Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ «Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ»

Artemis Sorras   8 Δεκεμβρίου 2014 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ – ΟΧΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΜΑΣ.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2014 ΙΔΡΥΘΗΚΕ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ «Ε.ΣΥ – 
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ».
ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔOΘΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΥΝΑΣΤΕΥΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΑ , ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ,ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ.
ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ – ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΜΑΔΕΣ – ΠΥΡΗΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΑΔΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΙ ΠΗΓΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔIΚΤYAΚΟ ΜΕΣΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ “FACEBOOK” Η ΙΔΡΥΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΜE ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΗΜΟΥ....(ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΚΟΥ ΔΗΜΟΥ).
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ.
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Ε.ΣΥ.
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΦΥΠΝΙΣΗ – ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ.
ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑ ΤΡΙΜΗΝΟ ΘΑ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗΣ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΙ ΔΕΚΑ (10) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΉΡΩΤΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΚΛΗΡΟΥ .
ΤΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ , ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΚΙΝΗΣΗΣ Κ.Λ.Π
Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.
ΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΥΡΗΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΓΕΙΤΝΙΑΖΟΥΝ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΘΕΣΕΩΝ , ΑΠΟΨΕΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ) ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ.
ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΡΧΩΝ, ΑΞΙΩΝ , ΣΚΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΩΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Η ΤΗΡΗΣH ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ. ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ – ΠΥΡΗΝΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
II. ΕΝΕΡΓΑ- ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ a. ΕΝΕΡΓΑ- ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΟΡΚΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ- ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. b. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ- ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ. c. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΑΞΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ.
III. ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ a. ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ. b. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ. c. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΚΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ.
IV. ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ a. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ b. ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ. c. ΤΑ ΑΠΛΑ ΜΕΛΗ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΑΤΗ – ΜΕΛΟΥΣ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΕΑΝ ΚΑΛΕΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.
V. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΓΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΤΕΙ. ΑΥΤΗ Η ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Η/ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
ΣΚΟΠΟΙ
Α.ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ - ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ: Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ – ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ – ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ , ΕΓΚΑΙΡΑ, ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΞΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ». ΑΞΙΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ – ΠΥΡΗΝΑ: 1) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ.......... ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΛΗΘΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΘΟΔΟΣ “ΠΟΛΕΜΟΥ” ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
2) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ...........ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ , ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ , ΓΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΗΛΟΝ ΦΡΟΝΗΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
3) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ........ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΠΡΑΓΙΑ ΔΗΛ. ΜΕ ΔΙΚΑΙΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΣΙΑ ΔΗΛ , ΜΕ ΟΡΘΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΡΙΣΗ Η ΓΝΩΜΗ. ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΓΕΝΗΣΗΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΑ ΘΙΓΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑ ΜΑΣ .
4) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ.........ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΜΗ , ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΜΑΣ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ.
5) ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟΝ....... ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ ΗΘΟΣ ,ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ . ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ , ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΑΣ . ΟΙ ΗΘΙΚΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ‘’ ΕΘΟΣ’’, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ. ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΙΚΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΑΣ
Β.ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΥΡΗΝΑ ΕΙΝΑΙ: 1) Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ. 2) Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο Ε.ΣΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ. 3) Η ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ- ΠΥΡΗΝΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Η ΣΟΦΙΑ, Η ΑΡΕΤΗ, Η ΜΕΤΡΙΟΦΡΟΣΥΝΗ, Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ, Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ, Η ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, Η ΥΠΟΜΟΝΗ, Ο ΗΡΩΙΣΜΟΣ, Η ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ 1.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΕΝΤΙΜΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΩΣ ΜΕΛΟΣ . 2.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΦΟΡΕΙΣ. 3.ΟΦΕΙΛΕΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΙΣΧΥΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ. 4.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΘΕΤΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. 5.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ Η ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Η ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ. 6.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΣΙΩΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ,ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΓΝΩΣΕΩΝ. 7.ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ . ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ,ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ , ΕΥΩΔΟΣΗΣΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. 8.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ, ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ,ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ,ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣΚΑΙ ΤΙΣ ΚΕΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΗ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΜΕΘΟΔΟ. 9.ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΑΦΗΣ. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ - ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ 10.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΣΙΩΣΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ . 11.ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΕΜΙΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥ. ΑΠΟΡΡΗΤΟ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ 12.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ. 13.ΟΦΕΙΛΕΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΛΑΨΕΙ ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟΝ ΤΩΝ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ-ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ. 14.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ Η ΥΠΑΙΝΙΓΜΟΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΟΛΩΝ. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΩΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ - ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 15.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΙ Η ΝΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ. ΑΝ ΥΠΟΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΡΑΞΕΙΣ Η ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΜΦΑΝΩΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ Η ΑΝΤΙΚΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ, ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤO ΑΡΜΟΔΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. 16.ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ Η ΣΕ ΚΑΚΟΛΟΓΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ. 17.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΠΟΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΟΛΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΛΑΠΤΙΚΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ. 18.Η ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ. 19.ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ. 20.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ .ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ 21.ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟY. 22.Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΩΔΙΚΑ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. 23.ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΜΜΕΣΗ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.
                                         Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                        ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕΔΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ;;;

Vasilis Theodoropoulos
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια. «Η θρησκεία ονομάζεται η σχέση του ανθρώπου με το Θείο……..
…….. Για την ύπαρξη της θρησκείας απαιτούνται δύο όροι: το θείο και το ανθρώπινο. Η σχέση της θρησκείας και του ανθρώπου είναι αμφίδρομη και αμφίπλευρη, χωρίς να γίνεται μονόπλευρη και μονοσήμαντη.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ:
ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ.
ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΣ «ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ»
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ:
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ Η ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΕΝΟΣ ΘΕΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ;
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΙ:
"Οι Αβρααμικές θρησκείες ……..μονοθεϊστικές θρησκείες είναι ιστορικά οι τρεις μεγαλύτερες θρησκείες στον κόσμο, και αποτελούνται από τον Ιουδαϊσμό, τον Μουσουλμανισμό και τον Χριστιανισμό. Η καταγωγή των Αβρααμικών θρησκειών εντοπίζεται πρώτα στον Ιουδαϊσμό, που εμφανίστηκε την πρώτη και τη δεύτερη χιλιετία Π.Κ.Ε. στην περιοχή του Ισραήλ και της Ιουδαίας, όταν γράφτηκε η Εβραϊκή Βίβλος. 1.500 χρόνια αργότερα οι οπαδοί του Ιησού από τη Ναζαρέτ, δημιούργησαν τη θρησκεία του Χριστιανισμού, η οποία στηρίζεται κυρίως στα βιβλία της Καινής Διαθήκης. Το Ισλάμ ιδρύθηκε από τον Μωάμεθ τον 7ο αιώνα Κ.Ε., πάνω στις διδαχές του Κορανίου, το οποίο κάνει συχνά αναφορές στα πρόσωπα του Μωυσή, του Δαβίδ και του Ιησού. Για μία περίοδο μεγαλύτερη των 1.300 χρόνων, οι ιστορίες και των τριών θρησκειών μοιράζονται πολλά κοινά σημεία, και αυτό οφείλεται στο γεγονός πως βρίσκονται στην ίδια θρησκευτική οικογένεια. Σύμφωνα με τα ιερά συγγράμματα και των τριών θρησκειών, πρωταρχικό ρόλο στην ίδρυση αυτών έπαιξε το πρόσωπο του Αβραάμ. Στα σημεία που μοιράζονται τις ίδιες ιστορίες υπάρχουν μικρές, αλλά σημαντικές διαφορές, που τις διαφοροποιούν μεταξύ τους.
Στη σύγχρονη εποχή υπολογίζεται πως υπάρχουν 3,8 δισεκατομμύρια άτομα που πιστεύουν σε μία από αυτές τις θρησκείες, αριθμός λίγο μεγαλύτερος από τον μισό πληθυσμό της Γης."
ΤΕΣΣΕΡΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ - Ο ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ - ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΕΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ - ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ – ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΗΘΟΣ ΥΠΟΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6000 ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜΙΚΟ ΘΕΟ.
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΟΗΜΟΝΟΣ ΟΝΤΟΣ.
ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΠΟΛΥΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΧΒΕΔΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ;
ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ;.
ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟΥΣ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ;.
ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ;
ΠΟΙΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΕΝΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣΕ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΨΕ;
ΠΩΣ ΕΠΕΔΡΑΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΘΑΙ, ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ;
ΑΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΡΗΜΑ «ΠΙΣΤΕΥΩ».
ΑΝ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.!!!!!
ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΞΙΑΚΟ ΜΑΣ ΛΗΘΑΡΓΟ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕ
ΣΗ……..
                                      Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΩΔΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 7 11 2016 Απομαγνητοφώνηση ομιλίας


ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ –Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 7-11-2016

«Ο,ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΥΧΑΙΑ…»

-Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Συνέλληνες, καλησπέρα. Είναι μεγάλη η τιμή που βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σας και πραγματικά όλοι αισθανόμαστε αυτή την τιμή γιατί συμμετέχουμε σε ένα τεράστιο αγώνα.
Σε έναν αγώνα που είναι καθήκον και υποχρέωση μας για να τον διεξάγουμε.
Έχουμε πάει σε ένα σταυροδρόμι και η Ελλάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες κι ό,τι έχει γίνει, δεν έχει γίνει τυχαία.
Έχει γίνει από ένα οργανωμένο σχέδιο το οποίο εξελίσσεται σύμφωνα με αυτά που θέλουν οι Σιωνιστές που ήταν πάντα εχθροί μας.
Αν παρατηρήσουμε το περιβάλλον θα δούμε ότι τα πάντα είναι εναντίον μας. Ζούμε στο κράτος μας, ζούμε στην χώρα μας και νομίζουμε ότι είμαστε σε διωγμό.
Και πραγματικά, όταν αποφάσισαν να αφήσουν την Ελλάδα να γίνει ελεύθερο κράτος κι όταν είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον μεγάλο Καποδίστρια να ιδρύσουμε ένα Ελεύθερο κράτος, δεν μας άφησαν, γιατί αυτό δεν ήταν στα σχέδια τους.
Έφεραν τότε τις συμμορίες τους που εμπόδιζαν τον Καποδίστρια και μετά τον δολοφόνησαν.
Αυτές οι συμμορίες έγιναν η πολιτική σκηνή, όταν ήρθε ο Όθωνας.
Έγιναν τα κόμματα, τα οποία έχουν πραγματικά καταβολές στις συμμορίες που ήταν ιδρυμένες και οργανωμένες από πράκτορες ξένων δυνάμεων.
Αυτές ακριβώς οι συμμορίες υπάρχουν και σήμερα και διευθύνουν την Ελληνική πολιτική σκηνή, γιατί, ο,τιδήποτε παράγεται στην Ελλάδα, είναι εναντίον μας.

«Κ.Ι.Σ. ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ…»
Να σας πω ότι υπάρχει ένας Οργανισμός, ο οποίος είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και έχει μέλη, άτομα τα οποία παράγουν το 40-50% του ΑΕΠ κι αυτός ο Οργανισμός που λέγεται Κ.Ι.Σ, δεν έχει πληρώσει ποτέ φόρο.
Όλες οι αλλοδαπές εταιρείες που υπάρχουν στην χώρα μας, όπως οι κινέζικες δεν έχουν πληρώσει ποτέ φόρο.
Γι αυτό δεν τους κυνηγάνε οι εφοριακοί. Μόνο εμάς τους Έλληνες κυνηγάνε. Περί τίνος λοιπόν πρόκειται; Σε ποια χώρα ζούμε; Ζούμε στο Ελληνικό κράτος ή όχι;
Παρατηρήστε ότι αυτό που παράγει η πολιτική σκηνή δεν είναι τίποτα άλλο, παρά σχέδια που εξελίσσονται σύμφωνα με κάποιες οδηγίες.

«ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ»
Ας πάμε λίγο στην ιστορία μας για να τα καταλάβουμε:
Σήμερα, μετατρέπουν όλες τις οδούς στο όνομα: «Ελευθέριος Βενιζέλος» και θεωρείται μεγάλος Εθνάρχης.
Αυτός ο άνθρωπος ο οποίος έστειλε στην Κριμαία τους Έλληνες για να σκοτωθούν και να έρθουν σε αντιπαράθεση με τους Μπολσεβίκους και έφερε τους Έλληνες Πόντιους σε αντιπαράθεση με τους κομμουνιστές που είναι το ευφυολόγημα του Σιωνισμού.
Κι ο ίδιος έστειλε τους Έλληνες στην Μικρά Ασία για να γίνουν στόχους των εθνικιστών του Ατατούρκ.
Και τέλος, αυτή η μεγάλη καταστροφή στην Μικρά Ασία μέτραγε 4.000.000 ελληνικές ψυχές.
Αυτή ήταν η παραγωγή του έργου του μεγάλου Εθνάρχη, όμως αυτός έπραξε σύμφωνα με τα σχέδια που είχαν ορίσει οι Σιωνιστές.
Και έρχεται ένας 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος που μας έβαλε εναντίον των Ναζιστών. Άλλο Σιωνιστικό ευφυολόγημα. Και εκεί θρηνήσαμε πολλές εκατοντάδες χιλιάδες Ελληνικές ψυχές, γιατί αυτά θέλουν ακριβώς οι Σιωνιστές που δημιουργούν αυτές τις συνθήκες και οργανώνουν αυτά τα σχέδια.
Αυτό που βιώνουμε σε αυτό το καθεστώς, βλέπουμε ότι υπάρχει ένα πολιτικό κατεστημένο το οποίο είναι ακριβώς σε ευθεία γραμμή, ασχέτως ονόματος, είτε λέγεται Ν. Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ, ακολουθούν ακριβώς την ίδια πολιτική εναντίον μας.
Ο ένας υπόσχεται μετά τον άλλον ότι θα μας βγάλει από τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις και μόλις γίνονται εξουσία και κερδίζουν την πίστη μας, γιατί δεν μπορούν να αποδείξουν αυτό που λένε και εμείς τους πιστεύουμε, έρχονται και αποδεικνύουν πραγματικά ότι είναι πάρα πολύ καλοί υπηρέτες των Σιωνιστών, οι οποίοι έχουν καταστρώσει το σχέδιο του αφανισμού μας και βλέπετε πόσο ωραία εξελίσσεται αυτή η καταστροφή της χώρας μας.
Αυτή η καταστροφή έχει τέλος!
Και ακούτε σήμερα, τύμπανα πολέμου εξ Ανατολών και λένε ότι η Θράκη κινδυνεύει, γιατί έχει θρησκευτικές μειονότητες κι όταν ρώτησα να μάθω πόσοι είναι οι μειονοτικοί στην χώρα μας, μου είπαν ότι είναι 180.000!
Τα εκατομμύρια των ισλαμιστών που είναι μέσα στα σπλάχνα μας δεν τα καταλαβαίνουμε τα οποία ήρθαν με την ανοχή του πολιτικού κατεστημένου;
Φυσικά, καταλαβαίνετε ότι όταν υπάρχει μια επίθεση ισλαμική θα είναι από μέσα, που θα ενεργούν εναντίον μας.
Αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά προγραμματισμένο και σχεδιασμένο.
Ο μόνος τρόπος, η μόνη μέθοδος και η μόνη λύση για να το αποφύγουμε όλο αυτό, είναι να πετάξουμε όλο αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο για να εγκαθιδρύσουμε στην χώρα μας μια Ελληνική Κυβέρνηση. Αυτή την κυβέρνηση που θα φέρει η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, γιατί πρέπει την χώρα μας από εδώ και πέρα να την κυβερνούν Έλληνες κι όχι αλλοδαποί, ούτε αλλοεθνείς.
Ξεκινήσαμε λοιπόν ένα τεράστιο αγώνα, γιατί μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και τα πάντα είναι οργανωμένα.
Και αποδείξαμε, μετά από έναν τεράστιο αγώνα και ειδικά, προσωπικά του Αρτέμη Σώρρα, ότι η χώρα μας καμιά ψωρο-Κώσταινα, εμείς δεν είμαστε οι φτωχοί, οι ταπεινοί της Ευρώπης, αλλά είμαστε οι τεράστιοι Έλληνες που φέρουμε τον Ελληνισμό και το Ελληνικό Έθνος, το πανάρχαιο αυτό Έθνος που έδωσε τα πάντα στον πλανήτη και πραγματικά, δικός μας είναι κι ο Πλούτος που υπάρχει σε αυτόν τον πλανήτη.
Ο Αρτέμης Σώρρας έδωσε το πλαίσιο, για να καταλάβουμε όλοι ότι έχουμε τα χρήματα τεράστιους λογαριασμούς κι όχι μόνο μπορούμε να πληρώσουμε την Ελευθερία μας, αλλά να κάνουμε και την χώρα μας, μια χώρα που να αξίζει να λέγεται «Ελλάδα» και εμείς να διαβιώνουμε μέσα σε αυτήν σαν Έλληνες Κυρίαρχοι Πολίτες.
Έδωσε λοιπόν, 600 δισεκατομμύρια δολάρια υπέρ της ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και το έκανε γνωστό παγκοσμίως και στους δικούς μας πολιτικούς.
Δεν τόλμησαν να αμφισβητήσουν ποτέ την κατάθεση. Ξέρουν πολύ καλά ότι έχει γίνει! Την αποκρύπτουν όμως, γιατί δεν θέλουν η Ελλάδα να απελευθερωθεί από τα χέρια των πιστωτών μας, των Σιωνιστών.
Το πολιτικό κατεστημένο έδειξε όλο το ποιόν του και ότι είναι τελείως ευθυγραμμισμένο με τα σιωνιστικά σχέδια, γιατί κανένα κόμμα και κανένας βουλευτής δεν έκανε μια επερώτηση στην Βουλή για να ρωτήσει για τον Αρτέμη Σώρρα και για τα 600 δισεκατομμύρια, παρόλο που είχαν πάρει Εξώδικες Ειδοποιήσεις για όλα αυτά.
Υπέγραψαν λοιπόν τα Μνημόνια και τις Δανειακές Συμβάσεις και μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση, σκόπιμα και προγραμματισμένα για να μας εξουθενώσουν.
Αφού λοιπόν δοκίμασε όλο το πολιτικό κατεστημένο, στράφηκε προς τους Δημάρχους, γιατί αυτοί είναι Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και έχουν εξουσιαστική Δύναμη στην χώρα μας και επειδή είναι οργανισμοί, Διοικητικά και Οικονομικά Αυτοτελείς, θα μπορούσαν κάλλιστα να κατεβάσουν από τα Παγκόσμια Ταμεία, αυτά που λένε οι ίδιοι «Ειδικά Τραβηκτικά Δικαιώματα» και να απελευθερώσουν την χώρα μας από τους μισθωτές.
Και αυτοί δεν ανταποκρίθηκαν.
Αυτό σημαίνει ότι κι αυτοί συμπλέουν με το ίδιο πολιτικό κατεστημένο. Όλοι αυτοί, εναντίον μας!!
Όταν είδαμε λοιπόν ότι συμβαίνουν αυτά, παρόλο που έχουμε τεράστια ποσά στην διάθεση μας, αποφασίσαμε σαν Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες να χαράξουμε το μέλλον μας και είπαμε ότι θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ
Αποφασίσαμε να φέρουμε την πραγματική Δημοκρατία, γιατί Δημοκρατία είναι μόνο μία, η δική μας Ελληνική Δημοκρατία!
Αρχίζουμε λοιπόν, όπως ακούσατε στην εισαγωγή, να ιδρύουμε παντού Οργανισμούς που αναφέρονται σε τοπικούς προσδιορισμούς που λέγονται Δήμοι. Είπαμε ότι ιδρύουμε την Δημοκρατία, γιατί Δημοκρατία είναι το Κρατείν τω Δήμω, η Δύναμη του Δήμου, των Δημοτών και αυτή είναι πραγματικά η πηγή της Εξουσίας.
Έτσι λοιπόν, εμείς οι Έλληνες πολίτες ιδρύουμε μόνοι μας αυτούς τους Οργανισμούς και αυτοί οι Οργανισμοί έδωσαν την Εντολή στον Αρτέμη Σώρρα, όταν έγιναν περίπου 110 γραφεία, ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε την Ελλάδα!
Είναι η ώρα να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, για το μέλλον μας, την ζωή μας και την ζωή των παιδιών μας και ζήτησαν στον Αρτέμη Σώρρα να ιδρύσει έναν Φορέα! Πραγματικά, αυτό έγινε στις 4 του Σεπτέμβρη του 2015.
Αυτό σημαίνει ότι από τότε είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε την χώρα μας σε οποιαδήποτε εκλογική διαδικασία το αποφασίσουμε.
Ξέρετε, όταν πήγαμε στον Άρειο Πάγο, ενώ όταν γίνεται μια κατάθεση μιας Διακήρυξης και ενός Καταστατικού, ο Άρειος Πάγος για να δώσει την έγκριση χρειάζεται 2-3 μέρες. Εμάς την έδωσε σε 20’, γιατί οι Αρεοπαγίτες ξέρουν πολύ καλά, ποιοι είμαστε.
Κάθε κίνηση που έχει κάνει ο Αρτέμης Σώρρας τους ενημερώνει. Τους έχει ενημερώσει για τα 600 δις που είναι υπέρ μας. Τους έχει ενημερώσει ότι έχουμε Καταπιστεύματα, τα οποία έχουν καλύψει όλες τις προϋποθέσεις και μπορούμε από εκεί να αντλήσουμε 2,3 τρισεκατομμύρια ευρώ και να κάνουμε την χώρα μας ένα Εργοτάξιο Ανάπτυξης.
Οι Αρεοπαγίτες ξέρουν ακριβώς ποιοι είμαστε γι αυτό δεν χρειάστηκε πάνω από 20΄να μας δώσουν την έγκριση!
Από τότε λοιπόν είμαστε έτοιμοι να μπούμε σε κάθε Εκλογική διαδικασία και μέσα από αυτήν διαδικασία, μέσα στο πλαίσιο του Συντάγματος, θα πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας.

«ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…» Ετοιμαζόμαστε λοιπόν, να έρθουμε στην πολιτική σκηνή και να παράξουμε πολιτική.
Ξέρετε, είναι λάθος να λέμε ότι, όσοι πολιτεύονται είναι Πολιτικοί.
Εμείς πολιτευόμαστε και εμείς παράγουμε πολιτική, εμείς οι Έλληνες πολίτες, γιατί ο Ορισμός του Πολίτη είναι αυτός που μετέχει Κρίσεως και Αρχής και όταν μετέχεις Κρίσεως και Αρχής, σημαίνει ότι κάνεις Πολιτική και χωρίς Πολιτική δεν μπορεί να επιβιώσει ο Άνθρωπος σε συνθήκες που είναι Ανθρώπινες, γιατί ο Άνθρωπος σε αυτή την διάσταση που είναι, πρέπει να ζει σε Πόλεις και οι Πόλεις έχουν μια συγκεκριμένη δομή.
Όλα αυτά ακριβώς είναι το ΑΞΙΑΚΟ που έχουν οι Άνθρωποι για την διαβίωση τους.
Πραγματικά, εμείς ως Πολίτες παράγουμε Πολιτική και η Πολιτική αυτή θα απελευθερώσει την χώρα μας από τα δεσμά του χρέους, με τα οποία μας έχουν σφιχταγκαλιάσει οι δανειστές και θα θέσουμε την βάση για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα, την οποία πρέπει να έχουμε όλοι σαν Έλληνες.
Ξεκινήσαμε λοιπόν να ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες να έρθουν μαζί μας, να έρθουν σε έναν Φορέα, ο οποίος δεν είναι κόμμα.
Γιατί τα «κόμματα», όπως λέει και η ετυμολογία της λέξης, είναι κομμάτια.
Αυτό σημαίνει ότι κάθε κόμμα παίρνει ένα κομμάτι της κοινωνίας και την κομματιάζει. Την διαιρεί και μέσα από αυτή την διαίρεση, μπορούν να προάγουν τα σχέδια τους.
Για σκεφτείτε, ποια είναι η αίτια καταστροφών στην χώρα μας;
Πού στηρίχθηκε η Μικρασιατική καταστροφή; Δεν στηρίχθηκε σε αυτή την κομματική διαίρεση;
Και μετά, όταν χάσαμε τόσους Έλληνες, σε έναν πόλεμο μεταξύ αδερφών, στον Εμφύλιο πόλεμο, ποιος ήταν η αιτία; Δεν ήταν οι κομματικές ιδεολογίες;
Εμείς είμαστε Έλληνες! Δεν έχουμε καμία σχέση με τα σιωνιστικά ιδεολογήματα, ούτε του κομμουνισμού, ούτε του ναζισμού, ούτε κανενός που να τελειώνει σε –ισμός.
Είμαστε απλά Έλληνες και αυτό που προάγουμε και μας ενδιαφέρει και είναι και το σημείο αναφοράς της Συνένωσης μας είναι ο Ελληνισμός. Είναι η καταγωγή μας, είναι το ΟΜΟΑΙΜΟΝ, ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ και το ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ, όπως έλεγε ο Ηρόδοτος.

ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ»
Βλέπετε και ένα σαθρό πολιτικό κατεστημένο που δίνει Ιθαγένεια σε αλλογενείς. Πώς είναι δυνατόν να δώσεις Ιθαγένεια;
Ιθαγένεια σημαίνει ευθέως του Γένους. Είναι Γενετική προέλευση. Σημαίνει DNA, που σημαίνει δεν μπορείς ούτε να το χαρίσεις, ούτε να το πουλήσεις, ούτε να το δωρίσεις!
Όσοι είναι λοιπόν Αυτόχθονες Έλληνες Ιθαγενείς είναι με το Κληρονομικό Δικαίωμα του Ελληνικού Έθνους που σημαίνει κατάγονται ευθέως του Ελληνικού Γένους.

ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ!
Εμείς λοιπόν ως Έλληνες πολίτες έχουμε τεράστια Δίκαια και θέλουμε όλα αυτά τα Δίκαια και τα Δικά μας, να τα αποκτήσουμε.
Μας τα έκρυβαν τόσα χρόνια. Έκρυβαν ότι έχουμε τόσους πολλούς λογαριασμούς. Μας έκρυβαν ότι έχουμε την δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε ό,τι θέλουμε μόνοι μας.
Τώρα όμως που το ξέρουμε, οφείλουμε να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας, γιατί τα έχουμε όλα!
Έχουμε στρατηγική, την Νόηση, έχουμε τις προϋποθέσεις, αλλά έχουμε και τα χρήματα και τους λογαριασμούς για να κάνουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε.
Είμαστε λοιπόν εμείς και αυτοί.

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ….
Από την μεριά, η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που ενώνει όλους τους Έλληνες ασχέτως κόμματος και δόγματος και από την άλλη μεριά, είναι αυτό το σαθρό πολιτικό κατεστημένο.
Αύριο θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να επιλέξουμε: Αυτό το σαθρό κατεστημένο που μας οδηγεί σε κάτι που είναι σκοτεινό, νεφελώδες, χωρίς αύριο και μέλλον Ή στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ που δείχνει πραγματικά ποια είναι η δύναμη μας και οι δυνατότητες μας!
Αυτή λοιπόν την στιγμή καλούμε όλους τους Έλληνες να πάρουν την Θέση που πρέπει να πάρουν έναντι του Ελληνισμού.
Ή με τους Έλληνες, ή εναντίον των Ελλήνων. Δεν υπάρχει ενδιάμεση θέση. Δεν υπάρχει φαιά ή γκρίζα θέση.
Υπάρχει μόνο η θέση με τους Έλληνες, ή εναντίον των Ελλήνων.
Και πραγματικά, αυτή την θέση δείχνουμε σήμερα και φέρνουμε σε πολύ μεγάλη δυσκολία το πολιτικό κατεστημένο.

ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΜΑΣ –«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ»
Εφόσον ξέρουμε πολύ καλά ότι έχουμε λογαριασμούς. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο καθένας μας έχει μερίδιο σε αυτούς τους λογαριασμούς. Είναι ατελείωτοι αυτοί οι λογαριασμοί. Μας πιέζουν να πληρώσουμε φόρους, συνεχώς και κάθε χρόνο τους αυξάνουν!
Αλήθεια! Τι γίνονται οι φόροι μας; Πού πάνε όλοι αυτοί οι φόροι;
Επειδή, αξίζει να δούμε ένα βίντεο, με τον πρώην Υπουργό Οικονομικών τον Βαρουφάκη, για να καταλάβουμε πού πάνε οι φόροι μας.
(βίντεο με τον Γ. Βαρουφάκη που ομολογεί ότι δεν ελέγχει την Γενική Γραμματεία Εσόδων)
Β. ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ: Αυτός είναι ο Υπουργός Οικονομικών, αλλά δεν ελέγχει την Γενική Γραμματεία Εσόδων, την ελέγχουν κάποιοι άλλοι, κάποιο ΦΑΝΤΑΣΜΑ.
Και για να μην αμφισβητούμε αυτά που λέει ο πρώην Υπουργός Οικονομικών, στις 27-5-2016 ψηφίστηκε ένας Νόμος ο 4389, που ιδρύθηκε μια «Ανεξάρτητη Αρχή», δεν την λένε «Γενική Γραμματεία Εσόδων. Αυτή θα παίρνει όλα τα έσοδα και ονομάστηκε «Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Στο Άρθρο 1 του Νόμου λέει ότι αυτή η «Αρχή» δεν έχει Νομική Προσωπικότητα.
Ξέρετε, ο,τιδήποτε υπάρχει στον πλανήτη, έχει μια Προσωπικότητα. Τα Φυσικά Πρόσωπα έχουν φυσική προσωπικότητα, έχουν Αριθμό Ταυτότητος, Αριθμό Φορολογικού Μητρώου, έχουν όνομα και μπορείς να στραφείς εναντίον τους και να ζητήσεις απαιτήσεις, αν χρειαστεί. Όπως επίσης και οι Εταιρείες που είναι Νομικά Πρόσωπα.
Οντότητες απρόσωπες δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας, εκτός αν έχουν έρθει από έναν άλλον πλανήτη. Κι όμως αυτή η «Ανεξάρτητη Αρχή», η ανύπαρκτη, η απρόσωπη, που σημαίνει ένα νεφέλωμα, μια συμμορία κι αυτή θα παίρνει τα Δημόσια Έσοδα.
Ξέρετε, τα Δημόσια Έσοδα καλύπτουν μια πολιτική που ενδεχομένως είναι η βασικότερη σε ένα κράτος.
Καλύπτουν την Δημοσιονομική Πολιτική του κράτους, γιατί με τα έσοδα γίνεται η πολιτική της διανομής, της ανάπτυξης, της πληρωμής, η πολιτική των επενδύσεων, της πολεμικής πολιτικής.
Βλέπουμε λοιπόν ότι αυτή την δυνατότητα της Δημοσιονομικής πολιτικής που εμείς εκχωρούμε στην κυβέρνηση, γιατί δεν είναι δικιά της, εμείς την εκχωρούμε με την ψήφο μας, αυτοί την βγάζουν από την Διοικητική πυραμίδα που εκεί είναι συνταγματικά και νομικά και φτιάχνουν κάτι εκτός πυραμίδος, άυλο και το οποίο έχει ασυλία και αυτό θα έχει την Δημοσιονομική Πολιτική της χώρας μας, θα ελέγχει την Υγεία μας, θα ελέγχει το Υπουργείο Άμυνας και το Χημείο του κράτους. Θα ελέγχει τα πάντα στην χώρα μας, μια άυλη Ανεξάρτητη Αρχή χωρίς Νομική προσωπικότητα.
Βλέπετε λοιπόν ότι γίνεται ορατό πια, πού θέλουν να μας πάνε!
Μέσα από αυτές λοιπόν τις διαδικασίες και αφού ξέρουμε ότι έχουμε τόσα χρήματα, πρέπει να φέρουμε το κατεστημένο την χειρότερη κατάσταση που μπορούμε.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΟ ΘΗΡΙΟ…»
Για αυτό είπαμε να σταματήσουμε να το τρέφουμε. Αυτό το θηρίο που έχει στραφεί εναντίον μας, πρέπει να σταματήσουμε να το τρέφουμε.
Και βλέπουμε ότι δίνουμε Εντολές, επειδή έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε αυτό, σε κάθε έναν που ζητάει χρήματα από εμάς, από τον Κρατικό φορέα, είτε είναι Δημόσιο, είτε Τράπεζες, είτε Ασφαλιστικοί Οργανισμοί.
Μπορούμε να τους δώσουμε Εξουσιοδότηση να πάνε στους λογαριασμούς μας, τους οποίους έχουν αποδεχτεί και έχουν λάβει και τις δικαστικές αποφάσεις και με όλες τις κυβερνητικές πιστοποιήσεις ότι τα χρήματα υπάρχουν και είναι δικά μας και να εισπράξουν κάθε οφειλή μας.

ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ
Και προχωράμε πιο κάτω ακόμα κι επειδή, μέσα σε αυτό το Παγκόσμιο πλαίσιο υπάρχουν πράγματα, που όσο και να θέλουν, δεν μπορούν να τα παραβλέψουν γιατί είναι Νομοτελειακά!
Επειδή η Ενέργεια και το Νερό ανήκει στο Δίκαιο του κάθε Ανθρώπου να έχει και άφθονο νερό και ενέργεια και η πρόσβαση στην ενέργεια και στο νερό είναι ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ, κατά την δική τους εκτίμηση.
Και σύμφωνα με την νομοθεσία του ΟΗΕ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κάθε κυβέρνηση οφείλει να διευκολύνει την πρόσβαση και στο νερό και στην ενέργεια στους πολίτες.
Βλέπετε όμως η δικιά μας η κυβέρνηση πόσο διευκολύνει την πρόσβαση μας στην ηλεκτρική ενέργεια; Τριπλασιάζει το ποσό που πρέπει να πληρωθεί, γιατί ενσωματώνει φόρους και τέλη.
Αυτό σημαίνει ότι σήμερα, αρχίζουν και κόβουν το ρεύμα, γιατί ο Έλληνας δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, όμως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ έχουν τριπλασιαστεί, γιατί μέσα σε αυτούς τους λογαριασμούς αναγκαστικά σας ζητάνε να πληρώσετε φόροι και τέλη.
Τους στέλνουμε λοιπόν ένα Εξώδικο και τους λέμε ότι: «Αυτό είναι δικαίωμα μας να το έχουμε και εσείς οφείλετε κυβέρνηση να μας το παράσχετε όσο πιο εύκολα γίνεται. Από την άλλη μεριά, σας λέμε πως ο,τιδήποτε χρωστάμε μέχρι σήμερα κι ο,τιδήποτε θα χρωστάμε στο μέλλον, σε μελλοντικές καταναλώσεις, από τώρα σας δίνουμε την Εντολή Εξουσιοδότηση να πάτε στους λογαριασμούς μας, στα δικά μας χρήματα και να πάρετε ό,τι σας χρωστάμε».
Έτσι διευκολύνουμε κι αυτούς, γιατί τώρα πάνε να πουλήσουν την ΔΕΗ, επειδή λέει, ότι δεν τα βγάζει πέρα, που είναι Μονοπώλιο, αλλά από την άλλη μεριά, απαλλασσόμαστε και εμείς από κάθε χρέος.
Δίνουμε πραγματικά αυτή την Εντολή και πρέπει να την δώσουμε όλοι για να πάνε στους λογαριασμούς μας και να πληρωθούν.
Και το ίδιο κάνουμε και στο νερό, γιατί το νερό είναι δικό μας και δεν μπορεί να είναι εμπορικό προϊόν. Το νερό είναι ο ίδιος ο Άνθρωπος.
Ο ίδιος ο Άνθρωπος έχει 74% νερό και το περιβάλλον όλο είναι τουλάχιστον 70% νερό και τα πάντα λειτουργούν στον πλανήτη μας, μέσα από αυτό, μέσα από αυτήν την χημική ένωση που λέγεται νερό. Δεν μπορεί αυτό λοιπόν που είναι η Ύπαρξη μας και η ίδια η Ζωή μας να πωλείται, γιατί είναι δικό μας.
Είναι ένα ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ που κανείς δεν μπορεί να το στερήσει και το έχουμε από την στιγμή που γεννιόμαστε.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!
Έτσι θα φέρουμε πραγματικά το καθεστώς που έχει προγραμματίσει να μας αφανίσει προ των ευθυνών του, γιατί εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε. Όταν γνωρίζουμε πραγματικά ποιοι είμαστε εμείς και τι δυνάμεις έχουμε, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μπορεί να μας εμποδίσει να κάνουμε αυτό που θέλουμε.
Έχουν προγραμματίσει πολλά άσχημα για την χώρα μας. Αν εμείς καταλάβουμε ότι η μόνη διέξοδος που υπάρχει, η μόνη πραγματική και αληθινή λύση που μπορεί να βρεθεί είναι να ενωθούμε όλοι και να πάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μας φοβίζει.
Πρέπει να βγάλουμε το φόβο από μέσα μας και να πράξουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε στην κατάσταση αυτή που είναι η χώρα μας.
Είναι υποχρέωση μας και καθήκον μας πραγματικά, να πράξουμε ό,τι καλύτερο γίνεται αυτή την στιγμή, όχι μόνο για να σωθεί η χώρα μας, αλλά να αναστρέψουμε την πορεία της από καταστροφική που είναι τώρα σε μια τροχιά μεγάλης Ανάπτυξης. Έχουμε τα πάντα.
Το μόνο που μένει είναι να ενωθούμε και να το κάνουμε. Ας το κάνουμε λοιπόν, γιατί μπορούμε και είναι υποχρέωση μας.
Εμείς, σαν Έλληνες αυτής της περιόδου, είμαστε επιφορτισμένοι με αυτό το τεράστιο καθήκον, αλλά είναι και μεγάλο προνόμιο να μπορέσουμε να φέρουμε την χώρα μας στην τροχιά Ανάπτυξης που πρέπει να έχει.
Και μετά από αυτό, θα καλέσω τον Αρτέμη Σώρρα να έρθει στο βήμα, αφού πρώτα πούμε τον Εθνικό Ύμνο.

ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Καλησπέρα Συνέλληνες. Μεγάλη μου τιμή στην ακριτική Ορεστιάδα. Βέβαια, η Ορεστιάδα με τιμά πολύ γιατί έχουμε άξιους συνεργάτες, στελέχη, δηλαδή συνέλληνες.
Είναι μεγάλη μου τιμή, είναι πολλές πολεμικές ψυχές στην Ορεστιάδα, που έχουν δώσει τεράστιο κομμάτι της ζωής τους, για όλη αυτή την τεράστια Ελληνική λεωφόρο που αναπτύσσεται συνεχώς.
Σήμερα, μου ανακοίνωσαν και μια παραχώρηση που έγινε στο Ορμένιο, στο τελευταίο χωριό και θα συμπληρωθεί όλος ο Έβρος.
Όλη η Ελλάδα γίνεται Ένα.
Και αυτό που πρέπει να καταλάβουν όλοι, όπως είπε και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Θεοδωρόπουλος, τι μας έχουν κάνει! Το πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ.
Πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε 6 ψεύτικες πτωχεύσεις από τον Καποδίστρια και μετά. Δεν πρέπει να τα προσπερνάτε έτσι!
Πρέπει να θυμώσετε συνέλληνες. Δεν γίνεται να μην θυμάσαι το παρελθόν σου! Αυτό μας έκαναν! Μας έκοψαν το παρελθόν! Μας είπαν ότι εκείνοι ήταν κάτι άλλο και αυτοί μας χαράζουν το μέλλον.
Αυτός που θα χάσει το παρελθόν του και δεν έχει το παρόν, το μέλλον του είναι ανύπαρκτο.
Το φτιάχνουν αυτά τα επικυρίαρχα παιδιά που δεν είναι καν άνθρωποι! Έχει πολύ μεγάλη σημασία για αυτό και πολλές φορές, είμαι αυστηρός, αλλά αυτό μην το μεταφράζετε σε αγένεια. Να το εκλάβετε ως διαπίστωση.
Έχω ένα τεράστιο πακέτο αποδείξεων και στοιχείων που πολλές φορές, δεν μπορώ να το βγάλω απλόχερα έξω για δόγματα, για κόμματα για το πώς έχουμε φτάσει μέχρι εδώ, αλλά πώς κινείται ο πλανήτης, που πάει, τι ακριβώς θέλει, τι ακριβώς κάνει, αλλά και πώς δημιουργήθηκε όλη αυτή η ιστορία.
Πρέπει λοιπόν να έχουμε όλοι τα μάτια μας και τα αυτιά μας ανοιχτά με Λογική, γιατί αυτή είναι το όπλο μας, των Ανθρώπων. Οι Άνθρωποι έχουμε Λογική, αυτό μας διαχωρίζει από τα υπόλοιπα έμβια όντα. Σήμερα μας έχουν απαγορέψει να έχουμε Λογική και το τεράστιο ΑΞΙΑΚΟ μας. Τώρα όλοι μιλάνε για Αξίες και Αρχές και κανείς δεν έχει! Τι πρεσβεύουν; Τι θέλουν όλοι αυτοί από εμάς;
Γιατί, όλα αυτά τα χρόνια, αυτοί κυβέρνησαν στις ζωές μας, αν το θέλετε! Όλα αυτά τα πολιτικά σκευάσματα κι όλες οι ξενόφερτες ιδεολογίες πέρασαν από το κορμί μας. πότισαν με πολύ αίμα τον τόπο. Δεν μπορεί να μας παραδειγματίσουν όλα αυτά τα χρόνια;
Διαβάζουμε την αλλοιωμένη ιστορία και δεν μπορεί να αντιληφθεί η Λογική μας τι ακριβώς έχει γίνει και ποιος θα τα σταματήσει όλα αυτά; Και πότε θα σταματήσουν, αν δεν σταματήσουν τώρα που μας πάνε για αφανισμό, πότε θα το κάνουμε; Κι αν όχι εμείς, ποιος περιμένουμε να το κάνει; Ποιος; Ο κομματάρχης;

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ. ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ! ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ!
Σήμερα είναι μια τεράστια αλλαγή και θα πάμε σε μια τεράστια ανατροπή! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ! Και στην Ελλάδα και στον πλανήτη και όπου βρεθώ. Θα γυρίσω τον πλανήτη ανάποδα.
Ακριβώς, αυτό που βιώνουμε είναι οι ΑΝΤΙ-ΑΞΙΕΣ.
Θα πάμε σε καθολικό ΑΞΙΑΚΟ, όπως είναι και η ίδια μας η ΥΠΑΡΞΗ μας.

Η ΎΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ! ΣΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΙΑΚΟ ΠΟΥ ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΑΣ.
Για φανταστείτε ο Οργανισμός μας να μην είχε ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, για φανταστείτε η καρδιά μας να έκανε ό,τι ήθελε!
Κοιτάτε, τι γίνεται στην γη μας! Μας κοροϊδεύουν χιλιάδες επιστήμονες οι οποίοι είναι πληρωμένοι από τα σιωνιστικά μορφώματα που εμείς χρηματοδοτούμε με τον άλφα ή βήτα τρόπο, είτε είμαστε πλανεμένοι, είτε είμαστε σκλαβωμένοι, ακόμα κι όταν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι μέσα από το βίο μας.
Μας λένε ότι αυτός ο πλανήτης πάγωσε ή θα παγώσει, λιώνουν οι πάγοι, λες και τον είχαμε συνηθίσει παγωμένο.
Θέλω να τρέξετε λίγο, γιατί εσείς οι Έλληνες μπορείτε, ενώ οι άλλοι μπορεί να μην έχουν αυτή την άποψη, να δείτε ποια αναπαράσταση, ή σχέδιο να δείχνει Έλληνες με γούνες, ή με μπότες, με σκουφιά και όλες αυτές τις αηδίες που βάλαμε στο κεφάλι μας. ‘Εχετε δει πουθενά;
Έχετε πάει σε τόσα μουσεία. Ή ανοίξτε το διαδίκτυο και δείξτε μου έναν Έλληνα που είναι με σκουφιά, με μπότες, με κάλτσες κι όλα αυτά που φοράμε τώρα. Γιατί δεν έχετε δει;
Μήπως τελικά ο πλανήτης μας δεν ήταν πάντα έτσι και τον έχουμε καταστρέψει;
Έχουμε τελικά μια γη, η οποία είναι ζωντανή κι έναν πλανήτη που είναι δικός μας και κατασκευάστηκε για να κατοικηθεί από ανθρώπους και σχεδιάστηκε με τεράστιες υπερτεχνολογίες και τελικά το πάνω του μέρος είναι -70ο και η μέση είναι +70ο που σημαίνει 140ο διαφορά.
Δηλαδή, αν φανταστούμε ότι η γη είναι ο δικός σας οργανισμός, άρα, το κεφάλι σας έχει -70ο τα πόδια σας το ίδιο και η κοιλιά σας +70ο και ψήνεις επάνω! Τι υγεία να έχει αυτός ο οργανισμός και πώς να δουλέψει; Πώς τα καταφέραμε όλα αυτά συνέλληνες; Εμείς που είμαστε μέρος του περιβάλλοντος αυτής της αρρωστημένης γης που δεν αντέχει τίποτα άλλο επάνω της και την έχουμε φέρει εμείς σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να είμαστε και υγιείς; Σε ποια Υγεία;
Κανείς δεν μας είπε ότι το Σώμα είναι πολλά πράγματα μαζί και όπως έχουμε και το Αστυνομικό Σώμα και το Πυροσβεστικό Σώμα, έτσι και το Σώμα μας έχει 12 μέρη. Ένα από αυτά είναι το σαρκίο και εμείς ασχολούμαστε με το σαρκίο. Τα άλλα τα έχουμε χαρίσει! Πού; Στα δόγματα!
Όλη μας την καθαρή ενέργεια, όλη μας την ζωή που παράγουμε εδώ ποιο είναι το αποτέλεσμα; Ας βγει ένας γηραιότερος να μου πει, έχει δουλέψει, έχει βγάλει πλούτο. Μα, το χρήμα είναι καθαρή ενέργεια και κάπου την δίνεις και σου έδωσαν υποσχετικά χαρτιά που εμείς ορίσαμε να το καθορίζουμε αυτό και τελικά τι κάνουμε ρε παιδιά;
Τι αποτέλεσμα αφήσαμε; Για αυτό ήρθαμε εδώ; Ήρθαμε εδώ να ζήσουμε, αλλά από την ώρα που είμαστε εδώ, μας έχουν μάθει πώς να πεθάνουμε κι αν θα πάμε σε κάποιο παράδεισο; Είναι δυνατόν ρε συνέλληνες;
Βάλτε την Λογική σας να δουλέψει τι μας έχουν κάνει. Μας έχουν χαράξει με χιλιάδες τρόπους.

ΑΝ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΟΠΛΙΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ!
Σήμερα λοιπόν όλη μας η κοινωνία, όπως διαπιστώνω εγώ μετά από ένα μεγάλο ταξίδι είναι φοβισμένη! Φοβάστε όλοι! Πρώτον φοβάστε για την άνεση σας, γιατί πώς να την χάσετε; «Μακάρι να το κάνετε» λέει! «Μακάρι να πετύχετε!».
Μα, δεν είναι δική σου η Ελλάδα; Δεν είναι δική σου η ζωή; Δικό σου δεν είναι το μέλλον; Δηλαδή, «Μακάρι» οι άλλοι; Σκοτωθείτε, να δοξαστούμε; Και θα το κάνουν άλλοι για εσάς;
Κύριοι, αυτός δεν είναι ο Έλληνας! Ο Έλληνας είναι στην πραγματική Δημοκρατία και η Δημοκρατία δεν είναι τίποτα άλλο από Δημόσια Διοίκηση και ο Πολίτης, αν γυρίσεις ένα γράμμα, γίνεται Οπλίτης.
Αν ο Πολίτης δεν είναι Οπλίτης, δεν είναι Πολίτης. Θα ασχοληθούν αυτοί με τα κοινά; Λες και η Πολιτική είναι έξω από εμάς!
Πολύ καλά τοποθετήθηκε ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.
Η Πολιτική ανήκει στον Πολίτη. Σε εμάς ανήκει η Πολιτική. Αφού δικός μας είναι ο πλούτος, δική μας η ζωή και το μέλλον! Ποιος θα αποφασίσει, αν όχι εσείς!
Σαφώς με κανόνες. Έχουμε ένα πολύ Δημοκρατικό Καταστατικό το οποίο το συμφωνούμε. Για αυτό και θα πρέπει να βγαίνουν οι Νόμοι βάσει του Αξιακού. Υπάρχει περίπτωση να γίνει λάθος με Νόμο σε ένα Αξιακό 33 Πρωτοκόλλων το οποίο έχει 12 Αξίες, 18 Αρχές και 3 Πολιτειακούς Νόμους;
Οι Νόμοι μας στην αυριανή μας Πολιτεία, που θα ζούμε όλοι μαζί, θα βγαίνουν με ένα Αξιακό που δεν θα μπορεί ποτέ να κάνει κακό σε πολίτη έξω από την Πολιτεία, αλλά δεν θα μπορεί και να δεχτεί κακό και ο,τιδήποτε άσχημο μέσα στην Πολιτεία!
Δεν συμφωνούμε; Δεν είναι ίδιες οι ανάγκες μας; Όλοι αυτό δεν θέλουμε; Όλοι δεν θέλουμε ασφάλεια; Τώρα, τι ασφάλεια έχεις;
Φοβάσαι μην χάσεις την σύνταξη, φοβάσαι μην χάσεις την δουλειά σου. Ποια δουλειά σου; Αυτή που σου έδωσαν; Φοβάσαι μην χάσεις την περιουσία σου, φοβάσαι τον Τούρκο, φοβάσαι τον Αμερικάνο, φοβάσαι τον ίσκιο σου! Φοβάσαι τον Θεό σου και κάθε ψωρο-άγιο.
Τελικά μόνο φοβάσαι! Αυτή είναι η ζωή μας; ένας φόβος; Ακόμα και με τις αγάπες σου. Φοβάσαι να αγαπηθείς, φοβάσαι μην σε παρατήσει η αγάπη σου, φοβάσαι τα πάντα!
Βγάλτε τον φόβο από μέσα σας. Όλα είναι στο μυαλό μας. Μια μεμβράνη είναι που μας χωρίζει. Αυτή την μεμβράνη πρέπει να την σπάσουμε εμείς.
Φοβάσαι λες την Αμερική! Τι θα σου κάνει η Αμερική; Αφού είναι πτωχευμένη η Αμερική από το 1933 και για αυτό έχει UCC1 που σημαίνει ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
Οι δανειστές έχουν ανοίξει το UCC1 που είναι στο payment office που σημαίνει ότι εκεί πηγαίνεις και πληρώνεσαι ό,τι τιμολόγια έχει η Αμερική. Είναι μια εταιρεία στην Ουάσιγκτον.
Η Γαλλία είναι πτωχευμένη από το 1934, η Αγγλία και το Ισραήλ, ούτε Σύνταγμα δεν έχουν. Κάποιοι ραβίνοι κάνουν πλάκα και περιμένουν και αυτοί κάποιος να τους ξεσηκώσει, να σφάξουν τους ραβίνους για να ζήσουν οι άνθρωποι.

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! Η ΣΩΣΤΗ ΓΝΩΣΗ ΦΕΡΝΕΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ.
Όπως εδώ, έχουμε πέσει στα γόνατα. Σήμερα, βλέπουμε ένα ισλαμικό στοιχείο. Για την Ελλάδα, δεν μας πειράζει το ισλαμικό στοιχείο. Έλα με Νόηση όμως και δες πώς πρεσβεύεις και τι πιστεύεις.
Αλλά θα δώσω ένα άλλο παράδειγμα: Πιστεύεις γιατί δεν ξέρεις! Από την ώρα που ξέρεις, δεν πιστεύεις! Να το αποδείξω;
Έχω 200 ευρώ στην τσέπη μου, το πιστεύετε; Είτε το πιστεύετε, είτε όχι, δεν έχει καμία σημασία, γιατί είσαστε στο ίδιο ρήμα. Καμία σημασία, αν δεν το πιστεύεις ή το πιστεύεις. Πάντως δεν ξέρεις. Δεν ξέρεις αν έχω 1000 ή αν έχω καθόλου. Αν με ψάξετε, θα ξέρετε; Άρα, δεν θα πιστεύεις! Αν πιστεύεις, δεν ξέρεις. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά του «πιστεύω» με το «ξέρω». Σήμερα, όλοι είναι με ένα «πιστεύω». Ποιος πιστεύει; Αυτός που δεν ξέρει. Με το που μάθεις, δεν πιστεύεις! Γνωρίζεις! Η Γνώση είναι όπλο. Και να σας πω και κάτι; Δεν μπορώ να σας μάθω τίποτα! για αυτό μας έκρυψαν την Γνώση. Η σωστή Γνώση σας φέρνει Ενθύμηση.
Αυτά όλα που σας λέω, αυτά που θα δείτε και αυτά που θα μάθετε, θα τα αναγνωρίσετε, απλά θα τα θυμηθείτε, γιατί όλα είναι μέσα σας. Φανταστήκατε ότι τώρα ήρθαμε; Ότι απλά γεννηθήκαμε, θα πεθάνουμε, θα έρθουν οι άλλοι και οι άλλοι δεν ξέρουν τίποτα, θα τους μάθουμε εμείς, τους στραβομάθαμε, οπότε υπακούν.
Κύριοι, είναι όλα μέσα σας! Έχουμε υποσυνείδητο, είναι όλα καταγεγραμμένα.
Για αυτό αυτή η Ένωση η τεράστια κι όλη αυτή η Παλιγγενεσία που γίνεται στον πλανήτη και στην Ελλάδα μας, όσοι άνθρωποι ήρθαν και κατάλαβαν τι γίνεται, απλά θυμήθηκαν. «Ναι», λένε «είναι Αλήθεια». Αυτός είναι ο Έλληνας! Άρα πρέπει να καταλάβετε την Αυτογνωσία μας και να μάθετε γρήγορα το ποιοι είσαστε.
Είσαστε τεράστιοι και έχουμε ξανάρθει εδώ με άλλα χέρια, αλλά πόδια. Έχετε πολεμήσει! Μέσα σας είναι! Η ψυχή σας ακούει τα καλέσματα. Σήμερα είναι οι φοβίες σας! Βγάλτε τις και πετάξτε τις και ελάτε να ενωθούμε όλοι μαζί, ελάτε να κάνουμε αυτό που έχει χιλιάδες χρόνια να γίνει.
Η Ελλήνων Συνέλευσις και η Εθνοσυνέλευση, αν το θέλετε, έχει να γίνει από τον Αλέξανδρο και από τον Φίλιππο. Ο Φίλιππος έκανε την Εθνοσυνέλευση και ο μικρός πήρε τον πλανήτη. Τώρα τι περιμένετε; Μας σφάζουν για 2500 χρόνια, γιατί λεγόμασταν Έλληνες! Το γνωρίζετε αυτό; Όχι, αλλά γνωρίζετε μόνο αυτό που σας μάθανε. Μόνο που έλεγες ότι είσαι Έλληνας, σε σφάζανε στα Βυζαντικά χαζάρικα χρόνια, 1500 χρόνια και αυτοί οι Νόμοι είναι καταγεγραμμένοι. Είναι Νόμοι επί του Θεοδοσίου και του Ιουστινιανού. Δεν γίνεται να μην ξέρεις. Δεν γίνεται να σε βάζουν εσένα τον Έλληνα να διαβάζεις όλες αυτές τις αηδίες και να μη ξέρεις για την τεράστια κοσμοθέαση σου και τους τεράστιους ήρωες και για τα εγκλήματα όλα και σήμερα, με λυπεί που όλοι μου οι Συνέλληνες, η μάνα μου…. Ξέρετε, δεν έχει σημασία μόνο η μάνα η δική μου, αλλά η κάθε μάνα, μα κάθε γυναίκα, κάθε άνθρωπος που τον βλέπω να γονατίζει στον βιαστή που έσφαξε τους προγόνους μου! Γονατίζει και προσεύχεται για να του κάνει καλό, αυτό με τρελαίνει, με λυπεί πολύ. Γονατίζεις σε αυτούς που έσφαξαν τους προγόνους μου;
Είπα μια μέρα ότι οι λέξεις «παππούς» και «γιαγιά» είναι εφεύρεση. Εμείς οι Έλληνες δεν έχουμε παππούδες και γιαγιάδες. Έχουμε πατέρες. Είναι πατέρες μας, δηλαδή ο πατέρας που γέννησε τον πατέρα μου. Είναι πατέρες μας!
Οπότε, αυτή είναι η συνέχεια του Γένους μας και του DNA μας. Έχουμε τεράστιους πολεμιστές και τεράστιο DNA! Θυμηθείτε το μωρέ! Θυμηθείτε το μέσα στο κεφάλι σας.
Κάντε μια προσπάθεια να θυμηθείτε ποιοι είσαστε και ελάτε να ενωθούμε. Ξέρετε ποιοι είμαστε; Είμαστε τεράστιοι! Έχουμε τεράστια τεχνολογία στα χέρια μας. Έχουμε στο κεφάλι μας την Διανόηση μας. Ερχόμαστε από τον Συμπαντικό Νου, ερχόμαστε από πολύ μακριά, έχουμε τεράστια ιστορία. Είμαστε Παγκοσμιοποιητές χιλιάδες Έλληνες στην ιστορία της γης.
Η Δημοκρατία είναι δικιά μας και την εφαρμόσαμε. Και να σας πω και κάτι; Εμείς την διαλύσαμε. Η τελευταία Δημοκρατία και της Σπάρτης και της Αθήνας διαλύθηκαν την ίδια μέρα, που η Δημοκρατία της Σπάρτης δεν έπεσε ποτέ. Όταν αποφάσισε η Σπάρτη να πάρει την Αθήνα και να την κρατήσει, τότε διαλύθηκαν και οι δύο Δημοκρατίες και της Σπάρτης και της Αθήνας.
Μας έμαθαν για τον 4ο αιώνα ότι είχαμε τον χρυσό αιώνα του Περικλή. Δεν σας είπαν ποτέ όμως ότι ο Περικλής ήταν τύραννος! Σας το είπαν;
Τι ήταν ο Περικλής; Στρατηγός; Τύραννος ήταν! Ψηφισμένη τυραννία στην Αθήνα! Βέβαια, κανόνισαν οι μασόνοι και οι Ιλλουμινάτι που έφτιαξαν τα χαρτιά μας και την ιστορία μας, να μας λένε τις μπούρδες τους, για αυτό όλοι στοχεύουν, παντού έχει καμάρες, ενώ εμείς έχουμε τα αέτωμα 144ο που όλο μαζί κάνει τον αριθμό 9 και η κάθε του γωνία 18ο πάλι με άθροισμα το 9 κι όλοι οι αριθμοί πάλι στο 9 στον Συμπαντικό αριθμό, αλλά μας έχουν γεμίσει με τις καμάρες και τους τρούλους. Τι είναι αυτά; Δεν τα έχουμε εμείς!
Άρα Συνέλληνες, πρέπει να βρούμε την Αυτογνωσία μας, πρέπει να μάθεις ακριβώς ποιος είσαι! Είσαι πολύ τεράστιος και πολύ μεγάλος και σήμερα, είσαι ένας τεράστιος μηχανισμός σε όλον τον πλανήτη με τεράστιες δυνάμεις, στην Αμερική, στην Ρωσία.
Ας ακούτε που λένε Ρώσοι και μιλάνε Ρώσικα. Τώρα μιλάνε τα ρώσικα. Κάποια στιγμή, σε μια άλλη μου συγκέντρωση είπα: «Θέλω να μου βρείτε ένα αρχαίο αγγλικό βιβλίο!». Υπάρχει; Ας μου πει κάποιος, αν γνωρίζει, γιατί εγώ ξέρω ότι τα αγγλικά στον πλανήτη είναι τα τελευταία 250 χρόνια. Παλιότερο βιβλίο των 250 ετών, δεν υπάρχει!
Ρώσικο παλιό βιβλίο πάνω των 130 ετών, δεν υπάρχει! Ούτε ιταλικά, ούτε ισπανικά! Και μπορώ να το αποδείξω ότι ήταν όλα Ελληνικά.
Τελευταία, έβγαλα στον διαδίκτυο το ημερολόγιο του Ισαάκ Νεύτων, πιο Εβραίος πεθαίνεις, ο οποίος δίδασκε στην Οξφόρδη στον Λονδίνο, δηλαδή μέσα στην Σαξονία, εκεί που ήταν οι Κέλτες οι δικοί μου, γιατί το νησί αυτό είναι δικό μας. Ήταν οι Κέλτες και με τους βιασμούς των Μογγόλων τους έσφαξαν οι Σάξονες και τους λένε Σάξονες.
Θέλω να καταλάβετε αγαπητοί μου ότι και το ημερολόγιο του Νεύτωνα ήταν στα Ελληνικά. Βέβαια, τα γράμματα μας είναι πάντα κεφαλαία. Βρείτε μου μια επιγραφή, ή μια ταμπέλα ή μια επικεφαλίδα στα Ελληνικά που να είναι σε μικρά! Όλα τα γράμματα της Ελληνικής Αλφαβήτου είναι γραμμένα στα άστρα. Το σύμβολο του Α, του Β, του Γ, η ομάδα Α, η Β, τεράστια δισεκατομμύρια χρόνια δημιουργίας και βρέθηκαν αυτοί να μας τα κάνουν μικρούλια, οι χαζάροι του Βυζαντίου; Βρείτε μου μία αρχαία πινακίδα που να είναι με μικρά γράμματα. Υπάρχει; Είναι όλες με κεφαλαία! Ήρθε κάποιος να μου αλλάξει το σχήμα! Για ποιον λόγο; Για να διαβάζουν και οι βάρβαροι;
Επίσης, όπως και στον προφορικό λόγο που δεν τον κόβουμε, αλλά υπάρχει μια συνέχεια. Τον γραπτό, γιατί το κόβεις; Άρα, είδατε ότι ήταν όλα κολλημένα; Δηλαδή η κάθε λέξη ήταν κολλημένη η μία με την άλλη, για να μην χάνεται η ροή του λόγου και της σκέψης. Τώρα, γιατί τα έκαναν κομματάκια; Τι αλχημείες είναι αυτές; Γιατί το έκαναν; Έφτιαξαν καινούργια γλώσσα και διέλυσαν τα πάντα;
Τσακώνονται πολλές φορές οι συνέλληνες μου ότι «ο Αριστοτέλης είπε…». Το είπε; Πού είναι; «Εντάξει, το έγραψε ο παπαδιαμάντης…». Άσε βρε τον Παπαδιαμάντη! Το πρωτότυπο του Αριστοτέλη το έχουμε; Όχι! Ποιο πρωτότυπο έχουμε; Κανένα! Δεν σας κάνει εντύπωση; Και εσύ ρε Παπαχελάκη και εσύ ρε Πασσά, που το βρήκες και το έγραψες;

ΣΠΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ, ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ. ΕΓΩ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ!!
Όλα σας τα έχουν αλλοιωμένα συνέλληνες. Έχουμε τα πρωτότυπα. Θα τα φέρουμε όλα, αλλά χρειάζεται να ενωθεί το Έθνος. Όλα θα τα διαβάσεις για να δεις τι έχουν πει και όλες αυτές οι γελοιότητες, σε όλον τον πλανήτη, θα σταματήσουν με την μία. Τα ίδια αυτά τα ζωντόβολα θα πουν από μόνα τους την αλήθεια. Αλλά, για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δουν ότι όλο το Έθνος ενώνεται, να ξέρει τις δυνάμεις του, να ξέρει ποιο είναι και πού πάει. Να πατάει σε γερά στηρίγματα και να ξέρουν όλοι ότι δεν θα κάνει πίσω με τίποτα κι ότι είναι ενωμένο.
Άρα, όλη η Ελλάδα ενώνεται στην πραγματική Δημοκρατία, στους πραγματικούς Αυτόνομους Δημοτικούς Οργανισμούς που είναι δικοί σας.
Και στην Ορεστιάδα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, θα δείτε ότι τα γραφεία είναι των Ελλήνων. Δηλαδή, είναι Οργανισμοί που ιδρύονται κατά τόπους και οι Έλληνες μπαίνουν μέσα και γίνονται μέλη και πραγματικοί Πολίτες!
Είναι οι Πολίτες της αυριανής μέρας που θα κτίσουμε την Ελλάδα και θα ξαναγράψουμε την ιστορία.
Θα γράψουμε την πραγματική ιστορία και όχι αυτή που μας έχουν αλλοιώσει, όλοι αυτοί τόσα χρόνια!
Το θέλετε αυτό; Θέλετε να μάθετε ποιοι είσαστε και μέχρι πού θα φτάσουμε;
Θα φτάσουμε μέχρι το τέλος, αρκεί να το θέλετε εσείς, από εσάς είναι η Ελεύθερη Βούληση σας. Η Βούληση είναι δικιά σας.
Φαίνεται απλό αλλά είναι πολύπλοκο. Ξέρετε, γιατί είναι πολύπλοκο; Γιατί είναι στο μυαλό μας. Σπάστε την μεμβράνη. Δεν υπάρχουν πάνω από τρία πράγματα που μας χωρίζουν όλους: τα κόμματα, τα δόγματα και τα χρώματα, όσον αφορά τα χρήματα. Εγώ θα σας πω όμως χιλιάδες πράγματα που μας ενώνουν!
xιλιάδες πράγματα είναι οι επιλογές μας, όλοι έχουμε τις ίδιες ανάγκες κι όλοι θέλουμε τα ίδια πράγματα. Και φυσικά, θέλουμε τον βίο μας. Όλοι θέλουμε να ζήσουμε! Όλοι λένε «στην υγεία σας» κι όλοι είναι άρρωστοι! Ακόμα και ο δολοφόνος που έχει σκοτώσει κάποιον, το βράδυ μπορεί να πιει ποτό και να πει «στην υγεία μας». Ακόμα και το «γεια σας» που λέμε, στην Υγεία αναφερόμαστε.
Όλοι λέμε για την Υγεία, αλλά σκοτώνουμε το Περιβάλλον κάθε μέρα και το φυσικό και το υπερβατικό.
Αυτά πρέπει να τα βάλουμε πάλι στην σειρά, να δούμε ποιοι είμαστε εμείς οι ίδιοι και να ασχοληθούμε με αυτό το περιβάλλον και εμάς. Θα πρέπει να γίνουμε πάλι ένα με το περιβάλλον και να φτιάξουμε ένα Αξιακό με το οποίο, θα μπορούμε να συγχωρούμε, δηλαδή, θα χωράμε όλοι μαζί.
Συγχώρεση δεν σημαίνει «μου έκανες κάτι, εντάξει δεν πειράζει!». Ούτε θεός δεν μπορεί να το συγχωρήσει αυτό! Μας έβαλαν δικούς τους κανόνες. Το «Συν-χωράω» σημαίνει χωράμε όλοι, ναι, χωράμε όλοι! Χωράμε στην ίδια βάση, στις ίδιες Αξίες και στον ίδιο Βίο και πάνω από όλα χωράμε στην Ανέλιξη, γιατί όλοι θέλουμε να ανελιχθούμε.
Όλοι θέλουμε να πλουτίσουμε, να γίνουμε πιο όμορφοι…έτσι δεν είναι; Όλοι δεν θέλετε να είσαστε καθαροί, να είσαστε ασφαλείς; Να έχετε χρήματα; Έτσι είναι!
Τότε γιατί όλες οι θρησκείες φωνάζουν να είσαι ταπεινός, ρακένδυτος και να χάσεις την δύναμη σου;
Εγώ σας λέω: Οι ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ: ΥΓΕΙΑ, ΠΛΟΥΤΟΣ ΙΣΧΥΣ–αν δεν έχεις τον πλούτο σου, πώς να έχεις την Ισχύ σου και άμα σε δουν με τα όπλα σου και την Ισχύ σου, δεν σε πειράζει κανείς! Αν σε δουν ρακένδυτο να περπατάς, θα σε ξεσκίσουν, όπου σε βρουν τα ζώα. Αυτό θέλουν!
Κρατείστε τις δυνάμεις σας. Αφήστε τις δωρεές και τις γελοιότητες σε φανταστικά πνεύματα και πρόσωπα. Κρατήστε την Δύναμη σας, να πάτε μέχρι το τέλος, για να δεις πώς θα σφαχτούν στο μαχαίρι μου και θεοί και δαίμονες!
Συμφωνείτε; Πάμε να φτιάξουμε την Πολιτεία μας! Βγάλτε τον φόβο από μέσα σας. Δεν είσαστε μόνοι σας. Είμαστε και εμείς εδώ και είμαστε δυνατοί. Κανείς δεν πρόκειται να σου μιλήσει για τίποτα.
Έλα να ξεχρεώσεις όλα σου τα χρέη, που σου το λέω από τώρα ότι είναι ψεύτικα. Στο τέλος που θα κάνω ταμείο, θα βάλω όλα αυτά τα ζώα να γονατίσουν μπροστά σου κι έχω πει ότι θα φτιάξουμε «Μουσείο Προδοτών».
Αυτοί τελικά έφτιαξαν Μουσείο Ηρώων και έβαλαν τους προδότες για ήρωες. Όλες μου οι οδοί είναι γεμάτες με ονόματα δοσίλογων και προδοτών αυτό είναι πολύ άσχημο να το επιτρέπουμε.
Από εδώ και πέρα, δεν θα επιτρέπουμε τίποτα μη αληθινό, μη υπαρκτό, μη αποδεδειγμένο. Αυτή είναι η Λογική και πρέπει να μείνουμε εκεί.
Άρα, συνέλληνες, συστρατευτείτε στα δικά σας γραφεία. Για εμάς, ο πλανήτης είναι Ένα.
Αυτό σημαίνει ότι έχουμε 28 γραφεία Οργανισμούς στο εξωτερικό. Συστρατεύονται οι Έλληνες απανταχού της Γαίας και είναι όλοι μαζί σου. Ανοίξτε τα τηλέφωνα και τα skype, και επικοινωνήστε με όλη την Ελλάδα. Για πρώτη φορά στην Ελληνική Ιστορία, μπορείς να φύγεις από εδώ και να πεις: «Είμαι ορκισμένος Έλληνας της Ε.ΣΥ» και πήγαινε σε όποιο γραφείο των Ε.ΣΥ στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό θέλεις και πες: «Έχω πρόβλημα, θέλω να με βοηθήσετε…» και θα δεις τι θα γίνει.
Θα έρθει ένας ολόκληρος στρατός από αδέρφια με την ίδια ψυχή, να έρθουν να σε βοηθήσουν, γιατί είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν γιατί ένα με σένα. Το έχεις ξαναγίνει ποτέ αυτό; Θα το κάνουμε τώρα!
Έχουμε μια μεγάλη συμφωνία να κάνουμε. Παίρνουμε την Ελλάδα στα χέρια μας, όσο το δυνατόν τον συντομότερο. Οι αποφάσεις είναι δικές σας. Βγείτε έξω και ενημερώστε τους πάντες για τον πλούτο, για την δύναμη της πολιτικής του δικού σας Πολιτικού Φορέα, του δικού σας γραφείου, της δικής πολιτικής, επιθυμίας, απόφασης και του πώς θα διοικηθείς.
Όλα είναι νόμιμα και καταγεγραμμένα. Πιο νόμιμα δεν γίνεται! Έλα να ξεχρεώσεις τα πάντα! Έλα να πάρεις από τα δικά σου τα λεφτά. Δεν σου κάνει χάρη κανείς. Όλα αυτά τα χρήματα, έτσι όπως τα έχουμε στήσει στις πλατφόρμες, δεν είναι δικά μου. Είναι δικά σου! Απλά, τώρα σας φωνάζουμε να τα πάρετε όλοι μαζί, γιατί αυτό το παιχνίδι είναι για όλους μαζί.
Δηλαδή, φανταστείτε ένας παππούς που ήταν στην Αυστραλία, ή κάπου σε ένα χωριό που να είναι 1000 κάτοικοι και να σας έχει αφήσει 1.000.000 ευρώ και να σας πει: «για να πάρετε την Κληρονομιά, θα πρέπει να πάτε όλοι μαζί» και οι μισοί από τους κατοίκους να μην έρχονται! Τι θα τους κάνετε; Σηκωτούς και στο υπόγειο έτσι; «Έλα να πάρουμε τα λεφτά και μετά φύγε!». Σωστά; Ε, αυτό έχει γίνει τώρα! Βγείτε έξω ενημερώστε τους και ελάτε να πάρουμε τον πλούτο μας και την χώρα μας στα χέρια μας. Να έχουμε την Ισχύ μας, τον Πλούτο μας και την Δύναμη μας, να ασκούμε την δική μας πολιτική και να ελέγχουμε εμείς την Ελλάδα μας κι αν πέσουμε έξω, ας πέσουμε εμείς, όχι από αυτά τα ζώα. Δεν αντέχω αυτά τα ζωντόβολα, που δεν αξίζουν να μου δέσουν τα κορδόνια, θα ρίξουν εμένα τον Έλληνα, έξω!

Συμφωνείτε; Ωραία!
Ένας Ελλάνιος Όρκος μας ενώνει σε όλη την Ελλάδα. Είναι ο Όρκος του Πολεμιστή που μας δένει όλους μαζί στον ίδιο Σκοπό και Στόχο, σαν Σφαίρα Πυρός, για τον ίδιο Αγώνα, για την Απελευθέρωση της Ελλάδας μας.


Ελάτε συνέλληνες, να ακουστεί στην Ορεστιάδα ο Ελλάνιος Όρκος, να γίνουμε ένα Σώμα όλοι μαζί και να δούμε ποιος θα κάτσει απέναντι μας!
……………………………………………...........
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: Έλενα Αλεξίου
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πλάτων Πισατίδης
ΟΜΑΔΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΗΛΕΚΤΡΑ ΣΤΗΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ 7-11-2016

ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ.....

Athanasios Dimitrios Ntompros
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ
ΣΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.........
ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΤΕΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΒΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.....
ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ??????????????????????????????
ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ
....................Υ..Π..Ο..Κ..Ρ..Ι..Σ..Ι..Α..................................
<<Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζόρτζ Μπους ο πρεσβύτερος έλεγε για τον Πόλεμο του Κόλπου το 1990-1991 ότι αφορά πολύ «περισσότερα από μια μικρή χώρα. Είναι μια μεγάλη ιδέα, μια νέα τάξη πραγμάτων». Εξηγώντας τη λίγο παρακάτω, λέει πως αυτό θα συμβεί με «νέους τρόπους συνεργασίας μεταξύ των εθνών». >>
ΠΟΙΩΝ ΕΘΝΩΝ ?????
ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ????????
<<Το 2007, στο συνέδριο του κόμματός του, ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν μάσησε τα λόγια του: «Το άλλο χαρακτηριστικό του σύγχρονου κόσμου μας, του νέου αυτού κόσμου, είναι η έννοια της ανασφάλειας και του κινδύνου, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στις εξωτερικές σχέσεις και την ασφάλεια … O κόσμος που κάποιοι ονειρεύτηκαν … όπου οι δημοκρατικές ελευθερίες θα θριαμβεύσουν, η ελεύθερη αγορά θα προοδεύσει αργά και η νέα τάξη πραγμάτων θα επικρατήσει, αυτός ο κόσμος δεν θα συμβεί».
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΗΤΕΙΑ ΤΩΝ 300 ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ EΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.............
ΕΔΩ Η ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 300
ΠΗΓΗ:http://themillenniumreport.com/2015/11/the-committee-of-300-who-are-they/
===================================================================
Ο Τόνι Μπλερ: «Χρειαζόμαστε μια ισχυρή αναβίωση της συμμαχίας μας. Η υπερατλαντική συνεργασία δεν ήταν ποτέ απλώς τα θεμέλια της ασφάλειάς μας. Ήταν τα θεμέλια του τρόπου ζωής μας … Από αυτά ξεπήδησε μια νέα Ευρώπη, μια νέα τάξη πραγμάτων, μια νέα συναίνεση για το πώς πρέπει να ζούμε τις ζωές μας».
Με τέσσερις από τους πλέον προβεβλημένους βρετανούς πολιτικούς να κάνουν λόγο τα τελευταία χρόνια για τη νέα τάξη πραγμάτων ως μια οντότητα γνωστή στην οικουμένη, μοιραία αναρωτιέται κανείς τι εννοούν οι παγκόσμιοι ηγέτες όταν μιλούν για μια έννοια που τόσο έχει συνδεθεί με σκοτεινά κέντρα αποφάσεων και μυριάδες θεωρίες συνωμοσίας.
ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΟΜΗΤΕΙΑΣ ΤΩΝ 300
=============================================
Ο Τζορτζ Μπους ο Πρεσβύτερος χρησιμοποιούσε τον όρο εντελώς ελεύθερα σε μια σειρά από περιστάσεις: «Αυτή είναι μια ιστορική στιγμή», είπε τον Ιανουάριο του 1991, «τώρα έχουμε μπροστά μας την ευκαιρία να φτιάξουμε για τους εαυτούς μας και τις μελλοντικές γενιές μια νέα τάξη πραγμάτων, έναν κόσμο που ο νόμος του δικαίου, όχι ο νόμος της ζούγκλας, θα κυβερνά τη διαγωγή των εθνών. Όταν θα πετύχουμε -και θα πετύχουμε-, θα έχουμε μια πραγματική ευκαιρία σε αυτή τη νέα τάξη πραγμάτων».
Ο ΝΟΜΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ????
ΠΟΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ???????
ΑΥΤΟΥ ΠΟ ΞΕΚΛΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΠΟΛΙΤΕΣ????
ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ???
ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΣΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ .......ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΡΙΝΩΣ Η ΜΑΖΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ..............
==========================
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ..........
<<Το καλοκαίρι μετά την αμερικανική εισβολή στο Ιράκ το 2003, ο επενδυτικός κολοσσός JP Morgan Chase ανέλαβε τη λειτουργία της Τράπεζας Εμπορίου του Ιράκ, παρέχοντας έτσι πρόσβαση στους Δυτικούς σε τεράστιες πετρελαιοπηγές. Η JP Morgan διαχειρίστηκε δισεκατομμύρια δολάρια σε εξαγωγές και εισαγωγές και διηύθυνε την τράπεζα για τρία χρόνια, προεδρεύοντας στο συμβούλιό της με 13 ακόμα δυτικές τράπεζες (που αντιπροσώπευαν ισάριθμες χώρες).
Αυτή η γειτνίαση της (αθώας) Νέας Τάξης Πραγμάτων με το μεγάλο κεφάλαιο είναι που δίνει κατά πολλούς αναλυτές την πλήρη εικόνα του όρου, αλλάζοντας άρδην τη φύση της και φέρνοντάς τη επικινδύνως κοντά με τα όσα συνωμοσιολογικά τής καταμαρτυρούν. Ο Τόνι Μπλερ, εξάλλου (που τον αναφέραμε παραπάνω), που παραπλάνησε τη βρετανική κοινωνία για την εισβολή στο Ιράκ to 2003, πληρωνόταν 2 εκατ. λίρες τον χρόνο ως σύμβουλος, μαντέψτε, της JP Morgan!
ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ..............
===================
Το πραξικόπημα του 1953, για παράδειγμα, κατά του δημοκρατικά εκλεγμένου ιρανού πρωθυπουργού, Μοχάμεντ Μοσαντέκ, ενορχηστρώθηκε από τις αμερικανικές και βρετανικές μυστικές υπηρεσίες όχι για να φέρουν την ειρήνη και τη δημοκρατία στην περιοχή, αλλά για να υφαρπάξουν από το Ιράν τα κοιτάσματα πετρελαίου του και να προστατεύσουν ταυτοχρόνως τα συμφέροντα της BP. Σήμερα το Ιράν παραμένει απειλή, τώρα πυρηνική, και οι λόγοι παραμένουν προφανώς οι ίδιοι.
Μήπως είναι η οικονομική και επιχειρηματική ελίτ αυτή που πρωτοστατεί στην «πολιτική» Νέα Τάξη Πραγμάτων και την παγκόσμια διακυβέρνηση που ευαγγελίζεται, επιστρατεύοντας ιδεολογικά και ρητορικά σχήματα για να θολώνουν τα νερά; Μήπως η οικουμενική ειρήνη, η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι παρά ωραίες λέξεις για να προωθηθούν υστερόβουλοι σκοποί από κέντρα αποφάσεων που αντιστρατεύονται το γενικότερο καλό;
«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε σας αρέσει είτε όχι. Η μόνη ερώτηση είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα προκύψει με κατάκτηση ή συναίνεση», διατυμπάνισε ο τραπεζίτης James Warburg στις 17 Φεβρουαρίου 1950 σε εξεταστική επιτροπή της αμερικανικής Γερουσίας!
======================
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΜΑΖΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ...................
ΑΡΑ ΜΕ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΠΛΟΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΙΧΑΜΕΝΩΝ) ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΩΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΔΟΓΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ..........
ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΟΡΟ DEMOCRACY ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ
ΠΛΑΝΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΑ ΖΩΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΤΟΥΣ .............
ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ..............................
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ................
ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΙΣΤΟΡΙΑΣ.........
ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ.........
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.........
ΕΔΑΦΩΝ..............
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ........
ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΑΥΤΩΝ........
ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΟΛΑ ΣΕ ΕΣΑΣ ( ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ)
ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟΙ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ........
ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ???
Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΟΓΜΑΤΑ,ΧΡΩΜΑΤΑ
ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΒΗΜΑ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.........
ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΑΔΡΑΝΗΣ......
                                Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/
                             ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - Γ.ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ,ΟΜΙΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ 20 11 2016


Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★


ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ¨ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ¨

Ο Gerooid O’Colman σε μια συνέντευξη δέκα λεπτών στο «Russia Today» αποκαλύπτει πράγματα και θαύματα για την επίθεση στο Παρίσι.


* Μέσα στο Παρίσι τώρα πραγματοποιείται προπαγανδιστική εκστρατεία για να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται να βγαίνουν στους δρόμους!
* Οι επιθέσεις στη Συρία ενορχηστρώνονται από το εξωτερικό – ΝΑΤΟ. Επιτίθενται σε άμαχους Σύριους!
* Υπάρχει ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά του άμαχου πληθυσμού Πρόκειται για μια μορφή νεοαποικιοκρατίας – στοχεύει στο διαίρει και βασίλευε των πληθυσμών του κόσμου και στην υποβολή μιας παγκόσμιας τάξης ενάντια στα συμφέροντά τους!
* Αυτή η νέα παγκόσμια τάξη που ωθείται στον παγκόσμιο πληθυσμό, εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα της άρχουσας τυραννικής ελίτ!
* Δεν υπάρχει πόλεμος κατά της τρομοκρατίας! Υπάρχει ένας πόλεμος όπου ΗΠΑ και Ισραήλ χρησιμοποιούν ως μεσολαβητές τις τρομοκρατικές ομάδες για να διατηρήσουν την ηγεμονία τους.
* Οι τρομοκράτες αυτοί χρηματοδοτούνται και εκπαιδεύονται από δυτικές υπηρεσίες πληροφοριών.
* Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως το ISIS! Το ISIS είναι δημιούργημα των ΗΠΑ. Το ξέρουμε αυτό από αποχαρακτηρισμένα έγγραφα των ΗΠΑ από την Υπηρεσία Πληροφοριών Άμυνας (DIA).

* Η γαλλική κυβέρνηση προσπαθεί να συγκεντρώσει υποστήριξη για μεγάλη στρατιωτική επέμβαση στη Συρία! Θέλουν να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι! Το παιχνίδι που έχει σχεδόν χαθεί αφού η Ρωσία καταστρέφει το πληρεξούσιο στρατό ISIS.
* Υπάρχουν ISIS δυνάμεις που έρχονται στην Ευρώπη, μεταμφιεσμένοι ως πρόσφυγες. Στόχος η αποσταθεροποίηση στην κεντρική Ευρώπη.
* Η γαλλική κυβέρνηση θέλει να πάρει το παιχνίδι στη Συρία στα χέρια της και να στηρίξει αυτούς τους λεγόμενους «μετριοπαθείς» αντάρτες. Δεν υπάρχουν «μέτριοι» αντάρτες στη Συρία!
* Το παιχνίδι στη Συρία εξυπηρετεί μόνο τη Δυτική Ελίτ!
* Η Γαλλική κυβέρνηση ανησυχεί ιδιαίτερα για τα εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης. Και γι’ αυτό έχει δοθεί εντολή να αποκαλούνται ως «θεωρητικοί συνωμοσίας» και τα περισσότερα από αυτά να πατάσσονται. Έχει ήδη αρχίσει.
* Οι γαλλικές ελίτ χρησιμοποιούν ως πιόνια τους μουσουλμάνους για να διαιρέσουν τη χώρα – για να χωρίσουν τους εργαζόμενους ανθρώπους και να κινείται ο ένας εναντίον του άλλου.
* Γαλλική κυβέρνηση είναι συνένοχη στην τρομοκρατία στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή.


Αν αυτό συνεχιστεί, θα είναι κάτω από στρατιωτικό νόμο!
                 Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
               ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ - ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΠΛΑΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ..

 Athanasios Dimitrios Ntompros
ΟΤΑΝ Η ΤΕΧΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ !!!!!!
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΧΟΡΕΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ...................ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΗΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥΣ.............
ΠΑΡΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟ ΤΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ
Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΒΟΥΛΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΗ - ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.....
ΠΩΣ ΘΑ MΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ???
EINAI AKΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ................
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ - ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΕΠΛΑΣΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ( ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΠΑΝΤΑ....ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΚΡΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ) ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΣΦΑΓΕΣ , ΠΟΛΕΜΟΥΣ , ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ.............
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ................
ΤΟ ΜΟΝΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΣΤΗΝ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΛΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΛΑΜΠΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ...ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.......
ΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ Η ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ???????????????
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΙΑΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΩΣ ΟΥΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΑΝΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΝΤ'ΑΥΤΟΥ ΕΝΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΟ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ ...........
....................................Δ..Η..Μ..Ο..Κ..Ρ..Α..Τ..Ι..Α..........................................
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ......
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ... ΠΑΡ'ΟΛΟ ΠΟΥ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΘΗΚΕ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΤΟΥΣ (ΑΒΟΥΛΟ ΟΝ) ΑΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ...........
ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ.......... ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΕΝΕΡΓΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ.........
ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ...............
ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ , ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΝ ΣΕ ΤΑΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ......ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΣΑΕΙ..........
ΔΩΣΤΕ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΜΕ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ..........
Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ......Ο ΜΟΝΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΕΜΠΛΟΚΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΙΧΑΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΑΡΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ (ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ)
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΣ
ΑΛΛΑ ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ......
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!!!!!!
Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ !!! ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!

 Μαιρη Ε.Γ

ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ!!!!!!
ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ!!!!!!!!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ THN ΘΕΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΜΑΣ!!!!!!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΦΩΝΗ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!!!
ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΑΣ!!!!!
ΜΑ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ.......
ΝΕΚΡΟΥΣ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!
ΦΟΒΟΣ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ .....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ......ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ.....ΛΕΝΕ....
ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΜΨΕΙ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΝΑ ΠΑΓΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ
ΝΑ ΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ
ΟΛΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...ΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ
Η ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΩΡΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΟΒΗΘΕΙ ΠΡΩΤΟΣ!!!!!
ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΞΟΡΚΙΣΟΥΜΕ...ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΜΥΘΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ...
ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΟΨΕΙΣ....ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΠΟΛΥ Η ΛΙΓΟ
ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΟΦΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕΤΙ
Ο ΦΟΒΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ!!!!!!
_____________________________________________________
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ......!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΧΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ...
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΜΟΥ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΝΑ ΤΑΠΙ
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΕΓΟΣ
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΡΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΖΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΖΩ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ
ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΩ ΝΑ ΤΑΙΖΩ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΖΕΙ !!!!!!!
------------------------------------------------------------------------------------
1) Έχουμε 600 δις κατατεθειμένα από 28/9/2012 στο όνομά μας (ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ) και πιστοποιημένη η κατάθεση αυτών με δικαστική απόφαση 67650/13 ως κληρονομικού δικαιώματος λογαριασμό (καταπίστευμα) και καθόμαστε και περιμένουμε σαν χάνοι να δούμε τι θα κάνει ο ΣΩΡΡΑΣ και αν είναι απατεώνας η΄όχι ακόμα......
2) Έχουμε κληρονομικούς λογαριασμούς μέσα στις ''Ελληνικές'' τράπεζες από παγκόσμια χρηματοοικονομικά συστήματα, με κέρδη ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΊΩΝ υπέρ των ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΏΝ που τα ετήσια αποτελέσματα αυτών υπογράφονται από τους αξιωματούχους διαχειριστές μας και καθόμαστε και περιμένουμε αν θα μας δώσουν τι? τα δικά μας? μερικά ψίχουλα από αυτά και με τόκο?
3) 'Έχουμε κατατεθειμένες σε παγκόσμιους φορείς-θεσμούς μελέτες από τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ για 49.000 έργα σε όλη την Ελλάδα και τις εγγυήσεις για τη δόμηση χρηματοδότησης αυτών 2,3 ΤΡΙΣ, χωρίς την παραμικρή άρνηση αυτών των θεσμών στο αίτημα που υποβλήθηκε από τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ και την ομάδα του για λογαριασμό της Ελλάδας και της Κύπρου από το τέλος του 2013 και εκτός των κυβερνήσεων θα μπορούσαν απλά με ένα αίτημά τους και οι Δήμαρχοι να αιτηθούν μέσο της δυνατότητάς τους λόγο Καλλικράτη,δεν αγγίζει κανείς από όλους αυτούς κι εμείς.....τους κοιτάμε πάλι σαν χάνοι περιμένοντας τι? αν θα ρίξει ο ΣΩΡΡΑΣ χρήμα σε κανέναν Δήμο για να πιστέψουμε πως 1+1 κάνει 2 ?
4) Έχουμε αμετάκλητη πρόταση προσφοράς 100 δις για το ΤΧΣ και το τραπεζικό σύστημα πάλι από τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ από τον Μάιο του 2014 γνωστοποιημένη όπως και όλες οι άλλες, σε όλους τους θεσμούς Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς και μας μιλάνε για έλλειψη ρευστότητας και ανάγκες δανεισμού και εμείς τους κοιτάμε σαν χάνοι και κυρίως τον ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ λες και είναι φάντασμα.....
5) Έχουμε ξανά πρόταση αναλυτική και γνωστοποίηση όλων των προηγούμενων και στη νέα κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ και όχι μόνο αλλά κοινοποιημένη και προς ΟΜΠΑΜΑ, ΠΟΥΤΙΝ, C.I.A. και εμείς παρακολουθούμε ακόμα σαν χάνοι αν οι ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΙ θα φέρουν την ελπίδα τελικά η΄όχι και αν ο ΣΩΡΡΑΣ ή όλοι αυτοί έχουν δίκιο τελικα???
Συν Έλληνες , ας ανοίξουμε τα μάτια μας και ας δούμε πως 1+1 κάνει 2 και ας πάψουμε να ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ πως μακάρι να κάνει 2 η΄μπορεί και 3.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ με σκοπό την ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ είναι μονόδρομος!!
Τα πάντα έχουμε, αυτά κι άλλα τόσα, αρκεί να θελήσουμε να πάρουμε τη διαχείριση στα χέρια μας οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ, στους οποίους ανήκει κληρονομικά και ο πλούτος. Είναι η ώρα η ώρα να πάρουμε τη Χώρα, ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ !!!!!
                                       Άκου !! τι παίζει...http://radionewfm.com/ 
                                   ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★