Τρίτη, 23 Αυγούστου 2016

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.....

 Athanasios Dimitrios Ntompros
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΕΙ...........
.........ΑΣ ΟΨΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ (ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ........
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΞΙ ΧΡΟΝΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ..............
1) ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ.....
....<<Το άρθρο αυτό γράφτηκε με αφορμή την τραγική αυτοκτονία ενός 46χρονού βιολόγου στο Βόλο.Ο ίδιος υποστήριξε σε επιστολή του που βρέθηκε μέτα το τραγικό τέλος του, ότι ο λόγος που τον οδήγησε εκεί ήταν η μακροχρόνια ανεργία.
Και ας κάνουμε τώρα ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο.
Σίγουρα θα θυμάστε όταν ο Σύριζα (σχετικα πρόσφατα, όταν ήταν δηλαδή αντιπολίτευση) με μανία κατακεραύνωνε τους πολιτικούς αντιπάλους σαν υπεύθυνους για τις αυτοκτονίες.
«Η οικονομική κρίση σκοτώνει» φώναζαν «και εσείς είστε οικονομικοί δολοφόνοι».
Ευτυχώς τα γραπτά μένουν αλλά και οι ζωντανές εμφανίσεις στα πάνελ όπου οι πρώην ………….
αντιμνομονιακοί διατείνονταν μεταξύ και άλλων “ηρωισμών” ότι θα σκίσουν τα μνημόνια.
Τώρα σιωπή από τους ίδιους ανθρώπους.>>
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ........
2) ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ.....
3) Ε.Ε (ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΝΔΕΙΑ )
...<<2,37 εκατομμύρια άνθρωποι στην Ελλάδα, 41 εκατομμύρια στην Ε.Ε. ζουν σε «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΑΣ»
Όταν οι αριθμοί αφήνονται να πουν την αλήθεια, είναι αμείλικτοι: το 22,2% των Ελλήνων, δηλαδή 2,37 εκατομμύρια άνθρωποι ζουν σε «ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΑΣ». Το ποσοστό αυτό, μάλιστα, είναι σχεδόν τριπλάσιο από το μέσο κοινοτικό όρο, που βρίσκεται στο 8,2%.
Επίσης, στην Ελλάδα το ποσοστό των ανθρώπων που ζουν σε κατάσταση ένδειας αυξήθηκε την τελευταία τριετία κατά 2,7%(2012 – 19,5%, 2015 – 2,2%), όταν στις χώρες της ΕΕ το ποσοστό αυτό έπεσε κατά 1,7% (2012 – 9,9%, 2015 – 8,2%).
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα τραγικά, τόσο η κυβερνησάρα μας, όσο και οι λεγόμενοι «Θεσμοί» επιμένουν να προτείνουν και να εφαρμόζουν την ίδια «συνταγή», αυτή δηλαδή που επιτείνει την ακραία φτώχεια και ένδεια και την κοινωνική εξαθλίωση.
Τα Μνημόνια είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία των ανθρώπων (σωματική και ψυχική), όμως οι «χαρτογιακάδες» των Βρυξελλών, της Νέας Υόρκης ΚΑΙ των Αθηνών επιμένουν στην αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων, έως και τον τελικό τους αφανισμό. Εάν τους το επιτρέψουμε, βεβαίως…>>
4) ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΤΑΞΗΣ......
...<<Το τελευταίο οικονομικό δελτίο του ΣΕΒ διαπιστώνει εμπεριστατωμένα την κατάρρευση της μεσαίας τάξης, λόγω κυρίως της υπερφορολόγησης και της συρρίκνωσης της αποταμίευσης.>>
5) ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ....ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ..............
<<Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ).........
Ο δείκτης της απόλυτης φτώχειας -προκύπτει αν διατηρήσουμε διαχρονικά αμετάβλητο το όριο της φτώχειας βάσει της αγοραστικής δύναμης των εισοδημάτων του 2008- αυξήθηκε κατά 30 ποσοστιαίες μονάδες, με αποτέλεσμα να έχει υπερδιπλασιαστεί ο αριθμός των φτωχών νοικοκυριών. Ειδικότερα, το 48% των νοικοκυριών διαβιεί κάτω από το όριο της φτώχειας ενώ το 20,9% αδυνατεί να καλύψει βασικές τους ανάγκες.>>
6) ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ........
....<<Oι απλήρωτοι από 1-5 μήνες εργαζόμενοι προσεγγίζουν το ένα εκατομμύριο, ενώ σχεδόν μισό εκατομμύριο είναι οι υποαπασχολούμενοι, μέχρι 4 ώρες επισήμως την ημέρα με τις μισές αποδοχές.
Αλλοι 1,5-2 εκατομμύρια ,σύμφωνα με το Έθνος αναγκάζονται να δουλέψουν «μαύρα», ενώ η ανεργία «θερίζει» και κυρίως η μακροχρόνια.
Το τρίτο τρίμηνο του 2015 οι μακροχρόνια άνεργοι αποτελούσαν το 73,7% του συνόλου των ανέργων.
Με άλλα λόγια, 855.000 άνεργοι βρίσκονται εκτός εργασίας για πάνω από έναν χρόνο. Στις ηλικίες 15-19 το ποσοστό ανεργίας ήταν στο 58,1% και στις ηλικίες 20-24 στο 47,7%, ποσοστά που ………..
αναδεικνύουν το μείζον πρόβλημα της ανεργίας των νέων στη χώρα μας.>>
7) 260.000.000.000 ΔΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΩΘΗΚΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.....
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ Β' 2527 ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΙΣ 17/08/2016.......
8)Η ΚΡΙΣΗ ΕΔΙΩΞΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΙΑ.....
<<Στοιχεία-σοκ περιλαμβάνει η έκθεση της Τράπεζας της Ελλάδος με θέμα «Φυγή ανθρωπίνου κεφαλαίου: σύγχρονη τάση μετανάστευσης των Ελλήνων στα χρόνια της κρίσης».
Μια από τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, όπως προκύπτει και με τη βούλα των στοιχείων της Τράπεζας της Ελλάδος, ήταν και η... διαρροή «εγκεφάλων», το τεράστιο κύμα μετανάστευσης των νέων επιστημόνων, δηλαδή.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ που δημοσιεύει σήμερα η «Καθημερινή» από το 2008 έως σήμερα έφυγαν από τη χώρα 427.000 Ελληνες, ηλικίας 15-46 ετών.>>
9) ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΟΝΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ......
10) ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΩΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΚΧΩΡΗΣΗ (ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ) ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.............
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ??????????
Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΑΙΜΟΡΑΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.........
ΕΝΩΜΕΝΟ ΩΣ ΕΘΝΟΣ -ΓΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΙΚΕΛΑ) ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΩΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ......
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ?????????
..........ΚΑΙ..................
ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ....ΠΟΙΟΙ???????
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΘΕ ΕΧΘΡΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ...........................
ΜΟΝΟ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ.......
ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑΤΑ..............
ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑΤΑ..........
ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΑΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!!
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ......Η ΔΤΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!
                                        Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

τώρα είναι η ώρα να αντιληφθούμε ΄΄οτι σκοπός του ΕΓΩ είναι το Ε.ΣΥ.

Αθανασία Γεωργοσοπούλου (ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ)
Ήρθε ο καιρός να καταλάβουμε ότι καθείς εξ'ημών είναι ικανός τόσο δια το καλό , όσο και δια το κακό. Καθείς εξ'ημών δικαιούται να επιλέξει εάν θα συνταχθεί με το φώς ή με το σκοτάδι ,που και τα δύο αποτελούν τμήμα της νομοτέλειας ,που έχουν δημιουργηθεί απ΄τον ίδιο Δημιουργό , δια την αρμονίαν του όλου .
Ήρθε ο καιρός να αντιληφθούμε ότι εκ της δημιουργίας του ο άνθρωπος έχει όμως πρωτίστως ως αποστολή το Φως , την πρωτογενή Δημιουργία , που ομοιάζει τόσο με τον Δημιουργό μας , το Άρρητο Έν.
Το σκοτάδι γύρω μας ,οι απέναντι υπάρχουν μόνον δια να μας ενθυμίζουν ,σε αντιδιαστολή προς αυτούς την μία και μόνη αποστολή μας που είναι το Φως της Δημιουργίας στην οποία κανείς εξ'ημών δεν μπορεί να φθάσει ,εάν δεν έχει κατακτήσει το γνώθει σ'αυτόν.....
Η μάχη που κάποιοι εξ'ημών δίνουμε σήμερα , είναι πρωτίστως μάχη με τον εαυτό μας , μάχη με την συναισθηματική μας φύση ,δια την κυριαρχία εντός μας της λογικής, η οποία θα μας οδηγήσει στο γνώθει σ'αυτόν...Χωρίς την επικράτηση εντός μας εξ'ολοκλήρου της λογικής , ουδείς θα μπορέσει να φθάσει στο γνώθι σ'αυτόν.
Όσο πιό πολύ πλησιάζουμε στην προσωπική μας ενσυναίσθηση , την απόλυτη γνώση και κυριαρχία επί του εαυτού μας , τόσο πιό πολύ θα αντιλαμβανόμαστε ότι καθ'εις εξ'ημών αποτελεί όμως μέρος του όλου, του συλλογικού ασυνείδητου , της συμπαντικής συνειδητότητος.....
Μόνο ως σύνολο ομόνοων ανθρώπων μπορούμε να κατακτήσουμε την ευδαιμονία δια την οποία προοριστήκαμε ,όπου ευδαιμονία είναι η ευτυχία του συνόλου των ανθρώπων ,που συμβιούν σε απόλυτη αρμονία προς την φύση τους και σε αγαστή συνέργεια με τους συνανθρώπους τους/μας.
Με άλλα λόγια τώρα είναι η ώρα να αντιληφθούμε ΄΄οτι σκοπός του ΕΓΩ είναι το Ε.ΣΥ. ,κι εν τέλει του ΕΜΕΙΣ δια το ΕΜΑΣ-ΕΛΛΑΣ !!!!
Εν άλλοις λόγοις , η ευδαιμονία μας άνθρωποι , Έλληνες , αδέλφια μου δεν θα επιτευχθεί , εάν δεν ομονοήσουμε ως άτομα στον ίδιο στόχο και σκοπό ,που είναι η απελευθέρωση της πατρίδος μας..
Να είστε σίγουροι φίλοι μου ότι η κατάκτηση της ελευθερίας της Πατρίδος μας θα σημάνει την αρχή της ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΑΣ δι'όλον τον πλανήτη.
Η Εγκαθίδρυση της Ελλήνων Πολιτείας θα σημάνει την επικράτηση των Ελλάνιων Αρχών και Αξιών ,που έχουν τεθεί δια την εξυπηρέτηση του ανθρώπινου είδος , είς όλον τον πλανήτη , ΓΑΙΑ.
Ας συνταχθούμε εμείς οι Έλληνες κι ότι αποστατικό και σκοτεινό θα πάψει να έχει λόγο ύπαρξης στον πλανήτη ,αφού δεν θα μπορεί πιά να μας εξουσιάζει , αφού θα έχουμε φθάσει στο γνώθι σ'αυτόν ως άτομα και κοινωνία νοημώνων ένθεων ανθρώπων ,ήτοι στην θέωση!!!!!!!
(Σκέψεις ατάκτως ερημμένες προς προβληματισμόν ,όσων τυχόν τους αγγίξουν.Οι λοιποί προσπεράστε)
                                             Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                           ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ "ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ-ΔΙΚΑΖΕΙ"??

 Ευάγγελος Ηρακλείδης
ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΙ.... ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ.!!! ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ.!!
_ Δημήτρης Αλαμπάνος : Δείτε τώρα κάποια "τυχαία" ακολουθία γεγονότων.
- 9 Μαΐου το γραφείο του πρωθυπουργού παραλαμβάνει το φάκελο [ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑ-ΤΑΓΗ] Σώρρα. 
- 10 Μαΐου τον μεταβιβάζει για έλεγχο στο Υπουργείο Οικονομικών και στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. 
- 27 Μαΐου με το Νόμο Σύστασης της Ανεξάρτητης Αρχής (χωρίς νομική προσωπικότητα) Δημοσίων Εσόδων... 
α) Καταργείται η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και μεταβιβάζονται όλες οι αρμοδιότητες της στη νέα Αρχή β) Δίνεται το δικαίωμα στον Υπουργό Οικονομικών να μεταβιβάζει στην Αρχή αυτή τα καθήκοντα του όπως αυτά προκύπτουν από την Ελληνική νομοθεσία.........
Διευκρίνιση:Όταν λέμε ότι η Αρχή αυτή είναι χωρίς νομική προσωπικότητα, σημαίνει ότι δεν εκπροσωπείται νομικά από κανένα... Ότι δεν μπορείς να την πας στο δικαστήριο....
Πολύ μεγάλες συμπτώσεις συμβαίνουν τώρα τελευταία....
.
_ Ευάγγελος Ηρακλείδης : Ε ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ (ΣΤΟ ΕΞΗΣ Η ΑΡΧΗ) ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ "<<ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ>>"?ΟΕΟ?
ΔΛΔ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ.... ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΕΙ ... ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΑΝΤΑΣΜΑ "ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ-ΔΙΚΑΖΕΙ"...!!??!!
<<ΝΟΜΟΣ 4389/2016 Ο ΦΟΡΟΛΗΣΤΗΣ-ΦΑΝΤΑΣΜΑ… ΕΝΑ ΣΚΙΑΧΤΡΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ.!!! ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΞΕΧΡΕΩΜΑΤΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ>>.!!!
. 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΤΟ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ;;; ΚΟΒΕΤΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΤΡΕΜΟΝΤΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΠΟΙΟΥΣ ;;; ΤΙ ;;; ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ;;; ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΙ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ;;; ΕΝΑΣ ΙΣΚΙΟΣ ;;; ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ;;; ΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ , ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΡΕΦΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ … ΜΙΑ ΣΚΙΑ … ;;; ΤΙ ΣΚΙΑΖΕΣΤΕ ΩΡΕ ;;;
ΚΑΙ ΤΙ ‘ΝΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟ … ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ … «ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ» ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ;;; ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ … «ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ» ;;; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ(βλέπε μονσαντο) , ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ;;; ΚΑΙ ΠΟΙΑ «ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ» ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ , ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ «ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ» ;;; ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΕΤΟΙΜΑ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝΤΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ;;;
ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΟΙ ΚΑΙ … ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ … «ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ» !!! ΤΙ ΕΚΤΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ;;; ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΧΕΣΤΕ ΝΑ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΑ ΥΠΟΟΝΤΑ ΣΚΙΕΣ ΣΚΙΑΧΤΡΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ;;; ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ;;;
ΝΟΜΟΣ 4389/2016 ΦΕΚ-Α-94-2016-σελ-1 ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ;;; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΙΑΖΑΡΟΣ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ … https://nomoi.info/ΦΕΚ-Α-94-2016-σελ-1.html
ΞΥΠΝΑΤΕ ΩΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ … ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ …
ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΩΡΕ … ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ … ΔΟΥΛΟΙ … ΩΧΑΔΕΡΦΟΥΛΗΔΕΣ … ΖΑΜΑΝΦΟΥΤΙΣΤΕΣ … ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ … ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ (αλήθεια ποιά βόλεψη νομίζετε οτι σας έχει μείνει;) … ΦΡΕΝΤΟΦΡΑΠΕΔΑΤΟΙ … ΑΡΠΑΚΟΛΛΑΤΟΙ …
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!! ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ … ΓΙΑΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΥΣ …
ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ !!!
Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΕΝΕΤΕ ΔΟΥΛΟΙ. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ 
Viky Charalambous
ΣΤΙΣ 27/ 05/ 216, ΣΥΣΤΗΘΗΚΕ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.), ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ, ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΠΤΟΝΤΑΙ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ.
Η ΑΡΧΗ ΑΠΟΛΑΥΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Η ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ, ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ.
Η ΑΡΧΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΛΟΙΠΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ.
ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ, ΘΑ ΧΑΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ, ΘΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΤΗ ΛΗΨΗ «ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ» ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ,
ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ
ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ,
ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΤΗΣ
ΧΗΜΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ
ΠΑΡΟΧΗ ΣΧΕΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ,
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΛΟΙΠΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,
ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ,
ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΩΝ ΚΑΙ
ΛΟΙΠΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ
ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΕΛΕΓΧΩΝ
ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ, ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
Η ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΗΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΟΥΤΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Η ΑΛΛΕΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Η ΑΛΛΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ Η ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, Ο ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ.
ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ, ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
Η ΕΔΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ!
............................................................................................
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΣ ΣΥΝΟΨΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΑΥΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Η «ΑΡΧΗ»,
Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ,
ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΑΥΤΗΣ,
ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ,
ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ, ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ,
ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΥΤΗΣ, Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΑΡΑ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!
Η ΧΩΡΙΣ ΕΔΡΑ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ, ΘΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ, ΤΑ ΤΕΛΩΝΙΑ, ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡ-ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΥΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, Η ΑΥΛΗ ΑΥΤΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ;
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΥΛΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ;
ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ;
ΚΑΤΑΤΕΘΙΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΟΡΑΤΕΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΟΛΙΓΟΙ..
ΠΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΜΙΑ ΑΡΧΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΤΑΧΘΗΚΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ - ΟΧΤΡΟ ΠΟΥ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ;;;;;;.
ΠΩΣ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΒΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣ;;;;;
ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ;;;;;;
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ, ΚΑΘ'ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ.
ΕΛΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΦΤΑΣΕ
ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΕΡΜΟΝΗ ΛΗΘΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΜΟΡΦΩΜΑΤΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..
ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ,
ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΜΠΡΑ ΜΥΑΛΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΟΥΝ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ..
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ
ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ.
ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ.
ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ, ΕΠΑΝΔΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙΤΕ ΣΕ ΟΠΛΙΤΕΣ ΜΑΧΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ!
ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ!
ΠΡΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΜΕ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ..
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ - Ε.ΣΥ.
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΩΛΕΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2016

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ 17/08/2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

Athanasios Dimitrios Ntompros

ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΩΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΥΠΗΡΕΤΡΙΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΕΓΓΥΗΤΕΣ (ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΠΑΛΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ..........
ΔΗΛΑΔΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ..................
ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΙΣ 17/08/2016 ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ............
ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΑ???????
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΟΥ.......
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ)
ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΚΛΗΡΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ..........
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ........
                                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                                ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Κυριακή, 21 Αυγούστου 2016

ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.. .ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ < ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ >

Ευάγγελος Ηρακλείδης
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ "<<ΕΓΓΡΑΦΩΣ>>" ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ....... ΚΑΙ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΚΟΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.!! 
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ "ΛΟΓΙΚΑ & ΝΟΜΙΚΑ".!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ.... διαβαστε τα ΦΕΚ.!!!

Angelo Irakleides : ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΑΣ Ε.ΣΥ. ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΥ ΣΑΣ "<<ΕΓΓΡΑΦΩΣ>>" ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ-ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ....... ΚΑΙ ΠΑΥΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΑΚΟΟΙ ΥΠΗΚΟΟΙ.!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ "ΛΟΓΙΚΑ & ΝΟΜΙΚΑ".!!! ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ "ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ"... διαβαστε τα ΦΕΚ.!!!
<<ΦΕΚ 1 & 2/1833>>. ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ
.
"Γιάννης Καλογερόπουλος" : ΦΕΚ 1 & 2 / 1833. ΔΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΟΡΚΟΥ ΠΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΑ
ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ.....
.ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ..... ΥΠΗΚΟΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΕ Η..... ΘΕΙΑ ...ΠΡΟΝΟΙΑ φεκ 2
[...ο ιδιος δηλωνει στο φεκ 1 οτι τον εστειλαν οι ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..]
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ......
ΓΙΝΑΜΕ ΔΟΥΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.!!!
ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΤΑΓΗ ΔΙΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ
ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ-ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ-ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ ΤΗΣ... ΘΕΙΑΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ....
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ-ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ.!!!!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ..... ΔΙΑ ΟΡΚΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕΤΕΡΝΙΧ
ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΠΟΥ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ....
ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ
Γιάννης Καλογερόπουλος : ΕΛΛΗΝΕΣ .... ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ !!!!
ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ !!!!!!!!!! ...........ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ...ΕΙΝΑΙ ... ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ !!! .... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ [ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ] ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ [ ΧΡΗΣΗ ] ΕΣΕΙΣ ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ....................
.ΦΤΙΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΑ
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ...ΠΑΝΤΟΥ !
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ ....
ΦΤΙΑΞΤΕ .. ΔΟΜΗΣΤΕ .. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΡΟΣΩΠΙΣΗΣ !!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ...
ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!! ΟΤΙ :
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ειχατε και ΕΧΕΤΕ .....
ΤΩΡΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ [ δλδ την διαχειρηση και την χρηση ] ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ < < Ε Ν Τ Ο Λ Η > > ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΘΕΙ :
ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΕ :
ΕΦΟΡΙΑ [ δημοσιο κατα κεφαλην χρεος, φορους, ΦΠΑ ]
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ [ ικα, τεβε/οαεε, ογα, νατ, κλπ ]
ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ !
Ο ΦΟΡΕΑΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ < < ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ > >
ΜΕ Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΤΟΥ Α Μ Ε Τ Α Κ Λ Η Τ Η και ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ
...ΔΙΕΤΑΞΕ :
ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !!!
< ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ !!! >
...... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ...... ΠΡΕΠΕΙ :
ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΝΟΜΙΚΑ και ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ...... ΕΙΣΤΕ !!!!
< ΓΙΑΥΤΟ ΑΠΕΣΥΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΩΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ !! >
ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ >
ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!
ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΥΡΩΘΗΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ( εφορια ) !
ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ( διαχειρησης και χρησης ) !!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ...
< ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ και ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ >
.
ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!!
ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΦΟΡΕΑ - ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ < < ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ > >
.
Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ... ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ .... ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ...
ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ 9 - 5 - 2016
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
[ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ]
ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΤΟΛΗ ... Ο Λ Ω Ν ... ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ
< ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ >
ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗΣ ΤΟΥΣ !!!
< < ΧΩΡΙΣ ... ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ >>
.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΟΡΚΙΣΤΟΙ ....
ΦΤΙΑΞΤΕ ΔΟΜΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΚΡΟΣΩΠΙΣΗΣ !!!!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ !!
.
< ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ >
.
ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΗΔΗ ΔΟΘΗΚΕ :
< < ΩΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ,> > !!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ < ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ > ...........
ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!!!
ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΕΕΕ ?????
ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ.. .ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ
< ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ >
                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Παρασκευή, 19 Αυγούστου 2016

ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ

 Athanasios Dimitrios Ntompros 
ΟΙ ΕΞΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΗΝ ΜΠΑΡΟΥΦΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΕΛΟΥΜΕ ΥΠΟ ΟΜΗΡΙΑ ΑΥΤΩΝ...........
Οι εκλογές για τους εκπροσώπους του λαού είναι η κορυφαία στιγμή της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, διότι καλούνται οι πολίτες να εκφράσουν διά της ελευθέρας βουλήσεώς τους ποιους εκπροσώπους εξουσιοδοτούν ώστε να τους εκπροσωπούν στην κοινοβουλευτική δημοκρατία και να εκπροσωπούν όλο το έθνος........
( ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ αρσενικό ή θηλυκό
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ που εκπροσωπεί κάποιον, που ενεργεί για λογαριασμό του )
Την προεκλογική περίοδο όλα τα κόμματα εστιάζουν ολοκληρωτικά την προσπάθειά τους στο πώς να πείσουν τους πολίτες να τα πιστέψουν και να τα ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΟΥΝ, ώστε να τους εμπιστευθούν τη διακυβέρνησή τους και τη διακυβέρνηση της χώρας. Τάζουν, υπόσχονται, διαβεβαιώνουν, εκφοβίζουν, σκορπούν ελπίδα και όλα αυτά προκειμένου να εκμαιεύσουν την ελεύθερη βούληση διά της ψήφου των πολιτών. Όλα αυτά τα έτη είδαμε, μάθαμε, πάθαμε, ξέρουμε τώρα.
Το γνωστό επιχείρημα, «εμείς δεν ασχολούμεθα με την πολιτική», ή «ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ», όχι μόνο συγκαλύπτει επιλήψιμα πολιτικές προτιμήσεις αλλά και συνιστά την τραγικότερη μορφή πολιτικοποίησης, την παθητική δηλαδή σύμπραξη με την κυρίαρχη πολιτική ιδεολογία.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Η' ΟΧΙ.....
1) Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 60§1 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...
Η εκπροσώπηση του Λαού από τους αντιπροσώπους του (βουλευτές) έχει πλέον καταστεί προβληματική. Η βούληση του κυρίαρχου Λαού και η ανάδειξη των αντιπροσώπων του εκφράζεται πλέον στο κοινοβουλευτικό σύστημα αποκλειστικώς μέσα από τα κόμματα. Οι βουλευτές και οι αντιπρόσωποι που εμείς εξουσιοδοτούμε και επιλέγουμε να μας εκπροσωπούν, αλλά και να αντιπροσωπεύουν το έθνος μας, μετά την εκλογή τους ελέγχονται απολύτως και ολοκληρωτικά από το κόμμα. Τα κόμματα έχουν αποδείξει πλέον ότι λειτουργούν ολιγαρχικά και σχεδόν με κυρίαρχο και απόλυτο «μονάρχη» τον αρχηγό τους. Οι βουλευτές μετά την εκλογή τους παύουν να ενεργούν σύμφωνα με τη θέληση του Λαού και σύμφωνα με το άρθρο 60§1 του Συντάγματος που ορίζει ότι: «οι βουλευτές έχουν ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση». Είναι γνωστό ότι καθίστανται πλέον «όμηροι» όχι μόνον του κόμματος, αλλά ιδιαιτέρως του αρχηγού τους, από τη θέληση του οποίου πλέον εξαρτάται η ψήφος τους.
Οι παραβιάσεις του άρθρου 60§1 του Συντάγματος κυρίως από το 2010 και εντεύθεν ήταν τόσες πολλές, ώστε η συνταγματική αυτή διάταξη καταργήθηκε στην πράξη, χωρίς καμμία απολύτως σοβαρή διαμαρτυρία είτε εκ μέρους των βουλευτών είτε εκ μέρους του Λαού. Κάθε φορά λοιπόν που ετίθετο θέμα ψήφισης των γνωστών μνημονίων και των αντίστοιχων δανειακών συμβάσεων (που ήταν καταστροφικά για την εθνική υπόστασή μας), τα κυβερνητικά κόμματα έθεταν στους βουλευτές και αντιπροσώπους του Λαού θέμα κομματικής πειθαρχίας, ώστε όποιος βουλευτής τολμούσε να καταψηφίσει τα μνημόνια, θα διαγραφόταν από το κόμμα. Υπήρξαν δε ορισμένοι βουλευτές, και από τα κυβερνητικά κόμματα ακόμη, οι οποίοι υπείκοντες στη φωνή της συνείδησής τους αρνήθηκαν να ακολουθήσουν την κομματική «μνημονιακή» γραμμή και καταψήφισαν τα κυβερνητικά νομοσχέδια για τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις, επικαλούμενοι το άρθρο 60§1 του Συντάγματος και δηλώνοντας ότι οι συμβάσεις αυτές είναι εις βάρος και των Συνταγματικών δικαιωμάτων του Λαού και εις βάρος της εθνικής κυριαρχίας. Οι βουλευτές αυτοί που τόλμησαν να ψηφίσουν σύμφωνα με το άρθρο 60§1 του Συντάγματος, διεγράφησαν από το κόμμα τους «αυτοστιγμεί», δηλαδή αμέσως μετά την γνωστοποίηση της ψήφου τους, με απόφαση του αρχηγού, χωρίς την τήρηση καμμιάς δημοκρατικής διαδικασίας, από εκείνες που το Σύνταγμα απαιτεί να έχουν στην οργάνωσή τους τα κόμματα. Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση των μνημονίων στην οποία παραβιάσθηκε κατάφωρα το άρθρο 60§1, αλλά το ίδιο συμβαίνει δυστυχώς κάθε φορά που η κυβέρνηση φέρει προς ψήφιση κάποιο νομοσχέδιο που η ίδια το χαρακτηρίζει σημαντικό. Ο αρχηγός του κόμματος αδιαφορώντας για το άρθρο 60§1 του Συντάγματος θέτει στους βουλευτές θέμα κομματικής πειθαρχίας και διαγράφει όποιον από αυτούς τολμήσει να εναντιωθεί στην κομματική γραμμή! Έτσι η διάταξη του άρθρου 60§1 του Συντάγματος κατέστη πλέον κενό γράμμα και πετάχθηκε στον κάλαθο των αχρήστων από τα ίδια τα κόμματα και ασφαλώς από την κυβέρνηση που αυτά τα ίδια στήριζαν στη Βουλή. Έτσι στην ουσία ο βουλευτής και αντιπρόσωπος του Λαού, πλέον ούτε τον Λαό, ούτε το έθνος, ούτε το Σύνταγμα υπηρετεί, αλλά υπηρετεί τον αρχηγό του κόμματος.
Επίσης ο εκλογικός νόμος προβλέπει ότι, εφόσον επαναπροκηρυχθούν εκλογές εντός δεκαοκτώ μηνών από τις προηγούμενες, αυτές θα διεξαχθούν με υποχρεωτική λίστα υποψηφίων, με αποτέλεσμα βουλευτές να εκλεγούν οι πρώτοι κατά σειρά υποψήφιοι της λίστας του ψηφοδελτίου, την οποία θα καθορίσει το κόμμα κατά εκλογική περιφέρεια, και όχι, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, οι πρώτοι σε σταυρούς προτίμησης εκ του Λαού υποψήφιοι. Έτσι το δικαίωμα του πολίτη να εκλέγει τους εκπροσώπους της αρεσκείας του στη Βουλή, το οποίο εθεωρείτο ένα από τα εναπομείναντα λείψανα της γνήσιας Δημοκρατίας, καταργείται στην ουσία, αφού εξαντλείται πλέον μόνο στην επιλογή του κόμματος το οποίο προτιμά ο πολίτης, προς μεγάλο θρίαμβο της κομματικής δημοκρατίας, η οποία δεν είναι παρά κομματική ολιγαρχία, με πολύ έντονα τα στοιχεία της τρομοκρατίας η οποία εκδηλώνεται σε βάρος των βουλευτών!
Σύμφωνα λοιπόν με τον νόμο (άρθρο 34 του Π.Δ.152/1985), η λίστα υποψηφίων βουλευτών κάθε κόμματος καθορίζεται αποκλειστικώς από το κόμμα, και ειδικώτερα από το αρμόδιο όργανο το οποίο σε τελευταία ανάλυση είναι ο αρχηγός του. Ο νόμος δεν θέτει κανένα κριτήριο στην επιλογή των υποψηφίων βουλευτών, αλλά αυτή αφήνεται στην απόλυτη δικαιοδοσία του αρχηγού του κόμματος. Έτσι καθιερώνεται η απόλυτη κυριαρχία του κόμματος στην κοινοβουλευτική ζωή της χώρας, με την κυριαρχία του Λαού να περιορίζεται σημαντικά, αφου οι πολιτες δεν εχουν επιλογες και οποιες υπαρχουν ειναι δωτες απο τισ συμμωριεσ των κομματων. Ο λόγος της καθιέρωσης του αντιδημοκρατικού θεσμού της εκλογής υποψηφίων με λίστα, είναι προφανής: είναι η ενίσχυση της κομματικής δημοκρατίας, τουτέστι της απόλυτης «κομματοκρατίας», με απώτερο σκοπό την περαιτέρω περιστολή των δικαιωμάτων του Λαού, τον οποίο κανείς πλέον δεν θέλει πραγματικά κυρίαρχο!
Ο θεσμός της εκλογής με λίστα υποψηφίων έχει διττή αντιδημοκρατική ενέργεια, καθόσον δρα αντιδημοκρατικώς τόσο προς την κατεύθυνση του Λαού, όσο και προς την κατεύθυνση των βουλευτών. Προς την κατεύθυνση του Λαού, διότι στερεί από αυτόν το δικαίωμα να εκλέγει τους αντιπροσώπους του, αφού πλέον το δικαίωμα αυτό περνά κατ’ουσίαν στο κόμμα, και ειδικώτερα στον αρχηγό του κόμματος, ο οποίος αποφασίζει αντί του Λαού ποιοι θα τον αντιπροσωπεύσουν στο κοινοβούλιο. Προς την κατεύθυνση δε των βουλευτών, διότι τους μεταβάλλει σε έρμαια του αρχηγού του κόμματος, ο οποίος τους εξουσιάζει πλήρως, διαχειριζόμενος την ψήφο τους κατά την ιδίαν αυτού βούληση, με την απειλή ότι αν δεν συμμορφωθούν με την γνώμη του, θα διαγραφούν από το κόμμα και δεν θα συμπεριληφθούν στη λίστα των υποψηφίων στις επόμενες εκλογές. Το ότι η εκλογή των βουλευτών με λίστα είναι αντισυνταγματική, δεν χρειάζεται να τονισθεί ιδιαίτερα, διότι προκύπτει ευθέως από την απλή ανάγνωση των άρθρων 51§3 και 52 του Συντάγματος, σύμφωνα με τα οποία α) οι βουλευτές εκλέγονται με άμεση, καθολική και μυστική ψηφοφορία από τους πολίτες που έχουν εκλογικό δικαίωμα, όπως ο νόμος ορίζει, και β) η ελεύθερη και ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας τελεί υπό την εγγύηση όλων των λειτουργιών της πολιτείας, που έχουν υποχρέωση να την διασφαλίζουν σε κάθε περίπτωση… Με βάση λοιπόν τις διατάξεις αυτές, οι βουλευτές «εκλέγονται από τους πολίτες που έχουν το εκλογικό δικαίωμα». Αυτό σημαίνει ότι οι βουλευτές πρέπει να εκλέγονται από τον Λαό και όχι από το κόμμα, όμως με βάση τις εκλογές με λίστα υποψηφίων που καταρτίζεται κατά τα ανωτέρω από το κόμμα, οι βουλευτές δεν εκλέγονται από τον Λαό, αλλά από το κόμμα, το οποίο υποχρεώνει τους πολίτες να «εκλέξουν» αυτούς ως βουλευτές που εκείνο προτείνει, και όχι άτομα της δικής τους αρεσκείας, παρ’όλο που δεν έχει (το κόμμα) αυτό το δικαίωμα από το Σύνταγμα.
Το κοινοβουλευτικό σύστημα επί των ημερών μας κατευθύνεται σε όλες τις εκφάνσεις του από τον κομματικό φόβο, τον οποίο εμπνέουν τα κόμματα στους βουλευτές και αντιπροσώπους του Λαού.
Πρώτον, είναι η απειλή και ο φόβος της διαγραφής τους από το κόμμα· και δεύτερον, η απειλή και ο φόβος της μη συμμετοχής τους στη λίστα υποψηφίων βουλευτών, την οποία λίστα καταρτίζει ο αρχηγός του κόμματος. Έτσι με επικρεμάμενη επί των κεφαλών τους την κομματική ρομφαία, οι αντιπρόσωποί μας ζουν συνεχώς κάτω από τον στυγνό εκβιασμό της κομματικής πειθαρχίας και έχουν να επιλέξουν ή την τυφλή υποταγή στον αρχηγό ή να πάνε στο σπίτι τους. Αν προσωρινά ανεξαρτητοποιηθούν όπως έπραξαν αρκετοί, μόνοι τους δεν έχουν πλέον καμμία τύχη για επανεκλογή τους. Συνεπως και να θελουν ορισμενοι δεν μπορουν να εχουν δικια τους αποψη ... Έτσι θα πρέπει πάλι να αποφασίσουν τι προτιμούν να επιλέξουν: να πάνε στο σπίτι τους ή στο κομματικό μαντρί; Η αληθινή Δημοκρατία και ο Συνταγματικός νομοθέτης τον αντιπρόσωπο του Λαού ούτε στο σπίτι τον θέλουν ούτε περιορισμένο, «μαντρωμένο», σε κομματικό «μαντρί» να κοιτά τι θέλει ο αρχηγός του «μαντριού».
Ο Συνταγματικός νομοθέτης διά του Άρθρ.51 παρ.2 ορίζει ότι οι βουλευτές δεν είναι αντιπρόσωποι του κόμματος, αλλά του έθνους και του λαού και γι’αυτό με το άρθρο 60 παρ.1 ορίζει ότι: «Οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση». Η δημοκρατία είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ελευθερία, η οποία συνιστά την ουσία της! Χωρίς ελευθερία δεν νοείται δημοκρατία! Χωρίς την κοινοβουλευτική ελευθερία δεν μπορεί να λειτουργήσει το κοινοβουλευτικό πολίτευμα. Η απαλλαγή του βουλευτή από οποιαδήποτε εξάρτηση είναι κατά μία άποψη απόλυτη και ισχύει έναντι πάντων. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να θέσει περιορισμούς και μάλιστα εκβιαστικούς στην γνώμη και την ψήφο των αντιπροσώπων του Λαού.
Δυστυχώς οι Έλληνες βουλευτές είναι πλέον απολύτως υποταγμένοι στα κόμματά τους, τα οποία προσδιορίζουν την ψήφο τους και κατευθύνουν την γνώμη τους στην δική τους προκαθορισμένη γραμμή, παραβιάζοντας έτσι τη διάταξη του άρθρου 60§1 κατά τρόπο ευθύ και απροκάλυπτο! Η ψήφος του βουλευτή πλέον ανήκει στο κόμμα, και η γνώμη του πρέπει πάντα να συμπίπτει με την κομματική γραμμή. Ελεύθερη ψήφος εντός του κόμματος δεν νοείται. Ο βουλευτής με την ελεύθερη ένταξή του στο κόμμα αυτοπεριορίζεται και εκχωρεί την ψήφο του στο κόμμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ το τελευταίο διάστημα τέθηκε πλήθος ζητημάτων που αφορούσαν την εθνική υπόσταση του έθνους και την εξαθλίωση του κυρίαρχου Λαού, ουδείς αντιπρόσωπός μας δεν συγκάλεσε σε δημόσια συνάθροιση τον Λαό της περιφερείας του να τον ενημερώσει περί αυτών και να ζητήσει να μάθει τη βούλησή του και τι τελικά ο Λαός ο οποίος τον εξουσιοδότησε θέλει να ψηφίσει ο αντιπρόσωπός του. Αγνόησαν παντελώς τη βούληση αυτών που τους έθεσαν εκπροσώπους τους. Έτσι και οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι εμπράκτως διαχρονικά δείχνουν να αδιαφορούν για τη βούληση του εντολοδότη τους Λαού και να ενδιαφέρονται μόνο για τη βούληση του αρχηγού τους και όχι μόνο, αφού τις περισσότερες φορές νομοθετούν υπέρ εθνικών εργολάβων και εκδοτών και εις βάρος των συμφερόντων του Λαού. Επομένως δεν περιορίζεται έξωθεν, ώστε να γίνεται λόγος περί εμφανούς παραβίασης της ως άνω συνταγματικής διατάξεως, αλλά έσωθεν, οικειοθελώς κατά κάποιο τρόπο, κάτω όμως από την απειλή και τον φόβο που αιωρείται, παραιτείται από το «απεριόριστο και αδέσμευτο» του δικαιώματος της ψήφου και της γνώμης και αρνείται και να ενημερώσει τον Λαό και να γνωρίσει τη βούληση του Λαού. Σύμφωνα με την αντίληψη αυτή, η οποία εκφράζει τη βασική θέση της «κομματικής δημοκρατίας», αφού οι βουλευτές κατά το Σύνταγμα εκλέγονται μόνο μέσα από τα κόμματα, είναι λογικό αυτά να καθορίζουν και την ψήφο τους. Και για όσο χρόνο ο βουλευτής παραμένει στο κόμμα, οφείλει να θέτει στη διάθεση αυτού την ψήφο του, την οποία δεν επιτρέπεται να διαχειρίζεται κατά το δοκούν, αλλά σύμφωνα πάντα με την κομματική γραμμή, την οποία οφείλει να ακολουθεί πάντοτε χωρίς καμμία απολύτως παρέκκλιση. Δεν αμφισβητούμε ότι υπάρχουν κάποιοι αντιπρόσωποί μας που σέβονται τον Λαό που τους ψήφισε και προσπαθούν να τον υπηρετούν κάτω ακόμα και από τις απειλές και τους φόβους που προαναφέραμε και υφιστάμενοι και συνέπειες για τη συνεπή προς τον Λαό στάση τους. Αυτοί δυστυχώς όμως μετριούνται στα δάχτυλα του ενός και μόνο χεριού και υφίστανται τις συνέπειες της κομματικής αυταρχικής «Δημοκρατίας». Οι περισσότεροι όχι μόνο δεν ενημερώνουν τον Λαό, λ.χ. τι απαιτεί το προς ψήφιση μνημόνιο, όχι δεν ζητούν να μάθουν ποια είναι η βούληση του Λαού για το συγκεκριμένο θέμα, τι θέλει να ψηφίσουν, αλλά υπογράφουν και ψηφίζουν τα μνημόνια χωρίς καν να τα διαβάσουν(!!), υπηρετώντας απόλυτα και με τυφλή εμπιστοσύνη τη θέληση των τοκογλύφων δανειστών, που δι’αυτών των μνημονίων επιβάλλουν επαχθή μέτρα στον Λαό και το έθνος. Για χάρη της αλήθειας σας παραθέτουμε το κατωτέρω βίντεο ως ένα απλό απτό παράδειγμα ενός υπουργού.
2) ΛΕΥΚΗ ΕΝΤΟΛΗ, ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ KAI ΨΕΥΤΗ...
Ο τρόπος της διακυβέρνησης δεν καθορίζεται πλέον από τον Λαό, αλλά από τα κόμματα τα οποία προεκλογικώς γνωστοποιούν και εξαγγέλλουν στον Λαό το κυβερνητικό τους πρόγραμμα ώστε βάσει αυτού ο Λαός να κάνει την επιλογή του. Όλοι πλέον έχουμε βιώσει όλα αυτά τα έτη το αδιάψευστο γεγονός ότι το κόμμα στο οποίο εκχωρούμε την εξουσία για την διακυβέρνηση της χώρας μας, ποτέ σχεδόν δεν τηρεί την προεκλογικώς κατατεθείσα κυβερνητική του πρόταση. Τις περισσότερες φορές αμέσως μετά την ανάληψη της εξουσίας προβαίνει σε ενέργειες ακριβώς αντίθετες από αυτές που δεσμεύτηκε προκειμένου να εκμαιεύσει την ψήφο των πολιτών. Πάντα σχεδόν μετά τις εκλογές ο Λαός συνειδητοποιεί ότι με πρόθεση και δόλο εξαπατήθηκε, όμως η υπάρχουσα δημοκρατία ευνοεί τον απατεώνα και ψεύτη πολιτικό και στον απατηθέντα ψηφοφόρο πολίτη δεν δίνει το δικαίωμα ούτε άμεσης ανάκλησης της εξουσιοδότησης και εντολής που έδωσε, ούτε του δίνει το δικαίωμα να προσφύγει στα ποινικά ή πολιτικά δικαστήρια ώστε να δικαιωθεί. Αντιθέτως κόμματα, υπουργοί, πρωθυπουργοί και βουλευτές έχουν φροντίσει ώστε να περιφρουρούνται με νόμους που κατοχυρώνουν την ασυλία τους, νόμους περί ευθύνης υπουργών που τους απαλάσσουν ακόμα και για κακουργήματα κ.λ.π. Μετά δε την υφαρπαγή της ψήφου σου οι την εξουσία λαμβάνοντες όχι μόνο δεν είναι υπόλογοι στον νόμο για την εξαπάτησή σου, αλλά πλέον είναι η νομοθετική και εκτελεστική εξουσία. Αυτή η διαμορφωθείσα «κομματική Δημοκρατία» αναγνωρίζει τελικά ότι ως Λαός δεν έδωσες την εντολή διακυβέρνησης σύμφωνα με το προεκλογικό κυβερνητικό πρόγραμμα που σου εξήγγειλαν και υποσχέθηκαν, αλλά αναγνωρίζει ότι έδωσες λευκή εντολή στο κόμμα που κυβερνά τη χώρα να κάνει ό,τι θέλει επί τέσσερα χρόνια χωρίς να λογοδοτεί σε κανέναν.
Αυτή λοιπόν η «Δημοκρατία» τους επιτρέπει να σε ενημερώνουν προεκλογικά ότι λεφτά υπάρχουν για αυξήσεις μισθών, συντάξεων… ότι ως κράτος έχουμε μία εκ των 30 ευρωστότερων οικονομιών του πλανήτη και μόλις υφαρπάσουν την διά της ψήφου εξουσιοδότησή σου, τους επιτρέπει μέσα στα 4 έτη χωρίς τη συγκατάθεσή σου να συνάψουν δανειακές συμβάσεις και να υπογράψουν μνημόνια εκχωρώντας την εθνική και λαϊκή κυριαρχία, υπογράφουν να επιβληθούν στον Λαό επαχθή και απεχθή μέτρα που τον κάνουν να προτιμά τον θάνατο διά της αυτοκτονίας από τη ζωή, να αναζητά στα σκουπίδια και στα συσσίτια τον επιούσιο άρτο του. Παίρνουν από τον Έλληνα το σπίτι ώστε να κάνει σπίτι του τα παγκάκια στις πλατείες και τα πεζοδρόμια, του επιβάλλουν δυσβάστακτες φορολογίες, στις οποίες αδυνατώντας να ανταπεξέλθει νομοθετούν να μπαίνει φυλακή. Καταργούν το Σύνταγμα, προάγουν πλήθος αντισυνταγματικών καταστάσεων με τροπολογίες και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.......
Ο οποιοσδήποτε πολιτικός «σωτήρας» με διαβεβαιώνει προεκλογικά ότι με το κυβερνητικό πρόγραμμα που μου προτείνει θα με «σώσει» και μου ζητά να τον εξουσιοδοτήσω με την ψήφο μου, γνωρίζει πολύ καλά ότι μετά τη λήψη της ψήφου μου έχει «λευκή εντολή» και ότι «μετά την αποχώρησή μου από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται», ότι ουδεμία συνέπεια –ποινική ή αστική- θα έχει για την εξαπάτηση και ότι ο εντολοδότης Λαός δεν έχει δικαίωμα σε καμμία περίπτωση ανάκλησης της εντολής.
3) Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.......
Και ενω τελευταια βλεπουμε να ιδρυονται ανεξαρτητες αρχες οπωσ δηθεν (των προσωπικων δεδομενων) και (γενικης γραμματειας δημοσιων εσοδων) αλλα και αλλες....η δικαστικη εξουσια ειναι υφισταμενη της εκαστοτε κυβερνησης....
Από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα τρεις είναι οι βασικές λειτουργίες του κράτους: η νομοθετική, η εκτελεστική και η δικαστική. Όσο πλήρης και απόλυτη είναι η διάκριση των λειτουργιών αυτών, τόσο πλήρης είναι η δημοκρατία σε μία τέτοια πολιτεία. Αντίθετα, όπου η διάκριση των εξουσιών και λειτουργιών είναι περιορισμένη και συγκεχυμένη, εκεί υπάρχει έλλειμμα δημοκρατίας! Το ουσιαστικό περιεχόμενο της θεμελιώδους αυτής δημοκρατικής αρχής της διακρίσεως των εξουσιών, είναι αναμφιβόλως ή ανεξαρτησία εκάστης εξ αυτών έναντι των λοιπών. Ειδικότερα όμως η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης έναντι των δύο άλλων λειτουργιών του κράτους θεωρείται η «λυδία λίθος» της δημοκρατίας! Χωρίς ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν υπάρχει δημοκρατία. Στην ιστορία της Δικαιοσύνης και ειδικώτερα της αρχής της διακρίσεως των εξουσιών και του ρόλου αυτής ως εγγυητή της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης, θα παραμείνει ως φωτεινό ορόσημο εκείνη η περίφημη -παροιμιώδης πλέον- απάντηση του γερμανού μυλωνά προς τον βασιλιά της Πρωσίας Φρειδερίκο τον Μέγα. Όταν εκείνος ο βασιλιάς ως αρχηγός της παντοδύναμης εκτελεστικής εξουσίας θέλησε να ιδιοποιηθεί με τη βία τον μύλο του, ο μυλωνάς του απάντησε: «Βασιλιά, μην ξεχνάς πως υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο»! Ο μυλωνάς είχε τη βεβαία πεποίθηση ότι αν ο βασιλιάς καταχρασθεί εις βάρος του την εξουσία και παρανομήσει, τότε οι δικαστές απροσωπόληπτα θα καταδικάσουν τον βασιλιά. Η θαρραλέα αυτή απάντηση του απλού φτωχού γερμανού πολίτη προς τον παντοδύναμο βασιλιά, δείχνει τη βαθιά πίστη του λαού στην ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, αλλά και προς την αρχή της διακρίσεως των εξουσιών. Ο βασιλιάς περιορίζεται στα βασιλικά του καθήκοντα και ο δικαστής στα δικαστικά καθήκοντά του, και αν ο βασιλιάς παρανομεί, τότε ο δικαστής έχει την υποχρέωση να τον δικάσει.
Εάν ο Λαός απωλέσει την εμπιστοσύνη του στη Δικαιοσύνη, η δημοκρατία έχει ήδη πεθάνει, ανεξάρτητα από τον λόγο ο οποίος οδήγησε τον Λαό στη απογοήτευση και αγανάκτηση. Από όσα βιώνουμε στην πατρίδα μας, καθίσταται φανερό ότι η Δικαιοσύνη είναι σχεδόν πλήρως υποταγμένη στην εκτελεστική εξουσία. Στο συμπέρασμα αυτό καταλήγει κανείς κυρίως από την επέμβαση των άλλων δυο λειτουργιών στην ανάδειξη της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, με την οποία καταλύεται ουσιαστικώς η καλούμενη προσωπική ανεξαρτησία των δικαστών. Οι προαγωγές στις θέσεις του προέδρου και των αντιπροέδρων των Ανώτατων Δικαστηρίων της χώρας γίνονται από το Υπουργικό Συμβούλιο. Το ίδιο ισχύει και για την προαγωγή στη θέση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου (άρθρο 90 παρ.5). Με αυτό τον τρόπο η εκτελεστική εξουσία χειραγωγεί και ελέγχει πλήρως τη Δικαιοσύνη, αφού έχει τη δυνατότητα να επιλέγει και να τοποθετεί στις ηγετικές θέσεις της Δικαιοσύνης δικαστές της απόλυτης εμπιστοσύνης της. Ο έλεγχος δε της Δικαιοσύνης εκ μέρους της εκτελεστικής εξουσίας επιτυγχάνεται πλήρως, αφού στο Ανώτατο δικαστικό Συμβούλιο προεδρεύει ο πρόεδρος του αντίστοιχου Ανώτατου Δικαστηρίου, ο οποίος επηρεάζει καταλλήλως τα μέλη του. Αλλά ο έλεγχος επιτυγχάνεται και άμεσα, θα λέγαμε, με την αναγνώριση στον Υπουργό Δικαιοσύνης του δικαιώματος διαφωνίας προς τις αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστικού Συμβουλίου (άρθρο 90 παρ.3).
Αλλά, σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, το 2010 με έναν προκλητικώς αντισυνταγματικό τρόπο απέκτησε και η νομοθετική εξουσία δικαίωμα συμμετοχής στην εκλογή της ηγεσίας των Ανωτάτων Δικαστηρίων με τον νόμο 3841/2010. Έτσι με το άρθρο 1 του νόμου αυτού, ορίζεται ότι πριν από την εισήγηση του αρμόδιου υπουργού και την απόφαση του υπουργικού συμβουλίου και την έκδοση του Προεδρικού Διατάγματος, απαιτείται η διατύπωση γνώμης από τη διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής επί ενός καταλόγου υποψηφίων που προτείνονται από τον Υπουργό, η οποία πάντως δεν είναι δεσμευτική για την εισήγηση του Υπουργού. Πρόκειται για ευθέως αντισυνταγματική διάταξη όσο και ωμή επέμβαση της νομοθετικής εξουσίας στην εκλογή της ηγεσίας της Δικαιοσύνης, με ένα συνταγματικώς ανύπαρκτο όργανο της Βουλής, την καλούμενη «διάσκεψη των προέδρων» της. Η αντισυνταγματικότητα εν προκειμένω είναι πρόδηλη, διότι καταλύεται πλέον η αρχή της διακρίσεως των εξουσιών και εξαφανίζονται και τα εναπομείναντα ελάχιστα ίχνη της προσωπικής ανεξαρτησίας των Δικαστών. Η Δικαιοσύνη υποδουλώνεται πλέον και «με τον νόμο» στη νομοθετική εξουσία, η οποία γνωμοδοτεί για την καταλληλότητα της ηγεσίας της! Έτσι οι Δικαστές καθίστανται υποχείρια της νομοθετικής εξουσίας και των πολιτικών αντεγκλήσεων εντός και εκτός Βουλής προς δόξαν της κομματικής Δημοκρατίας μας!
Στην Ελλάδα τα τελευταία έτη βιώνουμε την εξαφάνιση κάθε εναπομείναντος ίχνους εμπιστοσύνης στην ελληνική Δικαιοσύνη. Εάν κάποιος για να μην πεθάνει, πωλεί στον δρόμο κουλούρια χωρίς άδεια, η δικαιοσύνη αμέσως ευαισθητοποιείται και καταδικάζει τον κουλουρτζή. Την ίδια όμως χρονική συγκυρία που κάποιοι συνειδητά κατέστρεψαν την Ελλάδα και τους Έλληνες, εκχώρησαν την εθνική κυριαρχία, καταπατούν το Σύνταγμα, εδραίωσαν την διαφθορά στην Ελλάδα, ξεπούλησαν τη δημόσια περιουσία, κατεδάφισαν το ασφαλιστικό σύστημα, κατέστρεψαν το σύστημα υγείας,… η Δικαιοσύνη αποδεικνύει ότι είναι τυφλή και κωφή, αφού δείχνει να μη βλέπει, να μην ακούει και φυσικά να μην επεμβαίνει.
4) ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ......
Τα κόμματα της εξουσίας που κυβερνούν τη χώρα τα τελευταία 25 έτη, συνετέλεσαν στην χρεωκοπία της χώρας το 2009 και στην υποταγή της ελληνικής κοινωνίας στις μνημονιακές πολιτικές των τοκογλύφων-πιστωτών τον Μάϊο του 2010. Πρέπει δε να επισημανθεί ότι για την χρεωκοπία της πατρίδος μας δεν ευθύνονται μόνο τα δύο κόμματα εξουσίας (τα οποία φέρουν την κύρια ευθύνη), αλλά και τα κόμματα της αντιπολίτευσης και της αριστεράς, τα οποία ουδέποτε τη δεκαετία του 1990 ενημέρωσαν τον Λαό για το δυσθεώρητο δημόσιο χρέος και για το ότι το κράτος δεν μπορούσε πλέον ούτε τους τόκους των δανείων να καλύπτει. Δεν υπήρξε ποτέ ούτε μια καταγγελία στο ελληνικό κοινοβούλιο από την αριστερά για το δυσθεώρητο χρέος της πατρίδος, για τα αστρονομικά ποσά των εξωτερικών δανείων που ελαμβάνοντο έως και το 2009 και για το γεγονός ότι η Ελλάδα δεν ηδύνατο πλέον ούτε τους τόκους αυτών των δανείων να καλύπτει. Ενώ η χώρα αφανιζόταν από τη Λερναία Ύδρα του δημοσίου χρέους, ενώ όλοι οι αριθμοί σύγκλησης που είχε επιβάλει η Ε.Ε., πληθωρισμού, επιτοκίων, ελλείμματος και χρέους είχαν εκτροχιασθεί (αναφέρω ενδεικτικά ότι το έλλειμμα δεν επιτρεπόταν να είναι πάνω από το 3%, το 2009 είχε εκτιναχθεί στο 15,6%, το δε χρέος δεν επιτρεπόταν να είναι πάνω από 60% επί του Α.Ε.Π. και σε εμάς το 2009 είχε φθάσει στο 127,9% κι έως δε τον Απρίλιο του 2014 έφθασε στο 283,3%!!), ενώ λοιπόν εβρίσκετο η Ελλάδα σ’αυτή την άθλια οικονομική κατάσταση, αυτοί (τα κόμματα της αριστεράς και όχι μόνο), ήταν διαρκώς στους δρόμους με διαδηλώσεις, απαιτώντας συνεχώς αυξήσεις μισθών, συντάξεων, προσλήψεις στο δημόσιο και μονιμοποιήσεις, ελαφρύνσεις φορολογίας και διαμαρτυρόμενοι για κάθε μέτρο που τα κόμματα εξουσίας επιχειρούσαν να λάβουν -κάτω από τα αδιέξοδα στα οποία είχαν περιέλθει- για να περιορίσουν τα εκτροχιασμένα δημόσια ελλείμματα που μεγάλωναν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς. Με την πολιτική τους αυτή λοιπόν, και τα κόμματα της αριστεράς κοιτούσαν την εξασφάλιση του κομματικού τους συμφέροντος· κι έτσι, θέλοντας να φαίνονται καλοί στον Λαό, συμμετείχαν στην καταστροφή του δημόσιου συμφέροντος και της οικονομίας της χώρας, διότι το μόνο που έκαναν ήταν και αυτά να αναγκάζουν τα κόμματα εξουσίας να χρεώνουν έτι περισσότερο την χώρα μας δανειζόμενα από τους στυγνούς τοκογλύφους δανειστές, που αυτοί φρόντιζαν αφειδώς να δανείζουν για να υποθηκεύσουν έθνος, Λαό, δημόσια περιουσία. Με τέτοιο πνεύμα κομματοκρατίας που εμφορούντο όλοι οι πολιτικοί (πλην ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων), αποκτήσαμε το μεγαλύτερο αναλογικά χρέος πάνω στον πλανήτη, το οποίο είναι σχεδόν άγνωστο και απροσδιόριστο στο σύνολό του.
Με την υπογραφή των αλλεπάλληλων «μνημονίων και των αντίστοιχων δανειακών συμβάσεων άρχισαν αθρόες παραβιάσεις της εθνικής μας κυριαρχίας. Ειδικώτερα με τις ενοποιημένες στην ουσία διεθνείς αυτές συμβάσεις δεν περιορίζεται απλώς η εθνική μας κυριαρχία, αλλά σχεδόν καταργείται, διότι με το διεθνές αυτό καθεστώς η Ελλάδα παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, την οποία εκχωρεί στους δανειστές της χωρίς να τηρούνται οι όροι του άρθρου 28§2 και 3 του Συντάγματος. Αλλά και η οικονομική κυριαρχία καταργείται, αφού πλέον για την οικονομική πολιτική της χώρας μας δεν αποφασίζει η ελληνική κυβέρνηση, δεν αποφασίζουν αυτοί που εμείς επιλέξαμε να μας κυβερνήσουν, αλλά οι δανειστές, οι οποίοι επέβαλαν στην Ελλάδα οικονομική και όχι μόνο κατοχή, η οποία συνίσταται: α) στον λεπτομερή και αυστηρότατο έλεγχο των οικονομικών εν γένει, και των δημοσιονομικών ειδικώτερα πραγμάτων της χώρας μέσω της «Τρόϊκα», β) στην υπόδειξη από την Τρόϊκα προς την ελληνική κυβέρνηση των μέτρων τα οποία οφείλει να λαμβάνει αυτή για την εξυπηρέτηση των δανειακών της υποχρεώσεων προς το Δ.Ν.Τ. και την Ευρωπαϊκή Ένωση, και γ) την παρακολούθηση της πιστής εφαρμογής των υποδειχθέντων μέτρων επίσης από την Τρόϊκα, η οποία στην ουσία εποπτεύει την ελληνική κυβέρνηση, η οποία έχασε στην πραγματικότητα την κυριαρχία της! Περαιτέρω η εθνική μας κυριαρχία περιορίζεται ακόμη περισσότερο με τη δέσμευση όλων ανεξαιρέτως των εθνικών πόρων υπέρ των δανειστών μας, σύμφωνα με ρητό όρο της δανειακής σύμβασης. Αυτό σημαίνει ότι η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο προς το συμφέρον του Λαού της, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς, αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου!
Αλλά η ευθεία πλέον κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας μέσω των επαράτων μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων επέρχεται με τον άλλο επονείδιστο όρο τους, σύμφωνα με τον οποίο η Ελλάδα ρητώς και ανεπιφυλάκτως παραιτείται από όλες τις ενστάσεις εθνικής κυριαρχίας, δηλαδή με άλλα λόγια παραιτείται από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος, και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, μάλιστα δε στους «εταιρικούς» δανειστές! Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός να αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο, εν καιρώ ειρήνης, υπό την οικονομική πίεση όχι των εχθρών του αλλά των δεδηλωμένων φίλων του και «εταίρων» σε μία συμμαχία που φιλοδοξεί να γίνει ενιαίο κράτος με τη συμμετοχή και της Ελλάδας, την οποία όμως φρόντισαν προηγουμένως να υποτάξουν ήδη και κατέλυσαν ως κράτος δίνοντας έτσι ένα πρώτο δείγμα γραφής του τι ακριβώς «δημοκρατικό» κράτος ονειρεύονται να συστήσουν! Οι δανειστές-εταίροι μας γνωρίζουν καλώς, και πάντως καλύτερα από εμάς τους ίδιους τους Έλληνες, σε ποιο σημείο εθνικής πλέον εξαθλίωσης και αναξιοπιστίας έχουν φέρει την Ελλάδα, ώστε δεν την εμπιστεύονται πλέον, και γι’αυτό περιέλαβαν στη δανειακή σύμβαση και άλλο άκρως μειωτικό για τη χώρα μας όρο, σύμφωνα με τον οποίο για την επίλυση κάθε διαφοράς που τυχόν θα προκύψει από την εκτέλεση της σύμβασης αυτής θα εφαρμόζεται το αγγλικό και όχι το ελληνικό Δίκαιο! Κι έτσι επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας! Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούμε πλέον να μιλάμε απλώς για παραβίαση του εθνικού μας Συντάγματος σε ό,τι αφορά την εθνική μας κυριαρχία, αλλά για κατάλυση του ίδιου του ελληνικού κράτους!
Η άδικη και άνιση φορολόγηση που επέβαλαν στον Λαό, σε συνδυασμό μάλιστα με την περικοπή μισθών, συντάξεων και αύξηση απολύσεων, συνιστά κατάφωρη καταπάτηση του Συντάγματος και του άρθρου 4 παρ.5, και με αυτή το κράτος στρέφεται κατ’ουσίαν εναντίον των υπηκόων του και κατ’επέκταση της ίδιας της υπάρξεώς του.
Ο επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων της Ε.Ε.., Γίρκι Κατάινεν, δήλωσε ότι δεν ισχύουν ούτε ο Χάρτης των Θεμελιωδών Δικαιωμάτων ούτε το Δίκαιο της Ε.Ε. στην Ελλάδα και τις χώρες του μνημονίου. Όταν από τους Έλληνες πολίτες έχει αφαιρεθεί κάθε θεμελιώδες δικαίωμα και οι κυβερνήσεις είναι υποταγμένες στη θέληση των δανειστών, ποιος ο λόγος ενάσκησης του δικαιώματος της ψήφου; Άλλοι πια είναι νοικοκυραίοι· ο Κυρίαρχος Λαός ζει μόνο για να πληρώνει και για να ψηφίζει τύποις κάθε τέσσερα έτη; Ή θα εμπιστευθούμε να μας σώσουν αυτοί που όπως προείπαμε όλα αυτά τα έτη συνέβαλαν ενεργητικώς ή παθητικώς στη δημιουργία του υπέρογκου χρέους και ελλείμματος;
5) ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΟΥ
Η περιθωριοποίηση του εθνικού μας Συντάγματος και ο περιορισμός της εθνικής μας κυριαρχίας ήταν τα «δώρα» των πολιτικών μας προς την ευρωπαϊκή κοινότητα. Το 1975, όταν ψηφίστηκε το ισχύον Σύνταγμα, φρόντισαν α) να περιλάβουν τη διάταξη του Άρθρ. 28 με την οποία ρυθμίζοντο συνταγματικώς πλέον η μεταβίβαση και ο περιορισμός της εθνικής μας κυριαρχίας στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα, β) νομοθέτησαν την υπεροχή των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και ειδικώτερα αυτών της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, έναντι του Εθνικού και Συνταγματικού μας Δικαίου και γ) εκχώρησαν αρμοδιότητες που προβλέπονται από το Σύνταγμα στα όργανα διεθνών οργανισμών.
Τότε όμως, Λαός, Πνευματικοί και πολιτικοί ταγοί κοιτούσαν μόνο την εκμετάλλευση των επιδοτικών προγραμμάτων. Έτσι τώρα σε όλους έρχεται ο… λογαριασμός, για να πληρώσουμε!!
Η ευρωπαϊκή ένωση προχωρά με την Ελλάδα να συμμετέχει υποτακτικά, ως ο επαίτης της γειτονιάς, που δεν τολμά εντός της ευρωπαϊκής ένωσης να πει «όχι» σε τίποτα απολύτως! Η μόνη δε ενημέρωση που παρέχεται στον ελληνικό Λαό για τις ευρωπαϊκές διαδικασίες της ένωσης, είναι το πότε θα συνέλθει το eurogroup για να αποφασίσει αν θα δώσει στην εξαρτημένη Ελλάδα την επόμενη δόση της, συστήνοντάς της ότι πρέπει προηγουμένως να συμμορφωθεί πλήρως προς τις οδηγίες τους. Στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα και στην ευρωζώνη εισήλθαμε με το σύνθημα «λιτότητα για να μπούμε» και μετά από τόσα χρόνια, ενώ έχουμε φθάσει σε θαυμαστά μέτρα εξαθλίωσης, απίστευτη ανεργία, το σύνθημα συνεχίζει να είναι πάλι «λιτότητα για να μην βγούμε» από το ευρώ!! Και όλο αυτό γίνεται επειδή ο Λαός δεν θέλει να χάσει τη «δόση» του, τα ευρωχίλιαρα της πείνας και της υποδούλωσης.
Η Δημοκρατία, το κράτος Δικαίου και τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα αποτελούν σήμερα αδιαπραγμάτευτες αρχές και αξίες της Ε.Ε., όχι όμως για τους οικονομικά απολύτως πλέον υποταγμένους οικονομικά λαούς (όπως ο δικός μας), αλλά γι’αυτούς μόνο που υποτάσσουν με οικονομικό πόλεμο τα έθνη και από τους οποίους έχει μεριμνηθεί να εξαρτάται η «δόση» των εξαρτημένων και εξαθλιωμένων λαών.
6) ΜΩΡΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΟΝ ΒΟΥΛΕΤΑΙ ΑΠΩΛΕΣΑΙ
(μωραίνει ο Θεός αυτόν που θέλει να καταστρέψει
η φράση αυτή λέγεται σε περιπτώσεις επισήμανσης μιας ανοησίας, ή μιας καταστροφικής απόφασης.)
Με τις εκλογές ζητείται από την «κομματική Δημοκρατία» να δώσει ο Έλληνας πολίτης ένα λευκό, υπογεγραμμένο πληρεξούσιο χωρίς δυνατότητα ανάκλησης σε ένα πολιτικό αρχηγό και αντιπρόσωπό του. Με αυτό το λευκό πληρεξούσιο -όπως το λέει και η ίδια η λέξη- του εκχωρεί την πλήρη εξουσία διαχείρισης της τύχης του έθνους, της πατρίδας, του Λαού, της οικονομίας, της οικογένειας. Του εκχωρεί την εξουσία εν λευκώ να υπογράφει δανειακές συμβάσεις, μνημόνια, διά των οποίων απεμπολείται η εθνική κυριαρχία, καταργείται το Σύνταγμα, επιβάλλονται επαχθή μέτρα και εξαθλιώνεται ο Λαός, περικόπτοντας μισθούς, συντάξεις, αναπηρικά επιδόματα, καταθέσεις κ.λ.π…
ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ, ποιος από αυτούς που ψηφίζοντας εξουσιοδοτεί τους πολιτικούς εν λευκώ να διαχειρισθούν τα ανωτέρω, θα πήγαινε σε έναν συμβολαιογράφο και θα έκανε ένα πληρεξούσιο λευκό δίχως δικαίωμα ανάκλησης σε κάποιον εξ αυτών, ώστε να διαχειρισθεί τις προσωπικές του καταθέσεις, τον μισθό του, τα περιουσιακά στοιχεία του, τη γυναίκα του, τα παιδιά του κ.λ.π.;Πιστεύω κανείς. Για να διαχειρισθούν όμως τα κόμματα εν λευκώ όλα τα ανωτέρω, σπεύδει η συντριπτική πλειοψηφία και εξουσιοδοτεί τα κόμματα με λευκό πληρεξούσιο. Στη χρονική συγκυρία που η Ελλάδα ζει τις δυσκολότερες και κρισιμότερες στιγμές της ιστορίας της, ο ελληνικός Λαός εξουσιοδότησε ως αντιπροσώπους του ό,τι χειρότερο υπήρχε (πλην φυσικά των φωτεινών εξαιρέσεων), έτσι ώστε να ισχύει το: «Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα δημιουργείται από τον απαίδευτο Λαό, ο οποίος δείχνει να μην ενδιαφέρεται για τίποτα άλλο πέραν από το προσωπικό του οικονομικό συμφέρον. Είναι χαρακτηριστικό ότι συνεχώς διαδηλώνει μόνο για οικονομικούς λόγους. Μπορεί ένας βουλευτής να βγει και να πει κυνικά ότι υπέγραψε το μνημόνιο με τα επαχθή και απεχθή μέτρα για τον Λαό και εξαιτίας του να εξαθλιώνεται ο Λαός· αυτός ο βουλευτής φθάνει στις επικείμενες εκλογές στους ψηφοφόρους της περιφερείας του να τάξει διάφορα για να τον επανεκλέξουν με χαρά και να πανηγυρίσουν για την επανεκλογή του με την ελπίδα της υλοποίησης των ρουσφετιών. Αυτός ο Λαός με αυτό το ήθος και την παιδεία δεν έχει καμμία ελπίδα για αγαθή πορεία· είναι σίγουρο ότι αν δεν συμμορφωθεί, θα καταστραφεί δικαίως.
ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ........
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΕΛΗΝΟΦΩΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΘΑ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΝΑΝΤΙΩΘΕΙ ????????????
..................................Η'...........................................
ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΑΞΙΑΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΕΝΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥΣ????????
ΕΛΛΗΝΕΣ......................!!!!!!!!!!!
Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΩΣ ΕΘΝΟΣ-ΓΕΝΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑ ΔΗΜΩΝ
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑ)
Ε,ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΚΑΙ ΑΞΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΓΝΩΣΗ , ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΣΥΝΟΧΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ...!!!!!!!!!!!!
                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★