Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2016

ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ & ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ..
ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ;; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ;; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΚΤΙΖΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ;; ΓΙΑΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΖΕΡΙ Ή ΕΣΤΩ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ... ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ...Κυριακή, 10 Ιουλίου 2016

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ....
ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ .....
ΤΟΥ < < ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΡΧΗ > > ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ !!
ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ !! - - - - - - - - - -
ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΙ .... Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ . { ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ]
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ :
< < ΕΝΤΟΛΗ - ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ > > ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΞOΦΛΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ
< < Ν Ο Μ Ε Α Σ > >
ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!
.
εδω ειναι το επισημο εγγραφο που ανακοινωσε η ιδια η εφορια στις 27 - 5 - 2016 !!! δλδ την ημερα που κυκλοφορισε το φεκ Α 94 με την ιδρυση της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ εισπραξης των φορων και δασμων των τελωνειων και ολων των δημοσιων εσοδων 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ.!!! ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΜΥΗΣΗ.

Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΕΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΟΛΟΓΙΚΕΣ. ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΘΕΜΕΛΙΟΙ ΛΙΘΟΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΚΥΡΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Κ.Α. ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΝΟΙΕΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΑΘΑΡΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΙ. ΑΥΤΗ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ. ΑΝΤΕΓΡΑΨΑΝ (ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΨΕΥΔΗΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΜΕ ΒΑΣΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΛΟΥΜΕΝΕΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΠΤΥΧΟ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΥΗΣΗ. Η ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ Η ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΟΥΝ.
ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΕΙΔΙΚΗ ΓΕΝΝΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΩΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ. ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΥΧΟΥΣΑ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Η΄ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΥΣΤΗ.
ΣΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΝ ΙΕΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΩΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΑΛΛΑ ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΜΥΗΣΗΣ. ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΠΑΝ ΜΕΣΩ ΜΙΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΜΒΛΗΜΑΤΩΝ, ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ. ΕΤΣΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΛΛΩΝ ΜΥΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΩ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΟΗΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ, ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΗΘΙΚΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΛΕΞΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΟΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΡΜΗΝΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ «ΘΕΟΛΟΓΟΙ» ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΑΥΤΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΧΡΗΖΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ : ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ; ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΪΚΗ ΕΓΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΡΜΗΝΕΙΩΝ ; ΑΥΤΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΘΕΟΛΟΓΟΙ ΕΞΗΓΟΥΝ :
« Έφ' όσον στη γη πού ζούμε, με το πεπερασμένο μυαλό πού έχουμε, δεν μπορούμε να ερευνήσουμε όλη την Αλήθεια και τα Μυστήρια της πίστεως μας, δεχόμαστε την αποκάλυψη τους, (όχι παραπλανητικά και παράλογα, αλλά υπέρλογα) και εξαγιαζόμαστε υπερφυσικά μέσα από φυσικά υλικά στοιχεία και άκτιστες θειες ενέργειες πού απορρέουν από τα Μυστήρια της Εκκλησίας μας».
…….ΕΞΑΓΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΤΙΣΤΕΣ ΘΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΩΣΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΏΝΤΑΣ ΦΥΣΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΙΚΑΝΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ «ΘΕΙΕΣ» ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.!!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ…
«Τα θεια Μυστήρια είναι θεοσύστατες τελετές της Εκκλησίας πού μεταδίδουν στα μέλη της με αισθητά σημεία, την αόρατη καθαρτική και αγιαστική Θεία Χάρη.
Όλα τα Μυστήρια μεταδίδουν τη μία Θεία Χάρη, το καθένα με ειδική τελετή και είναι αναγκαία για τη σωτηρία μας όχι όμως όλα. Υποχρεωτικά είναι τα Μυστήρια του Βαπτίσματος, του Χρίσματος, της Θείας Ευχαριστίας και της Μετανοίας - Έξομολογήσεως. Προαιρετικά είναι, της Ίερωσύνης, του Γάμου και του Εύχελαίου. Οί θεοσύστατες αυτές τελετές ονομάστηκαν μυστήρια για δύο λόγους. Πρώτον διότι, κατά τον Ιερό Χρυσόστομο, «έτερα ορώμεν και έτερα πιστεύομεν» δηλ. ή Θεία Χάρη πού μεταδίδουν είναι πραγματική, αλλά αόρατη. Δεύτερον, διότι δεν επιτρεπόταν να τα παρακολουθούν οι άπιστοι ή οι ειδωλολάτρες, αλλά μόνον οι πιστοί.»
ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;
Για να είναι έγκυρο και «κανονικό» ένα Μυστήριο, σύμφωνα με την Αποστολική παράδοση, είναι αναγκαία, τα έξης στοιχεία:
(1) Ό «κανονικά» χειροτονημένος τελετουργός (Ιερέας ή Επίσκοπος).
(2) Τα αισθητά σημεία, δηλ. ή ύλη του Μυστηρίου, πού ποικίλλει ανάλογα με το Μυστήριο.
(3) Ή ειδική Ιερολογία, δηλ. τα ειδικά για το καθένα λόγια.
ΤΑ «ΘΕΙΑ» ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣΥΣΤΑΤΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΣΘΗΤΑ (ΥΛΙΚΑ) ΣΗΜΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΟΡΑΤΗ ΚΑΘΑΡΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΧΑΡΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΙΕΡΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΛ. ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΛΟΓΙΑ.
ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΦΗΣ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΡΗΣΗ (ΑΙΣΘΗΤΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ) ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΙΔΙΚΗ ΙΕΡΟΛΟΓΙΑ «ΕΙΔΙΚΑ ΛΟΓΙΑ»
1.)ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ. Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ, ΠΑΡΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, (ΈΚΔΟΣΙΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΚΕΦ. 84,98). ΓΡΑΦΕΙ: «Επομένως, η περιτομή ήταν σημάδι που ξεχώριζε τον Ισραηλιτικό λαό από τα ειδωλολατρικά έθνη, με τα οποία ζούσε μαζί. Ήταν μάλιστα τύπος του βαπτίσματος. Διότι, όπως η περιτομή αποκόπτει ένα αχρείαστο μέλος του σώματος, άχρηστο πλεόνασμα, έτσι και με το άγιο βάπτισμα αποκόπτουμε την αμαρτία […] Αφού, λοιπόν, η αλήθεια φανερώθηκε, ο τύπος και η σκιά δεν έχουν νόημα. Επομένως, τώρα η περιτομή είναι περιττή και αντίθετη στο άγιο βάπτισμα.»
Ο ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ: «Πνευματική περιτομή της καρδιάς είναι η πραγματοποιούμενη τέλεια αφαίρεση των ενεργειών της αίσθησης και του νου σχετικά με τα αισθητά και τα νοητά, με την παρουσία του Πνεύματος που προκαλεί την άμεση ολική μεταμόρφωση στο σώμα και την ψυχή» (Τ. Φ 14, σελ. 469).
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ:
«Από τη στιγμή, που περιετμήθει ο Χριστός, όλοι οι υπόλοιποι Χριστιανοί, που είμαστε μέλη Του είμαστε πλέον περιτμημένοι εν τω ονόματι Του. Η αχειροποίητη περιτομή, εμφανίζεται ως συνείδηση και ως βίωμα μέσα στην καρδιά μας, ως γεγονός μέσα στο είναι μας. Αυτή την αχειροποίητη περιτομή την παίρνουμε με τα μυστήρια του βαπτίσματος και του χρίσματος και την ανανεώνουμε με το μυστήριο της μετάνοιας και της εξομολογήσεως. Τα μυστήρια αυτά είναι το μέσο για να συνάψουμε μια καινούργια Διαθήκη με το Θεό, όπου δηλώνεται η ομολογία, η υποταγή και η σύνταξη μας με το Θεό, καθώς αυτό συνεπάγεται με την απόταξη του σατανά. Γινόμαστε πλέον Δούλοι Κυρίου. Ο άγιος Κύριλλος Ιεροσολύμων, στην 5η Κατήχησή του, αναφέρει: «Με το Βάπτισμα περιτεμνόμαστε από το Άγιο Πνεύμα, όχι στο σώμα, αλλά στην καρδιά, όπως λέει ο Ιερεμίας: ‘’Και να κάνετε περιτομή για χάρη του Θεού, στην ακροβυστία της καρδιάς σας’’ (Ιερεμίας, 4:4). Και όπως λέει ο απόστολος Παύλος: ‘’Με την περιτομή του Χριστού, ενταφιαστήκατε μαζί Του κατά το Βάπτισμα’’ (Κολ. 2: 11-12)».
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Από τη Βικιπαίδεια:
"Στην Παλαιά Διαθήκη ο Θεός ζητά από τον Αβραάμ να περιτμηθεί και να περιτμήσει τους απογόνους και τους δούλους του ως απόδειξη της συμφωνίας που συνάπτει ο Θεός με τον Ισραήλ:
καὶ περιτμηθήσεσθε τὴν σάρκα τῆς ἀκροβυστίας ὑμῶν, καὶ ἔσται εἰς σημεῖον διαθήκης ἀνὰ μέσον ἐμοῦ καὶ ὑμῶν [...] καὶ ἀπερίτμητος ἄρσην, ὃς οὐ περιτμηθήσεται τὴν σάρκα τῆς ἀκροβυστίας αὐτοῦ τῇ ἡμέρᾳ τῇ ὀγδόῃ, ἐξολοθρευθήσεται ἡ ψυχὴ ἐκείνη ἐκ τοῦ γένους αὐτῆς, ὅτι τὴν διαθήκην μου διεσκέδασε (Γεν. 17:11, 14, Ο')
Μια εξήγηση αυτής της απαίτησης συνδέεται με τη συμβολική σημασία του πέους. Το πέος είναι η απόδειξη του ανδρισμού, από μία άποψη και η πηγή δύναμης του άνδρα. Με την περιτομή ο άνδρας συμβολικά αποκόπτει ένα τμήμα του υπέρ του Θεού, αναγνωρίζει δηλαδή ότι η ισχύς του είναι πεπερασμένη και ότι υπάρχει κάποιος πιο ισχυρός και πιο τέλειος από αυτόν. Ο άνδρας εφαρμόζει τη διείσδυση ως μέσο υποταγής, ο Θεός την περιτομή. Η διαφορά από τη διείσδυση είναι ότι η περιτομή γίνεται από τον ίδιο τον περιτεμνόμενο (το ανθρώπινο γένος) ως ίδια επιλογή χωρίς συμμετοχή του Θεού.
Στο Χριστιανισμό δε διατηρείται η παράδοση της περιτομής, αφού θεωρείται ότι η αναγκαιότητά της καταργείται με την εκούσια σταυρική θυσία του Ιησού και αντικαθίσταται από το βάπτισμα. Ο θεϊκός νόμος δεν απαιτεί πλέον κατά τους Χριστιανούς τη συμβολική περικοπή του πέους, την αναγνώριση δηλαδή με αυτόν τον τρόπο της παντοδυναμίας του Θεού, αλλά εισάγεται μια πιο ισότιμη σχέση που στηρίζεται στην αγάπη. Ο Απόστολος Παύλος αναφέρει σχετικά στις επιστολές του:
ἐν ᾧ [Χριστῷ] καὶ περιετμήθητε περιτομῇ ἀχειροποιήτῳ ἐν τῇ ἀπεκδύσει τοῦ σώματος τῶν ἁμαρτιῶν τῆς σαρκός, ἐν τῇ περιτομῇ τοῦ Χριστοῦ (Κολ. 2:11)."
ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ Η ΘΕΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΥΡΙΟ… ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ-ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΣΜΑΤΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣΑΙ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΥΝΙΖΕΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΥΛΟΣ:
«Επειδή όσοι εβαπτίσθητε, εις Χριστόν, Χριστόν ενεδύθητε . . . Εάν δε ήσθε του Χριστού, άρα είσθε σπέρμα του Αβραάμ, και κατά την επαγγελίαν κληρονόμοι.» (Γαλ. γ΄27-29).
ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΤΟ D.N.A ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΒΑΠΤΙΣΜΑ; ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΔΟΞΟ ΓΕΝΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΒΟΣΚΩΝ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΠΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΞΕΔΙΔΕ ΠΡΟΣ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ;
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΄ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ «θέλω είσθαι Θεός αυτών, και αυτοί θέλουσιν είσθαι λαός μου». (Ιερ. λα΄33).
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟ ΜΕΣΑ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ ΒΑΠΤΙΖΟΜΕΝΟΥ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ D.N.A TOΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ. ΑΥΤΟ ΤΟ D.N.A ΠΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΚΟΠΤΟΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΩΝ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΑΔΥΤΑ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΔΩΤΡΙΕΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΕΣ.
ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΑΧΘΕΣΤΑΤΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟΤΑΤΟ ΟΤΑΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΒΟΥΛΑ ΒΡΕΦΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΟΣ ΒΙΑΣΜΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ. Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΒΑΠΤΙΣΜΟΣ —ΝΗΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ— ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΜΟΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΤΕΡΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕΣΩ ΒΑΦΤΙΣΜΑΤΟΣ ΜΑΡΤΥΡΕΙΤΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ 6Ο ΑΙΩΝΑ ΣΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΕΙΟ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟ Α', ΟΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ, ΣΧΕΔΟΝ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ, ΤΟ ΟΤΙ ΤΑΧΑ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η «ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ» ΚΑΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ (ΟΙ ΜΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΗΛΑΔΗ) ΩΣ «ΑΛΙΤΗΡΙΟΙ», ΕΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ «ΝΟΜΙΜΟ» ΝΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΙΚΗ ΠΟΙΝΗ:
« Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο όλα τα μικρά παιδιά πρέπει να δέχονται το σωτήριο βάπτισμα αμέσως και χωρίς καμμία αναβολή, ώστε όπως και οι μεγαλύτεροι να μπορούν να εκκλησιάζονται και να κατηχούνται στις θείες γραφές και τους θείους κανόνες.
Έτσι θα μπορούν να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθοδόξων χριστιανών και δεν θα επιστρέψουν ξανά στην παλαιά πλάνη. Και όσων έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα και περιουσία μεγάλη και για να κρατήσουν τα προσχήματα εβαπτίσθησαν οι ίδιοι ή πρόκειται να βαπτισθούν, αφήνοντας όμως τις συζύγους τους και τα τέκνα τους ή τα άλλα μέλη του οίκου τους μέσα στην ελληνική πλάνη, διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους, να στερηθούν όλων των πολιτικών δικαιωμάτων τους και να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει, αφού είναι φανερό ότι έτυχαν του αγίου βαπτίσματος δίχως να έχουν πίστη, και τα ίδια δε θα υφίστανται οι αλιτήριοι Έλληνες και οι Μανιχαίοι, τμήμα των οποίων είναι οι Βορβορίτες».
ΕΤΣΙ ΚΑΘΙΕΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ «ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ» ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΕΡΑΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΕΝΟΣ ΚΙΒΔΗΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΧΑΜΕΡΠΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΒΔΕΛΗΓΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΡΕΞΕΙΣ.
2.)ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ «ΘΕΙΑΣ» ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΛΙΟ 26, 26-29 : « Ενώ δε αυτοί έτρωγαν, επήρε ο Ιησούς τον άρτον και αφού ευχαρίστησε τον έκοψε εις τεμάχια και έδιδε στους μαθητάς και είπε• “λάβετε φάγετε• τούτο είναι το σώμα μου”. Και αφού επήρε το ποτήριον και ηυχαρίστησε έδωκε αυτό στους μαθητάς και είπε• “πίετε από αυτό όλοι, διότι τούτο είναι το αίμά μου, με το οποίον επικυρώνεται η νέα διαθήκη και το οποίον χύνεται δια την συγχώρησιν των αμαρτιών και την σωτηρίαν πολλών. Σας λέγω δε ότι δεν θα ξαναπιώ από το προϊόν αυτό της αμπέλου από την στιγμήν αυτήν και μέχρι της ημέρας εκείνης, όταν εις την ατελείωτον χαράν της βασιλείας του Πατρός μου θα το πίνω μαζή σας». (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ).
“λάβετε φάγετε• τούτο είναι το σώμα μου”. “πίετε από αυτό όλοι, διότι τούτο είναι το αίμά μου»
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑ ΙΩΑΝΝΗΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, 6, 48-59: «Εγώ είμαι ο άρτος της ζωής… Ο άρτος που θα δώσω εγώ είναι η σάρκα μου, την οποία θα δώσω υπέρ της ζωής του κόσμου. Αλήθεια σας λέω, αν δε φάτε τη σάρκα και δεν πιείτε το αίμα του Υιού του ανθρώπου, δεν έχετε ζωή μέσα σας. Όποιος τρώει τη σάρκα μου και πίνει το αίμα μου έχει ζωή αιώνια και εγώ θα τον αναστήσω την έσχατη ημέρα. Γιατί η σάρκα μου είναι στ’ αλήθεια τροφή και το αίμα μου στ’ αλήθεια ποτό. Όποιος τρώει τη σάρκα μου και πίνει το αίμα μου μένει μέσα μου κι εγώ μέσα του…».
ΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΕΝ-ΣΩΜΑΤΩΣΕΙ ΜΕ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ… «Αυτό το εξημερωτικό και αναγεννητικό έργο επιτυγχάνεται με τον τρόπο πού όρισε και παρέδωσε ό Χριστός στους Αγίους Αποστόλους και συνεχίζεται να επιτυγχάνεται και να τελείται με τα Αγια Μυστήρια, με την ιδιαίτερη για τον καθένα Ιεροτελεστία. Η θεία Ευχαριστία έχει δύο όψεις. Είναι μυστήριο και θυσία. Μυστήριο, γιατί ο άρτος και ο οίνος με τη δύναμη του Αγίου Πνεύματος μεταβάλλονται σε Σώμα και Αίμα του Κυρίου. Θυσία, γιατί επαναλαμβάνεται αναίμακτα η σταυρική θυσία του Γολγοθά.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ ΤΟ «ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΑΡΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ.!!!!
Για να τελεσθεί η θεία Ευχαριστία χρειάζονται:
α) ο άρτος ένζυμος, δηλαδή το πρόσφορο και ο οίνος (ανάμα),
β) ο ιερέας που πρέπει να είναι κανονικά χειροτονημένος και η Αγία Τράπεζα,
γ) η ευχή του καθαγιασμού, η οποία αποτελεί το κέντρο της θείας Λειτουργίας. Έτσι κάθε φορά, που τελείται το μεγάλο και φρικτό αυτό μυστήριο, προσφέρεται ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ…. Ἡ ὅλη προετοιμασία γιὰ τὴ θεία Κοινωνία ὁλοκληρώνεται μὲ τὴν Ἀκολουθία τῆς θείας Μεταλήψεως, ἡ ὁποία ἀποτελεῖται ἀπὸ τρία μέρη· τὸν Κανόνα, ποὺ διαβάζεται τὴν παραμονὴ τῆς ἡμέρας κατὰ τὴν ὁποία θὰ κοινωνήσει ὁ πιστός· τὴν κυρίως Ἀκολουθία, μὲ τὶς εὐχές, ποὺ διαβάζεται τὸ πρωί, προτοῦ μεταβοῦμε στὴν ἐκκλησία γιὰ τὴ θεία Λειτουργία·( ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ) καὶ ἀπὸ τὶς μικρὲς εὐχὲς ποὺ λέγει ὁ λειτουργὸς ἀμέσως πρὸ τῆς θείας Μεταλήψεως». …ΩΣΤΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ……ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
ΕΝΩ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΘΟΜΙΛΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ……..
«Τῶν οὐρανίων καὶ φρικτῶν καὶ ἁγίων σου, Χριστέ, νῦν Μυστηρίων, καὶ τοῦ Θείου σου Δείπνου καὶ μυστικοῦ κοινωνὸν γενέσθαι κἀμὲ καταξίωσον, τὸν ἀπεγνωσμένον, ὁ Θεὸς ὁ Σωτήρ μου. Ὑπὸ τὴν σὴν καταφυγὼν εὐσπλαγχνίαν, Ἀγαθέ, κράζω σοι φόβῳ· Ἐν ἐμοὶ μεῖνον, Σῶτερ, κἀγώ, ὡς ἔφης ἐν σοί· ἰδοὺ γάρ, θαῤῥῶν τῷ ἐλέει σου, τρώγω σου τὸ Σῶμα καὶ πίνω σου τὸ Αἷμα».
ΑΠΟΔΟΣΗ.
Ἀξίωσέ με, Χριστέ μου, νὰ κοινωνήσω τώρα τὰ οὐράνια καὶ φρικτὰ καὶ ἅγιά Σου Μυστήρια καὶ νὰ λάβω κι ἐγὼ μέρος στὸ Μυστικό Σου Δεῖπνο, γιατὶ δὲν ἐλπίζω ἀλλοῦ ἐκτὸς ἀπὸ Σένα τὸν Θεὸ καὶ Σωτήρα μου. Στὴ δική Σου εὐσπλαγχνία ἐλπίζω, Σωτήρα μου, καὶ μὲ θεῖο φόβο σοῦ φωνάζω· μεῖνε μαζί μου κι ἐγὼ μαζί Σου, ὅπως τὸ εἶπες· γιατὶ νά, μὲ ἐμπιστοσύνη στὸ ἔλεός Σου τρώγω τὸ Σῶμα Σου καὶ πίνω τὸ Αἷμα Σου.
ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΚΑΛΛΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΟΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΟΥΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ:
1. ΩΣ ΦΡΙΚΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΑ
2. ΩΣ ΑΓΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑΓΗ ΕΠΕΙΔΗ Η ΛΕΞΗ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΑΡΑ ΩΣ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΓΗ.
3. ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΥΡΙΑ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΩΝ (ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ) ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΛΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
ΑΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ «ΔΕΣΙΜΟ» ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ DNA ΜΕ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤHTΑΣ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΚΑΘΥΠΟΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ. ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΑ Η΄ΕΜΒΟΛΙΑ «ΚΑΘΗΓΙΑΣΜΕΝΗΣ ΥΛΗΣ»;
ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ : «Στὴ δική Σου εὐσπλαγχνία ἐλπίζω, Σωτήρα μου, καὶ μὲ θεῖο φόβο σοῦ φωνάζω· μεῖνε μαζί μου κι ἐγὼ μαζί Σου, ὅπως τὸ εἶπες· γιατὶ νά, μὲ ἐμπιστοσύνη στὸ ἔλεός Σου τρώγω τὸ Σῶμα Σου καὶ πίνω τὸ Αἷμα Σου». ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ ΑΛΛΑ ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΕΣ ΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ. ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ Η ΜΙΑ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΚΑΙ ΕΘΕΤΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΗΤΑΝ Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΛΕΧΘΕΝΤΩΝ. Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΕΙΧΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΟΤΙ ΕΔΟΘΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΕΝΑ ΑΡΝΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΠΡΕΠΕ:
«οὐ καταλείψουσιν ἀπ' αὐτοῦ εἰς τὸ πρωὶ καὶ ὀστοῦν οὐ συντρίψουσιν ἀπ' αὐτοῦ κατὰ τὸν νόμον τοῦ πασχα ποιήσουσιν αὐτό (ΑΡΙΘΜ. Θ:12 Ο΄)
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ. (ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΕΙ ΤΟ ΣΟΥΒΛΙΣΤΟ ΑΡΝΙ ΕΘΙΜΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ)
ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΕ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΠΡΟΣ ΒΡΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΔΕΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΙΤΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ «ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» . «Εγένετο γαρ ταύτα, ίνα η γραφή πληρωθή, οστούν ου συντριβήσεται αυτού» (ΙΩΑΝ. ΙΘ:36),
ΔΙΕΡΩΤΑΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΜΟΣΧΕΥΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑΣ « Όποιος τρώει τη σάρκα μου και πίνει το αίμα μου μένει μέσα μου κι εγώ μέσα του…» ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΕΣΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΡΑΚΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΦΡΙΚΤΑ ΑΥΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΕ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ.! ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΕΣΥ Η΄ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ;
ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΙΕΡΩΘΗΚΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ; ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ; ΠΩΣ ΔΕΧΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΣΑΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ; ΠΩΣ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΠΑΥΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΙΣ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒ; ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ , ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡΑ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΛΑΣΠΗΣ; ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ;
ΟΙ ΜΥΗΤΙΚΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ Η΄ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ Η΄ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΘΑΝΑΤΟ. ΜΥΗΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ ΑΝΕΛΙΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΝΩΣΙΑΚΑ.
ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΥΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
«ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΔΟΥΛΟΣ ΚΙΒΔΗΛΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ;»

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Έρχονται για προσκύνημα στην Αργολίδα, τα …γυαλιά του Αγίου Παϊσίου!

Ε, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟ ΔΥΝΑΜΙΝ ΤΗΣ ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΝΟΥ, ΣΤΙΣ «ΑΓΙΕΣ ΖΩΝΕΣ», ΣΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΤΡΙΚΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ «ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ», ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΞΕΣΠΟΥΝ ΣΕ ΛΥΓΜΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ, ΣΤΙΣ «ΑΓΙΕΣ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ», ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΜΟΛΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΣ ΜΙΑ ΔΑΓΚΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ, Ο ΓΙΑΧΒΕ-ΜΠΑΜΠΟΥΛΑΣ ΣΕ ΕΚΠΑΡΑΘΥΡΩΣΕ, ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ, ΣΤΟ Ο,ΤΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΕΒΡΑΙΟΜΙΣΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΣΤΗΝ ΣΑΡΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ….
ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ», ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΟΡΑΣΗ ΣΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΠΟΙΜΝΙΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΚΤΡΕΠΕΤΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ…..
ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΕΠΕΤΑΙ Η ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΤΩΝ «ΑΓΙΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ» ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΟΙΟΥΤΩΝ «ΑΓΙΩΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ»!!!!
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΟΤΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗΝ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΝΟΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΗΣ??
ΞΕΧΑΣΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??? ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ??
ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΙΑ ΚΑΚΕΚΤΥΠΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΚΛΑΒΩΣΑΝ ΝΟΗΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ??
ΣΥΝΕΛΘΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!! ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΕ ΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ!!
ΑΠΑΡΝΗΣΟΥ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΣΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΥΡΕΙΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΙΝ!! ΓΝΩΘΙ Σ’ ΕΑΥΤΟΝ!! ΔΕΝ ΣΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙΡΟΣ!!
Η ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΙΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΙΣ ΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΕΥΡΕΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ!!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΔΡΟΣΟΣ
(ΜΕΓΙΣΤΙΑΣ)
                                                                                                                                              http://argolika.gr/?p=11159

ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝΕ ΣΤΗΜΕΝΟ,ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ..

Επ 'αφορμής μιας ακόμη συνταρακτικής αποκάλυψης για τις σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από τον Σώρρα και το νέο δημοσίευμα του γνωστού Λαμπρόπουλου , προσωπικά απαντώ τα εξής:
Όσο οι επικυρίαρχοι εξαντλούν τον πόλεμό τους απέναντί μας σε ευφάνταστα δημοσιεύματα , με δήθεν στοιχεία και στέλνουν οργανωμένες ομάδες κουκουλοφόρων εναντίον των γραφείων μας , αντί να στέλνουν τις αποδείξεις για τα δήθεν εγκλήματα που μας καταλογίζουν μόνον στον Εισαγγελέα εμείς θα γινόμαστε πιο σίγουροι για τον δίκαιο αγώνα μας , προκειμένου ως άνθρωποι να προστατεύσουμε τις ζωές , τις ελπίδες και τα όνειρά μας....
Ρε υπάνθρωπα σκουλίκια , την Ένωση των Ελλήνων δεν έχετε την δύναμη να την ανακόψετε..... όσο πολεμάτε αυτόν τον άνθρωπο που βγήκε μόνος μπροστά εναντίον σας με στοιχεία , αποδείξεις , μηνύσεις κι έβαλε τα δικά του χρήματα για εμάς...τόσο στα μάτια μας όλοι εσείς θα υποβιβάζεστε όλο και πιό πολύ...
όλοι οι Έλληνες μια γροθιά..... όλοι οι άνθρωποι μια γροθιά απέναντι στα ανθρωπόμορφα υπανθρωπάρια..........
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ.........
ΠΟΝΑΤΕ ΖΩΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ.....
ΑΡΚΕΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ......
Α, ΡΕ ΑΡΤΕΜΗ ΓΙΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ..... ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΠΙΑ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ........
ΔΥΝΑΜΗ, ΦΩΣ , ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ , Η ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ !!!!!!!!!
ΣΧΟΛΙΟ: ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ !!!                                                                                                                                                           λακές
Κάποιος που βρίσκεται συνεχώς γύρω από κάποιον μεγαλουσιάνο και προσπαθεί ν' ανταποκρίνεται ή και να προβλέπει και να ικανοποιεί όλες τους τις επιθυμίες και τις παραξενιές με τρόπο δουλικό. Λέξη γαλλική: laquais. Σήμερα μπορεί ν' ακούγεται περισσότερο η αντίστοιχη αγγλική butler.
Στίχοι:Τάκης Κωλέτης Μουσική: Νίκος Καρανικόλας Ερμηνεία : Μιχάλης Μενιδιάτης
Γράφαν οι καλαμαράδες όσο έκοβε ο νους. Κι όλους τους χαρτογιακάδες μας τους κάνανε θεούς. Κόλπο ήτανε στημένο, φαύλο το κατεστημένο. Κι από το κατεστημένο κόλπο ήτανε στημένο. Γράφαν οι καλαμαράδες, να λεζάντες, να εφέ. Άλλοι παίρναν τους παράδες κι άλλοι ούτε για καφέ. Γράφαν οι καλαμαράδες λαδωμένοι απ’ τους νονούς. Τα ’παιρναν οι αφεντάδες. Τι τους ένοιαζε αυτούς;

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2016

«κάτσε κάτω ρε»........ «you are out of order»

Vasilis Karvelis προς 
Σε όποια Πανομογενειακή κι αν βρεθώ, η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης με πληγώνει.
«Τι είναι η πατρίδα μου; Μην είν’ οι κάμποι; Μην είναι τ’ άσπαρτα ψηλά βουνά; Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει;» έλεγε το ποίημα του Ιωάννη Πολέμη που συναντήσαμε γενιές ελληνόπουλων στα βιβλία των μαθητικών μας χρόνων. Ο δε μεγάλος φωστήρας της Οικουμένης, Σωκράτης, μας συμβουλεύει το «Μητρός τε καὶ πατρὸς καὶ τῶν ἄλλων προγόνων ἀπάντων τιμιώτερόν ἐστιν ἡ Πατρὶς καὶ σεμνότερον καὶ ἁγιώτερον καὶ ἐν μείζονι μοίρᾳ καὶ παρὰ θεοῖς καὶ παρ᾿ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι. (Πλάτωνος Κρίτων, 51α, 51β)». Δηλαδή, αυτό που μας διδάσκει ο Όμηρος στην Οδύσειά του: «Οὐδὲν γλύκιον ἧς Πατρίδος οὐδὲ τοκήων γίγνεται». Αυτή η γλύκα της Πατρίδος πρέπει να είναι ο απώτερος σκοπός των Πανομογενειακών της Νέας Υόρκης, στις οποίες εκκολάπτονται οι νεοσσοί Έλληνες ως «Πρεσβευτές της Ελλάδος». Διότι εκεί η κάθε Ελληνίδα και Έλληνας της Ομογένειας έχει τη δυνατότητα να συμμετέχει και να καθορίζει, με το δικό του τρόπο και τη δική του παρουσία, επιλογές και αποφάσεις για το Ιχώρ (ζωογόνος και άφθαρτη ουσία) του «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ», που δεν υπόκειται στούς νόμους της σύνθεσης και αποσύνθεσης και έρεε στο αίμα των πυροφόρων Ηρώων του 1821. Δυστυχώς, αυτή η ουσία του Ιχώρ του εθνικού συνθήματος της Ελλάδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ», που είναι επέκταση του «Μολών λαβέ» του Λεωνίδα και των 300 Σπαρτιατών στις Θερμοπύλες και επίτευγμα του «Ἢ τὰν ἢ ἐπὶ τᾶς» της Σπάρτης, το οποίον ενεργοποιείται από την ακτινοβολία του Σείριου (το Άστρο της Βηθλεέμ των Ελλήνων) και αφυπνίζει όσους έχουν Ελληνικά γονίδια (και όχι χριστιανικά της Ορθόδοξης Εβραϊκής Βίβλου) δεν γίνεται εφικτόν μέσα στην ενός ανδρός (Γαλάτουλα) «Αρχή» της Ομοσπονδίας και στον άγριο τραμπουκισμό των Πανομογενειακών. Αφού πάνω από των Ομογενών τη μεγίστη ιδεολογία «Ελλάς» τοποθετήται η κομματική ιδεολογία της Δεξιάς του Θεού (Χριστού) και αξιότημης Αντιπολίτευσης των Μητσοτάκηδων. Έτσι η Ομοσπονδία Νέας Υόρκης ενεργεί ως πολιτικό όργανο, με επιδίωξη πολιτικών στόχων της οικογένεας Μητσοτάκη, με αποτέλεσμα να γίνεται η Αχίλλειος πτέρνα της Ομογένειας. Διότι έτσι έχει παύσει να είναι πλέον τα ύδατα της Στύγας, όπου βουτούσε τους Ομογενείς και «ῥέε δ᾿ ἄμβροτον αἷμα θεῖο ἰχώρ, οἷός πέρ τε ῥέει μακάρεσσι θεοῖσιν = χύνουνταν το αθάνατο αίμα, ο ιχώρ, που μες στων τρισεύτυχων θεών κυλάει τις φλέβες (Ιλιάς Ε΄340)» για να τους κάνει ημίθεους «Πρεσβευτές της Ελλάδος» ορκίζοντάς τους με τον φοβερό όρκο «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρης». Για να μην καταντήσω προδότης της Πατρίδος μου, μαχόμενος φυσικά, υπέρ των Μητσοτάκηδων και όχι υπέρ Πατρίδος μου, επιχείρησα να αναγνώσω στην Πανομογενειακή της 31ης Μαρτίου 2016, την παραίτησή μου από την Εθελοντική Επιτροπή Παρελάσεως στη Νέα Υόρκη το 2016. Ώστε να ενημερωθούν με τον κατάλληλο τρόπο τα μέλη της Επιτροπής Παρελάσεως σχετικά με τους λόγους της παραίτησής μου από τα εθελοντικά μου καθήκοντα προς την Παρέλαση. Δυστυχώς δεν το κατόρθωσα! Επειδή ο συμπρόεδρος της Επιτροπής Παρελάσεως Βασίλειος Γκουρνέλος προσπάθησε να με διακόψει με την θρασύτατη και βίαια συμπεριφορά τού «κάτσε κάτω ρε». Παρόλο που πρασπάθησα να συνεχίσω την ανάγνωση λέγοντάς του «Όχι δεν θα κάτσω κάτω, και τι θα γίνει δηλαδή θα με κάνετε ντά; Στο κάτω, κάτω της γραφής ποιός είσαι εσύ να μου πείς να κάτσω κάτω;». Εντούτοις ο κ. Γκουρνέλος συνέχισε να με προπηλακίζει επιβάλοντας την τραμπουκιστική θέλησή του και την τρομοκρατική άποψή του με την θηριώδη σκληρότητα τού «you are out of order», ενώ κατόπιν επέτρεψε σε παρούσα της Πανομογενειακής την ανάγνωση ποιήμοτος για την Παρέλαση. Για να αποτρέψω του κ. Γκουρνέλου την λυσσαλέα επιθυμία για φασαρία στην Πανομογενειακή δεν συνέχισα την ανάγνωση της διευκρίνισης ότι η Παραίτησίς μου έγινε για λόγους ευθιξίας απέναντι στη πατρίδα μου Ελλάδα. Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες εκθέτω το πρωτότυπο της Παραίτησής μου και το οποίον έχει ως εξής.
Δήλωση Παραίτησης Μέλους της Εθελοντικής Επιτροπής Παρέλασης Νέας Υόρκης 2016.
Προς το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθελοντικής Επιτροπής Παρέλασης της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης.
Κύριε Γκουρνέλε, πρόεδρε της Επιτροπής Παρελάσεως, όπως γνωρίζετε εγώ, ο Βασίλης εν τω Χριστώ και Καρβέλης εν τω Λαώ, τυγχάνω να είμαι μέλος τόσο της επιτροπής Έπαρση Ελληνικής Σημαίας στο Bowling Green στο Μανχάτταν της Νέας Υόρκης, όσο και της επιτροπής Διακίνησης (traffic control) της Παρελάσεως στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Σας δηλώνω δια της παρούσας επιστολής ότι από το 1990, που συναγωνίζομαι εθελοντικά με την Δύναμη της Επιτροπής Παρελάσεως για την εκπλήρωση των καθηκών της, ο απώτερος σκοπός των Πανομογενειακών ήταν η πρόοδος της Ομοσπονδίας για μιά «καλή Παρέλαση» στη 5η Λεωφόρου της Υφηλίου. Από την Πανομογενειακή της 10ης Μαρτίου 2016 αυτή η μελωδία «καλή Παρέλαση» παραφράστηκε, δυστυχώς, σε «χρυσή Παρέλαση». Αφού το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας αποφάσισε σε ρυθμό «τάκα τάκα τάάάά», του τραγουδιστή Λευτέρη Χρυσού, να ξεχωρίσει τον Χρυσό Κυριάκο του πρώην πρωθυπουργού κ. Μητσοτάκη, ως Τελετάρχη της εδώ ελληνικής μας Παρέλασης.
Ναί καλέ! Αυτόν τον Κυριακούλη που δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA «ψηφίζεις Κυριάκο, παίρνεις Κυριάκο» και έγινε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας με Χρυσό τηλεφωνικό κέντρο στο γραφείο του από τον μεγάλο Χρυσό χορηγό της Οικογένειας Μητσοτάκη, τον κ. Μιχάλη Χριστοφοράκο. Αυτή η επιλογή του Χρυσού Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ως επίσημου Τελετάρχη, αναβαθμίζει την Παρέλασή μας από «καλή» σε «χρυσή». Μάλιστα ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Πέτρος Γαλάτουλας μας διαβεβαίωσε στην εν λόγω Πανομογενειακή ότι «αποκλείεται τώρα (δηλ. μετά την επιλογή του Χρυσού Κυριάκου) να οριστεί Τελετάρχης ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης».
Οπότε λοιπόν, έχουμε «διαταγή του βασιλιά και τα σκυλιά δεμένα με φίμωτρα στα στόματά τους». Ώστε να μην ακούγεται στην «Εκκλησία του Δήμου», δηλαδή στις λαϊκές συνελεύσεις των Πανομογενειακών, το γαύγισμά τους περί της απόφασης του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας «να μην καλούνται πολιτικοί από την Ελλάδα ως επίσημοι τελετάρχες με εξαίρεση τον εκπρόσωπο της Κυβέρνησης». Με αυτή την παράβαση των κανόνων του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας εγκαθίσταται η «ενός ανδρός αρχή» στη δημοκρατική διοίκηση της Επιτροπής Παρελάσεως και επομένως στην εθελοντική δημοκρατική λειτουργία των λαϊκών Πανομογενειακών. Άρα στις κινήσεις της Επιτροπής Παρέλασης θα επικρατεί του Θουκυδίδη το «Εγίγνετο τω λόγω μεν δημοκρατία, έργω δε υπό του πρώτου ανδρός αρχή». Σε απλά Αγγλικά είναι το «yes sir» της τυφλής υποταγής στον αυτάρχη «Boss». Προσωπικά εγώ ως ελεύθερος πολίτης, που γαλουχήθηκα στη λαμπρή Δημοκρατία του Κλεισθένη και στην σεισάχθεια του Σόλωνα, δεν πιστεύω σε αυτή την «ενός ανδρός αρχή» του κ. Πέτρου Γαλάτουλα. Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω δεν μου αφήνουν άλλη επιλογή, πέραν της παραίτησής μου από τα όργανα της Επιτροπής Παρελάσεως, που υπηρέτησα με συνέπεια εθελοντού από το 1990, ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα «χρειαζόμαστε την βοήθειά σας» της Ομοσπονδίας Νέας Υόρκης. Στην οποίαν κανένας πρώην άρχων αυτής δεν ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί τη δύναμη, που του παραχωρούσε, μέσα στον εδώ Παρθενώνα μας το «Σταθάκειο», η Εκκλησία του Δήμου της Ομογένειας στις Πανομογενειακές. Η Οικογένεια, το Σχολείο, ο Στρατός και η Κοινωνία με δασκάλεψαν του Ομήρου το «Εις οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί Πάτρης» και όχι περί συμφερόντων της οικογένειας Μητσοτάκη. Για το λόγο αυτό, και κατανοώντας πλήρως τη σοβαρότητα της πράξης μου, με απόλυτη ελευθερία σας ανακοινώνω ξανά ότι παραιτούμαι από εθελοντής στις επιτροπές «Bowling Green» και «traffic control». Απερχόμενος σας υπόσχομαι ότι όταν, με το καλό, ο Χρυσός Κυριάκος του Μητσοτάκη γίνει «πρωθυπουργός της Ελλάδας μου «θα γίνω χαλί να με πατήσει». Ο ελεύθερος πολίτης, Βασίλης Καρβέλης.
ΥΓ: Αναρωτιέμαι αν οι ομογενείς συμπατριώτες μου στην σύγχρονη Οδύσσειά τους (Μετανάστευση στην Αμερικήν) κατόρθωσαν να πετύχουν τους στόχους τους και να φθάσουν στην Ιθάκη τους (Ελλάδα) και να απαλλαγούν από τον φόβο του Ποσειδώνα (του κάθε Γαλάτουλα). Επίσης διερωτώμε εάν έχουν συνειδητοποιήσει ότι στην Δημοκρατία των Αρχαίων και όχι Ορθοδόξων Ελλήνων «τὸν λόγον ἀξιῶ καθάπερ τὸν οἶνον μὴ πλουτίνδην, μηδ᾽ ἀριστίνδην ἀλλ᾽ ἐξ ἴσου πᾶσιν ὥσπερ ἐν δημοκρατίᾳ νέμεσθαι καὶ κοινὸν εἶναι (ηθικά 154d)· (ο λόγος να μοιράζεται —ακριβώς όπως και το κρασί— όχι με κριτήριο τον πλούτο ή την κοινωνική τάξη, αλλά εξίσου σε όλους, όπως γίνεται στη δημοκρατία· αυτό θα πει: η συζήτηση να τα περιλαμβάνει όλα). Tους δε ὑπηκόους ὁ ἄρχων παρασκευάσειε φοβεῖσθαι μὴ αὐτὸν ἀλλ᾿ ὑπὲρ αὐτοῦ (ηθικά 152 d) = Ὁ ἄρχων πρέπει νὰ κάνει τοὺς ὑπηκόους του νὰ φοβοῦνται ὄχι αὐτὸν ἀλλὰ μήπως αὐτὸς πάθει τίποτα. Τί ὠφελιμώτατον; «ἀρετή» ἔφη Θαλῆς· «καὶ γὰρ τἄλλα τῷ χρῆσθαι καλῶς ὠφέλιμα ποιεῖ. (ηθικά 153d)».
Ειλικρινά ομολογώ ότι λυπάμαι τους Ομογενείς που ενώ μπήκαν στη καρδιά μου ξεφτυλίστηκαν στα μάτια μου.
Ο Έλληνας, και όχι Ορθόδοξος, Ομογενής: Βασίλης Καρβέλης.

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΓΩΝ

Ο OSHO EINAI ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΕΝΤΕΧΝΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣΙΩΝ .
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.
ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ, ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΕΣ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΕΛΙΚΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΣΘΕΝΑΡΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΧΗΤΗΣ ΠΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΣΑΜΑΝΟΣ .
Ο ΣΑΜΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ , ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ ΒΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΣΑΜΑΝΙΣΜΟ.
ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΑΜΑΝΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.
Η ΤΑΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΟSΗΟ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ:
«Η Τάντρα δεν αποτελεί τεχνική αλλά προσευχή. Δεν έχει προσανατολισμό προς το νου αλλά αποτελεί χαλάρωση μέσα στην καρδιά. Παρακαλώ να το θυμάσαι. Έχουν γραφτεί πολλά βιβλία για την Τάντρα, όλα μιλούν για τεχνική, αλλά η πραγματική Τάντρα δεν έχει καμιά σχέση με τεχνικές. Για την πραγματική Τάντρα δεν μπορείς να γράψεις, από την πραγματική Τάντρα χρειάζεται να εμποτιστείς. Πώς θα εμποτιστείς από την πραγματική Τάντρα; Θα χρειαστεί να μεταμορφώσεις την όλη προσέγγισή σου».
ΜΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΤΙΣΤΕΙΣ ΤΗΝ ΤΑΝΤΡΑ.
ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΟΜΩΣ ΤΟΥ OSHO ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΡΩΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΑ .
ΙΣΧΥΡΊΖΕΤΑΙ ΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟ ΟΤΙ: «Δεν υπάρχει θεός, διάβολος, παράδεισος, κόλαση, μόνο εσύ υπάρχεις και η ύπαρξη, η ενέργεια, άπειρη ενέργεια. Όταν είσαι μαζί της είναι μαζί σου».
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ «ΘΕΙΟΥ» ΑΝΑΦΕΡΕΙ :
«ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΘΕΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΒΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΒΗΝΕΙ ΜΕ ΜΕΤΡΟ»
ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟ «ΘΕΙΟΝ» ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΟΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΙ ΔΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Η ΠΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ ΤΗΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΟΜΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΟΥ « ΘΕΙΟΥ».
ΩΣΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΝΟΥΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΘΕΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΒΑΣΗ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟΝ ΘΕΙΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΝΕΣΙΟΥΡΓΟΣ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΝΟΥΣ Ο ΑΥΤΟ-ΥΠΑΡΧΩΝ ΑΥΘΥΠΑΡΚΤΟΣ ,Η ΑΝΑΙΤΙΟΣ ΑΙΤΙΑ ,ΩΣ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΘΕΣΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΘΕΣΕ ΤΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ Η ΕΝΤΡΥΦΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΘΕΚΤΟ ΝΟΥ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΡΟΚΛΟΣ :
«ΝΟΥ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΩΜΑ ΒΡΑΔΥ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΘΕΩΝ».
ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ OSHO :
«Δεν γνωρίζεις την αρχή της ζωής, δεν γνωρίζεις ούτε το τέλος. Είμαστε πάντοτε στην μέση και όλοι βρίσκονται πάντοτε στα μισά τής διαδρομής. Είναι μία διαδικασία σε εξέλιξη, ένα ποτάμι που ρέει συνέχεια. Αυτή είναι η ομορφιά του, αυτή είναι η λάμψη του.»
ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΦΙΚΟ ΓΝΩΘΙ Σ΄ΕΑΥΤΟΝ.!!!!!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΕ ΤΙ ΣΧΕΔΙΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΤΟΤΕ ΑΠΛΑ ΒΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ .
ΑΝΘΡΩΠΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ:
«ΣΤΟ ΝΟΥ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΘΕΟΙ ΚΑΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΦΑΝΕΡΟ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟΝ «ΤΙΜΑΙΟ»(ΤΙΜΑΙΟΣ 51.E.6 – 51.E.7).
ΚΑΙ ΟΤΙ:
« Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ» ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΓΝΩΣΤΟ Ο ΠΛΑΤΩΝ ΣΤΟ «ΦΑΙΔΡΟ»(ΦΑΙΔΡΟΣ 247.C.9 )[/B]
ΚΑΙ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Ο ΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΕ ΑΣΦΑΛΗ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ.
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη, 7 Ιουλίου 2016

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΑΝ 13.730 ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΕΤΩΝ-ΑΣΕ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ

 Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/


Αναρτήθηκαν πριν από λίγο στο διαδίκτυο τα ονόματα 13.730 μεγαλοοφειλετών του δημοσίου. Η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών πληροφόρησης και ενημέρωσης των πολιτών, εμπέδωσης της φορολογικής δικαιοσύνης έναντι των συνεπών φορολογουμένων, καθώς και φορολογικής συμμόρφωσης, αναρτήθηκαν 13.730 ονόματα οφειλετών του Δημοσίου, φυσικών και νομικών προσώπων, με ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 150.000 ευρώ.Πρόκειται για οφειλές, η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους.
Δημοσιοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών νομικών προσώπων προς το Δημόσιο. http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilnp2016_1.html
Δημοσιοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φυσικών προσώπων προς το Δημόσιο. http://publicrevenue.gr/kpi/static/doc/np/ofeilfp2016_1.html 28-11-2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ=ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

22-11-2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΖΥΡΙΧΗ ΜΗΝΥΜΑ = ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ


                                 spot ΟΛΑ...ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ! 

    

                                            

                                                                                               
Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Η ΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ....ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤΙΣΙΣ.!

Vasilis Theodoropoulos
ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΠΑΦΟΜΕΤ- ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ.!!!
ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΠΥΛΗ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΦΥΓΑΔΩΝ.!!!!!! 
Η ΥΒΡΙΣ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ..... Η ΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ....... ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ......ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΤΙΣΙΣ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Πώς συσχετίζονται τα δύο γιγάντεια έργα; Είναι και τα δυο υπόγεια, έχουν και τα δυο έδρα τους την Ελβετία, το τούνελ μήκους 57 χλμ. το CERN 27, το τούνελ το μεγαλύτερο έργο μηχανικής στον πλανήτη, το CERN το μεγαλυτερο έργο κβαντικής φυσικής, αφιερώθηκαν σε αμφότερα αστρονομικά ποσά, και είναι και τα δυο σπονδή (με κραυγαλέα τελετουργικά) στο σατανά τους! Η ανάλυση κάποιων σημαντικών παραμέτρων από τον TruthMediaRevolution είναι εξαιρετική και είναι από τα καλύτερα βίντεο που έχω μεταφράσει. Απολαύστε τον!

                            Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/


Τετάρτη, 6 Ιουλίου 2016

ΒΟΛΟΣ: ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016 ΒΟΛΟΣ
ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ
ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

1. ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ - ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ
2. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΘΙΓΟΜΕΝΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΛΕΜΠΟΣ
3. ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ- ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
4. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΡΠΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ
5. ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ
6. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΟΣ
7. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΔOΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ...

α. ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 28.06.16
ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
β. ΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 06.07.16
ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΦΟΡΟ - ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ
γ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ – ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ (ΠΕΡΙΠΟΥ 120 ΣΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ) ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ

ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ
ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ
ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Β. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ :Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Ο ΚΟΥΒΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ


ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ;;;;;
ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΕΡΓΟ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ...
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ, Ο ΚΟΥΒΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΘΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ (ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ...) , ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.
ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΠΛΗΡΩΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΒΙΑΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ;;
ΠΟΤΕ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ;
ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ;;;;;;;;
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ
        Tι σκατά είναι η TTIP και τα 5 πράγματα που χρειάζεται να ξέρετε για αυτή..

ΠΗΓΗ: http://luben.tv/blogosphere/politics/64165

Τι είπαν Ομπάμα και Μέρκελ στο Βερολίνο.
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★  ☆  ★