Κυριακή, 16 Οκτωβρίου 2016

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΛ. ΧΡΥΣΟΥ

Angelo Irakleides: ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΘΕΜΑ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ;; ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΑΣΦΑΛΩΣ... ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.... "ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ".!!

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΑΣ!! ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ;; ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ;; 
======================
Γιάννης Καλογερόπουλος : ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ Η K.F.W ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ ΤΗΝ W.GERMANY LTD [σημερινη Γερμανια].!!!
ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟΥ.!!

ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΓΓΥΡOΤΗΤΑ ΤΩΝ "ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ "ΧΡΕΩΣΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ".!!

Το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών με την απόφασή του 6341/2012 αναγνωρίζει ότι οι μετοχές της τράπεζας της ανατολής που ήταν σε χρυσά Γαλλικά Φράγκα έχουν ακυρωθεί και μετατραπεί σε χρεωστικά ομόλογα και έχουν χαρακτήρα χρεογράφου – αξιόγραφου, υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους αιτούντες όλα τα απαραίτητα έγγραφα που σχετίζονται με την εκκαθάριση, που δεν εγινε ποτέ, από το 1932 μέχρι σήμερα (καθώς όλα θα έπρεπε να είναι δημοσιευμένα στον τύπο και σε Φ.Ε.Κ.) και τέλος υποχρεώνει την Εθνική Τράπεζα να παραδώσει στους ενδιαφερόμενους όλα τα οικονομικά στοιχεία από το 1931 έως και το 1938 ανά εξάμηνο (τα οποία επίσης έπρεπε να δημοσιεύονται). Σημαντικό σκέλος της απόφασης είναι επίσης το ότι ζητάει να παραδοθούν και όλα τα στοιχεία του Αλληλόχρεου Λογαριασμού με ετήσιο επιτόκιο 7% που αφορά το παθητικό των μετοχών από την 01/01/1933 έως και σήμερα. (θυμίζω ότι με βάση 125 χρυσά Γαλλικά Φράγκα έχει γίνει και η αποτίμηση της αξίας των μετοχών από του κ. Γεωργαντζά και Καρυώτη χωρίς να προστεθούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα τα οποία θα προέκυπταν από την εκκαθάριση, η οποία εν τέλει ποτέ δεν έγινε, και θα εκτοξεύσει την τιμή της κάθε μετοχής κατά πολύ)


ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ....!!!
"ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ"...

Το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών το οποίο 
παρεμπιπτόντως ανήκει στο Πολεμικό Ναυτικό ρωτά με επιστολή του προς την ΕΤΕ αν έχει παρθεί απόφαση επιστροφής του κεφαλαίου των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής καθώς έχει στα χέρια του μεγάλο αριθμό μετοχών.


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΕΤΟΧΑΡΑΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΤΕ.... ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΝΤΟΡΑΣ... ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΗΤΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ........ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.!!!!...... ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΝΙΞΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ.!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου