Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΚΦΩΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

Vasilis Theodoropoulos
ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΤΤΕΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ Κ.Λ.Π ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΥΓΗ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΣΤΟΥΣ ΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ «ΘΕΣΜΟΥΣ». ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΤΕ ΕΝΤΟΛΕΣ. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΗΝ ΕΚΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ή ΓΡΑΠΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΒΟΥΡΚΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΥΓΙΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ; ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ; ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΟΥΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΜΗΧΑΝΟΙ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΧΘΡΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ; ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΖΗΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ: ΠΟΣΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ.!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΤΩΡΑ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.
                    
  Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΦΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟΜΑΝΗΤΟΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ 90.4 ΠΕΙΡΑΙΑ 23-2-2014(ΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΑΞΙΟ-ΕΧΘΡΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,ΣΩΤΗΡΗ ΜΕΘΕΝΙΤΗ)
TO ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: TA EΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
Αρτέμης Σώρρας: Θα πω με δύο λόγια να καταλάβουνε όλοι οι συνέλληνες. Ακούστε συνέλληνες, υπήρχε ένα πολύ μεγάλο κλειδωμένο μυστικό το οποίο σιγά-σιγά μέσα από τις σελίδες μας που είναι πολύ ενημερωτικές και έχουμε έναν στρατό ανθρώπων πραγματικά άξιων, με πολύ καλά μυαλά και με πληροφορίες αν το θέλετε γιατί αν δεν είχαμε καλές πληροφορίες και δεν είχαμε τις δυνατότητες δεν θα φτάναμε μέχρι εδώ και δεν θα φτάσουμε και μέχρι εκεί που θέλουμε. Το κρυμμένο μυστικό, που δεν θα έπρεπε αν είναι , είναι δικό σας ότι τα χρήματα των Δήμων δεν είναι δικά μου είναι της Ελλάδος.
Εξήγησα πως προηγούμενη νέα τάξη πραγμάτων είχε δομήσει τον πλανήτη, δηλαδή ο τρόπος που όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα ήτανε δομημένο έτσι όπως εμείς οι άνθρωποι θα πω και όχι οι Έλληνες το στήσαμε και συμφωνήσαμε να δουλεύουμε. Που σημαίνει ο χαλκός που έχει συγκεκριμένη τιμή, το πετρέλαιο που τα κράτη το αγοράζουμε με συγκεκριμένη τιμή χρηματιστηρίου. Όλες αυτές οι συναλλαγές γίνονταν μέσω της παγκόσμιας τράπεζας και της εκτελεστικής τράπεζας της Federal Reserve σε μία μεγάλη συμφωνία που λέγεται Bretton Woods. Δηλαδή συμφωνήσανε στην αρχή 24 χώρες, μετά 44 πως θα κάνουνε τις συναλλαγές και θα πληρώνουνε οι πολίτες με συγκεκριμένα χρήματα όλα τα προϊόντα, όλα, όλα τα χρηματιστηριακά προϊόντα, και όλα είναι χρηματιστηριακά, με αποτέλεσμα από αυτά τα χρήματα το 60% θα ξαναγυρίζουν στα παγκόσμια ταμεία για να υπάρχει ένας κουμπαράς και να μην πτωχεύει κανένας ποτέ και οι χώρες σύμφωνα με το τι έχει βάλει μέσα, τα ποσοστά τους, θα διανέμονται τα κέρδη σε ένα μυστικό σύστημα, σε έναν μυστικό λογαριασμό όπου θα κυκλοφορεί αυτό πάνω από τα συστήματα των τραπεζών.

Άρα οι τράπεζες είναι δύο παράλληλοι λεωφόροι, ένα είναι το κάτω σύστημα που βλέπει ο κόσμος και μπορεί να κάνει συναλλαγές και το επάνω σύστημα, το κρυφό σύστημα, που είναι των αξιωματούχων το οποίο είναι «Quadrillion» παραπάνω από το κανονικό σύστημα. Οι χώρες έχουν χρήματά βάσει των συναλλαγών, δηλαδή είναι μία μετοχική σχέση του πλανήτη. Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν η Ελλάδα έχει πάρα πολλά χρήματα και βάλαμε και τότε που στήθηκαν οι μηχανισμοί το πώς το κάθε κράτος θα κατεβάζει τα χρήματά του. Για να κατέβουν αυτά τα χρήματα λοιπόν θα πρέπει να έχεις τις εγγυήσεις 130% οι οποίες θα πρέπει να είναι σε χρυσό ή σε ομόλογα χρυσού ή σε tri-play ομόλογα και θα καταθέτεις τα project που θέλεις για την κάθε χώρα και θα υπογράφει πάντα ο φορέας. Ο φορέας θα είναι πάντα ή βασιλιάς, ή πρωθυπουργός, ή πρόεδρος κράτους ή εκκλησιαστικός άρχοντας – άκου τι κάνουν, για να καταλάβετε από πού οι εκκλησίες βρίσκουνε χρήματα, όχι από το κερί.
Σας λέω ότι τα χρήματα των Δήμων είναι δικά σας χρήματα, εμείς βάζουμε τις εγγυήσεις, γι αυτό ο δήμαρχος υπογράφει μόνο μία πληρεξουσιότητα να φέρω λεφτά από εκεί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο και αυτός θα συνεχίσει να κάνει αυτό που θέλει. Στην περίπτωση όμως που ξέρουμε ότι οι δήμαρχοι είναι πολιτικά παιδιά και κατεβασμένα με ίδιο ακριβώς ταυτόσημο όπως με τη βουλή, όπως λειτουργεί η βουλή λειτουργεί και ο Δήμος και η πρώτη εξουσία του κράτους μας είναι από τους Δήμους, είναι πολύ σκελετωμένοι, οι μισοί είναι ήδη στη φυλακή, οι άλλοι είναι έξω γιατί τους κρατάνε – αν δεν είναι εκβιάσιμοι δεν είναι δήμαρχοι – και θεωρώ ότι όλοι οι Έλληνες να βάλουν τους δικούς τους δημάρχους. Θέλω να καταλάβουν ότι οι δήμαρχοι δεν είναι εξειδικευμένα παιδιά, παιδιά θα είναι εξειδικευμένα μόνο, αν το θέλετε, για να κλέβουν ή, αν το θέλετε, εγκάθετα ή στοχευμένα κομματικά. Από δω και πέρα ο κάθε Έλληνας μπορεί να διαχειριστεί τον Δήμο του και να πάει για να διεκδικήσει το χρίσμα του δημάρχου.

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Αλεξάνδρα Τσίκου
ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
(ΜΟΝΟ ΓΙΑ MH ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ MH ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ)
ΔΕΙΤΕ: http://dimoi.oramaellas.gr/


Ο Δήμος μπορεί να συνδράμει στο να γίνει η περιοχή ο πιο όμορφος, ενεργός, κερδοφόρος και δημιουργικός Δήμος, που να είναι ισχυρό βοήθημα προς τον Πολίτη, αλλά και κατ’ επέκταση για όλη την Ελλάδα και για όπου υπάρχει Έλληνας στο παγκόσμιο στερέωμα.
Ο Δήμος θα πρέπει να καλείται να κάνει κάθε πιθανή ενέργεια και προς κάθε κατεύθυνση για να βρεθούν ΑΜΕΣΑ λύσεις, γιατί είναι ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ η ΑΝΑΓΚΗ ν’ απεμπλακούμε από τα εγκληματικά μνημόνια της ντροπής όπως επιβλήθηκαν από τους δανειστές και επικυρώθηκαν από την γενική μας Κυβέρνηση, ούτως ώστε να ξεκινήσουμε μια υγιή αναπτυξιακή πορεία προς την πρόοδο και την ευημερία.
Η χρηματοοικονομική πρόταση που προτείνει ο Αρτέμης Σώρρας (Θεματοφύλακας), είναι καθόλα νόμιμη και μπορεί να υλοποιηθεί εντός των ορίων του νόμου Καλλικράτη.
                   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;;;;

Viky Charalambous
ΜΕΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟ
ΙΔΡΥΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε.-
ΚΥΡΩΣΗ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ
ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΓ΄
«ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ Α.Ε. ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ»
ΥΠΟΚΕΦΑΛΑΙΟ Α΄
ΣΥΣΤΑΣΗ - ΣΚΟΠΟΣ - ΕΔΡΑ - ΔΙΑΡΚΕΙΑ - ΚΕΦΑ-
ΛΑΙΟ - ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ
Άρθρο 184
Σύσταση
1. Συνιστάται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Ελ-
ληνική Εταιρεία Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.». Στις
διεθνείς σχέσεις, η Εταιρεία θα χρησιμοποιεί την επωνυ-
μία «Hellenic Corporation of Assets and Participations»,
(«H.C.A.P.»).
2. H Εταιρεία αποκτά νομική προσωπικότητα με την
καταχώριση του Καταστατικού της στο Γ.Ε.ΜΗ. της Γενι-
κής Γραμματείας Εμπορίου.
3. Η Εταιρεία διέπεται από τις διατάξεις του παρό-
ντος νόμου και συμπληρωματικά από τις διατάξεις του
κ.ν. 2190/1920.
4. Η Εταιρεία δεν ανήκει στο δημόσιο ή ευρύτερο
δημόσιο τομέα, όπως αυτός εκάστοτε ορίζεται. Οι δια-
τάξεις που αναφέρονται σε δημόσιες επιχειρήσεις, υπό
την έννοια του ν. 3429/2005 (Α΄314), δεν εφαρμόζονται
ως προς την Εταιρεία, εκτός αν αυτό ρητά προβλέπεται
στον παρόντα νόμο.
Άρθρο 186
Έδρα - Διάρκεια
1. Η Εταιρεία εδρεύει σε δήμο εντός του Νομού Αττικής
που ορίζεται στο Καταστατικό του.
2. Η διάρκεια της Εταιρείας ορίζεται σε ενενήντα εν-
νέα (99) έτη και αρχίζει από την καταχώριση στο Γενικό
Εμπορικό Μητρώο. Η διάρκεια δύναται να παρατείνεται
με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του μοναδικού με-
τόχου.
ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΙΜΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:
α. Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.
β. Το Ταμείο Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του
Δημοσίου του ν. 3986/2011 (Α΄ 152) («ΤΑΙΠΕΔ»).
γ. Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου ΑΕ του ν. 2636/1998
(Α΄ 198) («ΕΤΑΔ»).
δ. Η Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών Α.Ε., η οποία συ-
στήνεται σύμφωνα με την παράγραφο 8.
ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΚΛΑΔΟΥ ΑΜΕΣΗΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗΣ!!!!!!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ ΕΝΩ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;;;;
ΕΝΩ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΝΤΟΛΟΓΙΚΗ ΛΗΘΗ;;;

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ - ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤ' ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΦΕΚ ν. 4389/ 27.05.2016, ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ "ΦΑΝΤΑΣΜΑ" - ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ- ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
".....
4. Οι αρμοδιότητες που περιέρχονται στην Αρχή ή
στα όργανα αυτής, σύμφωνα με το παρόν άρθρο, καθώς και αυτές που έχουν ήδη μεταβιβασθεί στη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων και κείνται εντός του πεδίου των αρμοδιοτήτων της Αρχής, δεν μπορούν να αναμεταβιβασθούν στον Υπουργό Οικονομικών ή στον Aναπληρωτή Υπουργό ή στον Υφυπουργό Οικονομικών ή σε άλλα κυβερνητικά όργανα με μεταγενέστερη κανονιστική διοικητική πράξη...."

ΔΗΛΑΔΗ....

ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΑΥΤΟ Η' ΟΧΙ;;;;

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΕ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ;
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ...
ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΑΜΕΤΑΚΚΛΗΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΫΛΟ ΣΩΜΑ, ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΗ ΦΥΣΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ;;;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΡΧΗ, ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΝΟΜΟΥΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΥΓΕΙΑ, ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ, ΤΕΛΩΝΕΙΑ, ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ, ΛΙΜΕΜΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ- ΠΩΛΗΣΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ, ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ν' ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΔΑΣΙΚΩΝ, ΚΤΗΜΑΤΙΚΩΝ ΧΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΔΟΜΗΣΗΣ, Ν ΑΤΟΠΟΥΕΤΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΔΟΜΗΣΗΣ, ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΕΣ ΔΙΑ ΤΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ... ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΤΛ,
ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΜΕΛΗ ΔΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ, ΔΕΝ ΕΠΟΠΤΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ .... ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥΣ .... !!!!!!!!!!!!!!!!! ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ (ΝΟΜΟ... ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΣΥΛΙΑ...) ;
ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
ΜΟΝΟ Ο ΕΝΤΟΛΕΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ, ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!!!!
ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΕΝΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ, ΤΩΝ ΜΙΣΘΟΔOΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΣΤΟ ΦΟΡΕΑ ΣΤΟΝ ΤΑΚΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ..
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;;;;;;;
ΠΟΣΟ ΟΠΙΟ ΠΕΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;;
ΠΩΣ;;;;;;
Άρθρο 187 (ΣΕΛ. 2770)
Μετοχικό Κεφάλαιο ΤΗΣ
ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ:
5. Η πλήρης κυριότητα, νομή και κατοχή του συνό-
λου του κεφαλαίου του ΤΧΣ, όπως αυτό ενσωματώνεται
σε τίτλους σύμφωνα με το άρθρο 3 του ν. 3864/2010,
μεταβιβάζεται από το Ελληνικό Δημόσιο, άνευ ανταλ-
λάγματος, στην Εταιρεία δυνάμει του παρόντος νόμου.
Παρά τη μεταβίβαση αυτή, εκτός αν ρητά αναφέρεται
κάτι διαφορετικό στον παρόντα νόμο, οι διατάξεις του
ν.3864/2010 (συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι
περιοριστικά των διατάξεων που αφορούν την εταιρική
διακυβέρνηση του ΤΧΣ) εξακολουθούν να ισχύουν. Οι
αποφάσεις για την εξυπηρέτηση του σκοπού του ΤΧΣ
σύμφωνα με το άρθρο 2 του ν. 3864/2010 λαμβάνονται
αποκλειστικά από τα όργανα διοίκησης του ΤΧΣ.
6. Η πλήρης κυριότητα, νομή και κατοχή του συνόλου
των μετοχών του ΤΑΙΠΕΔ μεταβιβάζεται από το Ελληνικό
Δημόσιο, άνευ ανταλλάγματος στην Εταιρεία δυνάμει
του παρόντος νόμου. Το ΤΑΙΠΕΔ εξακολουθεί να διέπεται
από τις διατάξεις του ν. 3986/2011 (Α΄ 152).
7. Η πλήρης κυριότητα, νομή και κατοχή του συνόλου
των μετοχών της ΕΤΑΔ μεταβιβάζεται από το Ελληνικό
Δημόσιο άνευ ανταλλάγματος στην Εταιρεία δυνάμει του
παρόντος νόμου. Η ΕΤΑΔ εξακολουθεί να διέπεται από
τις διατάξεις του ν. 2636/1998 (Α΄198).

ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;

ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΘΗΚΑΝ ΣΤΟ Τ.Χ.Σ. ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ (50 + 50 ΔΙΣ) !!!!!!!!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άρθρο 197
Ειδικές διατάξεις για την «Εταιρία Δημοσίων
Συμμετοχών» (ΕΔΗΣ)
1. Συστήνεται δια του παρόντος νόμου ανώνυμη εταιρία με την επωνυμία «Εταιρία Δημοσίων Συμμετοχών»
(ΕΔΗΣ)
2. Σκοπός της ΕΔΗΣ είναι να κατέχει τις συμμετοχές του
κράτους σε δημόσιες επιχειρήσεις, να διαχειρίζεται επαγ-
γελματικά και να επαυξάνει την αξία των συμμετοχών
αυτών και να τις αξιοποιεί σύμφωνα με βέλτιστες διεθνείς
πρακτικές και τις κατευθυντήριες γραμμές του ΟΟΣΑ,
όσον αφορά την εταιρική διακυβέρνηση, την εταιρική
συμμόρφωση, την εποπτεία και τη διαφάνεια των διαδι-
κασιών, καθώς και σύμφωνα με τις βέλτιστες πρακτικές
σε θέματα κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνης
επιχειρηματικότητας και διαβούλευσης με τα ενδιαφε-
ρόμενα με τις δημόσιες επιχειρήσεις μέρη.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΫΛΗ ΑΡΧΗ- ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ Η' ΕΠΟΠΤΕΙΑ...
                            Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                             ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Β.ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ:ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ

 Vasilis Theodoropoulos

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΕΣΥ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΣΥΝΗΜΩΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ / ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΧΡΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ». ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΙΜΑΙΑ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ. Ο ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝΙΣΕΙ ΕΠΑΝΗΛΛΕΙΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΟΤΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΤΑ «ΟΠΛΑ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΑΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΑΘΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΕΚΘΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΘΕΣΗ Ή ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΦΕΡΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ .
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ H ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ.
Ο ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΦΟΡΕΑΣ: «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ-ΕΣΥ»
Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΛΑΣ ΣΤΟ  SYMBAN WORLD RADIO ΣΙΔΝΕΫ 23 10 2016 .
                   Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΙΑ, ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ "VENI, VIDI, VICI" .. ...

 Viky Charalambous
ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
ΘΑ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ Η "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ" ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΑΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΤΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ;
ΕΚΑΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΣΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΚ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ 1929.
ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΣΕΣ "¨ΤΥΧΑΙΕΣ" ΠΡΑΞΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 ΕΤΟΣ...
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΤΥΧΑΙΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ..
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;;;;;
ΕΝΩ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΜΑΣ ΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣ;;;
ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ, ΒΡΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Τ' ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΜΕΝΟΣ ΧΑΝΟΣ;;;;;
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΑΥΤΙΑ, ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑ "VENI, VIDI, VICI" .. ...
ΚΑΙ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΤΙΣ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΟΠΤΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ;
ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΑΝ ΧΑΝΟΣ ΤΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ;;
                     Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Administrators of the IMF, do not serve the interest of the human race as they are ought...

Viky Charalambous : As the Rightful Holders in due course, of our own Heritage Wealth, we, the Nation of Greeks, declare and Demand and force the IMF, which are our employees, to assume the proper role and responsibility as assigned when were created by the Nations and the States (Bretton Woods Agreement 1944), to oversee and manage correctly the wealth produced by the human race and not to defraud, enslave, deprive freedom, and cause genocides of the humans - the nations of the world. The worst part is that the Board and the Administrators of the IMF, do not serve the interest of the human race as they are ought, but are under the control of entities that aim for the destruction of the planet and the decimation of humanity.
Further, It is the highest impertinence and presumption… the Politicians our assignees - employees ..., to pretend that are watching over the economy and defending the rights of the people ...their Assignors ... while serving foreign interests..

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ:Καθώς οι νόμιμοι κάτοχοι,εν ευθέτω χρόνο, της δικής μας κληρονομιάς πλούτου, εμείς, το Έθνος των Ελλήνων, δηλώνουν και της ζήτησης και να αναγκάσει το ΔΝΤ, το οποίο είναι υπάλληλοι μας, για να αναλάβει το ρόλο και την ευθύνη που του έχουν ανατεθεί, όταν δημιουργήθηκαν από την Έθνη και η (συμφωνία του Bretton Woods του 1944) κράτη μέλη, για να επιβλέπει και να διαχειρίζεται σωστά τον πλούτο που παράγεται από την ανθρώπινη φυλή και όχι με σκοπό την εξαπάτηση, να υποδουλώνουν, στερούν την ελευθερία, και να προκαλούν γενοκτονίες των ανθρώπων - τα έθνη του κόσμου. Το χειρότερο είναι ότι το Διοικητικό Συμβούλιο και οι διαχειριστές του ΔΝΤ, δεν εξυπηρετούν το συμφέρον της ανθρώπινης φυλής όπως θα έπρεπε, αλλά βρίσκονται υπό τον έλεγχο των οντοτήτων που έχουν ως στόχο την καταστροφή του πλανήτη και τον αποδεκατισμό της ανθρωπότητας.
Περαιτέρω, είναι η υψηλότερη αναίδεια και τεκμήριο ... οι πολιτικοί εκδοχείς μας - οι εργαζόμενοι ..., να προσποιούντε πως παρακολουθούν πάνω από την οικονομία και την προάσπιση των δικαιωμάτων των ανθρώπων ... Καταχωρητές τους ... ενώ εξυπηρετούν ξένα συμφέροντα ..
                       Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

“Ο Λαός θα εισβάλει και θα σας κρεμάσει όλους!”

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΟΣΜΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ................
ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ Η ΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ.......
ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΥΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ!!!

<<Δήλωση ΣΟΚ βουλευτή! "Ο κόσμος θα μπει μέσα και θα μας κρεμάσει...

Ο Γκόνφρι Μπλουμ, Άγγλος ευρωβουλευτής, εντυπωσίασε τους πάντες με την ομιλία του στο ευρωκοινοβούλιο, λέγοντας πράγματα που κάνεις δεν περίμενε να πει.
“Μάλιστα, λοιπόν, κύριε πρόεδρε....
… σκέφτομαι να χρησιμοποιήσω τη φράση του μεγάλου Αμερικανού φιλόσοφου Μάρεϋ Ροθμπαρτ ότι το κράτος είναι μια οργάνωση κλεφτών”, ανέφερε ο Γκονφρι.
“Ο Λαός θα εισβάλει και θα σας κρεμάσει όλους!”, είπε με τόλμη. “Η φορολογία είναι ένα σύστημα όπου πολιτικοί και γραφειοκράτες κλέβουν χρήματα από τους πολίτες, για να τα σπαταλούν με τον πιο ειδεχθή τρόπο, κι’ αυτό το μέρος δεν αποτελεί εξαίρεση. Συνταρακτικά, και ειλικρινά δεν ξέρω πως δεν σας πιάνουν τα γέλια, όταν μιλάτε για φοροδιαφυγή.”
Συνέχισε λέγοντας :“Ολόκληρη η επιτροπή και οι γραφειοκράτες διαφεύγουν τη φορολογία. Εσείς δεν πληρώνετε φόρους, όπως πληρώνουν οι πολίτες. Έχετε κάθε λογής ειδικές συμφωνίες, φορολογικούς συντελεστές, υψηλά αφορολόγητα και συντάξεις όπου δεν πληρώνετε συνδρομές. Εσείς είστε οι μεγαλύτεροι φοροφυγάδες στην Ευρώπη και εδώ κατηγορείτε τους πολίτες.”
“Λοιπόν το μήνυμα έχει αρχίσει να φτάνει στ’ αυτιά των πολιτών της ΕΕ, και σύντομα θα καταλάβετε πως οι Ευρωσκεπτικιστές επανέρχονται με όλο και περισσότερα μέλη, κι’ ακόμα χειρότερα για σας, καθώς ο κόσμος σας ανακαλύπτει δεν θ’ αργήσει να εισβάλει εδώ μέσα και να σας κρεμάσει!”, τόνισε ο Μπλουμ τελειώνοντας την ομιλία του.>>
ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........
ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΤΗΝΟ-ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΦΥΡΙΖΟΥΝ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ......
ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ..............
ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ........
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ......Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!!!

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Κοινοποιώ τον λόγο της συναδέλφου , Ειρήνης Μαρούπα στο συνέδριο των ΕΛΛΗΝΩΝ Ποινικολόγων , παρουσία της Προέδρου του Αρείου Πάγου !!!
Υποκλίνομαι στην καθαρότητα της σκέψης και των λόγων της ....
Ελάτε, κύριοι δικαστές, κύριοι συνάδελφοι, να ξανακάνουμε ανεξάρτητη την δικαιοσύνη, να στερεώσουμε σε ψηλό βάθρο τους δικαστές, για να ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Σκεφθείτε: ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ; ΠΟΛΕΜΑ!! (Καζαντζάκης).
ΕΙΡΗΝΗ Ν. ΜΑΡΟΥΠΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Η εισήγησή μου στο πρώτο συνέδριο μαχομένων ποινικολόγων, παρουσία της κας εισαγγελέως του Αρείου Πάγου
Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ
Δεν θα αναλύσω πόσο σημαντική είναι η κατά το άρθρο 26 του Συντάγματός μας διάκριση εξουσιών. Θα πω μόνον ότι αν δεν είναι διακριτές οι εξουσίες δεν έχουμε δημοκρατία. Και βέβαια σπουδαιότερη όλων είναι η ανεξαρτησία της δικαστικής εξουσίας, που έχει ταχθεί ακοίμητος φρουρός του Συντάγματος, της νομιμότητας και της ίδιας της δημοκρατίας.
Ούτε χρειάζεται να πω τι σημαίνει ότι οι δικαστές σύμφωνα το άρθρο 87 του Συντάγματός μας, κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνον στο Σύνταγμα και τους νόμους ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. (ΔΙΣ ώστε να γίνει αντιληπτό το γράμμα του νόμου σε καμμιά περίπτωση δηλαδή ποτέ).
Θα αναζητήσω όμως αν οι συνταγματικές αυτές επιταγές εφαρμόζονται στην πράξη, και πώς θα αποκαταστήσουμε την συνταγματική τάξη.
Η χώρα μας και ο λαός μας ζει τα τελευταία χρόνια μία διαρκώς εντεινόμενη, πρωτοφανή, ολομέτωπη επίθεση σε οικονομικό κοινωνικό και πολιτικό επίπεδο.
Οι θεσμοί, κυβέρνηση, βουλή, στρατός, αστυνομία αποδομούνται, οι αξίες υποχωρούν, η κοινωνία διαλύεται, τα σύνορα του κράτους και η εθνική κυριαρχία εξαφανίστηκαν.
Δηλαδή όλα όσα συνιστούν την έννοια ενός κράτους, σύνορα, άσκηση δικαιοδοσίας νομοθετικής κι εκτελεστικής μέσα σ’αυτά, ΩΣΤΕ όλες οι εξουσίες να ασκούνται υπέρ του λαού αυτού του κράτους και του έθνους, όπως το λέει το Σύνταγμά μας στο άρθρο 1, χάθηκαν, σαν να τα πήρε ο αέρας και κανείς μας να μην θυμάται πως κάποτε υπήρχαν. Και υπενθυμίζω έθνος σημαίνει, και θρησκεία, και παιδεία, και ελληνική φυλή.
Προχωρώ πιο συγκεκριμένα.
Ειδικότερα λοιπόν:
1) Το 2010 εκχωρήθηκε η εθνική μας κυριαρχία, μέσω μιας δανειακής σύμβασης που υπογράφηκε κατ’εξουσιοδότηση της βουλής από τον τότε υπουργό οικονομικών (τα ονόματα δεν έχουν σημασία), και όλων των μνημονίων που ακολούθησαν ως σήμερα. Το γεγονός αυτό, που ανέδειξε ιδιαίτερα ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου, κ Κασιμάτης, δεν έχει ουδέποτε συμβεί σε κανένα κράτος, και μάλιστα χωρίς πόλεμο.
Μόνον αποικίες δεν έχουν εθνική κυριαρχία.
Λέει πουθενά το σύνταγμα ότι επιτρέπεται αυτό να το αποφασίσει η βουλή ή η κυβέρνηση ή απαγορεύεται απολύτως διότι η ίδια η υπόσταση του κράτους ενέχει το στοιχείο της εθνικής κυριαρχίας, αλλιώς είναι καθοδηγούμενο νομικό πρόσωπο, άρα απεκδυμένο από κάθε εξουσία; Υπάρχει η αμοιβαιότητα και η ισότητα που απαιτεί το Σύνταγμα στο 28,3; Έχουν παραβιασθεί τα άρθρα 1, 28 παρ 1,2, 36 παρ. 4, 44, και 82 Σ
2) Το 2016 η εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας αυτή, επιτάθηκε, με την παραχώρηση ολόκληρης μα ολόκληρης της δημόσιας περιουσίας ΜΑΣ για 99 χρόνια, για 3 γενιές δηλαδή, όσο κανείς ζωντανός να μην υπάρχει για να θυμάται ότι κάποτε ορυκτά, γη, χρυσός, υποδομές, ΉΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΓΑΘΑ, και προορίζονταν για την δημόσια ωφέλεια.
Πρόσφατα μάλιστα, 6/10/2016 «ψηφίστηκε» από την βουλή, η σύσταση μιας ΑΕ στην οποία παραχωρήθηκε ο εθνικός εναέριος χώρος και ο έλεγχος του FIR Αθηνών, και εκχωρήθηκε στο ΤΑΙΠΕΔ αρχικά και μετά σκοπεύουν στην Φραπόρτ.
Επαναλαμβάνω γιατί είναι απίστευτο:
Σε ΑΕ ο εθνικός εναέριος χώρος.
Έχουμε μία διαβαθμισμένη αρχικά παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, μετά παραίτηση από κάθε είδους σύνορα, χερσαία, θαλάσσια και πλέον εναέρια! Κι αυτό κατόπιν εντολής της ΕΕ για τον Ενιαίο Ευρωπαϊκό Οργανισμό (Single European Sky).
Παραχωρήσαμε δηλαδή στους Γερμανούς τον έλεγχο αν παραβιάζουν τον εθνικό εναέριο χώρο μας οι Τούρκοι!
Παρότι ξεκάθαρα, πρόσφατα μας το έχουν πει Γερμανοί και Αμερικανοί ότι σύμμαχοί μας αληθινοί δεν είναι, κι ότι μας αφήνουν, λένε, να λύσουμε μόνοι μας τις από παλιά γνωστές σε αυτούς διαφορές συνόρων Ελλάδας, (που είναι και σύνορα της ΕΕ), και Τουρκίας, χωρίς να παίρνουν σε καμία περίπτωση θέση. Ενώ γνωρίζουν ότι η ισορροπία δυνάμεων Ελλάδας Τουρκίας, από 7 προς 10 με την χρήσιμη «βοήθειά» τους έχει γίνει 1 προς 10!! (δήλωση Μάρτιν Σέφερ, εκπροσώπου τύπου υπουργείου εξωτερικών Γερμανίας και Κίρμπυ, εκπροσώπου τύπου State Department επί των δηλώσεων του Ερντογάν ότι τα ελληνικά νησιά μας Χίο, Λήμνο, Λέσβο, κακώς μας τα παραχώρησαν, οι Τούρκοι, με την συνθήκη της Λωζάννης.
Μιλάμε για ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΕ ΑΠΟ ΤΟ 1979 ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΕΟΚ).
Δεν τολμά σε κανένα πεδίο πλέον η Ελλάδα να ασκήσει την εθνική της δικαιοδοσία ως κράτος! Είναι δυνατόν να επιτρέπει το Σύνταγμά μας να καταντήσει το ελληνικό κράτος άδειο κουφάρι, μετά την εκχώρηση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας του και την εκχώρηση του εθνικού εναέριου χώρου του; Παραβιάζονται άρθρα 1, 27, 28 παρ. 2 Σ.
3) Το 2015 το δεσμευτικό (για κρίσιμο εθνικό ζήτημα, όπως ανακοινώθηκε), κατά το άρθρο 44 παρ 2 του Συντάγματος αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, αντιστράφηκε, διότι ήλθε χειρότερη συμφωνία από αυτήν που καταψηφίσαμε με ποσοστό 62%.
Αντιστράφηκε, χωρίς να ερωτηθούμε ξανά αν επιθυμούσαμε την παραμονή μας ή όχι στην ΕΕ με οποιαδήποτε συμφωνία. Το ομολόγησε ο κ. Καμμένος, και άλλοι κυβερνητικοί βουλευτές και υπουργοί επανειλημμένως στον δημόσιο λόγο τους!
Ανερυθρίαστα. Ότι κατέλυσαν το Σύνταγμα.
Μη φοβούμενοι την ενεργοποίηση της δικαιοσύνης.
Πώς είναι δυνατόν να μην φοβούνται ότι η δικαιοσύνη θα υπερασπιστεί το Σύνταγμα και θα διώξει ποινικά, την άλλη μέρα το πρωί, αυτούς που το καταλύουν;
4) Μεγαλύτερο και αμεσότερο πρόβλημα, που απειλεί τώρα που μιλάμε, την επιβίωση μας, της Ελλάδας και του ελληνικού λαού, για πρώτη φορά τόσο έντονα μετά 3.500 χρόνια ιστορίας η κατάργηση των συνόρων μας. Παρά το γεγονός ότι όλοι οι άλλοι διατηρούν και υπερασπίζονται με όπλα τα σύνορά τους (Ισραήλ, Σ. Αραβία, Κατάρ, Βουλγαρία, Σκόπια, Αυστρία, Ουγγαρία, Ελβετία, Μ. Βρεττανία), δηλαδή τον χώρο μέσα στον οποίο ασκούν την δικαιοδοσία τους.
Το 2015 έγινε παγκόσμια κοινή συνείδηση ότι η Ελλάδα είναι μία χώρα χωρίς σύνορα, που υιοθετεί για πάντα, όποιον επιθυμεί να έρθει, αδιακρίτως του λόγου που τον φέρνει εδώ.
Υποδέχεται δηλαδή όχι μόνον τους κατατρεγμένους, τους πρόσφυγες, όπως αυτοί ορίζονται στο άρθρο 1 Α της Σύμβασης του 1951 του ΟΗΕ, αλλά και άλλους σε ποσοστό μάλιστα 75% όπως επανειλημμένως έχει ομολογήσει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας, ποσοστό που στην πραγματικότητα ανέρχεται στο 92% κατά τον πρόεδρο του Ιδρύματος Μεταναστευτικής Πολιτικής κ Ζαβό, (που χρησιμοποιεί τα πραγματικά στατιστικά στοιχεία του ιδρύματος).
Η τάξη μεγέθους δε της εισδοχής είναι τέτοια, με την δράση ξενοχρηματοδοτούμενων ΜΚΟ!!!, που δεν διανοείται κανείς πως είναι αυθόρμητη κίνηση.
Πρόκειται για επιβεβαιωμένα κατευθυνόμενη εισβολή, μεθοδευμένη από ξένα κέντρα που ομολογούν με κυνισμό τον τρόπο που επέβαλαν τις μεταναστευτικές ροές ( δημόσια ομιλία Σόρος σε μεταναστευτικό συνέδριο στην Τουρκία τελευταίο δεκαήμερο Νοεμβρίου 2015).
Λέει πουθενά το Σύνταγμα ότι επιτρέπεται η κατάργηση των συνόρων και η συνακόλουθη ελεύθερη δυνατότητα πρόσβασης στην χώρα μας, κατά την επιθυμία τους, όλων όσων αποφασίζουν να διαβούν το κατώφλι της; Καλών και κακών, προσφύγων και λαθρομεταναστών, ή απαγορεύει ρητά, το Σύνταγμα την αυτοκατάργησή του ως κράτους έθνους (κατά τον ορισμό στο άρθρο 1), γιατί πώς να υπάρχει κράτος, και εδαφικά όρια εφαρμογής του νόμου του κράτους, άμα δεν υπάρχουν σύνορα, και πώς υπάρχουν σύνορα άμα εισέρχεται όποιος επιθυμεί να τα διασχίσει χωρίς αντίρρηση ή εμπόδιο;
Δεν έχουμε δικαίωμα, ο ελληνικός λαός, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να αποφασίσουμε τι είναι το σωστό για την πατρίδα μας, με δημοψήφισμα, και την απόφασή μας αυτή, να υποχρεούνται οι κύριοι που βρίσκονται στην κυβέρνηση να την υλοποιήσουν αυτονόητα, όπως έγινε στην Ελβετία με το δημοψήφισμα του Ιανουαρίου 2016, και της Ουγγαρίας πριν 10 ημέρες; Παραβιάζονται τα άρθρα 1,27, Σ
5) Κι έρχομαι στο επόμενο.
Τον αποκαλούμενο και αντιρατσιστικό νόμο. Χάριν ή εξαιτίας του οποίου απωλέσαμε την λέξη λαθρομετανάστης, ως απάνθρωπη, ρατσιστική, ακραία, φασιστική. Μολονότι φασιστική είναι στην πραγματικότητα μόνη, η κατάργηση της λέξης. Της λέξης που περιγράφει τον παράνομο και κρυφό τρόπο εισόδου ενός ανθρώπου σε μια χώρα χωρίς άδεια της ίδιας της χώρας.
Δημοκρατία έχουμε μόνον όταν έχουμε (εκτός από διάκριση εξουσιών και σύμπτωση νομοθετικής εξουσίας με λαϊκή βούληση) ΚΑΙ ελευθερία του λόγου. Όταν έχουμε δικαίωμα να πούμε οποιαδήποτε γνώμη, ακόμα και παράλογη ή λανθασμένη. Όταν έχουμε δικαίωμα να συζητάμε και να ακούγονται όλες οι απόψεις, να διαχέονται οι ιδέες ελεύθερα, και να αποφασίζουμε επίσης ελεύθερα όποια γνώμη επιλέγουμε. Ο αντιρατσιστικός είναι βαθύτατα αντιδημοκρατικός και γι’αυτό κατάπτυστος. Γιατί απαγορεύει με απόλυτο τρόπο την απόλυτη ελευθερία σκέψης και λόγου, έκφρασης γνώμης.
Μέσα στο 2016 έχει ενεργοποιηθεί και μάλιστα ευρύτατα κι ολοένα εντεινόμενα ο αντιρατσιστικός νόμος. Καταρχήν με προκαταρκτικές που διενεργούνται εναντίον ρασοφόρων (Χίο, Μεσσηνία), εναντίον γονέων (Ωραιόκαστρο), αλλά και εναντίον οποιουδήποτε πολίτη τολμά μετά παρρησίας να εκφράσει άλλη άποψη από αυτήν του καθεστώτος. Ότι δηλαδή δεν θέλει τους λαθρομετανάστες, και δεν επιθυμεί τα παιδιά του να πάνε στο ίδιο σχολείο, και δεν θέλει τους ανθρώπους αυτούς, τους λαθρομετανάστες, να εισέλθουν στην χώρα μας, ούτε να εγκατασταθούν στον τόπο μας. Σαν δηλαδή, να λέει πουθενά το Σύνταγμά μας ότι επιβάλλεται να κάνουμε λοβοτομή για να μην έχουμε αρνητικές σκέψεις και γνώμες για οποιοδήποτε θέμα, σωστές ή λάθος. Παραβιάζονται τα άρθρα 1, 5 1 (ελεύθερη ανάπτυξη προσωπικότητας), 2 14 παρ. 1 Σ
6) Και αισίως φτάνω στα «αγαθά» μέσα ενημέρωσης! Σε ποιό άρθρο το Σύνταγμά μας επιτρέπει το δικαίωμα στην πληροφόρηση και η ανεξαρτησία στην ενημέρωση να μετατρέπονται σε καταναγκαστική προπαγάνδα αντάξια ενός Γκέμπελ; Προπαγάνδα που αντιστρατεύεται απολύτως το δημόσιο συμφέρον, το συμφέρον δηλαδή του ελληνικού λαού και του ελληνικού κράτους;
Προπαγάνδα μάλιστα καθοδηγούμενη, από χειραγωγημένους ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης. Ορισμένοι εκ των οποίων αποδεδειγμένα έχουν υπάρξει στο παρελθόν πράκτορες ξένων μυστικών υπηρεσιών (απηλλάγησαν με πλειοψηφία από τον Άρειο Πάγο!). Και ποιός ενδιαφέρθηκε να μάθει για τώρα αν είναι;
Προπαγάνδα καθοδηγούμενη και από πιόνια ξένων τραπεζιτών όπως ο Σόρος. πληροφορηθήκαμε πρόσφατα από τα DC LEAKS, το περιεχόμενο των μέιλ του.
Από αυτά προκύπτει ότι κόμματα και κεντρικοί παρουσιαστές ειδήσεων στην Ελλάδα ΜΑΣ και σε άλλες χώρες μισθοδοτούνται για να ακολουθούν εντολές του Σόρος και να ψηφίζουν οι μεν, να προπαγανδίζουν οι δε, απόψεις καταστροφικές για τις χώρες αυτές, και για την χώρα μας, (όπως τι καλή που είναι η λαθρομετανάστευση, ότι είναι ρατσιστής και απάνθρωπος όποιος έχει άλλη άποψη κλπ). (αναζητείστε DC LEAKS mail soros).
Η προπαγάνδα δεν είναι είναι απολύτως απαγορευμένη από το Σύνταγμά μας; Το Σύνταγμα επιτάσσει ο τύπος να είναι ελεύθερος. Εμείς έχουμε αποδείξεις ότι είναι απόλυτα χειραγωγημένος και κατευθυνόμενος κατά παραβίαση των άρθρων 5Α (δικαίωμα στην πληροφόρηση) 14 παρ. 1,2, και 9 ( πραγματικό ιδιοκτησιακό καθεστώς) Σ
7) Τέλος, σοβεί μία άγρια κι ανελέητη επίθεση σε όλα τα πολιτισμικά μας χαρακτηριστικά. Στα τιμαλφή του λαού μας: την ιστορία μας, την θρησκεία μας, όπως αυτή κατοχυρώνεται συνταγματικά, την εκπαίδευση των παιδιών μας. Δεν επιβάλλει ρητά το Σύνταγμά μας την κατεύθυνση της εκπαίδευσής μας με επίκεντρο την ελληνική ιστορία, την ορθόδοξη χριστιανική θρησκεία, την ελληνική γλώσσα, και εν τέλει την εθνοκεντρική διάσταση της; Δεν απαγορεύει απολύτως το Σύνταγμά μας την υπονόμευση που φτάνει πλέον στην καταστροφή της θρησκείας, της ιστορίας, και αναντίρρητα, μοιραία, στην καταστροφή της ιστορικής συνέχειας και του ίδιου του ελληνικού λαού, γιατί λαός χωρίς μνήμη δεν υφίσταται; Παραβίαση άρθρου 1, 3, ,4, 5, 13 Σ.
Ελπίζω να έχετε ήδη αντιληφθεί ότι όλα όσα προανέφερα είναι δουλειά δικιά σας, των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ δικαστών, και δικιά μας, των δικηγόρων, δουλειά. Που ως τώρα αμελήσαμε. Δικαιολογία πια δεν υπάρχει.
Γιατί ΑΝ φοβόμαστε να αναμετρηθούμε με τα μεγάλα και σοβαρά ζητήματα, της κατάλυσης του Συντάγματος, της δημοκρατίας, και της ελευθερίας του λόγου, ΑΝ διστάζουμε να κρίνουμε και να αποδώσουμε τα οφειλόμενα στα πρόσωπα που ενσαρκώνουν τους θεσμούς, πρωθυπουργό, υπουργούς, βουλευτές (παλιούς και νέους), ακόμα κι αν ξεκάθαρα τους ποδοπατούν, ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΙΜΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ στα πρόσωπα που αναγκαστικά συμπλέκονται και διαπλέκονται με αυτούς, ως συγκοινωνούντα δοχεία, τραπεζίτες, υπαλλήλους εταιριών, επιχειρηματίες, καναλάρχες;
Να γιατί δεν έχει ως σήμερα αποδοθεί δικαιοσύνη σε σειρά υποθέσεων, SIEMENS, εξοπλιστικά, ENERGA, Γεωργίου ΕΛΣΤΑΤ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ, ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζα της Ελλάδος. Να γιατί δεν έχει τιμωρηθεί ως σήμερα η διασπάθιση και καταλήστευση του δημοσίου χρήματος που έχει συμβεί. Γιατί πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι μόνον σ’αυτές τις υποθέσεις δεν συναντάμε προσωρινά κρατούμενους, ούτε εκτίονται ποινές, ενώ σε όλες τις άλλες, τις κοινές υποθέσεις, σπάνια συναντάμε ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ;
Σε όλες τις υποθέσεις αυτές, όλοι οι κατηγορούμενοι, με εξαιρέσεις που μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, βρίσκονται εκτός φυλακής, αθωώνονται, και πάντως δεν κινδυνεύουν να φυλακιστούν!! Κι εννοείται τα χρήματα που πληρώνει με το αίμα του ο ελληνικός λαός είναι άφαντα.
Γιατί η δικαιοσύνη δεν απονέμεται πραγματικά, ούτε οι δικαστές ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΤΡΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΆΤΣΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ (όπως ο κ. Καμμένος για δημοψήφισμα και ΦΠΑ στα νησιά).
Οφείλουμε, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΚΟΝ ΙΕΡΟ, να πράξουμε τα νόμιμα. Αυτά που επιβάλλει το Σύνταγμά μας. Γιατί η ανεξαρτησία του δικαστή , του άρθρου 87, κατά την άσκηση των καθηκόντων του δεν σημαίνει μόνο ¨δεν δέχομαι παρεμβάσεις, δωροδοκίες, πιέσεις, εκβιασμούς», κατά την εξέταση των υποθέσεων που μου ανέθεσε ο προϊστάμενός μου ή που μου ανατέθηκαν κατά την λειτουργία των κανονισμών των δικαστηρίων!
Ανεξαρτησία του δικαστή σημαίνει κάνω όσα ΜΟΥ επιτάσσει το Σύνταγμά μου!
ΔΗΛΑΔΉ ΚΑΝΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ.
Επειδή μου το ανέθεσε το ίδιο το Σύνταγμά μου. Δεν περιμένω να μου αναθέσει την υπόθεση ο προϊστάμενος ή ο κανονισμός λειτουργίας.
ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ ΑΥΤΕΝΕΡΓΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΔΙΩΚΩ ΠΟΙΝΙΚΑ, ΟΣΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ.
Αυτό σημαίνει, τούτο το εντυπωσιακό που διάβασα προηγουμένως. «Κατά την άσκηση των καθηκόντων οι δικαστές υπόκεινται μόνον στο Σύνταγμα και τους νόμους ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΕΘΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Δηλαδή ΠΟΤΕ!!!! ΠΟΤΕ!!!
Ούτε για λόγους δημοσίου συμφέροντος, όπως με χρονοκαθυστέρηση 2-3 ετών μας είπε η απόφαση του ΣτΕ, που θεώρησε συμβατή! (άκουσον άκουσον) με το σύνταγμα την δανειακή σύμβαση και τα μνημόνια.
Ούτε επειδή το κλίμα δεν επιτρέπει την έκδοση απόφασης, το ακούσαμε κι αυτό! προχθές αναφορικά με την αντισυνταγματικότητα των τηλεοπτικών αδειών, από τοπν πρόεδρο του ΣτΕ.
Το σύνταγμά μας, ο σοφός ΝΟΜΟΣ που ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ δυστυχή πραγματικότητα ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ, κατά την οποία Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, από τους κυβερνήτες μας που το κατέλυσαν και το καταλύουν, επαναλαμβάνει στο άρθρο 120 παρ. 2 «ο σεβασμός στο σύνταγμα και τους νόμους ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ, (μόνον τους νόμους που συμφωνούν με αυτό) και η αφοσίωση ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των ελλήνων.
Άρα, ανεξαρτησία του δικαστή και καθήκον του αλλά και υποχρέωση όλων εμάς, των δικηγόρων που είμαστε αρωγοί τους και θεματοφύλακες του Συντάγματος, ως και όλων των πολιτών, είναι η άσκηση ποινικών διώξεων για εσχάτη προδοσία εναντίον όσων κατέλυσαν το Σύνταγμα, (με σφετερισμό της ιδιότητάς τους και της λαϊκής κυριαρχίας (ΠΚ 134 παρ. 2 α)) εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, αντέστρεψαν το δημοψήφισμα, παρέδωσαν την δημόσια περιουσία για 99 χρόνια, κατάργησαν τα σύνορα, επιτρέπουν την είσοδο στην χώρα αδιακρίτως όλων όσων επιθυμούσαν να έλθουν, επιτρέπουν τον εποικισμό της χώρας μας από μη πρόσφυγες.
Αυτονόητο καθήκον των ανεξάρτητων δικαστών είναι να μην εφαρμόζουν τον αντισυνταγματικό, οργουελικό αντιρατσιστικό νόμο, που μας βεβαίωσε ο κ. Ρουπακιώτης υπουργός δικαιοσύνης ότι ξένα (εθνικιστικά) κέντρα τον επέβαλαν επισκεπτόμενα το γραφείο του καθημερινά μέχρι την ψήφισή του.
Επιβάλλεται η προστασία της ιστορίας μας, της θρησκείας μας, του θεσμού της οικογένειας, όσων πολιτισμικών στοιχείων συνθέτουν την έννοια του έλληνα, με δικαστικές ενέργειες περιφρούρησής τους αλλά και δίωξης όσων καταστρέφουν κάθε έννοια κράτους, πατρίδας, λαού στο διάβα τους από θώκους .
Το θέμα της παραγραφής και της δίωξης υπουργών μόνον από την βουλή είναι ξεκάθαρο. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.
Αντίκειται στην αρχή της ισότητας των ελλήνων απέναντι στον νόμο (άρθρο 4 Σ).
Και χρησιμοποιήθηκε για να επιτευχθεί ο σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας. Διότι αυτό που ζούμε είναι σφετερισμός της λαϊκής κυριαρχίας.
Ο ελληνικός λαός ποτέ δεν αποφάσισε εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, μεταβίβαση δημόσιας περιουσίας, μεταβίβαση εθνικού εναέριου χώρου σε ΑΕ, ελέγχου FIR Αθηνών από ξένους, μπορεί και Τούρκους, κατάργηση συνόρων, εισδοχή χωρίς εμπόδια οποιουδήποτε ανά την οικουμένη, εποικισμό από άλλες φυλές και πολιτισμούς.
Αποφάσισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα κι αυτό έγινε ΝΑΙ!
Κι οφείλουμε να αποκαταστήσουμε την νόμιμη εξουσία, αφοσιωμένοι στην πατρίδα και την Δημοκρατία.
Εξάλλου ο θεσμός της παραγραφής έχει τεθεί χάριν του δημοσίου συμφέροντος. Σηματοδοτεί ότι δεν υπάρχει πλέον ενεργό ενδιαφέρον της κοινωνίας, και για τον λόγο αυτό και της έννομης τάξης για την τιμωρία ενός παλιού αδικήματος.
Παραγράφονται ποτέ τα ομολογημένα και μη, πάντως βεβαιωμένα εγκλήματα εσχάτης προδοσίας;
Όχι ΩΣΟΤΟΥ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ λέει, το 120 παρ 2 Σ.
Έχει κανείς μας αντιληφθεί η κοινωνία να μην ενδιαφέρεται και συνακόλουθα και η έννομη τάξη για την απόδοση δικαίων ευθυνών και την τιμωρία όσων κατήντησαν πατρίδα και λαό στην σημερινή κατάσταση απόλυτης διάλυσης;
Καταλαβαίνω ότι όλοι είμαστε μουδιασμένοι. Ότι όλοι αναρωτιόμαστε γιατί κανείς δεν κάνει τίποτα, ενώ όλοι μας καταλαβαίνουμε ότι όλα όσα ζούμε είναι παράνομα και παράλογα, αντισυνταγματικά, εκφυλιστικά, και τελικά θα μας καταστρέψουν με έναν τρόπο απόλυτο.
Θέλω να σας πω, με τα λόγια του Καζαντζάκη. Δεν υπάρχει άλλος. Εγώ, εγώ θα φταίω αν δεν σωθεί ο κόσμος. Εγώ που δεν τον έσωσα. Ενώ καταλάβαινα το χρέος μου, θα προσθέσω. Αλλά φοβόμουν. Φοβόμουν για τον εαυτό μου, για την οικογένειά μου. Ώσπου κατάλαβα ότι φοβάμαι περισσότερο μην χάσω την πατρίδα μου, μην μεγαλώσουν σκλάβοι τα παιδιά μου, χωρίς πατρίδα, χωρίς λαό.
Γιατί αν ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, όπως σας αποκαλεί και σας επιβάλλει να είστε το Σύνταγμα, δικαστές κι εμείς οι θεματοφύλακες δικηγόροι, δεν σώσουμε τώρα την πατρίδα μας, θα την δούμε να διαμελίζεται άμεσα όπως το είπε η κυρία Μπενάκη στις 8/3/2005 κατά την προσφώνησή της στον κ. Παπούλια.
Όπως είδαμε ήδη να κατεδαφίζεται το κράτος δικαίου των κοινωνικών και ατομικών δικαιωμάτων. Έτσι ακριβώς μας το είχε ανακοινώσει ότι θα συμβεί η κα Μπενάκη. Κι εμείς παρατηρούσαμε χωρίς να κάνουμε το καθήκον μας, να σταματήσουμε την καταστροφή.
Και τελικά, παρατηρητές, παθητικά ενεργούμενα, κι όχι ζωντανοί και άξιοι συνεχιστές των προγόνων μας, θα δούμε τον λαό μας να εξαφανίζεται. Γιατί δεν το εμποδίσαμε να συμβεί.
Δεν υπάρχουν, γιατί δεν πρέπει και δεν μπορεί να υπάρχουν, προσωπικοί κίνδυνοι ικανοί να ανακόψουν την επιτακτική ανάγκη για την εξυγίανση που θα επιφέρει μία ανεξάρτητη, όπως την ανέλυσα, δικαιοσύνη, που θα εμπεδώσει το αίσθημα της εμπιστοσύνης και ασφάλειας στον λαό μας.
Την αποκατάσταση των θεσμών, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
Αστείοι κίνδυνοι στην επαγγελματική μας ανέλιξη, στην οικονομική μας ευμάρεια, την προσωπική μας ματαιοδοξία. Αστείοι σε σύγκριση με το δυσβάσταχτο ΦΟΡΤΙΟ ΚΙ ΟΝΕΙΔΟΣ που σήμερα κουβαλούμε στην ψυχή μας, γιατί είμαστε εδώ, βλέπαμε και βλέπουμε την πατρίδα να καταστρέφεται και δεν κουνηθήκαμε.
Και με απόλυτη συναίσθηση του καθήκοντος, και της σπουδαιότητας της στιγμής, οφείλουμε να αποφασίσουμε, το κατά τον Αίσωπο «βέλτιον το άπαξ θανείν ή το διά βίου τρέμειν».
Γιατί δεν ανεχόμαστε να είμαστε εμείς οι ανάξιοι απόγονοι εκείνων που φύλαξαν Θερμοπύλες και μας τις παρέδωσαν να τις φυλάξουμε. Κι εμείς και τις παραδώσαμε.
Ελάτε, κύριοι δικαστές, κύριοι συνάδελφοι, να ξανακάνουμε ανεξάρτητη την δικαιοσύνη, να στερεώσουμε σε ψηλό βάθρο τους δικαστές, για να ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Σκεφθείτε: ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ ΣΟΓΙΟΥ ΣΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ. ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ; ΠΟΛΕΜΑ!! (Καζαντζάκης).
                   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★

ΚΟΥΡΣΑ ΘΑΝΑΤΟΥ... ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ !!!

 Χρήστος Κουτμάνης
___________ΟΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΟΡΘΙΟΣ _________ 
ΤΟΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΑΤΑΚΤΩΣ. ΣΤΙΣ 19/10/2016 ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΦΟΒΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ ΕΡΓOΣΤΑΣΙΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΝΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ-ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΟΦΕΙΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΒΟΛΟ-ΑΛΜΥΡΟ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ, ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ/ΡΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ.
ΑΗΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ


30 εντολές πληρωμής από κυρίαρχους Έλληνες μέσω της Ε.ΣΥ.ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ 2 προς ΔΟΥ,ΑΣΦΑΛ.ΤΑΜΕΙΑ και ΤΡΑΠΕΖΕΣ.


ΑΚΟΜΗ 23 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Σ.Υ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ!!!!
Η ΕΣΥ ΡΟΔΙΩΝ ΣΤΙΣ 19-10- 2016 ΚΑΤΕΘΕΣΕ 28 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 21 ΙΚΑ ΟΑΕΕ ΚΑΙ ΔΟΥ 7 ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΛΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ !!
Τα πέντε πρώτα βέλη ενάντια στο σαρκοβόρο καθεστώς εκτοξευτηκαν!!!!! Εξώδικες εντολές πληρωμής,για ΔΟΥ,,ΙΚΑ,,Ο.Α.Ε.Ε...από την Ε.ΣΥ. Αλεξανδρούπολης!!!
ΕΚΤΟΞΕΥΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε,ΣΥ. ΞΑΝΘΗΣ 2 ΔΩΔΕΚΑ (12) ΡΟΥΚΕΤΕΣ ΠΡΟΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑΧΟΘΕΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΣΗ!!!
ΑΛΛΑ 25 ΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΔΟΥ-ΤΑΜΕΙΑ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ Ε.ΣΥ. ΡΟΔΙΩΝ 2!!!!!ΒΑΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ!!!!!!!
16 βέλη 5 για ΔΟΥ Και 11 για τράπεζες από την Ε .ΣΥ Βλαχιώτη δύναμη φως !!

ΑΛΛΕΣ 19 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!!!!
52 ΕΞΩΔΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥ' ΑΠΟ ΡΕΘΥΜΝΟ .!!!!!
53 ΝΕΑ ΒΕΛΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ ΑΙΓΙΟΥ.Δ.Ο.Υ. 12, ΟΑΕΕ 2, ΟΓΑ 3, ΤΡΑΠΕΖΕΣ 36


 
Georgios Demis
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ" - "ΠΡΟΤΕΙΝΩ" ,,,,ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑΤΑ - ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , ΤΑΜΕΙΑ ΚΛΠ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ... ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ: 1. ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΝ ΜΕ ΣΑΦΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ .... 2. ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ OI ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ....3. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΑΝ ΗΔΗ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣEI ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ -ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ!!!!!!

                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET  ★ ☆ ★