Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ...ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ...ΝΟΜΙΖΕΤΕ !!!

Ευάγγελος Ηρακλείδης :ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ... ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ-ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ... "<<ΝΟΜΙΖΕΤΕ>>.!!!."
>>>>ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ. BLEAKLEY PLATT , ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ME ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 USD
.
ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ $2,875,426,500,000.00 – USD ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ.
.
>>>>ΑΥΤΟ ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ … ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ( ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ / ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ) … ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ.!!! .......

ΧΥΔΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!! ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ SPACE RADIO ΚΑΒΑΛΑΣ.

   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

HÜRRIYET: «Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ»

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ

Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουλ 2015
Τούρκικη εφημερίδα Hürriyet : 
« H οικογένεια του Τσίπρα μετακόμισε στην Ελλάδα, από την δυτική Τουρκία.
Ο Αλέξης Τσίπρας του ΣΥΡΙΖΑ είναι εγγονός μίας οικογένειας, που είχε μετακομίσει στην Ελλάδα από τη βορειοδυτική επαρχία της Τουρκίας Κιρκλαρέλι  – σημειώνει η Hürriet επικαλούμενη δημοσίευμα της 29 Ιανουαρίου 2015 τοπικής εφημερίδας Daily Hudut , που εκδίδεται στην βορειοδυτική επαρχία της Αδριανούπολης (Edirne) .
Η Hudut Daily ανέφερε, ότι η αυθεντική καταγωγή του 40-χρονου Τσίπρα είναι από την Τουρκία! Ισχυριζόμενη, ότι ο Τσίπρας είναι το εγγόνι μίας οικογένειας, που διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι, πριν μετακομίσει στην Ελλάδα. Η καθημερινή εφημερίδα σημειώνει ότι ο Nevzat Çolak, τοπικός επικεφαλής του αριστερού κόμματος της Τουρκίας (ÖDPΚόμμα της Ελευθερίας και της Αλληλεγγύης) στο Κιρκλαρελί, δήλωσε, πως είχε συναντήσει τον Τσίπρα  – όταν εκείνος επισκέφθηκε την περιοχή Εργίνη –  το 2010 για μια κοινή εκδήλωση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ÖDP.
Σύμφωνα με τον Nevzat Çolak, ο Τσίπρας δήλωσε κατά τη διάρκεια των συναντήσεών τους στην Αδριανούπολη, ότι "αισθάνεται σαν στο σπίτι του" · όταν επισκέπτεται την περιοχή αυτή στην Τουρκία · καθώς η οικογένειά του καταγόταν από το Μπαμπέσκι , ένα χωριό στην κοντινή επαρχία Κιρκλαρέλι.
Το χωριό Μπαμπέσκι βρίσκεται σε μια σχετικά επίπεδη περιοχή, όπου το υψηλότερο σημείο δεν υπερβαίνει τα 150 m. Το ποτάμι του σατανά (Şeytan Deresi) ρέει μέσα
από τη γη της περιοχής.
Κατά τον 17ο αιώνα, το μέχρι τότε χωριό άρχισε ν' αναπτύσσεται με ταχύτητα, από πολυάριθμους έποικους ΕΒΡΑΙΟΥΣ(!) · Σπαχήδες στρατιωτικούς, και Τούρκους, από τις γύρω περιοχέςπροερχόμενους από τη Βεσσαραβία. ».


Athanasios Dimitrios Ntompros
ΤΑΜΑΤΑ.!!!!
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ?????
ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ.....!!!.
ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΊΑ????
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΌΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.......!!!
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ?????
ΕΝΑΣ ΑΛΟΓΕΝΗΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΔΥΟ-ΤΡΕΙΩΝ-ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΓΕΝΕΩΝ
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΆΜΕ ΚΑΛΆΑΑΑΑΑΑ
ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΈΧΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΌ???????????????
ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΊΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝΕ ΚΙΌΛΑΣ????
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΎ. ...
Ε.ΣΥ (ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ)
ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΆΔΑ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΚΕΡΑΤΑ!!!!!
Artemis Sorras : ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΥΣΕΒΗΣ ΠΟΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 11 ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ Ή ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΟΓΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΨΑΞΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΜΕΝΕΣ ΓΩΝΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΔΕΙΣ ΕΒΡΑΪΚΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΒΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ. ΤΑ ΛΕΝΕ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ ΜΑΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΑΣΑΙ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΝΩΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΙΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΣΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΟΥ. ΦΤΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΜΕΡΙΣΤΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝΑ ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕ ΤΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΘΑ ΑΠΟΡΟΦΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
                      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ;;;;?

Μαιρη Ε.Γ
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑ ...... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!!
ΝΙΩΘΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ????? EEΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΕΑ .....ΑΥΤΟΙ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!
ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣ!!!! ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ!!!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ!!!! ΟΤΑΝ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΛΛΗΝΑ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟΙ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ...ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ!!!!!!!!
ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΘΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑ!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ!!!!!!
ΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ!!!!!!! ΝΟΜΙΖΕΣ ΠΩΣ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΗΣ ΥΠΩΔΟΥΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.........ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΛΩΝΕΤΑΙ??????? ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΑ????? ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ!!!!!! ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ?????
ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!
ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ?????
ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ....ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΧΡΙΖΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗ( ΒΛΕΠΕ ...ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ) ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ!!!!!!!!! ΓΙΑΤΙ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΕΛΛΗΝΑ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ....ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?!?!?!?
ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΔΕΙΛΟΣ !!!! ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ!!!!! ΠΟΥ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!!!!! ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ!!!! ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΦΙΛΕ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ.....
ΘΕΛΕΙ ΘΥΣΙΕΣ,ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ...ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΣ!!!!!!!!!! ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ ΑΠΛΑ ΚΙΝΕΙΣΑΙ....ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ!!!!!!!!!!! ΑΠΛΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ!!!!!!
ΑΝ ΣΕ ΑΔΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΑ......ΑΠΟΔΕΙΞΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!

Μαιρη Ιρις Γραμματικογιαννη : ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΟ.
ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ
ΕΓΩ__ ΠΕIΤΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠ ΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ?????
ΕΦΟΡΟΣ__ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΙ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ.
ΕΓΩ¨¨ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ??
ΕΦΟΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ-
ΕΜΕΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΕΛΟΥΜΕ.
ΕΓΩ¨ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ???? ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ????
ΕΦΟΡΟΣ__ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ 1.1.ΤΟΥ 17 ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ.
ΕΓΩ__ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ. ΑΛΛΑ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΩΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ.
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΚΑΤΑΚΟΚΚΙΝΟΣ......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ
ΣΙΩΠΗΡΗ............ ΑΡΝΗΣΗ !!!!!!
ΕΓΩ_ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΟΡΟΣ ΚΥΡΙΕ Ο ΟΡΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΩΠΗΡΗ
ΑΠΟΔΟΧΗ. ΣΙΩΠΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ. ΣΥΝΕΧΙΖΩ 
ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΥΛΙΑ ΟΠΩΣ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΙ 300 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΑΦΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΕΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟΝ Κ.ΣΩΡΡΑ
ΕΓΩ_
ΣΤΑ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΨΕΛΙΖΕΙ...
ΝΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ.
ΕΓΩ___ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΗ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΕΡΧΟΝΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ.
ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ ΜΑΣ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
Ο ΕΦΟΡΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ.
======================== =====================
Ευάγγελος Ηρακλείδης ΕΛΛΗΝ ΞΥΠΝΑ & ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ
>>>ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙΣ;
ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΙ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.

Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ… ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.

Viky Charalambous: ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ,
• ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΠ’ ΕΞΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,
• ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ
• ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ..
• ΠΟΥ ΔΟΛΙΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠ’ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ,

• ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ

• ΠΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΕ 0 % ΤΟΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ!
• ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ,
• ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΚΑΘΕ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ,
• ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ…
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ…
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,
ΔΙΟΤΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΜΙΞΗ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΙΣΤΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΜΕ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ, ΣΥΝΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΚΛΕΙΕΙ Ο ΠΟΙΝΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ…
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ !..
ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ, ΑΠΟ ΕΝΔΟΞΟ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΕΨΑΤΕ ΣΕ ΟΜΑΔΑ ΠΕΝΙΔΩΝ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΘΗΝΙΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ..
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΕΡΟΥΜΕΝΟΥ..
ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΤΕ, ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ, ΚΑΛΥΨΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΒΙΑΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΩΣΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ,
ΜΕ ΛΥΣΣΑΛΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΙΩΣΑΤΕ ΠΑΝΤΙΟΤΡΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ, ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ, ΕΝΟΧΟΙ!!!!!!!!!!!!!
ΈΛΛΗΝΕΣ, ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
ΕΛ-ΛΗΝ ΣΤΟ ΓΕΝΟΣ, ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ..
Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ
ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΕΙΤΕ
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ
ΥΠΕΡΤΕΡΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ : (Δικηγόρος)
Απ την Δικαιοσύνη ζητάμε μόνο να πράξει ότι το Σύνταγμα επιβάλλει…
Ήτοι , κατά την ενάσκηση των καθηκόντων τους οι Δικαστές να μην εφαρμόζουν αντισυνταγματικούς νόμους…Να μην δικάζουν τους Έλληνες Πολίτες με βάση τα παράνομα μνημόνια και τους αντισυνταγματικούς νόμους….
Επειδή σε αυτήν την χώρα ακόμη δικάζονται οι πράξεις και οι παραλείψεις των ατόμων κι όχι το φρόνημα , οι δηλώσεις των Δικαστών και τα ευχολόγια επ’ουδενί δεν ελαφρύνουν την θέση τους .
Αντιθέτως όσο δεν δικαιοδοτούν κατά της βίαιης καταπάτησης των βασικών ανθρώπινων δικαιωμάτων του Έλληνα Πολίτη που οι προδοτικές κυβερνήσεις παρέδωσαν βορά στις παράνομες ορέξεις των δανειστών μας και όσο δεν δικαιοδοτούν εναντίον της εκποίησης της Πατρίδος μας απλά καθίστανται συνεργοί στο έγκλημα της εσχάτης προδοσίας και της γενοκτονίας του ελληνικού λαού.
Γιάννης Καλογερόπουλος : Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ
ΕΠΙ ΚΑΘΕ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ !!!

ΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΗΤΡΙΚΩΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
που είναι στο World Trust ( ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ) 
EKTAKTH ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΦΗΝΑ.ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΑΥΔΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ !!!

   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

"ΚΥΡΙΟΙ" ΝΟΜΙΚΟΙ & ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ;;??

Ευάγγελος Ηρακλείδης
 ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ... "ΚΥΡΙΟΙ" ΝΟΜΙΚΟΙ & ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ... ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΑΧΑ ΖΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ;;?? ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ "ΚΥΡΙΟΙ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ-ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ & ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ... ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΤ΄ ΑΡΧΗΝ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ;;?? ....ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Ή ΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ;;?? ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;?? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΩΡΕ ΤΙ ΡΟΛΟ ΤΕΛΙΚΑ ΒΑΡΑΤΕ;;?? ΠΟΥ ΛΟΓΟΔΟΤΟΥΝ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ.... (ΚΙ ΑΝ) ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΣΑΣ ΜΑΓΑΖΙ;;?? ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ <<ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΑΣ>>;;??...
....ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΩ : .....

ME ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ . ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ,, ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ  KAI ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ .....
     Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ........

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΜΠΤΗ 6-10-2016 ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΚΩΣΤΑ ΜΠΑΡΛΑ ΣΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ................
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ <<άρθρ. 90 εδαφ. ζ του Ν. 4194/2013 «Κώδικας Δικηγόρων» ΦΕΚ Α΄208/27.9.2013) και την άσκηση παρεμβάσεων ενώπιον δικαστηρίων και κάθε αρχής (στις οποίες συμπεριλαμβάνονται και οι ανεξάρτητες αρχές) για κάθε ζήτημα εθνικού, κοινωνικού, πολιτισμικού, οικονομικού ενδιαφέροντος και περιεχομένου που ενδιαφέρει τα μέλη του συλλόγου ή το δικηγορικό σώμα γενικότερα, καθώς και για κάθε ζήτημα εθνικού, κοινωνικού, πολιτισμικού ή οικονομικού ενδιαφέροντος, οφείλουμε να γνωρίσουμε στους συμπολίτες μας και ειδικότερα σε όσους έχουν ήδη προβεί στην παραπάνω ενέργεια ή σκέφτονται να προβούν, την έλλειψη οποιασδήποτε έννομης συνέπειας υπέρ αυτών από την τυχόν αποστολή της παραπάνω εξωδίκου στους προαναφερθέντες παραλήπτες της.>>
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ.........
ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ .........
1) ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔOΣΗ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΓΙΑ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ 600 ΔΙΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ) ΚΡΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ (ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΛΕΓΧΘΗΚΑΝ) .......Α...Θ...Ω...Ο... ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ (ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ)......ΣΤΙΣ 28/6/2013....
Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΕΙ ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ ????????
ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ???
................................Η'...............................
ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ (3) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΞΕΤΑΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΝΟΜΕΣ ΔΑΝΕΙΑΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ (ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΑΘΗΝΩΝ) ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΤΟΥΣ???????
------------//------------
2)ΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΛΟΤΕΛΑ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ -ΕΝΤΟΛΕΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΛΕΓΞΑΝ ) ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΔΟ?????????
ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΒΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΟΡΙΣΜΑ???????
ΕΧΟΥΝ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ?????
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΜΕ ΩΣ ΑΝΑΛΓΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ( ΕΤΑΙΡΙΑ ) ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΟΙ ΑΝΑΛΓΗΤΟΙ.....
ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ??????
ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ??????
ΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ???????
ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΧΡΕΩΜΕΝΗ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΓΕΝΝΩΝ ???????
ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΕΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΡΓΗΣΑΜΕ)????????
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΔΟ ΑΛΗΘΙΝΗ
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ (ΠΟΥ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΤΟΥΣ) .....................ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΩΦΕΛΗ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΩΦΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΟΥΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΙΧΑΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ............
ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΜΕΤΟΧΟΣ??? ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΗΣ??????
Η' ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ???????
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..............Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ !!
Vasilis Theodoropoulos
ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ........

ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ Ή ΑΚΟΥΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ; Η ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ Ο.Τ.Α ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΠΛΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ.!!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΡΕΟΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΑΥΤΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΟ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΠΙΣΤΩΤΩΝ ΜΑΣ.... ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ...... ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΗ .!!!!!! ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΟ.!!! ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ.... ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΚΡΥΦΘΟΥΝ. ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.!!!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΑΣ, Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ , Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ.!!!!

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ... ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ

Είναι η Μεταναστευτική Κρίση μέρος μιας Σιωνιστικής Συνωμοσίας;;;;?

Τακης Δημητρακοπουλος
Ε.ΣΥ. ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΟΥ!!!!
ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΣΟΥ
ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΟΣ ΚΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΟΣ ΙΕΡΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑ
“Είναι η «Μεταναστευτική Κρίση» μέρος μιας Σιωνιστικής Συνωμοσίας;
εναντίον των Λευκών Ευρωπαίων;
του Brandon Martinez
μετάφραση: Δημήτριος Μιμίδης
Η «μεταναστευτική κρίση» που έσκασε μπροστά μας κατά την διάρκεια των τελευταίων μηνών έχει πολώσει την κοινωνία.
Συχνά μας παρουσιάζεται με μια ψευδή διχαστική επιλογή «ως ολόψυχη υποστήριξη των προσφύγων (συναινώντας στην συνέχιση του ταξιδιού τους προς και μέσα στην Ευρώπη, όπως παρακαλούν) ή ως «υποστήριξη των πολέμων» που έχουν αναγκάσει πολλούς από αυτούς τους ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους.
Γιατί κανείς δεν μπορεί να αντιταχθεί τόσο στους πολέμους όσο και στο παροιμιώδες παλιρροϊκό κύμα μεταναστών που πλημμυρίζει την Ευρώπη, που διευκολύνει σε κάθε βήμα η μασονική Ευρωπαϊκή Ένωση;
Οι σατανικοί πόλεμοι που έχουν εξαπολύσει κατά των λαών της Μέσης Ανατολής τα τελευταία 15 χρόνια έχουν αναμφίβολα προκαλέσει χάος, καταστροφή και τραγωδίες για εκατομμύρια ανθρώπων.
Πρώτα το Ιράκ και το Αφγανιστάν λεηλατήθηκαν από την Αμερική και τους συμμάχους της. Στη συνέχεια η Λιβύη εκ των ένδων σπαράσσεται, με την υποστήριξη σε πυραύλους από το ΝΑΤΟ, οι οποίοι έπεφταν σαν βροχή από τον ουρανό. Και τώρα η Συρία σφυροκοπάται και διαμελίζεται μέσα από μια συγκεκαλυμμένη στρατηγική έντασης, βλέποντας τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, τη Σαουδική Αραβία και το Ισραήλ να καλλιεργούν μυστικά την ανάπτυξη του καρκίνου που λέγεται ISIS και για τα παρακλάδια της.[1]
Η εξωτερική πολιτική που επιδιώκουν οι δυτικές χώρες είναι φρικιαστική, καταστροφική και επιβλαβής για όλους τους εμπλεκόμενους. Και ένα μεγάλο μέρος του προβλήματος είναι η λαβή θανάτου του Ισραήλ και των πολιτών με διπλή υπηκοότητα σιωνιστών Εβραίων που κατέχουν θέσεις κλειδιά σε πολλές δυτικές κυβερνήσεις, αναγκάζοντάς τες να κινηθούν ενάντια στους εχθρούς του Τελ Αβίβ.
Ένας κατάλογος στρατευμένων, κυρίως Εβραίων μελών του Κογκρέσου, αντιτάχθηκε στην συμφωνία για τα πυρηνικά μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν, πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα New York Times[2], που απεικονίζει την πραγματικότητα της αντιπαράθεσης μεταξύ Δύσης-Ισλάμ που άρχισε στην πραγματικότητα μιάμιση δεκαετία πριν και καθοδηγείται και διαχειρίζεται από εξτρεμιστές Εβραίους, των οποίων το πρώτο μέλημα είναι το Ισραήλ.
Έχω περάσει το μεγαλύτερο μέρος των τελευταίων δύο ετών σχεδόν αποκλειστικά τεμαχίζοντας τα ατελείωτα ψέματα, τις απάτες και τις μυστικές επιχειρήσεις που έχουν κλιμακώσει σε αυτό που βλέπουμε σήμερα, με τη μορφή ασταμάτητου αλληλοκτόνου πολέμου σε όλη την Λεβάντε και την ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και της βορείου Αφρικής. Πρόκειται για ένα σημαντικό θέμα, και η πλήρης αλήθεια για το τι έχουν κάνει οι δυτικές δυνάμεις γι’ αυτούς τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν με ψεύτικες προφάσεις και γελοία ψέματα θα πρέπει να συνεχίσει να τονίζεται.
Το «άλλο» Σιωνιστικό Σχέδιο
Η καταστροφή της Μέσης Ανατολής και η αναδιάταξή της προς το συμφέρον του Ισραήλ και του διεθνούς χρηματοοικονομικού τομέα, υπήρξε η βασική ατζέντα της κυρίως σιωνιστικής, δυτικής ελίτ της εξουσίας για τα τελευταία 15 χρόνια, από τότε που η CIA και η Μοσάντ συνωμότησαν για να επιφέρουν το «Νέο Pearl Harbour» της 11ης Σεπτεμβρίου.
Και τα αποτελέσματα αυτής της ειδεχθούς προσπάθειας ήταν καταστροφικά. Ορισμένες εκτιμήσεις υποστηρίζουν ότι τέσσερα εκατομμύρια κατοίκων της Μέσης Ανατολής έχουν πεθάνει ως αποτέλεσμα των εξωθούμενων από τις ΗΠΑ πολέμων και επεμβάσεων στην περιοχή από το 1990.[3] Αμέτρητα εκατομμύρια περισσότεροι έχουν μετατραπεί σε άπορους πρόσφυγες και οι πόλεμοι έχουν γεννήσει εκατομμύρια ορφανά επίσης.
Οι ανυπολόγιστες αγριότητες που υπέστησαν αυτά τα άτομα θα πρέπει να διορθωθούν μέσω αποζημιώσεων και άλλων επανορθώσεων. Και είναι οι εγκληματίες πολέμου πολιτικοί -George W. Bush, Tony Blair και η κλίκα των σιωνιστών συμβούλων πίσω τους- που θα πρέπει να πληρώσουν για την ανοικοδόμηση των χωρών που κατέστρεψαν, από την τσέπη τους, εκτός από τις κατηγορίες και τις καταδίκες για εγκλήματα πολέμου και να πληρώσουν πρόστιμο.
Ωστόσο, μία «λύση» στο πρόβλημα αυτό στο οποίο η ελίτ συνέδραμε πλήρως είναι η επανεγκατάσταση των εκατομμυρίων προσφύγων και άλλων οικονομικών μεταναστών από τη Μέση Ανατολή και την Αφρική στην Ευρώπη.
Σε ένα τυπικό πρόβλημα, η αντίδραση, το σενάριο λύσης, οι σιωνιστικές εταιρείες που κινούν τα νήματα στην Δύση έχουν χρησιμοποιήσει την τρέχουσα σύνθετη κρίση στη Μέση Ανατολή για να προωθήσουν το μακρόπνοο σχέδιό τους να εκτοπίσουν (και να αντικαταστήσουν) τους αυτόχθονες λαούς της Ευρώπης και να προάγουν την παγκοσμιοποίηση.
Ο Nick Griffin, πρώην επικεφαλής του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), στάθηκε στις αίθουσες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και κατήγγειλε το απόλυτα απαίσιο σχέδιο διαγραφής της Ευρώπης από τον χάρτη.[4] Μια συμμαχία «καπιταλιστών, αριστερών και σιωνιστών ρατσιστών» έχει συνωμοτήσει για την προώθηση της «μετανάστευσης και της επιμιξίας με σκοπό να μας αφανίσει από τη δική μας πατρίδα», δήλωσε ο Griffin.
«Καθώς η αντίσταση των αυτοχθόνων σε αυτή την ανθρώπινη βιομηχανία γενετικής τροποποίησης μεγαλώνει, η εγκληματική ελίτ επιδιώκει νέους τρόπους για να συγκαλύψει το έργο της», διακήρυξε ο Griffin. Επίσης, πρόσθεσε:
«Αρχικά οι μετανάστες πιόνια τους ήταν αλλοδαποί προσωρινοί εργάτες. Μετά ήταν ένα πολυφυλετικό πείραμα. Μετά έγιναν πρόσφυγες. Στη συνέχεια, ήταν η απάντηση στην μείωση του πληθυσμού. Διαφορετικές δικαιολογίες, διαφορετικά ψέματα! Και το άσυλο είναι απλώς άλλο ένα. Αλλά ο πραγματικός στόχος παραμένει ο ίδιος: η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία της ανθρωπότητας. Η τελική λύση στο χριστιανο-ευρωπαϊκό πρόβλημα. Το έγκλημα αυτό απαιτεί ένα νέο σύνολο από δίκες της Νυρεμβέργης, και εσείς άνθρωποι θα είστε στο εδώλιο του κατηγορουμένου»!
Για να ενισχύσει τον ισχυρισμό του ο Griffin τόνισε ιδιαίτερα το σχέδιο του Richard Coudenhove-Kalergi για την φυλετική μίξη και τον αφανισμό των Ευρωπαίων, ως μέρος της γενοκτονίας της «Παν-Ευρώπης» του (δηλαδή το αντεθνικό) πρόγραμμα λάκτισμα που ξεκίνησε το 1923 με τη δημοσίευση του πρώτου του βιβλίου, Pan-Europa.Γεννημένος το 1894, ο Coudenhove-Kalergi ήταν γιος ενός αυστροουγγρικής καταγωγής πατέρα που ήταν διπλωμάτης και μιας Γιαπωνέζας μητέρας. Ο ίδιος θεωρείται ως «Πρωτοπόρος της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης» και υπηρέτησε ως ιδρυτικός πρόεδρος του κινήματος Πανευρωπαϊκής Ένωσης για 49 χρόνια.[5] Η παγκοσμιοποιητική κίνηση του Kalergi, εμπνευσμένη από τους Illuminati ήταν ο πρόδρομος της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ), που συστάθηκε το 1993.[6] Σε πολλά γραπτά του, ο Kalergi σκιαγράφησε το όραμά του για μια μπασταρδεμένη Ευρώπη, η οποία θα κυβερνάται από μια εβραϊκή αριστοκρατία.
«Ο άνθρωπος του μέλλοντος θα είναι μιγάς», έγραψε ο Kalergi στο βιβλίο του Πρακτικός Ιδεαλισμός. «Οι σημερινές φυλές και τάξεις σταδιακά θα εξαφανιστούν λόγω της εξαφάνισης του χώρου, του χρόνου και της προκατάληψης. Η Ευρασιατική-νεγροειδής φυλή του μέλλοντος, όμοια σε εμφάνιση με τους Αρχαίους Αιγυπτίους, θα αντικαταστήσει την διαφορετικότητα των λαών με την διαφορετικότητα των ατόμων».[7]
Σύμφωνα με τον Kalergi, η «φυσική» εποπτεία μιας τέτοιας πολυφυλετικής μάζας πληβείων θα είναι οι Εβραίοι, τους οποίους αποκάλεσε την «πνευματική αριστοκρατία της Ευρώπης». Ο Kalergi το αιτιολόγησε αυτό ως «αντί της καταστροφής του ευρωπαϊκού Εβραϊσμού, η Ευρώπη, παρά τη θέλησή της έστω, εξευγένισε και μόρφωσε αυτό τον λαό σε ένα μελλοντικό ηγέτη-έθνος μέσω αυτής της τεχνητής διαδικασίας επιλογής».[8]
Οι εβραϊκές ρατσιστικές απόψεις του Kalergi βρίσκονται στην καρδιά του αντι-ευρωπαϊκού του σχεδίου ολοκλήρωσης και στοχεύουν να υποτάξουν τους λαούς της Ευρώπης κάτω από την ηγεσία μιας εβραϊκής απολυταρχικής δικτατορίας.
Στην αυτοβιογραφία του ο Kalergi έγραψε για τις διασυνδέσεις του με πλούσιους Εβραίους χρηματοδότες που υποστήριξαν την κίνησή του. Οι σημαίνοντες σιωνιστές τραπεζίτες, ο βαρόνος Louis de Rothschild και ο Max Warburg, ανέφεραν ότι του είχαν δώσει 60.000 χρυσά μάρκα το 1924. Ο Warburg έδειχνε ιδιαίτερη ζέση για τις προτάσεις του Kalergi για μια πανευρωπαϊκή τάξη και τον σύστησε σε πλούσιους Εβραίους χρηματοδότες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όπως στον Paul Warburg (ιδρυτή τη τράπεζας Federal Reserve) και στον Bernard Baruch.[9]
Ο πρώην Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί έκανε σαφή την πρόθεσή του να επιβάλει το καθεστώς Kalergi στον λευκό γαλλικό πληθυσμό. Σε ομιλία του το Δεκέμβριο του 2008, ο Σαρκοζί μίλησε για την ανάγκη να «ανταποκριθεί η [Ευρωπαϊκή Ένωση] στην πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης. Την πρόκληση της φυλετικής διασταύρωσης θα την αντιμετωπίσουμε στον 21ο αιώνα».[10] Ο Σαρκοζί τόνισε ότι η φυλετική μίξη «δεν είναι μια επιλογή, αλλά μια υποχρέωση» των Λευκών Ευρωπαίων. Αν οι Ευρωπαίοι δεν είναι πρόθυμοι να οδηγηθούν σε αυτό το εχθρικό πρόγραμμα, ο Σαρκοζί υποστήριξε, στη συνέχεια, η Γαλλία και άλλα κράτη μέλη της ΕΕ θα πρέπει να καταφύγουν σε «πιο αυστηρά μέτρα» για να εξασφαλίσουν ότι οι Ευρωπαίοι σταδιακά θα εξαφανιστούν.
Αυτή η σουρεαλιστική θέση έρχεται σε έντονη αντίθεση με τις απόψεις του Σαρκοζί απέναντι στο Ισραήλ και στους Εβραίους. Ο Σαρκοζί, ο ίδιος Εβραίος, που υπηρέτησε ως «Sayanim» για την ισραηλινή Mossad πριν γίνει πρόεδρος της Γαλλίας[11], είναι ένας φανατικός υποστηρικτής του Ισραήλ, του επεκτατικού, αποκλειστικά και μόνο για τους Εβραίους έθνους-κράτους. Ο ίδιος υποστηρίζει και υπερασπίζεται το σύνολο των φρικαλεοτήτων του Ισραήλ εναντίον των Αράβων Παλαιστινίων και έχει σύρει την Γαλλία σε συγκρούσεις στην περιοχή που ωφελούν το Τελ Αβίβ, με πιο αξιοσημείωτη την επιχείρηση του 2011 για την αλλαγή του καθεστώτος στη Λιβύη. Ο σκοπός του Ισραήλ είναι η «μάχη της ζωής μου», είπε ο Σαρκοζί σ’ έναν Εβραίο δημοσιογράφο που τον ρώτησε σχετικά με τη δέσμευσή του για το εβραϊκό κράτος.[12]
Πολλοί Εβραίοι υπήρξαν εκπληκτικά ειλικρινείς σχετικά με τον εξέχοντα ρόλο τους στην υποδαύλιση των μαζικών μεταναστευτικών πολιτικών που θα παραμορφώσουν την ευρωπαϊκή ταυτότητα. Η Barbara Lerner Spectre, μια Αμερικανοεβραία Ισραηλινή πολίτης, μετακόμισε στη Σουηδία από το Ισραήλ το 1999 και ίδρυσε την Paideia, το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Εβραϊκών Σπουδών, για την προώθηση της πολυπολιτισμικότητας στην εν λόγω χώρα και την Ευρώπη γενικότερα.[13] Σε μια συνέντευξή της το 2010 σε ένα Ισραηλινό τηλεοπτικό κανάλι, η Spectre ανακοίνωσε ασύστολα την επιθυμία της να καταστεί η Ευρώπη πολυπολιτισμική και πολυφυλετική και ότι οι Εβραίοι θα μισηθούν για τον «ηγετικό ρόλο» τους στην προσπάθεια αυτή. Συγκεκριμένα, είπε στην συνέντευξη:
«Η Ευρώπη δεν έχει μάθει ακόμα πώς να είναι πολυπολιτισμική. Και νομίζω ότι πρόκειται να αποτελέσουμε μέρος του πόνου αυτής της μεταμόρφωσης, η οποία πρέπει να λάβει χώρα. Η Ευρώπη δεν πρόκειται να αποτελείται από τις μονολιθικές κοινωνίες που ήταν κάποτε τον περασμένο αιώνα. Οι Εβραίοι θα βρίσκονται στο επίκεντρο. Είναι μια τεράστια μεταμόρφωση για την Ευρώπη που πρέπει να γίνει. Τώρα μπαίνουν σε μια πολυπολιτισμική κατάσταση, και οι Εβραίοι θα μισηθούμε λόγω του ηγετικού ρόλου μας. Αλλά χωρίς αυτό τον ηγετικό ρόλο, και χωρίς αυτό το μετασχηματισμό, η Ευρώπη δεν θα επιβιώσει».[14]
Άλλοι Εβραίοι έχουν χαιρετήσει ανοιχτά τον εξισλαμισμό της Ευρώπης ως τιμωρία για το «Ολοκαύτωμα». Η Ισραηλινή υπηρεσία Ynet News ανέφερε τις αισχρές δηλώσεις του διακεκριμένου ισραηλινού ραβίνου, Baruch Efrati, που «καλωσόριζε το φαινόμενο» του εξισλαμισμού στην Ευρώπη.[15] Σύμφωνα με τον ραβίνο, οι Εβραίοι θα πρέπει να «χαίρονται για το γεγονός ότι η χριστιανική Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της ως τιμωρία γι’ αυτό που έκανε σε εμάς για εκατοντάδες έτη [που] ήμασταν στην εξορία εκεί». Ο ραβίνος διακήρυξε ότι οι Χριστιανοί της Ευρώπης δεν πρέπει να συγχωρεθούν για την δήθεν “σφαγή εκατομμυρίων παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων … Όχι μόνο στο πρόσφατο Ολοκαύτωμα, αλλά και σε όλες τις γενιές, με συνεπή τρόπο που χαρακτηρίζει όλα τα δόγματα του υποκριτή Χριστιανισμού».
«Η Ευρώπη χάνει την ταυτότητά της υπέρ ενός άλλου λαού και μιας άλλης θρησκείας, και δεν θα υπάρξει κανένα υπόλειμμα και επιζώντες από την ακαθαρσία του Χριστιανισμού, ο οποίος έχει χύσει πολύ αίμα, δεν θα είναι σε θέση να εξιλεωθεί», κατέληξε ο Efrati, απευθυνόμενος στους ισραηλινούς μαθητές της Yeshiva του. Ένας άλλος ραβίνος είπε ότι για τον Ιουδαίο Μεσσία, για να επιστρέψει στη γη ότι «η Ευρώπη, ο Χριστιανισμός» πρέπει να καταστραφούν ολοκληρωτικά. «Γι’ αυτό σας ρωτώ: Είναι καλή είδηση ότι το Ισλάμ εισβάλλει στην Ευρώπη», ρώτησε. «Είναι εξαιρετική είδηση! Σημαίνει την έλευση του Μεσσία».[16]
Απηχώντας αυτήν την εβραϊκή ρατσιστική εκδίκηση φαντασίας, ο Εβραίος συγγραφέας Jack Engelhard έγραψε σε ένα άρθρο για το μέσω ενημέρωσης Arutz Sheva:
«Η Γερμανία (αν και τώρα διστακτική) εξακολουθεί να θέλει αυτούς τους ανθρώπους [πρόσφυγες από τη Συρία] και έχει ήδη σταλεί επίσημη πρόσκληση για 800.000, οι οποίοι, όπως γράψαμε προηγουμένως, θα αυξήσουν τον συνολικό αριθμό των Μουσουλμάνων που ζουν στο εσωτερικό της Γερμανίας σε έξι εκατομμύρια, τον ίδιο αριθμό με τους Εβραίους που οι Γερμανοί έστειλαν στους θαλάμους αερίων πριν από απλώς μια γενιά. Το αποκαλέσαμε κάρμα και ανταλλαγή, Μουσουλμάνοι για Εβραίους, ότι η Γερμανία θα μετανιώσει».[17]
Η αφήγηση της εβραϊκής εκδίκησης, η οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από ψευδείς και στολισμένες ιστορίες σιωνιστικής προπαγάνδας σχετικά με το Ολοκαύτωμα, έρχεται την στιγμή όταν και πάλι οι Εβραίοι κάνουν κήρυγμα υπέρ της μαζικής μη Λευκής μετανάστευσης στην Ευρώπη. Πρόσφατα, ένας Γερμανοεβραίος ακροαριστερός πολιτικός, ο Gregor Gysi, έκανε μια παράξενη δημόσια έκκληση υπέρ των Συρίων προσφύγων που ζητούν άσυλο στη Γερμανία, φωνάζοντας το σύνθημα «Ζήσε καλύτερα χωρίς τους Ναζί – η ποικιλομορφία είναι το μέλλον μας».[18] «Λόγω της [γερμανικής] ιστορίας μας μεταξύ 1933-1945 [ναζιστική περίοδος] είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε τους πρόσφυγες σωστά», δήλωσε ο Gysi, στην έκκληση για άρση των περιορισμών για τους πρόσφυγες. «Κάθε χρόνο περισσότεροι γηγενείς Γερμανοί πεθαίνουν από όσους γεννιούνται», δήλωσε ο Gysi με ένα χαζό χαμόγελο, χαιρετίζοντας το φαινόμενο ως «πολύ τυχερό». «Οι Ναζί δεν είναι πολύ καλοί στο να έχουν απογόνους», ο Gysi πρόσθεσε με χαρά, υπονοώντας έτσι ότι όλοι οι γηγενείς Γερμανοί είναι «Ναζί» άξιοι εξαφάνισης. Ίσως ο Gysi εμπνεύστηκε από τον συν-θρησκομανή Theodor Kaufman, έναν Αμερικανοεβραίο που έγραψε ένα μανιακό τόμο το 1941, με τον τίτλο η Γερμανία πρέπει να χαθεί(!), που υποστηρίζει την γενοκτονία όλων των Γερμανών μέσα από ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα στείρωσης ως τιμωρία για την εκλογή του Αδόλφου Χίτλερ.[19]
Ο Pinchas Goldschmidt, πρόεδρος της Διάσκεψης των Ευρωπαίων Ραβίνων, είπε σε μια συνέντευξη στο Russia Today ότι οι Εβραίοι βρίσκονται «στη μέση» της σύγκρουσης των πολιτισμών μεταξύ Χριστιανών και Μουσουλμάνων, αλλά ότι στην Ευρώπη οι Μουσουλμάνοι είναι οι «φυσικοί σύμμαχοι» των Εβραίων.[20] Στη Μέση Ανατολή, όμως, οι Εβραίοι συμμαχούν με τους Χριστιανούς και άλλες θρησκευτικές μειονότητες κατά των Μουσουλμανικών καθεστώτων, και μάλιστα έχουν χρησιμοποιήσει την επιρροή τους στη Δύση για να ξεκινήσουν άμεσους και έμμεσους πολέμους, εναντίον των Μουσουλμάνων, Περσών και Αράβων, εχθρών του Ισραήλ. Και είναι το Ισραήλ και οι σιωνιστές προπαγανδιστές πίσω από τις έντονα αντι-ισλαμικές εκστρατείες στα μέσα ενημέρωσης που σχετίζονται με τον ισραηλινής δημιουργίας «πόλεμο κατά της τρομοκρατίας».
Όλα αυτά αντιστοιχούν σε ένα Μακιαβελικό Σιωνιστικό διπλό παιχνίδι. Τόσο οι Δυτικοί όσο και οι Μεσανατολίτες, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι, χρησιμοποιούνται ως τροφή για τα κανόνια διαφορετικών σιωνιστικών επιταγών. Οι σιωνιστές αρχιτέκτονες αυτού του περίτεχνου γεωπολιτικού παιχνιδιού έχουν ως στόχο να υπονομεύσουν, αποδυναμώσουν και υποτάξουν τόσο τους Δυτικούς όσο και τους Μέσανατολίτες στις πατρίδες τους. Οι Λευκοί Ευρωπαίοι είναι στόχοι στην Ευρώπη, όπου οι μάζες των Μουσουλμάνων, Αράβων και Αφρικανών μεταναστών και προσφύγων χρησιμοποιούνται ως πιόνια για την προώθηση του σχεδίου Kalergi για την αντικατάσταση και γενοκτονία της λευκής φυλής. Αλλά την ίδια στιγμή, οι Λευκοί Δυτικοί χειραγωγούνται να κάνουν αδιάκοπους πολέμους και τρομοκρατία εναντίον των αραβο/μουσουλμανικών κοινωνιών και καθεστώτων που έρχονται σε σύγκρουση με το αυτοκρατορικό Ισραήλ και δεν υποκύπτουν στις ιδιοτροπίες του διεθνούς χρηματιστικού καπιταλισμού, γνωστού και ως παγκοσμιοποίηση.
Είναι σημαντικό να μην παίξουμε σε αυτό το Σιωνιστικό τέχνασμα που επιδιώκει να διαιρέσει Λευκούς και Άραβες, Χριστιανούς και Μουσουλμάνους, που τους θέλει να παλεύουν μέχρι θανάτου, ενώ οι Εβραίοι εξτρεμιστές θα κάθονται και θα καρπώνονται τα λάφυρα αυτής της μηχανικής αντιπαράθεσης. Και τα δύο αυτά σχέδια, το σχέδιο Kalergi και ο “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας”, είναι κατά κύριο λόγο σιωνιστικής προέλευσης και πρέπει να αντιτιθέμεθα σθεναρά και στα δύο μέτωπα. Δεν αρκεί να καταδικάζουμε μόνο την μία από αυτές τις ατζέντες και όχι την άλλη, όπως πολλοί κάνουν στις αντίστοιχες «λευκές εθνικιστικές» και «αντισιωνιστικές» παρατάξεις.
Θα πρέπει να εξετάσουμε όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες, και να εντοπίσουμε όλες τις φαύλες ατζέντες και τα θύματα τους, και στη συνέχεια να διατυπώσουμε μια θέση αρχής που δεν θα κάνει τα στραβά μάτια σε κάποιο από τα θύματα αυτού του γενοκτονικού, πολύπλευρου σχήματος.
Πηγή: martinezperspective
Πηγή: Offtherecord

      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ, ΕΣΕΙΣ;?

Viky Charalambous
ΕΡΩΤΗΣΗ 1:
ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ Η' ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η΄ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ - ΠΛΗΡΩΜΗ ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ1:
Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΧΕΙ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ, ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΕΡΓΑΛΕΙΟ - ΡΕΥΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΙΤΕ ΚΛΑΠΕΝ, ΨΕΥΔΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΚΑΛΥΠΤΟ Η' ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΜΙΣΤΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΞΕΠΛΥΜΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΕΡΩΤΗΣΗ 2:
ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΣΕ ΤΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΝΑ ΤΕΛΕΣΤΕΙ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 2:
Η ΤΡΑΠΕΖΑ, ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ.
ΕΡΩΤΗΣΗ 3:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ/ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 3:
ΟΧΙ, ΣΕ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΛΘΕΙ ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ/ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΕΙ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ, ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ/ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΕΝΤΟΣ 3 ΗΜΕΡΩΝ,
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΡΓΑΛΕΙΟ/ ΡΕΥΣΤΟ,
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΚΓΛΥΦΘΕΙ ΩΣ ΣΙΩΠΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΟΥΔΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ, ΜΕ ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ:
-------------------------------
ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΣΥΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΚΥΚΛΟ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΩΝ, Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΣΤΗΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΕΤΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ (Ν. 3691/ 2008), ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ, ΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΗΣΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ.
ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΣΑΝ ΠΡΟΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ:
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, Ο ΆΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ), Η.Π.Α.ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ (ΕΕ, ΕΚΤ & ΔΝΤ), ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ.
ΟΥΔΕΙΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΚΑΘ' ΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ Η ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΛΑΒΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η/ ΚΑΙ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΕΙΤΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ, ΚΑΛΠΙΚΟ Η ΚΛΑΠΕΝ.
ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΦΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΘΕΩΡΗΘΟΥΝ ΩΣ ΟΙ ΚΑΛΗ ΤΗ ΠΙΣΤΕΙ ΕΚΔΟΧΕΙΣ, ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, Η ΟΠΟΙΕΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΑΝ Η ΑΚΥΡΩΘΗΚΑΝ.
ΟΠΟΤΕ, ΟΣΟΙ "ΕΙΔΙΚΟΙ" ΠΡΟΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ "ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΟΥΝ" ΝΑ ΛΟΙΔΩΡΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ, ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.
ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΑΒΩ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ, ΕΣΕΙΣ;

ΕΡΩΤΗΣΗ 4:
ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΑ/ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ / ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ/ ΔΗΜΟΣ/ Δ.Ε.Η./ Ε.Υ.Δ.Α.Π. - Δ.Ε.Υ.Α. ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΩΣ ΛΑΘΟΣ Η' ΩΣ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ;
ΔΟΛΟΣ Η' ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ
ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ 4:
ΕΚ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΑΝΕΦΕΡΑ ΠΙΟ ΠΡΙΝ, ΕΑΝ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ/ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΝΕΡΓΗΣΕ ΕΙΤΕ ΕΚ ΛΑΘΟΥΣ Η' ΕΚ ΔΟΛΟΥ;

ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΥΤΩΝ, ΔΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΗΜΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ ΔΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 1η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΣ α) ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ ΤΟΥ UCC1, Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΙΣΑΞΙΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ β) ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΛΕΕΙ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ «ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΡΕΥΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ», γ) ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ , ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 2η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙΜΕΝΗ, ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ 2007 ΑΠΟ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΛΥΕΤΑΙ.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΑΝΩΤΕΡΩ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΔΡΟΥΣΕ ΕΚ ΔΟΛΟΥ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ, ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ, ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΤΗΝ ΕΞ' ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ.
ΌΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚ ΔΟΛΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ!

ΕΡΩΤΗΣΗ 5:
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΙΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ; ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ Η' ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ 5:
ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ, ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΕΚΟΥΣΙΩΣ - ΣΚΟΠΙΜΩΣ Η' ΑΚΟΥΣΙΩΣ, ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ.
Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ Π.Χ. ΤΩΝ ΙΒΟΕ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΡΗΤΩΣ ΝΑ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ,
ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΔΙΚΗ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ ΑΛΗΘΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ,
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΗ,
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ.
ΑΥΤΗ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΑΠΟ ΔΥΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΑΥΤΩΝ.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ (ΚΡΑΤΙΚΟΥ, ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΤΛ / ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΤΛ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΧΟΛΙΟ Η ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Η/ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΙ ΤΡΙΤΟΥΣ ΜΕ ΑΤΥΠΟ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ Η/ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕ ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΥΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΙΤΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΙ, ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ Η ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΣΑ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΩΣ:
ΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ,
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΟΦΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΕΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ ΑΥΤΗΝ, ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΑΠΟΣΒΕΣΤΕΙ, ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΟ (2) ΕΚΧΩΡΗΘΕΙΣΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ..

......................................................................................
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΚ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΦΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ/ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΑΛΛΗ!!!!
      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΕΛΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΟΥ!


ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ! ΜΕ ΑΝΕΓΚΛΗΤΟ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ!!!
50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΠΡΟΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ!50 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΗΔΗ ΠΡΟΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2,3 ΤΡΙΣ!


Viky Charalambous
Όλα όσα ανέβασα σήμερα (ΣΤΑ ΚΑΤΩΘΙ LINK), είναι ένα δείγμα της εργασίας που κάναμε για να μπορέσουμε να στοιχειοθετήσουμε το αίτημα μας για τα έργα που αφορούν τους Δήμους. Κάθε ένα μικρό πακετάκι που βλέπετε χρειάζεται για να ετοιμαστεί 1 εβδομάδα! Οπότε υπολογίστε μόνοι σας το χρόνο.. (325 ΔΉΜΟΙ!)
Κάθε λίστα προϋπολογισμών που απλά αντικατοπτρίζεται σε απλούς μαζεμένους αριθμούς στις τελευταίες σελίδες, φέρουν όγκο εργασίας, πολλαπλών επιπέδων. Δεν είναι απλά νούμερα σε ένα χαρτί.. π.χ. Έχουν μετρηθεί πόσα χιλιόμετρα δρόμων χρειαζόμαστε, τι είναι η μορφολογία της περιοχής που περνάει ο δρόμος (αν χρειάζεται τούνελ, στηρίξεις, γέφυρες και τι είδος κτλ), μελετήθηκε το κόστος κατασκευής ανά χιλ από προηγούμενα έργα κτλ και τότε υπολογίστηκε το κόστος για τους δρόμους. Έτσι γίνονται οι υπολογισμοί για όλα τα έργα. Μετά αφού κλείδωσε όλο αυτό το συνολικό κόστος, αναλογικά επιμερίζεται με λογάριθμους στον εκάστοτε Δήμο αναλόγως της μορφολογίας εδάφους, πληθυσμό, έκταση περιοχής, κτλ.
Κάθε ενότητα έργου ετοιμάζεται με τον ίδιο τρόπο. Οπότε, δεν είναι απλά μια μελέτη που κάπου την βρήκαμε.. Ταξιδέψαμε, Διαβάσαμε, Μετρήσαμε, Υπολογίσαμε, Στοιχειοθετήσαμε και μετά έγινε το στήσιμο, μοντάρισμα, προστέθηκαν οι φωτογραφίες και τα γραφικά..
Αυτό είναι απόδειξη, ότι μόνο με σοβαρότητα εργαστήκαμε. Γνωρίζουμε, πολύ καλά του τι πρέπει να κάνουμε για να αιτηθεί κανείς σε ένα καθεστώς που κανένας δεν θέλει να μπούμε. Πρέπει η κάθε μας κίνηση να είναι προσεγμένη, Στοιχειοθετημένη. Οργανωμένη.. Και αυτά δεν τα ξεκινήσαμε τώρα. Πολλά χρόνια πριν γινόντουσαν ετοιμασίες. πολύ πιο πριν υπάρξει η END και πολύ πιο πριν κοινοποιηθεί προς τους Συνέλληνες για να γίνουν παρουσιάσεις στους Δήμους.
Πέραν των μελετών, χρειαζόταν και μια άλλη σειρά μελετών για να στοιχειοθετήσουμε και το αίτημα προς το καταπίστευμα και τους διάφορους εμπλεκομένους φορείς όπως τον παγκόσμιο ελεγκτή, φύλακες, κτλ. Που δεν είναι απλό και αυτό.
Εάν είχαμε το Κράτος υπέρ μας, τότε όλα θα ήταν πιο απλά.. Αλλά έχοντας και το Κράτος εναντίον, προσπαθήσαμε με τους Δήμους να δημιουργηθεί το υπόβαθρο για να δομηθεί η χρηματοδότηση για την υλοποίηση των έργων. Και έπρεπε να γίνει δυνατό. Να μπορεί να χτιστεί σωστά και δυνατά. Για να μην μπορούν να το χαλάσουν. Και έτσι έγινε.
Οπότε όλα τα άλλα, οι κατηγορίες και τα όσα μας λοιδορούν είναι ανυπόστατα, γελοία και δεν αξίζει κανείς να χάνει ούτε ένα δευτερόλεπτο για να ασχολείται.

Η πορεία μας είναι σταθερή. 

Ξέρουμε πως πρέπει να κτυπήσουμε το καθεστώς. Ξέρουμε πως να υποστηρίξουμε τα δικαιώματά μας και το αίτημά μας. Κάθε άλλος τρόπος είναι όπως οι ίδιοι που δημιούργησαν το καθεστώς, καθοδηγούν για να μπορούν να ελέγχουν του τι θα γίνει, πως θα γίνει και αν θα γίνει.
Αυτός ο τρόπος είναι ο μόνος ΝΟΜΙΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ, ΧΩΡΙΣ ΣΚΙΕΣ με πιθανότητες επιτυχίας πιο ασφαλείς από ό,τι άλλο.
Γιατί αιτείται ο ίδιος ο Λαός. Γιατί μελέτησε ο ίδιος ο λαός, γιατί απαιτεί ο ίδιος ο λαός. Και δια μέσου του Δήμου νομιμοποιεί το αίτημα για να πληρεί τις προϋποθέσεις. Και το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα, το επανδρώνει και δίνει την εγγύηση ότι δεν θα χρειαστεί να ρισκάρει και κανείς να μην πετύχει. Οπότε, χωρίς βάρη και υποχρεώσεις προς το Δήμο και το Δημόσιο, το πακέτο κατατέθηκε και προχωράει.
Μαζί με την Ελλάδα, καταθέσαμε για την Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό. Γιατί ο Ελληνισμός είναι ΕΝΑΣ. Και αυτό δεν θα αφήσουμε να το καταρρακώσει ξανά ΚΑΝΕΙΣ!
Οπότε, εάν μας κατηγορείτε ότι εργαστήκαμε αφιλοκερδώς να φτιάξουμε το Όραμα μιας Ενωμένης και εύρωστης Ελλάδας, που δεν θα χωράνε ταγοί πολιτικοί που καπηλεύονται τους κόπους των Ελλήνων, που ονειρευτήκαμε να ξαναβάλουμε όλη τη βιομηχανία της χώρας να παράγει υψηλών προδιαγραφών προϊόντα και να δυναμώσουμε τις εξαγωγές και να μειώσουμε τις εισαγωγές, που θέτουμε τον πήχη ψηλά για να περιφρουρήσουμε την Ελλάδα έναντι στα γενετικά τροποποιημένα μεταλλαγμένα τρόφιμα, που παλεύουμε για να απεγκλωβιστούμε από τα δεσμά που τόσο «όμορφα κεντήθηκαν» γύρω από την ύπαρξή μας για να δούμε την ζωή μας να μπαίνει σε μια σωστή πορεία προς την Πρόοδο,
τότε ΝΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙ” ΑΥΤΟ

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
Δόμηση Χρηματοδότησης για υλοποίηση έργων στο Δήμο, με εγγυοδοσία από το χαρτοφυλάκιο του Αρτέμη Σώρρα.
Τα έργα θα υλοποιηθούν από το ταμείο που θα δημιουργηθεί στην περιοχή, που θα είναι υπό την αποκλειστική ευθύνη του εγγυητή (Αρτέμη Σώρρα).
Τα έργα που θα υλοποιηθούν θα μεταφερθούν ως δωρεά προς το Δήμο και τους Δημότες του, είτε ως κοινωφελή έργα (άμεσα), είτε σταδιακά, αφού αποπληρώνονται από τη λειτουργία των παραγωγικών έργων. Όλα τα έργα που θα μεταφερθούν ως δωρεά, θα είναι στο τέλος ελεύθερα βαρών.
Στην μελέτη κάθε Δήμου, υπάρχει και μια ξεχωριστή ενότητα έργου που είναι η εξαγορά των κόκκινων δανείων και οφειλών των Δημοτών προς το Δημόσιο/ Τράπεζες/ Δήμο κτλ.
ΔΕΙΤΕ:https://epistimonikos.wordpress.com/tag/%CE%B4%CE%BF%CE%BC%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%87%CF%81%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CF%89%CE%BD/

                      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Vasilis Theodoropoulos
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ - ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΟΠΩΣ, ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ, ΟΙ ΕΝΟΡΚΟΙ, ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΜΕΛΗ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ, ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Η ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΛΠ.
ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΟΠΩΣ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2:
Β) ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΠΑΡΝΗΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ, ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.
Ε) ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΣΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΖΟΜΕΝΩΝ.
Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΔΥΝΗΤΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6.
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 6 ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ – ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΜΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ. ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΕΛΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΧΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ. ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΑΡΝΟΥΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ Η ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ ΑΡΝΗΣΗ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .
ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ ΕΠΑΞΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΣΥΝΤΑΣΣΟΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.
Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ Είδος: ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ
Προοίμιο
1. Ο Δικηγόρος, κατά τον Κώδικα Δικηγόρων είναι υποχρεωτικά μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου στην περιφέρεια του οποίου ασκεί το Δικηγορικό Λειτούργημα. Διορίζεται με διάταγμα άμισθος δημόσιος λειτουργός και είναι "συμπράττων Λειτουργός της Δικαιοσύνης". Αποτελεί το ένα μέρος του Τρίπτυχου της Λειτουργίας και Απονομής της Δικαιοσύνης (Δικαστές - Δικηγόροι - Δικαστικοί Υπάλληλοι). 2. Οι Δικηγορικοί Σύλλογοι του Κράτους, σύμφωνα με το άρθρο 199 του ν.δ. 3026/1θ54 "Περί Κώδικος Δικηγόρων", βαρύνονται με τα παρακάτω καθήκοντα και υποχρεώσεις, η εκπλήρωση των οποίων αποτελεί νομικό και ηθικό χρέος……………………………………………………………….. ………………………………………………Τη βελτίωση της Νομοθεσίας. Τη παρακολούθηση της Νομολογίας των Δικαστηρίων. Την υπεράσπιση της Ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης. Τη προστασία των Συνταγματικών Δικαιωμάτων και των ατομικών Ελευθεριών του πολίτη. Τη διασφάλιση της ελεύθερης εκφράσεως του Ελληνικού Λαού
Αρθρο: 2. Προϋπόθεση για την ορθή απονομή της Δικαιοσύνης είναι η ύπαρξη και η απρόσκοπτη λειτουργία κράτους Δικαίου. Ο Δικηγόρος αγωνίζεται για την ύπαρξη, διατήρηση και κατοχύρωση όλων των προϋποθέσεων της λειτουργίας του Κράτους Δικαίου και ειδικότερα:
α) Είναι υπέρμαχος της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Ειρήνης και της Κοινωνικής Δικαιοσύνης.
β) Υπερασπίζεται με θάρρος και αυταπάρνηση το Σύνταγμα και τους Δημοκρατικούς θεσμούς, τα ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά Δικαιώματα των πολιτών.
γ) Αγωνίζεται εναντίον οποιασδήποτε μορφής τυραννίας, αυταρχικής εξουσίας, παραβιάσεως των συνταγματικών ελευθεριών και παρανομίας.
δ) Υπερασπίζεται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, εναντίον οποιασδήποτε μορφής επεμβάσεως της εκτελεστικής εξουσίας και οποιουδήποτε άλλου παράγοντα, μέσα κι' έξω από τη Δικαστική λειτουργία.
ε) Είναι ο φυσικός υπερασπιστής των αδικούμενων και καταπιεζόμενων.
Αρθρο: 6 Δικηγόρος έχει υποχρέωση ν' αναλάβει κάθε υπόθεση που του αναθέτουν, αν υπάρχει τρόπος υπερασπίσεώς της.
Εχει όμως το δικαίωμα ν' αρνηθεί την υπεράσπιση υποθέσεως:
α) Αν κατά τη γνώμη του είναι παράνομη ή ολοφάνερα άδικη.
β) Αν με τα στοιχεία που του παρέχει ο πελάτης είναι βέβαιο ότι η δίκη θα χαθεί.
γ) Αν στρέφεται κατά συγγενικού ή πολύ φιλικού του προσώπου.
δ) Αν σε παρόμοια υπόθεση, που χειρίστηκε πριν απ' αυτήν, είχε υποστηρίξει αντίθετες απόψεις, οι οποίες έγιναν δεκτές με αμετάκλητες αποφάσεις Δικαστηρίων ή Διοικητικών Αρχών.
ε) Αν για την υπεράσπιση της υποθέσεως πρόκειται να έλθει σ' αντίθεση με δημοσιευμένες γνώμες, θεωρίες, ερμηνείες ή απόψεις του για το ίδιο νομικό ζήτημα.
στ) Αν δεν έχει αρκετό χρόνο για την καλή προετοιμασία και υπεράσπιση της υποθέσεως.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥΠΑΝΟΣ ΣΩΖΟΣ-ΔΗΜ. ΚΑΖΑΜΙΑΣ 7-10-2016

ΣΤΟ ASTRA TV ΒΟΛΟΥ-ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ 
 


   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★