Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

«η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς».


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ (2007 – 2009) 
ΚΑΤΑΓΩΓΗ: ΧΩΡΙΟ ΠΩΓΩΝΙΣΚΟΣ ΚΟΝΙΤΣΗΣ
Στο βιβλίο του κ. Βασιλείου Νικόπουλου, με τον τίτλο «Αγαπημένο μου. Σύνταγμα ή αντισυνταγματικοί παραλογισμοί – Η αλήθεια για την σημερινή αντισυνταγματική κατάσταση της Ελλάδας» που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΑΡΜΟΣ, τονίζεται ιδιαίτερα ότι: «η Κυβέρνηση λειτουργεί ως εντολοδόχος της τρόϊκας ενώ η Ιστορία δεν θα συγχωρήσει ποτέ το κατάπτυστο ΝΑΙ στους οικονομικούς εισβολείς».
Επίσης σημειώνεται ότι πρώτη φορά στην ιστορία του τόπου, το Σύνταγμα έγινε κουρελόχαρτο.
Ο ανώτατος δικαστικός λειτουργός καταγγέλλει ότι έχει αυτοκαταλυθεί το…
κράτος, ενώ είμαστε εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια υποτελείς στους δανειστές.
Πρόκειται για διαπιστώσεις ενός ανώτατου δικαστή, τις οποίες με ζηλευτό θάρρος και γενναιότητα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, όταν άλλες γνωστές προσωπικότητες του δημόσιου βίου έχουν κρυφθεί.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΑΞΙΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΔΙΚΑΣΤΗ. 
«Ο λαός δεν είναι «ο αφέντης του σπιτιού του», στο οποίο κανένας δεν μπορεί να μπει χωρίς την άδειά του.
Ο λαός έχει τεθεί στην μπάντα.
Η Ελλάδα δεν έχει πλέον το κυριαρχικό δικαίωμα, το οποίο έχει εξ ορισμού κάθε ανεξάρτητο κράτος, να διαχειρίζεται όπως αυτή θέλει τον όποιο εθνικό της πλούτο, αλλά ως υποτελής πλέον χώρα οφείλει να ακολουθεί τις εντολές των δανειστών της, οι οποίοι είναι οι οικονομικώς αλλά και πολιτικώς κυρίαρχοι αυτού του τόπου.
Η Ελλάδα έχει παραιτηθεί από την εθνική της κυριαρχία, αυτοκαταλύεται ως ανεξάρτητο κράτος και γίνεται υποτελής στους δανειστές της, αυτοκαταλύεται ένα κράτος χωρίς πόλεμο εν καιρώ ειρήνης.
Πρόκειται για πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.
Με την εφαρμογή του αγγλικού δικαίου και όχι του ελληνικού, επέρχεται και η απώλεια της νομικής μας κυριαρχίας. Οι δανειακές συμβάσεις έπρεπε να είχαν γίνει από την αυξημένη πλειοψηφία των τριών πέμπτων του αριθμού των βουλευτών, δηλαδή από εκατόν ογδόντα βουλευτές.
Οι συμβάσεις αυτές είναι νομικώς ανυπόστατες και ως τέτοιες δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα. 
Την πραγματική εξουσία στην υποτελή πλέον αυτή χώρα ασκούν από κοινού το περίφημο ΔΝΤ, η αυτοαποκαλούμενη Ευρωπαϊκή Ένωση και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 
Οι τρεις αυτοί νέοι κατακτητές μας, προκειμένου να ασκούν αποτελεσματικότερα την κατοχική τους εξουσία στη χώρα μας, συνέστησαν την «τρόικα», στην οποία λογοδοτεί η κυβέρνηση για την πιστή εφαρμογή των υποδειχθέντων και δέχεται τις παρατηρήσεις της και λαμβάνει νέες εντολές, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να ενεργήσει ως κυβέρνηση ανεξάρτητου κράτους,αλλά ενεργεί ως εντολοδόχος κυβέρνηση των δανειστών.
Η παρουσία της «τρόικας» στη χώρα μας είναι αντισυνταγματική και παράνομη και ως τέτοια θα έπρεπε να είχε εξαρχής αποκρουσθεί.
Δεν είναι δυνατόν η Ιστορία της Ελλάδας, που είναι γεμάτη από «ΟΧΙ» και αντιστάσεις κατά του οποιουδήποτε σφετεριστή της εθνικής μας κυριαρχίας, να συγχωρήσει το κατάπτυστο «ΝΑΙ», το οποίο εν καιρώ ειρήνης είπε η ελληνική κυβέρνηση στους ειρηνικούς οικονομικούς εισβολείς.
Ο πόλεμος είναι η μεγαλύτερη απειλή για ένα κράτος. Και όμως, τούτη η χώρα δεν δίστασε ανά τους αιώνες να αντιστέκεται και να λέει «ΟΧΙ» και σε πολεμικούς κινδύνους ακόμα, οι οποίοι την απειλούσαν με αφανισμό. Ακόμη και οι ξένοι ομολογούν ότι η «τρόικα» της Ελλάδος είναι «οι άνδρες με τα μαύρα», όπως έγραψε η γαλλική εφημερίδα «Le Monde», που θυμίζουν στους Έλληνες παλιές κατοχικές μέρες. Η αλήθεια είναι πως η «τρόικα» είναι ο εφιάλτης της ελληνικής κυβέρνησης, ο μπαμπούλας που απειλεί κάθε τόσο με πτώχευση τη χώρα αν τολμήσει να της αντισταθεί.
Δεν υπάρχει χώρα στον κόσμο που να μη δανείζεται, καμία όμως χώρα στον κόσμο δεν έχει παραδώσει -άνευ όρων μάλιστα- την κυριαρχία της στους δανειστές, όπως έκανε η Ελλάδα.
Η κυβέρνηση όφειλε να υπερασπισθεί την εθνική μας κυριαρχία, να σεβασθεί το Σύνταγμα που την κατοχυρώνει και να το αντιτάξει στους εταίρους δανειστές μας ως ασπίδα του Έθνους κατά πάσης εκ μέρους τους απειλής.
Έφεραν έναν τόσο περήφανο και αξιοπρεπή λαό στο χείλος του κρημνού. Οδήγησαν τους Έλληνες στην απόγνωση και πολλούς και στην αυτοκτονία ακόμη.
Ποιος Έλληνας θα μπορούσε να φαντασθεί ότι μια δημοκρατική κυβέρνηση θα λεηλατούσε τα εισοδήματά του με αλλεπάλληλες φορολογικές επιβαρύνσεις σε βάρος μόνο των μισθωτών, των συνταξιούχων και των μικρομεσαίων, που είναι αντίθετες με το Σύνταγμα, το οποίο προβλέπει τη συνεισφορά στα δημόσια βάρη όλων των Ελλήνων χωρίς διακρίσεις, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.
Και όλα αυτά και τόσα άλλα συνέβησαν στην Ελλάδα κατά την τετραετία 2010-2013 και θα εξακολουθούν δυστυχώς να συμβαίνουν τις οίδε μέχρι πότε, κατά παράβαση του Συντάγματος, το οποίο πρώτη φορά στην Ιστορία αυτού του τόπου γνώρισε τέτοια περιφρόνηση από το ίδιο το κράτος, που φάνηκε ανάξιο ενός τόσο δημοκρατικού και ανθρώπινου Συντάγματος».

 Νικη Σιμογλου
ΕΛΛΗΝΑ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.... ΤΑ ΕΧΑΣΕΣ ΟΛΑ.... ΣΟΥ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΟΛΑ ,,, ΜΟΝΟ ΑΝ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ 5η ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΑΝΩ ΟΛΩΝ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΔΙΟ ΤΙ ΛΕΕΙ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ) ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ(ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ)...ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;;;ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!!ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ....ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ;;;; ΟΧΙ 
ΑΥΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ.... ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ !!!!!
Ε.ΣΥ. ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΙΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΓΕΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!!

               Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                            ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΔΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ..

 Νικη Σιμογλου
Η ΑΡΧΗ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΔΕΝ ΜΗΝΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΟΙ ΝΑΙ !     ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΙΧΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Α. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ, ΕΓKΥΡΟΤHTΑ ΚΑΙ ΙΣΧΥ.

Β. ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΑ

Γ. ΤΟ ΥΠ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ

Δ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΠΟΔΙΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ, ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ, ΚΛΟΠΗ, ΑΠΑΤΗ ΚΤΛ,

ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ,
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ...
5. ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ, ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ..
ΆΡΑ, ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΗΔΗ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ..
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΝΕΙ, ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ (ΔΗΜΟΣΙΕΣ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙΣ),
ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΙΛΟΝΙΚΗΤΑ ΣΕ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ, ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΑΡΑ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΧΑΜΠΑΡΙΑ ΣΑΣ..
ΟΙ 2 ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ.
ΔΩΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΦΕΙΛΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΙΣ ΕΦΟΡΕΙΕΣ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
ΔΩΣΤΕ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ, ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ.
ΜΗΝ ΑΡΓΕΙΤΕ.
Βασιλειάδης Δημήτριος
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ .
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΝΟΟΥΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
ΟΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ '' ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ''
ΝΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ !!!!!
===========
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ
ΕΛΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑ ΔΟΓΜΑ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΜΑΣ
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
========
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛEΥΣΙΣ
Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ
ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ . . . 

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ...ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ Τ(Ε)ΛΕΟΡΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!-ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/blog-post_24.html

    Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                        ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ...

 Αλέξανδρος Γεράκης
ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΩΝ ΝΟΜΙΜΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΔΥΟ ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΑ, ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ 2012 ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΟΥΣΑΣ ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΤΥΧΟΝ ΑΞΙΟΠΟΙΝΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ.
                                                Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                               ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ...ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΟΙ Τ(Ε)ΛΕΟΡΑΣΕΙΣ..ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ!!

 Tammy Moskis

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ. ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !!! ΤΕΛΙΚΑ....ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ !!!! ΠΟΙΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ????? ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΙΜΗ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΚΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ...Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΕΙ !!

Γιάννης Καλογερόπουλος 

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ? ΟΤΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΕΕΕΕΕ ????????
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ...
ΟΤΙ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ !!!!
ΕΠΙΣΗΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙ 13 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ
ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΕΚΡΟΥΣΕ ΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ !!!!
ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΜΕΝΟΣ ??
ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΕΣ ή Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ??
ΟΙ ΔΗΜΟΚΑΦΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ......
ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΔΕΛΤΙΟ STAR ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 23 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017

ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΗΕ ΕΝΩ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΟΗΕ, ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑ
ΠΕΖΑ, ΤΗΝ BIS, ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ, ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ , ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗΣ.


1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

   Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                      ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ;;;?

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 25/01/2015 ΕΙΝΑΙ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ!
24.01.2015

ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΞΕΚΑΘΑΡΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΓΙΝΟΥΝ; ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ – ΠΟΛΥ 12,12% ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 36% ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ!!!
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.
Α) ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΡΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ:
1) ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ ,(ΜΩΡΑ, ΝΕΟΙ, ΜΕΣΗΛΙΚΕΣ, ΓΕΡΟΙ), Ο ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2011, ΕΙΝΑΙ 9.903.268 ΚΑΤΟΙΚΟΙ.
2) ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΛΗΚΤΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ 2012, ΕΙΝΑΙ 9.950.900, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΤΑ 47.632 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, (ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ) !!!
ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΙΜΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2012 ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ; ΝΑΙ Ή ΟΧΙ;
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΘΕΥΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΤΗΣ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015; ΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ;
Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ SINGULAR LOGIC ;
MA Η ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
ΤΟ 2012 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ «ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ» ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΨΕΥΤΙΚΑ – ΝΟΘΕΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΕ 3 ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΦΤΩΧΥΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΓΓΥΗΘΕΙ; ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ; ΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΣΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 2,9% ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ. ΠΟΙΟΣ; ΚΑΝΕΙΣ Ε;
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.
Β) ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΓΚΑΛΟΠ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ.
ΑΝ ΕΞΑΙΡΕΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΗΣ ΝΔ, ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΟΣΜΟ! ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΜΠΟΥΝ 7 – 8 ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΠΟΤΑΜΙ« ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ, (10 – 50 ΑΤΟΜΑ);
ΤΟ ΚΟΜΜΑ «ΑΝΕΛ» ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΟΣΜΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ; ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΓΚΑΛΟΠ; ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ 3% ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;
Α, ΕΔΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1,5% ΚΑΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΑΡ. 146/25-6-2002, ΘΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΡΕΣΚΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΜΟΛΙΣ ΧΘΕΣΙΝΗ!
Γ) ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΙΑΝΟΥΡΑΙΟΥ 2015, ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΓΚΑΛΟΠ, ΑΡΙΘΜΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (25 – 1- 2015), ΘΑ ΕΙΝΑΙ 36%! ΜΑΛΙΣΤΑ…
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ…
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΧΘΕΣ ΕΓΙΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΕΒΑΙΟ ΝΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΑΥΡΙΑΝΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ. ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ.
Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΟΜΩΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ 30.000 ΑΤΟΜΑ.
ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΤΡΙΜΩΓΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 50.000 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΑ, ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΙΜΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ.
ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΘΕΙΑΣ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΝΤΙΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, ΑΙΓΙΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΚΗΣ ΑΡΧΗΣ,
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ: 750.982 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ: 446.721 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ: 386.953 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ: 394.191 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 394.454 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 358.676 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: 141.051 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΝΗΣΩΝ: 71.069 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ: 140.710 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: 210.952 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ: 115.765 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ: 3.411.524 ΚΑΤΟΙΚΟΙ
ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΚΛΠ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΜΑΚΡΥΑ.
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ 16,4%, ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ. 
ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ 50% ΟΣΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ, ΠΑΜΦΤΩΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΟΥΝ, (ΟΡΙΟ ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΛΠ), ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ:
3.411.524 – (0,164 + 0,5)x(3.411.524) = 1.146.272 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ!
ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ: 36%, ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, 0,36x(1.146.272) = 412,658 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!
ΑΦΟΥ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ + ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ);
ΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ, ΚΚΕΔΕΣ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΣ, ΚΛΠ.
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;
ΑΝΤΙ ΓΙΑ 412.658 ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ, ΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 36%, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ 50.000 ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ;
ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 36% ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ:
(50.000/412.658)χ100% = 12,12% !!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΝΟΘΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ;
ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΕΤΣΙ;
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ!
ΕΙΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΧΟΝΔΡΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΑΙ, ΕΝΩ ΟΛΑ ΔΡΟΥΝ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΩΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΤΑ ΦΩΝΑΖΕΙ; ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΡΕΙΣ;
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΥΜΩΜΕΝΟΙ;
ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΩΣΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!
ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΝΔΡΟΚΟΜΕΝΗ ΝΟΘΕΙΑ;
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΝΔΡΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΣΥΝΕΧΩΣ;
ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ, ΕΝΩ ΣΟΥ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΡΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ;
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ 12,12% ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΘΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ 36% ΠΛΑΣΤΟ ΚΑΙ ΝΟΘΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
ΘΑ ΣΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΠΑΛΙ, ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΕΊ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ; ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ; ΕΛΕΟΣ….
ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ; ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΛΜΗΣ; ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΖΟΧΑΣ; ΕΙΣΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ; ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ ΨΕΜΜΑΤΩΝ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑ;
ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΤΩΡΑ!
ΕΝΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΡΑΨΟΥ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 190 ΧΡΟΝΙΑ. ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ! ΑΛΛΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αλέξανδρος Αλεξάνδρου
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
Αθήνα 02 Οκτωβρίου 2015

Κατ’ επιταγή των διατάξεων του ακροτελεύτιου άρθρου 120 παράγραφος 4 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία», υπό τις επιταγές των Διατάξεων του Άρθρου 1 αυτού και δη της παραγράφου 2 που ορίζει ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία» και της παραγράφου 3 που ορίζει ότι: «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον Λαό υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους», του άρθρου 2 παράγραφος 1 του Συντάγματος κατά το οποίο: «Ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου αποτελούν την πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας» ως και υπό την επίκληση του υπερσυνταγματικής δυνάμεως αξιώματος: «Υπέρ πάντων Νόμος είναι η σωτηρία του Έθνους και του Λαού», η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», ως συνταγματικός θεσμός, διεκδικώντας και υπερασπιζόμενη τα Συνταγματικά μας δικαιώματα, ως Ελληνίδες και Έλληνες το γένος, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ τους:
1. Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας
2. Πρωθυπουργό της χώρας
3. Την Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
4. Το Υπουργικό Συμβούλιο της απελθούσης και της τωρινής Κυβέρνησης
5. Τους αρχηγούς και τους συντελεστές των κομμάτων που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την κάθοδό τους στις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015
6. Τους αρμόδιους φορείς του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
7. Τους αρμόδιους φορείς της Δικαστικής εξουσίας οιουδήποτε βαθμού δικαιοδοσίας
8. Την από 18-12-2014 αμερικανική πλέον εταιρεία KKR & Co. LP (παλαιότερα γνωστή ως η Kohlberg Kravis Roberts & Co.), Singular Logic, η οποία έχουσα το μονοπώλιο της ηλεκτρονικής διαχείρισης των εκλογών διενήργησε και τις Εθνικές εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 και
9. Οιονδήποτε εμπλεκόμενο φορέα τόσο για την προκήρυξη όσο και για την διενέργεια των Εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015,

ως ΕΚΤΡΟΠΕΙΣ της μορφής του πολιτεύματος, διότι διά της παραλείψεως οφειλομένων νομίμων ενεργειών των, κατά παράβαση των αρχών της χρηστής διοίκησης και της διαφάνειας ή κατά κατάχρηση εξουσίας, καταστρατηγήσαντες τις διατάξεις του Καταστατικού Χάρτη της Χώρας και διαπράττοντες κατά συναυτουργία το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας του άρθρου 134 # 2 του ΠΚ, κατήργησαν κάθε έννοια ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ και τούτο διότι ένας έκαστος τούτων, κατά το μέρος της ευθύνης που του αναλογεί και άπαντες προφανώς συλλογικώς δρώντες, προέβησαν στην αλλοίωση της βούλησης των ψηφοφόρων και με πρόθεση προκάλεσαν την παραγωγή μη γνησίου αποτελέσματος της εκλογής διά της νόθευσης του γνησίου εκλογικού αποτελέσματος των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου 2015 αφού ο ημέτερος κομματικός συνασπισμός υπό την επωνυμία ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ.», κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων φέρεται ότι έλαβε ψήφους και σε επτά [7] τον αριθμό περιφέρειες της επικράτειας στις οποίες όχι μόνο δεν υπήρχε υποψήφιός μας αλλά και ΟΥΔΕΝ ψηφοδέλτιο τούτου βρισκόταν στα αρμόδια εκλογικά τμήματα. 
 Επειδή το ανωτέρω πασίδηλο γεγονός ΣΥΝΙΣΤΑ την κατά το άρθρο 187 του ΠΚ σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, όχι απλώς πράξεως πολλαπλώς παράνομης και υποχρεωτικώς κολαζομένης κατά τας διατάξεις των άρθρων 45, 134 # 2, 158, 164, 216, 231, 232, 232Α, 239, 242, 256, 259, 386, 386Α και 390 του Π.Κ. αλλά και προσβολή της προσωπικότητός μας, κυρίως δε ΣΥΝΙΣΤΑ πράξη αυτόχρημα ΑΝΙΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΗ χαρακτηριζόμενη ως ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
Επειδή η μη εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας είναι πλέον δεδομένη και επιφέρει την διακύβευση των ημετέρων συνταγματικών δικαιωμάτων και των του ελληνικού Λαού.
ΕΠΕΙΔΗ τίθεται υπό διακινδύνευση εξ αιτίας των παράνομων ενεργειών πάντων των εμπλεκομένων, η διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος.
ΕΠΕΙΔΗ συντρέχει βάσιμος κίνδυνος και εγείρεται το ερώτημα: «Ποιός κυβερνά επιτέλους την Ελλάδα;»
ΕΠΕΙΔΗ η προκύψασα κυβέρνηση και η προς ορκωμοσία Βουλή είναι πολιτειακοί φορείς ανυπόστατοι και αντισυνταγματικοί ως προϊόν νοθείας και απάτης.
ΕΠΕΙΔΗ η συμπεριφορά πάντων των ανωτέρω προσβάλλει κατάφορα τόσον εμάς όσο και τον Λαό μας και δεν θα μείνουμε αδιάφοροι έναντι οιουδήποτε κόστους στην σύγκρουσή μας με το παρακράτος των ουτιδανών και των δοσίλογων.
ΕΠΕΙΔΗ εμείς, αψηφώντας το γεγονός μιάς επικείμενης στοχοποίησής μας από τους υποχθόνιους κατασταλτικούς μηχανισμούς, έτοιμοι να τα χάσουμε όλα, θα πάρουμε θέση σ’ αυτή την «ιστορία της χαβούζας» παιανίζοντας το πνευματικό εμβατήριο του Άγγελου Σικελιανού: «Ομπρός, οι δημιουργοί!… Την αχθοφόρα ορμή Σας στυλώστε με κεφάλια και με πόδια, μη βουλιάξει ο ήλιος!»
Ασκώντας τα εκ του άρθρου 120 παράγραφος 4 Συνταγματικά μας δικαιώματα, ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ πάντες τους εμπλεκομένους ως τους ολετήρες του Έθνους μας και εάν υπάρχει ακόμη σεβασμός προς την Νομιμότητα, δι’ εφαρμογής του Δικαιϊκού αξιώματος της παρακαταθήκης του αλήστου μνήμης Καθηγητού του Συνταγματικού Δικαίου Αλέξανδρου Σβώλου: «Η εκτέλεσις του καθήκοντος απέναντι εις τον κυρίαρχον Ελληνικόν Λαόν δεν πρέπει να έχη όρια», η παρέμβαση εκ μέρους των υπηρετούντων την αξιοπρέπεια του Έθνους φορέων της Δικαιοσύνης, ως το οχυρό της Δημοκρατίας, καθίσταται αναγκαία κατά οιουδήποτε παρανομούντος και τούτο προς διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικής με την διάπραξη των συγκεκριμένων ανωτέρω αδικημάτων που επιφέρουν την κατάλυση του Δημοκρατικού Πολιτεύματος της χώρας.
Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»
Ευριπίδου 57-Τ.Κ. 10554 Αθήνα -Τηλ: 210 3250220
http://www.patriotiki-enosi.gr**Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr
ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ

Αϋφαντής Γεώργιος Ξανθόπουλος Παναγιώτης Οδυσσέας Τηλιγάδας
ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ΤΗΣ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ
«Ε.ΛΑ.Σ»
Για την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Στέργιος Σμυρλής
ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΜΥΝΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ
Η SINGULAR LOGIC ΜΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕ ΑΝΑΘΕΣΗ ΜΕΤΡΑΕΙ(ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ)ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΜΑΣ !! ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/singular-logic-1981.html

                                                 Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                               ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★

ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ;;; ?

Artemis Sorras: TI EINAI AYTO ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ?????ΣΤΟΝ ΕΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΥ ΑΤΙΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ
                                                                                                                                                                    Γιάννης Καλογερόπουλος

ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΠΟΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΕΞΩ ?

Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????

ΕΙΧΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΗΝΑΡΙΑ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΦΩΤΗ ??????

ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΒΙΖΙΟΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ??????

Α. Λ.  .... ΤΙ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ?? .
 . . . . ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ..... ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΠΛΑΣΤΑ ........ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΑΕΙ << ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ >> 45.000 ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ........ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜHΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ......... ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΑΒΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΛΑΣΤΩΝ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ .... ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ .... ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ....... ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΣ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ..............

ΡΕ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ...


ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ 

ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΦΟΙ ΛΕΠΙΔΑ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΛΑΣΤΩΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΩΝ 


ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ 

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΔΙΑ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ;;
'''ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΣΤΗΝ ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ'''
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΚΕΣ, 
ΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ,ΤΙΣ ΣΤΟΕΣ , 
ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ 
ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.Ε.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ 45.000 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ....ΥΠΑΡΧΕΙ ;;;? - ΔΕΙΤΕ:https://newradiofmb.blogspot.gr/2017/01/45000.html

                                       Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★
                                     


ΕΞΩΦΥΛΛΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013: ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ,ΘΑΒΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ

Polygnotos Papaoikonomou
ΕΞΩΦΥΛΛΟ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2013
ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ .
ΘΑΒΑΝΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ.
ΕΔΩ ΚΑΙ 20 ΜΕΡΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΑΥΤΟΓΚΟΛ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ... ΕΣΤΩ Κ ΜΕ ΔΥΣΦΗΜΗΣΗ .
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ( ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ) ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ :http://600dis.oramaellas.gr/
Marina Latsi Aristea Xrysikopoulou
ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Συνέλληνές μου νοήμονες, αν μπορούσε το καθεστώς, θα την «έπεφτε» ευθέως δια μηνύσεως στον επονομαζόμενο ,απατεώνα τον μέγα, (μεγάλη η χάρη του), μηνύοντας τον για την περιφορά των υπογραφών Παπούλια, Αλογοσκούφη κλπ, για το έγγραφο του ΟΗΕ περί καταπιστευμάτων, για την αποστολή εξωδίκων ψευδούς περιεχομένου και άλλα πολλά . Αντ΄ αυτού κρέμεται στους αδύναμους όρχεις του κουμπάρου, του παρακούμπαρου, του Αντωνίου, του Μαντέ, του Ρήνου του Ιγνατίου, του Αγγελάτου, του παπαδαριού κλπ, εκλιπαρώντας δια την χρήση των κοπράνων τους, προς επικάλυψη της φωσφορίζουσας αλήθειας.
Νικόλαος Γεωργιάδης
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΒΓΕΙ 
ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ? ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ?
Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ, ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ....... ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΒΛΑΚΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ... ΒΛΑΚΑΣ, ΕΓΩΪΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ........ ΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ... ΠΟΙΩΝ? ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΜΑΕΣΤΡΙΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΟΥ!!!!
ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΝ?
Ν.Γ.
                                     Άκου !! τι παίζει... http://radionewfm.com/
                                    ΑΚΟΥΣΤΕ ΣΕ ΚΙΝΗΤO & ΤΑΒLET ★ ☆ ★