Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2017

ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΕΜΕΑΣ : Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ 11 1 2017

Ε.ΣΥ. ΝΕΜΕΑΣ,11/1/2017, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΝΕΜΕΑΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ!!! 
ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΑΝΑΣΗΣ  ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

θεοδωρος παυλος φεσατιδης
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΟ. 
ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΝ ΠΗΡΕ Ο ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ. 
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΥΒΡΙΔΙΟ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΘΟΣ ΕΙΧΕΣ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ ΜΟΥ
ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΙΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ; 
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.

ΕΨΙΛΟΝ TV LIVENEWS ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΣΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ, ΕΑΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ Η ΟΧΙ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΑΣ ΟΦΕΙΛΗ ΓΕΓΕΝΗΜΕΝΗ Η ΜΗ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ:
1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr
>>Μανούσος Ντουκάκης(Προεδρος ΠΕΦΕ) : ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΧΟΡΕΥΕΙ.!!! ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠΙ ΣΥΣΚΕΨΕΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ.!!! ...ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΙ;;?? ΠΟΙΟΙ;;;??? ....ΑΥΤΟΙ ΦΟΒΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.!!!! ΕΧΟΥΝ "ΤΡΟΜΟ" ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!!!!!!!
>>ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ : ...ΑΝ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΟ FBI ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΠΙΑΣΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.!!!!! 

ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΕΦΟΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΠΟΛΙΤΗ:ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_40.html

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : ή ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ... ή ΑΚΟΥΣ ΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ-ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ... ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αθανασιος Καπ Παλαιμων
ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ... ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΣΥΝΕΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΛΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΓΝΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ .. ΜΕ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ < < ΑΡΧΗ > >
Η ΕΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ 'ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ' ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ..
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ..
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ..ΑΠΟΜΥΖΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΣΟΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΘΟΔΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ 'ΑΝΩΝΥΜΟ' ΙΔΙΩΤΗ ΠΑΡΑΛΗΠΤΗ ...
ΑΠΟ ΤΟ 1854 ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ..
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΙΩΠΗΛΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ..
ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΩΡΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΟΙ ....
ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΗΝ << ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >>
ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ..
ΚΥΡΙΟΙ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ..
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ..
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ..
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΣΤΙΑ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ... ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !!!!!!!!!!!!!
ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ:ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ...ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_68.html

>>ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙ Η <<ΤΑΤΙ-ΑΝΑ>> ΤΟΥ "ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΥ" ΚΑΤΙ .... ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ;;?? 
>> Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ… ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ν. 4389 27/5/2016


ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΜΕ ΦΕΚ
ΣΤΗΣΑΝΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟ 2010 ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ .......
ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ [ ΤΟ ΤΧΣ ] ..... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ !!!!!
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΕΕΕΕ ???
ΠΟΣΟ .......ΤΑΤΙΑΝΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ???
ΟΤΑΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΝΑ 'ΠΑΛΕΨΕΙΣ' ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.. 
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΒΗΜΑ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.. Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ LIVE NEWS ΜΕ ΤΟ ΝΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΕΥΚΑΙΡΙΑ' ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΗΛΕ-ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ 'ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ' ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.. ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ 'ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΙ' ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ.. ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΤΗΛΕ-ΒΟΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΜΕ ΔΡΙΜΥ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΘΕΣΜΩΝ.. ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ 'ΑΝΩΝΥΜΟΣ' ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΑΛΛΟΤΕ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΣΚΙΩΔΕΙΣ ΜΟΡΦΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ 'ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ' ΤΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ.. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ.. ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΤΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΑΛΛΙΓΕΝΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ.. 'ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ' .. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ !!!!!


ΓΡΑΦΕΙΑ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ - ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/06/blog-post_26.html
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΡΑΚΤOΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

Artemis Sorras

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΣ Ο ΠΡΑΚΤOΡΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞEΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ Ή ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΑ.
ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΡΟΫΠΗΡΧΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΩΣ ΡΑΤΣΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥ. [ ΕΚΠΤΩΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ]

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΕΤΣΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΗ.
ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΜΕ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΑΠΟ ΜΩΡΑ ΑΚΟΜΗ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΓΕΝΕΕΣΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΟΚΛΕΙΤΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΛΕΒΩ ΘΑ ΣΑΣ ΒΙΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ .
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ

ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ [ ΤΑΜΠΕΛΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ] ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΝΑ ΔΟΞΑΖΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΪ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΚΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΟΝΩΝ .

ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΠΟΥ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΗΣΜΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΤΑ ΣΑΘΡΑ ΑΘΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.
ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ, ΜΟΝΟ ΡΑΤΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΩΦΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΙΔΑΜΕ ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΡΑΣΟΦΟΡΟΥΣ [ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ] ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.
{ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ]
ΤΙ ΕΙΠΕ ΡΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΟΚΑΘΑΡΜΑ ΑΥΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ??????????
ΑΛΛΟΣ ΙΕΡΑΡΧΗΣ [Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΕΣ]
ΤΙ ΑΚΟΥΝΕ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ?? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ????
ΕΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ.

ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΑΙΜΟΝΑ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΡΑΤΣΕΣ ΤΟΝ ΛΕΝΕ ΘΕΟ ΤΟΥΣ.
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΡΚΕΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΑ ΟΡΑΤΑ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΑ. ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ.

ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΟΜΑΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΣΗ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΟ, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΧΑΓΗ ΣΤΟΝ Ο.Η Ε ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ.
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ [ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ]
ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 6 / 1 / 2017 ΟΣΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΟΜΙΚΟΙ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ, ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ, ΚΛΟΠΗΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ Γ.Γ ΒΑΣΙΛΗ ΘΕΟΔΟΡΟΠΟΥΛΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ !!!!

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΣΒΕΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ, ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΑΞΙΕΣ [ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ] ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ;;;;;;;;;;;;

ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΛΛΗ ΘΑ ΤΟ ΛΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ [ ΜΟΛΙΣ ΕΧΑΣΑΝ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ] ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥΣ;;;;;
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΝ
ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΧΩΝ ΤΟΥΣ. ΑΝΑΡΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΕΟΣ Ή ΘΕΪΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,

ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΑΡΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΦΥΣΕΙ ΑΓΟΣ ΠΛΑΣΜΑΤΑ
ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΤΕ ΑΡΧΕΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΒΙΑΣΤΕΣ ΣΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michalis Tsaroudis

ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ.! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΣ. ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΙΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Φ.Ε.Κ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ Ή Ν.Π.Ι.Δ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΟΥΪΑ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ.! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.....! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ!
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!!

ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ! ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΟΜΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ! ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΑ!!!
Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΑΤΙΑΝΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΧΑΡΙΤΑΤΟ, ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ AYTA ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΪΚΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΞΕ!

                                      Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ;;;?

 Ευτυχία Ξυνίδου 
2.5δις/Ετησίως ξοδεύει το δημόσιο απ τους φορολογούμενους για να συντηρεί την θρησκεία των υπόδουλων της Βασιλικής Αυτοκρατορίας του Βυζαντίου με παράδειγμα τον υποτιθέμενο Αγαπούλη Μεσσία που συνεχίζουν να πληρώνουν οι εξαθλιωμένοι ραγιάδες φορολογούμενοι και μάλιστα με τόκους στην Μερκελ και Σόϊμπλε 5.5% λόγω του υποτιθέμενου χρέους.
Παπακόρακες, θεολόγοι, εκκλησιαστικό προσωπικό, τάχα πνευματικοί δάσκαλοι προσηλυτιστές με επιδοτήσεις, συν κ@λόγεροι / ες με πλήρη ΔΩΡΕΑΝ Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη μαζι με όσους έχουν οικογένεια, συν επιδοτήσεις ξενων Πατριαρχείων και ιεραποστολών και το τραγικότερο περίπου 200.000 συνταξιούχοι ολοι αυτοί με πρόωρες συντάξεις απο 55 χρονών.
ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ???????????
ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ????
ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ?
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ?
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΘΑ ΠΑΣ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ #ΞΥΝΙΔΟΥ?
ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΟΥΝ?

Θρησκείες εμπόριο φόβου κι ελπίδος
Ζουν στην πλάτη μας αφορολόγητοι και παριστάνουν τους Ποιμενάρχες.. 
Οι προβατοποιημένοι δεν το καταλαβαίνουν και όσοι τους υποστηρίζουν είναι οι διασπαρτοι βολεμένοι με τις οικογένειες τους ( κληρικοί, θεολόγοι, κ@λόγεροι συν 200.000 συνταξιούχοι, συν του εξωτερικού κλπ), που προπαγανδίζουν υπερασπιζόμενοι της θρησκείας των υπόδουλων που είχαν φτιάξει κι επέβαλαν ως συνέχεια της Ιουδαϊκής οι "άγιοι" Βασιλιάδες Ρωμαίοι του Βυζαντίου με παραδειγμα καποιον Μεσσία Χριστό για να τους κρατάνε όλους πράους, ταπεινωμένους, αβουλους, παθητικούς κλπ.. με την υποσχεση ότι ετσι θα πάνε εκεινοι στο ουρανιο μοναστήρι του θεού τους!
ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1844, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 5ο ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΜΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΙΡΕΤΗΣ ΤΡΙΑΔΟΣ"....ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ......ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"?
ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ!!!!
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΣΙ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ....
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ? ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΕΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΛΔ, ΟΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ...
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΡΗΣΕΙΣ, ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ).....Τα άμφια δεν είναι χρυσά,είναι πλαστικά και οι σταυροί από ευτελή μέταλλα οι μήτρες χαρτονένιες!! ΡΑΓΙΑ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΙΣ;;;ΤΟΥΣ ΘΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΜΕΝΑΡΧΕΣ ΣΟΥ;;;ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥΣ;;;?


Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ…

Η ΜΕΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ 1906 : Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ << ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ >> ,
ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ , ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ! ! !
ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΑΥΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΛΟΓΟ :
ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ….
ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ…ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ
<< ΕΛΛΗΝΙΚΟ >> ΚΡΑΤΟΣ…
ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ! ! !
ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ : ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ
ΟΛΥΜΠΟΥ….ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ…
ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ , ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ! ! !
ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ : ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ! ! !
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ
ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ…
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΔΕΙΑ…ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ…ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
ΜΟΝΟ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ…ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ…ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ! ! !
ΣΑΣ ΤΟ ΒΑΖΩ ΤΩΡΑ ΩΣ ΣΚΕΨΗ : ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ , ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ…
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ….
ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ , ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ
ΑΓΩΝΩΝ…
ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ…ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
(ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ…ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ…ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ , ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) .
ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΟΟΛΥΜΠΙΑΔΑ :
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ , ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ! ! !
Μια 65χρονη Καναδή, η Βίκυ Φιτζέραλντ από τη Νέα Σκωτία, έχει στην κατοχή της ένα Σπάνιο Μετάλλιο Συμμετοχής από τη Μεσολυμπιάδα της Αθήνας του 1906.
Το εν λόγω μετάλλιο φέρεται να είναι ένα από τα εναπομείναντα μετάλλια του 1896 στο οποίο χαράχθηκε η ημερομηνία 1906.
Συγκεκριμένα, στο πίσω μέρος του αναγράφει: Διεθνείς Ολυμπιακοί Αγώνες, Αθήνησι 1906.
Η κυρία Φιτζέραλντ είχε γίνει το πρόσωπο της ημέρας στον Καναδά αφού λόγω των Χειμερινών Ολυμπιακών του Σότσι : Αποκάλυψε ότι Κατέχει το Σπάνιο Μετάλλιο με την Ελληνική Γραφή.
Όπως εκμυστηρεύτηκε στα μέσα ενημέρωσης, το βρήκε όταν ήταν επτά χρονών μέσα στην τσέπη ενός παντελονιού που της έστειλε σε δέμα η θεία της Λίλιαν από τη Μασαχουσέτη.
Η Βίκυ Φιτζέραλντ κράτησε 58 χρόνια το μετάλλιο στα αρχεία της, θεωρώντας πως επρόκειτο για αρχαίο νόμισμα.
Η οικογένεια των Φιτζερλαντ είχε βέβαια κατά νουν ότι μπορεί αυτό το νόμισμα να είχε σχέση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω της Ελληνικής γραφής.
Η Αμερικανική Ολυμπιακή Επιτροπή, που διαπίστωσε την ταυτότητα του μεταλλίου της ζητάει τώρα να το δωρίσει στη συλλογή της.
Η κα Φιτζέρλαντ δεν έχει δηλώσει τι θα πράξει τελικά με το μετάλλιο αν και δηλώνει ευτυχής που ξέρει πλέον Τι Αντιπροσωπεύει ! ! !
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΕΣΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΤΟΥ 1906 :
Από τις 9 ως τις 19 Απριλίου 1906 (σύμφωνα με το Παλαιό Ημερολόγιο) η Αθήνα υποδεχόταν τους <<B´ Διεθνείς Ολυμπιακούς Αγώνες >>, τους Αγώνες που έμειναν Γνωστοί στην ιστορία ως << Μεσολυμπιάδα >>.
Επρόκειτο για ένα Βραχύβιο Θεσμό που προέκυψε ως Συμβιβαστική Λύση μετά την Αποτυχία της Ελλάδας το 1896…να Επιβάλει τη Μόνιμη Τέλεση των Αγώνων στην Αθήνα.
H Ιδέα για Ενδιάμεσους Ολυμπιακούς Αγώνες : που θα Τελούνταν στην Ελλάδα στο Μέσον της Κάθε Ολυμπιάδας, Γεννήθηκε Αμέσως Μετά τους Πρώτους Ολυμπιακούς της Αθήνας το 1896.
H Αδιαμφισβήτητη Επιτυχία των Αγώνων του 1896, Δημιούργησε ένα Κλίμα Ευφορίας στους ξένους αθλητές και επισκέπτες , Αλλά κυρίως στους Έλληνες.
Για Πρώτη Φορά η Σύγχρονη Ελλάδα , έμοιαζε να έχει Πραγματώσει την ενδόμυχη Επιθυμία της…να Συνδεθεί με την Αρχαία Πρόγονό της.
Ταυτόχρονα Θεωρήθηκε σχεδόν Αυτονόητο ότι η Ελλάδα, Πατρίδα των Ολυμπιακών Αγώνων, που Απέδειξε ότι μπορεί να είναι και η πατρίδα της Αναβιωμένης Εκδοχής τους, θα έπρεπε να γίνει ο τόπος της μόνιμης πλέον περιοδικής τέλεσής τους.
Το αίτημα αυτό, που Διατυπώθηκε Επίσημα από τον βασιλιά Γεώργιο, έβρισκε πρόσφορο έδαφος και στους περισσότερους από τους ξένους επισκέπτες, με πλέον Ενθουσιώδεις τους Αμερικάνους Αθλητές.
Ωστόσο ο Κουμπερτέν Επέμεινε στις Αρχικές Αποφάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) για Περιοδική ανά Τετραετία τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων σε διαφορετικές πόλεις, προβάλλοντας σθεναρή - και εν τέλει αποτελεσματική - αντίσταση στις πιέσεις της << Ελληνικής >>ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ και της Ελληνικής Κοινής Γνώμης.
Η Διοργάνωση Αυτή Προέκυψε ως μια Συμβιβαστική Λύση μεταξύ της Ελλάδας που Ζητούσε τη Μόνιμη Τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα και του βαρώνου Ντε Κουμπερτέν και κατ' επέκταση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής που προέκρινε τη διεθνοποίηση των Αγώνων.
Άλλωστε η επόμενη πόλη όπου θα τελούνταν Ολυμπιακοί Αγώνες ήταν το Παρίσι.
H Ελλάδα Δεν Εγκατέλειψε ωστόσο το Ολυμπιακό της Όραμα.
Μετά τον << ατυχή >> ελληνοτουρκικό πόλεμο του 1897 . Επανήλθε η Ιδέα των Ελληνικών Ολυμπιακών Αγώνων.
Το 1899 ψηφίστηκε ο νόμος BXKA, με τον οποίο οργανωνόταν η γυμναστική εκπαίδευση και συγκροτούνταν πάλι η Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων (ΕΟΑ) με σκοπό να << μεριμνά περί της ανά τετραετίαν εξακολουθήσεως των Ολυμπιακών Αγώνων, των τελεσθέντων εν έτει 1896 >>.
Ο Ελληνικός Νόμος, που Αψηφούσε τις Αποφάσεις της ΔΟΕ, Αντιμετωπίστηκε με Δυσφορία…Αλλά και Ειρωνεία στο Εξωτερικό.
Τότε ο Βασιλικός Διάδοχος Κωνσταντίνος : Πρότεινε ως Συμβιβαστική Λύση την Τέλεση Μεσολυμπιάδων στην Αθήνα, επανερχόμενος σε μια Πρόταση που είχε Διατυπώσει ο Βικέλας σε Επιστολή του προς τον Κουμπερτέν στις 19 Μαΐου 1896.
Η Λύση που Δόθηκε ήταν : να Διεξάγεται κάθε δύο χρόνια μια Μεσολυμπιάδα στην Αθήνα και Κάθε Τέσσερα χρόνια , οι Ολυμπιακοί Αγώνες σε μια Διαφορετική Χώρα του κόσμου.
Η Ελληνική Πρωτεύουσα αποτέλεσε το Ιδανικό Μέρος για να Ανακτηθεί το Χαμένο Ολυμπιακό Πνεύμα….που είχε Κακοποιηθεί στους Δύο Προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες , των Παρισίων (1900) και του Αγίου Λουδοβίκου (1904), με την Άκρατη Εμπορευματοποίηση και τη Μεγάλη Διάρκειά τους.
Η ΔIEΞAΓΩΓH της έγινε Δέκα Χρόνια μετά την πρώτη Oλυμπιάδα
και ειδικότερα από 9 μέχρι 19 Aπριλίου 1906 (με το παλιό ημερολόγιο).
Mετά την πρώτη Oλυμπιάδα των Aθηνών, είχαν ακολουθήσει αυτές του Παρισιού το 1900 και του Σαιντ Λούις στις HΠA το 1904.
Και των ΔΥΟ η Οργανωτική Αποτυχία ήταν Μεγάλη και ο Κίνδυνος να Χαθεί ο Θεσμός τους ορατός.
Βλέποντας οι Έλληνες τη Δημιουργούμενη Κατάσταση, πήραν την απόφαση (μετά από Έγκριση το 1904)…να Διοργανώσουν οι Ίδιοι , τη Δεκαετηρίδα της Αναβίωσης των Ολυμπιακών Αγώνων.

H Οριστική Απόφαση να Διοργανώσει πάλι η Αθήνα διεθνείς Ολυμπιακούς Αγώνες ελήφθη το 1904 και το 1905 Αφιερώθηκε στην Προετοιμασία των αγώνων.
Αμέσως άρχισαν τις προετοιμασίες, αφού γνώριζαν τις κινήσεις που χρειάζονταν.
Συνέταξαν και Τύπωσαν τη Σχετική Προκήρυξή τους και έστειλαν προσκλήσεις σε όλα τα κράτη, για να πάρουν μέρος οι αθλητές τους στους << Β' Διεθνείς Ολυμπιακούς Αγώνες >>, όπως τους είχαν ονομάσει.
H εμπειρία της διοργάνωσης του 1896 στάθηκε πολύτιμη, δεδομένου μάλιστα ότι η οργανωτική ομάδα περιλάμβανε πολλά πρόσωπα που είχαν εμπλακεί και στους αγώνες του 1896.
Το Οργανωτικό Μέρος των Αγώνων : Ανέλαβε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με ΠΡΟΕΔΡΟ , τον τότε Διάδοχο του Βασιλιά , Κωνσταντίνο και δεκαμελή επιτροπή από επιφανείς Αθηναίους, οι περισσότεροι από τους οποίους είχαν βοηθήσει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1896.
Γενικός γραμματέας της ΕΟΑ από το 1903 ήταν ο καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Σπυρίδων Λάμπρος και ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ήταν ο Διάδοχος του Βασιλιά , Κωνσταντίνος.
Σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα τυπώθηκαν οι κανονισμοί, μεταφράστηκαν σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες και μοιράστηκαν στις αποστολές.
Για την Οικονομική Ενίσχυση των Αγώνων το Ελληνικό Κράτος Εξέδωσε Ειδική Σειρά Γραμματοσήμων, που Απέφεραν το Σημαντικό για την εποχή ποσό των 400.000 δραχμών.
Ακόμα και Τουριστικός οδηγός της Αθήνας Εκδόθηκε, ενώ πλην των ξενοδοχείων ως καταλύματα χρησιμοποιήθηκαν και δωμάτια σε σπίτια Αθηναίων.
Ως Ολυμπιακό Χωριό για τη διαμονή όλων των αθλητών χρησιμοποιήθηκε το Ζάππειο.
ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ , ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ :
ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΜΕΤΑ…ΚΑΙ Ο ΘΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ…ΣΤΟΥΣ << ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ >> ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ! ! !
Το οργανωτικό σχήμα στηρίχτηκε στη συγκρότηση ειδικών επιτροπών σε κάθε χώρα, οι οποίες συντονίζονταν από την ΕΟΑ και είχαν αναλάβει την προετοιμασία των κατά τόπους αθλητικών αποστολών.
Οι επιτροπές αυτές, γνωστές ως << Επιτροπές Εξωτερικού >>, συστήθηκαν με τη συνεργασία των ελληνικών προξενικών αρχών και χάρη στα προσωπικά δίκτυα αφενός των μελών της ΕΟΑ και Αφετέρου του << Ελληνικού >> ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ Οίκου.
Οι << Επιτροπές Εξωτερικού >> : Δεν ήταν Εξαρτημένες από Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές, οι οποίες εξάλλου εκείνη την εποχή είτε δεν είχαν ακόμη συσταθεί είτε δεν λειτουργούσαν με κανονικότητα σε όλες τις χώρες.
Το γεγονός ότι παρόμοιες επιτροπές ιδρύθηκαν από τη Ρωσία ως την Κούβα και ότι μέλη τους ήταν εκπρόσωποι της κοινωνικής και αθλητικής ελίτ της εποχής επιβεβαιώνει πάντως την εντυπωσιακά ευρεία στήριξη που έλαβε διεθνώς η ελληνική πρωτοβουλία για τη διοργάνωση της Μεσολυμπιάδας στην Αθήνα το 1906.
Είναι Χαρακτηριστικό ότι ο Πρόεδρος Θεόδωρος Ρούζβελτ ήταν Επίτιμος Πρόεδρος της Επιτροπής των Ηνωμένων Πολιτειών.
H Επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων Συνδέεται συνήθως με τον αριθμό και τις Επιδόσεις των αθλητών, με τον αριθμό των επισκεπτών, με τους << Επιφανείς >> Ξένους που Ταξιδεύουν για να Παρακολουθήσουν τους Αγώνες , με τη λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων και με τη συνολική οργανωτική δομή.
Από Όλες Αυτές τις Απόψεις, οι Αγώνες του 1906 : Δεν Υστερούσαν σε τίποτα σε σχέση με τους << Κανονικούς >> Ολυμπιακούς Αγώνες.
Στη Μεσολυμπιάδα μετείχαν 903 αθλητές, από τους οποίους οι 564 ήταν ξένοι προερχόμενοι από 18 χώρες ενώ, σύμφωνα με εκτιμήσεις των εφημερίδων της εποχής, ήρθαν στην Αθήνα περί τους 20.000 επισκέπτες, Έλληνες και Ξένοι.
Το βασιλικό ζεύγος της M. Βρετανίας Εδουάρδος Z' και Αλεξάνδρα (αδελφή του Γεωργίου Α' της Ελλάδας) παρίστατο εξάλλου, μαζί με την << Ελληνική >> Βασιλική Οικογένεια, την ημέρα της Έναρξης των Αγώνων…στο Πλήρως Πλέον Αναμαρμαρωμένο Στάδιο (Ανεγέρθηκαν Μέχρι και Προπύλαια ).
H Πόλη που Υποδέχτηκε τους Αγώνες το 1906 : είχε Αλλάξει Αρκετά , σε Σχέση με την Αθήνα του 1896.
Είχε γύρω στους 150.000 κατοίκους, οι κεντρικοί δρόμοι της είχαν ασφαλτοστρωθεί, η πόλη φωτιζόταν με τη χρήση του ηλεκτρισμού ενώ και ο σιδηρόδρομος Αθήνας-Πειραιά και τα Τραμ είχαν γίνει ηλεκτροκίνητα.
Ειδικά για τους αγώνες, η Αθήνα και ο Πειραιάς διακοσμήθηκαν με λουλούδια, πολύχρωμους λαμπτήρες, σημαίες, Θυρεούς όλων των Εθνών και Επιγραφές σε Όλες τις Γλώσσες.
Με την Έλευση των Αθλητών και των επισκεπτών, η πρωτεύουσα της Ελλάδας Μεταμορφώθηκε, σύμφωνα με τις διηγήσεις της εποχής, σε << Νέα Βαβυλώνα >>, σε μια << Μικρά Υφήλιο >>.
Ήταν μάλιστα Τόσο Μεγάλη η Κοσμοσυρροή : που Ανάγκασε τους Εστιάτορες να Αναρτήσουν Επιγραφή << Παρακαλούμεν να Γευματίζετε Συντόμως >>.
Οι αγώνες διήρκεσαν Έντεκα Ημέρες και διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις που υπήρχαν από το 1896, στο Στάδιο, στο Σκοπευτήριο της Καλλιθέας, και στο Ποδηλατοδρόμιο του Νέου Φαλήρου (νυν Γήπεδο Καραϊσκάκη), ενώ οι αγώνες τένις έγιναν στον Όμιλο Αντισφαίρισης.
Αποφασίστηκε η Διοργάνωση να είναι << Σφιχτή >> και να Διαρκέσει 11 μέρες, σε Αντίθεση με τους Δύο Προηγούμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ήταν Πολύμηνοι.
Η τελετή έναρξης δόθηκε την Κυριακή 9 Απριλίου 1906 στο κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο, ενώ χιλιάδες Αθηναίοι κατέκλυσαν τους γύρω δρόμους και το λόφο του Αρδηττού..
Ο Βασιλιάς των Ελλήνων Γεώργιος Α' Κήρυξε την Έναρξη των Αγώνων, για να ακολουθήσουν γυμναστικές επιδείξεις.
Από την Επομένη Ημέρα : Άρχισε το Επίσημο Πρόγραμμα της Μεσολυμπιάδας.
Στους αγώνες δήλωσαν συμμετοχή 19 χώρες (Γαλλία, ΗΠΑ, Ελλάδα, Μεγάλη Βρετανία, Ιταλία, Ελβετία, Γερμανία, Νορβηγία, Αυστρία, Δανία, Σουηδία, Ουγγαρία, Βέλγιο, Φιλανδία, Καναδάς, Ολλανδία, Οθωμανική Αυτοκρατορία, Αυστραλία, Βοημία) και μια μικτή ομάδα από Βέλγους και Έλληνες, με 883 αθλητές και 20 αθλήτριες, που διαγωνίσθηκαν σε 12 αθλήματα (Στίβος, Ποδηλασία, Κολύμβηση, Ξιφασκία, Ποδόσφαιρο, Γυμναστική, Κωπηλασία, Σκοποβολή, Τένις, Διελκυστίνδα, Άρση Βαρών και Πάλη).
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 1906 αναδείχθηκε, στους αγώνες
 αντισφαίρισης, Η ΠΡΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ :
Εσμέ Σημηριώτη (απλό γυναικών, τένις , 22 Ετών) .
Κορυφαίος αθλητής της Μεσολυμπιάδας αναδείχθηκε ο Ελβετός Σκοπευτής Λουί Ρισαρντέ με 6 μετάλλια (3 χρυσά και 3 αργυρά).

Από Ελληνικής πλευράς, ο ρίπτης Νικόλαος Γεωργαντάς Κατέκτησε
Τρία Μετάλλια (1 Χρυσό και 2 Αργυρά), αλλά ένας Αρσιβαρίστας , Έκλεψε την Παράσταση.
Ο ήρωας της Μεσολυμπιάδας , ήταν ο Δημήτριος Τόφαλος. Αθλητής της Γυμναστικής Εταιρείας Πατρών, Πανελληνιονίκης και Παγκόσμιος Ρέκορντμαν της Άρσης Βαρών…Είχε Δημιουργήσει, Λόγω των Επιδόσεών Του…αλλά και του Επιβλητικού Του Όγκου…έναν << Μύθο >>….που Κατέληξε και στη Γνωστή Παροιμιώδη Έκφραση.
Ο Πατρινός Δημήτρης Τόφαλος, που μετά από Σκληρή Δραματική
Αντιπαράθεση , σε Διήμερη Μάχη…με τον Αυστριακό Στάινμπαχ…Νίκησε στο Αγώνισμα της Άρσης Βαρών με τα δύο χέρια..κι έγινε ο Νέος Εθνικός Ήρωας, Μετά τον Σπύρο Λούη το 1896.
Στον Μαραθώνιο όμως, παρά την προσδοκία του Ελληνικού Κοινού, η οποία ήταν, σύμφωνα με την παρατήρηση του Π.Σ. Σαββίδη,
<< μια περίεργος ψύχωσις από εκείνας αι οποίαι άγνωστον πώς κατακτούν έδαφος παρ' ενί λαώ >> .
Η Απογοήτευση στον Μαραθώνιο , ήταν Μεγάλη : καθώς οι Έλληνες Αθλητές καταποντίστηκαν και Νικητής αναδείχθηκε ο Καναδός Γουίλιαμ Σέρινγκ, που έζησε Δύο Μήνες στην Αθήνα , για να Εγκλιματιστεί.
Την Τετάρτη 19 Απριλίου έπεσε η Αυλαία των Αγώνων, με την απονομή των μεταλλίων και την τελετή λήξης, στην οποία πήραν μέρος 6.000 μαθητές.
Στον Πίνακα των Μεταλλίων Πρώτευσε η Γαλλία με 40 (15-9-16),
ακολούθησε ΔΕΥΤΕΡΗ η Ελλάδα με 33 (8-13-13), ενώ στην τρίτη θέση συγκατοίκησαν ΗΠΑ (12-6-6) και Μεγάλη Βρετανία (8-11-5) με 24.
Τα Ελληνικά Μετάλλια
ΧΡΥΣΑ
Νικόλαος Γεωργαντάς (Λιθοβολία, 19.92,5 μ.)
Δημήτριος Τόφαλος (Άρση Βαρών με τα δύο χέρια, 142,4 κ.)
Ιωάννης Γεωργιάδης (Σπάθη)
Γεώργιος Αλιπράντης (Αναρρίχηση επί κάλω, 11''.4)
Ομάδα Πόρου (Ναυτική Κωπηλασία)
Κωνσταντίνος Σκαρλάτος (Πιστόλι από απόσταση 30 μέτρων 29/133 β.)
Γεώργιος Ορφανίδης (Ελεύθερο Πιστόλι, 221 β.)
Εσμέ Σημηριώτη (απλό γυναικών, τένις)
ΑΡΓΥΡΑ
Νικόλαος Γεωργαντάς (Δισκοβολία, 38.06 μ.)
Νικόλαος Γεωργαντάς (Ελληνική Δισκοβολία, 32.80 μ.)
Ιωάννης Ραΐσης (Σπάθη)
Ομαδικό Σπάθης (Ιωάννης Γεωργιάδης, Τριαντάφυλλος Κορδογιάννης, Μενέλαος Σακοράφος, Τσάτραν Ζορμπάς)
Ομάδα Σπετσών (Ναυτική Κωπηλασία)
Εθνική Διελκυνστίνδας (Σπυρίδων και Κωνσταντίνος Λάζαρος, Αντώνιος Τσίτας, Σπυρίδων Βέλλας, Βασίλειος και Γεώργιος Ψάχος, Γεώργιος Παπαχρίστου και Παναγιώτης Τριβουλίδας)
Ομάδα Ύδρας (Ναυτική Κωπηλασία)
Αλέξανδρος Θεοφιλάκης (Στρατιωτικό περίστροφο, 250 β.)
Ιωάννης Περίδης (τραπ μίας βολής, 24 β.)
Αναστάσιος Μεταξάς (τραπ 2 βολών, 13 β.)
Σοφία Μαρίνου (απλό γυναικών, τένις)
Ξενοφών Κάσδαγλης, Ιωάννης Μπαλλής (διπλό ανδρών, τένις)
Γεώργιος Σημηριώτης - Σοφία Μαρίνου (Διπλό Μικτό, τένις)
Χάλκινα
Κωνσταντίνος Σπετσιώτης (1.500 μ. βάδην, 7.24.0)
Γεώργιος Σαριδάκης (3.000 μ. βάδην, 15.33.0)
Θεμιστοκλής Διακίδης (Άλμα εις ύψος 1.72,5 μ.)
Μιχαήλ Δόριζας (Λιθοβολία 15.58,5 μ.)
Ιωάννης Ραίσης (Ξίφος Μονομαχίας)
Κωνσταντίνος Κοζανιτάς (Αναρρίχηση επί κάλω, 13''.8)
Ομάδα Ύδρας (Ναυτική Κωπηλασία)
Αριστείδης Ραγκαβής(Αεροβόλο, 244 β.)
Αριστείδης Ραγκαβής (Ελεύθερο Πιστόλι 218 μ.)
Γεώργιος Σκοτάδης (Στρατιωτικό Περίστροφο, 240 β.)
Θεσσαλονίκη Μιούζικ Κλαμπ (ποδόσφαιρο). Η σύνθεση της ομάδας: Βαπόρης, Πίνδος, Τέγος, Πεντζίκης, Κύρου, Σωτηριάδης, Ζαρκάδης, Μιχιτσόπουλος, Καραγκιωνίδης, Άμποτ και Σαριδάκης.
Το μετάλλιο διεκδίκησε η Οθωμανική Αυτοκρατορία, στην οποία υπαγόταν τότε η Θεσσαλονίκη.
Ευφροσύνη Πασπάτη (απλό γυναικών, τένις)
Ξενοφών Κάσδαγλης - Ασπασία Μάτσα (διπλό μικτό, τένις).
Με την οργάνωση της Μεσολυμπιάδας το 1906, η Ελλάδα Επιδίωξε να Επιβάλει την Πρωταγωνιστική της Παρουσία στη Διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων.
Μετά την Αποτυχία της να Καθιερωθεί ως Μόνιμος Τόπος Τέλεσης των Ολυμπιακών Αγώνων…η Ελλάδα Δημιούργησε λοιπόν έναν Καθαρά και Αποκλειστικά Ελληνικό Θεσμό που στην Ουσία Επιβεβαίωνε και Υπενθύμιζε στους Διεθνείς της Εταίρους την Ελληνικότητα των Αγώνων.
Ο Θεσμός Αυτός Υποστηρίχτηκε τόσο από την Ελληνική Κοινή Γνώμη όσο και από την << Ελληνική >> ΒΑΣΙΛΕΙΑ , Αλλά ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ.
Το Δυσβάστακτο Οικονομικό Κόστος για τη Χώρα μας και οι Κατοπινές Διεθνείς Εξελίξεις…Αποτέλεσαν Τροχοπέδη στη Μακροημέρευση του Θεσμού.
Το Εγχείρημα ήταν Δυσβάστακτο για μια Μικρή Χώρα όπως η Ελλάδα : Ακυρώθηκε πάντως και από τη Συνεχή Εμπόλεμη Κατάσταση στην οποία Βρέθηκε η Χώρα Μετά το 1912.
Εν τούτοις η Μεσολυμπιάδα του 1906 Οργανώθηκε με Υποδειγματικό Τρόπο από την ΕΟΑ και η Διεθνής Συμμετοχή ήταν ευρεία και ενθουσιώδης, Ενισχύοντας το Διεθνές Γόητρο της Ελλάδας.
Βέβαια, οι Προαναφερθέντες Αγώνες της Μεσολυμπιάδας , του 1906 : Δεν Μέτρησαν Ποτέ για τη μεγάλη Ολυμπιακή Οικογένεια, αφού η 4η Ολυμπιάδα είχε ορισθεί να γίνει στη Ρώμη το 1908.
Λόγω, όμως, των Εκτεταμένων Ζημιών, που είχε Προκαλέσει στην Περιοχή ο Βεζούβιος, από το << Ξύπνημά >> Του, Τελικά η Ολυμπιάδα Αυτή , Έγινε στο Λονδίνο.
Ταυτόχρονα, μετά την Αποτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων του 1900 και του 1904, η Μεσολυμπιάδα της Αθήνας Έδωσε το << Φιλί της Ζωής >> σε έναν Νεότευκτο Διεθνή Θεσμό ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ και Αναζητούσε την Ταυτότητά του.
Η Άψογη Διεξαγωγή των Αγώνων και τα Κολακευτικά Σχόλια των Ξένων Αποστολών : Οδήγησαν πολλούς Αθλητικούς Παράγοντες…να Ζητήσουν την Προσμέτρηση της Μεσολυμπιάδας…στη Σειρά των Ολυμπιακών Αγώνων και την Αναγνώριση των Νικητών της Αθήνας , ως Ολυμπιονικών.
Το Αίτημα Υποβλήθηκε και Επισήμως στη ΔΟΕ το 1949 από τον Ούγγρο καθηγητή Φέρεντς Μέζο, ΑΛΛΑ ΑΠΟΡΡΙΦΘΗΚΕ ! ! !
ΑΛΛΑ ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗ
ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ ΤΟΤΕ…ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ
,ΤΩΝ ΜΕΣΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ! ! !
Από τη Σπουδαία Αθλητική Εκδήλωση, που Βασικός Στόχος της ήταν η Ευγενής Αθλητική άμιλλα, μεταξύ των νέων όλου του κόσμου, Δεν Μπορούσαν να λείψουν οι της Νεοσύστατης τότε Κρητικής Πολιτείας.
Παρά την Τεταμένη Πολιτική Κατάσταση που Επικρατούσε στο νησί (τον Προηγούμενο χρόνο είχε Εκραγεί η Γνωστή Επανάσταση του Θερίσου, και οι Κρητικοί είχαν Χωρισθεί σε Δύο Στρατόπεδα, στους Βενιζελικούς και στους Φιλοπριγκιπικούς), οι ταγοί του βρήκαν την ευκαιρία να Διοργανώσουν σε Σύντομο Χρονικό Διάστημα, την Αποστολή που θα Ελάμβανε Μέρος στην Μεσολυμπιάδα .
Η Έρευνα θα Πλαισιωθεί από Χαρακτηριστικά Αποσπάσματα του Τύπου της Εποχής, στα Οποία Διατηρείται η Ορθογραφία και το Συντακτικό ύφος τους.
ΑΛΛΑ ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ : ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΤΟΥ
ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ , ΠΡΟΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ…
ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ…Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΤΕ…
ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ…ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ! ! !
ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ : ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ…ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ….ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ…ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ! ! !
Η Εγκύκλιος
Στις 9 Φεβρουαρίου 1906 με την υπ' αριθμ. 875 εγκύκλιό του προς τους νομάρχες της Μεγαλονήσου (ΚΡΗΤΗΣ), ο Σύμβουλος Εσωτερικών (υπουργός με τη σημερινή έννοια) Αντ. Κατζουράκης τους προσκαλούσε να προτρέψουν τους ενδιαφερόμενους αθλητές, να συνεννοηθούν με τους κατά τόπους γυμναστικούς συλλόγους και να αρχίσουν τις προπονήσεις τους.
Επίσης, να προτρέψουν τα κατά τόπους δημοτικά συμβούλια να Ψηφίσουν τα Ανάλογα Χρηματικά Ποσά που μπορούσαν, ώστε να καταστεί δυνατή η προπόνηση των ενδιαφερομένων και η αποστολή τους στην Αθήνα.
Η εγκύκλιος που είναι αρκετά κατατοπιστική, αναφέρει:
<< ΑΝΩΤΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ
Προς τους κ.κ. Νομάρχες
Κύριοι,
Γνωστόν τυγχάνει υμίν, ότι την 9ην Απριλίου ε.έ. αναπετάννυσι τας πύλας αυτού το πάλλευκον Στάδιον, όπως υποδειχθή εκ των περάτων της γης αθλητάς, διεκδικούντας το γέρας της νίκης.
Δεν κρίνω άσκοπον επί τη ευκαιρία ταύτη να εξάρω και τονίσω ιδιαιτέρως την σημασίαν και την αποστολήν των Ολυμπιακών Αγώνων, τελουμένων εν τη πρωτευούση του Ελευθέρου Βασιλείου.
Διότι διά των Αγώνων Τούτων οι Αθάνατοι Πρόγονοι ημών ήσκησαν τα σώματα, ελέπτυναν το Πνεύμα και εξηυγένισαν την ψυχήν αυτών εις τοιούτον βαθμόν, ώστε ολίγοι Αθηναίοι εν Μαραθώνι και μία δραξ Σπαρτιατών εν Θερμοπύλαις Περιεφρόνησαν τον κολοσσόν της δυνάμεως του Δαρείου και του Ξέρξου, Σώσαντες ούτω την Ελλάδα από τας προς στιγμήν Απειληθείσας Υποδουλώσεις, διά της Απαραμίλλου Ανδρείας των και της προς την Πατρίδα Αφοσιώσεως και Αυταπαρνήσεως Αυτών.
Ήδη δ' ότε ευτυχής η Εθνική Συνείδησις ήρξατο εγκολπουμένη σοβαρώς την ιδέαν τής κατά γήν και θάλασσαν Ανασυντάξεως και Ενισχύσεως των Εθνικών Δυνάμεων, είναι ευκταίον ότι συμπίπτει η τέλεσις τοιούτων αγώνων εν Αθήναις, κατά τους οποίους ευλόγως θέλει Αναπτυχθή η ευγενής άμιλλα Μεταξύ Πάντων των Ελλήνων και προς αλλήλους και προς τους αθλητάς του λοιπού Πεπολιτισμένου κόσμου, Περί του στεφάνου της νίκης ;
Διότι διά της Αμίλλης ταύτης ου μόνον Ασκείται το σώμα, αλλά και η ψυχή εξευγενίζεται και το Πνεύμα μεταρσιούται προς έργα Υψηλότερα και ευγενέστερα των συνήθων Βιωτικών Μεριμνών, αναγομένων εις τον κύκλον της κατακτήσεως της περί ημάς ύλης.
Υπάρχει δ' ελπίς ότι δεν θα βραδύνη ο περί στεφάνου αγών να καταστή μεταξύ πάντων των Ελλήνων άξιος της περιοπής εκείνης εν τη οποία οφείλει να Φυλάττηται Πάσα Ιερά Παρακαταθήκη.
Οι Κρήτες, οι ουκ υποδέστεροι των Ελλήνων, και οι άριστοι από των Αρχαιοτάτων Χρόνων μεταξύ των Τοξοτών και των Δισκοβόλων, βεβαίως δεν πρέπει να απουσιάσωσιν εκ τοιαύτης παγκοσμίου ομηγύρεως τελουμένης εις τα σπλάχνα της Ελευθέρας ημών μητρός, διότι και ως δρομείς οφείλουσι να Διεκδικήσωσι τον Μαραθώνειον και ως δισκοβόλοι και σκοπευταί Έχουσι Καθήκον να Διεκδικήσωσι τον στέφανον της νίκης.
Και είναι μεν αληθές ότι, η επ' εσχάτων συνταράξασα την ειρήνην και την πρόοδον της νήσου πολιτική ανωμαλία, δεν επέτρεψεν εις τους βουλομένους όπως μετάσχωσι των αγώνων τούτων ν' ασκηθώσι καταλλήλως, αλλά και ήδη τα φυσικά πλεονεκτήματα των Κρητών δύνανται να αναπληρώσωσι εντός βραχέος χρόνου και διά μικράς σχετικής ασκήσεως την έλλειψιν ταύτην.
Αλλ' όπως γίνη και η μικρά αύτη άσκησις και επιτευχθή η αποστολή Κρητών αθλητών εις Αθήνας, απαιτούνται χρηματικά τινα μέσα, τα οποία είναι αναγκαίον να εξευρεθώσιν.
Προς τον σκοπόν, λοιπόν, τούτον παρακαλώ υμάς όπως διά των κ. Δημάρχων καλέσητε, τους μεν βουλομένους εκ των Κρητών όπως μετάσχωσι των Ολυμπιακών Αγώνων να σπεύσωσι και δηλώσωσι τούτο προς τους εν ταις πόλεσι λειτουργούντας αθλητικούς συλλόγους και προπονηθώσι, κατά το δυνατόν, τα δε Δημοτικά Συμβούλια όπως ψηφίσωσι ανάλογα των Οικονομικών Πόρων των Δήμων Ποσά, τα οποία να φροντίσητε ν' αποστείλητε εγκαίρως εις την υπ' εμέ Διεύθυνσιν, όπως καταστή δυνατή ήτε προπόνησις και η αποστολή Κρητών αθλητών εις Αθήνας.
Νομίζω προς τούτοις, ότι και ΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ υπ' εμέ Διευθύνσεως ΔΕΝ ΘΑ ΕΔΙΣΤΑΖΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩΣΙΝ ΠΡΟΣ ΤΟΙΟΥΤΟΝ ΤΙΝΑ ΕΥΓΕΝΗ ΣΚΟΠΟΝ , ΕΦΑΠΑΞΑΣ, εκ του γλίσχρου ΜΙΣΘΟΥ ΤΩΝ ΤΙ , ΔΙΔΟΝΤΕΣ ΟΥΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ;
Διότι θα ήτο άπελπι και δυσοίωνον εάν εν μέσω της λαμπρότητος του Σταδίου των Ολυμπιακών Αγώνων δεν αντεπροσωπεύετο εν τη πρώτη γραμμή και η Κρήτη, η οποία αείποτε μέχρι τούδε επρωτοστάτησεν εν τοις αγώσιν.
Εν Χανίοις τη 9η Φεβρουαρίου 1906
Ο επί των Εσωτερικών Σύμβουλος
Α. ΚΑΤΖΟΥΡΑΚΗΣ >>.
ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ : ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ
ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ…
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ :
ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ…ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ…ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ ! ! !
ΑΛΛΑ ΟΜΩΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΞΕΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ…ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ! ! !
Την περίοδο εκείνη είχε έρθει και διέμεινε στα Χανιά, ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ και Δημοσιολόγος Κάρολος Φλέγελ , ΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ της Μεσολυμπιάδας των Αθηνών, ο Οποίος Είχε Δημοσιεύσει << Προπαγανδιστικά >> Άρθρα στον Χανιώτικο Τύπο και είχε δώσει σχετική διάλεξη στην αίθουσα του Κρητικού Κοινοβουλίου, παρά τον Δημοτικό Κήπο.
Σε ένα από αυτά, με τον τίτλο <<Η συμμετοχή της Κρήτης εις τους Ολυμπιακούς Αγώνας >>, που Δημοσίευσαν οι Τοπικές Εφημερίδες << Νέα Έρευνα >> και << Λευκά Όρη >> , Αναφέρει Αρκετά Ενημερωτικά Στοιχεία.
Ειδικότερα, στις Πρώτες Παραγράφους Γράφει ότι :
<< Η Χαρά του ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΔΙΟΣ και πάντων και πασών ημών επί τη ανασυστάσει των Ολυμπιακών Αγώνων και επί τη εις αυτούς συμμετοχή της Κρήτης, είνε τόσον μάλλον δεδικαιολογημένη, όσον χαλεπώτεροι είνε οι καιροί διά την Κρήτην, αλλ' ως ο πλοίαρχος εν τη τρικυμία, ως ο στρατηλάτης εν τη μάχη, ούτω και ο Κρης εν ταις δυσχερείαις αναδείκνυται, τα προσκόμματα νικών δι' ανδρείας, φρονήσεως, καρτερίας.
Και δεν επληρώθησαν μεν έως νυν οι προαιώνιοι πόθοι της φλογεράς αυτού ψυχής, ουχ' ήττον ετοιμάζεται να κατέλθη εις το Καλλιμάρμαρον Στάδιον των Αθηνών, ίνα διαφιλονικήση τον εκ Κοτίνου Στέφανον προς τους αθλητάς των λοιπών Ελλήνων και ολοκλήρου της ανθρωπότητος, ίνα η οικουμένη μάθη, ότι δεν κατεβλήθη υπό των δεινοπαθημάτων ο Κρης... >> .
Παρακάτω ο Φλέγελ σημειώνει ότι : << παρόμοια διάλεξη με τη δική του, έκανε και ο διδάκτωρ του δικαίου και ζηλωτής γυμναστής κ. Εμμανουήλ Πολιουδάκης εν τη αυτή αιθούση, ιδρύθη δε τη μερίμνη αυτού και άλλων φιλάθλων ο άριστα λειτουργών Γυμναστικός Σύλλογος << Διαγόρας >>, ου λίαν επαξίως Εξελέγη Πρόεδρος >>
Και συνεχίζει:
<< Έστειλε δε ο κ. Πολιουδάκης τη Επιτροπή των Ολυμπιακών Αγώνων και υπόμνημα, τα μάλα εκτιμηθέν υπό ταύτης, εκδίδει δε και περιοδικόν υπό τον τίτλον << Εθνικός Αγών >> Υπέρ Αποστολής Κρητών αθλητών εις τους Ολυμπιακούς Αγώνας... >> .
Αναφέρει ακόμη ότι, ο << Διαγόρας >> διοργάνωσε επιτυχημένη χοροεσπερίδα στην αίθουσα του κοινοβουλίου για τη Συλλογή Χρημάτων, δύο δοκιμές του Μαραθωνίου δρόμου, που έδωσαν λίαν ικανοποιητικά αποτελέσματα και προτίθεται να Διεξαγάγει στα Χανιά, στις 5 και 6 Μαρτίου 1906, Παγκρήτιους Αθλητικούς Αγώνες.
Στο τέλος του άρθρου του, ο Φλέγελ κάνει μνεία της εγκυκλίου του συμβούλου Εσωτερικών και υπογραμμίζει ότι, δυστυχώς δεν ανεγράφη εν τω προϋπολογισμώ (εννοεί της Κρητικής Πολιτείας) κονδύλιον υπέρ των Ολυμπιακών Αγώνων, ώστε αι ελπίδες περί εξευρέσεως των αναγκαίων μέσων προς αποστολήν Κρητών αθλητών στηρίζονται επί του Κρητικού λαού, μέλλοντος ελληνοπρεπώς να ανταποκριθή εις την λίαν Πατριωτικήν περί Εράνων Εγκύκλιον της Σεβαστής Κυβερνήσεως...
Η προετοιμασία των Χανίων για τη Μεσολυμπιάδα των Αθηνών, είχε ξεκινήσει πολύ ενωρίτερα από την έκδοση της γνωστής εγκυκλίου, περίπου μία εβδομάδα πριν.
Η Τοπική Εφημερίδα << Ελεύθερον Βήμα >> στο σχετικό της
ρεπορτάζ, με τον τίτλο << Ο Μαραθώνιος δρόμος και ο Σολιδάκης >>, μας πληροφορεί:
<< Την πρωΐαν της Κυριακής απεφασίσθη και ητοιμάσθησαν πάντα τα αναγκαία υπό του Γυμναστικού Συλλόγου, διά να γίνη η πρώτη δοκιμή Μαραθωνίου δρόμου υπό του δρομέως Σολιδάκη και ετέρου τινος εκ του αυτού χωρίου Λάκκων.
Η απόστασις από Αγυιάς μέχρι Καλυβών και η εκ Καλυβών επιστροφή εις Χανιά υπελογίσθη ίση προς τον Μαραθώνιον δρόμον.
Εφ' αμαξών τινα των μελών του συλλόγου μετά των δύο δρομέων μετέβησαν εις Αγυιάν, οπόθεν εκίνησαν ακριβώς εις τας 2 μ.μ. επανήλθε δε μόνος ο Σολιδάκης, του ετέρου αποσταθέντος κατά την εκ Καλυβών επιστροφήν, εις τας 5 και 8' εις Χανιά, ήτοι διήνυσε το διάστημα του Μαραθωνίου δρόμου εντός 3 ωρών και 8 πρώτων λεπτών.
Είδομεν και ημείς επανερχόμενον τον δρομέα Σολιδάκην πλησίον του Κήπου, ακολουθούμενον υπό πλήθους περιέργων τρεχόντων όπισθεν αυτού.
Εκείνο δε το οποίον παρετηρήσαμεν και όπερ μας έκανε αίσθησιν, ήτο ότι ο δρομεύς Σολιδάκης εν ω ευρίσκετο εις το τέρμα του δρόμου του, διετήρει ακμαιοτάτας τας δυνάμεις του και εφαίνετο ως ει να είχε διατρέξει μόνο μικρόν διάστημα δρόμου.
Απόδειξις ετέρα της αντοχής του δρομέως είνε ότι ευθύς μετά τον δρόμον τούτον, ούτος ηρκέσθη να φορέση τα ενδύματά του, να πάρη ένα ελαφρόν ζωμόν και είτα αμέσως να καθίση εις το καφφενείον να συνδιαλέγηται εν μέσω των περιέργων και των φίλων του, χωρίς να δεικνύη σημεία εξαντλήσεως, ουδ' υπερκοπώσεως, τουναντίον μάλιστα εφαίνετο με όρεξιν να εξακολουθήση επί μακρόν τις κουβέντες του.
Αγνοούμεν κατά πόσον η απόστασις υπελογίσθη ακριβώς και αν αύτη είνε ίση προς την από Μαραθώνος μέχρι του Σταδίου Αθηνών απόστασιν, εν τούτοις αντιλαμβανόμεθα λαβόντες υπ' όψιν το λασπώδες της οδού, τον άνευ συναγωνιστού δρόμον, ον εξετέλεσε και την αποδειχθείσαν μεγάλην αντοχήν του Σολιδάκη, ότι ούτος δύναται ασκούμενος μέχρι των Ολυμπιακών Αγώνων να έχη πολλάς ελπίδας επιτυχίας διά το γέρας του Μαραθωνίου δρόμου.
Συνιστώμεν εν τούτοις εις τον Σύλλογον και εις τους ιατρούς τους παρακολουθούντας αυτόν μεθ' έκαστον δρόμον, να υποβάλληται υπό τακτικήν δίαιταν και ανάπαυσιν και να μη αφίεται να κάμνη όπως του γουστάρει, διότι δεν είνε απίθανον να πάθη ο άνθρωπος.
Και στη δεύτερη δοκιμή του Μαραθωνίου δρόμου, η ίδια Χανιώτικη Εφημερίδα θα σημειώσει στο σχετικό ρεπορτάζ της, με τον τίτλο << Οι αγώνες δρόμου >> τα παρακάτω: Την παρελθούσαν Κυριακήν είχε προκηρύξει και πάλιν ο Γυμναστικός Σύλλογος Χανίων αγώνας δρόμου των 40 χιλιομέτρων, ένεκα όμως της κακοκαιρίας ούτοι ανεβλήθησαν διά την επομένην οπότε και εγένοντο…..
Την Κυριακή 5 και Δευτέρα 6 Μαρτίου 1906, ο Νεοσύστατος
Γυμναστικός Σύλλογος << Διαγόρας >>διοργάνωσε στη μεγάλη πλατεία του Τοπ-Χανά των Χανίων, τους προαναγγελθέντες παγκρήτιους αθλητικούς αγώνες.
Όπως αναφέρει το << Ελεύθερον Βήμα >> σε σχετική περιγραφή του:
<< Η πλατεία είχε διασκευασθή καταλλήλως διά Σημαιών και Μυρσινών υπό των μελών του Συλλόγου, εις δε τας δύο εισόδους αυτής Επωλούντο εισιτήρια προς 3, και 1 δρχ. έκαστον.
Εκ των Εισπράξεων Τούτων θα Εστέλλοντο οι Επιτυχόντες εις Αθήνας, όπως Λάβωσι Μέρος εις τους Ολυμπιακούς Αγώνας... >> .
Επίσης, παρακάτω αναφέρει: << Ο μέγας χώρος της πλατείας είχε διαχωρισθή εις στίβον και εις θεωρεία, πέριξ αυτού χωριζόμενα διά διαφράγματος ελαφρού...
Εξέδρα και αποδυτήριον εχρησίμευε το εις την νοτίαν άκραν της πλατείας περίπτερον, χρησιμώτατον εις την περίστασιν ταύτην.
Καθίσματα πάμπολλα είχον τοποθετηθή πέριξ του διαφράγματος, πολλά των οποίων προσεφέρθησαν δωρεάν υπό του ζυθοπωλείου Κλωναρίδου.
Ο στίβος ήτο αναλόγως πολύ καλά διηρρυθμισμένος και αι αποστάσεις των αγωνισμάτων ταχύτητος είχον καταμετρηθή και καθορισθή εκ των προτέρων.
Επίσης και ο λοιπός χώρος είχε παρασκευασθή καταλλήλως δι' έκαστον αγώνισμα. Σημεία δε και αποστάσεις είχον κανονισθή με πολλήν τάξιν και ακρίβειαν...
Όπως σημειώνουν τα << Λευκά Όρη >>τους αγώνες παρακολούθησε ολόκληρος σχεδόν η πόλη των Χανίων και των γύρω της πόλης χωριών.
Μεταξύ των επισήμων ήταν ο σύμβουλος Εσωτερικών Αντ. Κατζουράκης, η Επαναστατική Τριανδρία του Θερίσου Ελευθέριος Βενιζέλος, Κ. Φούμης και Κ. Μάνος, ο δήμαρχος Χανίων Εμμ. Σειραδάκης, ο Άγγλος πρόξενος στα Χανιά Χόβαρτ με τη γυναίκα του, πολλοί ανώτεροι αξιωματικοί των Προστατίδων Δυνάμεων με τις οικογένειές τους.
Και η Εφημερίδα Συμπληρώνει : << Εκείνο δε το οποίον Παρετηρήθη ήτο η Απουσία των ΔΥΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ κ. Π. Ζολινδάκη και Βαλάκη, οίτινες μάλιστα Λέγεται Εξεφράσθησαν και ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.
Δεν γνωρίζομεν κατά πόσον είνε βάσιμα τα διαδιδόμενα, διότι είνε τόσον χοντρά, ώστε είνε Δύσκολος η Θέσις Αυτών των Κυρίων εν τη κοινωνία Χανίων, Εάν Δεν Σπεύσωσι να τα Αναιρέσωσι, προπάντων διά τον Δεύτερον, όστις και πέρυσι διά της αποτόμου αυτού συμπεριφοράς εν τω Γυμνασίω Εδέησε να Εξεγερθή ο Μαθητικός Κόσμος Εναντίον Του, η δε κοινωνία συμπαθήσασα τους μαθητάς, κατώρθωσε να τον Εκτοπίση εν τω μέσω του σχολικού έτους...
Στη συνέχεια και οι Τρεις Χανιώτικες Εφημερίδες << Ελεύθερον Βήμα >>, <<Νέα Έρευνα >> και << Λευκά Όρη >> , παραθέτουν στα ρεπορτάζ τους τα αποτελέσματα των διεξαχθέντων αγώνων.
Τα έπαθλα στους νικητές δόθηκαν στις 7 Μαρτίου 1906, στην αίθουσα του Δημοτικού Κήπου, κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής από τον σύμβουλο Εσωτερικών Αντ. Κατζουράκη.
Κατά την τελετή μίλησε για λίγο ο πρόεδρος του Γυμναστικού Συλλόγου << Διαγόρας >> Εμμ. Πωλιουδάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχία των αγώνων, παρά την Τρίμηνη Ζωή του Συλλόγου του.
Και το << Ελεύθερον Βήμα >> Συμπληρώνει : << Επεισοδιακώς και όλως Ακαταλλήλως ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗΝ ΕΚΑΚΙΣΕ την Αδράνειαν και την οιονεί αντίδρασιν ην έδειξεν ο Καθηγητικός Σύλλογος, ΜΗ ΕΠΙΤΡΕΨΑΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ , ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΜΕΡΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ .
Στη συνέχεια, μετά την ανάκρουση διαφόρων εμβατηρίων από την μπάντα της Κρητικής Χωροφυλακής, οι νικηταί εστεμμένοι και με τα μετάλλια επί του στήθους, εισήλθον εις την πόλιν εν μέσω ζητωκραυγών.
Η πομπή εσταμάτησεν εν τη πλατεία Σανδριβανίου, όπου και πάλιν ο κ. Πωλιουδάκης προσεφώνησε τους νικητάς, απελθόντας μετά τούτο έκαστος εις τα ίδια.
Για τους προαναφερθέντες παγκρήτιους αθλητικούς αγώνες ο Χανιώτικος Τύπος έπλεξε εγκώμια, τονίζοντας σε χρονογραφήματά του ότι, είνε προπονητικοί αγώνες μελλούσης νίκης, μέλλοντες ίσως να αναδείξωσιν ένα Κρήτα Ολυμπιονίκην προς δόξαν της κατασπαρασσομένης Νήσου μας και τιμήν του Ελληνικού Ονόματος.
Γενναίοι αγρόται και ευσταλείς ορεσίβιοι αποβάλλοντες το Κρητικόν ένδυμα και περιβαλλόμενοι το ελαφρόν tricot των γυμναστικών ασκήσεων ρίπτονται ευθαρσείς εις τον Εθνικόν Αυτόν Αγώνα σκορπίζοντας εις τας ψυχάς όλων ημών την Ιεράν Εθνικήν Συγκίνησιν μετά της ανατελλούσης ελπίδος της νίκης.
Όσοι είδον τους ευτυχείς αυτούς Νεανίας κατά την διάρκειαν του αγώνος του δρόμου διασχίζοντας με ταχύτητα καταπλήττουσαν τας αγροτικάς εκτάσεις και συνησθάνθησαν αληθώς προς ποίον Σοβαρόν Αγώνα Εθνικής Υπερισχύσεως μέλλει να αποδυθή εντός ολίγου η Μεγάλη Πατρίς, δεν ηδυνήθησαν να καταπνίξωσιν εν εκ της ψυχής Αναβλύζον Δάκρυ μέσα εις το οποίον Βαπτίζεται και Εξαγνίζεται πάσα Κρητός καρδία... >> .
Επίσης, σε Ενυπόγραφο Σχόλιό του ο Καρ. Φλέγελ στην εφημερίδα << Νέα Έρευνα >> τόνιζε χαρακτηριστικά :
<< Αναμφιβόλως η Κρήτη περιέχει εν τω πληθυσμώ Αυτής Πρώτης Ποιότητος Υλικόν προς Παρασκευήν Αθλητών Δυναμένων να Συναγωνισθώσιν επί του πεδίου των Διεθνών Αγώνων.
Αλλά προς τούτο Απαιτείται Συστηματική Προπόνησις και δίαιτα κατάλληλος, ων οι Κρήτες αθληταί Δεν Έτυχον Ποτέ.
Διά τούτο μεθ' όλα τα φυσικά προτερήματά των, οι Κρήτες είνε ανάγκη να προπαιδευθώσι καταλλήλως όπως δυνηθώσι να μετάσχωσι των Διεθνών αγώνων μετ' Ελπίδων επιτυχίας >> .
Τελικά, όπως μας πληροφορεί ο Φλέγελ από τη << Νέα Έρευνα >>:
<< Στις 19 Μαρτίου 1906 είχαν φύγει για την Αθήνα επτά ευέλπιδες Κρήτες αθληταί υπό την ηγεσίαν του Προέδρου του Συλλόγου κ. Εμμ. Πωλιουδάκη.
Εύχομαι δε αυτοίς διαπύρως << Αιέν Αριστεύειν >> και κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνας μεταξύ των λοιπών Ελλήνων και των άλλων αντιπροσώπων της οικουμένης >> .
Όπως μας ενημερώνει το << Ελεύθερον Βήμα >> : η Μεσολυμπιάδα άρχισε στην Αθήνα την Κυριακή, 9 Απριλίου 1906, με Πανηγυρικό Τρόπο.
Στο ρεπορτάζ της αναφέρει ότι : << η παρέλασις εγένετο κατά σειράν ψηφίου της εθνικότητός των κατά το Λατινικόν Αλφάβητον.
Πρώτοι έρχονται οι Γερμανοί προηγουμένης της σημαίας των και μετ' αυτούς έπονται οι των άλλων εθνών, Δανοί και Δανίδες, Έλληνες, Γάλλοι, Άγγλοι, Ιταλοί, Αυστριακοί, Ούγγροι, Σουηδοί, Νορβηγοί, Αμερικανοί, Βοημοί, Αυστραλοί και εν γένει όλαι αι φυλαί και τα έθνη του Πεπολιτισμένου Κόσμου.
Ακόμη, η εφημερίδα δανείζεται χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τον αθηναϊκό Τύπο, όπου αναφέρονται στην παρέλαση των Κρητών αθλητών κατά την πρώτη ημέρα, στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Ειδικότερα, αναδημοσιεύει :
<< Αλλ' εκείνοι οίτινες προκαλούσιν αληθή φρενίτιδα ενθουσιασμού και συγκίνησιν απερίγραπτον ήσαν οι ευσταλείς Κρήτες αθληταί.
Η Εθνική Ενδυμασία των Τέκνων των Πολεμιστών των Λευκών Ορέων, η Κρητική βράκα την οποίαν έφερον οι αριπρεπείς Κρήτες αθληταί και το Ανδρικώτατον αλλά και ελαφρότατον ως νυχοπερπάτημα βάδισμά των, ενθουσιάζει εις Βαθμόν Απερίγραπτον τον Κόσμον όλον.
Όταν έφθασαν προ των βασιλέων και αποκάλυψαν τας κεφαλάς των ίνα χαιρετίσουν Αυτούς οι Κρήτες αθληταί, το Στάδιον όλον εσείετο από Ζητωκραυγάς Υπέρ της Κρήτης.
Ο βασιλεύς Γεώργιος και ο βασιλεύς Εδουάρδος χειροκροτούν αυτούς παρελαύνοντας και ακολουθουμένους από τους άλλους Έλληνας αθλητάς, μεταξύ των οποίων ο Τεράστιος Τόφαλος, με Στολήν Δεκανέως του Πεζικού, ο Κουτουλάκης ο θαυμάσιος δρομεύς του Μαραθωνίου δρόμου, ο Χριστόπουλος, ο Σπετσιώτης, ο Γεωργαντάς και οι άλλοι αθληταί επί των οποίων τόσας βασίμους στηρίζομεν όλοι ελπίδας >>.
Παρά τις έρευνές στα επόμενα φύλλα του συνόλου των Χανιώτικων Φύλλων της Εποχής, Δεν Εντοπίστηκε τίποτε το αξιόλογο , που να μαρτυρεί Κάποια Διάκριση των Κρητικών Αθλητών.
Φαίνεται ότι η Ελλιπής και Σύντομη Προπόνησή τους , Δεν Απέφερε τα Προσδοκώμενα Αποτελέσματα.
Άλλωστε, η Εφημερίδα << Λευκά Όρη >> σε σχόλιό της, με τον τίτλο << οι Ολυμπιακοί Αγώνες >> , Προμήνυε ότι :
<< καθ' ας έχω Πληροφορίας ας ηρύσθην από Διαφόρους Ενταύθα Εξέχοντας Γυμναστάς, ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΟΙ ΙΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, δηλαδή οι εκ Κρήτης αθληταί.
Τούτο δε, Δεν Οφείλεται εις την Ανικανότητά των, αλλ' εις την Μη Κατάλληλον Προπόνησίν των (Ημείς νομίζομεν ότι εις ουδεμίαν προπόνησιν υπεβλήθησαν).
Και η Α.Β. Υψηλότης ο πρίγκηψ Γεώργιος ως εμάθομεν, ΕΞΕΦΡΑΣΘΗ ΔΥΣΜΕΝΩΣ περί της αφίξεώς των αφ' ου Ουδόλως Προεπονήθησαν, ώστε να Δύνανται να Συναγωνισθώσιν έστω, προς τους γίγαντας ξένους αθλητάς, οίτινες καθ' εκάστην αφικνούνται.
Και η Εφημερίδα Κατέληγε: << Εν τω προκειμένω δε, Δεν Δυνάμεθα Παρά να Συμφωνήσωμεν προς την Υψηλήν Του Γνώμην >>.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ
ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ…ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΕΞΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙ΄ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ….
ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ : ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ! ! !
ΕΛΛΗΝ ΓΡΗΓΟΡΟΜΙΧΕΛΑΚΗΣ
                                 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                               ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★