Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

ΗΛΙΟΥΓΕΝΝΑ: Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΔΟΤΗ ΗΛΙΟΥ


Η Ειρεσιώνη (από τη λέξη είρος,έριον που σημαίνει μαλλί προβάτου)ήταν ένα κλαδί αγριελιάς (κότινος) στολισμένο με γιρλάντες από μαλλί λευκό και κόκκινο και τους πρώτους φθινοπωρινούς καρπούς (σύκα, καρύδια, αμύγδαλα, κάστανα),μικρά μπουκαλάκια γεμάτα κρασί,μέλι και λάδι ακόμη και μικρές σφαίρες από μέταλλο, που παρίσταναν τον Ήλιο και τη Σελήνη. Το αποτέλεσμα ήταν τόσο φανταχτερό όσο το σημερινό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Στην αρχαία Ελλάδα το έθιμο αυτό ήταν μια έκφραση ευχαριστίας για τη γονιμότητα του έτους που πέρασε και μια παράκληση να συνεχιστεί η γονιμότητα και η ευφορία και για το επόμενο έτος. Ήταν αφιερωμένο στη θεά Αθηνά, τον Απόλλωνα και τις Ώρες (Ευνομία, Δίκη, Ειρήνη).
Την εβδόμη ημέρα λοιπόν του μηνός Πυανεψιώνος (22 Σεπτεμβρίου – 20 Οκτωβρίου), παιδιά των οποίων και οι δύο γονείς ζούσαν ,περιέφεραν την Ειρεσιώνη στους δρόμους της πόλης των Αθηνών τραγουδώντας τις καλένδες (κάλαντα) από σπίτι σε σπίτι, λέγοντας ευχές και παινέματα για τον νοικοκύρη και παροτρύνοντάς τον να τα φιλέψει γενναιόδωρα. Όταν έφθαναν στο σπίτι τους κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την εξώπορτά τους και την άφηναν εκεί μέχρι την ίδια ημέρα του νέου έτους, οπότε, αφού τοποθετούσαν τη νέα, κατέβαζαν την παλιά και την έκαιγαν ή κρεμούσαν την Ειρεσιώνη πάνω από την θύρα του Ιερού του Απόλλωνα περιχύνοντάς την με κρασί, κατά την εορτή των Πυανέψιων. Τα Πυανόψια ή Πυανέψια ήταν γιορτή στην αρχαία Αθήνα προς τιμή του Απόλλωνα με τη θυσία καρπών και φρούτων, των πρώτων μετά τη συγκομιδή. Στην κλασική εποχή, τα Πυανόψια ήταν μέρος της γιορτής των Θησείων. Στην αρχαία Αθήνα η γιορτή αποκαλούνταν Πυανόψια, ενώ στην υπόλοιπη Ελλάδα την αποκαλούσαν Πανόψια (πάντας τοὺς καρποὺς τῇ ὄψει). γιατί "φαίνονταν όλοι οι καρποί".Σύμφωνα με την παράδοση, το έθιμο αυτό καθιερώθηκε από το Θησέα όταν ξεκίνησε για την Κρήτη για να σκοτώσει το Μινώταυρο. Στη διαδρομή σταμάτησε στη Δήλο κι έκανε θυσία στον Απόλλωνα, λέγοντας ότι σε περίπτωση που κερδίσει τη μάχη με το Μινώταυρο θα του πρόσφερε στολισμένα κλαδιά ελιάς για να τον ευχαριστήσει. Επιστρέφοντας στην πατρίδα του, ο Θησέας εκπλήρωσε την υπόσχεσή του. Πρόγονος λοιπόν του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι η Ειρεσιώνη , όπου μέσω αυτής μεταδόθηκε το έθιμο του στολισμένου δέντρου στους βόρειους λαούς από τους Έλληνες ταξιδευτές, οι οποίοι αφού δεν είχαν ελαιόδεντρα, στόλιζαν κλαδιά από τα δέντρα που υπήρχαν στον κάθε τόπο. Το έθιμο της Ειρεσιώνης καταδικάστηκε ως ειδωλολατρικό από το θεοκρατικό Βυζάντιο και απαγορεύτηκε. Αιώνες αργότερα επανήλθε με την μορφή Χριστουγεννιάτικου δένδρου από τους Βαυαρούς που συνόδεψαν τον Όθωνα στην Ελλάδα, ως δικό τους Χριστουγεννιάτικο έθιμο. Παρ’ όλα αυτά, το έθιμο της Ειρεσιώνης υπήρχε πάντα στην ιστορική μνήμη των Ελλήνων, γι αυτόν τον λόγο, το Χριστουγεννιάτικο δένδρο υιοθετήθηκε αμέσως. Το τραγούδι της Ειρεσιώνης ηλικίας 3000 ετών ( Σ’ αρχοντικό εμπήκαμε μεγάλου νοικοκύρη με λόγο που’χει πέραση και μ’ αγαθά περίσσα. Ανοίξτε πόρτες διάπλατα να μπουν μεγάλα πλούτη, μαζί κι η θαλερή χαρά κι η ευλογημένη Ειρήνη. Γιομάτοι να’ναι οι πίθοι σας, πολλά τα ζυμωτά σας, φέρε μας κριθαρόψωμο με το πολύ σουσάμι. Νύφη για το μοναχογιό να κάτσει τραγουδώντας στ’αμάξι που το σέρνουνε τα δυνατά μουλάρια να’ρθει σ’αυτό το σπιτικό να’φαίνει τα προικία της. Κάθε χρονιά θε να’ρχομαι κι εγώ σαν χελιδόνι. Μα φέρε γρήγορα λοιπόν ότι είναι να μας δώσεις γιατί αλλιώς θα φύγουμε δε θα ξημερωθούμε.!) Eιρεσιώνη σύκα φέρει και πίονας άρτους και μέλι εν κοτύλη και έλαιοναν αψήσασθαι και κύλικ' εύζωρον, ως αν μεθύουσι καθεύδη.                      Ύμνος κατά τα Πυανέψια
Πηγές : Ιστορία του Ελληνικού Έθνους – Μουσείο Ακρόπολης- Βικιπαίδεια. 

Κάλαντα για τα Ηλιούγεννα

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ

Artemis Sorras
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΑΝ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΚΑΤΑ 98% ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟ 98% ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΜΕΝΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΥΤΕΙ Ο ΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΡΤΥΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΑΓΑΓΟΥΝ
ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΕΣ Μ@Λ@ΚΙΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΖΑΓΙ ΤΟΥ ΤΖΟΓΟΥ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?????? ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ????? ΣΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑ ????
ΚΑΤΟΧΗ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ ΚΛΕΒΕΙΣ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΨΕΙΣ ????? ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ????
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗ [ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ] ΤΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΤΟΥ ΛΟΤΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΗΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΩΣ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΕΤΑ ΛΟΓΟΥ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΟΧΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩΣΕΣ 1 Η 2 ΕΥΡΩ ΕΕΕΕ ?????

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
              Η απόδειξη της μεγάλης κοροϊδίας του ΟΠΑΠ ! ! !
Πολεμήστε και γκρεμίστε τη δρακογενιά... ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/11/ai.html
                              Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                             ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Προσοχή τι φυλλάδια φέρνουν τα παιδιά σας από το σχολείο....


Προσοχή τι φυλλάδια φέρνουν τα παιδιά σας από το σχολείο, γιατί τους δίδονται από το υπουργείο α-παιδείας εκτός της σχολικής ύλης των βιβλίων. ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΠΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠ 'ΕΞΩ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! Αυτό που ακολουθεί είναι από οδηγίες για έκθεση σε τάξεων γυμνασίου με θέμα τον ρατσισμό. Ο,τι δείτε μέσα σε παρενθέσεις είναι δικά μου σχόλια .
(Ευστρατία Σουραβλά )
ΑΡΧΙΚΑ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ:
Κοινωνική και πολιτική πρακτική διακρίσεων που βασίζεται στο δόγμα της ανωτερότητας μιας φυλής, εθνικής ή κοινωνικής ομάδας και στην καλλιεργημένη αντίληψη των μελών της οτι οφείλουν να ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΙΓΗ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΟ ΤΗΣ ΡΟΛΟ έναντι των υπόλοιπων ΕΘΝΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ κλπ ομάδων που θεωρούνται από αυτά κατώτερες.
(ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΔΩ ; Πως όταν θέλεις την αμιγή σύσταση του Εθνους σου και ΚΥΡΙΩΣ το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ " χαρακτηρίζεσαι αμέσως ως ρατσιστής !!!)

Παρακάτω στις μορφές ρατσισμού, ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ !!! Και τον ορίζει ως εξής : Η ιδεολογία της υπεροχής ενός έθνους έναντι όλων των άλλων και σε παρένθεση εθνικισμός -σοβινισμός.
(Προσέξτε ~Οχι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ, αλλά ΕΘΝΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ !!!
Και γενικά ο,τι αφορά την λέξη ΕΘΝΟΣ όπου όπως φαίνεται θα γίνει η επόμενη στοχευμένη λέξη για διαγραφή από το λεξιλόγιο μας. Και φυσικά ουδεμία σχέση με τον σοβινισμό που όντως σ'αυτον, υπάρχει η αίσθηση ανωτερότητας των μεν προς την κατωτερότητα των δε. Οι δύο λέξεις όμως εδώ, ταυτίζονται επίτηδες για περαιτέρω σύγχυση )
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ :)
Συνέπειες ρατσισμού : Προγονοπληξία, τοπικισμός (στην πυρά και αυτός) Εθνική απομόνωση (τα συμπεράσματα δικά σας)
ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ :
Αντιμετώπιση ρατσισμού :
1) Εθνική, ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ και ανθρωπιστική παιδεία. (κρατάμε το ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ)
2) ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ! (ας μας πουν αυτό πού κολλάει και ΠΟΙΑ είναι η υπεύθυνη εξωτερική πολιτική και πως θα την διδάξουν σε ένα παιδί ! Ανάλογα με το κόμμα τους ;;;;;)
3) Εκστρατεία ενημέρωσης (δηλαδή βουρ στην προπαγάνδα !)
4) ΕΝΙΑΙΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ !!!!!!!!! (και τα κεφάλια ΜΕΣΑ στα σκατά της ΕΕ μιας και μας το παρουσιάζουν ως ...θέσφατο !)
5) ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ !
(Δηλαδή μας προετοιμάζουν ΟΧΙ ΜΟΝΟ για μειονότητες αφού τις χαρακτηρίζουν πλέον έτσι, αλλά οφείλουμε να δείχνουμε σεβασμό και στις κλειτοριδεκτομές και στους ξυλοδαρμούς και στους βιασμούς και στους γάμους ανηλίκων, μόνο την λέξη ΣΑΡΙΑ δεν έβαλαν, και να βγάζουμε τον σκασμό γιατί αλλιώς, είμαστε...ρατσιστές !)
6) Δημιουργία ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ !
(Λοιπόν αυτά μαθαίνουν τα παιδιά σας και αν ζείτε σε πόλη που δεν έχει διαπολιτισμικό σχολείο, να το απαιτήσετε για να μην χαρακτηριστείτε...ρατσιστές ! Κι αν δεν έχει και "επενδυτές " στην πόλη σας, να απαιτήσετε να σας φέρουν !)
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★


" Γιατί Φοράς Κλουβί " Νικόλας Άσιμος


1979 Παράνομη κασέτα Νο 000003 Γιατί Φοράς Κλουβί "
"Της κολοφωτιάς"
Πλευρά Α
Κομμάτι 1 

Μουσική:Νικόλας Άσιμος
Στίχοι:Νικόλας Άσιμος 


Το ξέρω θα μαι μόνο μου κι αφεντικό στον πόνο μου 
Μη μου θυμώνεις μάτια μου και κατουρώ την πάπια μου. 

Κουβάριασα το χρόνο μου και 'σκα σαν σαπουνόφουσκα 
Μαζεύω τα κομμάτια μου και τα σκορπώ στον άνεμο.
Καμάκωσα τη σκέψη μου με ένα περισκόπιο, 
Κωλοφωτιά μου σβήστηκες σε κάποιο συρματόπλεγμα.
Κανόνες συμπεριφοράς και ηθικές αξίες 
Τα έγραψα το ξέρεις που, στον οχετό δεν χώρεσαν 
Τα ιερά τσιτάτα σας κι οι λαϊκοί αγώνες σας 
Ποτέ τους δεν με γέμισαν γιατί λαός δεν έμεινα.
Δεν είσαι πια του γούστου μου και δεν χωράς στο μπούστο μου, 
Κωλοφωτιά μου σβήστηκες μετά την εμμηνόπαυση. 

Μαζεύω μπανανόφλουδα και συντηρώ καμήλες. 

Στην τρύπα της βελόνας μου κοπαδιαστά τις πέρασα 
Και μπέρδεψα τα νήματα με την τροχιά της δίψας μου. 

Κι η παραγωγικότητα, ανάλωσε το βήχα μου 
Μασάω τη χυλόπιττα που δάγκασε την τρίχα μου.
Συχνά σπαζοκεφάλιαζες κι εργατικά μαράζωνες. 

Δεν είσαι πια του γούστου μου και δεν χωράς στο μπούστο μου, 
Κωλοφωτιά μου σβήστηκες μετά την εμμηνόπαυση. 

Κι η Κωλοπετεινίτσα κέρδισε τον Ολυμπιακό, 
Τον Όλυμπο και την Αθανασία. 

Κι έτσι έφαγα όλα τα λεμόνια 
Και με έφαγες και 'σύ ολόκληρο στη μάπα 
Γιατί εσύ δεν είχες μάπα. 

Κι αυτό που έδειχνες για προσωπείο 
Ήταν το ίδιο το προσωπείο 
Και προϊόν των εργοστασίων 
Το προσωπείο, το προσωπείο 
Των δέκα δισεκατομμυρίων.
Που εκινούντο καθορισμένα 
Αφέντες δούλοι σαν να ταν ένα 
Χιλιετίες υψώναν κάστρα 
Φτιάχναν πολέμους και πήγαν στ άστρα 
Κι αυξανασθώσθε και επληθούντο. 

Και όλα τούτα μες την αρένα, 
Κοίταξε δες τους οι ίδιοι την φτιάξαν 
Και μπήκαν όλοι μέσα σ αυτήν 
Και που την πύλη την εξεχάσαν 
Κι ίσως φοβούνται να ξαναβγούν
Δολοφονώντας όσους την ψάχνουν. 

Κι έτσι πέθαναν 
Χωρίς ποτέ να πουν τη λέξη θάλαττα 
Κι έτσι διαθλάστηκε το παραμύθι 
Διαθλασμένος είμαι κι εγώ. 

Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ 
Κι εσύ φοράς κλουβί 
Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί ρε 
Γιατί φοράς κλουβί. 
Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ 
Κι εσύ, κι εσύ, κι εσύ 
Φοράς κλουβί 

Γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί, γιατί 
Γιατί φοράς κλουβί. 

Ίσως μια μέρα να σας σκοτώσω 
Γιατί τον κόσμο πολύ τον λαχταρώ 
Το πιθανότερο ίσως με φάτε 
Αλλά μαζί σας δεν περπατώ. 

Μη μου θυμώνεις μάτια μου 
Και κατουρώ την πάπια μου.


Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

47.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΣΟΥ, ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΑΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4072 ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΡΕΩΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 292........
Νόμος ν.4072/2012
NOMOΣ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 4072 Βελτίωση επιχειρηματικού περιβάλλοντος − Νέα εταιρική μορφή − Σήματα − Μεσίτες Ακινήτων − Ρύθμιση θεμάτων ναυτιλίας, λιμένων και αλιείας και άλλες διατάξεις
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Γ'
ΑΦΑΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Αρθρο 285. Έννοια αφανούς εταιρείας
1. Με τη σύμβαση της αφανούς εταιρείας ο ένας από τους εταίρους (εμφανής εταίρος) παραχωρεί σε άλλον ή άλλους εταίρους (αφανείς εταίρους) δικαίωμα συμμετοχής στα αποτελέσματα μιας ή περισσότερων εμπορικών πράξεων ή εμπορικής επιχείρησης, που διενεργεί στο όνομά του, αλλά προς το κοινό συμφέρον των εταίρων.
2. Η αφανής εταιρεία δεν έχει νομική προσωπικότητα και δεν καταχωρίζεται στο ΓΕ.Μ.Η.. Οι όροι της εταιρικής συμφωνίας αποδεικνύονται μόνο με έγγραφη συμ φωνία των συμβαλλόμενων μερών. Για τη συμφωνία αυτή εφαρμόζεται η διάταξη της παραγράφου 2 του άρθρου 393 Κ.Πολ.Δ..
3. Στην αφανή εταιρεία εφαρμόζονται οι διατάξεις του Αστικού Κώδικα για την εταιρεία, εκτός από εκείνες που δεν συμβιβάζονται με τη φύση της αφανούς εταιρείας.......
Αρθρο 286. Εισφορά αφανούς εταίρου
Ο αφανής εταίρος καταβάλλει την εισφορά του στον εμφανή εταίρο. Το αντικείμενο της εισφοράς μεταβιβάζεται στον εμφανή εταίρο, εν όλω ή εν μέρει, ή παραχωρείται κατά χρήση. .........
Αρθρο 287. Σχέσεις µε τρίτους
1. Τη διαχείριση της αφανούς εταιρείας ασκεί ο εμφανής εταίρος.
2. Τα αποκτώμενα από τη διαχείριση της εταιρείας ανήκουν στον εμφανή εταίρο.
Αρθρο 289. Κέρδη και ζηµίες
1. Ο αφανής εταίρος συμμετέχει στα κέρδη της εταιρείας κατά το ποσοστό ή το ποσό που έχει συμφωνηθεί στην εταιρική σύμβαση, άλλως εφαρμόζεται το άρθρο 763 του Αστικού Κώδικα.
2. Αν δεν ορίζεται διαφορετικά, ο αφανής εταίρος μετέχει στις ζημίες που προκύπτουν κατά το ίδιο ποσοστό με τα κέρδη. Μπορεί να συμφωνηθεί ότι η συμμετοχή του στις ζημίες δεν υπερβαίνει την αξία της εισφοράς του.
3. Στο τέλος κάθε ημερολογιακού έτους ή στο χρόνο που έχουν συμφωνήσει τα μέρη, καθώς και σε περίπτωση λύσης της εταιρείας, ο εμφανής εταίρος έχει υποχρέωση να λογοδοτήσει και να καταβάλει τα αναλογούντα κέρδη στον αφανή εταίρο. Δεν αποκλείεται να συμφωνηθεί η καταβολή κερδών στον αφανή εταίρο και κατά τη διάρκεια του ημερολογιακού έτους, ιδίως κατά την ολοκλήρωση κάποιας πράξης ή επιχειρηματικής δράσης.
4. Ο αφανής εταίρος δεν υποχρεούται να επιστρέψει τα κέρδη που έλαβε σε προγενέστερες χρήσεις λόγω ζημιών μεταγενέστερων χρήσεων.
Αρθρο 290. Δικαιώµατα του αφανούς εταίρου για έλεγχο
Με την εταιρική σύμβαση ορίζονται τα δικαιώματα ελέγχου του αφανούς εταίρου σε σχέση με τις πράξεις ή την επιχείρηση, που αποτελούν αντικείμενο της αφανούς εταιρείας. Το δικαίωμα που αναφέρεται στο άρθρο 755 του Αστικού Κώδικα αφορά μόνο τα βιβλία και έγγραφα του εμφανούς εταίρου που έχουν σχέση με τις παραπάνω πράξεις ή την επιχείρηση.
Αρθρο 291. Λύση και εκκαθάριση της αφανούς εταιρείας
1. Η αφανής εταιρεία λύνεται στις περιπτώσεις που προβλέπονται από τον Αστικό Κώδικα. Τη λύση ακολουθεί η εκκαθάριση.
2. Η εκκαθάριση της αφανούς εταιρείας διενεργείται από τον εμφανή εταίρο. Συνίσταται στην απόδοση στον αφανή εταίρο της αξίας της συμμετοχής του, μειωμένης κατά τις ζημίες που του αναλογούν. Η κατά χρήση εισφορά του αφανούς εταίρου επιστρέφεται αυτούσια.
3. Ο εκκαθαριστής έχει υποχρέωση στο τέλος κάθε ημερολογιακού εξαμήνου να παρέχει πληροφορίες στον αφανή εταίρο για την εξέλιξη των εργασιών της εκκαθάρισης, με έκθεση των αιτίων που παρεμπόδισαν την πε ράτωσή της.
Αρθρο 292. Πτώχευση του εµφανούς εταίρου
1. Σε περίπτωση πτώχευσης του εμφανούς εταίρου, ο αφανής εταίρος μπορεί να αναγγελθεί ως πτωχευτικός πιστωτής για την καταβληθείσα εισφορά του και το υπό λοιπο των κερδών, που προκύπτουν από τη διαχείριση της αφανούς εταιρείας.
2. Αν ο αφανής εταίρος δεν κατέβαλε την εισφορά του, οφείλει να την καταβάλει στην πτωχευτική περιουσία, στο μέτρο που απαιτείται για την κάλυψη της ζημίας που του αναλογεί. Καταβολή της εισφοράς που συνίσταται σε εργασία ή σε χρήση πράγματος δεν απαιτείται.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 47.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΗΣ ΑΦΑΝΟΥΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ) ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ????
ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.....
.......ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ........(ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ)ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ ΦΕΡΟΝΤΕΣ..........
ΕΥΤΕΛΗ ΔΩΡΑΚΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.........
ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ?????????
ΑΠΟ 1/1/2017 ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ..............
Α) ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ...........ΜΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ.......ΗΤΟΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ Α.Φ.Μ. ΕΧΟΝΤΑΣ 47.000 ΕΥΡΩ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΧΡΕΟΣ ΕΚΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΟΥΚΑΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΝHΚΟΥΜΕ ΒΑΣEI ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.........
Β) Αλλαγές στα οργανογράμματα και στο προσωπικό όλων των υπουργείων και των φορέων του Δημοσίου ............
ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΛΟΓΟΙ..........
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΩΣ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΜΕ ΔΩΡΑΚΙΑ 300 ΕΥΡΩ ΕΦΑΠΑΞ???????????????????
ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ 13η ΣΥΝΤΑΞΗ (ενω οι φοροι για τις υπολοιπες 12 μηνων θα ειναι δυσβασταχτοι ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ).............
ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ???????
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΦΟΡΟΝΟΜΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟΥ.....
(Παρουσία δικαστικού λειτουργού ο έλεγχος στην κατοικία του φορολογούμενου (εγκύκλιος)
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ ΕΞΑΘΛΕΙΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ....
Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ!!!

Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ...Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΚΙΖΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΙΣΤΟΣ,ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
 ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΟΛΥ ΓΙΑΝΝΕΛΑΚΗ-Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΥΦΙΔΗΣ-ΝΕΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΛΑΣ.ΕΛΕΝΗ ΚΙΤΣΟΥ-ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ,ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΑΣΥΛΙΑ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΛΑΔΗΣ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΓΚΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!
Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΕΙ.......
ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ , ΑΝΤΙΝΟΟ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , ΦΕΡΕΦΩΝΟ,
ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥΣ
ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ....................
ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΑΝ ......ΚΑΤ'ΟΥΣΙΑΝ ΑΛΛΑ ΕΠΡΑΤΤΑΝ......ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........
ΔΙΑΙΡΕΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ,
(ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΣΕ ΣΥΡΑΞΕΙΣ,
ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΕΞΑΘΛΙΩΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΝΟΜΟΥΣ,
ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥΣ,
ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ,
ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΛΟΓΩ ΚΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ,
ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΑΛΑΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ,
ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ (ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ)
ΞΕΠΟΥΛΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΤΙΜΗ,
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ................
ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.....
ΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.......
ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ .......
ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΠΟΥΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΝΕΙ ΧΩΡΟ
ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ........
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.......Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!!!!!!!!
[<<Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
Η Ελλάδα βρίσκεται υπό οικονομική κατοχή. Οι Έλληνες βιώνουν μία Εθνική Γενοκτονία. Σ’ αυτόν τον οικονομικό πόλεμο ο Αρτέμης Σώρρας φέρνει τα οικονομικά "εργαλεία" και τα παραδίνει σε όλους τους Έλληνες απανταχού της γης. Οι πολίτες έχουν πλέον στη διάθεσή τους τη γνώση και τη δυνατότητα να κάνουν χρήση όλων των εργαλείων ώστε να αντισταθούν, να ελευθερωθούν και να φέρουν την πραγματική ανάπτυξη και ευημερία. >>]
ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΕΠΑΨΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΕΣΥ ( ΑΦΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΘΕΣΗ) ........ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΜOΡΙΩΝ..............
ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΔΙΑΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ (ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ)
ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ.............
ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΔΟΓΜΑΤΑ, ΧΡΩΜΜΑΤΑ??????????
ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ , ΧΡΩΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ...
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΘΝΟΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ
ΔΕΙΞΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΜΜΩΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΩΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΝΙΚΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ.......
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ........Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ-ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!!
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

ΑΝΟΙΞΤΕ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ & ΑΠΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ 4389/16 .ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ 1 1 2017 ;;;?

 Βίκυ Σώζου 
ΕΣΥ ΔΙΚΗΓΟΡΕ...ΕΣΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ...ΕΣΥ ΥΠΟΥΡΓΕ ...ΕΣΥ ΛΟΓΙΣΤΗ...ΕΣΥ ΑΝΘΡΩΠΕ...... ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ....ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ...ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ.....ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ.,,,.
ΡΩΤΑ ΑΥΤΟ...... ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4389/16 ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ....ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1-1-2017 !!!!
ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΜΜΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ... ΓΙΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ....ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ 4389/16 .... ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΩΣ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΤΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥΣ..ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ!..................


Γιάννης Καλογερόπουλος
ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ........ 27 - 5 - 2016 .. ΦΕΚ 94Α
ΟΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ... ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΟΠΛΑ ΣΦΑΙΡΕΣ ΡΟΥΧΙΣΜΟ ..... ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!
ΚΑΙ ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ !
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ !
ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!
ΟΛΟΙ ... ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !! ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ !! ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!


ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/2016: ΔΕΙΤΕ http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/12/43892016.html


ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ-ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.....ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/12/blog-post_1.html
                                Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                              ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.

 Ιωαννης Θεοδωροπουλος
Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, γιατί μόνο οι Έλληνες βλασφημούν τα πρόσωπα της θρησκείας, και o πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να προτάσσουν το ΓΑΜΩ . Είναι γνωστό ότι το Γαμώ το χρησιμοποιούσαν για να υποτιμήσουν ή να υβρίσουν ή να διακωμωδήσουν όποιον έκριναν ότι του αρμόζει, και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι κατώτερος τους, και από ένα κατώτερο λαό δεν έχουν τίποτα να ελπίζουν. Αυτή την νοοτροπία την αντιλαμβανόμαστε στο πως παρίσταναν τους Σάτυρους σε αγαλματίδια ή παραστάσεις που διασώθηκαν. Όμως έλεγαν «πας μη Έλλην είναι βάρβαρος» οπότε κατ’ αυτούς όλοι οι μη Έλληνες είναι βάρβαροι. Πως λοιπόν να αποδεχτούν την θρησκεία των Εβραίων ενός λαού Βάρβαρου, δηλαδή κατώτερου, γιατί αυτό πίστευαν. Όμως οι Ρωμαίοι τους επέβαλαν τον Χριστιανισμό δια της Βίας. Οι Έλληνες αντέδρασαν με τον γνωστό τους τρόπο, εξευτελίζοντας τα πρόσωπα της θρησκείας των Εβραίων. Κάντε μια σύγκριση, αν σήμερα κάποιος κατακτητής σας επέβαλε να ασπαστείτε την θρησκεία των Βουσμάνων της Αφρικής, τι θα κάνατε θα την δεχόσαστε αδιαμαρτύρητα; Οι Έλληνες βεβαίως υπερείχαν και πνευματικά και πολιτιστικά, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι νεοφώτιστοι Χριστιανοί, μη δυνάμενοι να τους επιβληθούν δια του λόγου, και έχοντας την υποστήριξη των Ρωμαίων, να επιδοθούν στον αφανισμό των Ελλήνων, και την καταστροφή κάθε Ελληνικού δημιουργήματος. 
Η ασυδοσία των (Αγίων) πατέρων των νεοφώτιστων χριστιανών και οι ορδές των καλογέρων, αφιονισμένοι από το νέο δόγμα, θανάτωναν από απλούς πολίτες μέχρι ανθρώπους της διανόησης, φυσικούς, μαθηματικούς, αστρονόμους, που δεν αποδέχονταν τον χριστιανισμό. Προβαίνοντας στον αφανισμό του Ελληνικού γένους, διαπράττοντες την πρώτη και μεγαλύτερη γενοκτονία εις βάρος του. και Θάβοντας για 15 αιώνες, τον πολιτισμό τους και τα μέχρι τότε επιτεύγματα της τεχνολογίας τους. Την βαρβαρότητα αυτή μαρτυρούν τα χιλιάδες αποκεφαλισμένα και ακρωτηριασμένα αγάλματα, που κοσμούν σήμερα, τα Ελληνικά μουσεία, αλλά και τα μουσεία της Ευρώπης και της Αμερικής. Το μαρτυρεί, ο πρώτος υπολογιστής της ανθρωπότητας. ο υπολογιστής των Αντικυθήρων, και βοά, που η τεχνολογία του χάθηκε και ξεχάστηκε. 
Ο Ελλαδικός χώρος εκεί που κάποτε έσφυζε από ζωή, και χαρούμενες γιορτές ερήμωσε, τεράστιες περιοχές έμειναν ακατοίκητες, και όπου συναντούσες οικισμούς εκεί βασίλευε η θλίψη και ο μαρασμός. Οι ολυμπιακοί αγώνες, τα Νέμεα, τα Ίσθμια, τα Πύθια, τα Παναθήναια σταμάτησαν. Οι ποιητικοί και θεατρικοί αγώνες δεν ξανάγιναν. Τα στάδια και τα θέατρα έρημα, έμειναν βουβοί μάρτυρες, του λαμπρού παρελθόντος, και με τις κουκουβάγιες που τα κατοίκισαν να θρηνούν ολονυχτίς, την πνευματική και πολιτισμική κατάντια των Ελλήνων. 
Στην Ιταλία διασώθηκαν πολλά από τα μνημεία του πολιτισμού γιατί η αντίδραση στο Χριστιανισμό ήταν ελάχιστη και χλιαρή. Εκεί οι Ιταλοί υβρίζουν τα πρόσωπα της θρησκείας παρομοιάζοντας τα με ζώα όπως «porka madona», ή «dio cane». Δηλαδή «γουρούνα παναγία» και «θεέ σκύλε». Δεν γνωρίζω άλλον λαό να υβρίζει τα πρόσωπα της θρησκείας.
                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΠΡΟΣ ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΑΦΟΡΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» ΑΠΟ 6 12 2016

 Vasilis Theodoropoulos
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»
ΑΘΗΝΑ 08/12/2016
ΠΡΟΣ,
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ
ΑΦΟΡΑ : ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ»
ΑΠΟ 06/12/2016
ΑΝ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ Η ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΣΥΣΧΕΤΙΖΕΙ Η ΑΡΡΗΚΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ; ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΡΕΙΑ ΣΚΕΨΗ ΒΡΙΘΟΥΣΑ ΛΑϊΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΘΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΝ ΩΣ ΣΥΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.!!!! ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟϊΟΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ Π.Χ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΩΝ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΟΥΤΕ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΕΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΧΡΙΑ Η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕ Ο ΕΜ. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΙΑΚΟΣΙΑΤΡΙΑΝΤΑ (230) ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ (35) ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΙΣΤΑ ΞΕΝΙΣΤΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΓΙΟΥΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΡΥΠΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΚΟ ΜΕΣΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ Η΄ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΩΣ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ "ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ".
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΙΒΕΛΟΓΡΑΦΗΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ
«ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-Ε.ΣΥ»
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
Υ.Σ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ ΣΥΛΛΕΞΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ Η ΑΝΤΙΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΣ , ΔΙΚΑΖΟΥΣΑΣ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ Π.Κ.
                                Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                              ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2016

ΚΟΠΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ

Artemis Sorras:
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΜΙΑΡΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ, ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΧΕΔΙΟ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΝΑ ΕΣΤΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΙΜΟΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΪΔΕΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ [ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ] Η ΚΑΛΗ ΝΔ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ [ ΠΡΙΝ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ] ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΘ΄ ΕΞΗΣ. ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ. ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ. ΚΟΠΙΑ ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΗ. ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΜΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΤΩΡΑ. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ [ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΦΕΡΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΟΥΤΕ ΔΟΓΜΑ ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΑΥΤΟΝ ] ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΘΑΝΑΤΟ. ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΑ 75 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ [ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ] ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜΕΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΙΔΕΑ ????????????????? ΦΩΝΑΞΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ?????????? ΕΓΙΝΕ ΘΕΜΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ??????????????????? ΤΟ 1/3 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΑΡΑ Η ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΑΥΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ?????????????????? ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΕΝ ΑΓΓΙΞΕ ΑΥΤΗ Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ???????????????ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΠΛΟΚΕΡ ΣΑΪΤ ΛΕΣΧΕΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΜΕΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΤΑΧΑΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΙΧΤΗΚΑΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ??????????????????????????????????????????? ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΕΒΗΛΩΣΗΣ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕΥΣΗΣ. ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΕΜΦΑΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥΣ. ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ [ ΟΠΛΙΤΩΝ ] ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΣΧΟΛΙΟ:ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΣΟΚ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ  ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΡΟΠΗ <<ΜΗΚΕΤΙ ΑΜΑΡΤΑΝΕΤΕ>>ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ !!!

                                   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Έχετε απορία για ποιο λόγο αδυνατούν οι περισσότεροι Συνέλληνες να αποδεχτούν την ΑΛΗΘΕΙΑ , ή το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ή την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;;

 Ilias Basakiotis 
Έχετε απορία για ποιο λόγο αδυνατούν οι περισσότεροι Συνέλληνες να αποδεχτούν την ΑΛΗΘΕΙΑ , ή το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ή την ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ;;;;;ή και την απλή ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ;;;;
H συχνότητα του ματιού είναι στο 1/10 του δευτερολέπτου δηλαδή στα 10 ΗΖ(ΧΕΡΤΖ) ....η συχνότητα της καρδιάς είναι στα 1,5 με 2 HZ , η απόκριση του εγκεφάλου είναι στα 500 ΗΖ περίπου .....αυτές είναι οι μέσες τιμές συχνοτήτων λειτουργίας της καρδιάς , των αισθήσεων και του εγκεφάλου ....δηλαδή το ίδιο το ανθρώπινο σώμα συγχρονίζεται μέσα σε 1000 περίπου ΗΖ ...... η μικρότερη συχνότητα που μπορεί να εκπεμφθεί από ηλεκτρονικά μέσα είναι τα 4ΗΖ- δηλαδή 2 φορές πάνω από το χτύπο της καρδιάς και το ρυθμό αιμάτωσης του ανθρώπινου εγκεφάλου , και η μέγιστη φθάνει ΤΕRΑ - ΗΖ ( ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΚΑ ΣΤΗ ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΗΖ ) .... βάλε τα βαρέα μέταλλα που τρώμε και αναπνέουμε σε καθημερινή βάση και επικάθονται στο φλοιό και στους νευρώνες του εγκεφάλου συν το συντονισμό από όλες τις γκάμες των συχνοτήτων LF, ELF , HF , (HAARP) , μικροκυματικές κινητών τηλεφώνων και άλλες τόσες .....καθημερινά ο ανθρώπινος εγκέφαλος ψήνεται από δισεκατομμύρια συχνότητες , οι οποίες ταλαντώνουν τους νευρώνες και με τη βοήθεια των βαρέων μετάλλων δημιουργούν βραχυκυκλώματα ή ανοιχτοκυκλώματα μέσα στον εγκέφαλο,καταστρέφοντας πλήρως το συνειδητό μέρος , τη λογική και το αυτονόητο .....δημιουργώντας μόνο πυκνωτές ή κουμπαράδες αποθήκευσης άχρηστης γνώσης και πληροφορίας οι οποίες άγουν τον άνθρωπο στην καθημερινή εκπλήρωση συγκεκριμένων κύκλων λειτουργίας ,δημιουργώντας την τεχνητή νοημοσύνη και ευφυΐα που τον καθιστούν χρήσιμο για πεπερασμένο αριθμό εφαρμογών ...ασυνείδητα γίνεται ρομποτ χωρίς να το αντιλαμβάνεται και οτιδήποτε έξω από αυτό το μικρόκοσμο ενσωμάτωσης και επιβίωσης του μοιάζει ΑΝΑΛΗΘΕΣ!!!! .........το εγχείρημα της ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ είναι ΆΘΛΟΣ δεδομένου των ασύμμετρων συνθηκών και απειλών που καθιστούν εξ αρχής τον πόλεμο της ίδιας της νόησις ασύμμετρο ......ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ......γιατι πολύ απλά δεν υπάρχει και τίποτε άλλο από την ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ......Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ !!!!

ΠΗΓΗ:wikipedia : Με το όνομα Χερτζ, ή Χερτς, ονομάζεται στη Φυσική, η μονάδα μέτρησης συχνότητας οποιουδήποτε σύντομου περιοδικού φαινομένου. Η μονάδα, που συμβολίζεται διεθνώς με τα λατινικά γράμματα Hz, αφορά περίοδο ενός δευτερολέπτου και είναι ίση με «ένα κύκλο ανά δευτερόλεπτο». Με πιο απλά λόγια, συχνότητα ενός χερτζ σημαίνει ότι το φαινόμενο που μελετάμε συμβαίνει μια φορά το δευτερόλεπτο, ή διαφορετικά ότι μια πλήρης ταλάντωση ολοκληρώνεται σε χρόνο ενός δευτερολέπτου. Το χερτζ ανήκει στο Διεθνές Σύστημα Μονάδων μέτρησης.
=================================================================================
Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη. Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους, έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ' οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση». Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας. Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της Γης ώστε να κρατήσουν τα Ιερά τους χώματα, να παλέψουν για την ταυτότητά τους και τον Πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του Γένους τους. Τις αναμείξεις φυλών και γενών τις θεωρώ παραφύσιν ύβρεις.
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ ΤΑ ΜΜΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑ-ΛΗΣΤΕΣ ΣΟΥ ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΟΥ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/2016

 Πάνος Σώζος
ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘ΄ΟΛΟΚΛΗΡΙΑΝ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ 4389/2016 ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΫΛΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΊΤΕ 1/1/2017 
ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΟΥ
ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΣΟΥ
ΟΥΤΕ ΤΑ ΜΜΕ 
ΟΥΤΕ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΟΥ 
ΟΥΤΕ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΟΥ 
ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ 
ΟΥΤΕ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΟΥ
ΚΑΝΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ !!!!!
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ''ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''
ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ.
ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ 
(ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ) 
ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
(ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ)
ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥΣ 
ΚΑΙ ΣΤΟΝ (ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ) 
ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΕΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ. 
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΘΕΣΗ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΫΛΗ ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΟΥΝ .
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΙΔΟΡΕΙΣ ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ..
ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ ...ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.
Ελενα Αλεξιου
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ .....ΦΙΛΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΝΗΣΥΧΗ...ΚΑΙ ΙΔΡΩΜΕΝΗ (ΞΕΡΩ ΕΓΩ) ΓΙΑ...ΟΠΑΔΟΥΣ...
ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ- ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΑΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ....
ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΑΣ ΕΦΕΡΝΕ ΑΝΑΓΟΥΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ! ΠΑΛΕΥΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΖΩΗ
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ...ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΑΜΕ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΤΕ.
ΔΕΝ ΣΚΥΒΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ
ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΦΕΡΑΜΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ
ΔΕΝ ΦΘΟΝΗΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΑΥΤΟ ΚΙ ΟΧΙ ΠΩΣ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
ΣΕΒΟΜΑΣΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ...
ΚΟΙΤΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΤΑΜΑΤΑ....
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ....ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ..ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ
ΕΣΥ...ΦΙΛΗ...ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ...ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ...."ΖΩΗ ΣΟΥ" ΟΠΩΣ ΛΕΣ...
ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΑΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΩ
ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ
ΟΟΟΟΟΟΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ...ΤΡΕΛΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΝΩΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΑΜΕ!
ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ"
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΚΕΨΗ, ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΚΟΠΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΡΑΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ..
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!! ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ
ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙΣ!
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                 ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★