Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2017

ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ ..... ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ...

 Athanasios Dimitrios Ntompros
......ΕΛΛΗΝΕΣ....!!!!
<<ΑΡΧΗ ΣΟΦΙΑΣ Η ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ>>
.......................ΑΝΤΙΣΘΕΝΗΣ..............................
(Στον γενικότερο εκφυλισμό καθιερωμένων οραμάτων, αρχών, αξιών και την πρωτόγνωρη παρακμιακή πορεία της κοινωνικής και πολιτικής ζωής της χώρας, κυρίως κατά την διάρκεια της μεταπολίτευσης, κυρίως στον πολιτιστικό τομέα, δεν είναι δυνατόν και οι έννοιες, εκφρασμένες με λεκτικά σύμβολα, δηλαδή μέσω της γλώσσας, να μην υφίστανται την φθορά, την διαφθορά, την αλλοίωση και αλλοτρίωση. Φθείρεται η κοινωνία, φθείρονται τα πάντα. Άρα και η γλώσσα που εκφράζει τις έννοιες, με τις οποίες επικοινωνούμε. Κακοποιείται κι αυτή ως έκφραση ενός γενικότερου εκφυλιστικού φαινομένου, που ως «επάρατη νόσος» ενέσκηψε στην ελληνική κοινωνία, δημιουργώντας, για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, πραγματικά και όχι φαντασιακά, υπαρξιακά προβλήματα του ελληνικού έθνους.)
ΟΙ ΚΑΠΗΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΕΣΤΗΣΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΛΕΚΤΑΝΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ......
ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΩΝ, ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.....
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΦΡΑΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΑΜΕΣΗ (ΔΗΛΑΔΗ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ) ΣΕ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ.........(ΕΜΜΕΣΗ)........
Η ΛΕΞΗ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..........
ΤΙ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .........
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ = ΔΗΜΟΣ=ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ + ΚΡΑΤΟΣ=ΚΡΑΤΕΙΝ =ΕΞΟΥΣΙΑ
ΑΜΕΣΗ = με άμεσο τρόπο, χωρίς να παρεμβάλλεται κάτι άλλο
ΠΟΛΙΤΗΣ=Για να θεωρηθεί κάποιος πολίτης, έπρεπε να είναι άνδρας, γεννημένος ελεύθερος και όχι δούλος, και αυτόχθονας
Ο απλούστερος ορισμός του πολίτη είναι εκείνου ο οποίος μετέχει στην κυβέρνηση και στην απονομή της δικαιοσύνης.
Αριστοτέλης: Πολιτικά 1275a
ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ =ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ (ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ=ΙΘΑΓΕΝΗΣ) ΚΑΙ ΑΡΧΕΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ=ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ = ΚΥΡΙΟΙ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ =ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΙΣΟΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ =ΚΑΤΟΧΟΙ ΜΕ ΝΟΜΗ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ-ΚΡΑΤΟΣ ΑΣΚΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ ΑΠΟ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΡΙΖΑΝ ΕΚ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ....
ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ ΕΣΤΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΑΝ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ) ΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΗΓΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΕΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΟ ΜΟΡΦΗ ΔΑΝΕΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΚΟ ) ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.........
<<Η άμεση δημοκρατία στην Αρχαιότητα
Ο τόπος όπου συνεδρίαζε η αθηναϊκή εκκλησία του δήμου, η Πνύκα, βρίσκεται δυτικά της Ακρόπολης.
Η άμεση δημοκρατία έλκει την καταγωγή της από την αθηναϊκή δημοκρατία της κλασικής εποχής, όπου η εκκλησία του δήμου (η συνέλευση όλων των πολιτών της αθηναϊκής πόλης-κράτους) λάμβανε τις πολιτικές αποφάσεις και για την εκτέλεσή τους όριζε κάποιους αξιωματούχους άμεσα ανακλητούς και ελέγξιμους, με περιορισμένη διάρκεια θητείας, προκειμένου να μην «επαγγελματοποιηθούν» ως πολιτικοί ηγέτες. Για τον ίδιο λόγο η μεγάλη πλειονότητα των αξιωματούχων επιλεγόταν με κλήρωση, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, από το σύνολο των συμμετεχόντων στην εκκλησία του δήμου. Ωστόσο μόνο άρρενες ενήλικοι που είχαν ολοκληρώσει τη διετή (από τα 18 μέχρι τα 20) στρατιωτική τους θητεία είχαν το δικαίωμα να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στη συνέλευση.>>AΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ.......
========================
ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ = ΚΥΡΙΟΣ+ ΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ............
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΧΑΣΑΝ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΤΑΞΕΩΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΥΦΑΡΠΑΞΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΗΜΕΝΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΠΡΟΣΩΠΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ( ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ)???????????????
ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΥΠΟΔΟΥΛΟΥΣ ΥΠΑΚΟΟΥΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ???
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ????????
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΤΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ????????
ΠΑΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ .....
ΜΗΝ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΣΟΥ
...................
                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ,ΕΝΩ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΠΛΕΣ.....
ΔΙΑΤΙ ΕΠΙ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ, ΒΑΝΔΑΛΙΖΟΝΤΑΙ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ????
ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ?????
ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ?????
ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΙΑΤΙ ΔΕΝ ΧΤΥΠΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ????????
ΔΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΩΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΝ ΗΘΟΣ??????
ΔΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΕΝ ΣΤΥΛΙΤΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ ΟΜΑΔΑ 25 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΩΝ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ??????
ΔΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙΤΟΙ ΤΕΛΟΥΝ ΣΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ???????????
ΔΙΑΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΘΕΣΜΟΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΕΤΑ ΤΙΣ 20.000 ΤΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΠΟ ΙΣΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΠΟΥ ΗΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΟΥΣ?????
ΔΙΑΤΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΙΣΑΡΙΘΜΟΙ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΑΙΤΟΥΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗ ΚΑΘΕ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ, ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ, Η ΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΣΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΛΑΣΤΗ, ΚΛΕΜΜΕΝΗ, Η ΑΝΕΥ ΕΠΑΡΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥ??????
ΔΙΑΤΙ ΈΛΛΗΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΌΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΕΝ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΣΟΥ ΑΚΟΜΗ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΠΛΕΥΡΑ ???????
ΔΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΘΥΜΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ ΜΕ Τ'ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙ'ΑΥΤΟΥ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΉ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ????????
ΔΙΑΤΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΤΙΗ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΚΛΕΒΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ, ΟΝΤΑΣ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΕΙ???????????
ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΣΗΜΕΡΑ , ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ,ΑΥΡΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ....
ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ !!!!!!!!!!'
ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ Ε.ΣΥ. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ,ΕΝΩ ΜΟΝΟΝ Ε.ΣΥ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ. !!!!!!!!!!!
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ.
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!!!!!!!!!!!

ΠΩΣ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΔΟΥΛΕΜΑ;;??
<<....Σήμερα, η Ελλάδα (..Η ΨΩΡΟΚΩΣΤΑΙΝΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ Ε;;??.) είναι μέλος των πέντε οργάνων που αποτελούν την ομάδα-Όμιλο Παγκόσμιας Τράπεζας. Η Ομάδα-Όμιλος Παγκόσμιας Τράπεζας χρηματοδοτεί σχέδια, πολιτικές και προσφέρει προγράμματα για τερματισμό της φτώχειας στον αναπτυσσόμενο κόσμο....>>" .....Η Ελλάδα έγινε μέλος των πέντε ιδρυμάτων που αποτελούν τον Όμιλο της Παγκόσμιας Τράπεζας το Δεκέμβριο του 1945. Ήταν από τις πρώτες χώρες για να πάρει ένα δάνειο για να βοηθήσει στην ανοικοδόμηση της οικονομίας της μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. 
Greece became a member of the five institutions that form the World Bank Group in December 1945. It was among the first countries to get a loan to help rebuild the economy after World War II. Today, Greece is a member of the five institutions that form the World Bank Group. The World Bank Group finances projects, designs policies, and delivers programs to end poverty in the developing world.
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΠΑΠΑ... ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!

Polygnotos Papaoikonomou Ο ΠΡΩΗΝ ΜΠΡΑΒΟΣ ΠΛΕΟΝ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΥΛΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ.... ΕΦΥΓΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΟΙ ΘΑΜΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕΙΟΥ...ΟΤΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΠΑΔΑΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΚΗ ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ... Η ΟΜΙΛΙΑ ΗΤΑΝΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΗΡΑ ... ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ...
Κωστας Μπαρλας ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ? ΤΟ "ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ" ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΟΦΟΒΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ. ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ. ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΕΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Θαυμάστε το αρχιτεκτονικό αριστούργημα που βλέπετε, και αναρωτηθείτε που άραγε να βρίσκετε αυτό που έχει άρωμα αρχαία Ελλάδα

Ιωαννης Θεοδωροπουλος
ΘΑΥΜΑΣΤΕ !!!!!!!! 
 Με το άρθρο μου αυτό απευθύνομαι σε Έλληνες αλλά και σε όσους αγαπούν την χώρα μας. Όμως θέλω να προβληματίσω Ρωμιούς και τους Εβραιοχριστιανούς.
Θαυμάστε το αρχιτεκτονικό αριστούργημα που βλέπετε, και αναρωτηθείτε που άραγε να βρίσκετε αυτό που έχει άρωμα αρχαία Ελλάδα. Αυτό που πέρα από τον Κορινθιακό ρυθμό του, μπροστά δεσπόζει το άγαλμα της θεάς Αθηνάς, της θεάς της «σοφίας». 
 Για την οποία ο Γάλλος λογοτέχνης ANATOL FRANS Εγραψε:
«Είμαι ή Σοφία. Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους, ακόμη και για τους καλύτερους, να με αναγνωρίσουν αμέσως, με τους πέπλους πού με σκεπάζουν και γιατί, σαν τον ουρανό, είμαι θύελλα συνάμα και γαλήνη. Αλλά εσύ, καλέ μου με αναζητούσες πάντα και κάθε φορά πού με συναντούσες, έβαζες τα δυνατά σου, με όλο σου το πνεύμα και όλη την καρδιά σου, για να με αναγνώρισης. Ότι έγραψες για μένα, ω ποιητή, είναι αληθινό. Η ελληνική μεγαλοφυΐα μ’ έκαμε να κατεβώ στην Γή.Την 
εγκατέλειψα όμως όταν παρέδωσε το πνεύμα της. 
Οι βάρβαροι, πού εισέβαλαν στον κόσμο της τάξης πού έδωσαν οι νόμοι μου, αγνοούσαν το μέτρο και την αρμονία. Η ομορφιά τους προκαλούσε φόβο και τους φαινόταν σαν κάτι κακό. Βλέποντας πώς ήμουν όμορφη, δεν πίστεψαν ότι ήμουν ή Σοφία. Μ’ έδιωξαν. Όταν, σκορπίζοντας μια νύχτα δέκα αιώνων, φάνηκε ή αυγή της Αναγεννήσεως, ξανακατέβηκα στην γη.»
Το κτίριο αυτό κοσμεί χώρα της Ευρώπης που έχει αξιολογήσει την παγκόσμια προσφορά του Αρχαίου Ελληνικού πολιτισμού και με την ενέργεια της αυτή θέλει να του δώσει την θέση που πρέπει να κατέχει. 
Είναι στη Βιένη, το Κοινοβούλιο της Αυστρίας, που θα σας κάνει να απορήσετε για μερικά δευτερόλεπτα εάν βρίσκεστε στην Αθήνα ή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας. Ο αρχιτέκτονας του κτιρίου είναι ο Βαρόνος Theophil von Hansen, ο οποίος σπούδασε αρχιτεκτονική στην Αθήνα και σχεδίασε το εθνικό παρατηρητήριο της Αθήνας, την Ακαδημία και την Εθνική Βιβλιοθήκη. Το στυλ είναι νεο-Ελληνικό, ενώ ως πρότυπο χρησιμοποιήθηκε το Ζάππειο μέγαρο της Αθήνας. Το κυρίως κτίσμα κατασκευάστηκε μεταξύ 1874 με 1883 με σκοπό να στεγάσει το νομοθετικό σώμα του αυστριακού μέρους της Αυστροουγγαρίας. Μπροστά από το κοινοβούλιο βρίσκεται το επιβλητικό συντριβάνι-άγαλμα της θεάς Αθηνάς, που δημιουργήθηκε μεταξύ 1893 με 1902 από 3 αρχιτέκτονες που ακολούθησαν τα σχέδια του Baron von Hansen. Στην μέση βρίσκεται μια λεκάνη με νερό και πλουσιοπάροχα διακοσμημένη βάση. Οι τέσσερις φιγούρες που βρίσκονται κάτω από την θεά Αθηνά, είναι αλληγορικές αντιπροσωπεύσεις των τεσσάρων σημαντικότερων ποταμών της Αυστροουγγρικής αυτοκρατορίας.
Βεβαίως δεν είναι η μόνη χώρα που εξακολουθεί να εμπνέετε από την αρχαία Ελλάδα, όλες οι χώρες της Ευρώπης εξακολουθούν να θαυμάζουν αυτούς προγόνους μας και τα έργα τους, για τους οποίους ο Νίτσε είπε: «δεν αποκάμνω να αναπολώ αυτούς τους έλληνες στοχαστές, που κάθε ένας τους είχε μια ασύλληπτη ιδιαιτερότητα.»
Τα γράφω αυτά για να προβληματίσω Ρωμιούς και Εβραιοχριστιανούς που αντί να προβάλλουνε και να θέτουν σε πρώτη θέση αυτούς τους προγόνους μας και τον πολιτισμό τους που χάρη σε αυτούς εξακολουθούμε να αποτελούμε μια οντότητα στη γη. Δεν το έχουν σε τίποτα να μας προβάλουν κάποια θρησκευτικά πρόσωπα που μας έκαναν να βολοδέρνουμε για χίλια και πλέον χρόνια στην παρακμή και τον σκοταδισμό με τις θρησκευτικές τους ανοησίες. Π.χ. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: εκεί που είναι ο οίκος της γνώσης και το λόγο έχει η «Σοφία» τι δουλειά έχει ο σκοταδιστής (Άγιος) Δημήτριος. Πανεπιστήμιο Πατρών: τι δουλειά έχει ο (Άγιος) Ανδρέας, αυτός που δεν άφησε τίποτα όρθιο που να θυμίζει Ελλάδα.


                                    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                  ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΕΔΩ ΑΡΓΟΣ:Λάθρα και με καραγκιοζιλίκια ξεκινούν κάποιοι το 2017...

Dimitris Pirounis

Σήμερα, 2η μέρα του χρόνου, στο Δημαρχείο, ανατέθηκε η κοπή του Κυπαρισσιού του Καλλέργη, σε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, με άδεια που εκδόθηκε στις 30-12-2016, μόλις πριν 3 ημέρες, -στην αλλαγή του χρόνου δηλαδή.
Παρόντες μόνο τα μέλη της εκλεγμένης παράταξης του Καμπόσου:
1. Καμπόσος Δημήτρης, 2. Κρίγγος Δημήτρης, 3. Οικονόμου Θεόδωρος, 4. Πετσέλης Χρήστος, 5. Δούρος Παναγιώτης.
[Αποτέλεσμα της αιφνιδιαστικής συνεδρίασης να είναι απούσα όλη η αντιπολίτευση: Ριμπάς Πέτρος, Τσετσέκος Σπύρος, Θεοδοσίου Γεώργιος.]
Προφανώς πρόκειται για προσπάθεια αιφνιδιασμού προκειμένου να μην υπάρξουν αντιδράσεις στην κοπή.
Λάθρα και με καραγκιοζιλίκια ξεκινούν κάποιοι το 2017.
Επισυνάπτω απόσπασμα...
Έπεσε και το τελευταίο '' κάστρο '' της πλατείας.....τι άλλο έχει σειρά ???
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΙΚΟ !!!

Γιάννης Καλογερόπουλος 


Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ !!!!
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ !!!!

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΛΕΜΜΕΝΟ ΧΡΥΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!! ...
ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΑΠΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!!
ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΕΓΧEΙ ΤΗΝ ΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ .... ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΑ ...
678,591 ,000,000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ !!!
ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΕΔΩΣΑΝ 27,200,000,000 ΔΙΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!!
ΑΡΑ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΔΩΡΕΑ ΜΙΑ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ .....
ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ < < ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ > > !!!
Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ !!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 2012 Ο ΣΩΡΡΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ( κληρονομικών παραγώγων ) ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ
< < ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ > > ( άρα τελικοί δικαιούχοι είναι όλοι οι Έλληνες και Ελληνιίδες )
600,000,000,000 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΙΒΟΕ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΤΡΙΑ Η ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΡΙΖΕΡΒ !!!!
ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΤΟ UCC1 ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!
ΔΗΛ. ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!! . . . .( γι αυτό σήμερα στην εντολή που δίνει ο κάθε πολίτης ξεχωριστά στην εφορία στα ασφαλιστικά ταμεία στις τράπεζες δηλώνει ότι είναι κυρίαρχος αυτόχθων Έλληνας ιθαγενής και ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ των 600.000.000.000 δις και ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑ να του το αμφισβητήσει ή να το προσβάλει ενδίκως )
ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ...ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΕΥΤΟΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ... ΒΟΖΝΥ Η ΑΛΛΩΝ ΤΥΧΑΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ !!!! ...
Η ΑΔΥΣΩΠΗΤΗ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΕΓΚΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΑΣΦΗΜΒΗΤΗΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ [ ΗΠΑ ] ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΙΩΑΝ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΣΤΙΣ 3 -- 11 -- 2012 με ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ . . . 9927 .......3 -11- 2012
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ την ΤΡΑΠΕΖΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ το ΓΛΚ και τον ΟΔΔΗΧ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΤΕΘEIΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΟΣ-ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΟΣ ΤΩΝ 600,000,000,000 ΔΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ......
ΚΟΙΝΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ !!!
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΕ ΤΗΝ 67650/13 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ
ΟΤΙ Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΙΚΟ ( καταπιστεύματος ) ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΣ
ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ....
Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΙΒΟΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΑMΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΝΤΕΡΑΛ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ( αμερικανικό ταμείο το ονομάζει ο δικαστής στην απόφασή του 67650/13 )
ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΩΡΕΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΑΥΤΟΧΘΟΝΟ ΕΘΝΟΣ !!!
ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ....
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ !!!
και σπέρνει ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗ για να ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ τους ΕΛΛΗΝΕΣ !!!
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ !!!!!!!
το καθεστώς εντός και εκτός Ελλάδος τρέμει πιο πολύ από όλα τους 2 από τους όρους χρήσης αυτού του καταπιστεύματος.
α) ότι θα τα δανειστεί από τους ιδιοκτήτες τους με δανειακή σύμβαση μαζί τους. Άρα θα τους ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ οτι υπάρχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με σχέση κυρίαρχων ιθαγενών κληρονόμων .. εξ αίματος !!
.... ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ !!!
ΑΡΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ !!!
και β) οι αναγνωρισμένοι απο την πράξη δανείου με ΣΧΕΣΗ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ .... τις αντασφάλειες που θα λάβουν ....
πρέπει να κάνουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ οργανισμό διαχείρισης ( τράπεζα ) και να διαχειριστούν οι ίδιοι τα ομόλογα ( ΤΙΤΛΟΥΣ ) της αντασφάλειας !!!
Άρα αποδέχεται ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ και νομιμοποιεί οτι : οι ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΑΙΜΑΤΟΣ που μέχρι σήμερα ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΥΣ στο ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ το ΚΑΘΕΣΤΩΣ ..... ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
( τραάπεζα ) ΚΑΙ ΜΕΣΟΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗΣ - ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ - ΝΟΜΙΣΜΑ ..... ΑΠΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ !!!!
ΟΛΟΙ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ !!!!
                                                        30 Ιανουαρίου 2015
Angelo Irakleides : ΠΟΥ ΣΑΙ "ΒΑΡΟΥΦ..ΆΚΗ".... B|
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΞΕΡΕΙΣ... ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΣΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.!! ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ... Ε;;; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.!! ΑΝΤΕ ΝΤΕ.!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ... ΔΟΥΜΕ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΒΑΡΟΥΦ.!! ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ TA ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΙΑ..!! ........[ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ..

Ε.ΣΥ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΘΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.!!
                                  Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2017

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

Artemis Sorras
ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΩΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΤΑ ΑΛλΟΙΩΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ. ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΜΟΓΓΟΛΟΙ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΑΝΙΑΣ (ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ) ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΑΛΛΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΠΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΟΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΟΜΙΛΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ ΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΙΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ Η ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΜΕ (ΑΙ) ΤΟ ΑΒΓΟ ΗΤΑΝ ΑΥΓΟ ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΠΕΡΙΣΠΩΜΕΝΕΣ ΔΑΣΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΗΛΕΣ. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΜΕ (ΑΙ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ (Ε) ΚΑΙ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΑΡΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ;;;;;ΜΕ ΤΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ;;; ΜΕ ΤΙ ΟΜΟΛΟΓΙΕΣ;;;;;;;;;;;; ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ, ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΓΡΑΠΤΟ ΛΟΓΟ (ΕΝ ΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΝΟΥΣ) ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΡΟ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΖΑΡΟΓΚΟΥΓΚΛ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΕΙ ΣΕ ΓΚΡΙΚΛΣ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) ΣΥΜΒΟΛΑ. ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΟΙΟΣ ΦΩΝΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΜΙΚΡΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΣ Ή ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑΣΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΘΑΝΑΓΚΑΣΜΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ή ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΡΑΠΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Οι γνωστοί-άγνωστοι , τα υπαλληλάκια του παρακράτους σε διατεταγμένη υπηρεσία....

Αθανασία Γεωργοσοπούλου
Οι γνωστοί-άγνωστοι , τα υπαλληλάκια του παρακράτους σε διατεταγμένη υπηρεσία εχθές , πρώτη ημέρα του έτους τους, πέρασαν από την Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ 2 δια να μας κάνουν ποδαρικό...
Αυτό που δεν σκέφθηκαν βέβαια τα παιδιά αυτά είναι ότι πίσω από τα περί δήθεν απάτης βρίσκεται η πλήρης διάψευση των όσων δήθεν καταγγέλουν, ήτοι ο κληρονομικός πλούτος των ΕΛΛΗΝΩΝ,που το καθεστώς της Παγκόσμιας Τραπεζοκρατίας προσπαθούσε δια αιώνες να κρύψει από εμάς τους Πολίτες , υπεξαιρώντας οι ίδιοι και αξιοποιώντας σε βάρος δικό μας αυτόν τον δικό μας πλούτο...........
Αγαπητά παραπλανημένα παιδιά του Καθεστώτος σας ενημερώνουμε οτι οι Έλληνες πια γνωρίζουμε τον πλούτο μας και ξέρουμε και τον τρόπο δια να τον διεκδικήσουμε.
Επομένως, όσο κι αν βανδαλίζετε τα γραφεία των Ελλήνων Αυτοχθόνων Ιθαγενών, όσο κι αν προβαίνετε σε απειλές κατά της ζωής μας δεν θα μας αποτρέψετε απ΄ το να παραλάβουμε τον κληρονομικό μας πλούτο και να εγκαθιδρύσουμε την Ελλήνων Πολιτεία δια να θέσουμε δια του πλούτου μας την πατρίδα μας σε μια αειφόρο ανάπτυξη...
Άρα ότι κι αν κάνετε , εσείς οι γνωστοί άγνωστοι , εσείς που μόνο δια να καταστρέφετε και ν'αποδομείτε κατασκευασθήκατε , σας ενημερώνουμε ότι εμείς που ήρθαμε δια να δημιουργήσουμε, θα σταματήσουμε τις δράσεις μας μόνο αφού εγκαθιδρυθεί η Ελλήνων Πολιτεία, κι αυτό επειδή μετά την Εθνοσυνέλευση θα αναλάβουν δράση εκτέλεσης των αποφάσεών μας, οι εκλεγμένοι μας εκπρόσωποι μέσα από άμεσες δημοκρατικές διαδικασίες....
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ .
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΣ ΧΕΙΡΑΣ ΜΑΣ .
Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ !!!
                                                                -)(- -)(- -)(- -)(-
Γεώργιος Ζατικόπουλος

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΚΟΩΝ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ν. 4389 27/5/2016
1)Συνίσταται ανεξάρτητη Διοικητική αρχή, χωρίς νομική προσωπικότητα, με την επωνυμία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (Α.Α.Δ.Ε.)( στο εξής η ‘’Αρχή’’)με σκοπό τον προσδιορισμό, την βεβαίωση και την είσπραξη των φορολογικών, τελωνειακών και λοιπών Δημοσίων εσόδων που άπτονται του πεδίου των αρμοδιοτήτων της. 
2) Η Αρχή απολαύει λειτουργικής ανεξαρτησίας, διοικητικής και οικονομικής αυτοτέλειας και δεν υπόκειται σε έλεγχο ή εποπτεία από κυβερνητικά όργανα, κρατικούς φορείς ή άλλες διοικητικές αρχές. 
Ουσιαστικά το καθεστώς με την ψήφιση αυτού του νόμου παραδίδει ανεκκλήτως την Δημοσιονομική πολιτική του κράτους σε μία ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική προσωπικότητα, που σημαίνει χωρίς νομική ύπαρξη, άρα ανύπαρκτη και κατά συνέπεια σε ένα φάντασμα. 

Αυτό το ‘’φάντασμα’’ θα εισπράττει όλα τα έσοδα του κράτους, δεν θα ελέγχεται από κανέναν απολύτως ,τα μέλη της θα έχουν πλήρη ασυλία, θα καθορίζει την δημοσιονομική πολιτική που περιλαμβάνουν τα Τελωνεία, ο κλάδος της Υγείας, το χημείο του κράτους, θα γνωματεύει επί Δικαστηρίων και των Θεμάτων Ασφαλείας, θα ορίζει την μισθολογική – διοικητική πολιτική που έχει σχέση ιδιωτικού Δικαίου, το ύψος των φόρων, την ανταποδοτικότητα αυτών και τις συνέπειες στην Ελληνική κοινωνία. 

Επίσης θα γνωμοδοτεί, θα εισηγείται και θα πρέπει να έχει σύμφωνη γνώμη για όλες τις οργανικές θέσεις των Ν.Π.Δ.Δ. και των Ο.Τ.Α. Δικαστικών Αρχών, Ασφάλειας και όλων των Δημοσίων Υπηρεσιών. 

Με ποιο συνταγματικά νομικό ή λογικό πλαίσιο ψηφίστηκε από το Ελληνικό κοινοβούλιο αυτός ο νόμος δια του οποίου μια ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική ύπαρξη θα καθορίζει την επενδυτική, αναπτυξιακή, και χρηματοδοτική πολιτική οι οποίες αποτελούν βασικότατη συνθήκη δια την ύπαρξη και την επιβίωση ενός κράτους. 
Εάν η εκχώρηση καθηκόντων, Συνταγματικά καθορισμένων Κυβερνητικών Θεσμών, σε μία ‘’ΑΡΧΗ’’ χωρίς νομική ύπαρξη δεν είναι κατάλυση Συντάγματος και παράδοση Εθνικής Κυριαρχίας , τότε τι είναι ?

Δια της εν λόγω ‘’ΑΡΧΗΣ’’ συστήνεται ένα νέο παράλληλο ΑΦΑΝΕΣ – ΑΥΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, το οποίο ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΟΔΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΗΓΗ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΗΤΟΙ ΘΑ ΑΡΧΕΙ ΑΦΑΝΩΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΡΧΕΤΑΙ.

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΣΥΝΑΔΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ Ή ΗΘΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟ 4389/16 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΕΕΙ ΕΞ ΑΥΤΟΥ, ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ, ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΞΩΔΙΚΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ, ΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΜΕΝΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΕΘΕΝΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ‘’ΙΔΡΥΣΗ’’, ‘’ΥΠΑΡΞΗ’’, ΚΑΙ ‘’ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ’’ της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. 
Καλούνται οι υγιείς, ελεύθερα σκεπτόμενοι πολίτες να ενημερωθούν στα γραφεία της Ελλήνων συνέλευσις, δια τον τρόπο αντιμετώπισης της σκλαβοποίησης των ανθρώπων. Αν δεν αντιδράσουμε ‘’ΜΕ ΜΕΛΑΝΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ’’ θα θεωρηθει από το καθεστώς ως αποδεκτόν. 
Η απόφαση άπτεται της ελεύθερης βούλησής σου ’’ Έλληνα πολίτη’’, διότι καθίστασαι υπεύθυνος δια αυτό που έρχεται.
Επιμέλεια κειμένου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΖΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΝΕΑ'' ΣΤΙΣ 30/12/16
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2017

Δεν είναι λίγα τα όσα συνδέουν Ελλάδα-Αργεντινή... Προσέξτε καταρχήν την σημαία της χώρας τους....

Αθανασία Γεωργοσοπούλου

Δεν είναι λίγα τα όσα συνδέουν Ελλάδα-Αργεντινή...
Προσέξτε καταρχήν την σημαία της χώρας τους....


Κατόπιν, διαβάστε το άρθρο του Γιώργου Λεκάκη !!!!!!!
200 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ
Του Γεωργίου Λεκάκη
Επ’ ευκαιρίας των 200 χρόνων από την απελευθέρωση της λατινοαμερικανικής χώρας απ’ τους Ισπανούς (ήταν 25η Μαρτίου 1810), επιχειρούμε ένα μικρό αφιέρωμα σε αυτά που ενώνουν τους δυο λαούς.
Και ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή:
Δεν είναι λίγα τα στοιχεία που μπορούν να στοιχειοθετήσουν πως η Κολχίδα των Αργοναυτικών δεν είναι η γνωστή Κολχίς του Πόντου, αλλά τμήμα μεταξύ Βολιβίας-Περού, γύρω από την λίμνη Τιτικάκα, στα σύνορα Αργεντινής-Βολιβίας. Μάλιστα, λένε, πως η πανάρχαια φυλή Ινδιάνων Κόλχι είναι απομεινάρι των Κόλχων, γι’ αυτό και χρησιμοποιούν πολλάκις στα σύμβολά τους τον ελληνικό μαίανδρο. Άρα οι σχέσεις Ελλήνων-Νοτιοαμερικανών τραβάει σε απίστευτα βάθη χρόνου, που μένει σε επόμενες γενεές επιστημόνων, αποδεσμευμένων από στεγανά, να ερευνήσουν.
Άλλωστε το όνομα της χώρας ετυμολογείται από την αρχαία ελληνική (ομηρική) ρίζα αργ- (> αργής, άργιλλος, άργος, κλπ.) που σημαίνει φωτεινός, λαμπρός, φεγγοβόλος, άσπρος, εξ αιτίας του άσπρου της χώματος.
Ο πρώτος πρόεδρος της Ενωμένης Αργεντινής Δημοκρατίας, ήταν ένας. Έλληνας, ο Βλαδίμηρος (Βαρθολομαίος) Δημητρίου (Μήτρε στην βορειοηπειρωτική > Μίτρε στην ισπανική, 1821-1906), Βορειοηπειρώτης εκ Χιμάρας. Αυτός, μετανάστης 4ης γενεάς, όταν τελείωσε ο 7ετής εμφύλιος με την Μάχη της Σεπέντα (1859), και το Μπ. Άϋρες υποτάχθηκε στην Ομοσπονδία, ανήλθε στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας (1862). Και ίσως γι’ αυτό η σημαία της να είναι γαλανόλευκη. Στην διάρκεια της προεδρίας του, έγινε ο αιματηρός πόλεμος Αργεντινής-Ουρουγουάη, που στοίχισε στην Αργεντινή 50.000 άνδρες και πολλές υλικές ζημιές (200 εκατ. πιάστρα). Διάδοχος του προέδρου Δημητρίου ήταν ο Σαρμιέντο (1868-1874), που προσπάθησε να φέρει μετανάστες στην Αργεντινή, αλλά τον εμπόδισε ο εθνικιστής στρατηγός Δημητρίου, με στασιαστικό κίνημα. Ακολούθησε εμφύλιος, οι στασιαστές υπετάχθησαν, και εν τέλει το Μπ. Άϋρες ανακηρύχθηκε πρωτεύουσα της Αργεντινής, το 1880, υπό τον Ρόκα.
Η οικογένεια του Δημητρίου συνδεόταν φιλικά με την μεγάλη οικογένεια Ηπειρωτών ευεργετών Ζάππα, απ’ το Λάμποβο της Β. Ηπείρου. Η οικογένεια Δημητρίου πένθησε πολύ τον θάνατο του Ζάππα (1865). Οι πρόγονοι του Βαρθ. Δημητρίου άφησαν περί το 1670 την Χιμάρα, ακολουθώντας το μεγάλο ρεύμα φυγής του ελληνικού πληθυσμού της περιοχής, που έφευγε (κυρίως προς την ελεύθερη Ιταλία) για να μην υπηρετήσει στον τουρκικό στρατό. Αυτό ακριβώς εξιστορεί το δημοτικό, όταν λέει.
«Δέλβινο και Τσαμουριά
δεν τα δίνουν τα παιδιά,
για νιζάμ του βασιλιά».
Η οικογένεια Δημητρίου ακολούθησε το δρομολόι αναζητήσεως νέας ζωής Γένοβα-Ενετία-Πειραιά-Αθήναι (1678) κι απ’ εκεί Ουρουγουάη.
Από την Ουρουγουάη οι Έλληνες διεσπάρησαν σε όλην την Ν. Αμερική. Κι αυτό συνεχίσθηκε έως τις αρχές του 20ού αι. (1907-1911). Την πρώτη δεκαετία του 20ού αι. περισσότεροι από 10.000 Έλληνες (κυρίως από Κρήτη, κ.α.) κατέφθασαν ως μετανάστες στην Ουρουγουάη, ενώ περίσσότεροι από 50.000 – κατά το πλείστον μικρέμποροι – έφθασαν στην Αργεντινή!
Στην Αργεντινή, που μαχόταν για την ανεξαρτησία της, ως ήρωάς της τιμάται κι ένας άλλος Έλλην, ο Ιωάννης Γεωργίου (1833-1935), από το «ανταρτοχώρι της Σάμου», Πλάτανο. Αυτός ήταν ο πρώτος Ευρωπαίος που εξεμέτρησε την Παταγονία και την Γη του Πυρός (1855-1890)! Μάλιστα, όταν ο Δαρβίνος μελετούσε την περιοχή, ο Σαμιώτης συνεργάσθηκε μαζί του! Το όνομά του και η δράση του έγιναν λαϊκό παραμύθι στην Αργεντινή! Έγινε μύθος και πέθανε σε βαθύ γήρας (102 ετών) στον Κάμπο του Μπ. Άϋρες, χωρίς ν’ αφήσει απογόνους. Όσοι γνώρισαν τον Γεωργίου, έλεγαν πως μιλούσε για την πατρίδα του, την Σάμο, σαν να μην έφυγε ποτέ απ’ αυτήν. (Πριν απ’ αυτόν έφθανε στα λιμάνια της Ν. Αμερικής ο επίσης Σάμιος καπετάν Σταμάτης Γεωργιάδης, με το σκαρί του «Αχιλλεύς» – ο μετέπειτα ξακουστός πολέμαρχος του Αγώνος του 1821).
Αλλά δεν ήταν ο μόνος Έλλην πεσών για την ανεξαρτησία της Αργεντινής. Ως ήρωας αυτού του αγώνος τιμάται και ο Μιχ. Σπύρου, εκ Λέσβου, ο οποίος στα στερνά, ανατίναξε το καράβι του, για να μην πέσει στα χέρια των εχθρών του.
Η οικογένεια Δημητρίου έφθασε στο Μπουένος Άυρες. Εκεί μέσα σ’ ένα καφενείο, του Χιώτη Α. Ζέππου, τρεις Έλληνες της διασποράς, ο Σαμιώτης Κώστας Καρούλιας (πρόγονος του παλαιμάχου ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Νίκου Καρούλια), ο Σιάκης από την Βυτίνα (Αρκαδίας) και ο Σπ. Σπυριδάκης ίδρυσαν την ποδοσφαιρική ομάδα-καμάρι της Αργεντινής, την Μπόκα-τζούνιορς! Μάλιστα ο Κ. Καρούλιας ίδρυσε και τον προσκοπισμό στην Αργεντινή! Ενώ ο Σπυριδάκης, που έφθασε στην Αργεντινή απ’ τ’ Αναφιώτικα της Πλάκας, είχε πρωτοστατήσει και στην ανέγερση του πρώτου ορθόδοξου ναού στην περιοχή.
Το λιμάνι της πόλεως οργάνωσε και πάλι ένας Έλλην, ο Εμμανουήλ Χατζιδάκης, Δωδεκανήσιος εκ Κάσου! Αυτός διέμεινε για λίγο εν Αθήναις και το 1870 έφυγε για Αργεντινή, όπου έγινε υπεύθυνος του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας και απ’ την θέση αυτή βοηθούσε πολύ τους Έλληνες καπεταναίους που προσέγγιζαν το μεγάλο λιμάνι…
Διευθυντής της Αστυνομίας Αργεντινής χρημάτισε ένας άλλος Έλλην, ο Ηπειρώτης Αλκ. Λάππας. Για όλα τούτα δεν είναι τυχαίο που λεν πως «οι Ηπειρώτες έκτισαν την Αργεντινή»!..
Επανερχόμαστε στον αγωνιστή και πρώτο πρόεδρο της Αργεντινής: Όταν η χώρα πτώχευσε (1890) οι Αργεντινοί θυμήθηκαν και πάλι τον Δημητρίου. Αυτός, συμφώνησε με τον στρατηγό Ρόκα και υποστήριξαν στις προεδρικές εκλογές (Μάιος 1892) τον Σάενς Πένια, έναν ανώτερο δικαστικό λειτουργό, που έχαιρε γενικού σεβασμού. Ο Β. Δημητρίου δεν ξέχασε ποτέ τις καταβολές της οικογενείας του, κι ας μην είχε επισκεφθεί ποτέ ο ίδιος την Ελλάδα! Μιλούσε άριστα ελληνικά! Θεωρείται και εκ των κορυφαίων λογοτεχνών (ποιητών και ιστορικών) της Αργεντινής. Έγραψε το έργο «Η Ιστορία του Σαν Μαρτίν» και το «Η Ιστορία του Μπελγκράνο», στα οποία προσπάθησε να αναπτύξει το φρόνημα της εθνικής συνειδήσεως των Αργεντινών. Ας σημειώσω, ότι τότε η ελληνική ήταν η δημοφιλέστερη γλώσσα στο Μπ. Άυρες, μετά την τοπική.
Ο συγγραφέας Β. Δημητρίου ίδρυσε και την εφημερίδα «Έθνος», το 1862, την πρώτη εφημερίδα της Αργεντινής! Ενώ στο Μπ. Άϋρες εκδιδόταν και ελληνικό – και μάλιστα γελοιογραφικό – φύλλο! Η «Εταιρεία της υπέρ των Πατρίων Αμύνης» (που ιδρύθηκε το 1901 και στεγάσθηκε στην Ακαδημία Αθηνών) κυκλοφορούσε ένα 4σέλιδο φυλλάδιο, με τίτλο «Τα Πάτρια» – επιμελεία των ακαδημαϊκών Γ. Χατζιδάκη, Κ. Ζησίου και του δημοσιογράφου Ι. Δαμβέργη – που κυκλοφορούσε τότε σε 20.000 δωρεάν αντίτυπα και που έφθανε και στην Αργεντινή! Το 1924 ιδρύθηκε η ομογενειακή εφημερίδα «Πατρίς», στο Μπ. Άυρες, από τον Γ. Παρασκευαΐδη (και είτα δ/ντή τον Αθ. Βαϊρακλιώτη). Μετά, ο πρέσβυς της Ελλάδος στο Μπ. Άυρες, Βασ. Δενδραμής, ίδρυσε την εφημερίδα «Ελλάς» (με δ/ντές τον Δημ. Λογοθέτη, έως το 1956, την θυγατέρα του Ελένη και είτα τον Λεων. Τριανταφυλλίδη). Το 1958 ιδρύθηκε η εφημερίδα «Νότιος Αμερική», από την Πολ. Μποσκαΐνου και ο «Ελληνισμός» από τον Δημ. Ρούτση.
Γι’ αυτό ο Αργεντινός εθνικός ποιητής και ένας των σημαντικότερων ποιητών της Ν. Αμερικής, που ήταν και μέλος του Αργεντινού Κοινοβουλίου Αντράντε Ολεγκάριο (1841-1882), ο οποίος ύμνησε τις ομορφιές της πατρίδος του, έγραψε έργα εμπνευσμένα από την Ελλάδα («Ατλαντίς», 1881 και «Προμηθεύς», 1877), στα οποία εκφράζει τους πόθους των λαών της Λατ. Αμερικής. Ενώ ένα από τα ωραιότερα γλυπτά έργα-δημόσια μνημεία που ευρίσκονται στην Αργεντινή, είναι ο «Θνήσκων Κένταυρος», έργο του Γάλλου γλύπτου Μπουρντέλ.
Η Αργεντινή συνδέεται και με την Θράκη, κυρίως δια μέσου του ιδιοφυούς επιχειρηματία και ευπατρίδη, Ευγένιου Ευγενίδη (εκ Διδυμοτείχου) ο οποίος – μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο – συνέδεσε ατμοπλοϊκώς την Νότιο Αφρική με την Νότιο Αμερική! Εν τέλει, εγκαταστάθηκε στην Αργεντινή, απ’ όπου ο οξυδερκής επιχειρηματίας διείδε το ισχυρό μεταναστευτικό ρεύμα κι εστράφη στην ναυτιλία των υπερωκεανίων.
Και ο δις βραβευμένος με Όσκαρ Αργεντινός συνθέτης Γκουστάβο Σανταολάγια, δήλωσε: «Προσωπικά νοιώθω την ύπαρξη μιας υπόγειας σύνδεσης μεταξύ Ελλάδος-Αργεντινής, μεταξύ των δύο πολιτισμών. Νοιώθω πως η μουσική μας συγγενεύει κάπως με την δική σας και την συγγένεια την εντοπίζω ανάμεσα στο τάνγκο και στο ρεμπέτικο… Ίσως να υπάρχουν κοινές πηγές. Οι μουσικές και των δύο είναι πιο συναισθηματικές, κάπως σκοτεινές και θλιμμένες, και τα δύο ιδιώματα αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο την μελαγχολία. Υπάρχει ένα περίεργο αίσθημα κενότητος που δεν μπορώ να το περιγράψω. Μου αρέσει ο Μ. Θεοδωράκης, ενώ παλαιότερα ήμουν φανατικός των Aphrodite’s Child του Β. Παπαθανασίου. Ο δίσκος τους «666» είναι από τους αγαπημένους μου. Μου αρέσουν επίσης πολύ τα ρεμπέτικα. Στην συλλογή των οργάνων μου έχω – εννοείται – και το μπουζούκι. Εάν το χρησιμοποιούσα στην ταινία, θα το έπαιζα βέβαια με τον δικό μου τελείως διαφορετικό τρόπο» – βλ. σχ. εφημ. «Εποχή», Ιούνιος 2009.
Στο σημείο αυτό, καλό είναι να θυμηθούμε πως στα εθνικά μουσικά όργανα της Αργεντινής, ανάμεσα στο τύμπανο κάγια, τον καλαμένιο αυλό, τον κοκκαλένιο αυλό (κουένα), τον ευθύαυλο (μια πεντάμετρη σάλπιγγα, που λέγεται έρκε ή ερκέντχο ή τρουτρούκα), συγκαταλέγεται και ο αυλός του Πανός, που στην τοπική λέγεται «σίρου» ή «αντάρα».
Η ελληνική κοινότητα του Μπ. Άυρες από το 1911 είχε εκκλησία, σχολείο και νοσοκομείο! Στην απογραφή του 1963 οι Έλληνες της Αργεντινής ήσαν 43.000 (η πολυπληθέστερη εθνότητα μετά τους εντοπίους, τους Ιταλούς και τους εβραίους). Την δεκαετία του 1950-60 ο ελληνικός πληθυσμός αυξανόταν συνεχώς. Ζούσε κυρίως σε 8 κοινότητες (οι παλαιότερες: Δυο στο Μπ. Άυρες, μια στο Βερίσσο και μια στο Ρεμέντιος ντε Εσκαλάντα), είχε αναπτύξει 21 κοινωφελείς οργανώσεις, εκκλήσιαζόταν σε 6 εκκλησιές και λειτουργούσε 5 σχολεία! Σήμερα, ο απόδημος ελληνισμός στην Αργεντινή υπολογίζεται σε 20.000 ανθρώπους. Η δε δρ. Χρ. Τσαρδίκου (πρόεδρος του «Νόστος» Μπ. Άυρες) δημιούργησε έδρα Ελληνικών Σπουδών σε μεγάλο πανεπιστήμιο της αργεντίνικης πρωτεύουσας. Το 2009 η Ένωση Συγγραφέων Αργεντινής έδωσε το α΄ διεθνές Βραβείο Λογοτεχνίας στην Ελλάδα και στον Πέτρο Κασιμάτη, κατά τον διεθνή διαγωνισμό «Ο Ελληνισμός και ο Μέγας Αλέξανδρος», που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την ελληνική πολιτιστική οργάνωση «Νόστος».
                                         Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                       ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΔΑ(Ί)ΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ .........ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΕΤΗ...

 Athanasios Dimitrios Ntompros
......ΕΛΛΗΝΕΣ .....!!!
Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΕΡΛΑΜΠΡΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΟΙΝΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ, ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ........
ΜΙΑ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ........
ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥΣ?????
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ (ΑΥΤΟΣ Ο ΗΡΩΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΠΟΥ ΔΙ'ΗΓΑΓΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ) ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ
ΔΑΙΜΩΝ (ΠΟΥ ΕΜΕΛΛΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ)
ΔΑΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑ('Ι)ΜΩΝ......
ΔΑ(Ί)ΜΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΗΣ .........ΑΥΤΟΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΡΕΤΗ........[ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ....ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ... ΕΛΕΓΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ....)
ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΡΑΞΑΝ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΑΡΑ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ.........
Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΟΜΩΣ (ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ) ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ , ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΤΥΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΑ('Ι')ΜΩΝ ΩΣ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΟΥ......ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΗ...
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΣΑΙ ΔΑ('Ι)ΜΩΝ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ.....ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ ....ΤΟΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΣΑΙ ΔΑΙΜΩΝ ....
ΟΤΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΣΟΥ.....(ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ, ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ , ΕΧΩ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ,.......
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΗΡΩΪΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΑΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΚΑΜΠΤΕ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΑΙΜΩΝ,ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΔΑ('Ι')ΜΩΝ =(ΓΝΩΣΤΗΣ) .......
ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ ..........
ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΤΟΥ ΚΙΤΙΕΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΤΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ.....
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Η ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΘΟΝΟΗ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΗΣΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΕΙ ΣΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ Η ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΝΟΗΣΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ .....
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΗΡΩΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΦΥΠΝΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΑΙΜΟΝΙΟ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΘΕΩΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΘΕΟΙ....ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ .........ΕΞ ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΩΝ ΚΑΚΟΣ ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ Σ'ΕΑΥΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΨΑΞΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ...ΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΣΑΙ , ΕΙΣΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΣΟΥ..........
ΕΛΕΓΕ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΩΣ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ Η ΨΥΧΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ,,,,,,,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΨΥΧΗ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ
ΣΟΦΙΑ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΈΑΥΤΟΝ ........
ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΨΗΛΟΦΡΩΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΝ ΥΨΗΛΗ ΝΟΗΣΗ ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΩΣΤΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΤΗΣ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΣΙΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.......
ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΟΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ...
ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ........
ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΜΑΣ ........
ΑΛΛΑ Η ΘΥΜΙΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ .....ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΕΛΛΗΝΩΝ....
<<ΕΣΤ'ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ>>
ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ Ο ΦΟΙΒΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2016

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ...

Artemis Sorras : ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΠΑΙΔΙΑ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ [ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΜΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ] ΝΑ ΜΕ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΩ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΚΑΙ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ Η ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΑΝ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Ή ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΣΟΥΝ Ή ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΣΟΥΝ. ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ, ΟΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΕΓΩ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΕΓΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ 300 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΑ ΖΩΑΑΑΑΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ?????????????????????????????? ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ, ΠΡΟΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΨΕΥΔΕΣΤΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΛΛΑΣ.  ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΨEΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛAΝΗΣΗ ΛΑΟΥ ΑΠO ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙO ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧIΟΥ,ΧΩΡIΣ ΑΠOΔΕΙΞEIΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓOYΝ-ΑΠΩΘΟΥΝ ΤΗΝ KOINH ΓΝΩΜΗ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ  "ΨΕYΤΟΔHΜΟΣΙΟΓΡΑΦOΥΣ"ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ  
Athanasios Dimitrios Ntompros

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΣΚΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ............
ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΓΕΝΗ ΤΟΥΣ Η' ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.........
ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΗ 
ΣΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ...........
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΙΜΑ???????
ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ??????
ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΣΤΑ.......
ΚΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2014.......
ΚΑΙ ΠΑΡ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΞΩΔΙΚΑ -ΔΗΛΩΣΗ -ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .........
ΘΕΩΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛλΟΓΟΥ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ............
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ
ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ .........
ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ
ΑΛΛΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΣΚΟΣ ΣΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΔΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.........
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΣΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ..........
ΑΡΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ
ΣΥΝΕΠΩΣ Η ΑΠΑΤΗ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ Κ. ΚΑΡΥΠΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΣΠΕΙΡΕΙ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ..........
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΝΟΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ.........
ΑΦΟΡΑ: «Επίκαιρη ερώτηση Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή για το θέμα του Αρτέμη Σώρρα (19/12/16)»ΔΕΙΤΕ:http://newradiofmb.blogspot.gr/2016/12/191216.html
Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★