Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ - ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ....

Viky Charalambous
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, 19/ 11/ 2016
ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ,
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ - ΒΑΡΙΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ, ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ, ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ- ΕΓΚΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
-)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(- -)Ι(-
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ «Ε.ΣΥ.» ΔΕΧΘΗΚΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΣΤΙΑΖΟΝΤΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 19Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΩΡΑΣ 2:00 ΤΟ ΠΡΩΙ, ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, «ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ» ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΛΥΜΠΟΥ ΑΡ. 78 ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΛΙΓΑ ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΑΦΟΤΟΥ 10 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΙΣΕΙ ΔΙΑ ΝΑ ΔΕΙΠΝΗΣΟΥΝ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΠΕΡΙΦΡΑΓΜΕΝΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΩΣ ΑΝΩ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ, ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΟΜΑΔΑ 25 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ, ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙΡΙΑ ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ.
Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΚΑΙ ΚΑΙΡΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΚΟΠΟΥΜΕΝΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ.
ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ 7 ΜΟΝΟ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΣΤΑ 3 ΓΩΝΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΦΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΒΑΝΑΥΣΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΥΤΟΥ. ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΤΟΜΑ, ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΡΩΝΤΑΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ, ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΑΝ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΑΙΤΥΜΟΝΩΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΦΥΓΗΣ.
ΆΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ, ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΟΠΛΟ ΣΠΑΣΜΕΝΕΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ, ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΞΦΕΝΤΟΝΙΖΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΒΡΙΣΚΑΝ, ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ "ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΙΣΟΥΜΕ, ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΚΤΛ"..
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΝΤΑΣ ΚΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ, ΣΕΡΝΕΤΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΣΩΜΟ ΜΕΛΑΧΡΙΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΥΨΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 1.80 ΕΚ., ΜΕ ΑΚΑΛΥΠΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΟΥΓΙΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ, ΧΙΜΗΞΕ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ, ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ «ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΩ ΠΟΥΣΤΗ, ΘΑ ΣΕ ΣΚΟΤΩΣΩ, ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΝΑΠΗΡΟΣ», ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ.
ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΜΕΛΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΥΣΕ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ.
ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ, ΤΩΝ ΒΑΡΙΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ, ΤΗΣ ΕΡΓΩ ΑΠΡΟΚΛΗΤΗΣ ΕΞΥΒΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΑ ΒΑΛΛΕΙ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΤΟΣΟ Η ΤΟΠΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ, ΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΜΕ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΗΔΗ ΚΑΤ' ΑΡΧΗΝ Η ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΔΕΚΑΔΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ - ΜΗΝΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ.
Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΡΑ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΑ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ, ΕΠΙΦΕΡΟΝΤΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΙ' ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ - ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ.
ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ, ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΘΕΙ ΑΡΜΟΔΙΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ.
ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΤΙΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ, ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΑΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΕΝΔΕΛΕΧΗΣ ΕΡΕΥΝΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ, Ο ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΩΝ ΗΘΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΩΝ ΑΥΤΟΥΡΓΩΝ, ΠΟΥ ΔΡΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ, ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ, ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΜΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΜΑΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΧΘΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ, Η ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ,
ΚΑΘΟΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΛΥΣΙΔΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΔΗ ΔΙΑΣΑΛΕΥΘΕΙΣΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΗΔΗ ΠΛΗΓΕΙΣΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.


ΠΩΣ ΑΡΑΓΕ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Η ΟΜΑΔΑ; ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΛΕΠΤΑ 25 ΑΤΟΜΑ, ΠΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΦΟΡΕΣΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟΝ; ΠΩΣ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΟΠΩΣ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ;;;;; ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΣΑΝ; ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.. ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΦΕΡΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΟΙ. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΕΣ.. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΗ, ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, ΒΟΥΛΗ. ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΚΕΛΟ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΩΠΑΓΑΝ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ...
Ο Αρτέμης Σώρρας για την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη !
                               Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                             ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Ο Αρτέμης Σώρρας για την επίθεση που δέχτηκε στη Θεσσαλονίκη !


Viky Charalambous : ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ
ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ,
ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΪ
ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ Η ΩΡΑ 2.00 ΤΟ ΠΡΩΪ?
ΠΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΟΡΓΝΑΝΩΜΕΝΑ 25 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΤΟΜΑ ΓΥΡΩ;
Vasilis Theodoropoulos : ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ – ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΑΜΑ.!!!!

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ
ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ.!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!!
Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΦΡΟΝΩ ΟΤΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣ ΠΙΑ ΝΟΜΙΖΩ , ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΜΑΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ , ΠΟΥ ΔΡΟΥΝ ΜΕ ΚΟΙΝΟ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ -ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΡΙΖΩΣΗ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.
ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ.
Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΚΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΩΣ ΑΠ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΕΠΡΩΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΞΑΝΑ !!!!!!!!!
ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ, ΟΜΟΝΟΕΙΣΤΕ.
Η ΠΑΤΡΙΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!!
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                              ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!!

 Ελενα Αλεξιου
ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ε? Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ???
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ??
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ...ΨΥΧΑΝΕΜΙΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ???????????????????
ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ..ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΧΕΣΤΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΑΣ????????????
ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ
ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΆ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Μ Π Ο Ρ Ο Υ Μ Ε ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!!!
ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΥΧΑΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΑΠΟΤΟΜΑ!!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ...

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ!!!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ....
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ....
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΗΓΕΤΕΣ ,ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ,ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ, ΤΑΓΟΙ ΤΩΝ ΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ , ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ .....
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ,ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΟΛΑΣΜΟΥ...
ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΝΟΜΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΑ ΖΗΤΗΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ......
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ .
ΠΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ
ΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ.....
ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΤΗΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ....
ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ,ΕΛΛΑΣ . ΨΥΧΟΡΡΑΓΕΙ.
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΔΙ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ,ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΘΑ ΧΥΣΕΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.
ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
ΕΙΜΕΘΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΙ !!!!!!!!!!!!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , ΔΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΘΟΝ...ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ
ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ, ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΤΕ,ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣΤΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ , ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΩΡΑ ,ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗΝ !!!!!!!!

Νικη Σιμογλου
ΦΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΟΥΣ.......ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,,,ΠΟΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ......ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .........ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.....ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΤΡΕΜΟΥΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.........ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


                                    Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Ποιός σου είπε ότι έχεις δικαίωμα να προσηλυτίζεις μικρά παιδιά στην ανωμαλία σου;;;

 Δημήτρης Σκρέτας
Περνώντας αναγκαστικά κάθε μέρα από τα συγκεκριμένα σημεία νιώθω την ύπαρξή μου να υβρίζεται από τις συγκεκριμένες διαφημίσεις. Τι πάνε να μας πούνε δηλαδή ;;; Πόσο ύπουλα αλλάζουν το νόημα των λέξεων και το σάπιο μας το παρουσιάζουν για φρέσκο και την ανωμαλία ως φυσιολογική συμπεριφορά. Το τι βάζει ο καθένας στον κω:-() δεν με ενδιαφέρει .... Αλλά να μας το βάζουν και στη μάπα να το δούμε αυτό είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Γιατί το βάζεις κύριε φάτσα κάρτα;;;; ποιος σου το παρήγγειλε;;; Γιατί εμένα που δεν το γουστάρω αυτό δεν μου επιτρέπεις να πω δημόσια την άποψή μου και το θεωρείς ρατσιστικό;;;; Ποιός σου είπε ότι έχεις δικαίωμα να προσηλυτίζεις μικρά παιδιά στην ανωμαλία σου;;; Ποιός θα προστατέψει τα ανήλικα από τους κάθε λογής ανώμαλους;;;; Λαλήσατε όλοι σας;;; Που είναι οι θεσμοί ή μήπως και αυτοί τον παίρνουν;;;;

             Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
          ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ.... ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ...

Viky Charalambous
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΝΤΑ ΚΟΥΦΑΡΙΑ ΑΔΕΙΑ, ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΚΡΟΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΟΥΜΕΡΑ..
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΟΣΟ ΑΔΥΝΑΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..
ΕΙΧΑΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ "ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΨΕΜΑΤΑ..."..
ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΑΝ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΝΕ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ..
ΤΟΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ..
ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΟΒΕΡΔΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΒΕΡΔΕ..
ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΝΑ..
ΓΕΝΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ..
ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΠΛΑ ΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ..
ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΑΥΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΓΕΛΩΤΟΠΟΙΟΙ, ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ..
ΟΠΟΤΕ, ΠΕΙΤΕ ΟΣΑ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΟΙΔΟΡΕΙΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΑΝΟΗΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ. ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΛΟΒΕΡΔΕ, ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΚΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΣΑΣ..
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΣΑΥΛΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ..
ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΣΤΟ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥΣ .. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΝΟΗΣΗ..
ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ..
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ..
ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ...
ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ..
                          META TO 6o λεπτό...ακούστε το Μουρλοκακόμοιρο !!!
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ 4 ΕΙΔΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ

Viky Charalambous
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ
ΑΠΛΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΖΗΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ.
Ν' ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ, ΓΙΑ ΤΑ 4 ΕΙΔΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ, ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.
ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ..
Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ.
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΠΛΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ ΠΟ-ΛΙΤΗΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΟΣ ΟΠ-ΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΟΥ.
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ:
ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ,
ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ..
ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ
ΕΦ' ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ..
ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ..
ΚΑΝΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ.
ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ..


ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 16-11-2016
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ.
ΤΟ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΘΕΡΙΟ ΚΤΥΠΑΕΙ ΜΕ ΛΥΣΣΑ.. ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..

 Γεωργία Βαγενά
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΒΡΗΚΑΜΕ!!!!
ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ Ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΠΑΤΡΕΩΝ ΒΡΗΚΕ ΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ 6 ΣΥΝΗΜΜΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ Δ.Ο.Υ.!!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΝΟΜΙΜΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΣΥ ΤΗΣ ΝΗΣΟΥ ΡΟΔΟΥ Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ - Ε.ΣΥ ΡΟΔΙΩΝ 2 - Ε.ΣΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ- Ε.ΣΥ ΠΕΤΑΛΟΥΔΩΝ Ε.ΣΥ -ΛΙΝΔΙΩΝ- ΚΑΙ Ε.ΣΥ ΙΑΛΥΣΟΥ !!! ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΑ ΕΓΓΡΦΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΡΟΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΡΟΔΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΕΡΕΥΝΑΣ ΜΕ ΑΙΤΗΜΑ ΑΚΡΟΑΣΕΩΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΣΥΝΝΗΜΕΝΑ !! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΩΝ !!ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ !!!ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ !!!
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ 

Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ.. ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..

Viky Charalambous
- Όταν σε ένα καράβι που είναι σε πλεύση, με κακό καιρό και ενώ περνάει μέσα από ξέρες, παράλληλα εξελιχτεί στο εσωτερικό του μια "Ανταρσία" τι θα πρέπει να κάνει κανείς;
Θα πρέπει κάτσει και να μοιρολατρεί ή θα πρέπει να αμυνθεί / επιτεθεί για να κόψει το κακό που εσωτερικά δημιουργήθηκε και να μαζέψει τις δυνάμεις του οργανώνοντας με το υγιές πλήρωμα και να προχωρήσει χωρίς να αποπροσανατολιστεί και να πέσει πάνω στις ξέρες ; ...
Για τις πράξεις που λες : Η δικιά μου η άποψη είναι ότι έγιναν τεραστίων διαστάσεων πράξεις. Δεν ξέρω πως εσύ το καταλαβαίνεις ...
Για εμένα έχουν γίνει πολλές πράξεις. Πράξεις που κανένας δεν τις χρωστούσε σε κανένα για να τις κάνει. Χωρίς να επιφέρουμε βάρος σε κανένα, επανδρωθήκαμε με τα εργαλεία - εγγυήσεις του Αρτέμη, κάναμε τις μελέτες μας, τα νομικά μας έγγραφα, τις μηνύσεις μας, τις οργανωμένες μας κινήσεις προς κάθε κατεύθυνση, ενημερώσαμε εσωτερικό αλλά και εξωτερικό κοκ. Όλα αυτά είναι πράξεις...
Για εμένα δεν είναι πράξη το να φτάσουν κάποια χρήματα και να ικανοποιηθούν κάποιοι συνέλληνες.
Γιατί τότε το δικό μας έργο θα πάει χαμένο - γίνεται άχρηστο ...
Δεν θα με ενδιέφερε να ασχολούμαι με τέτοια ζέση, τέτοιο όγκο ευθυνών, τέτοιο όγκο εργασίας, που μπήκε όλη μου η ζωή σε κατάψυξη για να αποβλέπω στο να ικανοποιηθεί ένα μικρό ποσοστό και πάλι να ζούμε μέσα σε αυτή τη βρώμα και δυσωδία.
Είναι πολύ μεγαλύτερα και πιο βαθιά τα έργα.......
- Έργα γινόντουσαν και πριν και έχω τσουβάλια να σου επιδείξω, αλλά πριν δεν τολμούσαμε να πούμε καν τη λέξη "Συνέλληνα"...
- Τα έργα που επικεντρώνονται στην ύλη, από μόνα τους δεν θα αλλάξουν κανένα δεδομένο.
- Θα συνεχίσουμε να ζούμε μέσα στο ψέμα και την ασυδοσία...
Γι' αυτούς τους λόγους παλεύουμε και όχι για ψωροψίχουλα.
-- Να δούμε την γαλανόλευκη να λάμπει στον Αιθέρα όπως της αξίζει.
-- Τους Έλληνες να σηκώσουν το τρισθεώρατό ανάστημα της φυλής μας με περίσσια χάρη και περηφάνια.
Γιατί αξίζουμε περισσότερα.
Οπότε αγαπητοί μου Συνέλληνες, είμαστε σε μάχη ...
--- Τη μάχη των μαχών ---
- Ή θα τα καταφέρουμε όλοι μαζί .
- Ή θα καταγραφούμε και εμείς ως συνεργοί στη μαύρη ιστορία του έθνους μας.
Η Μάνα μας Ελλάδα μας χρειάζεται. 
- Ενεργούς,
- Ελεύθερους,
- Έτοιμους !
Δεν επαναπαυόμαστε,
- Γρηγορούμε,
- Ενημερωνόμαστε,
- Οργανωνόμαστε,
- Ενημερώνουμε τρίτους,
- Συναθροιζόμαστε και πολεμάμε με ψυχή και σώμα ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΥΠΡΟΥ"ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ !!
Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΝΩΝΕΤΑΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ
ΕΛΛΗΝΑ ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΑΔΑΣΜΟΥΣ.. 
ΔΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..
ΕΣΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠ' ΕΞΩ;;

13-11-2016 Η συγκινητική ομιλία της 19χρονης Νικολέτας Σαββίδου,στα πλαίσια της εκδήλωσης για την Ανακοίνωση του πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις Κύπρου,
ξεδίπλωσε την αγνή Ελληνική ψυχή της,Αφυπνίζοντας τον Ελληνισμό,ανάβοντας το πυρσό πυρώνοντας τις καρδιές για ΕΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ!!

                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ 

ΕΛΛΑΔΑ.... Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ...

Νικος Κωλετσης
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ ΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ?????????ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ?????????ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ALPHA OMEGA STATION???????? ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ 300???????????ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ????????ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!!!!!!!!!
                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΣΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΏΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΌ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΜΑΣ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΗΣΗΣ ΜΑΣ.
ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ , ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΣΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΣΤΕ.
ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΑΓΑΣΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΔΡΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΥΓΙΕΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ,ΚΑΠΗΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΙΑ ΔΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΙΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΚ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΩΣ ΕΔΩ ΟΜΩΣ.
ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΔΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣΑΤΕ , ΟΤΑΝ ΠΙΑ Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ , ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟΥ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΑΨΕΤΕ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΝΕΤΕ ΤΑ ΑΓΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΣΑΣ ΣΧΕΔΙΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΗΜΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ !!!!!!!!!!
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΗ , ΑΝΤΙ ΆΝΘΡΩΠΟ , ΜΗ ΆΝΘΡΩΠΟ !!!!!!!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ, ΟΙ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΔΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ...
ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ , ΗΡΩΙΚΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΩΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΚ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ , ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ...
ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΕΞ ΌΛΩΝ ΟΣΩΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥΣ ΙΣΩΣ ,ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΙΣ ΤΕΧΝΕΣ , ΤΟΝ ΑΡΤΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΑΜΑΤΑ , ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ????

Αντιεξουσιαστές έκαψαν την Ελληνική σημαία έξω από το Πολυτεχνείο.
                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                        ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Με φιρμάνια του Σουλτάνου η Εκκλησία ΑΕ προσπαθεί να πετάξει στο δρόμο ολόκληρο χωριό!

Ευτυχία Ξυνίδου
Γεμάτη η Ελλάδα από μοναστήρια κι εκτάσεις που οι Σουλτάνοι χάριζαν στους παπα τζήδες για τις υπηρεσίες τους!
Ακόμα μια κραυγαλέα περίπτωση όπου με φιρμάνια του Σουλτάνου η Εκκλησία ΑΕ προσπαθεί να πετάξει στο δρόμο ολόκληρο χωριό!
Κι ο ποιητής έγραφε: "Όταν ὅλα τὰ 'σκιαζε ἡ φοβέρα καὶ τὰ πλάκωνε ἡ σκλαβιά"...

Σύλλογος Αποκατάστασης Ιδιοκτητών Ακινήτων Γεροτσακούλι- ΔΕΙΤΕ:http://gerotsakouli.gr/index.php?categoryid=3

       Η Περιουσία της Εκκλησίας Α.Ε. είναι Τεραστίων Διαστάσεων

Πως μπορείς να φυλάς το σκατόχερο του καρνάβαλου με τα χρυσάφια που εσύ δεν θα δεις ποτέ στην ζωή σου και να τον θεωρείς ιερό κι άγιο ενώ σε θέλει δούλα για τοπολιτοκοθρησκευτικό καθεστώς τους που ζει στις πλάτες όλων μας και στηρίζεται απ την ανασφάλεια, τις φοβίες, την άγνοια σου και κυρίως τον προσηλυτισμό που κάνουν στα ανήλικα που τα βαφτίζουν όλα δούλους του υποτιθέμενου Γιαχ της 
Βιβλου (που βρήκε απασχόληση πως να περνάει την αιωνιότητα του) και ζουν πλουσιοπάροχα μαζί με τους αφορολόγητους περιούσιους που οι ίδιοι δεν κάνουν τιποτα από ότι ζητούν από σένα για να σε δεχθεί ο Γιαχ της Βιβλου στο ουρανιο μοναστηρι του???
Με μεγάλες διαφημιστικές ταμπέλες εκφοβίζουν πάλι τα ανασφαλή, φοβισμένα με άγνοια ποίμνια των διαφόρων Ιουδαϊκών αιρέσεων και κυρίως τους εκχριστιανισμένους και βαφτισμένους δούλους από νήπια που τους μαθαίνουν να αυθυποβάλλονται για να βλέπουν οπτασίες αγγελάκια, οράματα και θάματα ώστε τελικά να ζει το πολιτικοθρησκευτικό καθεστώς στην πλάτη μας αφού το ίδιο δεν κάνει τίποτα από όσα ζητάει απτα ποίμνια! 
Μάθαμε ποιος κρύβεται πίσω από τις «προφητικές» ταμπέλες στη Λεμεσό ΔΕΙΤΕ:http://city.sigmalive.com/article/19624/mathame-poios-kryvetai-piso-apo-tis-profitikes-tampeles-sti-lemeso
Ο προφήτης Ζαχαρίας με τον Κρόνιο κύβο στο κεφάλι του.
Αν είναι να ταιριάξει ο Ελληνισμός με την ορθοδοξία θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στην θρησκεία και να φύγουν όλα τα ανθελληνικά. Τι δουλειά έχουμε εμείς με τους εβραίους; Μας έκαναν να προσευχόμαστε σε αυτούς, στους εχθρούς μας. Μας έχουν φέρει την εβραϊκή κουλτούρα. 10 εντολές Ισαϊας και δεν συμμαζεύεται. Όλα τα έθνη άλλαξαν θρησκεία έκτος απο ένα. Το Ισραήλ.
κι όμως τα πιστεύουν όσοι εκχριστιανίζονται από ανήλικα και βαφτίζονται δούλοι σ'αυτούς που θεωρούν προπάτορες τους "αγίους" Χεβραίους και αρκετοί τρέχουν ακόμα να τους φιλούν τα ξεραμένα κομμάτια πτώματα που γυροφέρνουν με τα παγκάρια οι αφορολόγητοι μισθωμένοι παπα τζήδες που δεν χορταίνουν ποτέ εξτρά λεφτά εκτός απτο μισθό τους!

Ξεχειλίζει από "αγάπη" η Χριστιανική Αίρεση του Ιουδαισμού που έφτιαξαν κι επέβαλαν οι Ρωμαιοι Βασιλιαδες του Βυζαντίου στους υπόδουλους για να μην επαναστατουν και να κάθονται πράα, πρόβατα ταπεινωμένοι δούλοι για να γίνουν δεκτοί στο ουρανιο μοναστηρι όπως έγραψαν στην Καινη διαθηκη με παραδειγμα τον υποτιθεμενο Μεσσία Χριστούλι!
Αθανασία Γεωργοσοπούλου
ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΓΙΑΧΒΕ, ΧΡΙΣΤΟ , ΑΛΛΑΧ, ΜΩΑΜΕΘ....
ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΟΣΜΟΥ , ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ????
ΔΙΑΣ, DEUS ,DIOS ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ... DIA ....
ΗΤΟΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....
ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ....
ΤΥΧΑΙΟ , ΔΕΝ ΛΕΩ .....
ΚΑΙ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΡΙΑ...
ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,ΑΙΘΕΡΑ, ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ,ΗΤΟΙ ΘΕΟΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗ....
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΑΣ....
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆

Το Βυζαντινό κατεστημένο και το παπαδαριό διαμόρφωσαν την κατάσταση που ευνόησε την κυριαρχία των Τούρκων.

Ιωαννης Θεοδωροπουλος
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΡΑΤΙΔΙΟ.
Μόνο που να το σκέπτεσαι αυτό, ότι από αυτοκρατορία, μας κατάντησαν ένα μικρό κρατίδιο. Είναι να σε κάνει να τρελαίνεσαι. Το θέμα θα το εξετάσουμε ιστορικά. Όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν ότι ο Μέγιστος των Ελλήνων Μ. Αλέξανδρος δημιούργησε μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες που υπήρξαν μέχρι σήμερα στη Γη. Αυτό όμως που ήταν και το πιο σημαντικό, ήταν η μετάδοση του Ελληνικού πολιτισμού στους λαούς της Αυτοκρατορίας. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, κατά τους μετέπειτα χρόνους επί των διάδοχων του, η πλειοψηφία των λαών να εξελληνίζονταν οικιοθελώς, γιατί θαύμαζαν τους Έλληνες και τον πολιτισμό τους και ήθελαν να τους μοιάσουν. Ειδικά οι λαοί της Μ. Ασίας, της Αιγύπτου, της Συρίας, της Πλαστίνης, αλλά και άλλοι. Η Ελληνική γλώσσα είχε καταστεί κυρίαρχος, των άλλων γλωσσών. Θα έλεγα η παγκόσμιος γλώσσα της εποχής εκείνης, και η οποία και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των λαών αυτών.
Στη συνέχεια στο άρθρο αυτό τους Έλληνες μαζί με τους εξελληνισμένους Έλληνες θα τους αποκαλώ Ελληνόφωνους.
Μετά την κατάκτηση όλων των λαών αυτών από τους Ρωμαίους, οι Ρωμαίοι προσπάθησαν να επιβάλουν την γλώσσα τους τα Λατινικά, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η Ελληνική γλώσσα και αυτός ο ανεπανάληπτος Ελληνικός πολιτισμός, κατάφερε το αδιανόητο, την πολιτισμική κυριαρχία των Ελλήνων επί των Ρωμαίων. Είναι άλλωστε γνωστή η έκφραση του Ρωμαίου ποιητή Οράτιου: «μπορεί οι Ρωμαίοι να επεβλήθησαν επί των Ελλήνων δια των όπλων, οι Έλληνες όμως τους επεβλήθησαν με τον πολιτισμό τους».
Τα χρόνια που ακολούθησαν οι Ελληνόφωνες που ξεχώριζαν από τους άλλους λαούς για την πολιτισμική τους ανωτερότητα, έχαιραν ιδιαιτέρας εκτίμησης από τους Ρωμαίους. Ήσαν δε και ο πολυπληθέστερος λαός της Αυτοκρατορίας. Στις απογραφές που έκαναν οι Ρωμαίοι για διάφορους λόγους, κυρίως στρατιωτικούς. Τα χρόνια προ του αυτοκράτορα Κωνσταντίνου οι Ελληνόφωνες έφθαναν σε όλη την αυτοκρατορία τα σαράντα εκατομμύρια, (40 000 000). Ο Ελληνικός πολιτισμός και Ελληνική γλώσσα καθόριζαν πλέον την εξέλιξη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Όλα αυτά έδειχναν και ειδικά η Ελληνική γλώσσα, ότι αυτοκρατορία, είχε πάρει το δρόμο να εξελιχθεί σε μια Ελληνική Αυτοκρατορία. Αυτό έγινε πραγματικότητα το 530 επί αυτοκράτορα Ιουστινιανού, με την καθιέρωση της Ελληνικής γλώσσας ως επίσημη γλώσσα της αυτοκρατορίας. Αλλά με μια τραγική διαφορά είχαν εξοντωθεί τα εκατομμύρια των Ελληνοφώνων. Όλοι οι σοφοί και οι μορφωμένοι Έλληνες, που θα συνέχιζαν την πρόοδο και τον Ελληνικό πολιτισμό δεν έμεινε κανένας. Οι μόνοι εναπομείναντες ήσαν αυτοί που έμαθαν το «κυριελέησον» και το «αληλούϊα».
Υπεύθυνοι για αυτή την γενοκτονία κατά των Ελλήνων ήσαν όλοι οι αυτοκράτορες από τον Κωνσταντίνο και μετά πλην του Ιουλιανού. Αλλά αυτοί δεν υπάρχουν να ζητήσουμε ευθύνες.
Υπάρχουν όμως σήμερα οι διάδοχοι των άλλων υπευθύνων που συνετέλεσαν σε αυτήν την γενοκτονία. Σχεδόν όλοι οι χριστιανοπατέρες του μεσαίωνα εγκλημάτησαν κατά των Ελληνοφώνων. Κορυφαίος ηθικός αυτουργός ο Ιωάννης ο Χρυσόστομος , που μάλλον έπρεπε να λέγετε (βρομόστομος). Και ακολουθούν πλήθος άλλων, που είναι χρονοβόρο να τους αναφέρεις έναν έναν ονομαστικά
Το σημερινό παπαδαριό που είναι η συνέχεια του μεσαιωνικού παπαδαριού, που αν οι συνθήκες το επέτρεπαν θα συνέχιζαν τα εγκλήματα των προκατόχων τους, και αντί να ζητήσουν συγνώμη από τους Έλληνες για τα εγκλήματα των προκατόχων τους, σιωπούν αν και τα γνωρίζουν πολύ καλά. Έχουν όμως το θράσος να θέλουν να επεμβαίνουν σε θέματα παιδείας, γιατί πρέπει οι Έλληνες να ασπαστούν τις θρησκευτικές τους ανοησίες.
Κατηγορούμε τους Τούρκους για την κατάκτηση της βυζαντινής αυτοκρατορίας, λάθος, το Βυζαντινό κατεστημένο και το παπαδαριό διαμόρφωσαν την κατάσταση που ευνόησε την κυριαρχία των Τούρκων. Για να σταθεί μια αυτοκρατορία πρέπει οι πολίτες της να αγαπούν την χώρα τους, και να μάχονται για την ακεραιότητα της, οι Έλληνες στο παρελθόν που είχαν Ελληνική συνείδηση, νίκησαν στο Μαραθώνα, νίκησαν στη Σαλαμίνα νίκησαν στις Πλαταιές, αν και πολύ λιγότεροι από τον εχθρό, που ήταν μια οργανωμένη Περσική αυτοκρατορία. Αν υπήρχαν τα εκατομμύρια των Ελληνοφώνων με την Ελληνική τους συνείδηση δεν υπήρχε περίπτωση αυτά τα Τούρκικα ασκέρια ούτε καν να εισέλθουν στη Βυζαντινή αυτοκρατορία. Στο βυζάντιο δεν υπήρχε Ελληνική συνείδηση, δεν τολμούσε κανείς να πει το «είμαι Έλλην», γιατί οι τζιχαντιστές του χριστιανισμού σε αποκεφάλιζαν αμέσως και επί τόπου χωρίς καμία διαδικασία. Οι σημερινοί τζιχαντιστές του Ισλάμ, δεν είναι τίποτα αν τους συγκρίνουμε με τους Βυζαντινούς δολοφόνους. Οι Βυζαντινοί δολοφόνοι εξόντωσαν καθ’ όλη την διάρκεια του μεσαίωνα περί τα είκοσι εκατομμύρια Ελληνόφωνες. Ήταν η μεγαλύτερη γενοκτονία που διαπράχτηκε στην Ευρώπη.
Αυτοί λοιπόν είναι οι νεκροθάφτες, του Ελληνικού πολιτισμού, και οι δολοφόνοι του Ελληνικού πληθυσμού, και αυτοί είναι οι αίτιοι που από αυτοκρατορία μας κατάντησαν «κρατίδιο». Τώρα τι γυρεύουν να συνεχίσουν τα εγκλήματα των προκατόχων τους.
                                         Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ 9 11 2016 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ-15 11 2016 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ TV SUPER ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

                                                       
       9/11/2016 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ -  ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-            ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ  15 11 2016  ΣΤΟ TV SUPER ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ-ΒΑΖΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ


 Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΘΑΝΑΤΟ

 Athanasios Dimitrios Ntompros
..........ΕΛΛΗΝΕΣ........!!!!!
ΠΙΘΑΝOΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΕΒΛΗΘH ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ (ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ) ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡEΙΚΕΛΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙΣΦΡΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ .........
(ΑΥΤΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟΥ)..........(ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ).......
ΟΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ...........
(ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ)
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ Η ΨΕΥΔΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ (ΜΕ ΓΝΩΜΗ , ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΕΣΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ................
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΡΙΚΛΕΟΥΣ ΤΟΥ ΞΑΝΘΙΠΠΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΘΟΥΚΙΔΙΔΗ ........
...........................ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ............................
ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΝΕΙΑ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ
Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...............
<<36.
»Θ' ἀρχίσω ἀπὸ τοὺς προγόνους μας. Δίκαιο καὶ σωστὸ σὲ τέτοια ὥρα νὰ τοὺς κάνωμε τὴν τιμὴ τῆς μνήμης. Γιατὶ ἀπὸ γενιὰ σὲ γενιὰ οἱ ἴδιοι πάντα ἔζησαν σ' αὐτὴ τὴ γῆ και χάρη στὴν ἀνδρεία τους μᾶς τὴν παράδωσαν ἐλεύθερη. Ἔπαινος ταιριάζει στοὺς προγόνους μας, ἀλλὰ ἀκόμα μεγαλύτερος στοὺς πατέρες μας. Ἐμόχθησαν γιὰ νὰ προσθέσουν σ' ἐκεῖνα ποὺ κληρονόμησαν τὴν ὅση ἐξουσία καὶ δύναμη μᾶς ἀφῆκαν. Ἀλλὰ κ' ἐμεῖς οἱ ἴδιοι, ὅσοι εἴμαστε σὲ ὥριμη ἡλικία, αὐξήσαμε τὴν δύναμη τῆς πολιτείας καὶ τῆς δώσαμε ἀπόλυτη αὐτάρκεια καὶ σὲ καιρὸ εἰρήνης καὶ σὲ πόλεμο. Δὲν θά μακρυγορήσω γιὰ τὰ πολεμικὰ κατορθώματα ποὺ μᾶς ἔδωσαν τὴν σημερινὴ μας κυριαρχία οὔτε γιὰ τὶς ἐπιδρομές, βαρβαρικὲς ἤ ἑλληνικές, ποὺ ἀποκρούσαμε ἐμεῖς καὶ οἱ πατέρες μας. Αὐτὰ σᾶς εἶναι γνωστὰ καὶ θὰ τὰ παραλείψω. Ἀλλὰ πρὶν ἔρθω στὸν ἔπαινο τῶν ἀνδρείων αὐτῶν, θέλω πρῶτα νὰ μιλήσω γιὰ τοὺς θεσμοὺς καὶ τὶς ἀρχὲς ποὺ ἔχομε ἐφαρμόσει γιὰ νὰ προσδώσωμε στὴν πολιτεία τὸ σημερινό της μεγαλεῖο, γιατὶ νομίζω πὼς σὲ τέτοια στιγμὴ ταιριάζει νὰ εἰπωθοῦν αὐτὰ καὶ εἶναι ὠφέλιμο νὰ τ' ἀκούσουν ὅσοι πολίτες ἤ ξένοι εἶναι συγκεντρωμένοι ἐδῶ.
37.
»Τὸ πολίτευμα ποὺ ἔχομε σὲ τίποτε δὲν ἀντιγράφει τὰ ξένα πολιτεύματα. Ἀντίθετα, εἴμαστε πολὺ περισσότερο ἐμεῖς παράδειγμα γιὰ τοὺς ἄλλους παρὰ μιμητὲς τους. Τὸ πολίτευμά μας λέγεται Δημοκρατία, ἐπειδὴ τὴν ἐξουσία δὲν τὴν ἀσκοῦν λίγοι πολίτες, ἀλλὰ ὅλος ὁ λαός. Ὅλοι οἱ πολίτες εἶναι ἴσοι μπροστὰ στὸν νόμο γιὰ τὶς ἰδιωτικές τους διαφορές. Γιὰ τὰ δημόσια ἀξιώματα προτιμῶνται ἐκεῖνοι ποὺ εἶναι ἱκανοὶ καὶ τὰ ἀξίζουν καὶ ὄχι ἐκεῖνοι ποὺ ἀνήκουν σὲ μιὰ ὁρισμένη τάξη. Κανείς, ἄν τύχη καὶ δὲν ἔχει κοινωνικὴ θέση ἤ ἄν εἶναι φτωχός, δὲν ἒμποδίζεται γι' αυτὸ νὰ ὑπηρετήση τὴν πολιτεία, ἄν ἔχη κάτι ἄξιο νὰ προσφέρη. Στὴ δημόσια ζωὴ μας εἴμαστε ἐλεύθεροι, ἀλλὰ καὶ στὶς καθημερινὲς μας σχέσεις δὲν ὑποβλέπομε ὁ ἕνας τὸν ἄλλο, δὲν θυμώνομε μὲ τὸν γείτονά μας ἄν διασκεδάζη καὶ δὲν τοῦ δείχνομε ὄψη πειραγμένου πού, ἄν ἴσως δὲν τὸν βλάφτη, ὅμως τὸν στενοχωρεί. Ἄν, ὡστόσο, ἡ αυστηρότητα λείπη ἀπὸ τὴν καθημερινή μας ζωή, στὰ δημόσια πράγματα, ἀπὸ ἐσωτερικὸ σεβασμό, δὲν παρανομοῦμε. Σεβόμαστε τοὺς ἄρχοντες, πειθαρχοῦμε στοὺς νόμους, καί, μάλιστα, σὲ ὅσους ἔχουν γίνει γιὰ νὰ προστατεύουν τοὺς ἀδυνάτους καὶ ὅσους πού, ἄν καὶ ἄγραφοι, εἶναι ντροπὴ νὰ τοὺς παραβαίνει κανείς.
38.
»Μὲ συχνὲς θυσίες καὶ ἀγῶνες φροντίσαμε νὰ μετριάζωμε τοὺς κόπους τῆς ἐργασίας καὶ νὰ ξεκουράζωμε τὸ πνεῦμα μας. Ἔχομε εὐχάριστη ἰδιωτικὴ ὁ καθένας μας ζωὴ κ' ἡ ἀπόλαυσή της ἀποδιώχνει τὴν στενοχώρια. Ἡ ἔκταση τῆς κυριαρχίας μας εἶναι τόσο μεγάλη, ὥστε μποροῦμε καὶ φέρνομε ἀπὸ τὴν πᾶσα γῆ τὰ πάντα κ' ἔτσι χαιρόμαστε τὰ ξένα ἀγαθὰ ὅσο καὶ τὰ δικά μας.
39.
»Καὶ στὰ πολεμικὰ πράγματα διαφέρομε ἀπό τοὺς ἐχθρούς μας. Ἡ πόλη μας εἶναι φιλόξενη γιὰ ὅλους τοὺς ἀνθρώπους καὶ δὲν ὑπάρχει σέ μᾶς νόμος ξενηλασίας ποὺ νὰ έμποδίζη τὸν ξένο νὰ μάθη ἤ νὰ δῆ κάτι ποὺ θὰ μποροῦσε, ἄν δὲν ἦταν κρυφό, νὰ ὠφελήση τὸν ἐχθρό μας ποὺ θὰ τὸ ἔβλεπε. Καὶ τοῦτο, ἐπειδὴ πιστεύομε περισσότερο στὴν ἀξία μας παρὰ σὲ μυστικὲς ἐτοιμασίες καὶ στρατηγήματα. Καὶ στὴν ἀνατροφή, ἐνῶ οἱ ἐχθροί μας ἀπ' τά μικρά τους χρόνια ὑποβάλλονται στὴν πιὸ σκληρὴ ἐκγύμναση, ἐμεῖς ἔχομε εὐχάριστη ζωή, χωρὶς γι' αυτὸ νὰ ὑστεροῦμε στὸ νὰ ἀντιμετωπίζουμε τοὺς ἴδιους κινδύνους. Καὶ νὰ ἡ ἀπόδειξη. Ποτὲ οἱ Λακεδαιμόνιοι δὲν κάνουν, μόνοι τους, ἐπιδρομὲς ἐδῶ, στὴ γῆ μας. Ἔρχονται πάντα μὲ τοὺς συμμάχους τους. Ἐνῶ ἐμεῖς, μόνοι εἰσβάλλομε σὲ ἐχθρικὲς χῶρες καὶ τίς περισσότερες φορὲς νικοῦμε εὔκολα, σὲ ξένη γῆ, ἐκείνους ποὺ ὑπερασπίζονται τὰ ἴδια τους τὰ σπίτια. Ἐχθρός μας κανεὶς δὲν ἔχει, ὥς τώρα, ἀντικρύσει, συγκεντρωμένη, ὁλόκληρη τὴ δύναμή μας, ἀφοῦ ἐμεῖς καὶ ναυτικὸ πρέπει νὰ ἐπανδρώνωμε καὶ στρατὸ νὰ στέλνωμε σὲ πολλὰ μέρη. Ἄν ὁ ἐχθρὸς συνάντηση κάπου ἕνα μικρὸ μέρος τῆς δύναμής μας, καυχιέται, ἄν νικήση, πὼς κατατρόπωσε ὁλόκληρο τὸν στρατό μας. Ἄν νικηθῆ, διαδίδει πὼς βρέθηκε ἀντιμέτωπος μὲ ὅλες τὶς δυνάμεις μας. Ἀντικρύζομε τοὺς κινδύνους πρόθυμα κι ὄχι μὲ βαριὰ καρδιά. Τοὺς ἀντικρύζομε ὰπὸ ἀνδρεία περισσότερο παρὰ ὰπὸ ὑπακοὴ σὲ κάποιο νόμο καὶ τοῦτο εἶναι γιὰ μᾶς κέρδος μεγάλο, γιατὶ δέν θλιβόμαστε ὰπὸ πρὶν γιὰ τὶς συμφορὲς ποὺ ἴσως ἔρθουν, κι ὅμως, ὅταν ἔρθουν, δὲν εἴμαστε λιγότερο γενναῖοι ἀπὸ ἐκείνους ποὺ παιδεύονται ἀδιάκοπα.
40.
»Αὐτά εἶναι, μαζὶ μὲ πολλὰ ἄλλα, ποὺ κάνουν θαυμαστὴ τὴν πόλη μας. Ἀγαποῦμε τὸ ὡραῖο, ἀλλά μένομε ἁπλοὶ καὶ φιλοσοφοῦμε χωρὶς νὰ εἴμαστε νωθροί. Τὸν πλοῦτο μας τὸν ἔχομε γιὰ νὰ τὸν χρησιμοποιοῦμε σὲ ἔργα καὶ ὄχι γιὰ νὰ τὸν καυχιόμαστε. Δὲν θεωροῦμε ντροπὴ τὴ φτώχεια. Ντροπὴ εἶναι νὰ μὴν τὴν ὰποφεύγη κανεὶς δουλεύοντας. Οἵ ἴδιοι, ἐμεῖς, φροντίζομε καὶ τὶς ἰδιωτικὲς μας ὑποθέσεις καὶ τὰ δημόσια πράγματα κ' ὲνῶ ὁ καθένας μας φροντίζει τὶς δουλειές του, τοῦτο δὲν μᾶς ἐμποδίζει νὰ κατέχωμε καὶ τὰ πολιτικά. Μόνο ἐμεῖς θεωροῦμε πὼς εἶναι ὄχι μόνον ἀδιάφορος, ἀλλὰ καὶ ἄχρηστος ἐκεῖνος ποὺ δὲν ἐνδιαφέρεται στὰ πολιτικά. Ἐμεῖς οἱ ἴδιοι κρίνομε κι ἀποφασίζομε γιὰ τὰ ζητήματά μας καὶ θεωροῦμε πὼς ὁ λόγος δὲν βλάφτει τὸ ἔργο. Ἀντίθετα, πιστεύομε πὼς βλαβερὸ εἶναι τὸ νὰ ἀποφασίζη κανεὶς χωρὶς νὰ ἔχει φωτιστῆ. Διαφέρομε ἀπὸ τοὺς ἄλλους καὶ σὲ τοῦτο. Εἴμαστε τολμηροί, κι ὅμως ζυγίζομε καλὰ τὴν κάθε ἐπιχείρησή μας, ἐνῶ τοὺς ἄλλους ἡ ἄγνοια τοὺς κάνει θρασεῖς κ' ἡ γνῶση ἀναποφάσιστους. Ἐκεῖνοι πρέπει νὰ κρίνωνται γενναιότεροι, ὅσοι ξέρουν καλὰ ποιὸ εἶναι τὸ εὐχάριστο καὶ ποιὸ τὸ φοβερὸ κι ὅμως δὲν προσπαθοῦν ν' ἀποφύγουν τὸν κίνδυνο. Καὶ στὴν διάθεση μας ἀπέναντι στοὺς ξένους διαφέρομε ἀπ' τοὺς πολλούς, γιατὶ ἀποκτοῦμε φίλους εὐεργετώντας τους καὶ ὄχι περιμένοντας ἀπ' αὐτοὺς κάποιο καλό. Ἡ φιλία τοῦ εύεργέτη εἶναι πιὸ σταθερή, γιατὶ προσπαθεῖ νὰ διατηρή- ση τὸν δεσμό του μὲ τὰν ἄλλο, ἐνῶ ἐκεῖνος ποὺ χρωστάει χάρη εἶναι λιγότερο πρόθυμος, θεωρώντας τὴν εὐγνωμοσύνη του σὰν χρέος κι ὄχι σάν αἴσθημα. Μόνοι ἐμεῖς σκορποῦμε ἁπλόχερα τὶς εὐεργεσίες μας, ὄχι ὰπὸ συμφεροντολογικούς ὑπολογισμούς, ἀλλὰ ἀπὸ φιλελεύθερη γενναιοδωρία.
41.
»Μὲ μιὰ λέξη, τολμῶ νὰ τὸ πῶ, ἡ Ἀθήνα εἶναι ὁ δάσκαλος τῶν Ἑλλήνων καὶ νομίζω πὼς ὁ κάθε μας πολίτης θὰ μποροῦσε, μὲ τὴν μεγαλύτερη εὐκολὶα καὶ χάρη, πολλὰ καὶ ἄξια ἔργα νὰ κάνη σὲ πολλὲς ἐκδηλώσεις τῆς ζωῆς. Ὅτι αὐτὸ ποὺ λέω δὲν εἶναι ρητορικὸς κομπασμός, ἀλλὰ ἡ ἀλήθεια ἡ πραγματική, τὸ δείχνει ἡ δύναμη τῆς πολιτείας πού, μόνη ἀπ' ὅλες τὶς ἄλλες πόλεις, εἶναι ἀνώτερη ὰπὸ τὴν φήμη της στὴν ὥρα τῆς δοκιμασίας, ἡ μόνη ποὺ oἱ ἐχθροὶ της, ὅταν τοὺς νικήσωμε δὲν ἀγανακτοῦν ἐπειδὴ κατατροπώθηκαν ἀπό ἀναξίους, ἡ μόνη ποὺ οἱ σύμμαχοί της δὲν μποροῦν νὰ ποῦν ὅτι ἔχουν ἀνάξιο ἀρχηγό. Τὴν δύναμή μας δὲν τὴν ἀποκτήσαμε μὲ ἄσημες, ἀλλὰ μὲ λαμπρὲς πράξεις καὶ γι' αὐτὸ μᾶς θαυμάζουν καὶ θὰ μᾶς θαυμάζουν πάντα, χωρὶς νὰ ἔχωμε ἀνάγκη ἀπὸ ἕναν Ὅμηρο γιὰ νὰ τραγουδήση τὶς πράξεις μας οὔτε ἀπὸ κανέναν ἄλλο ποιητὴ ποὺ θὰ μάγευε προσωρινὰ μὲ τὰ ὡραῖα του λόγια, ἀλλὰ θἀρχόταν ἀργότερα ἡ γνώση τῆς ἀλήθειας νὰ μᾶς ζημιώση. Ἡ τόλμη μας ἀνάγκασε τὴν πᾶσα γῆ καὶ θάλασσα νά μᾶς ἀνοίξουνε τὸ διάβα καὶ παντοῦ ἐστήσαμε μνημεῖα ἀθάνατα γιὰ τὰ καλὰ ἤ τὰ κακὰ ποὺ μᾶς ἔτυχαν. Γιὰ μιὰ τέτοια πατρίδα καὶ γιὰ νὰ μὴν τοὺς τὴν στερήσουν, οἱ γενναῖοι αὐτοὶ σκοτώθηκαν στὴ μάχη, καὶ, ὅσοι ζοῦμε, φυσικὸ εἶναι νὰ εἴμαστε ἕτοιμοι νὰ ὑποστοῦμε ὁ,τιδήποτε γιὰ χάρη της.
42.
»Μίλησα πολὺ γιὰ τὴν πολιτεία μας, γιατὶ θέλησα ν' ἀποδείξω πὼς ὁ δικός μας ἀγῶνας δὲν εἶναι ὁ ἴδιος μὲ τὸν ὰγῶνα τῶν ἐχθρῶν μας ποὺ δὲν ἔχουν τίποτε τὸ παρόμοιο μὲ αὐτὰ ποὺ ἀνάφερα, γιατὶ θέλησα νὰ στηρίξω σὲ φανερὲς μαρτυρίες τὸν ἔπαινο τῶν γενναίων αὐτῶν. Καὶ εἶπα τὰ περισσότερα ποὺ εἴχα νὰ πῶ, γιατὶ αὐτῶν ποὺ κοίτονται ὲδῶ καὶ τῶν ὁμοίων τους ἡ ἀνδρεία ἐστόλισε τὴν πολιτεία μὲ ὅσα ἐγώ, ὑμνώντας την, εἶπα πὼς ἔχει. Λίγοι εἶναι οἱ Ἕλληνες ποὺ δὲν εἶναι, σὰν καὶ τοὺς γενναίους αὐτούς, κατώτεροι ἀπὸ τὸν ἔπαινο ποὺ τοὺς γίνεται. Νομίζω πὼς ὁ θάνατός τους καὶ φανέρωσε καὶ ἀπαθανάτισε τὴν ἀνδρεία τους. Ἄν σέ ἄλλα φανερωθῆ κανεὶς κάπως κατώτερος, ὅμως πεθαίνοντας γιὰ τὴν πατρίδα ἀποκτᾶ τὸ δικαίωμα νὰ κρίνεται μόνο γιὰ τὴν παλληκαριά του. Ὅλοι μαζί, στὴν κοινή τους προσπάθεια, ὠφέλησαν περισσότερο άπ' ὅ,τι ἴσως ἔβλαψε ὁ καθένας χωριστὰ στὴν ὰτομική του ζωή. Ἀπὸ τοὺς γενναίους αὐτοὺς κανείς, ἄν ἦταν πλούσιος, δὲν ἐδείλιασε γιὰ νὰ σωθῆ καὶ νὰ ἐξακολουθήση νὰ χαίρεται τὸν πλοῦτο του, κανείς, ἄν ἦταν φτωχός, δὲν προσπάθησε ν' ἀποφύγη τὴν συμφορὰ γιὰ νὰ ἔχη τὴν ἐλπίδα μιᾶς καλύτερης ζωῆς. Λογαριάζοντας πὼς ἀνώτερο ἀπ' ὅλα εἶναι νὰ τιμωρήσουν τὸν ἐχθρὸ καὶ πὼς ἀπ' ὅλους τοὺς κινδύνους αὐτός τὸν ὁποῖο ἀντίκρυζαν ἦταν ὁ ἐνδοξότερος, τὸν ἀντιμετώπισαν γιὰ νὰ ἐκδικηθοῦν τοὺς πολεμίους. Μὴ ξέροντας ἄν θά ἐπιτύχουν, βασίστηκαν στὴν ἐλπίδα, στὴν μάχη, ὅμως, ἀπάνω δεν στηρίχθηκαν παρὰ στον ἐαυτό τους γιὰ νὰ πολεμήσουν. Προτίμησαν ν' ἀντισταθοῦν καὶ νὰ πεθάνουν παρὰ νὰ δειλιάσουν καὶ νὰ ζήσουν κι ἀπόφυγαν ἔτσι τὴν ντροπὴ τῆς καταλαλιάς, θυσιάζοντας τὴν ζωή τους γιὰ τὸ ἔργο ποὺ εἴχαν ἀναλάβει. Ἡ στιγμὴ ποὺ τοὺς βρῆκε τὸ χτύπημα τῆς μοίρας δὲν ἦταν γι' αὐτοὺς στιγμὴ φόβου, ἀλλὰ δόξας.
43.
«Στάθηκαν ἀντάξιοι τῆς πολιτείας ποὺ τοὺς ἀνάθρεψε. Ὅσοι ζοῦμε, πρέπει νὰ εὐχόμαστε νὰ ἔχωμε καλύτερη μοίρα, χωρίς ὅμως νὰ ἔχωμε γι' αὐτὸ φρόνημα λιγότερο τολμηρό, ὅταν ἀντιμετωπίζωμε τὸν ἐχθρό. Δὲν πρέπει νὰ περιοριζόμαστε σὲ λόγια μόνο, γιὰ τὴν κοινὴ ὠφέλεια, γιὰ τὴν ὁποία, χωρὶς νὰ σᾶς πῆ κανεὶς τίποτε ποὺ δὲν τὸ ξέρετε, θὰ μποροῦσε νὰ μιλήση πολύ, ἐξαίροντας πόσο μεγάλο εἶναι τὸ ν' ἀντιστέκεσαι στὸν ὲχθρό. Πρέπει νὰ βλέπετε τὸ μεγαλεῖο τῆς πολιτείας στὶς καθημερινὲς της ἐκδηλώσεις καὶ να συλλογίζεστε πὼς τῆς τὸ ἔδωσαν ἄνδρες γενναῖοι ποὺ εἶχαν τὸ αἴσθημα τοῦ καθήκοντος καὶ μεγάλη φιλοτιμία σὲ κάθε ἔργο ποὺ ἀναλάμβαναν. Ἄν, καμιά φορά, ἀτυχοῦσαν σὲ κάποιο ἐγχείρημα, δὲν στεροῦσαν ὅμως τὴν πατρίδα ἀπ' τὴν ἀνδρεία τους, γιατὶ θεωροῦσαν πὼς ἡ ὡραιότερη κοινὴ προσφορὰ ἦταν νὰ θυσιαστοῦν γι' αὐτήν. Ὅλοι μαζὶ τῆς πρόσφεραν τὴ ζωή τους κι ὁ καθένας τους λάμβανε ἀθάνατο ἔπαινο καὶ δοξασμένο τάφο, ὄχι τόσο αὐτὸν ὅπου κοίτονται, ὅσο τὴν μνήμη ἐκείνων ποὺ θὰ θέλουν νὰ τοὺς δοξάσουν, γιατὶ τάφος τῶν μεγάλων εἶναι ἡ πᾶσα γῆ καὶ δὲν φανερώνεται ἀπὸ τὴν ὲπιγραφὴ μιὰς στήλης στὴν πατρική τους χώρα. Καὶ στὰ πιὸ μακρινὰ μέρη, ἡ μνήμη τους, ἄγραφη, μένει ζωηρότερη μέσα στὶς ψυχές, περισσότερο γιὰ τὴν ἀνδρεία τους παρὰ γιὰ τὸ ἔργο ποὺ ἔκαναν. Ἔχοντας αὐτοὺς γιὰ παράδειγμα καὶ ξέροντας πὼς εὐτυχία θὰ πῆ ἐλευθερία καὶ ὲλευθερία σημαίνει ἀνδρεία, δὲν πρέπει νὰ δειλιάζετε μπροστὰ στοὺς κινδύνους τοῦ πολέμου. Δὲν εἶναι ἀλήθεια πὼς ὅσοι δυστυχοῦν καὶ δὲν ἔχουν ἐλπίδα μιᾶς καλύτερης μοίρας θυσιάζουν πιὸ εὔκολα τὴ ζωὴ τους. Τὴν θυσιάζουν ἐκεῖνοι πού, ἄν θελήσουν νὰ τὴν σώσουν ἀποφεύγοντας τό μοιραῖο, κινδυνεύουν νὰ πάθουν τὸν μεγαλύτερο ἐξευτελισμό ἄν νικηθούν.                                                                               ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΟΥΣ Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΘΑΝΑΤΟ!!!!>>
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ...
ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΣ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ..................
<<Ο ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΕΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠ' ΤΟΝ ΓΕΝΝΑΙΟ ΚΙ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ ΘΑΝΑΤΟ>>
ΑΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ..........ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΕΔΩ............ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΑΛΘΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ........ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ.................
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΔΗΜΟ-ΚΡΑΤΙΑ..........
ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ( ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΙ ΣΑΘΡΟ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ) ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΥΓΕΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .................
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 
ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ .............
ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ....
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΕΝΕΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΥΣΤΕΡΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΩΝ......ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΡΙΓΥΡΩ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΓΙΕΣ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,,,,,,,,,,,
ΕΛΛΗΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΜΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.......
ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ............
ΕΝΘΥΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ , ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ , ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ........
Ε .Σ Υ   Ε.Λ.Λ.Η.Ν.Ω.Ν   Σ.Υ.Ν.Ε.Λ.Ε.Υ.Σ.Ι.Σ
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!
                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★