζί καθόριζε ουσιαστικά την νομισματική πολιτική την οικονομική πολιτική αυτό το μαγαζί το οποίο απαγορευότανε κάθε επέμβαση κρατικού ελέγχου μέσα. Δηλαδή μια θολή ατμόσφαιρα τελείως στο περιβάλλον των δημοσίων εσόδων τα οποία πάντα ήταν ένας τεράστιος βραχνάς για τους Έλληνες χωρίς να ξέρουμε που καταλήγουν. Οι δε σημερινές συνθήκες είναι χωρίς καμία λογική. Έχουνε φτάσει να δεσμεύουνε λογαριασμούς απαγορεύοντας οποιαδήποτε κίνηση κάποιου που είναι τουλάχιστον επιχειρηματίας να κάνει ορισμένες πράξεις για να μπορέσει να έχει την ρευστότητα για να κάνει τις πληρωμές που θα έπρεπε να κάνει έστω προς το Δημόσιο. Φαίνεται λοιπόν ότι δεν θέλουνε ουσιαστικά τα χρήματα θέλουνε απλά να δυσκολέψουνε την ζωή των Ελλήνων.
ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 180 ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΟΤΙ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ
Αρτέμης Σώρρας: Να δούμε κάτι άλλο καταρχάς, να δούμε τελικά τι είναι αυτή η Εφορία. Σήμερα λοιπόν στις μέρες μας μετά από την Εξώδικη ενημέρωση που έδωσα στον πρωθυπουργό της χώρας όσον αφορά με τις κρατικές διαταγές που κατέχω εγώ και η Ελλήνων Συνέλευσις εν γένει αμέσως σε δέκα μέρες βγήκε το Φ.Ε.Κ. με το οποίο ανασυστήνεται η Εφορία αυτό το ιδιωτικό μαγαζί. Παραμένει ιδιωτική αλλά ίσως τώρα είναι και χειρότερα, τώρα κρύβουν και τον μέτοχο ενώ παλιά υπήρχε ο μέτοχος και που πάνε τα χρήματα στους δυνάστες που μας είχανε δανείσει. Εδώ είναι ένα μεγάλο θέμα που δεν έχει αγγίξει κανένας κυβερνώντας καμία κυβέρνηση κανένας πολιτικός κανένας πρωθυπουργός κανένας πρόεδρος πόσα ήταν αυτά τα χρήματα πως αποπληρώσαμε τι τόκοι ήταν. Δεν έχει κάνει κανείς κανένα έλεγχο διότι λυμαίνεται την χώρα μου και τις θέσεις της κυβέρνησης αλλογενείς αλλοεθνείς οι πιο πολλοί Εβραίοι αλλά και Έλληνες. Να είναι οι γενίτσαροι Έλληνες είναι χειρότεροι από βάρβαρο.
Εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού που θα πρέπει σήμερα να ζητήσει τις ευθύνες και να μάθει ακριβώς την αλήθεια και τι έχει γίνει πόσα έχει πληρώσει πόσα χρώσταγε πόσα πήρε όλα αυτά πρέπει να τα μάθει ο Ελληνικός λαός και πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή σε μια τεράστια ανατροπή όπως έχω πει η οποία ήδη έχει μπει μπροστά με το γεγονός της Ένωσης όλων των Ελλήνων.
ΕΜΕΙΣ ΖΗΤΑΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
Αγαπητοί μου συνέλληνες εδώ έχω το Φ.Ε.Κ. της εφημερίδας της κυβερνήσεως το οποίο δηλώνει ότι η καινούρια σας εφορία «συνίσταται ανεξάρτητη διοικητική αρχή χωρίς νομική προσωπικότητα» δεν παραφράζεται οι λέξεις είναι συγκεκριμένες. Δεν έχει νομική προσωπικότητα δηλαδή δεν υπάρχει ουσιαστικά. Όλοι μας έχουμε Α.Φ.Μ. όλες οι εταιρείες έχουν Α.Φ.Μ. και νομικές προσωπικότητες. Αυτό το μόρφωμα δεν έχει νομική προσωπικότητα μπορείτε να το καταλάβετε;
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Βέβαια για να έχεις υπόσταση πρέπει να είσαι ή φυσικό ή νομικό πρόσωπο. Όταν δεν έχεις κανένα πρόσωπο δεν είσαι τίποτα.
Αρτέμης Σώρρας: Άρα αντιλαμβάνεστε ότι εδώ πέρα είναι ένα τίποτα που πληρώνουμε; Και εδώ είναι ένα μεγάλο κομμάτι ποιος ψήφισε σε ποια Βουλή ποια κυβέρνηση και η αντιπολίτευση τι έκανε; Έχουμε Μ.Μ.Ε. τα οποία ασχολούνται καθημερινά με χιλιάδες θέματα κανείς δεν είδε τίποτα; Αυτό που συμβαίνει σήμερα εδώ συμβαίνει 180 χρόνια περίπου τα οποία κανείς δεν είδε τίποτα; κανένας από τους κυβερνώντες και από τους προέδρους δεν είδε τίποτα;
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
Συνεχίζουμε ότι αυτή η αρχή, το ζήτημα είναι, για να μην σας διαβάσω το Φ.Ε.Κ., το Φ.Ε.Κ. λοιπόν είναι ένα κατάπτυστο φάντασμα. Εγώ θα πρέπει να ρωτήσω τους θεσμούς της χώρας γιατί εγώ δεν είμαι κυβέρνηση. Οι Έλληνες ακόμα δεν είναι κυβέρνηση, οι Έλληνες θα γίνουν κυβέρνηση και θα πάρουν την χώρα στα χέρια τους γι’ αυτό σας καλώ όλους. Ωστόσο όμως πρέπει να ρωτήσουμε τους σημερινούς θεσμούς. Ο σημερινός θεσμός που πρέπει να ερωτηθεί θα πρέπει να είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και ο πρόεδρος της δημοκρατίας.
Και ερωτώ, μπορείς να ρωτήσεις τον πρόεδρο τι πρέπει να ρωτήσουμε ως Ελλήνων Συνέλευσις κύριε γενικέ γραμματέα; Τι πρέπει να ρωτήσουμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας οι οποίοι είναι οι υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι που τρέχουν αυτήν την στιγμή την χώρα και άσε την Βουλή η οποία ψήφιζε, να μας πει πως η Βουλή ψήφισε; Να μας πει ο πρόεδρος της δημοκρατίας γιατί υπάρχει ακόμα αυτή η Βουλή και δεν την γκρέμισε όταν δυναστεύεται η χώρα με ένα τέτοιο φάντασμα; Με ένα τέτοιο μόρφωμα η οποία δεν είναι αρχή, είναι αρχή ως επωνυμία. Να δούμε τι κάνει ο πρόεδρος της δημοκρατίας ο πρωθυπουργός και εμείς ζητάμε ευθύνες από τους θεσμούς που σήμερα τρέχουν την χώρα του Ελληνικού Έθνους που τις επόμενες μέρες θα γίνει με εξώδικη διαδικασία ρωτώντας τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας τι ακριβώς είναι και που πληρώνει ο πολίτης.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΩ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Βέβαια γιατί ουσιαστικά γι’ αυτό το θέμα μας είχε προϊδεάσει η συνέντευξη του Βαρουφάκη ο οποίος ως υπουργός οικονομικών είπε ότι εγώ δεν ελέγχω τα έσοδα. Σημαίνει ότι είναι ένα φάντασμα το οποίο ελέγχει τα έσοδα χωρίς να ξέρει ο καθ’ ύλην αρμόδιος της κυβέρνησης που είναι ο υπουργός οικονομικών. Έρχεται λοιπόν αυτό το Φ.Ε.Κ. το οποίο το επιβεβαιώνει 100% αυτό.
Αρτέμης Σώρρας: Πως γίνεται να είμαι κράτος, ένα σπίτι, ένα Έθνος, μία οικογένεια και να μην ελέγχω τα οικονομικά μου; Ποιος είναι αυτός που είναι στα οικονομικά μου τόσα χρόνια, δεν τον ξέρει κανείς, είναι ένα κοινό μυστικό τρέχει η χώρα, είμαστε πάντα χρεωμένοι, ζητάνε πάντα φόρους, σχεδόν δίνεις το 120% της ζωής σου για όλους αυτούς τους φόρους και δεν υπάρχει μέλλον δεν υπάρχει τίποτα και δεν ξέρει που πάνε αυτά τα χρήματα.
Είναι δυνατόν αυτήν την στιγμή να μην ξέρουμε που πηγαίνουν τα χρήματα;
ΡΩΤΑΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΓΩ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ
Αυτήν την στιγμή ενημερώνουμε τον πρόεδρο της δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας και τον ρωτάμε ως Έλληνες πολίτες και εγώ ως πρόεδρος του φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Ε.Σ.Υ. και ο Γ.Γ. . Ακούστε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας και άκουσε κύριε πρωθυπουργέ και σε ρωτάμε συγκεκριμένα πράγματα να απαντήσεις. Βασίλη Θεοδωρόπουλε ρώτα τι πρέπει να μάθουμε εμείς και όλοι οι Έλληνες πολίτες που είναι με εμάς αλλά και στην Ελλάδα που δεν είναι ακόμα, που είναι όλοι μαζί και αυτό αφορά όλους τους Έλληνες.
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Θα θέλαμε να ξέρουμε τα χρήματά μας τα οποία καταθέτουμε και εισπράττονται από το Δημόσιο που καταλήγουν; Που πάνε; Θα θέλαμε να ξέρουμε ο μηχανισμός αυτός ο οποίος εισπράττει τα χρήματα από ποιον έχει τοποθετηθεί; Γιατί έχει τοποθετηθεί; Και ποιο σκοπό εξυπηρετεί η τοποθέτησή του; θα θέλαμε να ξέρουμε αυτοί οι οποίοι ελέγχουνε καθημερινά τους ανθρώπους και τους φέρνουν σε τόσο μεγάλη δυσκολία με τι προσωπικότητα με τι εντολή και πως κάνουν αυτήν την υπηρεσία την οποία είναι διατεταγμένοι να κάνουν; Θα θέλαμε να ξέρουμε ως Έλληνες πολίτες επειδή έχουμε χρεωθεί και επειδή η ζωή μας έχει αλλοιωθεί πως είναι δυνατόν να υπάρχει αυτή η κατάσταση στον εισπρακτικό μηχανισμό του κράτους μας ο οποίος δεν εξυπηρετεί την χώρα μας; Πως είναι δυνατόν να λεηλατείται ο Ελληνικός λαός από μία ουσιαστικά μη προσωπικότητα από κάτι ανύπαρκτο από μια συμμορία και να υφιστάμεθα όλες αυτές τις συνέπειες; Είναι οι ερωτήσεις που πρέπει να τεθούν στον πρόεδρο, και τίθενται, της Ελληνικής Δημοκρατίας καθώς επίσης και στον πρόεδρο της κυβέρνησης ο οποίος είναι καθ’ ύλην αρμόδιος γι’ αυτήν την απόφαση και γι’ αυτό το Φ.Ε.Κ. το οποίο έχει δημοσιευτεί για την κατάσταση της αρχής περί δημοσίων εσόδων
ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ;
Αρτέμης Σώρρας: Εγώ θα ήθελα να συμπληρώσω στην ερώτηση, ρωτάω τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, πως βγάζεις οικονομική πολιτική όταν δεν γνωρίζεις τι εισπράττεις; Από την άλλη όταν βγήκατε και είπατε όλοι μαζί και όλα τα κανάλια ότι πρέπει να εισπράξουμε ΕΝΦΙΑ γιατί χρειαζόμαστε φόρους ποιος έβγαλε αυτήν την απόφαση ότι χρειαζόμαστε φόρους; Από πού προέκυψε ότι χρειαζόμαστε φόρους; Προέκυψε από τα έσοδα που είδατε; Από ποια έσοδα είδατε; Αφού δεν βλέπετε τίποτα και δεν ελέγχετε τα έσοδα. Προέκυψε από κάπου; Και που πάνε αυτά τα χρήματα; Μπορείτε να μας πείτε που πάνε; Έχετε κάπου να δούμε που πάνε αυτά τα χρήματα; Την στιγμή που αυτό το μόρφωμα δεν ελέγχεται από κανέναν κρατικό μηχανισμό και από καμία επιτροπή ελεγκτική του κράτους; Δηλαδή αυτό το μόρφωμα που σήμερα δεν υπάρχει και που εδώ στο Φ.Ε.Κ. έδρα δεν υπάρχει, με έδρα λέει την Αθήνα διοικείται μία χώρα και πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μου.
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΞΩ ΩΣ Σ.Δ.Ο.Ε. ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ; ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΥΛΟ
Σας λέω ότι από το εξώδικο και μετά θα πρέπει να απαντήσετε σε συγκεκριμένες ερωτήσεις όχι μόνο εσείς αλλά και όλοι οι αξιωματούχοι της Εφορίας ακόμα και οι δικαστικοί λειτουργοί που πάνε τα χρήματα για ποιο λόγο πληρώνουν και αυτοί οι κατσαπλιάδες σαλτιμπάγκοι που βγαίνουν έξω ως Σ.Δ.Ο.Ε. ποιον εξυπηρετούν; Για ποιόν δουλεύουν; Που πάνε τα έσοδα; Και με τι δικαίωμα βάσει πρόστιμα μία ιδιωτική εταιρεία στον Έλληνα Ιθαγενή Κυρίαρχο πολίτη; Θα πρέπει να μας απαντήσετε. Και να θυμάστε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας εσείς δεν έχετε άσυλο και θα πρέπει να το ξέρουν και οι Έλληνες. Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει άσυλο. Και θα έπρεπε κύριε πρόεδρε της Δημοκρατίας που αυτήν την στιγμή είσαι και δικός μου πρόεδρος και διατελείς ως πρόεδρος μου να τηρείς το σύνταγμα και να κοιτά να μην πάθω τίποτα ως Έθνος και μέσα στην νομιμότητα. Ποια νομιμότητα έχει αυτό; Που πληρώνω στο κράτος μου; Που πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες μου; Όλα στο εξώδικο που θα σας στείλουμε και πρέπει να μας απαντήσετε γρήγορα σε μένα και σε όλο τον Ελληνικό λαό.
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ
Που πάνε ποιος βάζει τον πρόεδρο σε αυτό το μόρφωμα; Ποιος εγκρίνει ποιος θα μπει εδώ; Ποιος εγκρίνει ποιος θα είναι ο σύμβουλος; Ποια είναι αυτή η μαφία; Και τι θέλει στο Έθνος μου; Θα τα βρούμε όλα. Αυτήν την φορά η Ελλήνων Συνέλευσις θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο. Σας ρωτάμε επίσημα, πιο επίσημα δεν γίνεται. Εξηγήστε μας τις ερωτήσεις που τις επόμενες μέρες θα είναι στα γραφεία σας αν και τηλεοπτικά μπορείτε να απαντήσετε για όλους τους Έλληνες αλλά και για όλα τα χρόνια. Να ερευνήσετε με όλους τους μηχανισμούς και τις υπηρεσίες που έχετε όλα τα χρόνια γιατί δεν μίλησε κανείς και που πάνε τα χρήματα τόσα χρόνια. Φτάνει η κοροϊδία μέχρι εδώ είστε θεσμοί και πρέπει να μας απαντήσετε θεσμικά.
Είμαστε οι πολίτης του κράτους μας και εσείς είστε οι πρόεδροί μας.
Εμείς σας πληρώνουμε.
Εμείς σας βγάλαμε.
Απαντήστε μας
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
………………………………………………..
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ 
................................
Artemis Sorras : ΑΚΟΜΗ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΕΙ??? 
ΝΟΜΟΣ 4389/2016 ΦΕΚ-Α-94-2016-σελ-1 ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΙΑΖΑΡΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ …https://nomoi.info/ΦΕΚ-Α-94-2016-σελ-1.html
ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.!!
  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★


Συνέλληνες μου, για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ--ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ--EΣΥ.TV--ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-- ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΠΡΟΣ ΔΟΥ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΕΣ..
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΕΠΙΤΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ-ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/09/blog-post_14.html

_Ευάγγελος Ηρακλείδης : ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟ..;;??
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΠΟΘΕΤΕΙΣ ΟΠΟΙΑ "ΠΙΣΤΗ-ΕΛΠΙΔΑ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ;;?. ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ.!!! ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ & ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..!!! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ <<ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ>> Ο ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ "ΚΡΑΤΟΣ" ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ <<ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ>> ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΙΔΙΑ "ΤΟΥ".. : ΒΟ(Υ)ΛΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ <<ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ>> ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ... ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΙΕΡΟ ΜΑΣ ΕΘΝΟΣ... ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΙΑ Α-ΔΕΛΦΙΑ.!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ.!!!
. . . . .
ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΣΕΙ...ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ & ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΝ ΓΕΝΕΙ..
*>>ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΗ<<*
<<ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ : ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.... Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.!>>
.
ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΔΟΣΗ ΕΝΑ ΨΕΥΔΕΣ ΕΓΓΡΑΦΟ;? 
.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ;?
.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΨΕΜΑΤΑ;? OXI E;?
.
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΗΔΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ...
<<ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ..Ή ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ>>.!!!!!
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ «Ε.ΣΥ.» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ) 4.9.2016
<<ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ>>
.
Αρτέμης Σώρρας: ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΑΝΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΕΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ
.
Αρτέμης Σώρρας: Έλληνα και συνέλληνα ακόμα και φιλέλληνα, δεν είσαι μόνος σου είμαστε πολλοί και είμαστε όλοι μαζί. Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε. Ό,τι θέλεις εσύ στην ζωή σου θέλουμε και εμείς.
.
Δεν έχεις ανάγκες; Εφόσον φοράς το σαρκίο έχουμε τις ίδιες ανάγκες, ακόμα και αν δεν είσαι Έλληνας ή άνθρωπος τις ίδιες ανάγκες έχεις και εγκλωβισμένος στο σαρκίο σου είσαι. Άκου με καλά, κάνε τα εξώδικα όλα και αποπλήρωσε το ιδιωτικό σου χρέος στις τράπεζες. Εάν σου αρνηθεί ή σου πει οτιδήποτε, σου δίνω τα δικαιώματά σου στα χέρια με έναν πλούτο ο οποίος είναι δικός σου. Έλα να πάρεις τον πλούτο σου γρήγορα. Σημάδεψε τις τράπεζες ακριβώς μέσα στα μάτια, μη σου φύγουν σημάδεψέ τες γρήγορα και έλα να επιτεθείς στις τράπεζες με τα λεφτά τα δικά σου και να αποπληρώσεις τα χρέη σου, γρήγορα σε όλα τα γραφεία μας κάντε όσο πιο πολλά εξώδικα να εξοφλήσετε τα χρέη σας.
.
ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΜΥΝΗΣΗ
.
Εάν ο,τιδήποτε αρνηθούν λειώστους στην μήνυση έχεις τα δικαιώματα και το σύνταγμα με το μέρος σου. Όλο σου το εξώδικο είναι μόνο νόμιμα δικαιώματά σου, στον δικό σου λογαριασμό, στο δικό σου κράτος, στην δικιά σου χώρα, για το δικό σου μέλλον, για το δικό σου ξεχρέωμα, για την δικιά σου ζωή, κάντο τώρα. Όλοι μαζί επιτεθείτε από 10 έως 15 και λειώστε τις τράπεζες στα εξώδικα. Όποια αρνηθεί ή σου αντιμιλήσει λειώστην στην μήνυση, δώστε δουλειά στους δικηγόρους.
.
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 
 ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
.
Με ενημερώνουν ότι οι δικηγορικοί σύλλογοι, οι οποίοι κατά περίπτωση είναι όλοι μασονοποιημένοι και είναι όλοι στην στοά. Δεν ξέρω αν αυτό είναι τυχαίο, εγώ πάντως δεν πιστεύω στην τύχη, έχουν δώσει εντολή «Μακριά από τον Σώρρα και την Ελλήνων Συνέλευση γιατί θα χάσουμε την δουλειά μας».
.
Σας προειδοποιώ δικηγόροι ότι θα χάσετε την δουλειά σας όλοι οι απατεώνες δικηγόροι, αυτοί που έχετε κοροϊδέψει τον κόσμο, αυτοί που είστε με το καθεστώς, αυτοί που εκμεταλλευτήκατε τον πελάτη, εκμεταλλευτήκατε το δίκαιο και λειώσατε το δίκαιο, μαζί με εσάς και οποιοσδήποτε δικαστικός λειτουργός έχει συνθέσει σε αυτό το άδικο και σε αυτήν την κατάσταση της χώρας μου.
.
Ναι κινδυνεύετε από εμένα και από εμάς και από την Ελλήνων Συνέλευση. Όμως οι ρήτορες, οι άνθρωποι οι οποίοι πιστεύουν στο δίκαιο και έχουμε τέτοιους ανθρώπους και υπάρχουν και άλλοι που δεν τους αφήνετε να εκδηλωθούν, τους λέμε ότι θα είναι μαζί μας και με αυτούς θα φτιάξουμε την χώρα μας από την αρχή. Με τους άλλους, τους δόλιους, τους ψεύτες, τους απατεώνες, δεν έχουμε καμιά δουλειά μαζί σας, να αλλάξετε επάγγελμα από σήμερα, έχετε αργήσει και θα είστε και απέναντι μας.
.
ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
.
Συνέλληνες μου, για άλλη μία φορά, ξεχρεώστε τα χρέη σας, ξεχρεώστε την χώρα σας, επιτεθείτε στο μεγάλο τέρας που λέγεται τράπεζα και δη στην κίτρινη τράπεζα στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Επιτεθείτε στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ το συντομότερο, ετοιμάζουν αλλότρια σχέδια για εμάς, θα μας βρούνε μπροστά τους. Η τράπεζα της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι υπόλογη. Τις επόμενες μέρες θα ενημερώσουμε και την τράπεζα της Ελλάδος και τον υπουργό οικονομικών για όλες μας τις κινήσεις.
.
Κύριοι θεσμοί, κύριοι αξιωματούχοι, πάρτε θέση. Παρακαλώ να πάρετε θέση ή μαζί μας ή απέναντι μας. Είστε θεσμοί στην χώρα μας, πάρτε θέση, έχετε θέση.
.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Βασίλης Θεοδωρόπουλος: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς
.
Αρτέμης Σώρρας: Μόνο για την λευτεριά.
.
ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΛΕΙΩΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΙΓΔΟΤΑΜΠΑΛΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. 4/9/2016 απομαγνητοφώνηση ομάδα ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★