Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: Μας έχει συνηθίσει σε φούσκες η Αμερική. 4 9 2016


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΕΝΩΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!

ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΡΠΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Αρτέμης Σώρρας: Καλημέρα αγαπητοί μου συνέλληνες, είναι αναγκαίο να δηλώσω κάτι πολύ συγκεκριμένο και να προειδοποιήσω τόσο εσάς όσο και τους άλλους. Από το 1985 έχουν γίνει άσχημες συμφωνίες και όχι μόνο, αλλά μιλάω γι’ αυτήν από το 1985, κατά της Ελλάδας και κατά του Ελληνικού μου Έθνους με Ρώσους αξιωματούχους, με Τούρκους αξιωματούχους και με Έλληνες προδότες αξιωματούχους όπως πάντα βέβαια, δεν έχουμε και τίποτα άλλο εμείς τουλάχιστον μέχρι τώρα στην χώρα μας. Αλλότρια σχέδια να μοιράσουν την Ελλάδα, ψεύτικα χαρτιά και συμφωνίες χωρίς το Έθνος. Αλλότριοι και αλλογενείς εχθροί της Ελλάδος και του Ελληνισμού. Όλα αυτά έχουν γίνει και σήμερα είναι για να εκτελεστούν.

ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ
Αν δεν τους βγει ο Έβρος που από εκεί σχεδιάζουν να μπουν, αν δεν τους βγει, γιατί είναι και πολλοί παράγοντες τώρα που αλλάζουν τα σχέδια τους κάθε μέρα από την παγκόσμια σκηνή μέχρι και την Ελλάδα μας, θα το κάνουν από νησί. Κάπου έχουν στοχεύσει να κάψουν την σημαία στην Ελλάδα και να μπουν από ένα νησί. Να μπουν από ένα νησί γιατί ξέρουν ότι η αλλαγή έρχεται την νιώθουν. Νιώθουν τα πάντα. Νιώθουν τις ασπίδες να κόβονται. Δεν θα έχουν ασπίδες πια. Οπότε προσπαθούν να σου δώσουν μια χώρα με πρόβλημα και με γεωστρατιγηκό πρόβλημα και με γεωπολιτικό πρόβλημα αλλά και με τον δήθεν Τούρκο. Και όπως έχω πει Τούρκος δεν υπάρχει από το 1907 ονομάστηκε Τούρκος είναι Οθωμανός και μάλλον ούτε Οθωμανός είναι Χαζαρομογγόλος σε ένα κράτος το οποίο είναι σ’ αυτήν την θέση στην δικιά μου γη στην των προγόνων μου που λέγεται Ιωνία και δεν είναι κράτος είναι εταιρεία. Αυτό έχουν στοχεύσει να κάνουν.

ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ
Τους προειδοποιώ ότι πρέπει να αλλάξουν τα σχέδια τους και να κοιτάξουν να μην κάνουν τόσο μεγάλη ζημιά γιατί δεν θα μπορέσουν να συμμαζέψουν τίποτα ενώ τώρα μπορούν να συμφωνήσουν άλλα πράγματα να μπούνε σε μία άλλη στρατηγική και πολιτική να σταματήσουν ότι κάνουν γιατί μπορεί να μην είναι ενημερωμένοι, οι ασπίδες τους σιγά σιγά κόβονται και ουσιαστκά θα γίνει από κατώτερες ιεραρχίες αν γίνει οτιδήποτε το οποίο μετά θα έχει τον ασυμμάζευτο.

ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΣΕ ΦΟΥΣΚΕΣ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ
Βέβαια στην παγκόσμια διαδικασία προσπαθούν να κάνουν και κάτι μεγάλο στην Αμερική. Δηλαδή ουσιαστικά το έχουν ήδη σχεδιάσει, δεν ξέρουν πότε θα το εκτελέσουν, για να συμμαζέψουν ακόμα πιο πολύ τον κόσμο με άλλους τρομοκρατκούς νόμους ότι δήθεν κάποιος σκότωσε τον πρόεδρο της Αμερικής ή σκότωσε κάποιον αξιωματούχο που πάει για πρόεδρος της Αμερικής.
Φυσικά χωρίς να θέλω να προσβάλω κανέναν αλλά η Αμερική έχει πάρα πολλά μυαλά, έχει πραγματικά ανθρώπους με νόηση με πολιτική
και δεν πιστεύω ότι το βήμα της Αμερικής είναι η κυρία Χίλαρη Κλίντον και ο κύριος Τραμπ ο οποίος έχει 3 πτωχεύσεις στο Μανχάταν, τον τρέχουν σαν τον Τζέι Πι Μόργκαν που όταν πέθανε είχε μόνο ένα διαμερισματάκι στο Μανχάταν με δόσεις και εκείνο. Μας έχει συνηθίσει σε φούσκες η Αμερική. Καλά θα κάνουν να σκεφτούν πολύ σοβαρά όλα αυτά τα πράγματα. Τελειώνουν ψέματα, τελειώνουν τα ψεύδη, οι φούσκες, τα Χολυγουντιανά σενάρια και θα πρέπει να είναι πιο σκεπτόμενοι.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ
Ελληνικέ λαέ και άνθρωπε πρέπει να ξέρεις τι συμβαίνει, φτάνει μέχρι εδώ. Πρέπει να κάνεις γρήγορα να ενωθείς να σταματήσουν όλα αυτά τα σενάρια που είναι εις βάρος σου.
Τους λέω σε όλους ακόμα και στους απέναντι τους αντίπαλους οι οποίοι νομίζουν ότι είναι κρυμμένοι, δεν είναι κρυμμένοι, τους βλέπουμε όλους, ξέρουμε τι είναι ο κάθε ένας, τι έχουν σχεδιάσει, που πάνε.
Να μην κάνουν τίποτα από όλα αυτά, να αλλάξουν τα σχέδια τους και να περιμένουν ή να έρθουν σε εμάς να αρχίσουμε εμείς να τους προστατεύουμε και να μην φοβούνται τίποτα γιατί αλλάζουν τα πράγματα και η αλλαγή έρχεται πάρα πολύ γρήγορα και είναι πάρα πολύ άσχημο να σας βρει απέναντι από αυτήν την αλλαγή. Πρέπει λοπόν να έρθεις ή με την αλλαγή που είναι της ύπαρξής σου ή να σταματήσεις να βγάζεις όλα αυτά τα σενάρια που δεν θα σε βγάλουν πουθενά αλλά θα ταυτοποιήσουν όλα αυτά τα άσχημα που έχεις κάνει τόσα χρόνια και που συνεχίζεται δολίως να τα κάνετε νομίζοντας ότι δεν τα βλέπει κανείς και ότι τελικά ο κόσμος είναι τόσο χαζός όσο εσείς πιστεύετε, όχι ο κόσμος έχει αλλάξει και θα αλλάξει.

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΝΟΗΣΗ
Αλλάζουν οι συχνόητες, αλλάζει η νόηση ο κόσμος αρχίζει και αντιλαμβάνεται μπορεί να φοβάται άμα το θέλετε αλλά ξεπερνάει τον φόβο του σιγά σιγά και αναζητά από όλους την αφύπνισή σας. Να φύγετε από τις φοβίες σας να αφήσετε τις ενοχές σας να καταλάβετε τι συμβαίνει γρήγορα και σας τα λέω αυτά για να κινηθείτε πολύ πιο γρήγορα να ενωθείτε όλοι γρήγορα σε όλες τις χώρες και στην Ελλάδα να αντιμετωπίσουμε από κοινού όλη αυτήν την λέλαπα όλο αυτό το ψεύδος όλη αυτήν την δολιότητα και τα σχέδια του αφανισμού που ετοιμάζουν για μας. Ήδη έχουν χιλιάδες σχέδια, σχέδια στην διατροφή μας, δηλητηριασμένο νερό δηλητηριασμένο φαγητό αέρα που αναπνέουμε τα πάντα. Μπορούμε εμείς να το αντιμετωπίσουμε και να το λύσουμε δεν μπορεί κανένας άλλος. Αυτοί μπορούνε να παράξουν μόνο όλα αυτά που παράγουν δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο. Εμείς θα πρέπει να αλλάξουμε το android.

ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΓΡΑΦΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
Αγαπητοί μου συνέλληνες συστράτευση, ενωθείτε γιατί από την Ελλάδα θα είναι το δείγμα γραφής για όλο τον πλανήτη.
Μην πείτε δεν το ξέρατε γι αυτό σας ενημερώνω κομμάτι κομμάτι.
Ξέρετε έμαθες πράξε οργανώσου ενώσου δεν έχεις άλλη λύση
Η λύση είνα να ενωθείς στην Ελλήνων Συνέλευσις για την πραγματική Δημοκρατία. Την Δημοκρατία που έχει Δημόσια Διοίκηση και δεν έχει κόμματα τα ξενόφερτα των δήθεν υπηρεσιών όπου σε όλες τις υπηρεσίες από τα 10 μέλη τα 7 δουλεύουν για το αόρατο δυναστευτικό καθεστώς και τα 3 υποτίθεται ότι κάνουν χρήση της υπηρεσίας.
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς μόνο στην ένωσή μας όλοι μαζί.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΔΡΟΣΟΥ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ !!!

Athanasios Dimitrios Ntompro
ΑΝΑΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ............
ΠΑΡ’ΟΛΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΣΟ ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΑΜΕ......

<<Ευνάπιος "Αποσπάσματα ιστορικά" >>
Σχετικά με τον Αρκάδιο και τον Ονώριο, τους διαδόχους του Θεοδοσίου, ο Ευνάπιος αναφέρει ότι ήταν 2 ηγεμόνες μαριονέτες στα χέρια των 2 ισχυρών επιτρόπων, του Στηλίχωνος στην Δύση και του Ρουφίνου στην Ανατολή.
Ως γνωστόν, ο Θεοδόσιος, λίγο πριν πεθάνει το 395 μ.Χ χώρισε -για τελευταία φορά- το ενιαίο ρωμαϊκό κράτος σε Δυτικό και Ανατολικό με σκοπό να τοποθετήσει επικεφαλείς αυτών τους 2 του γιους. Στον ένα του γιο, τον Ονώριο, έδωσε το Δυτικό ενώ στον άλλο του γιο, τον Αρκάδιο, έδωσε το Ανατολικό:
"Στον βασιλικό θρόνο ανέβηκαν οι γιοι του Θεοδόσιου.
Αν, όμω,ς πρέπει να προσθέσουμε μεγαλύτερη ακρίβεια σε
όσα έγιναν, πράγμα που αποτελεί τον σκοπό της ιστορίας,
αυτοί ήταν βασιλιάδες μόνο κατ' όνομα, αλλά στην πράξη
την εξουσία ασκούσαν ο Ρουφίνος στην Aνατoλή και ο
Στελίχων στη Δύση. Έτσι λοιπόν οι βασιλείς καθορίζονταν
από τους επιτρόπους τους, και οι επίτροποι πολεμούσαν
συνέχεια μεταξύ τους σαν βασιλιάδες, χωρίς φανερά να
σηκώνουν τα χέρια και τα όπλα ο ένας εναντίον του
άλλου, αλλά στα κρυφά συναγωνίζονταν σε απάτη και δόλο."
ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ???
Ο ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ ΚΑΤ ΕΞΟΧΗΝ ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΚΑΘΕ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.........
ΜΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ......ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.........(ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ)...............
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΚΑΔΙΟ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΦΛΑΒΙΟΣ ΡΟΥΦΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ................
<<Ο Φλάβιος Ρουφίνος (περ. 335 – 27 Νοεμβρίου 395) ήταν γαλατικής καταγωγής αξιωματούχος της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, ο οποίος υπηρέτησε ως Ύπαρχος τον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Α', καθώς και τον γιο του Αρκάδιο, κάτω από τους οποίους ο Ρουφίνος ήταν η πραγματική δύναμη πίσω από το θρόνο.
Ο Ρουφίνος υπηρέτησε ως ύπατος (consul) το 392 πριν γίνει ύπαρχος της αυλής (praefectus praetorio) στην Κωνσταντινούπολη. Κατά την περίοδο μετά τον θάνατο του Θεοδόσιου τον Ιανουάριο του 395 ο Ρουφίνος έγινε ουσιαστικά ο κυβερνήτης της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αφού είχε πολύ μεγάλη επιρροή στον νεαρό και άβουλο αυτοκράτορα Αρκάδιο. Προσπάθησε να δημιουργήσει και συγγένεια μαζί του παντρεύοντας την κόρη του με τον Αυτοκράτορα, όμως το σχέδιό του ανατράπηκε από έναν άλλο αυτοκρατορικό σύμβουλο, τον Ευτρόπιο.
Έδειχνε αφοσιωμένος, ήταν όμως προδότης[εκκρεμεί παραπομπή]. Στις αρχές του 395 είχε κρυφή συνάντηση με τον Αλάριχο, αρχηγό των Βησιγότθων έξω από την Κωνσταντινούπολη. Σύντομα εμφανίστηκαν ο Αλάριχος και οι Βησιγότθοι του να κάνουν επιδρομές και λεηλασίες στη Θράκη, εξαιρώντας όμως πάντα τα κτήματα του Ρουφίνου. Ο ρωμαϊκός στρατός, προφανώς κάτω από τις διαταγές του Ρουφίνου, δεν αντέδρασε στις επιδρομές του Αλάριχου ο οποίος μετακίνησε τα στρατεύματά του δυτικά (395). Η αρνητική επίδραση του Ρουφίνου στην ανατολική ρωμαϊκή αυτοκρατορία τέλειωσε με βίαιο τρόπο, όταν ο Ρουφίνος δολοφονήθηκε από τους Γότθους μισθοφόρους του Γαϊνά.
Ο Ρουφίνος έτρεφε μίσος για τον ανώτατο στρατιωτικό διοικητή της δυτικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας Στυλίχωνα και με την επιρροή του στον Αρκάδιο τον εμπόδισε να δώσει το οριστικό χτύπημα στους Βησιγότθους όταν είχε την ευκαιρία. Ο Στυλίχων είχε παγιδέψει τον Αλάριχο στην Ελλάδα (395), όμως διατάχθηκε από τον Αρκάδιο να πάρει τον στρατό του από την ανατολική αυτοκρατορία όπου είχε εισβάλλει καταδιώκοντας τους Βησιγότθους. Ο Στυλίχων υπάκουσε και μετακίνησε τα στρατεύματά του πέρα από τα σύνορα στα δυτικά.
Ο Ρουφίνος είχε μια αδελφή, τη Συλβανία, που έγραψε κάποιους ύμνους και ένα μικρό ταξιδιωτικό διήγημα στην Ανατολή, τα οποία ανακαλύφθηκαν στο Αρέτζο (Arezzo) το 1895.>>
ΠΗΓΗ :http://istorias-alitheia.blogspot.gr/2016/04/blog-post_16.html
========================================================
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΟΝΩΡΙΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΗΛΙΧΩΝ..........
ΕΤΣΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΡΚΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΝΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΘΡΑΚΗ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΔΥΤΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΔΗΘΕΝ ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ.........
ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕ (ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ) ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ........
ΕΤΣΙ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 397 μ.χ. Ο ΣΤΗΛΙΧΩΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΛΕΓΕΩΝΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΟΡΜΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΟΥ ΑΛΑΡΙΧΟΥ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΛΙ ΞΕΓΕΛΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΣΤΗΛΙΧΩΝΑ (ΚΟΥΜΑΝΤΑΔΟΡΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ)
ΑΦΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ.................
ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΛΑΡΙΧΟ
<<που κατέφυγε και στρατοπέδευσε στο οροπέδιο της Φολόης όπου λεηλάτησε και εξαφάνισε τις πόλεις Οπούντα, Λασιώνα, Ψωφίδα και Ακρώρεια, και το Ιερό της Ολυμπίας που εξακολουθούσε να λειτουργεί. Αφού διέφυγε τους κινδύνους από επέμβαση του Στηλίχωνα εγκατέλειψε την Πελοπόννησο και δια μέσου της Ηπείρου και της Πίνδου εγκαταστάθηκε στην Αχρίδα όπου άρχισε να προετοιμάζεται για την λεηλασία της Ρώμης. Για την επιτυχία των διωγμών και την καταστροφή της Ελλάδας η σύγκλητος της Κωνσταντινούπολης έδωσε στον Αλάριχο τον τιμητικό τίτλο μαγίστρου ( διοικητή) του Ιλλυρικού και χαρακτήρισε την επέμβαση του Στηλίχωνα προδοσία γιατί δεν άφησε τον Αλάριχο να καταστρέψει όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου. >>
===========================================================
ΠΟΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ Η ΟΥΣΙΑ ?????
KAI ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΤΑΝ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ Ο ΑΛΑΡΙΧΟΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΗΣ Ο ΣΤΗΛΙΧΩΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..............
ΑΥΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.....ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΥΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ
ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕ.....ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕΑΥΤΗ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ (ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ) ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ............
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΩΣ ΣΕ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΑ ΑΘΛΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ?????
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΞΑΠΑΤΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?????

        Riders on the storm (ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ)
  Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.. ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ..

Viky Charalambous
ΤΙ "ΦΟΒΕΡΗ" ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!!!!!!!!!!
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ 80 % ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ...
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΑΝ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2008 - 2014, 528 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΜΕΤΑΞΥ ΡΕΥΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΟΕΚΔΟΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΦΑΝΤΑΣΜΑ... 
ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΟΡΑ (ΣΥΝΟΛΟ 90 ΔΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ),
ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΞΕΝΑ FUNDS,
ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ Τ.Χ.Σ. ΖΗΜΙΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 40 ΔΙΣ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ...)
ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΜΕ ΤΟΚΟ,
ΠΟΥ ΣΕ ΧΡΕΩΣΑΝ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΤΡΙΣΘΕΟΡΑΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΣΚΙΩΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΑΘΡΟΥ ΕΡΓΟ , ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ..
ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,
ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ,
ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΡΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΚΡΥΦΕΣ ΑΝΤ' ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΑΥΤΩΝ..
ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΑΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,
ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΗ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΝ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ...
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.. ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ..
ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ, ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΣΗΣ, ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
ΜΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΣΥΜΒΑΣΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΑΤΕ
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΑΣΦ. ΤΑΜΕΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΗΜΟΥΣ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ/ΔΕΥΑ ΚΤΛ
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ
ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ.. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ
ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ
ΔΗΛΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΥΣ
ΕΚΕΙΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ
ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΣΟΥ
ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΣ
ΜΗ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΙΜΩΝΟΥΝ
ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ..
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΤΟΥΣ ΛΕΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΣ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΕΣ Η ΜΗ!!!
ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ. ΜΗΝ ΤΡΟΜΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ
ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΑ ΛΕΙΨΑΝΑ..
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ
ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ.
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΣ
ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Η ΑΡΧΗ
ΕΣΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ
ΕΣΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΛΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ !!
ΝΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩΦΛΗΜΕΝΑ ......
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ !!!
ΛΙΩΣΤΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΚΙΤΡΙΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ !!!!!
                                        Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.!!


Αθανασία Γεωργοσοπούλου (Δικηγόρος) : ότι είναι η διαταγή πληρωμής δια το αστικό δίκαιο, είναι η ατομική ειδοποίηση οφειλών δια το διοικητικό δίκαιο.Προσοχή λοιπόν , άμα τη αποστολή της, διατί πρέπει να κάνετε ανακοπή και αναστολή μέσα σε είκοσι ημέρες απ'την λήψη της....
Εννοείται ότι από σήμερα μπορείτε να καλείτε τους δικηγόρους σας να διαλαμβάνουν ως λόγο ανακοπής στα δικόγραφα την ένσταση έλλειψης ενεργητικής νομιμοποίησης του ''Δημοσίου'' δια την βεβαίωση και αναγκαστική εκτέλεση των οφειλών σας, καθ'ότι πλέον καθίσταται σαφές ότι το Δημόσιον έχει δώσει την θέση του σε μιά Ανεξάρτητη Αρχή, χωρίς νομική προσωπικότητα, άρα σε μια ανομιμοποίητη δια να άρχει Αρχή....
.Αδέλφια μου ξυπνήστε...
"Νομοθετούν και μας σκοτώνουν".
........ΔΙΑΒΑΣΕ:........
ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ: ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ. ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ
Τις τελευταίες εβδομάδες, το ΚΕΑΟ του ΙΚΑ, οι ΔΟΥ και άλλες δημόσιες υπηρεσίες στέλνουν με απλό ταχυδρομείο στους οφειλέτες τους, έγγραφο που ονομάζουν «ατομική ειδοποίηση οφειλών». Το έγγραφο αυτό φαίνεται σαν μια απλή ειδοποίηση του δημοσίου που καλεί τον οφειλέτη εντός 20 ημερών από την παραλαβή του, να ρυθμίσει σε 12 μηνιαίες δόσεις την οφειλή του, διαφορετικά θα ξεκινήσει η αναγκαστική εκτέλεση για την είσπραξη του χρέους.
Στο έγγραφο αυτό δεν γίνεται πουθενά αναφορά για τα ένδικα βοηθήματα και την προθεσμία άσκησής τους από τον οφειλέτη, όπως σε όλα τα υπόλοιπα έγγραφα του δημοσίου.
Τι είναι όμως το έγγραφο αυτό και τι νομικές συνέπειες έχει η μη προσβολή του από τον οφειλέτη;
Σύμφωνα με τις νέες διατάξεις του ΚΕΔΕ, η ατομική ειδοποίηση οφειλών αποτελεί έγκυρο τίτλο εκτελεστό, και σηματοδοτεί την έναρξη της αναγκαστικής εκτέλεσης για την είσπραξη της οφειλής δηλαδή της κατάσχεσης κινητών, δέσμευσης τραπεζικών λογαριασμών, εσόδων εις χείρας τρίτου ή και πλειστηριασμού ακινήτου.
Ατομικές ειδοποιήσεις λαμβάνουν οι εργοδότες που έχουν πρόστιμα από αδήλωτη εργασία, οι ασφαλισμένοι που έχουν εισπράξει αχρεωστήτως καταβληθείσες συντάξεις, επιδόματα κ.α., οφειλέτες ΦΠΑ και άλλων οφειλών στην εφορία κ.τ.λ.
Δεν έχει σημασία αν έχει ασκηθεί ή όχι ένσταση ή αίτηση θεραπείας. Ακόμα και στην περίπτωση που έχει ασκηθεί ένσταση ενώπιον της αρμόδια διοικητικής επιτροπής, το ΚΕΑΟ στέλνει τις ατομικές ειδοποιήσεις. Δηλαδή το δημόσιο επιδιώκει την είσπραξη των οφειλών προτού κριθεί αν επί της ουσίας η οφειλή είναι νόμιμη ή όχι.
Οι υπάλληλοι του ΚΕΑΟ υποστηρίζουν και καλούν τους οφειλέτες να ρυθμίσουν την οφειλή τους ακόμα κι αν έχουν κάνει ένσταση, με το επιχείρημα, ότι αν οι οφειλέτες δικαιωθούν θα πάρουν πίσω τα λεφτά τους από το Δημόσιο ( ;;;).
Η ρύθμιση, ειδικά στα μεγάλα ποσά, είναι εντελώς εξωπραγματική και ανέφικτη. Παρ’ όλα αυτά, ο οφειλέτης δεν έχει επιλογή παρά να ρυθμίσει καθώς απειλείται με τις συνέπειες της αναγκαστικής εκτέλεσης και επιπλέον το οφειλόμενο ποσό επιβαρύνεται με τόκους και προσαυξήσεις κάθε μήνα.
Ουσιαστικά πρόκειται για μια εκβιαστική τακτική του δημοσίου, εντελώς αντισυνταγματική, καθώς παραβαίνει κάθε αίσθημα δικαίου και προστασίας του πολίτη, παραβιάζει θεμελιώδη δικαιώματα και αρχές δικαίου, παρακάμπτει το δικαίωμα άσκησης ενδίκων μέσων και δίκαιης δίκης.
Πώς λοιπόν μπορεί να αντιδράσει ο οφειλέτης σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει άμυνα ή είναι αναγκασμένος να υποκύψει στον ωμό εκβιασμό του δημοσίου, υπό την απειλή της κατάσχεσης ή του πλειστηριασμού της περιουσίας του;
Ο οφειλέτης μπορεί να αμυνθεί κατά της ατομικής ειδοποίησης και της επικείμενης αναγκαστικής εκτέλεσης, υπό την προϋπόθεση ότι θα δραστηριοποιηθεί άμεσα.
Κατά της ατομικής ειδοποίησης ο νόμος προβλέπει ότι μπορεί να ασκηθεί το ένδικο μέσο της ανακοπής. Με την ανακοπή προσβάλλεται ο τίτλος της αναγκαστικής εκτέλεσης δηλαδή η ατομική ειδοποίηση κι αν έχει ασκηθεί και ένσταση η οποία δεν έχει συζητηθεί τότε μπορεί να προβληθούν και λόγοι επί της ουσίας της οφειλής.
Δηλαδή αν έχει υποβληθεί ένσταση και δεν έχει συζητηθεί ακόμα, ή και προσφυγή που επίσης δεν έχει συζητηθεί, και πάλι θα πρέπει να ασκηθεί ανακοπή για να διακόψει την αναγκαστική εκτέλεση. Και μάλιστα δεν είναι η ανακοπή αυτή που θα διακόψει την εκτέλεση, αλλά η αναστολή που θα ασκηθεί επ’ αυτής.
Δηλαδή το πρώτο βήμα είναι η άσκηση της ανακοπής κατά της ατομικής ειδοποίησης και επί της ανακοπής ασκούμε υποχρεωτικά και αίτηση αναστολής, η οποία αν γίνει δεκτή, διακόπτει την αναγκαστική εκτέλεση μέχρις ότου εκδοθεί η απόφαση της ανακοπής.
Η ανακοπή ασκείται σε προθεσμία 20 ημερών από την παραλαβή της ατομικής ειδοποίησης και η αναστολή εντός 3 ημέρων από την άσκηση της ανακοπής. Ο νόμος δεν ορίζει ρητά ποια είναι η προθεσμία άσκησης της ανακοπής και θεωρείται ότι η προθεσμία αυτή λήγει με την έναρξη της αναγκαστικής εκτέλεσης. Πρακτικά όμως για να είμαστε σίγουροι ότι η ανακοπή μας θα είναι εμπρόθεσμη, καλό είναι να ασκείται όσον το δυνατόν συντομότερα και δη μέσα στην 20ήμερη προθεσμία που τάσσεται για την ρύθμιση.
Σημειώστε δε ότι η αναστολή εκδικάζεται άμεσα, ενώ η ανακοπή δικάζεται μετά από 3-4 χρόνια.
Θα αναρωτούνται αρκετοί αν αξίζει τον κόπο να μπει κάποιος σε αυτήν την διαδικασία, αντί να πάει να πληρώσει την οφειλή με την ρύθμιση.
Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με ένα ναι ή όχι σε αυτή την ερώτηση. Θα θέσω όμως 2-3 σημεία υπ’ όψιν ώστε ο καθένας να κρίνει αν αξίζει τον κόπο.
Το ΚΕΑΟ όπως και οι άλλες δημόσιες υπηρεσίες, ποντάρουν στο γεγονός ότι από τις 10 ατομικές ειδοποιήσεις που θα σταλούν, οι 2 ή οι 3 θα ψάξουν περαιτέρω με δικηγόρο πώς θα αμυνθούν. Από τους υπόλοιπους δύο θα πάνε απευθείας να ρυθμίσουν και οι άλλοι είτε λόγω άγνοιας, είτε λόγω φόβου θα αδιαφορήσουν, θα το πετάξουν, θα το ξεχάσουν κ.τ.λ. Άρα το κράτος θα έχει πετύχει 2 ρυθμίσεις και στους υπόλοιπους που θα χρεώνει προσαυξήσεις και τόκους, θα αυξήσει το οφειλόμενο ποσό σε διόλου ευκαταφρόνητο ύψος και εν συνεχεία θα προσπαθήσει μέσω της εκτέλεσης είτε να εισπράξει χρήματα από λογαριασμούς, μισθούς ή συντάξεις, ή θα εκβιάσει πλειστηριασμούς και πάλι θα επιτύχει νέα ρύθμιση ή καταβολή. Εν τω μεταξύ αυτοί θα έχουν χάσει και οποιαδήποτε προθεσμία να αμυνθούν δικαστικώς και να σταματήσουν την σε βάρος τους εκτέλεση, οπότε θα βρεθούν προ τετελεσμένων γεγονότων.
Από την άλλη μεριά, οι δύο αυτοί που θα έχουν ασκήσει την ανακοπή, έχουν πιθανότητες να διαγραφεί τελείως η οφειλή τους. Και τούτο διότι, αν πρόκειται για αχρεωστήτως καταβληθέντα υπάρχει πάγια νομολογία των δικαστηρίων, που ορίζει κάποιες προϋποθέσεις που καθιστούν την καταβολή τους νόμιμη. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι προϋποθέσεις αυτές δεν πληρούνται, οπότε η αναζήτηση της οφειλής είναι παράνομη και καταχρηστική και το δικαστήριο κρίνει ότι ο ασφαλισμένος δεν οφείλει να καταβάλει τίποτα.
Κάτι παρόμοιο ισχύει και με τα πρόστιμα του ΣΕΠΕ ή του ΦΠΑ. Οι αποφάσεις πρέπει να πληρούν τα τυπικά στοιχεία που προβλέπει ο νόμος, να είναι αιτιολογημένες, να έχει τηρηθεί η αρχή της προηγούμενης ακρόασης κ.τ.λ. Μία καλά στοιχειοθετημένη ανακοπή μπορεί να απαλλάξει τον οφειλέτη από το πρόστιμο ή από ένα μεγάλο τμήμα αυτού. Σημειωτέον δε ότι όταν συζητηθεί μετά από 3-4 χρόνια, μπορεί να ισχύουν άλλες διατάξεις, ευνοϊκότερες, των οποίων θα μπορεί να γίνει επίκληση.
Αναστασία Χρ. Μήλιου
Δικηγόρος παρ’Εφέταις Αθηνών
ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΟΥΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 2010;;???
ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ "Ε Κ Ν Ο Μ Α" ... ΚΑΙ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ" <<ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ "ΚΑΝΕΝΑΝ"..!!!.>> ΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. 
ΞΥΠΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΕΝΤΟΛΗ".!!

ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/10/blog-post_130.html


                                Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                               ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2016

ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ

        8-11-2016 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ-ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΟ                 follow drama.gr
8-11-2016 ΔΡΑΜΑ- ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΟΜΙΛΙΑ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Απολαύστε τον καινούριο ψευδο πλανητάρχη....την μαριονέτα των εβραιοσιωνιστών....

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Απολαύστε τον καινούριο ψευδο πλανητάρχη....την μαριονέτα των εβραιοσιωνιστών....ακούστε τον πώς γλύφει το Κράτος του ΙΣραήλ και τους Εβραίους κι αντιληφθείτε τι μας περιμένει ,εάν εμείς οι Έλληνες, οι μόνοι πραγματικοί παγκοσμοποιητές-ανθρωπιστές δεν επανακτήσουμε τον έλεγχο του πλανήτη !!!!!!!!!!!!!!
                      ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΥΡΕ


Περιγραφή ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΓΡΑΙΚΥΛΩΝ
Οι ΗΠΑ είναι «θυγατρική» του Ισραήλ και ο «διευθύνων σύμβουλος» της θυγατρικής είναι το AIPAC(American Israel Public Affairs Committee). Η πολιτική των ΗΠΑ δεν πρόκειται να αλλάξει με τον Τράμπ .Το χυδαίο γλείψιμο του Τραμπ μας δείχνει ποιος κάνει το κουμάντο στις ΗΠΑ και κατ`επέκταση στον κόσμο .

Πολλοί πατριώτες έχουν πέσει θύματα της προπαγάνδας .Ο πολιτικός δεν χαρακτηρίζεται από τα λόγια του αλλά από τις πράξεις του. Απορούμε πως για παράδειγμα ο γνωστός Ντέιβιντ Ντουκ που μάχεται το σιωνισμό και τα εβραϊκά λόμπι, που έχουν ποδηγετήσει την εξωτερική και εσωτερική πολιτική των ΗΠΑ για δικό τους συμφέρον και για το συμφέρον του Ισραήλ, πως και στηρίζει αυτόν τον μαϊντανό . Το έχει δει αυτό το βίντεο; 

Είτε ψηφίσεις Χίλαρι , είτε ψηφίσεις Τραμπ, το παιχνίδι είναι προκαταβολικά στημένο και οι χορηγοί που κινούν τα νήματα πάντα οι ίδιοι. Η δήθεν κόντρα μεταξύ των υποψηφίων είναι για να ρίξουν σανό στις μάζες . Είναι μιντιακή η κόντρα και για το θεαθήναι . Ο τρίτος υποψήφιος ο Μπέρνι Σάντερς και αυτός δικός τους είναι μιας και είναι Εβραίος .Είδαν ότι δεν φτούρησε και άφησαν να περάσει μπροστά η Χίλαρι Κλίντον. Το ποιόν της Χίλαρι είναι γνωστό και από τα emails που διέρρευσαν και στηρίζει αναφανδόν τους τζιχαντιστές.

Η πολιτική των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή θα είναι πάντα προσανατολισμένη προς τα συμφέροντα του Ισραήλ .Ούτε πρόκειται ο Τραμπ να απελάσει τους μουσουλμάνους των ΗΠΑ ή να κλείσει τα τζαμιά γιατί οι Εβραίοι πάτρωνες του που άνοιξαν τα σύνορα τους θέλουν και έχουν προαποφασίσει τη μείωση των λευκών Αμερικανών στις ΗΠΑ .
Οι Εβραίοι αποτελούν το 3% των ΗΠΑ και όμως έχουν μια άκρως δυσανάλογη δύναμη .Χρησιμοποιούν την ισχύ των ΗΠΑ και τους πόρους των Αμερικανών φορολογουμένων για τα γεωπολιτικά συμφέροντα του Ισραήλ. Ας ξυπνήσουν επιτέλους και ας απελάσουν τους αρουραίους που λυμαίνονται την πατρίδα τους.Ο Τράμπ ίσως κερδίσει μια μάχη αλλά όχι τον πόλεμο .Το παιχνίδι είναι στημένο προκαταβολικά. Το 2009 ο Ομπάμα θέλησε να περάσει ψήφισμα στο κονγκρέσο για να επικυρώσει ένα χτύπημα κατά του Ιράν όμως αυτό απερρίφθη λόγω των συνθηκών (εκτόξευση δημοσίου χρέους από τους πολέμους του Τζορτζ Μπους, φιάσκο στην υπόθεση Σαντάμ Χουσείν με τα δήθεν πυρηνικά). Μετά το Ιράκ, τη Λιβύη, την Αίγυπτο, τη Συρία, σειρά έχει το Ιράν .Το Ιράν πάντα ήταν ο απώτερος στόχος .Θέλουν να διαμελίσουν και να τριχοτομήσουν τα κράτη της Μέσης Ανατολής ώστε αυτά να είναι πιο ελέγξιμα από το Ισραήλ. Όλα γίνονται για χατήρι του Ισραήλ! Ο Τράμπ όπως θα δείτε στο βίντεο συνεχίζει το έργο .
Δεν υιοθετούμε βίντεο και σχόλια , η όποια άποψη μας μπορεί να διαφέρει .Κάνουμε μόνο αναμετάδοση.
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Έφη Αχτσιόγλου: ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ-ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

           

                                                                                                

Έφη Αχτσιόγλου: ΑΠΑΡΝΙΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΒΗΝΕΙ
Όταν φτάνεις στο σημείο να ντρέπεσαι για το παρελθόν σου, να θέλεις να το εξαφανίσεις και να το απαρνιέσαι, χωρίς να κάνεις καμιά προσπάθεια έστω και να ψελλίσεις κάποια δικαιολογία για τις επιλογές σου, δείχνει ότι έφτασες στο τελευταίο σκαλοπάτι κατάπτωσης.
Και αναφερόμαστε στην συμπεριφορά της Έφης Αχτσιόγλου που σήμερα παρέλαβε το χαρτοφυλάκιο στο Υπουργείο Εργασίας.

Όπως πληροφορούμαστε από το βίντεο που παραθέτουμε η κ. Αχτσιόγλου, μετά την υπουργοποίησή της θεώρησε σκόπιμο να εξαφανίσει τους λογαριασμούς που είχε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στους οποίους περιλαμβανόταν οι προεκλογικές της δηλώσεις. Κάποιες όμως απ’ αυτές υπάρχουν στο youtube και προφανώς θα την ακολουθούνε στην βρόμικη δουλειά που τις έχουν αναθέσει να κάνει. Ας μην ξεχνάμε ότι τα νέα μέτρα που θα εφαρμόσει αποτελούν την χαρά του εργοδότη και την τραγωδία του εργαζόμενου. (εκ νέου απελευθέρωση απολύσεων, επέκταση του θεσμού των επενοικιαζόμενων εργαζομένων, νέοι χαμηλότεροι κατώτατοι μισθοί πολλών ταχυτήτων, νέο καθεστώς για την κήρυξη απεργιών κλπ).

Φυσικά οι κυβερνώντες, με πρώτο τον Τσίπρα, δεν έχουν τσίπα. Το να ζητήσεις από την νέα υπουργό Εργασίας να δείξει συνέπεια σ’ αυτά που έλεγε, («κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη», «επαναφορά 13ης σύνταξης», «κατάργηση μνημονίων, ΕΝΦΙΑ» κλπ) θα ήταν σαν να έχει απαίτηση από τον Γκουσγκούνη να καταδικάσει τις τσόντες.
ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ .... ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .... ΛΕΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ !!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ !!!! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ .... ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ..... ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ταχα ΑΡΧΗ .... ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΕΕΕ ??? ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ??? ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΓΩΪΣΜΟ ΟΤΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΤΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ??? Η ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ...... ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ??? ΗΔΗ Η ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΚΛΥΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ..........
Γιωργος Ηρακλης Καραμπινης

ΑΡ.ΣΩΡΡΑΣ:ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 5 11 2016 ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 5-11-2016 ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Συνέλληνες, Έλληνες από όλα τα μέρη της Ελλάδος, έχουν ξεκινήσει αυτή την μεγάλη δράση στην Θράκη. Πιστεύω να τους είδατε και να τους αναγνωρίσατε. Ήρθαν από την Κρήτη, από Θεσσαλία, από Θεσσαλονίκη. Όλη η Ελλάδα συσπειρώνεται.
Όλη Ελλάδα γίνεται μια γροθιά. Το βλέπετε; Είχε ξαναγίνει ποτέ κάτι τέτοιο; Για όσους δεν ξέρουν, έχουμε 280 γραφεία, Αυτόνομους Οργανισμούς σε κάθε Δημοτικό διαμέρισμα, γιατί αυτή είναι η πραγματική Δημοκρατία.
Η πραγματική Δημοκρατία είναι στον Δήμο, είναι στον Πολίτη.
Το Κρατείν τω Δήμω! Δηλαδή, η Δύναμη του Πολίτη, του Δημότη.
Ξέρετε, η λέξη «Πολίτης», που σημαίνει πολιτισμένος, γιατί όποιος δεν είναι πολίτης και είναι απολίτιστος, είναι ή θεός ή ζώο. Εμείς είμαστε πολίτες. Αν στην λέξη «πολίτης», αλλάξεις ένα γράμμα, γίνεται «οπλίτης». Αυτό σημαίνει ότι ο κάθε πολίτης είναι οπλισμένος, έτοιμος να προστατεύσει όλα του τα πράγματα, όλο του τον βίο, όλη του την ιστορία κι όχι να ξεχάσει το παρελθόν του.
Είναι πολλοί που κάνουν το λάθος να λένε: «οι αρχαίοι μας Έλληνες». Είναι μεγάλο λάθος, γιατί ο χρόνος είναι ένας.
Εμείς φτιάξαμε τον παρελθόντα, τον παρόντα και τον μέλλοντα. Είναι τρεις Ομόκεντροι κύκλοι που ουσιαστικά είναι Ένας. Ένας είναι ο χρόνος. Ένας είναι ο χώρος. Ο χώρος εδώ δεν ήταν πάντα; Έχει αλλάξει ο γεωγραφικός χώρος της γης, ή της Ελλάδος; Εσείς δεν θα είσαστε εδώ, θα είναι άλλοι! Εμείς είμαστε εδώ τώρα και εμείς είχαμε ξανάρθει.
Είναι μια τεράστια ανακύκλωση.
ΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ … «ΑΡΧΑΙΟΙ»
Άρα, δεν υπάρχουν «Αρχαίοι», αλλά οι Έλληνες πρόγονοι μας. Μια μεγάλη διαφορά που πρέπει να την δείτε, για να πάμε στην βάση, είναι εφεύρεση η λέξη «παππούς» και «γιαγιά».
Δεν είχαμε εμείς στην Ελληνική γλώσσα αυτές τις λέξεις. Ήταν «πατέρας», δηλαδή, πάντα οι πατέρες των πατεράδων μας, ήταν «πατέρες», δεν ήταν «παππούδες». Αυτό είναι εφεύρεση. Για αυτό είναι οι πρόγονοι μας, οι πατέρες μας. Ούτε «παππού» είχαμε, ούτε «γιαγιά», είναι ξενόφερτα. Εμείς είχαμε τους πατέρες μας και είναι οι πρόγονοι μας και είναι οι ίδιοι με εμάς και αυτή η συνέχεια είναι μια τεράστια αλυσίδα του DNA και δεν έχει κοπεί ποτέ. Άρα, δεν είναι κάτι άλλο, εκείνοι που ήταν αρχαίοι και εμείς που είμαστε οι νέοι! Είμαστε το ίδιο DNA.
Αλλάζουν οι εποχές, αλλά ο χώρος είναι ο ίδιος. Εδώ ξαναήρθαν, εδώ περπάτησαν, στα ίδια χώματα, σε αυτά τα χώματα που είμαστε τώρα εμείς, στην τεράστια Ιωνία που σήμερα, την λένε Τουρκία, σε αυτόν τον πλανήτη που είναι περπατημένος από Ελλάνια βήματα και συχνότητες. Γιατί, αυτός ο πλανήτης όταν κατοικήθηκε, κατοικήθηκε από Ελλάνιους Ανθρώπους που περπάτησαν σε όλον τον πλανήτη και τα ίχνη είναι βαθιά. Δεν φεύγουν ποτέ, είναι ενεργειακές συχνότητες.
ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗ ΓΗ. ΕΘΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ
Άρα, σήμερα εφηύραν διαφορετικά διαμερίσματα και τα κατονομάζουν; Και τι έγινε; Τα πιο πολλά κράτη σήμερα είναι εταιρείες. Λίγα είναι τα κράτη, όμως Έθνος είναι Ένα! ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ!.
Γι αυτό και στον ΟΗΕ και στα Παγκόσμια Ταμεία υπογράφει ως Ένα Έθνος. ΕΘΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Είχα πει για έναν Γερμανό που έψαξε πολύ βαθιά για να δει, αν είναι Άνθρωπος κι όχι αν είναι Γερμανός. Δηλαδή, η Γερμανία ονομάστηκε τώρα, στις ημέρες μας και πριν δεν υπήρχε. Υπάρχει η Αλεμάνια.
Η Αμερική στις ημέρες μας πάλι δεν είναι; Όλες οι χώρες τώρα δεν πήραν όνομα, όπως και οι καινούργιες; Δεν είδατε την Γιουγκοσλαβία; Μία ήταν και τώρα έγινε πέντε! Δηλαδή, τι έγινε; Έφτιαξαν και κράτη; Άρα, εκεί μέσα τι είναι; Είναι κάποιο Έθνος; Άλλαξαν οι άνθρωποι; Τι έχει γίνει;
Κύριοι, θέλει πολύ προσοχή αυτά τα χαλεπά χρόνια που προσπαθούν να κάνουν την Παγκοσμιοποίηση με έναν γελοίο, αηδιαστικό, δόλιο τρόπο οι αλλογενείς, και μάλιστα θα έλεγα την λέξη οι «νεκροί».
Νεκροί διοικούν τον πλανήτη σήμερα. Δεν καταλαβαίνετε τι λέω ε; θα έρθει η ώρα που θα καταλάβετε! Νεκροί, γιατί αυτοί είναι καλοί υπάλληλοι, αυτοί μπορούν να αποδώσουν, γιατί ο ζωντανός με Ελεύθερη Βούληση μπορεί να προδώσει.
Αυτά τα ζώα έχουν δημιουργήσει τους νεκρούς που σήμερα διοικούν τον πλανήτη και δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτό που τους λένε.
Πολλές κυβερνήσεις κι όλες οι Υπηρεσίες κι όλα τα υψηλά κλιμάκια που εσείς δεν βλέπετε, διοικούν νεκροί που δεν θα έπρεπε καν να είναι εδώ, δεμένοι με αίμα και με τελετές και διαδικασίες και περπατά το σώμα τους και απλά διοικούν. Πού; Στον πλανήτη των ζωντανών;
ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΥΓΕΙΑ ΑΠΟ ΚΟΚΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ;
Άρα, το θέμα τίθεται ως θέμα Ανθρώπων. Είσαστε φοβισμένοι και σας έχουν φοβίσει οι θρησκείες, η κάθε μία με τον θεό της και τον ψευτο-θεό της να γονατίζεις και να φοβάσαι μήπως σου κάνει τι;
Και δυστυχώς εμείς οι Έλληνες, οι οικογένειες μας γονάτισαν σε παντόφλες και σε βρωμερά κόκκαλα και ζητάνε να τους δώσει υγεία το κόκκαλο που δεν το έκανε καν για τον εαυτό του; Για σκεφτείτε το!
Για σκεφτείτε πού έφτασε ο άνθρωπος να προσκυνάει σε μια παντόφλα και να ζητάει να του δώσει υγεία, η παντόφλα! Πείτε μου, αν αυτό είναι λογικό! Πείτε μου αν είναι Ανθρώπινο και μέσα στην Νόηση μας.
Συνέλληνες μου, πείτε μου κάτι! Είμαστε Άνθρωποι με Νόηση, γεννηθήκαμε πανέξυπνοι με έναν τεράστιο μηχανισμό που είναι όλη μας η συμπαντική μνήμη, ο συμπαντικός νους και τελικά, μας έκαναν ηλίθιους και δεν αντιλαμβανόμαστε την Λογική, την απόδειξη, το υπαρκτό και το ορθό; Αυτοί είναι οι άνθρωποι;
Είδαμε όμως στις ημέρες μας, μέσα σε αυτή την τεράστια Πανθρησκεία που πάνε να στήσουν, διαλύουν όλα αυτά που έφτιαξαν 2.000 χρόνια τώρα.
Βλέπουμε και αυτά τα ακριτικά μέρη, όπως είναι η Αλεξανδρούπολη και δεν σας κάνει εντύπωση, που κανένας πολιτικός δεν είναι εδώ; Αποφεύγουν όλοι τα ακριτικά μέρη, γιατί έχουν σβήσει μια μεγάλη ιστορία στην Ελλάδα μου και στους ανθρώπους, σπέρνοντας φόβο με μπούργκες και ηλιθιότητες.
Λες και η όποια ντόπια θα βάλει μπούργκα; Όλες στα κομμωτήρια πηγαίνουν, ποια θα βάλει μπούργκα; Σηκωθείτε και μιλήστε! Θέλει καμία μπούργκα; Όλες κοιτάτε τα κάλλη σας, τα μαλλιά σας, το δέρμα σας, θα βάλετε μπούργκες;
Τι γελοιότητες είναι αυτές; Μάθαμε ότι εδώ στα ακριτικά μέρη, έρχονται οι μουσουλμάνοι και πληρώνουν 800 ευρώ στην κάθε μπούργκα και το προξενείο μου δεν κάνει τίποτα;
Κύριοι, καταλαβαίνετε την γελοιότητα; Από την μία έχουμε την μπούργκα και από την άλλη, δεν φτάνει που είχαμε τα ράσα που μας βίαζαν, όποτε ήθελαν στην γη των προγόνων μου και τώρα ήρθαν αυτά τα ζώα που είναι πάλι εβραΐλα, γιατί είναι το ίδιο σόι! Το ξέρετε; Έχει διαφορά;
Εμείς είμαστε όμως Έλληνες! Εμείς είμαστε το Ελλάνιο DNA και αυτό ενώνεται και πρέπει σήμερα να φύγει ο φόβος από μέσα σας. Δεν υπάρχει φόβος! Είμαστε εμείς εδώ! Είμαστε τα αδέρφια σας εδώ! Και ενωνόμαστε παντού. Κι ό,τι χρειαστείτε, θα είμαστε κοντά σας, γιατί είναι καθήκον μας να είμαστε μαζί σας, αρκεί να ενωθείτε.
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΠΥΡΟΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΥ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Να ενωθούν όλοι οι Έλληνες, να γίνουν ένα σώμα, μια γροθιά, μια Σφαίρα Πυρός, σε έναν Νου, στον ίδιο σκοπό και στόχο, της Απελευθέρωσης του Νου, της πατρίδας μας κι όλης μας της Ελληνικότητας! Συμφωνείτε;
-Κοινό: Ναι!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Είμαστε όλοι μαζί; Υπάρχει άλλος εκτός από εμάς; Εγώ δεν έχω! Μόνο εσάς έχω!
Ας πάμε λοιπόν να πιαστούμε όλοι μαζί και ας αφήσουμε πίσω ό,τι μας χάραξαν βαθιά στην ψυχή μας και ό,τι μας έβαλαν από την ώρα που γεννηθήκαμε, μια μεγάλη γελοιότητα που σήμερα καταδυναστεύει τις ψυχές μας, τον πλούτο μας, τα πάντα μας!
Απέδειξα στις ημέρες μου, όλον αυτόν τον πλούτο που έχετε. Νομίζετε ότι σας κάνουμε καμιά χάρη και ζητάμε την ψήφο σας; Έχω ζητήσει ποτέ και σε καμία ομιλία την ψήφο σας; Δεν μπορείτε να με ψηφίσετε εμένα! Εσείς πρέπει να ψηφιστείτε, γιατί η πραγματική Δημοκρατία είναι Δημόσια Διοίκηση.
Δεν είναι ξενόφερτα κόμματα που αντιπροσωπεύουν κομμάτια, μάλιστα ξενόφερτης ιδεολογίας που θα διοικήσουν την ζωή και τον βίο μου!
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΓΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΧΘΕΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ, Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΘΗΚΕ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!
Άρα, αυτός που έχει εξουσία είναι απλά ο εκπρόσωπος μας και σήμερα το έχουν αντιστρέψει και η εξουσία κάνει κουμάντο.
Η εξουσία πρέπει να κάνει μόνο ό,τι την διατάζω! Και σήμερα ο Ελληνικός λαός διατάζει! Του έχουν πάρει αυτή την Δύναμη. Τώρα, αυτό θα κάνει. Θα εκτελέσει τις Εντολές του Ελληνικού λαού, η πραγματική εξουσία.
Σε αυτή την βάση και σε αυτή την λεωφόρο προχωράμε. Είναι όλα στημένα και καθαρογραμμένα. Έχουν περάσει όλα από τον Άρειο Πάγο που σημαίνει ότι όλη σας η Πολιτεία είναι καταγεγραμμένη.
Όπως για παράδειγμα, από πού θα βγαίνουν οι Νόμοι;
Οι Νόμοι θα βγαίνουν βάσει των Πρωτοκόλλων.
Σήμερα, από πού βγαίνουν οι Νόμοι που καταδυναστεύουν και δολιεύουν τους πάντες και υπονομεύουν τους πάντες και ιδιαίτερα τον Έλληνα; Από τι; Από ομάδες ανθρώπων, αλλογενών και μάλιστα εβραιοκρατούμενων και μασονοποιούμενων σε κάθε στοά, που είναι το ίδιο; Και αυτό θα το επιτρέψουμε; Μέχρι πότε;
Κι αν εσείς δεν το κάνετε τώρα, ποιος θα το κάνει; Ποιον περιμένετε να το κάνει; Εσείς θα το κάνετε! Εγώ θα το κάνω! Εγώ μπορώ να το κάνω!
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΘΟΥΝ! ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!
Κάποιοι λένε ότι δεν είμαι ευγενικός! Λέμε λοιπόν σε αυτά τα ζώα, «Ευ-γένεια» σημαίνει «καλό γένος», δεν είναι στην λέξη.
Είδατε όλα αυτά τα παιδιά με πόση ευγένεια σας έσκισαν; Είδατε με τι ευγένεια υπογράφουν τα μνημόνια; Είδατε με τι ευγένεια βγαίνει ο κάθε αλλογενής και λέει: «να βάλουμε μέσα τους ξένους»! Από 97 χώρες, 97 ράτσες μπαίνουν στην χώρα μας και έχουν το θράσος αυτά τα ζώα να λένε εμάς τους Έλληνες, ρατσιστές!
Ακούστε και από εδώ και πέρα, δημόσια το λέω τι θα απαντάτε σε αυτά τα αλλογενή ζώα ράτσας, γιατί είναι ζώα ράτσας! Να το ξεκαθαρίσουμε!
«Ράτσα», έχουν τα ζώα. Οι Άνθρωποι έχουν γένος! Δεν έχουν ράτσα!
Να το εξηγήσουμε λίγο; Τι είναι τα ζώδια; Τα ζώδιο είναι τα ζώα του Διός. Δεν είναι κανενός άλλου, δεν είναι του Αβραάμ, δεν είναι του Αλλάχ, είναι του Διός και το χρησιμοποιούν όλοι! Σωστά; Άρα, είναι τα Ζώ-δια! Τα Ζώα του Διός. Είναι και χαρτογραφημένα στον ουρανό! Το γνωρίζετε;
Όλα τα ζώα της πρωταρχικής δημιουργίας αναγράφονται σε όλα τα άστρα. Τόσο σοβαρά είναι τα πράγματα!
Άρα, αγαπητοί μου Συνέλληνες, είναι χαρτογραφημένα στα άστρα και δεν υπάρχει λάθος και το άλογο είναι και ο σκύλος είναι και για αυτό μας λένε «Παιδιά του Σειρίου», γιατί ο Σείριος μοιάζει με σκύλο (κύνα), άρα έχουμε το Γένος των Ζώων, όπως του σκύλου.
Στα χρόνια μας έχουμε 7000 ράτσες σκύλων! Προσέξτε! Ράτσες! Όχι γένος! Έχουμε ντόπερμαν μινιατούρα! Έχουμε….. χωρίς τρίχες; Έχουμε ό,τι ανωμαλία θέλεις. Αυτά είναι ράτσες! Δεν είναι του Γένους!
Οι Άνθρωποι όμως έχουν Γένος. Όταν βλέπω άνθρωποι να λένε κάποιον «ρατσιστή», είναι από ράτσα, δεν είναι από γένος. Και αυτή η ράτσα, λέει ρατσιστή τον άλλον που είναι η άλλη ράτσα!
Άρα, ο άνθρωπος δεν μπορεί να είναι ρατσιστής! Γιατί εγώ έχω γένος και είμαι Έλληνας! Ράτσες είναι οι άλλοι!
Σε κάποια άλλη εκδήλωση θα σας αποδείξω πώς λένε στα δικά τους χαρτιά, ότι είναι ράτσες. Και τώρα τσακώνονται οι ράτσες! Δεν έχουν γένος! Εμείς έχουμε Γένος! Δεν είμαστε ρατσιστές. Οι άλλοι είναι ρατσιστές και κυνηγιέται η μία ράτσα με την άλλη.
Αν κάποιος πει Έλληνα ρατσιστή, να του κάνετε μήνυση, για να καταλάβουν όλοι ότι οι Έλληνες έχουν Γένος και δεν έχουν ράτσα. Ό,τι άλλο βλέπετε γύρω, είναι ράτσα!
Εσύ λοιπόν είσαι Άνθρωπος και στον πλανήτη ήρθες με πολύ συγκεκριμένη ανθρώπινη διαδικασία. Μην μπερδευόμαστε!
Για αυτό και όλες οι ράτσες σε έλεγαν εσένα «Εθνικό», γιατί εσύ έχεις Έθνος. Αυτοί δεν έλεγαν ότι είναι Έθνος, γιατί δεν είναι!
Εσένα έλεγαν όμως «Εθνικό».
Όλα αυτά θα τα ξεκαθαρίσουμε τώρα, που πάνε και για παγκόσμια θρησκεία και διαλύουν τα πάντα, αλλά πάνε και για παγκόσμια οικονομία και παγκόσμιο κραχ. Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν! Ελάτε με τα αδέρφια σας και ενωθείτε. Ελάτε να μπείτε σε μια καταστατική διαδικασία και ελάτε να πάρουμε την χώρα μας στα χέρια μας γιατί είναι δική μου, ελάτε να διώξουμε ό,τι μας ενοχλεί, ό,τι μας σκοτώνει κι ό,τι μας δυναστεύει και έχουμε πλούτο.
Συνέλληνες μου, πόσα πράγματα μας χωρίζουν μεταξύ μας εδώ;
Τρία πράγματα. Πρώτον, το Κόμμα: Νέο-δημοκράτης αυτός, Κομμουνιστής εκείνος, ο άλλος είναι εκεί, αυτός Χρυσή Αυγή….. Έτσι δεν είναι; Μας χωρίζουν τα κόμματα.
Δεύτερον, μας χωρίζουν τα Δόγματα: Αυτός είναι καθολικός, αυτός ευαγγελιστής, αυτός ιεχωβάς, ο άλλος πεντηκοστιανός και όλοι αυτοί βέβαια στο ίδιο γαμοσόι είναι! Ας μου κάνουν ένα debate να τους πω γιατί είναι γαμοσόι! Για να τελειώνουμε! Σας περιμένω! Κάντε μου ένα debate να δείξω τι είστε!! Να τελειώνουμε ζώα!!!
Ζώα τα λέω και μερικοί μου λένε: «Μα, κύριε Σώρρα τους λέτε ζώα;». Μα, ρε παιδιά, διαπίστωση κάνω, δεν βρίζω. Εγώ είμαι από το Ελληνικό Γένος.
Ζώα τους λέω γιατί αυτοί προέβαλαν σε όλον τον πλανήτη ότι ο άνθρωπος ήταν πίθηκος και σιγά-σιγά σηκώθηκε. Αυτοί δεν το είπαν; Ναι! Ωραία! Εγώ λέω ότι δεν είμαι ζώο, άρα είναι αυτοί. Γιατί παρεξηγιούνται; Πριν που με έλεγαν και εμένα «ζώο» γελούσαν! Τώρα που είπα ότι εγώ δεν είμαι, γιατί παρεξηγιούνται;
ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ !
Εγώ ρε παιδιά έχω προγόνους τεράστιους, θεούς και πάνω από θεούς. Όπως οι Ολύμπιοι δεν είναι θεοί; Είναι πάνω από θεοί.
Έχω τεράστιους πολεμιστές! Έχω τον Αχιλλέα, έχω τον Άρη που είμαστε και εδώ στην Θράκη.
Έχω τεράστιους προγόνους και τεράστιους Παγκοσμιοποιητές.
Έχω τον Περσέα, τον παγκοσμιοποιητή που τα σάρωσε όλα, έχω τον Μίνωα, που πήρε τον πλανήτη μετά τον Περσέα, έχω τον Διόνυσο που το έκανε δύο φορές, έχω τον Αλέξανδρο στην Μακεδονία.
Αυτός είμαι εγώ και εσείς! Ή νομίζετε ότι είμαι εδώ πρώτη φορά; Εδώ είναι όλοι δεν το καταλαβαίνετε; Εσείς τι είσαστε;
Κοινό: ΈΛΛΗΝΕΣ!
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Έτσι λοιπόν! Ό,τι είναι απέναντι στην Ελληνικότητα, δεν χωράει σε μένα. Ό,τι ενοχλεί την Ελληνικότητα μου, το εξαφανίζω. Αυτό πρέπει να γίνει!
Άρα, Συνέλληνα, ένα μας μένει! Να ενωθούμε για τα δικά μας και τα δίκαια μας και τα δίκαια μου είναι δικά μου.
Σας δείξαμε έναν τεράστιο παγκόσμιο πλούτο ο οποίος είναι κρυμμένος. Ποιος σας τον έκρυβε τελικά; Μήπως εγώ; Γιατί με αυτά που λένε τα κανάλια και όλα τα πολιτικά παιδιά, φαίνεται πως για ό,τι έχει γίνει, φταίω εγώ! Μήπως τελικά φταίω εγώ για αυτά που έχουν γίνει μέχρι τώρα; Όχι ε; Εγώ θα φταίω για αυτά που θα γίνουν.
ΜΕ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ
Αγαπητοί μου Συνέλληνες, αυτός ο τεράστιος πλούτος είναι δικός σας και δεν σας κάνουμε χάρη. Σας καλούμε να έρθετε να τον πάρετε. Ξέρετε, όμως για να διαχειριστείτε αυτόν τον πλούτο, που σημαίνει δύναμη, πρέπει να έχετε Αξιακό Σύστημα. Γιατί, αν κλείσω τα φώτα και πετάξω 10.000.000 μέσα σε αυτή την αίθουσα, θα πρέπει να καλέσω 10 ασθενοφόρα.
Άρα, έχει σημασία αυτό. Το Αξιακό είναι μέσα μας και από αυτό είμαστε κτισμένοι.
Σήμερα, καλούμαστε στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ να κτίσουμε αυτό το Αξιακό σε μια τεράστια Ανέλιξη, γιατί εμείς μπορούμε με την Νόηση μας.
Με αυτό το Αξιακό θα διαχειριστείς και τον Πλούτο σου που είναι τρισεκατομμύρια.
Έναν λογαριασμό σου έδειξα που είναι τα 115 τρις και κοντεύετε να αλλαξοπιστήσετε όλοι! Σας λέω ότι είναι άλλοι 1000. Κι αυτός ο λογαριασμός είναι δικός σου και για να τον πάρεις, μπαίνεις σε μια διαδικασία να ξεχρεώσεις αυτά τα ψεύτικα χρέη.
Όλα ψεύτικα είναι, ό,τι υπάρχει! Όμως, δεν γίνεται αλλιώς. Θα πληρώσουμε για να τους φέρουμε σε μια δύσκολη θέση και να πάρουμε την χώρα μας.
ΕΓΩ, ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΔΙΝΩ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ
Αύριο μπορείτε να ξεχρεώσετε τα πάντα και ό,τι στο μέλλον θα χρωστάτε. Γι’ αυτό το Εξώδικο, που είναι Εξώδικη Εντολή Εξουσιοδότηση είναι στο όνομα σας και αρχίζει: «Εγώ, ως Κυρίαρχος Έλληνας Ιθαγενής…»
Τα υπογράφουν όλες οι κυβερνήσεις, τα υπογράφει ο Ο.Η.Ε, είναι οι πιο πιστοποιημένοι λογαριασμοί, στο όνομα σας.
Εγώ έβαλα τις εγγυήσεις και δεν μπορώ να ακουμπήσω ξανά. Τις έχω χάσει, που σημαίνει ότι εγώ ΕΝΑΝ δρόμο έχω. Ή θα νικήσω ή θα χαθώ. Άρα, αν θα χαθώ εγώ, χάνεστε και εσείς!
Ο νικητής τα παίρνει όλα και ο χαμένος τα χάνει όλα! Ή θα νικήσουμε και θα τα πάρουμε όλα ή θα χαθούμε για πάντα!
Αποφασίστε και κάνετε την επιλογή σας. Τι επιλογή έχουμε;
Εσείς υπογράφετε για να πληρώσετε ό,τι χρωστάτε ως Κυρίαρχοι Έλληνες Ιθαγενείς, το δηλώνετε ότι είσαστε Έλληνες Κυρίαρχοι Ιθαγενείς, -που μέχρι σήμερα δεν το είχατε δηλώσει- και ξεχρεώνετε με τα χρήματα του δικού σας πλούτου που είσαστε εν αγνοία σας, πλουσιότεροι από χθες, αυτά που χρωστάτε και αυτά που στο μέλλον θα σας χρεώσουν.
Είναι σαν να αποδέχεστε την παγκόσμια κληρονομιά σας, η οποία είναι δικιά σας και το πιστοποιούν όλοι!
Βλέπετε κανένα πρόβλημα πουθενά; Έχετε μια νομιμότητα 650 σελίδων που τα σχετικά νομιμοποιούν όλα ό,τι γράφεται.
Σε καλώ να έρθεις, να παραλάβεις τον πλούτο σου. Να ενωθείς με όλα σου τα αδέρφια, να γίνεις ΕΝΑ, να πάρεις όλα τα Δίκαια και τα δικά σου και να γυρίσεις όλον τον πλανήτη ανάποδα. Δέχεστε; Πάμε όλοι μαζί!
Υπάρχει γραφείο στην Αλεξανδρούπολη, να δυναμώσει, να μπείτε όλοι να γίνετε ενεργά μέλη.
Χρειαζόμαστε 3-4 γραφεία εδώ. Έχουμε γραφείο στην Ορεστιάδα. Όμως, μην μπερδευτείτε είναι Αυτόνομος Οργανισμός! Δεν είναι δικό μου! Είναι των πολιτών, γιατί αυτή είναι η Λεωφόρος της πραγματικής Δημοκρατίας, την οποία την κάνουμε πρακτική εφαρμογή και στις ημέρες μας! Όλος ο πλανήτης περιμένει να αλλάξουν οι Έλληνες την πολιτική.
Μα, η κρίση από εδώ δημιουργήθηκε στον πλανήτη! Εδώ κοιτάνε, τι θα κάνουμε και αυτό που κάνουμε, το κοιτάει όλος ο πλανήτης.
ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΥΠΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Ήδη στην Κύπρο θα κατεβάσουμε Πολιτικό Φορέα Κύπριων Ελλήνων. ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ! Τι δεν καταλαβαίνετε; Τι περιμένετε;
Φωνάξτε τους όλους! Βγείτε έξω! Δείτε ποιος σας πείραξε και δείτε ποιος είναι δίπλα σας και θα το αναλάβω εγώ! Σηκώστε το ανάστημα σας!
ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ! ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ! ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ! Να πάρετε τον πλούτο σας, την Δύναμη σας, την πολεμική σας, το κράτος σας, τα Δικαιώματά σας! Τι φοβάστε; Τον Τούρκο;
Ο Τούρκος είναι ένα εβραϊκό δημιούργημα! Δεν βλέπετε τι γίνεται που κάνει από ένα πραξικόπημα μέχρι μια οικονομία που δεν υπάρχει; Εταιρεία είναι από το 1907! Ποιος σας είπε ότι είναι κράτος; Απαγορεύεται να μιλάει ένα κράτος, ή αρχηγός κράτους με μια εταιρεία.
Και η Γερμανία είναι μια εταιρεία, δεν είναι κράτος! Τι γράφουν τα διαβατήρια των Γερμανών; Ξέρετε; «Υπάλληλος» γράφουν! Η Γερμανία λοιπόν είναι εταιρεία! Θα μου μιλάει εμένα ένας διευθυντής εταιρείας;
Ελάτε να πάρουμε την Ελλάδα να τους βάλουμε στα ίσα τους κι όλα αυτά τα ζώα που είναι διευθυντές εταιρείας, δεν θα μπορούν να μιλάνε με αρχηγό κράτους και μάλιστα σε αυτόν που διοικεί Έθνος!
Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΟΗΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !!!
Εμείς είμαστε Έθνος και στον ΟΗΕ κι όλος ο κόσμος μας κοιτάει με σεβασμό, μόνο που εσείς δεν το ξέρετε. Περιμένει για μια θέση..
Ο Ο.Η.Ε έχει πρόεδρο; Όχι! Και ποιον να έχει; Τα υβρίδια; Περιμένει τον Έλληνα! Πάρε την χώρα να πάρεις τον πλανήτη!!!
Ανοίξτε παντού γραφεία! Μπείτε μέσα να ηγηθείτε και να εκλέξετε τους αξιότερους.
Ανοίξτε γραφεία να ξεχρεώσετε όλον τον κόσμο και να σπείρετε όλη την Αλήθεια, όλον τον Πλούτο, όλη την Δύναμη.
Αυτή την στιγμή σας μεταβιβάζω την Δύναμη στα χέρια σας.
Μπορώ ακόμα και από εδώ μέσα να μου πείτε άξια στελέχη να τους δώσω ακόμα και την πληρεξουσιότητα των Διαταγών, που είναι Κρατική Εξουσία να δίνουν Διαταγή σε οποιονδήποτε Φορέα, ακόμα και στην Κυβέρνηση να εκτελέσει.
Ανοίξτε τα γραφεία σας, μπαίνετε μέσα, κατοχυρώνετε την Αλεξανδρούπολη και την ασπιδώνετε και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη. Πάρτε την ζωή στα χέρια σας. Πάρτε το μέλλον στα χέρια σας.
Το οφείλουμε στους προγόνους μας και στους απογόνους μας. Έτσι δεν είναι; Συμφωνούμε όλοι να το κάνουμε;
Έχω πει ότι υπάρχει μια Ένωση. Δίνουμε έναν Όρκο! Έχουμε τον Όρκο του Πολεμιστή που πολεμήθηκε πολύ σε όλη την Ελλάδα, σε όλη την Επικράτεια. Σήμερα έχουμε χιλιάδες Πολεμιστές.
Έχουμε κι έναν άλλον Όρκο, που δεν τον περίμενε κανείς! Τον Όρκο της Υγείας! Όποιον από τους δύο θέλετε, το λέτε και μπαίνετε στη μεγάλη Οικογένεια, γιατί η Οικογένεια των Ελλήνων. Η Οικογένεια είναι ο Οίκος του Γένους και Οίκος του Γένους είναι αυτός που μένουμε όλοι μαζί. Οικογένεια είσαστε εσείς, το Γένος μου!
Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Όλοι οι Έλληνες είμαστε Οικογένεια, Οίκος του Γένους και σήμερα είμαστε μια μεγάλη Οικογένεια κι αυτό με έναν Όρκο. Όπου και να πας στην Ελλάδα και δηλώσεις ότι είσαι μέλος της Ελλήνων Συνέλευσης και πάθεις ο,τιδήποτε ή ζητήσεις βοήθεια, θα τρέξουν Πολεμιστές μας από κάθε μας γραφείο, να σε βοηθήσουν! Είναι έτσι ή όχι; Ναι! Κι αυτό θα μεγαλώσει σε όλον τον πλανήτη.
Ενώνουμε τους Έλληνες και τους Ανθρώπους σε όλον τον πλανήτη.
Ο Όρκος της Υγείας είναι πανέτοιμος. Δεν έχει να κάνει με θρησκεία, αλλά με το περιβάλλον, γιατί εμείς είμαστε κομμάτι του περιβάλλοντος. Κι όταν τσουγκρίζουμε ένα ποτήρι λέμε «εις υγείαν» και «γεια σου», ξέρετε τι είναι; Η Υγεία!
Όλα λοιπόν είναι η Υγεία, ενώ όλο το περιβάλλον το δολοφονούν! Για σκεφτείτε το! Δηλητηριάζουν το νερό, τα τρόφιμα μας είναι μεταλλαγμένα, έφτιαξαν την ντομάτα με το γονίδιο του σκορπιού για να μεταλλάξουν …. Και τρώμε εμείς τα γονίδια αυτά, εδώ στην Ελλάδα των θεών! Πόσο πρέπει να περιμένουμε αδέρφια; Όλα είναι δηλητηριασμένα! Όλα μας τα τρόφιμα! Δίνουν εμβόλια στα παιδιά μας και τα σκοτώνουν και πληρώνουμε και τον γιατρό και ο γιατρός το ξέρει και δεν μιλάει γιατί πρέπει να πάει φαγητό στην γυναίκα του. Είμαστε καλά; Τι κάνουμε; Εμείς σκοτώσαμε την Υγεία μας!
Από την άλλη, τρέχετε στις εκκλησίες να γίνετε καλά! Τρέχετε σε κάθε ξεματιάστρα να γίνετε καλά, αφού σκοτώνετε την ίδια την Υγεία και το Περιβάλλον.
Αν δεν γίνουμε εμείς Πολεμιστές της Υγείας, πώς θα έχουμε Υγεία; Η Υγεία είναι η πρώτη Ελλάνια Εντολή! Η Υγεία όμως έχει να κάνει με το Περιβάλλον και είναι χιλιάδες πράγματα. Άρα, πρέπει να αρχίσουμε να είμαστε Πολεμιστές της Υγείας! Αυτοί είμαστε, Ένα με το Περιβάλλον και είμαστε μέρος του Περιβάλλοντος μας. Το αντιλαμβάνεστε;
Όταν τελειώσει η ομιλία, όσοι θέλουν, ας δώσουν τον Όρκο της Υγείας που στην ορκωμοσία αυτή ορκίζονται στον Ύδωρ της Ύπαρξης τους. Δεν έχει νερό αυτή την φορά, δεν έχει τίποτα.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι η τεράστια λεωφόρος και ανοίγει σε όλους! Άλλοι είναι πλανεμένοι, άλλοι ταξιδεμένοι, άλλοι πάνε βόλτα με διαστημόπλοια, άλλος πηγαίνει στους πανάγιους τάφους, άλλος πηγαίνει…άντε να μην πω…
Τέλος πάντων, όλοι έχουμε πάει από ένα δρομολόγιο.
Στην βάση, τρία πράγματα μας χωρίζουν και αυτά είναι το κόμμα, το δόγμα και το χρώμα, το χρήμα δηλαδή, που άλλος είναι πλουσιότερος και άλλος φτωχότερος.
Δηλαδή, όλοι σκοτωνόμαστε, για αυτά τα τρία πράγματα, ενώ, είναι χιλιάδες τα πράγματα που μας ενώνουν και κανείς δεν έχει σκεφτεί ότι αυτά τα χιλιάδες πράγματα που μας ενώνουν είναι και της ίδιας Ουσίας.
Μας ενώνουν χιλιάδες και μας διαιρούν τρία. Θα πρέπει να απομακρύνουμε αυτά τα τρία και να φτιάξουμε την δική μας Πολιτεία. Την Πολιτεία των Ελλήνων! Την τεράστια Λεωφόρο της Νόησης, της Δύναμης και της Ισχύος. Μπορούμε και είμαστε εδώ!
Ελάτε όλοι στα γραφεία, ξεχρεώνετε τα πάντα ό,τι έχετε, οργανώνεστε, ανοίγετε καινούργια γραφεία και περιμένετε να ψηφίσετε αυτόν που θα πολιτευτεί και να τον στείλετε στην κεντρική σκηνή. Συμφωνούμε; Εκτελέστε κύριοι!! Όλη η Ελλάδα ενώνεται!!
Είναι τιμή μου που ήμουν μαζί σας! Μεγάλη μου τιμή για όλους τους πολεμιστές και όλους όσους αγωνίζονται στην Θράκη, που δεν σταματούν πουθενά μέχρι την Τελική Νίκη!
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
  Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★